Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

1000000 ΜΠΡΑΒΟ κοπέλα μου. Το πένθος της Καρυάτιδας!! Η διαμαρτυρία της star Ελλάς για τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ γλυπτά του Παρθενώνα. ❱❱

Η Σταρ Ελλάς 2017 θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στην Κίνα με μαύρο φόρεμα

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ skeftomasteellhnika: Φανταστείτε τα δικά μας πολιτικά καθίκια, να εμφανιζόντουσαν στις διεθνείς συναντήσεις τους με μαύρα, κοστούμια, μαύρες γραβάτες και μαυρα περιβραχόνια οι δε γυναίκες ντυμένες στα μαύρα. Θα γινόταν ο παγκόσμιος χαμός. Γι`ΑΥΤΑ όμως πρέπει να έχεις μέσα σου ΕΛΛΑΔΑ κι ΟΧΙ ... καρότα και μπάφο. 

Μεσσηνία: Εντυπωσιακά ευρήματα από τις ανασκαφές στο αρχαίο θέατρο της Θουρίας (φωτό)

Ανασκαφές που έλαβαν χώρο στη δυτική Μεσσηνία έφεραν στο «φως» ένα πολύ σημαντικό μέρος του αρχαίου θεάτρου της Θουρίας, το οποίο είχε εντοπιστεί πέρυσι.
Η ανασκαφή στη θέση «Ελληνικά» της αρχαίας Θουρίας έφερε στο φως ολόκληρη την περίμετρο της ορχήστρας του αρχαίου θεάτρου, η διάμετρος της οποίας είναι 16,30μ. Επίσης αποκαλύφθηκε πλήρως ο αγωγός των ομβρίων που περιτρέχει την ορχήστρα καθώς και η πρώτη σειρά των εδωλίων τα οποία βρίσκονται αδιατάρακτα στη θέση τους.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΚΑ ΠΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΤΡΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ

Εντολή επιτάχυνσης κατασχέσεων για παλιές οφειλές δίνει ο ΕΦΚΑ με εγκύκλιο του !!!
Εντολή να κινηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την έναρξη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών που δημιουργήθηκαν έως το τέλος του 1997 δίνει ο ΕΦΚΑ στις αρμόδιες υπηρεσίες του, καθώς κινδυνεύουν να παραγραφούν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters