Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Τι αποκαλύπτουν τα αφτιά σας για τον εαυτό σας

Υπάρχει μια νευρολογική σχέση μεταξύ των εσωτερικών οργάνων και συγκεκριμένων σημείων του σώματος. Παρατηρώντας τα αφτιά, μπορούμε να μάθουμε για τις υπάρχουσες καταστάσεις της υγείας μας ή ακόμη και να προβλέψουμε μελλοντικά θέματα υγείας.

Το μυστήριο του ανθρώπου από την χώρα Taured που δεν υπήρξε ποτέ

Ο άνθρωπος από Taured (μερικές φορές αναφέρεται ως το Μυστήριο Taured ή άνθρωπος χωρίς Χώρα ) είναι μια ιστορία για έναν άνθρωπο ο οποίος φτάνει σε ένα ιαπωνικό αεροδρόμιο από μια χώρα που δεν υπάρχει και ονομάζεται Taured.

Μια ζεστή και υγρή μέρα του Ιουλίου, στο διεθνές αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο, επικρατούσε το αδιαχώρητο. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες άνθρωποι, περιφέρονταν στο εσωτερικό του, ο καθένας βυθισμένος στις δικές του σκοτούρες.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Εμείς» στο κανάλι «Έψιλον» που προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, ο Γιάννης Πλόσκας, διευθύνων σύμβουλος του κεντρικού οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» δήλωσε πως ο ομώνυμος πολιτικός φορέας είναι έτοιμος δια συμμετοχή στις εθνικές εκλογές και μάλιστα θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με ποσοστά πλειοψηφίας.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» Αυτό που Περιγράφει το Χειρόγραφο Sibiu του 1500 !!!

Το χειρόγραφο του SibiuΓράφει ο Σπύρος Μακρή
Στη σύγχρονη εποχή, όλοι γνωρίζουμε για βαλλιστικούς πυραύλους και ρουκέτες, αλλά το αρχαίο κείμενο του χειρόγραφου του Sibiu, το οποίο ανακαλύφθηκε το 1961, είναι μια συλλογή περίπου 450 σελίδων που περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων λεπτομέρειες για πυραύλους τριών σταδίων και πτήσεις επανδρωμένων πυραύλων!

Η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί!!!

Επειδή τα γραπτά μένουν κι ότι και να κάνουν ορισμένοι δεν μπορούν να κρυφτούν, δικαιολογούμε τον τίτλο προηγούμενου άρθρου «μια φορά γιουσουφάκια, πάντα γιουσουφάκια».
Δυστυχώς η μοίρα και η… χείρα του ελληνικού λαού έδωσαν τη δύναμη σε μια αριστερή κυβέρνηση να λύσει τα εθνικά θέματα που δεν μπόρεσαν να λύσουν άλλοι κι άλλοι.

CDC – Οι Παρενέργειες των Εμβολίων

«Όπως ορίστηκε και καθιερώθηκε με νόμο, η δημόσια έκφραση ιδεών που στρέφονται ενάντια στην πίστη αποτελεί αίρεση. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις του Gratians Dectetum, η πραγματική αιτία της αναγωγής της αίρεσης σε έγκλημα ήταν η τάση του αιρετικού να προτιμάει τις δικές του ιδέες από τις ιδέες εκείνων που είναι αρμόδιοι να εκφράζονται πάνω σε θέματα πίστης.

Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

Να αυτοί που σας κυβερνάνε… ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters