Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ γεγονότα συμβαίνουν στις ΗΠΑ....!! Διακαώς θα ήθελε το ΕΔΩ πολιτικο μιντιακό κατεστημένο να μη συμβαίνουν....!! Αλλά συμβαίνουν το ξέρει ΚΑΙ τα θάβει...!!

Άκρα του τάφου σιωπή γύρω απ’ αυτά....!!

Είναι εντυπωσιακό ότι το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο στην Ελλάδα δε γνωρίζει, ή προσποιείται ότι δε γνωρίζει, οποία κοσμογονικά γεγονότα από την πλευρά των αντικαμπαλιστών και οποία κοσμοδιαλυτικά από την πλευρά των καμπαλιστών (του βαθέως κράτους) συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Διακαώς θα ήθελε το εδώ πολιτικο-μιντιακό κατεστημένο να μη συμβαίνουν τα πρώτα. Αλλά επειδή συμβαίνουν και το ξέρει ότι συμβαίνουν, τα θάβει. Άκρα του τάφου σιωπή γύρω απ’ αυτά.

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (BIS) ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ .....ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ GESARA....

ΠΡΙΝ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....
Ας εξηγήσουμε εν συντομία τι είναι αυτό το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS ή Bank for International Settlements) είναι ένας διεθνής οργανισμός με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας.

ΠΟΙΟΙ και γιατί ΜΙΣΟΥΝ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;;;;;;;

Την τελευταία διετία βλέπουμε μία γενική επίθεση στους ανθρώπους κάθε κράτους, κάθε χώρας, και γενικότερα εναντίον σε όλη την ανθρωπότητα.
Ποιοι την κάνουν;
Είναι δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά ποιος βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας (ο πανόπτης οφθαλμός) πέρα από κάποιες γενικολογίες: οι Illuminatoi, οι μασόνοι, η λέσχη Bilderberg, κάποια αδελφότητα, κλπ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters