Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

20-1-2021 Αμερική ώρα μηδέν

Πράγματα και θαύματα βλέπουμε να γίνονται στην Αμερική και περισσότερο στην Ουάσιγκτον όσον αφορά τον χώρο του Καπιτωλίου (τον χώρο της Δημοκρατίας στην Αμερική) αφενός μεν με την συρροή άνω των είκοσι πέντε χιλιάδων εθνοφρουρών οι οποίοι καλέστηκαν εκ των πραγμάτων να περιφρουρήσουν την τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των Η.Π.Α. για αύριο 20 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο σε γενική ανάλυση δεν βρίσκει σύμφωνους τους δημοκρατικούς , της πλευράς δηλαδή του "Νεοεκλεγέντος" Προέδρου της Αμερικής κ. Joe Biden. 

Δεν θα Υπάρχει Τρόπος Ελέγχου της Τεχνητής Νοημοσύνης

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΕΥΦΥΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ (ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ –ΤΝ)

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Γερμανία – Από τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα έως τους υπολογιστές που μπορούν να κερδίσουν τηλεπαιχνίδια, οι άνθρωποι έχουν μια φυσική περιέργεια και ενδιαφέρον για την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ). 

SIMON PARKES ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/1/2021 – ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΟΡΥΦΏΝΕΤΑΙ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ......

Απομαγνητοφώνηση – απόδοση: Μάρη Λιώκη
Ξέρω ότι είστε θυμωμένοι και ταραγμένοι πολύ, διότι υποστηρίζετε τον Τραμπ και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί δεν έπεσαν τα ΜΜΕ, γιατί υπάρχει τόσος στρατός στους δρόμους, είστε μπερδεμένοι για το κατά πόσο έχουν γίνει συλλήψεις κλπ. Και μέσα  σε όλα έχετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους να σας λένε ότι είστε λάθος που τα πιστεύετε όλα αυτά. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν είναι όταν  τα ΜΜΕ θα επηρεαστούν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα απευθυνθεί στα

ΜΗΝΥΜΑ ANONYMOUS - 17.01.2021

"Δουλεύω σε τηλεοπτικό σταθμό μεσαίου μεγέθους. Μόλις είχαμε μια επίσκεψη από το FCC (Federal Communication Commission), μαζί με δύο άτομα με κονκάρδες.

Δεν ήμουν αρκετά κοντά για να δω ποιού πρακτορείου ήταν. Μας έχουν πει να προετοιμαστούμε για την ακύρωση όλου του προγραμματισμού μας, από τις 8 π.μ. την Τετάρτη για περίπου 72 ώρες. 

Βατικανό: Ο Μεγαλύτερος Χρήστης που Δουλεύει Όλη την Ανθρωπότητα

Πριν από πολύ καιρό, το Βατικανό μας έχει κηρύξει όλους «χαμένους στη θάλασσα» ή νεκρούς και ως εκ τούτου πρέπει να διαχειρίζεται όλη την περιουσία μας για πάντα.


Το Βατικανό δεν είναι απλώς μια εκκλησία πολιτικής και στρατιωτικής σκέψης. είναι μια Εταιρική Τράπεζα Πειρατών. Και ήταν η θέση μας ότι έχει ήδη σχεδιαστεί ένα καλύτερο σύστημα που είναι πολύ καλύτερο από το Corporation.

Τεράστια ανάσυρση πληροφοριών από τη θαλάσσια επιδρομή στο αρχηγείο της CIA

Μετάφραση google από Αγγλικά
Οι καλοί τύποι κερδίζουν, λαοί, και δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν απελευθερωθούν οι τελευταίοι σκλάβοι που έχουν πλυθεί στον εγκέφαλο από τη μήτρα του μυαλού ελέγχου του σκύλου του Χαζάρι και τους εγκληματίες.

Η επιδρομή Marine την περασμένη εβδομάδα στα κεντρικά γραφεία της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια είχε αποφέρει τεράστιες δυνάμεις πληροφοριών, λένε το Πεντάγωνο και άλλες πηγές. 

Η ΒΟΜΒΑ ΕΠΕΣΕ!!!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΗΝΥΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!!! ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ!!! ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΚΡΌΑΣΗΣ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
(τυπική μετάφραση google) /ανάρτηση από την Ντάνιελ Στοτιν
💥 Με όλες τις αναφορές στα έγγραφα του διεθνούς δικαστηρίου.
Διαβάστε σε όλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για τους οποίους όλα αυτά ήταν το θέμα της διασκέδασης και του ακατάλληλου χλευασμού
Ισχυρισμοί για διάπραξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters