Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Πώς συνδέουν τις κακές μυστικές υπόγειες πόλεις

Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι παλεύουν με την ιδέα ότι υπάρχουν τεράστια συστήματα σήραγγας σε όλο τον κόσμο, υπόγεια που συνδέουν μυστικές υπόγειες πόλεις.
Υπάρχουν πάνω από 10.000 βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρη τη γη. Τώρα, πάρτε το κεφάλι σας γύρω από αυτό… υπάρχουν περισσότερα από 161.000 χιλιόμετρα (100.000 μίλια) τούνελ που τα συνδέουν!
Θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters