Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

NOTHING CAN STOP WHAT'S COMING Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει οτι έρχεται

Nicos Kastanias Εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους.
Αυτές τις στιγμές διεξάγεται μια μεγάλη μάχη στον πλανήτη, μεταξύ των Δυνάμεων της Αντίστασης και της Cabal

H Cabal διασπείροντας τον ιό σε παγκόσμια κλίμακα, καθηλώνει κυβερνήσεις και υπηκόους στην μάχη κατά της λοίμωξης, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να προκαλέσει την ανεξέλεγκτη πτώση του υφιστάμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος, ελπίζοντας με το παγκόσμιο χάος που θα προκληθεί, να θέσει εκ νέου την κατάσταση υπό τον έλεγχο της, έχοντας έτοιμο ένα νέο άδικο χρηματοπιστωτικό σύστημα προς εφαρμογή..

Ο Έβρος και η κατάρρευση της τόσο φοβικής προπαγάνδας της “ελληνικής ελίτ”


Για να καταλάβετε αγαπητοί μας φίλοι τι «παίχτηκε» μέχρι στιγμής, στο λαθρομεταναστευτικό, αναλογιστείτε μόνο τι ακούσαμε τα τελευταία χρόνια – και από στόματα «πνευματικών» ανθρώπων και «αναλυτών» – και πόσο διαψεύδονται σήμερα: Το πιο σημαντικό: ΔΕΝ μας έλεγαν τι μπορούμε να κάνουμε – μας βομβάρδιζαν με περιορισμούς πολιτικής: τι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε! Και τρομοκρατούσαν την κοινή γνώμη, για το τι θα συμβεί, αν «παραβιάζαμε» τους περιορισμούς αυτούς.

Επιστολή προς τις 120 ΜΚΟ που δεν σέβονται και θρασύτατα καταγγέλλουν τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης

Αγαπητές 120 ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έκπληξη διάβασα χθεσινή ανοιχτή επιστολή σας (ΕΔΩ ... που αλλού ;;) προς την ηγεσία της Ελλάδας και της Ε.Ε. με τον βαρύγδουπο τίτλο «Προστατέψτε τη νομιμότητα και την ανθρωπιά».

Καταγγείλατε την Ελλάδα ότι «παραβιάζει τη θεμελιώδη αρχή της μη επαναπροώθησης» των προσφύγων που κινδυνεύουν, χωρίς να αναφέρετε ότι η Τουρκία είναι «ασφαλής χώρα» οπότε οι επαναπροωθούμενοι πρόσφυγες ΔΕΝ κινδυνεύουν.

ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ! ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : 5G ......ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ !!!

ΠηγήΟι επιστήμονες έχουν μελετήσει τα μικροκύματα που θα χρησιμοποιεί το 5G και έχουν βρει ότι αυτά τα μικροκύματα υψηλών συχνοτήτων ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ τους μικροοργανισμούς (antibiotic resistance development).

Ο κορωνοϊός ξεκίνησε από την πόλη WUHAN όταν εφάρμοσε 5G σε πλήρη ανάπτυξη....

Ο πλανήτης κρατάει την «ανάσα» του: Κατακόρυφη πτώση στα χρηματιστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέρνουν παγκόσμια κραχ; Αποφασισμένος να αντισταθεί δείχνει ο Τραμπ…
Κατακόρυφη πτώση στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, καθώς οι επενδυτές αναστατώθηκαν από τους δραστικούς περιορισμούς που επέβαλε στα ταξίδια ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε μια προσπάθεια να ανακόψει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Κουρελόχαρτα οι μετοχές. Σκάει με κρότο η παγκόσμια "φούσκα"-"Βυθίστηκε"(-10,61%) η Αθήνα...

Σε παλιόχαρτα για τα σκουπίδια μετατρέπονται οι μετοχές σε όλο τον πλανήτη.
Σκάει με κρότο η παγκόσμια “φούσκα” των Χρηματιστηρίων.
Οργιάζει η κερδοσκοπία πάνω στα συντρίμμια.
Ολοταχώς για παγκόσμια οικονομική ύφεση.
Ο κορονοϊός δίνει βαρύτατο πλήγμα στον παγκόσμιο καπιταλισμό. που γνωρίζει, ήδη, μια έρπουσα οικονομική κρίση διαρκείας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΣΔΕΚΗΣ: ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Την άποψη που θα υποστηρίξουμε εδώ την δηλώνουμε εξ αρχής: Η χριστιανική θρησκεία είναι χρεωμένη με ασυγκρίτως μεγαλύτερο ποσοστό ειδωλολατρίας απ’ ότι η ελληνική. Λέμε ελληνική κι όχι κάποια άλλη διότι οι απατεώνες αυτοί που λέγονται πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας, με το ακόρεστο μίσος τους κατά του οτιδήποτε Ελληνικού και κατά των Ελλήνων, δεν έπαψαν να χαρακτηρίζουν ψευδώς τους Έλληνες ως ειδωλολάτρες, την στιγμή που, όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια, αυτοί οι ίδιοι και το ποίμνιό τους ήταν λουσμένοι πατόκορφα μέσα στην ειδωλολατρία τους.

"Ξένοι ακαδημαϊκοί: «Ελληνισμός η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας»" 4 ΒΙΝΤΕΟ


Τεράστιες διαστάσεις φαίνεται ότι αποκτά η άποψή ότι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός.
Δείτε την παρακάτω ομιλία, όπου η κ. Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, ο κ. Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και ο κ. Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης, συγγραφέας προσπαθούν να μας πείσουν να αγαπήσουμε τις ρίζες μας και να γίνουμε εφαλτήριο παγκόσμιας ανατροπής σε συνεργασία με τους απανταχού φιλέλληνες του πλανήτη.

Περίεργη τουρκική κίνηση: «Για εξηγήσεις» κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα για τα επεισόδια σε Αιγαίο και Εβρο

Η Άγκυρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu,  κάλεσε για «εξηγήσεις» στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα, Μιχαήλ – Χρήστο Διαμέση (φωτό), για επεισόδια που έχει προκαλέσει η ίδια η Άγκυρα σε Έβρο και Αιγαίο!

Από το Ιόνιο μέχρι ΝΑ του Καστελόριζου έχει απλωθεί ο τουρκικός υποβρυχιακός στόλος


Από το Ιόνιο μέχρι και ΝΑ (νοτιονατολικά) του Καστελόριζου το τουρκικό Ναυτικό έχει παρατάξει αυτή την στιγμή τον υποβρύχιο στόλο του, σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση, η οποία ξεκίνησε εχθές και πρόκειται να διαρκέσει έως τις 20 Μαρτίου.

Αλκυόν Πλειάδες 88: Κορωνοϊός, Συμβάν 201, Πανδημία, Γουχάν, Βιολογικός πόλεμος, Έλεγχος, Εμβόλιο

***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ*** Ο κορωνοϊός Covid-19 που προκάλεσε έξαρση της πνευμονίας, με συμπτώματα όπως ο βήχας, ο πυρετός, η δυσχέρεια στην αναπνοή κ.λπ., ήδη αγγίζει τους 3.000 νεκρούς και σχεδόν 90.000 μολυσμένους.
Τα μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι συγκεντρωμένοι στην πόλη του Γουχάν όπου πιστεύεται ότι ήταν η προέλευση και το επίκεντρο της μεταδοτικής εστίας, αλλά ο ιός έχει εγκαταλείψει την Κίνα και έχει ήδη φτάσει σε περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο, βάζοντας σε καραντίνα χιλιάδες ανθρώπους. Και ποια είναι η προέλευση αυτού του εξαιρετικά μεταδοτικού ιού; Θα σχετίζεται με μια αγορά θαλασσινών στο Γουχάν όπου λέγεται ότι τα εξωτικά ζώα πωλήθηκαν παράνομα ή θα μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters