Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚYΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ TV 23-1-2019

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ – ΤΟ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, Ο ΕΛΛΗΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ STATUS FM 94,2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 24-1-2019. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Το φασιστικό 4ο Ράιχ καταρρέει καθώς οι συλλήψεις εγκληματιών πολέμου συνεχίζονται


BFulford - 2019-01-21

Η απομάκρυνση του Φύρερ George Bush Sr. φανέρωσε ένα νέο στρώμα φασιστών που έχουν κάνει μαζικές δολοφονίες στις Η.Π.Α. και στην Ιαπωνία και που πρόκειται να συλληφθούν ή να τους βρει “ξαφνικός θάνατος”, καθώς ο πόλεμος εναντίον της σατανικής μαφίας των Χαζάρων μαίνεται.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters