Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ MED BEDS

Εάν μια χώρα θέλει ένα κέντρο Med Bed, θα χρειαστεί 6 χειρουργικές αίθουσες και 7 Med Beds. Θα υπάρχει μια προεγχειρητική αίθουσα και μια αίθουσα ανάνηψης. 
Και τα δύο έχουν περίπου 30 κρεβάτια το καθένα. 
Επιπλέον, ένας χώρος διανυκτέρευσης με περίπου 27 δωμάτια, κάθε δωμάτιο έχει περίπου 4 κρεβάτια.

Θα υπάρχουν επίσης περίπου 15 έως 20 σύμβουλοι συν οποιοδήποτε άλλο ολοκληρωμένο προσωπικό. 

ΤΑ MED BEDS ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2022.

Med Bed. Χρησιμοποιούν μια τεχνολογία για να μετατρέψουν το σώμα σας σε βέλτιστη υγεία χρησιμοποιώντας τους αρχικούς κώδικες του DNA σας. Αυτή η τεχνολογία έχει δοκιμαστεί. 
Με αυτή την τεχνολογία, η κοινωνία μας θα αλλάξει και θα επικεντρωθεί στην υγεία και όχι στην ασθένεια στον ιατρικό τομέα.
Δεν θα υπάρχει κανένας λόγος για οποιαδήποτε βιομηχανία να κερδίζει από την ασθένεια. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters