Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η συμμορία... Κάντα όλα

Η μόνη οδός προκειμένου να λογοδοτήσουν πολιτικά πρόσωπα περνά μέσα από τα στοιχεία που μπορεί να συγκεντρωθούν για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, όπως έγινε και στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

«Είναι απίθανο να μην πήραν παράνομες προμήθειες οι από πάνω μου και θεωρώ βέβαιο ότι αυτά τα ποσά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μου»
Με μπαράζ δικαστικών ενεργειών οι ανακριτές αξιοποιούν το πλούσιο υλικό της απολογίας Κάντα για τις μίζες στους εξοπλισμούς, που φέρεται ότι διακινήθηκαν διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις μετά...
το 1989.
Τουλάχιστον 10 άτομα αναμένεται να κληθούν σύντομα για εξηγήσεις, με μεγάλη πιθανότητα να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όλων των επιχειρηματιών και των συνεργατών τους, καθώς και των στελεχών στον τομέα των εξοπλισμών που έχουν εμπλακεί σε προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι το πολιτικό πρόσωπο στο οποίο στρέφονται, προσώρας, οι έρευνες για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες.
Οι δικαστικές αρχές μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν το πολυδαίδαλο σύστημα των εξωχώριων εταιρειών που στήθηκαν για να ξεπλυθεί το παράνομο χρήμα, όμως για πρώτη φορά έχουν στη διάθεσή τους τα πρόσωπα-κλειδιά αυτού του μηχανισμού, τα οποία συνδέονται και με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

Θέμα χρόνου είναι ο ορισμός και νέων ανακριτών που θα αναλάβουν το χειρισμό επιμέρους δικογραφιών, σε μια προσπάθεια επιτάχυνσης των ερευνών, ενώ αλλεπάλληλες είναι οι συσκέψεις των ανακριτών και των εισαγγελέων Διαφθοράς προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους ως προς την ποινική διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου, που η αρχή του ακουμπά τουλάχιστον την οικουμενική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές μελετούν το ενδεχόμενο να εντάξουν την παράνομη δραστηριότητα προσώπων πολιτικών και μη στις διατάξεις περί οργανωμένου εγκλήματος, όπως έγινε και στην υπόθεση Λαυρεντιάδη.

Σε περίπτωση που επιλέξουν αυτή την οδό, θα πρέπει να προσδιορίσουν τα άτομα που συγκροτούσαν την ομάδα, τη δομή της, αλλά και το ρόλο που έπαιξε ο καθένας. Σε αυτό συντείνει το γεγονός ότι ο τρόπος λειτουργίας του συστήματος των προμηθειών στο Πεντάγωνο αλλά και ο μηχανισμός εξαφάνισης στοιχείων παρέμειναν αναλλοίωτα, παρά την εναλλαγή των κυβερνήσεων.

Πάντως, και εδώ ανακύπτει ζήτημα παραγραφής τυχόν υπουργικών αδικημάτων, καθώς μόνο για όσα αποκάλυψε ο Κάντας ήδη η όποια ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων έχει σβήσει βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών. «Το παιχνίδι με τα εξοπλιστικά προγράμματα», όπως κατέθεσε ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής Εξοπλισμών, μπορεί να ήταν διακομματικό και να άρχισε επί οικουμενικής, όμως η παραγραφή έχει καλύψει το αδίκημα της δωροδοκίας για όσους θήτευσαν στο υπουργείο Αμυνας.

Ετσι, η μόνη οδός προκειμένου να λογοδοτήσουν πολιτικά πρόσωπα περνά μέσα από τα στοιχεία που μπορεί να συγκεντρωθούν για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, μέσω του εντοπισμού τραπεζικών λογαριασμών και επένδυσης σε ακίνητα, όπως έγινε και στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Ο Κάντας, αν και χωρίς επαρκείς ενδείξεις, επιχείρησε να ποινικοποιήσει τη δράση του Γιάννου Παπαντωνίου, τονίζοντας ότι παρά τις αντιρρήσεις που ο ίδιος τού εξέφρασε για το πολύ ακριβό εξοπλιστικό πρόγραμμα των «Λέοπαρντ 2» -«η επιχειρησιακή τους ωφέλεια ήταν δυσανάλογη με το κόστος και η προμήθειά τους δεν ήταν αναγκαία», όπως χαρακτηριστικά του είπε-, ο τότε πολιτικός προϊστάμενός του δεν άλλαξε γνώμη.

Η δικαιολογία στην οποία φέρεται να προσέφυγε ο πρώην υπουργός, «πήραμε για το Ναυτικό και την Αεροπορία, δεν μπορούμε να μην πάρουμε και για το Στρατό», δεν φαίνεται καθόλου πειστική. Επίσης, μετά το 2002, επί Παπαντωνίου αγοράστηκαν και άλλα αντιαρματικά KORNET.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι τι άλλα στοιχεία διαθέτουν οι ανακριτικές αρχές που να συνδυάζονται με την απολογία Κάντα, ώστε να είναι δυνατή η ποινική αξιολόγηση των αποφάσεων Παπαντωνίου. Πάντως, ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής Εξοπλισμών εκτίμησε «με βάση τον κοινό νου» ότι «είναι απίθανο να μην πήραν παράνομες προμήθειες οι από πάνω μου (δηλαδή Τραυλός - Παπαντωνίου) και θεωρώ βέβαιο ότι αυτά τα ποσά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μου, χωρίς να μπορώ να κατονομάσω και να φέρω αποδείξεις».


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α. ΚΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
«Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα μου είχαν δώσει»
«Σύνθετο, πολύπλοκο και διακομματικό το παιχνίδι στο ζήτημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αφού ηγετικά στελέχη του ιδίου κόμματος πρότειναν διαφορετικά προϊόντα και αντιδικούσαν μεταξύ τους, συμμαχώντας με στελέχη από άλλα κόμματα»

Νέα αποσπάσματα από τη μαραθώνια απολογία του Α. Κάντα, με αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα και πρώην πρωθυπουργούς, σε επιχειρηματίες οπλικών συστημάτων που, όπως ισχυρίζεται ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών, του έδωσαν μίζες, αλλά και σε λεπτομερή περιγραφή του μηχανισμού για τη διαδικασία επιλογής και υλοποίησης ενός εξοπλιστικού προγράμματος, δημοσιεύει η «Κ.Ε.»:

* Μπορείτε να μας πείτε πώς είχατε αποταμιεύσει δύο εκατομμύρια ευρώ, στην προ του 1997 περίοδο, όπως μας έχετε καταθέσει παραπάνω;

- Είναι η αξία σήμερα των χρημάτων που εκείνη την περίοδο ήταν δολάρια, ίσως και γερμανικά μάρκα. Τα χρήματα αυτά τα είχα αποκτήσει πριν συνταξιοδοτηθώ το έτος 1990, αλλά και μετά. Πριν συνταξιοδοτηθώ, υπηρετούσα στο γραφείο αντισταθμιστικών ωφελημάτων του ΥΕΘΑ.

Το έτος 1989 επί κυβέρνησης Ζολώτα το ΓΕΣ επείγετο να υπογράψει σύμβαση για την αναβάθμιση των αρμάτων Μ48, αμερικάνικης προέλευσης με γερμανική τεχνολογία. Για την αναβάθμιση ενδιαφερόταν ο Ευσταθίου για λογαριασμό της STN ATLAS, την οποία και τότε εκπροσωπούσε. Για να ενεργήσω γρήγορα και χωρίς αντιρρήσεις και να ετοιμάσω γρήγορα το σχέδιο των αντισταθμιστικών ωφελημάτων, ο Ευσταθίου μου είχε δώσει τότε το ποσό του 1.000.000 ευρώ με σημερινή ισοτιμία.

Το άλλο εκατομμύριο προέρχεται από διάφορα άλλα ποσά που ήταν είτε από προγράμματα του κυρίου Λιακουνάκου από το 1988 και μετά, προγράμματα τα οποία δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ήταν, είτε από άλλα προγράμματα άλλων εκπροσώπων. Δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς μου είχαν δώσει οι Λιακουνάκος-Αποστόλου και πόσα άλλοι μεσολαβητές, γιατί έχουν περάσει πάνω από είκοσι πέντε χρόνια.

* Τα οπλικά συστήματα της ATLAS για τα υποβρύχια κόστισαν πολύ περισσότερο από 100.000.000 ευρώ στα οποία αντιστοιχεί το 0,5% που λέτε ότι λάβατε και επιπλέον υπήρχε και σύμβαση αντισταθμιστικού ωφελήματος μεταξύ κατασκευάστριας ATLAS και INTRACOM περίπου 7.000.000 ευρώ. Επιπλέον οι πληρωμές διήρκεσαν και μετά το 2005, έως το 2012. Τι λέτε γι' αυτό;
Η πρώτη και η τελευταία σελίδα από τη μαραθώνια απολογία Κάντα, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει σήμερα η «Κ.Ε.» 
- Εγώ είπα κατά προσέγγιση ότι έχω λάβει το ποσό των 500.000 - 600.000 ευρώ. Αν είναι παραπάνω, θα προκύψει από την ανάλυση των λογαριασμών που πρόκειται να ανοίξουν.

* Στη διαδικασία επιλογής και υλοποίησης ενός εξοπλιστικού προγράμματος μπορείτε να μας πείτε ποιοι είχαν τον βαρύνοντα ρόλο και άρα συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες να δεχθούν προτάσεις δωροδοκίας;

- Για προτάσεις δωροδοκίας δεν μπορώ να πω, όμως μπορώ να επισημάνω τα κρίσιμα στάδια της διαδικασίας επιλογής και υλοποίησης ενός εξοπλιστικού προγράμματος, καθώς και ποιοι ουσιαστικά αποφάσιζαν.

Το πρώτο κρίσιμο στάδιο ήταν μέσα στο κάθε Γενικό Επιτελείο, το οποίο είτε εισηγούνταν προμήθεια ενός συγκεκριμένου οπλικού συστήματος ή αν ήταν για διαγωνισμό για περισσότερα συστήματα, το κρίσιμο σημείο ήταν οι προδιαγραφές οι οποίες μπορούσαν να ευνοήσουν συγκεκριμένο οπλικό σύστημα.

Το δεύτερο κρίσιμο στάδιο που παίζει πρωταρχικό ρόλο, όχι μόνο από τη νομική του άποψη αλλά και την ουσιαστική, είναι η συγκρότηση των επιτροπών αξιολόγησης των προσφορών, της διαπραγμάτευσης που γίνεται με την εταιρεία για την προσφορά της τόσο για την οικονομική όσο και για τα αντισταθμιστικά, γιατί αυτοί οι δύο παράγοντες καθορίζουν την επωφελέστερη προσφορά και συνεπώς το μειοδότη.

Εν συνεχεία κρίσιμη είναι η επιτροπή που διαπραγματεύεται τη σύμβαση. Επίσης η επιτροπή κατάρτισης του σχεδίου σύμβασης. Αυτές οι επιτροπές ορίζονται και ελέγχονται από τη Διεύθυνση Προγραμμάτων Εξοπλισμών και το Γενικό Διευθυντή της ΓΔΕ. Επομένως είναι κρίσιμα και τα πρόσωπα που απαρτίζουν τις επιτροπές αυτές.

Οι επιτροπές συγκροτούνται από τη Διεύθυνση Προγραμμάτων Εξοπλισμών και τα Γενικά Επιτελεία που εγκρίνονται και ελέγχονται από το Γενικό Διευθυντή.

Στην περίοδο του κυρίου Τσοχατζόπουλου το όλο σύστημα του ελέγχου των επιτροπών ήταν από τον υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Προγραμμάτων Εξοπλισμών, τον κ. Λεονταρίτη, το Γενικό Διευθυντή κ. Σμπώκο τον οποίο διαδέχθηκε ο κ. Κολίρης. Ο Σμπώκος και ο Λεονταρίτης ήταν αυτοί που είχαν μεταξύ τους συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία ακόμα και νυχτερινές ώρες. Δεν θυμάμαι ποτέ ο Σμπώκος να κάλεσε το Διευθυντή της Διεύθυνσης, τον κ. Ανδρουλάκη Ζαχαρία, για να συνεργαστούν για τα εξοπλιστικά προγράμματα, παρά μόνο τον κ. Λεονταρίτη, ο οποίος έδινε τις εντολές του Γενικού Διευθυντή στον Ανδρουλάκη ή στις επιτροπές. Ο Λεονταρίτης έμεινε όσο ήταν ο Τσοχατζόπουλος στο ΥΕΘΑ.

Θέλω επίσης να προσθέσω ότι μόλις ήρθε ο Σμπώκος στο υπουργείο έκανε τον Λεονταρίτη από προϊστάμενο γραφείου, Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Προγραμμάτων Εξοπλισμών. Ο Λεονταρίτης παρέμεινε σε αυτή τη θέση καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του Τσοχατζόπουλου στο ΥΕΘΑ.

Το 2002 με κοινή υπουργική απόφαση Τσοχατζόπουλου - Παπαντωνίου, ο Λεονταρίτης αποσπάστηκε στο γραφείο κ. Τσοχατζόπουλου, ο οποίος είχε γίνει υπουργός Ανάπτυξης, και αργότερα έγινε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Το επόμενο κρίσιμο στάδιο ήταν η εισήγηση της ΓΔΕ/Διεύθυνση Προγραμμάτων Εξοπλισμών σύμφωνα με τα πρακτικά και τις εισηγήσεις των επιτροπών προς το Γενικό Διευθυντή και τον υπουργό, που περνούσε όμως πριν και από εμένα.

Γι' αυτό η Διεύθυνση Προγραμμάτων Εξοπλισμών ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για τους εξοπλισμούς. Για τους υπηρεσιακούς παράγοντες που είχαν κρίσιμο ρόλο στην προμήθεια των υποβρυχίων, θα αναφερθώ εκτενέστερα στη συνέχεια. (...)

Επίσης θέλω να προσθέσω ότι ο κ. Λυγινός ή ο κ. Ευσταθίου, δεν θυμάμαι ποιος από τους δύο, μου είχε πει πριν από αρκετά χρόνια ότι κάποιος ονόματι Κυριτσάκας που έφτιαχνε offshore εταιρείες είχε κεντρικό ρόλο στις χρήσιμες πληρωμές του Ευσταθίου.

Τον κ. Κυριτσάκα δεν ήξερα, δεν τον ξέρω και δεν τον συνάντησα ποτέ. Γνώριζα όμως ότι είχε γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και ήταν στενός συνεργάτης του Λυγινού και του Oswald. Θυμήθηκα όμως το όνομά του από τα ΜΜΕ που αναφέρονταν στο σκάνδαλο της Siemens.

* Με ποιον τρόπο ο Κυριτσάκας είχε αναμειχθεί στις πληρωμές του Ευσταθίου;

- Διαχειριζόταν offshore εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς κατ' εντολή και λογαριασμό του Ευσταθίου, όπως πληροφορήθηκα από τον Λυγινό ή τον Ευσταθίου. Περισσότερα δεν μπορώ να γνωρίζω. (...)

Θέλω να συμπληρώσω ότι είναι ενδεικτικό της διακομματικής διαπλοκής το γεγονός ότι κατά την προμήθεια των αεροπλάνων στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής, όπου ήμουν παρών, ο Μητσοτάκης επιχειρηματολογούσε με πολύ λεπτομερή στοιχεία υπέρ της προμήθειας των F-16, ενώ ο Εβερτ υπέρ των F-15. Αυτό με εξέπληξε, διότι και οι δύο ήταν στο ίδιο κόμμα.

Μάλιστα, όταν επελέγησαν τα F-16, στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ κυκλοφορούσε με μια δόση χιούμορ η φράση ότι ο Μητσοτάκης κέρδισε τον υπουργό γιατί ο Τσοχατζόπουλος ήταν μαζί με τον Εβερτ υπέρ της προμήθειας των F-15, τα οποία εκπροσωπούσε ο κ. Λιακουνάκος.

Αυτό αναφέρεται για να καταδειχθεί το σύνθετο, το πολύπλοκο και το διακομματικό παιχνίδι στο ζήτημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αφού ηγετικά στελέχη του ιδίου κόμματος πρότειναν διαφορετικά προϊόντα και αντιδικούσαν μεταξύ τους συμμαχώντας με στελέχη από άλλα κόμματα.

Της ΒΑΝΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ από enet
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7669.html

Οι αρχαίοι Έλληνες και το ... 7.



Οι Αρχαίοι Έλληνες χώριζαν τους ωκεανούς του κόσμου σε 7 θάλασσες: Το Αιγαίο, τη Μεσόγειο, την Αδριατική, τη Μαύρη, την Ερυθρά, την Κασπία και τον Περσικό Κόλπο.

Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν
το 7 τέλειο αριθμό γιατί είναι το άθροισμα του 3 και του 4 που αντιστοιχούν στα τέλεια σχήματα, τρίγωνο και τετράγωνο.

Οι Αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν το 7 ως μυστηριώδη αριθμό για τις γεωμετρικές του ιδιότητες, π.χ. 7 σημεία δεν μπορούν να δημιουργήσουν συμμετρία σε ένα κύκλο!

Ο Φιλοκτήτης έπλευσε με 7 πάνοπλα καράβια στην Τροία με σκοπό να υπερασπιστεί τους Έλληνες κατά τον Τρωικό πόλεμο.

Η τραγωδία του Αισχύλου Επτά επί Θήβας εξιστορεί την εκστρατεία των 7 Ελλήνων βασιλιάδων κατά τις Θήβας, της Πόλης των 7 Πηλών!

Τα μέταλλα που γνώριζαν στην Αρχαιότητα ήταν 7: Χρυσός, χαλκός, μόλυβδος, κασσίτερος, υδράργυρος, ασήμι, σίδηρος. Σε αυτά βασίστηκε η εξέλιξη του Πολιτισμού!

Το 7 στην Αρχαιότητα! Στην Αρχαία Σπάρτη η εκπαίδευση των αγοριών ξεκινούσε από την ηλικία των 7 ετών!

Οι 7 πλανήτες που ήταν γνωστοί στην αρχαιότητα ήταν οι: Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ήλιος και Σελήνη.

Σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Απόλλωνας είχε 7 αγέλες βοδιών.

Στην Αρχαία Αίγυπτο ένα από τα πρώτα μετεωρολογικά συστήματα περιέγραφε 7 διαφορετικά κλίματα, χωρίζοντας τον κόσμο σε μετεωρολογικές ζώνες.

Οι Αρχαίοι Έλληνες χώριζαν την ανατομία του ανθρώπινου σώματος σε 7 μέρη: Κεφάλι, στήθος, στομάχι, 2 χέρια, 2 πόδια.

Το 7 εμφανίζεται συχνά στην Μυθολογία: 7 είναι οι Πλειάδες, Κόρες του Άτλαντα και της Πλειώνης, που αντιστοιχούν στα 7 ορατά άστρα του αστερισμού των Πλειάδων!

Ο αριθμός 7 εμφανίζεται πολύ συχνά στην Ελληνική Μυθολογία: Η λύρα του Αρχαίου Θεού Απόλλωνα, είχε 7 χορδές.

7 7 Η 7η ημέρα της Δημιουργίας είναι αυτή της ανάπαυσης, της αργίας και συμβολίζει την ολοκλήρωση και την τελειότητα!

Ησίοδος Φοίβος ΑριστόΔιος

To 7 oταν το γράφαμε με ελληνικους χαρακτήρες , επαιρνε δασεια το ε και διαβαζότανε 

(σ)επτα=οσια και ιερα....Ηταν ο ιερος αριθμος ..αλλα όλα αυτά -τοις κοινων( Ορα τα 

λεγομενα του Κισσινγκερ,οτι για να υποτάξουμε τους Ελληνες,πρεπει να τους χτυπήσ

ουμε στην γλωσσα τους,την ιστορια τους ,την θρησκεια τους) ρημασι πειθομενοι-πνεύματα

και τονους τα καταργησαμε καταστρέφοντας την θεϊκη αρμονια της γλωσσας μας,συν το

ότι εξαφανισαν και τα 4 υπολοιπα γραμματα του Ελληνικου ΑΒητου,που ησαν 1)Το

διγαμμα F,2)Το στιγμα (που αντιστοιχιζε τον αριθμο 6) 3) Το κοππα (αριθμος 90) και 4)το

 σανμπι (αριθμος 900)....

Κωνσταντίνα Τζαβάρα 


http://el-lania.blogspot.gr/2013/12/7.html

Ίσως τελικά υπάρξει λύση στα προβλήματα μας...



Ο κομήτης  C/2012 S1 (ISON) 

Τι συμβαίνει με τις «ιπτάμενες πέτρες» των Ελλήνων αθανάτων;

Όλα δείχνουν πως κάτι σημαντικό συμβαίνει στο τρόπο λήψης  αποφάσεων των μεγάλων δυτικών δυνάμεων .
Είδαμε νωρίτερα  στο 2013 πως
ο μετεωρίτης που έπεσε στη Μόσχα ανάγκασε κάποιους να πάρουν κάποιες αποφάσεις και έτσι η επέμβαση στη Συρία δεν έγινε ποτέ.
Τώρα έχουμε την ιστορική απόφαση για τα πυρηνικά του Ιράν .Ας ρίξουμε μια ματιά αν και σε αυτή την περίπτωση υπήρχαν περίεργες συμπτώσεις με «ιπτάμενες πέτρες».

Τα γεγονότα 

Ολόκληρο το 2012  οι συζητήσεις των ειδικών διαπραγματευτών για το πυρηνικό πρόβλημα του Ιράν  οδηγούνται σε αδιέξοδο.
Στις 12/09/2012  ένας Ρώσος και ένας Λευκορωσος  επιστήμονας ανακαλύπτουν  ένα νέο κομήτη  που κινείται με κατεύθυνση την ΓΗ Πρόκειται για τον  C/2012 S1 (ISON) Οι επιστήμονες μας διαβεβαιώνουν πως είναι ακίνδυνος για τον πλανήτη μας

Την εβδομάδα 19/11 – 28/11/2013 περίεργα  φαινόμενα λαμβάνουν χώρα σε Καναδά –Αμερική .Φωτιά από τον ουρανό,  ιπτάμενες πέτρες, πέφτουν στη ΓΗ .Μάλιστα στις 24/11/13 πέτρες πέφτουν από τον ουρανό και στην δική μας Κεφαλληνιά [η πραγματική Ιθάκη] ένα κλικ από την Γενεύη.

Την  ίδια στιγμή  στην Γενεύη της Ελβετίας  συνεδρίαζαν για ακόμη μια φορά  [22-23-24 /11/2013] οι μεγάλες δυνάμεις  για το πυρηνικό  πρόγραμμα του ΙΡΑΝ !!!

Και την ίδια στιγμή  ο   C/2012 S1 (ISON) περνούσε από τον πλανήτη μας με κατεύθυνση τον Ήλιο οπου περιέργως χάθηκε μυστηριωδώς με περιήλιο 1.000.000 εκ. χιλιόμετρα.

Οι επιστήμονες έσπευσαν να δηλώσουν πως οι «ιπτάμενες πέτρες» δεν είχαν σχέση με τον κομήτη και πως ένα μικρό κομμάτι του πιθανά να διασώθηκε από την προσέγγιση του στον Ήλιο  και  πως απομακρύνεται από την περιοχή μας .
Η άποψη μου :
 Ο κομήτης C/2012 S1 (ISON) εμφανίζεται από τα βάθη του σύμπαντος υπέρλαμπρος σε βαθμό να χαρακτηριστεί ο κομήτης του αιώνα και ακλουθώντας μια καταπληκτική πορεία, μοναδική στη «γειτονιά» μας, συγκρούεται μετωπικά με τον Ήλιο.
Οι ιστορίες για 1.000.000 εκ.χιλ περιήλιο μόνο αστείες μπορούν να χαρακτηριστούν. Επρόκειτο για καθαρή  μετωπική σύγκρουση. Μοναδικό φυσικό φαινόμενο. 

Σήμερα 30/12/2013 είναι βεβαιωμένο από τους ειδικούς επιστήμονες πως τίποτα δεν διεσώθη από τον κομήτη μετά την σύγκρουση του με τον Ήλιο.
Έχετε ακούσει για κομήτες μιας χρήσης;;;

Δεν είμαι αστροφυσικός για να κατανοήσω την βαρύτητα του φαινόμενου και να το ερμηνεύσω, όμως η κοινή  ανθρωπινή λογική μου λέει πως είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι, το δεύτερο κατά σειρά μέσα στο 2013 μετά από αυτό της Μόσχας.
Καταλήγω δε σε αυτό το συμπέρασμα παρατηρώντας το φαινόμενο από άλλη «γωνία», αυτήν που μου επιτρέπει η πληροφόρηση που έχω μέσα από την αποκωδικοποίηση της Οδύσσειας.
Άλλη μια ξεκάθαρη προειδοποίηση προς τους έχοντες και κατέχοντες  ,ακόμη μια απόφαση [έκπληξη] προς την σωστή κατεύθυνση αυτών που δεν άκουγαν κανένα.
Ο κομήτης ήταν ακόμη μια επίδειξη των τεχνολογικών δυνατοτήτων των Ελλήνων αθανάτων καθώς και μια προειδοποίηση προς τους ισχυρούς του πλανήτη να αλλάξουν πορεία. 
 Εμφανίστηκε πάλι την σωστή χρονική στιγμή  και πήγε και «καρφώθηκε» στην κυριολεξία στον Ήλιο, την στιγμή που οι μεγάλες δυτικές  δυνάμεις [έκπληξη μεγατόνων]  αποφάσιζαν υπέρ του Ιράν!!!
.Πρωτοφανές «φυσικό» φαινόμενο και η επιστημονική κοινότητα αγνοείται.!!!
Όλα δείχνουν πως οι «ιπτάμενες πέτρες» αρχίζουν να καθορίζουν κάποια σημαντικά γεγονότα για το καλό  του πλανήτη.

Ο πόλεμος είναι λάθος επιλογή τονίζει η Αθηνά. 

Λέτε να έχουν λάβει το μήνυμα των Ελλήνων Αθανάτων ;;;

Αν δούμε και μια συμφωνία στα παγκόσμια  οικονομικά  τότε το καλό θα έχει τριτώσει.
Ας είναι καλά οι «ιπτάμενες πέτρες»  και ο πλανήτης  Άρης μέχρι στιγμής.

 ίσως τελικά υπάρξει λύση στα προβλήματα μας .

Έχω εξηγήσει πως ότι συμβαίνει στο αστρικό μας σύστημα ,εντος και έκτος αυτού, είναι απόλυτα ελεγχόμενο  από τους δημιουργούς μας .
Οι ίδιοι είναι παρόντες σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας από το  ένα [1]  της εποχής του Κριού, δηλαδή, εδώ και 4333 χιλιάδες χρόνια ελέγχοντας τα πάντα.

Πως;;;

Σε ότι άφορα εμάς, το δημιούργημα τους  .Άπλα έχουν άμεση πρόσβαση στα 7 δις «τερματικά» που αποτελούν οι ΕΕ μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού των κατοίκων του πλανήτη.

Σε ότι άφορα τις «ιπτάμενες πέτρες» και αλλα φαινόμενα [εκρήξεις ηφαιστείων –σεισμοί-ακραία  φυσικά φαινόμενα ] μέσα από το Ομηρικό κείμενο έχει αποδειχτεί πως έχουν την τεχνολογία και τις γνώσεις να δημιουργήσουν αστρικά συστήματα σαν το δικό μας από το μηδέν. Άρα αυτά που βιώνουμε είναι «παιχνιδάκι» για τους Έλληνες αθανάτους.


από Basil Lykiardopoulos
http://el-lania.blogspot.gr/2013/12/blog-post_30.html

Ιπτάμενος Δράκος ανακαλύφτηκε στην Ινδονησία

destiny Η λέξη Agni (στα Σανσκριτικά σημαίνει «φωτιά») είναι ο νεώτερος νεοσσός ενός πρόσφατα ανακαλυφθέντος είδους στην Ινδονησία. Το όνομα του δόθηκε από μέλη της αρχικής ομάδος έρευνας λόγω του κόκκινου χρώματος του. Ενώ οι τοπικοί ζωολόγοι είναι διστακτικοί να χρησιμοποιήσουν το όνομα «Δράκος», υπάρχει μια αλάνθαστη ομοιότητα μεταξύ του νέου είδους και των μυθικών δράκων των αρχαίων λαϊκών παραδόσεων.
Ενώ έχει ηλικία μόλις μιας εβδομάδος αναμένεται να τριπλασιάσει το τωρινό μέγεθος του μέσα σε ένα μήνα με την τωρινή ανάπτυξη του. Προς το παρόν τρέφεται κυρίως με έντομα αλλά σύντομα θα προχωρήσει σε μικρά τρωκτικά και πουλιά.
Τα ενήλικα είδη παραμένουν άπιαστα, αν και στοιχεία της υπάρξεως τους έχουν εντοπισθεί στην περιοχή όπου βρέθηκε η Agni. Πιστεύετε ότι τα ενήλικα παραμένουν σε χειμέρια νάρκη το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και εξέρχονται από αυτήν περιστασιακά για να κυνηγήσουν την τροφή τους.
Η πρώτη ερώτηση που κάποιος θα ρώταγε είναι εάν αυτά τα πλάσματα μπορούν να ξερνάνε φωτιά όπως οι δράκοι στις ταινίες και τα παραμύθια. Ενώ δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι συμβαίνει αυτό, στην περιοχή παρατηρείται ένας ασυνήθιστος αριθμός καψαλισμένων αγροτεμαχίων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Συνήθως προκαλούνται από κεραυνούς, αλλά η συχνή παρουσία αυτών των καμένων κομματιών στην περιοχή δείχνει ότι υπάρχει κάποιος άλλος λόγος.
Η ιστορία του πώς έγινε αυτή η ανακάλυψη ξεκινά με την εξαφάνιση 15 αγελάδων από ένα ράντσο που πρόσφατα είχε επεκταθεί κοντά σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον άγριας ζωής. Αρχικά υποτέθηκε ότι οι εξαφανίσεις οφείλονταν στην δραστηριότητα μεγάλων αιλουροειδών που περιφέρονται έξω από την προστατευμένη περιοχή για να βρουν τροφή. Σύντομα αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αυτή η περίπτωση γιατί δεν βρεθήκαν ίχνη αιλουροειδών οπουδήποτε στην περιοχή. Κανένα είδος ιχνών δεν μπορούσαν να βρεθούν που να εξηγούν την απώλεια των 15 βοοειδών.
Τα χαμένα βοοειδή δεν μπορούσαν να έχουν φύγει  από την ξηρά. Η μόνη εξήγηση ήταν ότι σηκωθήκανε στον αέρα. Με την απουσία ελικοπτέρων να τα μεταφέρουν φαινόταν ένα ανεξήγητο μυστήριο έως ότου ερευνητές της άγριας ζωής βρήκαν μια συλλογή από κόκκαλα βοοειδών στρωμένα κατά μήκος ενός μονοπατιού.
Μια επιστημονική έρευνα ξεκίνησε για να βρεθεί η άκρη, όταν βρέθηκε η Agni με αρκετά άλλα που είχαν σκάσει από τα αυγά.
Η Agni και τα άλλα που βρέθηκαν παρατηρούνται τώρα από τους τοπικούς επιστήμονες στο φυσικό τους περιβάλλον για να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για την συμπεριφορά τους και τις συνήθειες διατροφής τους.
Η έρευνα συνεχίζεται για ένα ενήλικο δείγμα, αν και δύο ερευνητές που τους είχε ανατεθεί η έρευνα αγνοούνται, φαίνεται ότι η έρευνα είναι πιο επικίνδυνη από ότι αρχικά νόμιζαν.
Δεν έχουν βρεθεί άλλα σημάδια από τα χαμένα βοοειδή, ούτε στοιχεία για την ακριβή θέση των ενήλικων δράκων, παρόλο που οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο μια και καλή.
Για να προστατευθούν από παράνομο κυνήγι και την λαθροθηρία αυτά τα ζώα και για την προστασία των ερευνητών τα ονόματα των συγκεκριμένων περιοχών έχουν παραληφθεί.
Δράκοι. Είναι πραγματικοί; Μήπως τα μυθικά πλάσματα των παιδικών μας παραμυθιών υπήρχαν κάτω από την μύτη μας και κρυβόντουσαν στην βαθιά ζούγκλα κάτω από την μύτη μας; Άλλωστε είναι γνωστό πως μπορούμε να δούμε μόνο ότι ήδη γνωρίζουμε ως πραγματικό, ότι δεν είναι ήδη καταγραμμένο ως πεποίθηση μας είναι αδύνατον να το δούμε ακόμη κι αν είναι μπροστά στα μάτια μας … και ξαφνικά … «ανακαλύπτουμε» αυτό που υπάρχει μα δεν το βλέπουμε. Δεν βλέπουμε με τα μάτια αλλά με τον εγκέφαλο.
Εάν είναι έτσι, γιατί ανακαλύφθηκαν πρόσφατα;  Υπήρχαν κάποτε οι δράκοι σε αφθονία και άκμαζαν σε όλο τον πλανήτη, μόνο για να κυνηγηθούν μέχρι εξαφανίσεως όπως οι αρχαίες ιστορίες μας λένε; Εάν είναι έτσι, γιατί κυνηγηθήκανε; Για σπορ; Η μήπως αυτά τα πλάσματα αντιπροσώπευαν μια απειλή για την ανθρωπότητα;

http://www.terrapapers.com/

Ανεμογεννήτρια χωρίς πτερύγια Τεχνολογίας Tesla

How-it-works-photoΤο 1913 ο Nikola Tesla πατεντάρησε μια τουρμπίνα ατμού χωρίς λεπίδες που υποστήριζε ότι ήταν ο πλέον αποτελεσματικός και η πιο απλή περιστροφική μηχανή που σχεδιάστηκε ποτέ. Λόγω ελλείψεως υψηλής ποιότητος υλικών, ο Tesla δεν κατάφερε ποτέ να φτιάξει σωστά την μηχανή.
Ένα αιώνα αργότερα έχουμε τα υλικά που χρειάζονται για να κατασκευάσουμε την τουρμπίνα του Tesla, και το 2010 δόθηκε μια πατέντα στην εταιρεία Solar Aero για μια τουρμπίνα βασισμένη στο σχέδιο του Tesla.
Η τωρινή τεχνολογία ανεμογεννητριών με περιστρεφόμενα λεπίδες είναι αναποτελεσματική, και δημιουργεί ρύπανση θορύβου, που όπως έχει αναφερθεί είναι επιβλαβής για την υγεία όσων μένουν κοντά.
Επίσης έχουν αποδειχθεί ότι είναι μεγάλος κίνδυνος για την άγρια ζωή όπως τα πουλιά και οι νυχτερίδες. Σκοτώνουν περίπου 600.000 πουλιά τον χρόνο. Η χωρίς λεπίδες γεννήτρια έχει λύσει όλα αυτά τα προβλήματα με ελάχιστα κινητά μέρη και αθόρυβη στην λειτουργία της.
Η νέα τεχνολογία γεννήτριας παράγει έξι φορές περισσότερη ενέργεια.
Η εταιρεία αναφέρει ότι μπορεί να παράγει ενέργεια με κόστος 750 δολάρια ανά κιλοβάτ, μαζί με την εγκατάσταση.
Ίσως η πιο αποτελεσματική τουρμπίνα ανέμου, η SheerWind υποστηρίζει ότι το σύστημα τους Invelox  είναι 600% πιο αποτελεσματική από τις παραδοσιακές ανεμογεννήτριες. Το Invelox μπορεί να παράγει ισχύ από απαλούς ανέμους με ταχύτητα από 1,6 – 3,2 χιλιόμετρα την ώρα. Δουλεύει συλλαμβάνοντας τον διερχόμενο άνεμο με μεγάλες σέσουλες και τον παροχετεύει μέσω της χοάνης η οποία διαρκώς στενεύει ώστε η ταχύτητα διαρκώς πολλαπλασιάζεται. Ο συμπιεσμένος αέρας χρησιμοποιείται κατόπιν για να τροφοδοτήσει μια μικρή τουρμπογεννήτρια.
Έτσι έχουμε το πρωτότυπο με μια αποτελεσματική μέθοδο να συλλέγουμε τον άνεμο που μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να σπάσουμε την τωρινή εξάρτηση μας από μη βιώσιμους παραγωγούς ενέργειας. Φθηνή βιώσιμη ενέργεια σημαίνει ελευθερία για την ανθρωπότητα, έτσι όσο αυτές οι τεχνολογίες προχωρούν μέσα στην αγορά, θα αισθανθούμε το βάρος να σηκώνεται από τους ώμους μας και να ελαττώσουν τα χρήματα που χρειάζονται για να επιβιώσουμε.
Ευχόμαστε να επιτρέψουν και να επικρατήσει αυτή η τεχνολογία.




http://www.terrapapers.com/?p=49358&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

Τρία Ελληνικά σπήλαια με τις πιο παράξενες ιστορίες - Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ

Τα μυστήρια σπήλαια της Ελλάδος...
Το σπήλαιο της Πεντέλης:
Το σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών.
Το σπήλαιο ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι Αθηναίοι έψαχναν το όρος της Πεντέλης για το παγκοσμίου φήμης πεντελικό μάρμαρο.
Το συγκεκριμένο σπήλαιο αποτέλεσε κατά την αρχαιότητα ιερό του Πανός και των νυμφών. Αυτό συνεπάγεται πως οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως στην περιοχή εμφανιζόταν ο τραγόμορφος θεός και οι ακόλουθοί του, καθώς και οι νύμφες.
Στα Βυζαντινά χρόνια αποτέλεσε ησυχαστήριο Χριστιανών μοναχών, ενώ αργότερα χτίστηκαν κοντά στην είσοδό του δύο εκκλησάκια, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή να γίνεται στα μέρη όπου κάποτε υπήρχαν αρχαίοι ναοί και ιερά.
Υπήρχαν δε αναφορές και για ανθρώπους οι οποίοι εξαφανίζονταν στο σπήλαιο εκείνο. Αργότερα το σπήλαιο χρησιμοποιήθηκε από τον περιβόητο λήσταρχο Νταβέλη ο οποίος, καθώς λέγεται, είχε βρει κρυφές διόδους που τον οδηγούσαν σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου.
Στην σύγχρονη εποχή, το μεγαλύτερο μέρος τους σπηλαίου έχει σφραγιστεί και, ως εκ τούτου είναι απρόσιτο στον ερευνητή ενώ κοντά στο σπήλαιο βρίσκονται στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Υπάρχουν επίσης αναφορές για εμφανίσεις περίεργων όντων τόσο μέσα, όσο και έξω από το σπήλαιο ενώ άλλοι αναφέρουν εμφάνιση εξωγήινων. Το σπήλαιο της Πεντέλης λοιπόν είναι ίσως το πιο παράξενο σπήλαιο ολόκληρης της Αττικής.
Οι σπηλιές του Ταΰγετου:
Τα σπήλαια που βρίσκονται στον Ταΰγετο αποτελούν ένα ακόμα παράδειγμα παράξενων σπηλαίων.
Στην αρχαιότητα πιστευόταν πως εκεί κατοικούσε η κατώτερη θεότητα Ταϋγέτη ενώ, από αρχαιολογικές έρευνες έχουν βρεθεί στην περιοχή αναθήματα που χρονολογούνται στην Μυκηναϊκή εποχή.
Το πλούσιο μυθολογικό υπόβαθρο σε συνδυασμό τόσο με το πυραμιδοειδές σχήμα του όρους, όσο και με την μυστηριώδη εξαφάνιση του καθηγητή Λιαντίνη μέσα σε ένα από αυτά, οδήγησαν στο να λεχθούν πολλά πράγματα για την περιοχή, ως και το ότι εκεί υπάρχουν πύλες που οδηγούν σε άλλους κόσμους ή σε άλλες διαστάσεις...
Τα σπήλαια του Τσούτσουρα:
Ο Τσούτσουρας, μία παραθαλάσσια περιοχή της νότιας Κρήτης που βρίσκεται νότια από τα Αστερούσια Όρη είναι ένα χωριό κοντά στο οποίο βρίσκονται σπηλιές - άλλες με χερσαίες και άλλες με θαλάσσιες εισόδους - στις οποίες λέγεται ότι συμβαίνουν παράξενα φαινόμενα.
Τα σπήλαια αυτά ήταν κατά την αρχαιότητα αφιερωμένα στην θεότητα Ειλειθυία που ήταν η θεά της γονιμότητας. Κάποια άλλα σπήλαια της περιοχής σχετίζονται με τον μύθο του Ραδάμανθυ, του γιου του Διός, ο οποίος μπαινόβγαινε στα σπήλαια αυτά με τα νοοκίνητα ιπτάμενα πλοία του.
Η περιοχή του Τσούτσουρα δεν έγινε αντικείμενο έρευνας μέχρι και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, υπήρξε κάποια αντιπαράθεση μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας για το ποια θα έχει τον έλεγχο της περιοχής.
Οι Γερμανοί έκαναν έρευνες στην περιοχή, έχτισαν μία ναζιστική βάση μέσα σε κάποια απ' τις σπηλιές και σκότωσαν μεγάλο ποσοστό των ντόπιων κατοίκων - που ίσως είχαν δει πράγματα.
Μετά τον πόλεμο, κατά τον ερευνητή Ι. Φουράκη, έγιναν έρευνες των Αμερικάνων στην περιοχή κατά την δεκαετία του 1960, ενώ οι είσοδοι κλείστηκαν με τσιμέντο μετά το τέλος των ερευνών κι αφού πάρθηκαν από μέσα κάποια πράγματα. Το θέμα του σπηλαίου αυτού ξαναέγινε γνωστό από την τηλεοπτική εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», όταν κάποιος Κρητικός, αφού μπήκε στα σπήλαια και είδε, καθώς ανέφερε, αρχαία αντικείμενα εξοπλισμένα με υψηλή τεχνολογία, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας.
Οι έρευνες που ακολούθησαν και ιδιαίτερα μία που έγινε σε μία θαλάσσια σπηλιά και στην οποία παρατηρήθηκαν διαταραχές στην ροή του χρόνου, έκαναν μέσα σε μία δεκαετία το σπήλαιο αυτό ένα από τα γνωστότερα σπήλαια σε όλη την Ελλάδα.

http://www.apocalypsejohn.com/2013/12/tria-ellhnika-sphlaia-pio-paraksenes-istories-mysthria-pou-den-lythkan.html

Γιάννης Καλογερόπουλος - ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 6765Ο/2013 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ !!! 

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ !! 

. . ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ : 

1ον ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 - 9 - 2012 !!! 

2ον ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% ΕΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ !!! 

3ον ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΝΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ !!! 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ !!! 

. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΙΝΕΤΕ ;; 

. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ; 

. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;..... ΚΑΙ ΟΙ 300 !!! 

. . ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟΝ Λ Α Ο ΜΑΣ ; 

. . ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ;; 

. . . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΓΝΟΙΑ !!!! 

. ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !!!

.. ΑΛΛΙΩΣ . . Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε !!!!! 

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ MAIL ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/giannhs-kalogeropoylos-alfabhtikos-katalogos-boyleftwn.html

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ !

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!
Αρτέμης Σώρρας.jpg
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png

1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ!
 
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_410.html

Νικος Ναουμ Εκδηλωση - ενημερωση ομαδας υποστηριξης EI-END Ακροπολης στο πνευματικο κεντρο Δημου Γαλατσιου στις 29/12/2013 !!!! Ευγε στους διοργανωτες !

Νικος Ναουμ

Εκδηλωση - ενημερωση ομαδας υποστηριξης EI-END Ακροπολης στο πνευματικο κεντρο Δημου Γαλατσιου στις 29/12/2013 !!!! Ευγε στους διοργανωτες !






 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/12/ei-end-29122013.html#more

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΧΕΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΧΕΙΑ 


ΟΙ ΑΣΚΑΝΑΖΙ & ΟΙ 360 ΒΑΘΜΟΙ ΜΥΗΣΗΣ 

Ακούστε λοιπόν το οξύμωρο της υπόθεσης: αυτοί οι Ασκανάζι, οι Χαζαρομογγόλοι υιοθέτησαν την εβραϊκή θρησκεία και είπαν είμαστε κι εμείς Εβραίοι. Το ζήτημα όμως είναι η απλότητα όλη αυτή, θα σας κάνει εντύπωση πως έχουν αναρριχηθεί στον πλανήτη με τόσες δυνατότητες τραπεζικές και μέσα από το σύστημα. Αυτό δεν είναι εξυπνάδα ούτε των Εβραίων ούτε των Χαζαρομογγόλων. 

Εγώ πέρα από τις κυβερνήσεις, όταν μιλώ με οικογένειες, πολύ εξειδικευμένη συζήτηση για μια τεράστια οικογένεια που διοικεί τον πλανήτη, η γνώμη μου για τους Εβραίους λέω ότι είναι δοχεία και εργάτες του αφεντικού. Θα σας παραπέμψω τώρα κάπου αλλού. Θα σας παραπέμψω στην Μασονία. Η Μασονία δεν είναι θρησκεία. Θρησκεία είναι οι Χριστιανοί, είναι οι Έλληνες, αλλά υπάρχει μια άλλη "θρησκεία" πάνω από όλες τις θρησκείες. Η Μασονία ακολουθεί μια διαδικασία. Η Μασονία έχει βαθμούς-και θα σας παραπέμψω λίγο εκεί και θα διευρύνω λίγο τη σκέψη σας και από κει και πέρα θα ψαχτείτε μόνοι σας. Τι σημαίνουν αυτοί οι βαθμοί; Ρώτησε κανένας; Οι βαθμοί είναι 360. Προσέξτε τι είπα, 360!!  Κοινοί άνθρωποι, θνητοί, και λέω θνητοί για όσους το καταλαβαίνουν. 

Την λέξη "θνητοί" την τοποθετώ όπως οι αθάνατοι των Ολυμπιακών αγώνων, τι αθανασία έχουν; Ή οι αθάνατοι της Ακαδημίας Αθηνών, τι αθανασία έχουν; Αθάνατο είναι το πνεύμα, αυτοί δεν είναι τίποτα, αλλά τέλος πάντων. Σας παραπέμπω λοιπόν στους βαθμούς. Αν καταλάβατε τι είναι οι βαθμοί θα καταλάβετε τι είναι οι βαθμοί μύησης. Αν λοιπόν εξηγήσουμε τι είναι οι βαθμοί μύησης και πάμε λίγο παλιότερα για όποιον ξέρει τι είναι Χαζαρομογγόλοι θα πούμε ότι είχαν φτάσει σε ένα επίπεδο. 
masonmap.jpg


Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ

Θυμηθείτε τις πύλες που είχε ξεκινήσει να κλείνει ο Μέγας Αλέξανδρος είναι στην περιοχή τους, αν σας λέει κάτι αυτό. Σε ότι αφορά στον Μέγα Αλέξανδρο δεν είναι το σημαντικό ότι έφτιαξε μια μακρύτερη λόγχη, είναι πολύ πιο τεχνολογικός ο πόλεμος του, έχει πολύ πιο μεγάλα μυστικά. Τον μύθο, που ο μύθος είναι μια πραγματική ιστορία, θα πρέπει να τον αντιλαμβάνεστε τελείως διαφορετικά, για την αρχαία μας ιστορία, τη νόηση για να την αντιληφθούμε πρέπει να την δούμε μέσα από "πραγματικά" μάτια ή να αναλύσουμε το αίνιγμα το οποίο κρύβει το μυστικό. 

Η ιστορία δηλώνεται έτσι όπως ακριβώς αποτυπώνεται. Όταν λέει γεννήθηκε ο Θεός, ένας Θεός μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή. Ας υποθέσουμε ότι όταν γεννήθηκε ο Χριστός, πήρε ανθρώπινη μορφή μια θεότητα. Η θεότητα μπορεί να πάρει πολλές μορφές ανθρώπων ή οποιονδήποτε άλλων πλασμάτων στο σύμπαν. 

Όταν ο Απόλλωνας γεννήθηκε στη Δήλο, δε γεννήθηκε ένας Απόλλωνας, μετενσαρκώθηκε σε άνθρωπο Απόλλωνα. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι βαθμοί μύησης της μασονίας είναι μύηση προς που; Ακούστε λοιπόν τη μύηση, μία είναι η Μύηση. 

Σας παραθέτω ότι στην περιοχή της Χαζαρίας και της Χαζαρομογγολίας ήταν οι πρώτες πύλες που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος, για όποιον ξέρει τι πύλες έκλεισε. Έκλεισε συγκεκριμένες πύλες, συγκεκριμένων οντοτήτων και συγκεκριμένων πλασμάτων. Φυσικά θα ήταν αδαής κάποιος που διαβάζει την ιστορία και αντιλαμβάνεται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος με 10.000 στρατό κατέκτησε τον κόσμο. Φυσικά είχε άλλα οπλικά συστήματα, φυσικά είχε πολλά άλλα τεχνολογικά συστήματα και μπορούσε να κατακτήσει. Φυσικά ξέρετε ότι τα χρυσά νομίσματα που κόπηκαν την εποχή εκείνη επί Μεγάλου Αλέξανδρου, δε θα μπορούσε κανένα μουλάρι ή άλογο, τρένα δεν είχανε, αεροπλάνα δεν είχανε, να κουβαλάνε από τη Μακεδονία, από τα ορυχεία του Φιλίππου, το χρυσό στα βάθη της Ασίας. Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι υπήρχε μια τεχνολογία όπου θα μπορούσε να φτιάξει χρυσάφι, να κόβει χρυσάφι. Πλήρωνε στις πόλεις τον κόσμο; Πως έφτιαχνε τις πόλεις; Με χρήμα, δεν τις έφτιαχνε με όπλα. Όπου πήγαινε έφτιαχνε πόλεις, στη δε Κίνα έχει φτιάξει 13 πόλεις από τις οποίες οι δύο ήταν πολύ μεγάλες. 


ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ

Τις κατακτήσεις δεν τις κέρδισε με το σπαθί ούτε με μια λόγχη, όπως γράφουνε τα ζώα τα σιωνιστικά ότι είχε φτιάξει μια λόγχη ένα χιλιόμετρο μακρύτερη και τους τσάκισε όλους. Άκου να δεις τα ζώα, δεν ντρέπεστε; Άκου να δεις έφτιαξε μια λόγχη μακρύτερη ένα χιλιόμετρο και κέρδισε τον κόσμο τον τότε.

Αντιλαμβάνεστε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη τεχνολογία στα χέρια ενός ανθρώπου, όπου είχε πολύ σημαντικούς αλχημιστές. Έτσι κατακτούσε τον κόσμο, η κατάκτησή του ήταν πιο πολύ οικονομική και πολεμούσε όποιον δεν καθότανε καλά. Υπήρχαν και μάχες που γνωρίζουμε τον τρόπο που έγιναν είτε με ψυχοτροπικά όπλα είτε με δύο μεγάλες πέτρες που είχε στα χέρια του πάντα, για αυτό και πιστεύεται ότι πέθανε από έκθεση σε ραδιενέργεια και δε πέθανε επειδή του ήρθε να πεθάνει. Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μια άλλη διαδικασία. 

Βλέπουμε αυτά τα Χαζαρομογγόλια τα οποία είναι δοχεία από τότε, είναι ακριβώς πάνω στα όρια στις πύλες του μεγάλου Αλέξανδρου. Κρύβουν συγκεκριμένες οντότητες που τις λέμε υποχθόνιες. Εδώ λοιπόν ο τρόπος μύησης της μασονίας ειδικά από τον 23ο και πάνω βαθμό, (ενώ μυείται κάποιος σε κάτι π.χ στα μαθηματικά, στην ιστορία, μυείται, αρχίζει και μπορεί να κάνει πράγματα), αυτοί μυήθηκαν, όταν μυείσαι στη μασονία μετά τον 23ο βαθμό ως 33ο ,35ο τελικά κάποια στιγμή πάνε σε πιο υψηλά επίπεδα, όπου αλλάζουνε ονόματα και κλαμπ,μυούνται στο να βάζουν τη συνειδητότητά τους στην άκρη και να μπαίνει άλλος εκεί μέσα, με αποτέλεσμα βλέπεις ένα ανόητο εκφραστικό πρόσωπο ηλίθιου και πανηλίθιου και κάθεται σε ένα τραπέζι και να συζητά για γεωπολιτική, γεωστρατηγική, να μιλά τρεις, τέσσερις γλώσσες, την ώρα που το άτομο δε μιλά καλά ούτε τη δική του. 

Κάποιοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να δουν αν στο συγκεκριμένο δοχείο, θα πω το σώμα-δοχείο, έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν αν εκεί μέσα, στο τραπέζι που κάθεσαι και συνομιλείς με κάποιον υπάρχουν μια, δύο ή τρεις οντότητες και αν είναι διαφορετική η μία από την άλλη. 

Μύηση είναι να βγάλεις τη συνειδητότητα και σε αυτό το δοχείο να έρχεται αυτό που πρέπει να κάτσει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Μέσα από τόσα χρόνια από τη μύηση βλέπουμε ότι έχουν στρατό συντεταγμένο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Καταλαβαίνετε τώρα πως διοικείται ο πλανήτης με κάτι ανόητες, ανώμαλες φάτσες; Αυτό είναι αποδεδειγμένο, μπορώ να αποδείξω πως γίνεται η μύηση και επιστημονικά έχει γίνει στη διαδικασία. 

Για αυτό θα δείτε αγαπητοί μου μια οικογένεια από αυτές τις οικογένειες τις πλανητικές, τις 12-13. Βλέπετε πως τα ίδια ονόματα διοικούν χωρίς παρέκκλιση λάθους. Ο πατέρας σου καλός, εσύ πήγες καλά, ο γιός σου τρελάθηκε δεν υπάρχει αυτοκρατορία, ενώ εκεί δεν υπάρχει λάθος, καταλαβαίνεις; Βλέπεις ότι η γενιά και τα ονόματα περπατάνε χωρίς να γίνει κανένα λάθος και εσύ τα βλέπεις. Δέν διοικούν οι "φαινομενικές" οντότητες, διοικούν οι άλλοι που είναι από μέσα, και κατευθύνουν τα πάντα. 

Οι οντότητες είναι όλες μυημένες είναι σαν στρατιώτες, δώσαν το τίμημα αν θέλεις με αποτέλεσμα να έχουν στρατό σε όλο τον πλανήτη και σε όλες τις κύριες θέσεις του συστήματος,της πολιτικής , της οικονομικής, της στρατηγικής για αυτό και κάνουν ό,τι θέλουν. Βλέπεις ένα άτομο όπως ο George Bush παράδειγμα. 


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΧΕΙΑ 

Γιώργος Αρίστογλου: να μην πάω στον Γιώργο τον Παπανδρέου; 

Αρτέμης Σώρρας: να πας, όπου θέλεις να πας, σου λέω η μύηση είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν υπάρχει άλλη μύηση. Που να μυηθείς; να μυηθείς στη θρησκεία; όταν μυείσαι, μυείσαι σε κάποια στάδια. Σε κάποιο βαθμό και πάνω είναι απλό, για αυτό και βλέπεις πολύ μεγάλους βαθμούς σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, γιατί από κει και πέρα οπουδήποτε θα μιλήσεις, ή που θα θα κάτσεις σε συμφωνία πρέπει να μιλήσει από μέσα αυτός που μπορεί.

Αυτή είναι η συμφωνία. Έτσι μπορούν να έρθουν στη δική σου διάσταση, απλά δε θέλω να βάλω ταμπέλες στις λέξεις. Ίσως είναι βαρύ αυτό που λέω, ίσως πολλοί δεν θα το καταλάβουν αλλά αυτές είναι οι μυήσεις. Όταν ανεβαίνεις μετά στους 98, 99 βαθμούς, είναι πολύ εξειδικευμένα τα στάδια γι` αυτό και όλοι σου οι αρχιεπίσκοποι γι` αυτό και όλοι σου οι πατριάρχες είναι μασόνοι συγκεκριμένου βαθμού, έχουν μύηση, γι` αυτό δεν μιλάνε. 

Είναι συγκεκριμένα δοχεία, δίνεις το κορμάκι σου και μπαίνει μέσα η οντότητα που πρέπει και λέει αυτά που πρέπει . Εσύ όμως θα είσαι καγκελάριος, πρωθυπουργός, θα είσαι όπου θέλεις.Πρέπει να αντιληφθείτε ακριβώς πως γίνεται. Δε θέλω να καταλάβουν ότι κάτι ανόητες παλιοφάτσες διοικούν τον πλανήτη. Δεν διοικούν αυτές τον πλανήτη. 


Ο πλανήτης διοικείται από συγκεκριμένες οντότητες, με συγκεκριμένο τρόπο και απολογούνται σε συγκεκριμένο αφεντικό. Από κει και πέρα πρέπει να ξέρουμε τι και πόσο χρονών είμαστε. Άρα δεν είναι κάτι μικρό η μασονία. Ξεκινάει από μικρό, υπάρχει μια μόμα ανθρώπων όπου από κει ξεχωρίζουν κάποιες, τους παίρνουν, υπάρχει κάποιο ψυχογράφημα που μπορεί να γίνει, κάποιος μπορεί να γίνει δέκτης ή να μη μπορεί να γίνει. Σας λέω έχω υπάρξει σε τραπέζι και οι άνθρωποι οι συγκεκριμένοι που έκατσα μαζί τους δηλαδή, είχαν συγκεκριμένες δομές, ήταν σαν να πολεμούσες με δέκα εξειδικευμένα μυαλά στην ουσία, ενώ ήταν πέντε. Έτσι θα αντιληφθείτε πως δεν περνά τίποτε εκεί μέσα, για αυτό και τα έχουνε όλα. 

Αν δεν είσαι στη μασονία και δεν είσαι σε συγκεκριμένο βαθμό δεν είσαι δοχείο, άρα δεν μας κάνεις. Αν βάλω εσένα Πατριάρχη αύριο και φεύγω εγώ ο Βαρθολομαίος για καμιά βδομάδα και κάτσε εσύ, τι θα κάνεις εσύ αύριο; Όπου υπάρχει περιουσία θα την μοιράσεις όλη εσύ αύριο, τι θα την κάνεις; Αν μπεις και δεις  5δις τι θα κάνεις; Η εκκλησία του κόσμου δεν είναι; κράτα το ένα δις δώσε τα άλλα τρία κάτω. Θα δεις ότι όλη η Ελλάδα ανήκει στο πατριαρχείο και τις εκκλησίες και θα πεις τι είναι αυτά; Ωραίες παραλίες; ελάτε να κάνουμε μπάνιο. Άσε την εκκλησία. Μοναστήρια έχει, καλά είναι.. Θα κάνεις μια έτσι, θα πεις τι είναι αυτό; Μοίρασε τον τόπο να κάνουμε μπάνιο, άντε γεια. Να τα κρατήσει η εκκλησία να τα κάνει τι; Ο Χριστός έκανε περιουσία μωρέ; Είπε κανένας Θεός μαζέψτε την περιουσία σας; Σφίξτε τους, βάλτε τους να σας φέρουνε και λεφτά, σκίστε τους κιόλας και άμα μπορείτε πηδήξτε και κανένα αγοράκι, τα παιδιά τους; Οι Εβραίοι τα πιάνουνε και τα σκίζουν και τα κάνουνε αυγολέμονο. Είναι αλήθεια αυτό, για αυτό χάνονται 8 εκατ. παιδιά. Το είπε και ραβίνος επίσημα. Οι άλλοι κάνουν ό,τι γουστάρουν, το Βατικανό 4.500 αγοράκια, τα έπιασαν σε φυλακή στο ορφανοτροφείο και τα εσκίσαν όλα και τα κάνανε γυναίκες, και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε το παιδί, και μετά λένε Θεός υπάρχει. 

Αυτά τα κάνει ο άνθρωπος, δεν τα κάνει ο Θεός. Εσύ ρε άνθρωπε που τα είδες αυτά τι έκανες; Τους άφησες να τα ξανακάνουν; Από την πολλή θεότητα ή από τον πολύ Θεό τα κάνανε αυτά; Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει Συνέλληνες, ας σταματήσουμε τις ιστορίες και ας αφήσουμε τους Θεούς στην άκρη γιατί είναι θέμα των ανθρώπων, και πρέπει να το λύσουμε ανθρώπινα, γιατί αυτό είμαστε. 

Να μην ασχολείται κανείς με τις βλακείες του δόγματος. Εμείς είμαστε εδώ να προστατέψουμε και το συνάνθρωπό μας και την πολιτεία μας και τα παιδιά μας, και το παιδί του αλλουνού, είναι και δικό μου, τα πάντα. Θα `ρθει και σε σένα αύριο. Αν δεν μπορείς όμως η ψυχή του πονάει για το ξένο το παιδί. Γιατί το ξένο το παιδί, το ίδιο είδος είμαστε, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε έτσι. Αφού ρε παιδιά η ευτυχία - ευδαιμονία είναι μαζικό δικαίωμα, είναι δικαίωμα όλων, δεν είναι ατομικό. Γιατί δεν το καταλαβαίνετε; Δεν μπορείς να ευτυχήσεις μόνος σου, άντε ανέβα σε ένα βουνό και κάτσε να μείνεις.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Manly_Hall.jpg

"Όταν ο μασόνος μαθαίνει ότι το κλειδί είναι η σωστή εφαρμογή της γεννήτριας της ζωντανής ενέργειας, 
έχει μάθει το μυστήριο της τέχνης του. 
Η κοχλάζουσα δύναμη του Σατανά είναι στα χέρια του"
Manly P Hall (Μασόνος 33ου Βαθμού)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ TO ΚΡΥΒΟΥΝ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters