Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή στον Γιώργο Παπανδρέου.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σέβομαι τους θεσμούς ,αλλά το δικό σας πρόσωπο αδυνατώ να σεβαστώ για τον απλούστατο λόγο ότι εσείς δεν σεβαστήκατε τους πολίτες και την περήφανη Ελλάδα.
Υφαρπάξατε με δόλο την ψήφο του Ελληνικού λαού ενώ ήσασταν γνώστης όλων των οικονομικών προβλημάτων της χώρας.
Αλήθεια αισθάνεστε υπερήφανος για τις στρατιές των ανέργων και για.....
την υποτίμηση των δημοσίων ή « κρατικών » υπαλλήλων όπως τους αποκαλείτε σήμερα.
Με ευτραφείς και καλοζωισμένους υπουργούς νομοθετείτε με απώτερο στόχο το στραγγαλισμό ανθρώπων οι οποίοι εργάζονται με εξαντλητικά ωράρια για να μπορέσουν να επιβιώσουν σ΄ένα τόπο, ο οποίος στα σπλάχνα του βράζει το αίμα των ηρώων του.
Τώρα σε μια κατ΄ επίφαση δημοκρατία, εμφανίζεστε και οργίζετε το λαό με τις ομιλίες οι οποίες αφορούν μια άλλη φανταστική χώρα.
Πόση οργή και θλίψη μπορεί ν΄αντέξει ο Έλληνας ο οποίος αισθάνεται ανυπεράσπιστος ,προσβεβλημένος και προ πάντων ανήμπορος να επιβιώσει;
Αλήθεια αισθανθήκατε ποτέ τι σημαίνει μεροκάματο ,τι σημαίνει να μη μπορείς να θρέψεις τα παιδιά σου ;Ζείτε στο δικό σας ουτοπικό κόσμο κύριε Πρωθυπουργέ και απαιτείτε από τον κόσμο να γεμίσει με φαντασία τα πιάτα του .Δεν είναι όμως έτσι οι ηγέτες.
Ο ηγέτης εμπνέει εμπιστοσύνη κι εσείς το μόνο που εμπνέετε είναι ο αποτροπιασμός .Το εισπράξατε στη Δ.Ε.Θ. αλλά αυτό δεν σας άγγιξε διότι μια αστυνομικοκρατικούμενη πόλη δεν άφησε να σας πλησιάσει κανείς .Είστε ικανοποιημένος γι΄ αυτό όταν ολόκληρος λαός σας λέει: « δεν σας θέλω » ;Με ποια νομιμοποίηση εξακολουθείτε να επιβάλλετε τα φρικτά σας μέτρα και να κοιμάστε ήσυχος τα βράδια;
Η απάντηση είναι απλή .Διότι δεν είστε Πρωθυπουργός αλλά ένας εντολοδόχος ο οποίος πήρε τη διαταγή έξωθεν να ισοπεδώσει ,τη οικογένεια, την θρησκεία , την Πατρίδα .Είστε Άπατρις.
Το καταλαβαίνει κάθε νοήμων πολίτης ο οποίος εξαγριωμένος κοιτάζει τα μάτια των παιδιών του και βλέπει την αβεβαιότητα και σφίγγει τα δόντια του.
Τα ουρλιαχτά τόσων ψυχών δεν τ΄ ακούτε ;Γέμισε ο αέρας από φωνές απόγνωσης και απελπισίας.
Εκείνο όμως για το οποίο σας ΚΑΤΗΓΟΡΩ είναι για την αμετροέπεια σας απέναντι στα παιδιά .Πως μπορείτε να παίξετε με τη γνώση και την μόρφωση των Ελληνοπαίδων ;Με ποιο δικαίωμα στερήσατε τα βιβλία , τη μυρωδιά του χαρτιού από χιλιάδες Ελληνόπουλα, εξαιτίας μιας υπουργού η οποία ουδεμία σχέση έχει με την παιδεία;
Και δεν φτάνει αυτό αλλά έμμισθα ΜΜΕ γνωστά στο πανελλήνιο έχουν σα στόχο να χρωματίζουν το μαύρο άσπρο. Αίσχος!
Δημόσιοι ιδιωτικοί και δημοτικοί υπάλληλοι είναι γρανάζια μιας μηχανής η οποία κάνει το κράτος να δουλεύει.
Τώρα εσείς ανερυθρίαστα πετάτε ένα-ένα αυτά τα εξαρτήματα, με αποτέλεσμα η μηχανή να σκουριάσει και η Ελλάδα να μείνει ακίνητη.
Μ΄ εσάς το Υπουργικό Συμβούλιο και τους βουλευτές σας φυσάτε μ΄όλη σας τη δύναμη ,τη δύστυχη χώρα μας με σκοπό να τη ρίξετε από το βάθρο που αιώνες τώρα ο πολιτισμός και οι αξίες της, την είχαν στήσει σύμβολο στους λαούς του κόσμου.
Ξέχασα όμως ,ότι αυτά που κάνετε δεν γνωρίζουν από ιδανικά αλλά μόνο για το χρήμα.
Σιχάθηκα το χρήμα κι αυτούς που το υπηρετούν .Είστε η μαριονέτα ή το χέρι που την κινεί;
Πού ξανακούστηκε παιδικοί σταθμοί να μπουν στο στόχαστρο της « έμπνευσης » σας ;Κάνατε το οκτάωρο έτσι επιπόλαια χωρίς να κάνετε τον κόπο να πείτε στο πετσί μιας βρεφονηπιοκόμου .
Κύριε Πρωθυπουργέ ,τα προνήπια δεν είναι χαρτιά .Είναι ψυχές οι οποίες χρειάζονται νηφαλιότητα ,ηρεμία και μια εκπαιδευτικό χαρούμενη που τα εκπαιδεύει .Εσείς πράξατε σαν οι παιδικοί σταθμοί να είναι αποθήκες παιδικών ψυχών.
Μ΄ αυτό το ωράριο ,καταδικάζετε τις μητέρες εκπαιδευτικούς να μη είναι μητέρες για τα δικά τους παιδιά .Ν΄ απουσιάζουν από τα μητρικά τους καθήκοντα κι έτσι μ΄αυτόν τον τρόπο έντεχνα ,με στόχο και με σατανική μέθοδο διαλύεται η οικογένεια.
Μπράβο κύριε Πρωθυπουργέ .Είστε άξιος μαθητής των σκοτεινών σχεδίων .Όσο για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων τους υποτιμήσατε όσο δεν γίνεται.Αυτοί κρατούν το μέλλον στα χέρια τους .Μ΄ ένα επάγγελμα ψυχοφθόρο μοχθούν για την παιδεία ,τη γνώση ,τη γλώσσα και τη θρησκεία .Ποια η ανταπόκριση ;
Το μηδέν το τίποτε .Μια χώρα στηρίζεται στη Γλώσσα της. Είμαστε Έλληνες κύριε Πρωθυπουργέ .Αν εσείς το έχετε ξεχάσει ή δεν το γνωρίζετε είναι καιρός να μάθετε ότι δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο .Χορτάσαμε από σωτήρες.
Αλήθεια ποιος μας ρώτησε πριν μπούμε στην ΟΝΕ ; έγινε κάποιο δημοψήφισμα ; και εσείς που βρισκόσασταν ; προήλθατε από παρθενογένεση ;
Είστε ο μακροβιότερος υπουργός αυτού του δύστυχου κράτους.
Ενσυνείδητα εκμαυλίσατε τον λαό με πομπώδη πυροτεχνήματα που τελικά μας έκαψαν.
Χαρείτε τώρα τα αποκαΐδια της εξουσίας σας κι αν βρείτε μέσα σας έστω κι ένα ψήγμα από ντροπή παραιτηθείτε !


Ειρήνη Βογιατζή-Χαραλάμπη
Συγγραφέας –Εκπαιδευτικός

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Εκτακτη εισφορά - δηλωση επιφύλαξης!!!!! ΕΠΕΙΓΟΝ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Ο !!!

Τώρα που θα πάμε να πληρώσουμε καλόν είναι να συνυποβάλουμε την παρούσα δήλωση επιφύλαξης. Δεν ξερει κανείς τί γίνεται στο μέλλον αν η έκτακτη εισφορά κριθεί αντισυνταγματική.







ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ

Επί της έκτακτης εφάπαξ εισφοράς αρ. 29. Ν.3986/2011






 


Του............. ............................ κατοίκου……………με ΑΦΜ………….

ΠΡΟΣ   Την Δ.Ο.Υ................

Για τη διεκδίκηση της επιστροφής της καταβληθείσας έκτακτης εισφοράς
ποσού ευρώ

Δηλώνω και με την παρούσα ότι η επιβληθείσα, δυνάμει της υπ' αρ.... ειδοποίησης, σε βάρος μου έκτακτης εισφοράς  αρ. 29 Ν.3986/2011  ποσού ευρώ
............ (υπ' αρ. χρημ. καταλ......... )  ΔΕΝ είναι σύννομη, διότι η διάταξη αυτή δεν
είναι δυνατό να εφαρμοσθεί, αντιβαίνουσα σε ρητές συνταγματικές διατάξεις.
Ειδικότερα:

Α. Η υπό της άνω διατάξεως επιβολή αναδρομικής φορολογικής επιβάρυνσης

Δια της εν λόγω διατάξεως αρ. 29 Ν.3986/2011 επιβάλλεται έκτακτη εισφορά στο συνολικό καθαρό εισόδημα, πραγματικό ή τεκμαρτό, φορολογούμενο ή απαλλασσόμενο των φυσικών προσώπων ή της σχολάζουσας κληρονομιάς των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2011 (διαχειριστικής χρήσης 2010) εφόσον αυτό υπερβαίνει τις 12.000,00 €.
Δηλαδή διώκεται εν έτει 2011 η επιβολή φορολογικής επιβάρυνσης για   ήδη φορολογηθέντα εισοδήματα του έτους 2010.
Συνεπώς η επιβληθείσα εισφορά αντίκειται στην διάταξη της παρ. 2 αρ. 78 του Συντάγματος, η οποία ρητώς απαγορεύει την επιβολή με νόμο αναδρομικής ισχύος που εκτείνεται πέρα από τις προθεσμίες του οικονομικού έτος κατά το οποίο επιβλήθηκε.

Β. Η υπό του αρ. 29 Ν.3986/2011 παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας.

Στην παρ. 2 του ιδίου αρ. 29 Ν.3986/2011 καθορίζεται ο τρόπος κλιμακώσεως της εκτάκτου εισφοράς, εκκινώντας από το ποσό των 120 € για ετήσιο συνολικό εισόδημα 12.001,00 € και άνω.
Εντούτοις, η καθιερούμενη στην άνω διάταξη κλίμακα προσκρούει στην κατοχυρωθείσα δια της παρ. 5 αρ. 4 του Συντάγματος αρχής της αναλογικότητας κατά την οποία « οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».
Και τούτο διότι δια της άνω κλίμακας ο φορολογούμενος που δήλωσε καθαρό εισόδημα 12.000,00 € δεν επιβαρύνεται με την εν λόγω εισφορά, ενώ ο δηλώσας εισόδημα κατά 1 μόλις ευρώ μεγαλύτερο (12.001,00 €) υπόκειται σε εισφορά .
Σημειωτέον ότι αντίστοιχη παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας παρατηρείται σε όλα τα κλιμάκια εισοδήματος, βάσει των οποίων υπολογίζεται η έκτακτη εισφορά, δηλαδή για διαφορές 1 μόνο ευρώ ο φορολογούμενος υπόκειται σε πολλαπλάσια επιβάρυνση.

Γ. Η υπό της ίδιας διατάξεως παραβίαση, πολλαπλή μάλιστα, της αρχής της ίσης μεταχειρίσεως .

Γ1.Η εν λόγω εισφορά καταλαμβάνει και έσοδα απαλλασσόμενα της φορολογίας επ' ονόματι των φυσικών προσώπων ή αυτοτελώς φορολογηθέντα με εξάντληση της φορολογικής υποχρέωσης (π.χ. μερίσματα, τόκοι κλπ), τα οποία εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια εκάστου φορολογουμένου εάν θα περιληφθούν στην υποβαλλόμενη υπ' αυτού δήλωση φορολογίας εισοδήματος του αντίστοιχου έτους.
Ωστόσο, ο υπολογισμός της έκτακτης εισφοράς και επί των άνω εσόδων συνιστά παραβίαση της θεσπισθείσας δια της παρ.2 αρ. 4 του Συντάγματος αρχής της ίσης μεταχείρισης κατά την οποία « οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις».
Και τούτο διότι ο συνυπολογισμός των εν λόγω εσόδων άγει σε προφανή άνιση μεταχείριση τον φορολογούμενο που περιέλαβε αυτά στη δήλωση του και αυτόν που εξίσου νομίμως (δεδομένου ότι δε θεσπίζεται σχετική υποχρέωση δηλώσεως αυτών) δεν τα δήλωσε καθόλου.
Γ2. Ετέρα παραβίαση της συνταγματικής αρχής της ισότητας αποτελεί ασφαλώς και η υπό της άνω διατάξεως επιβολή της εισφοράς μόνο σε φυσικά πρόσωπα, ενώ τα νομικά πρόσωπα, τα οποία κατά τεκμήριο έχουν ασυγκρίτως μεγαλύτερα φοροδοτική ικανότητα, δεν υπάγονται στην άνω εισφορά, εξαιρούμενα οιασδήποτε συμμετοχής στο εκτάκτως επιβαλλόμενο φορολογικό βάρος.

Δ. Η δια της περ. 5 παρ.5 αρ. 29 Ν.3986/2011 παραβίαση του αρ. 20 παρ. 1 του Συντάγματος περί παροχής έννομης προστασίας.

Στην εν λόγω περ. 5 παρ. 5 του άνω αρ. 29 Ν. 3986/2011 προβλέπεται ρητώς ότι η προθεσμία άσκησης της προσφυγής ή υποβολής αίτησης για διοικητική επίλυση της διαφοράς καθώς και η άσκηση της προσφυγής ενώπιον του αρμοδίου Διοικητικού Πρωτοδικείου, δεν αναστέλλει τη βεβαίωση και την είσπραξη της οφειλής που βεβαιώνεται κατά τις διατάξεις της παρ. 5 αυτού.
Εντούτοις, η εν λόγω πρόβλεψη αντίκειται ευθέως στην διάταξη της παρ. 1 αρ. 20 του Συντάγματος περί παροχής έννομης προστασίας, η οποία καταλαμβάνει και την προσωρινή προστασία, καθιερούμενη από την διάταξη του αρ. 2 Ν.820/1978, η οποία, ως γενική διάταξη περί αναστολής εισπράξεως αμφισβητούμενου με προσφυγή φόρου, έχει εφαρμογή σε όλες τις περιπτώσεις.
Για τους παραπάνω λόγους η ως άνω διάταξη αρ. 29 Ν.3986/2011 περί επιβολής έκτακτης εισφοράς, δεν μπορεί να εφαρμοσθεί ως αντικείμενη στις προαναφερθείσες    Συνταγματικές διατάξεις,    δεδομένου ότι σε ευνομούμενη Πολιτεία δεν νοείται ανατροπή της κατάστασης που διαμορφώθηκε κατ' εφαρμογή των νόμων αυτής, άγουσα κατ' ουσία σε κατάλυση αυτών.

Κατόπιν τούτου, υπείκων    στην αδήριτη ανάγκη αποφυγής δυσμενών συνεπειών,     προβαίνω     σήμερα     στην     καταβολή     του     ποσού     των
ευρώ   ……. ..αφορώντος (την πρώτη εκ των προβλεπομένων του άνω αρ. 29
 Ν.3986/2011 ……………. Δόσεων) ή (το σύνολο) της επιβληθείσας σε βάρος μου εισφοράς συνολικού ποσού  …………….   με την ρητή επιφύλαξη της αναζητήσεως του ποσού τούτου ως και των λοιπών καταβληθησομένων δόσεων της άνω εισφοράς δια παντός νομίμου μέσου ή διαδικασίας και δυνάμει αποφάσεως οιασδήποτε διοικητικής Αρχής ή Δικαστηρίου.










Με την προσήκουσα τιμή

Ο καταβάλλων με επιφύλαξη


http://christossainis.blogspot.com/2011/09/blog-post_9681.html#more

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΕικόναΤο έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου 


Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του: 

«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.

Αυτό επιτυγχάνεται με: 

1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους• την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.

2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:

α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.

β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.

γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.

Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.

Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»

Περιληπτικά:

✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.

✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.

✓Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο ... απασχολημένο ... απασχολημένο ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.

Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο: 

«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.

Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.

Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.

Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.

Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».

Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:

«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)

«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).

«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφο¬ριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).

Ολόκληρο το εγγραφο εδω:
http://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml


Αναρτήθηκε από Ωρίων

http://www.hellenicrevenge.blogspot.com/

«Να συλληφθεί!» έδωσε εντολή ο Πάγκαλος θυμίζοντας τον δικτάτορα παππού του!

Την επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται ότι έχει απολέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ βρίσκονταν έξω από την Βουλή, και διαμαρτύρονταν, καθώς κατά τη διάρκεια του σημερινού υπουργικού συμβούλιου συζητήθηκαν οι δραστικές αλλαγές (και οι επικείμενες απολύσεις) που θα....
γίνουν και στη δημόσια τηλεόραση.

Καθώς ο κ. Πάγκαλος έμπαινε στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου μια γυναίκα, μοντέρ, έκανε έναν μορφασμό ή χειρονομία (κατ’ άλλους) βλέποντας τον.

Εκείνος την είδε, κατέβασε αμέσως το παράθυρο του αυτοκινήτου του και έδωσε εντολή στους αστυνομικούς του να την συλλάβουν.

Συγκεκριμένα είπε με ύφος χιλίων καρδιναλίων «Να συλληφθεί», δείχνοντας την.

Τελικά οι άνδρες της ασφάλειας την συνόδεψαν μέχρι το φυλάκιο, που υπάρχει έξω από την Βουλή, και εκεί παρέμεινε για λίγη ώρα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Είναι γνωστό ότι αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και πριν από μερικούς μήνες. Και τότε ο κ. Πάγκαλος έδωσε εντολή να συλληφθεί ένας άνδρας, που οδηγούσε μηχανή και του είχε απευθύνει τον λόγο, κάνοντας του κριτική για τα όσα συμβαίνουν, αφού είναι μέλος της κυβέρνησης.

Το ερώτημα πια είναι, αφού ο κ. αντιπρόεδρος δεν αντέχει, ούτε στο ελάχιστο την κριτική και τη δυσφορία, την οποία οι πολίτες εκφράζουν στο πρόσωπο του, γιατί δεν παραιτείται από τον δημόσιο βίο, για να ησυχάσει και εκείνος και εμείς από το απεριόριστο θράσος του;

Με κάτι τέτοια ο κ. Πάγκαλος θυμίζει ολοένα και περισσότερο τον δικτάτορα παππού του! Όπως και να το κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται!

http://www.briefingnews.gr


120.000.000 €, Κατάπτυστη Κατάπτωση Πεπτωκότων Πασόκων

Την λαμπρή εκείνη εποχή, του σημιτικού μεσουρανήματος, της χρηματιστηριακής διόγκωσης, της προολυμπιακής ευωχίας, της εκσυγχρονιστικής μέθης, των φαραωνικών «έργων» (ἤ μάλλον: εργολαβιών), των σοσιαληστρικών επιδρομών σε βάρος του ελληνικού παρελθόντος (με το άγος των ταυτοτήτων) και μέλλοντος (με την αποθέωση της λαθρομετανάστευσης και την εμφύτευση «αναπτυξιακών πρωτοβουλιών» σε κινούμενη άμμο), - την λαμπρή εκείνη εποχή της σημιτοκρατίας, ο σήμερα αποδιοπομπαίος ΟΣΕ αποτελούσε φέουδο προνομιούχο, πύργο απροσμάχητο, κάστρο άπαρτο, στρατόπεδο ιερό των ......
Πραιτωριανών του Πράσινου Ήλιου. Κορυφαίοι Σημιτοφύλακες κατείχαν τον θώκο του εποπτεύοντος τον ΟΣΕ Υπουργού Μεταφορών: μέχρι τον Απρίλιο του 2000, ο μετέπειτα Αναμορφωτής του Αζερμπαϊτζάν Τάσος Μαντέλης, και έκτοτε ο έτερος οσιομάρτυς Χρίστος Βερελής (μέχρι τον Μάρτιο του 2004, που εσήμανε την έναρξη της 5ετους πασοκικής αγρανάπαυσης…).Την παραμυθένια εκείνη εποχή, του πλούτου, της ευμάρειας, της δόξας, της χλιδής, του σοσιαλισμού, – και το σωτήριον έτος 2001, ο ΟΣΕ δανείστηκε 100.000.000 δολάρια, προφανώς για να «εκσυγχρονιστεί», να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του, να γίνει ανταγωνιστικός, να μπορεί να κινείται στις ράγες της Ενωμένης Ευρώπης (τρομάρα μας!). Πρόθυμο το Ελληνικό Δημόσιο κάλυψε με την εγγύησή του το ληφθέν δάνειο, και ηγεμονικά υποσχέθηκε στη δανείστρια Τράπεζα να πληρώσει το κεφάλαιο και τους τόκους, αν ο «φερέγγυος» ΟΣΕ ήθελε αποδειχθεί ανίκανος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Τα 100 εκατομμύρια χορηγήθηκαν, και το πιθανότερο είναι να τα πάτησε το τραίνο…Ο ΟΣΕ, μαζί με άλλα πασοκικά προπύργια της ιδιότυπης μεταπολιτευτικής οπερετικής δημοκρατίας μας, αναδείχτηκε στην πιο λαίμαργη, αχόρταγη, ανικανοποίητη «μαύρη τρύπα» του, εσχάτως οικτρά κατασυκοφαντημένου, δημόσιου τομέα. Έτσι, όταν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, ήγγικεν και η αδυναμία πληρωμής του ΟΣΕ, ο οποίος εδήλωσε εγγράφως «αδυναμία εξόφλησης της υποχρέωσής του λήξης 2-5-2011»: η δανείστρια (γερμανική) Τράπεζα ζήτησε τα λεφτά της, και το Υπουργείο Οικονομικών, διά του κυρίου Σαχινίδη [με έγγραφό του υπό ημερομηνία (21-4-2011), που πυροδοτεί προκλητικούς συνειρμούς], παραγγέλλει στην Τράπεζα της Ελλάδος [της Ελλάδος; άλλο ανέκδοτο αυτό!] να χρεώσει το λογαριασμό του «Καταπτώσεις εγγυήσεων» [όντως η «κατάπτωση» είναι η πλέον ταιριαστή λέξη για το ταλαίπωρο ελληνικό δημόσιο…], με το ποσόν των 119.198.050,00 ευρώ, προς εξόφληση του προ δεκαετίας ληφθέντος δανείου του ΟΣΕ. Έλαβε η παχειά αγελάς του ΟΣΕ 100 εκατομμύρια δολάρια το 2001, και πληρώνει η πτωχεύσασα Ελλάς 119,2 εκατομμύρια ευρώ το 2011!Στα ενδιάμεσα χρόνια «τα τραίνα που φύγαν, αγάπες μού πήρανε…». Κι όχι μόνον αγάπες, αλλά και ελπίδες, και προσδοκίες, και όνειρα, και ανοχές, και αντοχές… Κι εξακολουθούν να παίρνουν… Και μένει η αγανάκτηση, που γίνεται θυμός, οργή, νέμεσις… Κι είναι πια καιρός να τη γευτούν οι συνδαιτυμόνες του «Λεφταϋπάρχουν» και του «Μαζιταφάγαμε»…
οπωπητήρ

http://filotimia.blogspot.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/120000000.html

Ο Γερμανικός Άξονας στον ίδιο καταστροφικό ρόλο


Σπάνια φωτογραφία από ένα ελληνικό χωριό την ώρα που εισβάλλουν Γερμανοί στρατιώτες.  

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Έφθασε στην Αθήνα για να αναλάβει τα καθήκοντα του Ανώτατου Διοικητή της χώρας μας ο εκπρόσωπος του 4ου Ράϊχ, «Γερμανός τεχνοκράτης» Χορστ Ράϊχενμπαχ. Όσο προχωράει η διαδικασία της νέας γερμανικής κατοχής, με οικονομικό μανδύα, καλό είναι να μην ξεχνάμε τον ρόλο που έχει παίξει η Γερμανία και οι εκάστοτε σύμμαχοί της (Αυστρία, Βουλγαρία, κ.ά.) σε κρίσιμες για την Ελλάδα και τον ελληνισμό καταστροφικές περιόδους της νεώτερης ιστορίας μας.

Όταν, το πρωΐ της 27ης Απριλίου 1941, η Αθήνα ξυπνούσε τρομαγμένη μετά από ολονύκτιες εκρήξεις και οι Αθηναίοι έβλεπαν περίλυποι τα εχθρικά αεροπορικά σμήνη να πετούν επιδεικτικά πάνω από την ελληνική πρωτεύουσα, άρχιζε η μακριά νύχτα της γερμανικής κατοχής.

Ο Γερμανός στρατηγός Φον Στούμε, που έδωσε διαταγή να υψωθεί στην σκλαβωμένη πρωτεύουσα ο γερμανικός αγκυλωτός σταυρός, το έκανε με την ίδια αλαζονεία που σήμερα η φράου Μέρκελ, ο Ράϊχενμπαχ και οι λοιποί ευρωκατακτητές μάς διατάζουν… να τους πουλήσουμε την δημόσια περιουσία, τα νησιά μας και την Ακρόπολη.

Η Γερμανία, ο «μεγαλύτερος αμαρτωλός χρεών του 20ου αιώνα» -σύμφωνα με το ίδιο το γερμανικό περιοδικό DerSpiegel- έχει το θράσος να μας εκβιάζει με την ρήση: «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε αυτά που σας λέμε» και συγχρόνως να μας σερβίρει την εξαθλίωση και την πτώχευση ως «σωτηρία».

Αν οι Έλληνες πολιτικοί είχαν το ανάστημα να ζητήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα μπορούσαν να «πάρουν ακόμα και τα σώβρακα» των Γερμανών, λέει ο καθηγητής Ιστορίας της
Οικονομίας Albrecht Ritsch (Spiegel Online, 21/06/2011).

Το σύνολο των γερμανικών οφειλών προς το ελληνικό δημόσιο ξεπερνάει, με πρόχειρους υπολογισμούς, το 1 τρις… χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί το κόστος των 89 αναγνωρισμένων ολοκαυτωμάτων και των αμέτρητων αρπαγών και λεηλασιών σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη και την διατροφή της στρατιάς του Ρόμμελ, του περίφημου Africa Corps, είχε αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα η υποδουλωμένη Ελλάδα, η οποία έχανε τα παιδιά της καθημερινά από την ασιτία.

Σήμερα, στην θέση του Africa Corps και των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής βρίσκεται η πανίσχυρη πολυεθνική τράπεζα Deutsche Bank, η οποία έχει τον πιο βρώμικο ρόλο στην διάλυση της χώρας μας. Είναι εξ άλλου γνωστό ότι ο πρόεδρος της D.B., Γιόζεφ Άκερμαν, επισκέφθηκε την Αθήνα λίγο πριν ληφθούν οι αποφάσεις για το ΔΝΤ και ελάχιστα ξέρουμε για εκείνες τις συνομιλίες του με τον ΓΑΠ και τον Παπακωσταντίνου.

Περίεργα, επίσης, θεωρούνται τα τεράστια κέρδη που παρουσίασε την ίδια περίοδο η Deutsche Bank, την ώρα που έσπρωχνε την χώρα μας στη νέα εθνική τραγωδία.

Πανηγυρισμοί για την γερμανική ενοποίηση στο Βερολίνο. Ο τότε καγκελλάριος Κολ αρνήθηκε να εφαρμόσει την Συμφωνία του Λονδίνου του 1953, που υποχρέωνε την Γερμανία, σε περίπτωση επανένωσης των δύο γερμανικών κρατών, να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά, οι Γερμανοί έχουν το θράσος να μας επιτιμούν για τα χρέη μας απέναντί τους τα οποία έχουν πληρωθεί δύο και τρεις φορές από τους τόκους και τα γερμανικά προϊόντα που μας πουλάνε.

Ο γερμανικός δάκτυλος πίσω από την ενορχήστρωση πολλών εθνικών τραγωδιών για το νεοελληνικό έθνος-κράτος καταδεικνύεται σε πλείστες περιπτώσεις από την εποχή της Βαυαροκρατίας μετά την Ελληνική Επανάσταση. Η εξόντωση πολλών αγωνιστών του ’21 και ο εξαναγκασμός άλλων σε φυγή από την ελεύθερη πατρίδα είναι ένα από τα δραματικότερα γεγονότα που έχει καταγράψει η ιστορία μας.

Το 1897, η προσπάθεια των Γερμανών να καταστούν η κυρίαρχη δύναμη στην Μεσόγειο, ώθησε την Ελλάδα, σύμφωνα με αποδείξεις της ιστορικής έρευνας, δια των πρακτόρων της μέσα στην Εθνική Εταιρεία στον ατυχή πόλεμο με την Τουρκία.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, οι Γερμανοί οργανωτές του τουρκικού στρατού, ιδιαίτερα οι Φον ντερ Γκολτς και Λήμαν φον Σάντερς, ήταν υπεύθυνοι για το δεκαετές σχέδιο εξοντώσεως των ελληνικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την στιγμή που ο Κάϊζερ Β’ έθεσε υπό την προστασία του τους Οθωμανούς, κατά την διάρκεια του Β’ Γερμανικού Ράϊχ

Oταν ξέσπασε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος οι γερμανόφιλοι του Παλατιού προκάλεσαν τον εθνικό διχασμό και συνέπραξαν στην Μικρασιατική καταστροφή.

Η γερμανική λατρεία της δύναμης, που επιχειρεί ξανά να επιβάλλει την γερμανική κυριαρχία στην γηραιά ήπειρο με οικονομικούς όρους, έχει επανειλημμένα βρει τον ελληνικό λαό απέναντί της. Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε ούτε στιγμή για τις διαθέσεις της Γερμανίας εναντίον μας και ούτε να εφησυχάζουμε μπροστά στο πνεύμα συγκέντρωσης της απόλυτης εξουσίας που διαφαίνεται ξανά στον ορίζοντα του Βερολίνου.

Σήμερα, όπως οι δοσίλογοι της κατοχής κραύγαζαν «βάστα Ρόμμελ» για να προστατεύσουν τα άνομα συμφέροντα που τους στήριζαν, βλέπουμε τους νεο-δοσίλογους της τροϊκανής χρεοκρατίας να συνωμοτούν πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού για να μας ξεπουλήσουν.

Οι εθελόδουλοι πολιτικοί προστατεύουν καθημερινά με ψεύδη τα γερμανικά συμφέροντα και δεν διστάζουν ακόμα και να δηλητηριάζουν τον ελληνικό λαό με μολυσμένα από τον φονικό ιό e-coli γερμανικά τρόφιμα.

Όλα αυτά, τα οποία έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια, συνιστούν έσχατη προδοσία και αυτή την φορά, μετά την απελευθέρωση της χώρας, θα πρέπει να έλθει η βαριά τιμωρία των ενόχων.

olympia.gr
 
http://visaltis.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html

Giorgo, do you know xeftila?

Το να λέμε «εθνική ντροπή» ή «εθνική ταπείνωση» για τα πεπραγμένα του ΓΑΠ ως τοποτηρητής των διεθνών δυναστών της πατρίδας μας είναι ντροπή για μας.

Ντροπή γιατί μιλάμε για ένα ανθρωποειδές που ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος.

Ούτε ντροπή. Αυτή την έχουν απολέσει ΟΛΟΙ στην μεταπολίτευση και γι’ αυτό πανηγυρίζουν και τολμούν να μιλούν ακόμα για «σωτηρία», «εθνική προσπάθεια» εξόδου, του Μεσολογγίου για μας, από την κρίση κ.λπ.

Ειδικά οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ πλέον έχουν γίνει η φωτογραφίες που συνοδεύουν στα λεξικά τις λέξεις όνειδος, ντροπή, ξεφτίλα και τα συναφή.

Σήμερα ΟΛΑ τα blogs, όπως και οι εφημερίδες (παρά την διατεταγμένη τους υπηρεσία), αναφέρονται στην «υπηρεσία» του ΓΑΠ στα αφεντικά του:

- έδωσε στο αμερικανοεβραϊκό λόμπυ (από όπου προέρχεται και ο ίδιος και η φαμίλια του) ό,τι ήθελε (δεν ήρθαν άλλωστε για να δουν την Ακρόπολη αυτοί),
- παρέδωσε κλειδιά στον νέο Γερμανό κυβερνήτη, υποτάχθηκε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στον γαλλογερμανικό άξονα Merkel-Sarkozy (καλύτερα στο Δ’ Ράιχ, για να είμαστε ακριβείς)
- και μετά ευχαρίστησε τον Obama για την «υποστήριξή» του στην Ελλάδα και του υποσχέθηκε μερτικό από το οικόπεδο «Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ», όπως έχει καταντήσει την πατρίδα μας μαζί με τα κοπρόσκυλα που έμπασε παντού ο πατέρας του από το 1981 και μαγάρισαν τον τόπο, μαζί με ΟΛΑ τα άλλα «κόμματα»-συμμορίες.

Το ευχαριστώ θύμισε Σημίτη και το «ευχαριστούμε την Αμερική» μετά την τραγωδία στα Ίμια το 1996.

Ντροπή στο περίπου 15% των βολεμένων κομματόσκυλων του ΠΑΣΟΚ.

Η τιμωρία ΟΛΩΝ σας θα είναι παραδειγματική.

Η πλατεία, μάλλον οι πλατείες, ΔΕΝ γέμισαν τζάμπα.


http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/giorgo-do-you-know-xeftila.html

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ BLOG ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΟΥΪΖ ΙΙΙ

Από όλα τα blog που κυκλοφορούν στην Ελληνικη επικράτεια πιό νομίζετε πως ειναι αυτό που ο πρωθυπουργός της Ελλαδας επέλεξε για να παραπέμψει στην προσωπική του ιστοσελίδα επειδή τον εκφράζουν οι απόψεις που....
διατυπώνονται εκεί.

Μήπως κάποιου επώνυμου σχολιαστή;

Μηπως κάποιου "εγκριτου" δημοσιογράφου;

Ή μηπως τις θεσεις καποιων ανώνυμων bloggers;

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Ο κος πρωθυπουργός τελικά επέλεξε να αναδημοσιεύσει στην προσωπική του ιστοσελίδα κείμενα ανώνυμων bloggers, οι οποίοι είναι ανά το πανελλήνιο σεσημασμένοι για τις στρατευμενα αντιχριστιανικές τους θέσεις σε βαθμο χυδαιότητας.

Οι bloggers δεν ειναι και τόσο ανώνυμοι βεβαια αφού προέρχονται από τον "φιλελευθερο" πολιτικο χώρο του Στεφανου Μάνου και της Ντορας Μπακογιάννη, εκδίδουν έντυπα και χειριζονται σημαντικες ιστοσελίδες, ενώ οι θεσεις τους είναι απόλυτα ταυτόσημες με τις μισελληνικές θεσεις του Soros για τα Βαλκανια και την Ελλαδα της οποιας επιδιώκουν τον διαμελισμό, με του Παρατηρητηριου των "ανθρωπινων δικαιωματων" του Ελσινκι (που επίσης χρηματοδοτείται από τον Soros), και με τον Εβραϊκο φουνταμενταλισμό σκελος του οποίου έχει σχεσεις και με το βαθυ κρατος της Μασωνίας, όπως φαινεται και από τους λογοτυπους διαφόρων εταιριών τού κύκλου τους, που χρησιμοποιούν καθαρα μασωνικά συμβολα.

Εξ αλλου, φαινεται οτι ο κος πρωθυπουργός θα συμφωνει και με την αναπαραγωγή και της σχετικής σημειολογίας από το συγκεκριμενο χυδαίο και πρακτοριστικο blog των δηθεν ανώνυμων bloggers-επιχειρηματιών, όπως για παραδειγμα φωτογραφίες με κατουρημενους σταυρούς, πραγμα το οποίο αποτελεί μερος του τελετουργικού των Ναϊτων Μασώνων (συμφωνα με όλες τις πηγες καθως και ντοκυμαντερ του ΣΚΑΪ-Δραssη). Δηλαδη οι Ναίτες Μασώνοι, οι προστατες του Ναού του Σολομώντα για να δηλώσουν την τυφλή τους υποταγή στην αδελφότητα υποχρεώνονταν να ουρισουν σε έναν Εσταυρωμένοκαι να συμμετάσχουν σε ομοφυλοφιλικά όργια.

Το οτι η Μασωνία δε, περιλαμβάνει στις ταξεις της και Ναϊτες Μασώνους φαίνεται εύκολα και από Μασωνική ιστοσελίδα web shopping.

Άλλα Μασωνικά συμβολα ειναι το κοκκινο τριανταφυλλο της "Σοσιαλιστικης" Διεθνους, το Ουρανιο Τόξο, το Περιστέρι, τα Τρίγωνα και οι Πυραμίδες, ο Σταυρός της Μάλτας κλπ.

Φυσικά όλοι αυτοί δεν λατρευουν κανένα Ιαχβέ ή Χριστό αλλά αποτελούν συγκερασμό διαφορων θρησκευμάτων στο φαίνεσθαι (γι αυτο και πολεμουν λυσσαλέα τα παραδοσικά θρησκευματα), στο εισθαι όμως προκειται για την λατρεία αρχαίων Βαβυλωνιακων Θεών η οποία επιβίωσε μέσω εκείνων των Ιουδαίων που αποστάτησαν από τον Ορθοδοξο Ιουδαϊσμό και εν συνεχεία με το χρήμα και την ακορεστη δίψα για εξουσία και παγκοσμια επικυριαρχία τον καπέλωσαν και τον χρησιμοποιούν ώστε να φαίνονται από θύτες κατα συρροήν γενοκτονιών, ως αθώα θύματα.

http://theoprovlitos.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog_15.html?

Ο Σόρος και η Λέσχη του διαβόλου

Η λέσχη του διαβόλου: Ο G. Soros, σε σημερινό άρθρο του, προτείνει τη χρεοκοπία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, επίσης την έξοδο τους από την Ευρωζώνη, σαν τη μοναδική λύση για το ευρώ. Τι να επιδιώκει αλήθεια;
Η σχετικά πρόσφατη απόφαση της κεντρικής τράπεζας της Ελβετίας (άρθρο Βιλιάρδου Β.), σύμφωνα με την οποία συνδέθηκε το φράγκο με το ευρώ, σημαίνει πιθανότατα το τέλος της εθνικής ανεξαρτησίας της μοναδικής χώρας που λειτουργεί σήμερα ολοκληρωμένα η άμεση δημοκρατία: το πολίτευμα της αποκεντρωμένης δημόσιας διοίκησης, στην οποία συμμετέχουν ενεργά όλοι οι πολίτες, ψηφίζοντας 4-5 φορές το χρόνο τους νόμους τους.



Άλλωστε, για την παγκόσμια ελίτ και ειδικά για τη «σκοτεινή» λέσχη Bilderberg, το ελβετικό πολίτευμα της άμεσης δημοκρατίας, η οποία απαιτεί τη συμμετοχή των πολιτών στην ψήφιση των νόμων, στον έλεγχο της λειτουργίας των δημοσίων οργανισμών και στις αποφάσεις του κράτους, ήταν ανέκαθεν ένα ενοχλητικό «σκουπίδι» στο δρόμο της κατάκτησης της απόλυτης εξουσίας στον πλανήτη.

Αυτό που θέλει να επιβάλλει η λέσχη Bilderberg είναι η κεντρική διοίκηση από μία μικρή ελίτ στο παρασκήνιο, χωρίς κανένα δημοκρατικό ή άλλου τύπου έλεγχο, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται ανενόχλητη τους απροστάτευτους ανόητους των χωρών που έχει καταπατήσει. Πιθανόν η δημιουργία μίας γερμανοκεντρικής ομοσπονδίας, με την ονομασία Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης (των Τραπεζών θα συμπληρώναμε), να είναι ο ιδανικός χώρος για την επικράτηση των συμφερόντων του κλαμπ των ισχυρών.

Είναι μάλλον καθαρό το ότι, σε πάρα πολλές χώρες δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τα Κοινοβούλια τους Πολίτες αλλά, αντίθετα, τα συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού καρτέλ (δεν πρέπει να «μπερδεύουμε» καθόλου το καρτέλ αυτό με τις χρηματαγορές, οι οποίες είναι ουσιαστικά τα δικά μας χρήματα από τα συνταξιοδοτικά ταμεία, από τις αποταμιεύσεις μας κλπ.). Επίσης, τα κοινοβούλια εκπροσωπούν τα συμφέροντα του καρτέλ των μονοπωλιακών πολυεθνικών θηρίων, τα οποία δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τις επιχειρήσεις της ελεύθερης αγοράς (έτσι όπως τη γνωρίζαμε στο παρελθόν, πριν από την επικράτηση της νεοφιλελεύθερης σχολής της ελίτ).

Το χρηματοπιστωτικό Καρτέλ, το οποίο μαζί με την κεντρική τράπεζα της Ευρώπης κατάφερε να μονοπωλήσει την παραγωγή χρήματος, είναι ουσιαστικά αυτό που επέβαλλε στις κυβερνήσεις να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών τους, για τη διάσωση των τραπεζών! Διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να διασωθούν οι υπερχρεωμένες τράπεζες, όπως για παράδειγμα η Commerzbank της Γερμανίας, η οποία έχει εκδώσει ομόλογα ύψους 860 δις €!

ΥΓ.: Ο G. Soros, σε σημερινό άρθρο του, προτείνει τη χρεοκοπία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, επίσης την έξοδο τους από την Ευρωζώνη, σαν τη μοναδική λύση για το ευρώ. Τι να επιδιώκει αλήθεια;
Δηλαδή, μία μόνο τράπεζα χρωστάει σχεδόν το 30% του ΑΕΠ της Γερμανίας (2,5 φορές περίπου το δημόσιο χρέος της Ελλάδας). Εάν τελικά υποχρεωθεί η Γερμανία να διασώσει μόνο αυτήν την τράπεζα (υπάρχουν πολλές άλλες), θα αυξήσει το δημόσιο χρέος της σχεδόν κατά 30% (στα 110% του ΑΕΠ της). Πιθανότατα λοιπόν για το λόγο αυτό η κυρία Μέρκελ εξανίσταται, όταν ακούει για τα προβλήματα της Ελλάδας, αφού φοβάται ότι έτσι μάλλον θα ανακαλυφτούν τελικά και τα δικά της, της Γερμανίας δηλαδή (το ίδιο συμβαίνει και στη Γαλλία του κ. Sarkozy).

Στο θέμα μας ξανά, μελλοντικά θα αποφασίζει για κάθε είδους «διασώσεις» (με τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων και εκτός κάθε δημοκρατικού ή νομικού ελέγχου), το κυβερνητικό συμβούλιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας (ESM). Για πολλούς, οι «σαδιστές» τότε θα είναι οι παράγοντες του καρτέλ, οι «σαδομαζοχιστές» οι κυβερνώντες, ενώ οι «μαζοχιστές» όλοι οι κυβερνώμενοι, αφού επιτρέπουν να γίνονται όλα αυτά χωρίς την παραμικρή αντίδραση εκ μέρους τους.

Οι «αστείες αντιδράσεις» των «διαμαρτυρομένων» πολιτών, αυτών δηλαδή που συγκεντρώνονται στις πλατείες της Ευρώπης χωρίς καν να γνωρίζουν τι θέλουν (κάποτε αυτοί που διαδήλωναν ήταν τουλάχιστον πολιτικοποιημένοι, δεν εννοούμε βέβαια «κομματικο-κρατούμενοι»), δεν πρόκειται φυσικά να εμποδίσουν τις κυβερνήσεις να αποφασίζουν όπως αυτές θέλουν, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της χρηματοπιστωτικής μαφίας.

Στην Ελβετία τώρα, η κεντρική τράπεζα αποφάσισε να συνδέσει το νόμισμα της με το ευρώ, παρά το ότι πρέπει να διαθέσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια φράγκων για τη διατήρηση της σταθερής ισοτιμίας του, με τεράστιο κόστος. Ταυτόχρονα, οι πολυεθνικές υπερτράπεζες θα μπορούν να δανείζονται σε ελβετικά φράγκα με ελάχιστο κόστος (τα επιτόκια είναι σχεδόν μηδενικά), χωρίς κανέναν συναλλαγματικό κίνδυνο, επενδύοντας τα δανεικά χρήματα σε κρατικά ή άλλα ομόλογα υψηλών αποδόσεων.

Πολλά κερδοσκοπικά Hedge funds λοιπόν ετοιμάζονται για επίθεση, με δανεικά χρήματα από την ίδια την Ελβετία, πιστεύοντας πως είναι φύσει αδύνατον να αντέξει η χώρα και πως θα αποτύχει παταγωδώς η παράλογη αυτή «κατασκευή», όπως απέτυχε και το σύστημα των σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών, πριν από την εισαγωγή του ευρώ. Σύμφωνα δε με διάφορους οικονομικούς αναλυτές, ο δισεκατομμυριούχος G.Soros, στέλεχος φυσικά της λέσχης Bilderberg, ήδη τρίβει τα χέρια του, αφού προβλέπει να κερδίσει από το ελβετικό φράγκο (από τον ελβετικό λαό ουσιαστικά), όσα κέρδισε κάποτε από την επίθεση του εναντίον της βρετανικής στερλίνας.

Είναι αυτονόητο δε ότι η κεντρική τράπεζα της Ελβετίας θα συγκεντρώσει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στα βιβλία της, αφού μόνο έτσι θα διατηρήσει την ισοτιμία του φράγκου σταθερή οπότε, όταν το ευρώ καταστραφεί (γεγονός μάλλον αναπόφευκτο), θα καταστραφεί και η Ελβετία. Ακριβώς για το λόγο αυτό, τα hedge funds στοιχηματίζουν με χρήματα που δανείζονται από την ίδια την Ελβετία, αφ’ ενός μεν στην άνοδο του φράγκου (την οποία τα ίδια θα προκαλέσουν), αφ’ ετέρου στην πτώση του ευρώ (την οποία τα ίδια θα φροντίσουν). Ένα διπλό στοίχημα λοιπόν, με τεράστιες πιθανότητες επιτυχίας και εγγραφής διπλών κερδών.

Το 2011 η λέσχη Bilderberg συνεδρίασε στο St.Moritz της Ελβετίας. Πριν από την κρίση της Ελλάδας και της Ισπανίας, η περιβόητη ελιτίστικη λέσχη είχε συνεδριάσει εκεί, κάτι που φυσικά μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση. Ανήκει μάλλον στις θεωρίες συνωμοσίας η πεποίθηση ότι, στις ετήσιες κλειστές συνεδριάσεις της Bilderberg, σε αυτές δηλαδή που δεν παρευρίσκονται οι εκάστοτε προσκεκλημένοι, ειδικά αυτοί των χωρών που τις φιλοξενούν, τα μέλη της λέσχης αποφασίζουν σε ποια χώρα θα εισβάλλουν, με στόχο τη λεηλασία του πλούτου της.

Όμως, εάν απλά σκεφθεί κανείς τι συνέβη στην Ελλάδα και στην Ισπανία, λίγο μετά τις συγκεντρώσεις της λέσχης, δεν χρειάζεται να προβληματιστεί ιδιαίτερα για να καταλάβει που αρχίζει και που τελειώνει μία πραγματική θεωρία συνωμοσίας. Εάν δε πιστεύει κανείς ότι η σημερινή κρίση της Ελλάδας και της Ευρωζώνης γενικότερα πρόκειται σύντομα να λυθεί από τους πολιτικούς, είναι πολύ εύπιστος, αφού η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπεί, αλλά θα στέκεται «σταθερά» στην άκρη του γκρεμού, για όσο χρονικό διάστημα (μπορεί μέρες, μπορεί μήνες ή και χρόνια) χρειάζεται η ελίτ για να πετύχει τους στόχους της. Πάντως, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιλογή της χώρας για τη συνεδρίαση του 2012, η οποία πιθανόν δεν θα είναι η Γαλλία ή η Γερμανία, αλλά κάποια άλλη.

Εάν αντιδράσουν βέβαια οι πολίτες ή εάν αποδεχτούν παθητικά τη μοίρα τους, είναι κάτι που μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Εάν συνεχίσουν όμως να πιστεύουν ότι αυτοί φταίνε για όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους, η δική τους σπατάλη δηλαδή και η τεμπελιά τους, είναι μάλλον άξιοι της μοίρας τους και πολύ καλά κάνουν όλοι αυτοί που τους εκμεταλλεύονται ασύστολα.

 
http://www.katohika.gr/2011/09/blog-post_2179.html

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Πώς μπορεί μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (MKO) να χρηματοδοτείται με τεράστια χρηματικά ποσά σε περιόδους «ισχνών αγελάδων»; Η απάντηση είναι απλή και πολύ συγκεκριμένη: Όταν αυτή τη ΜΚΟ την έχει ιδρύσει η μητέρα του Έλληνα πρωθυπουργού, λεφτά βρίσκονται, έστω και αν δεν… υπάρχουν.

Ο λόγος για το «Κέντρο Δράσης για την Ειρήνη», ΜΚΟ την οποία ίδρυσε η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα Τσάντ – Παπανδρέου το 1988, η οποία έχει ως σκοπό της την «προώθηση ενός πολιτισμού ειρήνης και μη βίας, με εργαλείο την Εκπαίδευση για την Ειρήνη, μέσω της ενδυνάμωσης των γυναικών, των νέων και της κοινωνίας των πολιτών».

Στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΕ (kede.org) θα διαπιστώσει κανείς, με μια πρόχειρη ματιά, ότι οι κρατικές διαφημίσεις (και όχι μόνο) και οι χορηγίες δίνονται αφειδώς.

Εκτός και αν το «χτίσιμο της Ειρήνης βήμα – βήμα» προϋποθέτει χρηματοδοτήσεις από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και από αλλού.
Ένα – ένα τα banners τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου είναι των εξής οργανισμών, φορέων και εταιρειών:

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,
Τσιμέντα «Χάλυψ»,
Supermarket «Βασιλόπουλος»,
Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς,
Hellenic Aid (του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας),
Πρεσβεία της Νορβηγίας,
Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,
ΕΥΔΑΠ και
«A.G. Leventis».
Είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ιστοσελίδα της συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ή καλύτερα… Πολύ Κυβερνητικής;) διαθέτει πλήθος χορηγιών που θα ζήλευε ακόμη και η μεγαλύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα στην Ελλάδα. Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η δραστηριότητα της ΚΕΔΕ είναι σχεδόν άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Χρηματοδότηση
Τα προηγούμενα χρόνια, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αναγκάστηκε –εν μέσω κοινωνικής κατακραυγής και πιέσεων από τα ΜΜΕ- να δημοσιοποιήσει κατάλογο με τις χρηματοδοτήσεις προς ΜΚΟ. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η ΚΕΔΕ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον, όμως, έχει η χρηματοδότηση την οποία έλαβε η οργάνωση της Μαργαρίτας Παπανδρέου κατά το χρονικό διάστημα που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή την περίοδο 1999 – 2004 (η λίστα περιλαμβάνει μόνο τα συγκεκριμένα έτη και δεν διατίθενται στοιχεία για αυτού του είδους τη δραστηριότητα πριν το 1999 και μετά το 2004). Συνολικά η ΚΕΔΕ εισέπραξε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τα 1.150.188,64ευρώ!
Αναλυτικά, στα ταμεία της μπήκαν:

46.955,25 ευρώ το 1999,
179.055,3 ευρώ το 2000,
369.479,09 ευρώ το 2001,
161.684 ευρώ το 2002,
223.015 ευρώ το 2003,
170.000 ευρώ το 2004.
Το 2003 και 2004 συγχρηματοδοτήθηκε με άλλες ΜΚΟ κατά 125.000 και 131.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Εξάλλου ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου το είχε δηλώσει ξεκάθαρα: «Λεφτά υπάρχουν».



http://ektos-alektor.blogspot.com/

Η Ελλάδα έσωσε την Ευρώπη, αλλά η Ευρώπη καταστρέφει την Ελλάδα


Αγνώμονες, αχάριστοι ή απλά απόγονοι συνεχιστές και εκδικητές των Ναζί;
Η Ελλάδα στον Β΄ ΠΠ έσωσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό
Γράφει ο Νικόλαος Μάρτης
Την 28η Οκτωβρίου 1940 η Φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδας, η οποία απέκρουσε την επίθεση και αντεπιτέθηκε, με συνέπεια η Ιταλία να υποχωρήσει. Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας τότε δήλωσε:
«Η Ελλάδα έδωσε αλησμόνητο μάθημα στον Μουσολίνι». Ο Χίτλερ, για να βοηθήσει τον ηττούμενο σύμμαχο Μουσολίνι, επιτέθηκε την 6η Απριλίου 1941 εναντίον της Ελλάδας, όπου συνάντησε σθεναρή αντίσταση, με συνέπεια να δηλώσει ότι «Από όλους τους Στρατούς που αντιμετωπίσαμε, ο Έλληνας στρατιώτης πολέμησε με θάρρος και ηρωισμό και συνθηκολόγησε όταν είδε ότι κάθε περαιτέρω αντίσταση ήταν μάταια.»
Η Ελλάδα, μέχρι την κατάληψη και της Κρήτης, πολέμησε τον Άξονα επί 216 μέρες, ήτοι μακρότερα από κάθε Ευρωπαϊκή χώρα που είχε προηγούμενος δεχθεί επίθεση του Άξονα. Ακολούθως η Ελλάδα συνέχισε μαχόμενη δίπλα στους συμμάχους εκτός της Ελλάδος, ενώ στο εσωτερικό οργάνωσε σθεναρή αντίσταση.
Η Ελλάδα την περίοδο του Β΄ ΠΠ, με τους αγώνες της και τις θυσίες της έσωσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, όπως ομολόγησαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο Γάλλος Pierre Bourdan δήλωσε στο BBC το 1942:
«Με την πάροδο του χρόνου θα φανεί ότι μετά την απόφαση της Αγγλίας του 1940 ήταν η ανδρεία του ελληνικού λαού, που συνέβαλε περισσότερο για να σωθεί ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, ο δημιουργημένος από τον ίδιο αυτό λαό πριν από 2.400 χρόνια. Πρέπει να το σκέπτονται αυτό όταν θα διαμορφώσουν την Ευρώπη. Κάθε αχαριστία στην Ελλάδα θα ισοδυναμούσε με προδοσία προς την Ευρώπη».
Την ανωτέρω διαπίστωση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Χίτλερ σε συνομιλία του στις 30 Μαρτίου 1944, με τη γνωστή κινηματογραφίστρια φίλη του Leni Riefenstahl, και επανέλαβε στην Πολιτική του Διαθήκη, που υπαγόρευσε προ του θανάτου του στις 30-4-1945, δηλώνοντας ότι:
«Η επίθεση της Ιταλίας κατά της Ελλάδας υπήρξε καταστροφική για την Γερμανία. Αν οι Ιταλοί δεν είχαν επιτεθεί στην Ελλάδα και δεν χρειάζονταν τη βοήθεια μας, ο Πόλεμος θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Θα είχαμε προλάβει να κατακτήσουμε το Λένινγκραντ και τη Μόσχα, πριν μας πιάσει το ρωσικό ψύχος» (από το βιβλίο της Riefenstahl).

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο Στρατάρχης Κάιτελ στη Δίκη της Νυρεμβέργης, δηλώνοντας ότι:
«Η αναπάντεχη και ισχυρή αντίσταση των Ελλήνων επιβράδυνε κατά δύο και πλέον ζωτικούς μήνες την επίθεση μας κατά της Ρωσίας. Αν δεν είχαμε τη μεγάλη αυτή καθυστέρηση, άλλη θα ήταν η έκβαση του πολέμου στο Ανατολικό Μέτωπο και γενικά του Πολέμου και άλλοι θα ήταν σήμερα κατηγορούμενοι».
Επίσης ο Ρ/Σ της Μόσχας το 1942, στην Επέτειο της Εισόδου των Γερμανών στην Αθήνα, μετέδωσε
«Άοπλοι πολεμήσατε πάνοπλους και νικήσατε. Μικροί εναντίον μεγάλων και υπερισχύσατε. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς διότι είστε Έλληνες. Οι Ρώσοι κερδίσαμε χρόνο για να αμυνθούμε, χάριν στην αντίσταση σας. Σας ευχαριστούμε».
Όσοι σήμερα κατηγορούν την Ελλάδα με δηλώσεις υποτιμητικές, ας διαβάσουν τη δήλωση του Καϊτέλ, ότι: «Αν δεν ήτο η απρόσμενη αντίσταση των Ελλήνων, ο πόλεμος θα εκερδίζετο από τον Άξονα» και δεν θα απολάμβαναν σήμερα ελευθερία και δημοκρατία. Ας σεβαστούν την μνήμη των Ελλήνων που έπεσαν μαχόμενοι για να είναι ελεύθεροι και να μην έχουν τους απογόνους του Χίτλερ να τους διοικούν.
Νίκος Μάρτης
Πρώην Υπουργός και παλαίμαχος του Β΄ ΠΠ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters