Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

-ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 🐑🐑🐑 ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ 😴😷 -ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ -ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ -ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑΙ ! -ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ...

Όσοι αρνούνται να πάρουν θέση, εν γνώσει τους ή άθελά τους, είναι ανασφαλείς και μπερδεμένοι, παίζουν το παιχνίδι των σκοτεινών δυνάμεων. Χωρίς να το καταλάβουν, είναι σύμμαχοι του διαβόλου. 

Ήρθε η ώρα που είναι αδύνατο για καποιον να μείνει απλος θεατής. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters