Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

-ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 🐑🐑🐑 ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ 😴😷 -ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ -ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ -ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑΙ ! -ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ...

Όσοι αρνούνται να πάρουν θέση, εν γνώσει τους ή άθελά τους, είναι ανασφαλείς και μπερδεμένοι, παίζουν το παιχνίδι των σκοτεινών δυνάμεων. Χωρίς να το καταλάβουν, είναι σύμμαχοι του διαβόλου. 

Ήρθε η ώρα που είναι αδύνατο για καποιον να μείνει απλος θεατής. 

Μόνο κακά όντα και προδότες της ψυχής τους μπορούν να αδιαφορουν.

Εκατοντάδες χιλιάδες βασανισμένα, ακρωτηριασμένα μωρά, παιδιά και έφηβοι έχουν διασωθεί ή βρεθεί από τον Αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια μυστικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, από τον Απρίλιο του 2019 και εντευθεν.

Οι σήραγγες σίγουρα κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από μέλη των Illuminati, γνωστών και ως Deep State (Βαθυ Κρατος), επί αιώνες. 

Η αξιοσέβαστη Παγκόσμια πολιτική Ελίτ του Σατανά και το Hollywood είναι γνωστό ότι πληρώνουν πολλά χρήματα για να πιουν το αίμα ενός τραυματισμένου παιδιού, γνωστού ως Αδρενοχρωμιο (Adrenachrome).

Πεζοναύτες έσωσαν τραυματισμένα παιδιά, μερικά από τα οποία δεν είδαν ποτέ το φως του ηλιου. Βρηκαν έγκυες έφηβες, παραμορφωμένα μωρά και σωρους μικρών σωμάτων, που χρησιμοποιούνταν για τη συλλογή οργάνων. Χιλιαδες εγκλωβισμένα παιδιά που σκοτώθηκαν από την Αστυνομία και ειχαν υποστεί ηλεκτροσοκ, βασανισμους και τραύματα, για να θερίσουν Αδρενοχρωμιο απο το αίμα τους, για να πιει η Ελίτ.

Τον Απρίλιο του 2019, ο Αμερικανικός Στρατός, η Interpol και οι τοπικές στρατιωτικές δυνάμεις διαφόρων χωρών, ξεκίνησαν μια συγκεντρωτικη και συντονισμένη προσπάθεια για να σώσουν παιδιά από ένα τεράστιο δίκτυο σηράγγων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Ετρεξαν στον Καναδά, το Μεξικό, την Ευρώπη, την Ιταλία (Βατικανό και Βενετία), τη Χάγη, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή (Λίβανος).

Περισσότερα από 100.000 υποσιτισμένα, εγκλωβισμένα και βασανισμένα παιδιά έχουν διασωθεί σε σήραγγες κάτω από μεγάλες Αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Central Park στη Νέα Υόρκη, που έφτανε από το κτίριο του Ιδρύματος Κλίντον μέχρι το λιμάνι της Νέας Υόρκης. Πολλα απο τα παιδακια ηταν ηδη νεκρα !

Η επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη, καθώς ανακαλύφθηκαν περισσότερες σήραγγες και βαθιά υπόγεια. Ο Dr. Charles Ward, είπε: ''Οι επιχειρήσεις διάσωσης διήρκεσαν περισσότερο από ό,τι είχε φανταστεί η Γηινη Συμμαχία, επειδή τα τεράστια συστήματα με τις σήραγγες του λαβύρινθου των Illuminati ήταν πιο περιπλοκα απ' ότι θα μπορούσε να γνωρίζει κανείς''.

-"Οι σήραγγες έχουν καταρρεύσει στον Λίβανο", είπε ο Ward. 

-''Υπήρχε μεγάλος αριθμος τούνελ κάτω από ένα κτιριακο συγκροτημα, που ανατινάχτηκε. Έμαθα τόσα πολλά για αυτές τις σήραγγες και στην πραγματικότητα ήμουν πολυ κοντα σε μερικές από αυτές κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου, καθώς κρατούσαν τεράστια ποσά χρυσού και χρημάτων σε αυτές τις σήραγγες. Ήταν 200 μέτρα κάτω από το επίπεδο του εδάφους στο οποίο βρισκόμουν’' !

Ο Ward βρεθηκε προσωπικά σε δύο υπογειες στοες, που ήταν φορτωμένες με μετρητά, χρυσό και τιμαλφή. Ήταν μέλος μιας ομάδας που μετέφερε χρυσό και χρήματα σε όλο τον Κόσμο με εξουσιοδοτηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, για να αναπροσαρμόσει τα νομίσματα σε ένα Παγκόσμιο νόμισμα.

Ο ιδιος ανέφερε ακομη, ότι ο Πάπας συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης παιδιών στο Βατικανό, τον Μάρτιο του 2020. Πολλά μέλη της ομάδας ασφαλείας του Ward παρακολούθησαν τη σύλληψη. Είπε ότι 650 αεροπλάνα με χρυσό, μετρητά και έγγραφα μεταφέρθηκαν από το Βατικανό στο Φορτ Νοξ. Χρησιμοποιούσε τακτικά ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες για να μετακινεί χρήματα και τα στρατεύματα αυτα ηταν που πηγαν για να καθαρίσουν το Βατικανό από κλεμμένους θησαυρούς.

"Δεν νομίζω ότι οι κανονικοί άνθρωποι έχουν ιδέα πόσα παιδιά χάνονται κάθε χρόνο... Και τώρα θα σας αρρωστήσω: Οργανισμοί που εμπιστευτήκαμε σε περιόδους τραγωδίας επαιξαν ατιμο ρολο, όπως στη διαρκεια του τυφώνα ‘’Κατρίνα’’, όπου τόσοι άνθρωποι αγνοούνται.

Βασικά , τα παιδια κλάπηκαν από Οργανισμούς που εμπιστευόμαστε ότι μας προσεχουν και μας φροντίζουν. Αυτά τα παιδιά ήταν στο εμπόριο !

Αυτό είναι αηδιαστικό ! Σε περιόδους πολέμου, ο αριθμός των παιδιών στο Αφγανιστάν, τη Συρία, τη Λιβύη, που κλέβονται, είναι απίστευτος. Κανουν να πιστέψουν οι οικογένειες ότι τα παιδια είναι νεκρα, ενω δεν είναι. Έχουν κλαπεί'' !

-Και αυτός είναι ένας κόσμος που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ... αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό'' !

-Και μετά αρχίζεις να ξυπνάς με το τι κάνει ο Donald Trump, όταν αποστραγγίζει τον βάλτο. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο βρώμικος είναι αυτός ο βάλτος... πόσο μολυσμένος είναι ! Και όταν ξυπνάς με το γεγονός ότι ξεφορτώθηκες μια συμμορία παιδεραστών και σωθηκε μια γυναίκα και ένα παιδί από την εμπορία, λες οτι κάναμε καλή δουλειά. 

O Trump ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ …ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !”

-Είμαστε έτοιμοι να απαλλαγούμε από τον κοσμο της διεφθαρμένης Ελίτ, μετά από περισσότερα από 2000 χρόνια. Απο το Deep State, απο τη Satanic Alliance, την εμπορία παιδιών των βασιλικών οικογενειών, την ψεύτικη συμμαχία των Dirty Central Banks, την USA Reserve Bank, τη διεφθαρμένη Wall Street, το Hollywood και τους παιδόφιλους που δημιούργησαν και προσπάθησαν ετσι να διαμορφώσουν τον πολιτισμό μας''!

-Ο Δυτικός πολιτισμός έγινε ένα μπαλόνι βιβλικού μεγέθους, το οποίο μπορεί σύντομα να εκραγεί''!

-Η εμπορία παιδιών είναι μια επιχείρηση 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο''!

-Παρακμάζουσα ηθική, με το Βατικανό να ειναι ντροπή για τις υποθέσεις παρενόχλησης, ενώ ο Πάπας ειχε χασει την αξιοπιστία του εδώ και πολύ καιρό''.

-Η κυβέρνηση Bush ήταν επίσης σοβαρά ένοχη για τους σκελετούς καλυμμένους με άμμο, οι οποίοι ανακαλυφθηκαν μετά τους λεγόμενους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν''.

-Ο Obama, ο βραβευμένος με Nobel ''πρεσβευτής" της Eιρήνης, εφάρμοσε την εξόντωση και τη διατήρηση άλλων Eθνών στη φτώχεια με τον ίδιο τρόπο, όπως οποιοσδήποτε από τους προκατόχους του, όπως ακριβώς και η δυναστεία Clinton της εποχής του''.

-Ο Kennedy ήταν ο μόνος που ξεκίνησε κάτι και προσπάθησε να αποκαλύψει πώς λειτουργεί το Bαθύ Kράτος, εκθέτοντας την ταυτότητα αυτών που το ελέγχουν, ωστε να φερει την πτώση τους. Τον σταμάτησαν πριν προλάβει να το κάνει, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι ο Donald Trump μπορεί τωρα να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε ο John F. Kennedy’’...


https://t.me/c/1305905889/61128
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters