Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 23/06/21

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!! ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 22/06/21

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ!! ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΠΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑ!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters