Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

( VIDEO ) ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!



ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ....

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.
ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 
 ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ 

ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)! ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 135 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!! 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ . ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ !

Αφιερωμένο για κάποιους άσχετους που επιμένουν οτι οι μηχανές δεν σταματούν με ηλεκτρονικό πόλεμο…

Αφιερωμένο για κάποιους άσχετους που επιμένουν οτι οι μηχανές δεν σταματούν με ηλεκτρονικό πόλεμο 

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

http://hellas-now.com/afieromeno-gia-kapious-aschetous-pou-epimenoun-oti-i-michanes-den-stamatoun-me-ilektroniko-polemo/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ “ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ” ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…


Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα σούπερ-όπλο που η χρήση του από τις ελληνικές ΕΔ θα αποτελούσε…

ανεκτίμητης αξίας “πολλαλασιαστή ισχύος”!

Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ,που έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”. Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”,μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακατικης εφημεριδας ,το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή.

Η ιστορία είναι απίστευτη.

2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS.Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο “παθητικών” ραντάρ.

Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;

• “Βλέπουν” χωρίς να εκπέμπουν -άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χλμ!

• Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και “υπό καθλική ηλεκτρονική σίγαση”,δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν.

• Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.

• Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες

• Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος ,αγορασμένου από το εξωτερικό!!!

Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ΄ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους!

Πρώτη παρουσίαση ενώπιων 60 Επιτελών.

Το 2006 ΥΕΘΑ είναι ο Β.Μεϊμαράκης, Α/ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και Α/ΓΕΣ ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ κάνει τη πρώτη παρουσίαση του συστήματος ενώπιων 60 Επιτελών. Αμέσως μετά τη παρουσίαση χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ενθουσιασμένοι και καλεί τους επιστήμονες να προχωρήσουν τάχιστα.

Ακολουθούν παρουσιάσεις σ΄ όλους τους Κλάδους και πείθονται ακόμη και οι πάντα δύσπιστοι αεροπόροι. Στις 13/02/2009 συνέρχεται το Συμβούλιο Αμυντικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού (ΣΑΣΠ) και γνωμοδοτεί με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του συστήματος και εισηγείται την κατεπείγουσα εξέταση του ζητήματος από το Συμβούλιο Αρχηγών. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι πια ο στρατηγός Δ.Γράψας,ο οποίος ήταν μεγάλος υπέρμαχος της ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος. Παραδόξως μέχρι την αποστρατεία του ,τον Αύγουστο του 2009,ο Αρχηγός δεν κατόρθωσε να βάλει στην αντζέντα του ΣΑΓΕ,αυτό το ζήτημα!

Η επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ,δεν πτοήθηκε από την αποστρατεία Γράψα και συνέχισε τις έρευνές της. Τα τελευταία τεχνικά προβλήματα επιλύονται. Όλα δείχνουν έτοιμα για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο σύστημα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά ,με Α/ΓΕΕΘΑ πλέον τον πτέραρχο Ι.Γιάγκο, οι επιστήμονες έκπληκτοι πληροφορούνται ότι …το θέμα θα επανεξεταστεί!!!

Στις 19/01/2010 ,στέλνουν επιστολή στον πτέραρχο Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκο , εκφράζοντας τη λογική τους απορία για την καθυστέρηση αν όχι οπισθοδρόμηση του προγράμματος.

Μετά απ΄ αυτή την επιστολή το ΣΑΣΠ συνεδριάζει και πάλι και αποφασίζει ξανά με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του ελληνικού συστήματος! Το ΓΕΕΘΑ,διαβεβαιώνει ότι “το θέμα θα προχωρήσει άμεσα”.

Έχουμε φθάσει στις 15/04/2010 ,με υπουργό Άμυνας πια τον Ε.Βενιζέλο. Το Συμβούλιο Αρχηγών συνεδριάζει και με 4-0 εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως “άκρως απαραίτητο και κατεπείγον”. Στις 29/05/2010, ο τότε ΑΝΥΕΘΑ και νυν ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει στα χέρια του και την πληρη οικονομοτεχνική μελέτη.

Ο φάκελος με το άκρως απόρρητο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1050 σελίδες. Μέχρι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχαν διαβαστεί δυο και τρεις φορές.Ο χρονος που μεσολάβησε είναι μεγάλος.Όμως παραδόξως η ομάδα των πέντε επιστημόνων δεν έχει λάβει τη καμία απάντηση! Τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,για να είναι ενήμεροι. Καμία αντίδραση!

Στο μεταξύ τρεις ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα! Η ομάδα των πέντε δεν θέλει να το πουλήσει,αλλά δεν μπορεί και να μην θυμηθεί τα όσα είπε ένας έντιμος -όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι- σμήναρχος σε μία από τις πολλές παρουσιάσεις που έκαναν στο Πεντάγωνο:

“Το σύστημα αυτό ,αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας,θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι,αν μας επιτεθούν πρώτοι.Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποτε θα υλοποιηθεί. Είναι πολύ μικρού κόστους. Έκανε λάθος η Ομάδα. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ζούμε στην Ελλάδα”






ΠΗΓΗ
http://olagossip.gr/apistevto-vinteo-dite-to-elliniko-iperoplo-pou-bori-na-mplokari-olo-ton-planiti/

“Βόμβα” δια στόματος Αλέξη Τσίπρα: Είπε ότι οι παπούδες μας κακώς πολέμησαν στην Πίνδο και το 1940 έπρεπε να είχαμε πάει με το Χίτλερ

Ιωάννης Παπαζήσης 
http://enimerosi-247.blogspot.gr/2016/02/1940.html… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ .ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...
Όχι δεν στρεψοδικώ, δε λέω ότι θέλω, δεν παρερμηνεύω, ορθά αναρωτιέμαι…

Ο Αλέξης Τσίπρας στο τελευταίο του 24ωρο ως πρωθυπουργός άφησε ένα μεγάλο στίγμα λέγοντας στη συνέντευξη του ALPHA [26.08.2015]:

«Πολλές φορές τα ΟΧΙ στην ιστορία έχουν οδηγήσει σε εξελίξεις υπαναχώρησης. Το ΟΧΙ του 1940 ακολούθησε μια τετράχρονη κατοχή»

Αυτό κι αν είναι η πεμπτουσία του γερμανοτσολιά. Άσε που δεν ήταν και ακριβώς τετράχρονη αλλά λεπτομέρειες.

Αυτή η φράση όπως την ακούς, διαβάστε τη φωναχτά, τι σημαίνει; Ε και τι έγινε; Είπαμε ΟΧΙ και υπαναχωρήσαμε, ακολούθησε κατοχή. Τζάμπα είπαμε ΟΧΙ και ταλαιπωρηθήκαμε. Έπρεπε να πούμε ένα ΝΑΙ εξαρχής. ΝΑΙ σε αυτούς που σκότωσαν εκατομμύρια.

Και όμως τα ψέματα τα λέει ο Αλέξης Τσίπρας εκτός αν είναι ανιστόρητος.

Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού συνοδευόμενο με το έπος της Πίνδου και την προέλαση στη Βόρεια Ηπειρο και την Αλβανία, δεν οδήγησε σε υπαναχώρηση.

Επίσης δεν υπαναχωρήσαμε. Δόθηκε τεράστια μάχη πάνω στα οχυρά αλλά η Βέρμαχτ πέρασε μέσω Γιουγκοσλαβίας.

Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ήρθε σε μια εποχή όπου ο Αξονας είχε πάρει φόρα και κατακτούσε τα πάντα μέσα σε ελάχιστα 24ωρα με τρανό παράδειγμα την κατάρρευση της Γαλλίας με την πανίσχυρη γραμμή Μαζινό και την πολεμική μηχανή.

Το ΟΧΙ της φτωχής τότε Ελλάδας με το 6μηνο έπος στο μέτωπο αποτέλεσε το μήνυμα για τους αγωνιζόμενους λαούς στην Ευρώπη. Υπήρξε η σπίθα που άναψε τη φλόγα κι έκαψε στο τέλος το τέρας του ναζισμού… Η Ελλάδα έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Από την Ελλάδα εμπνεύστηκε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πως οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.

Αυτά προφανώς είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα (ίσως και το σύνολο του πολιτικού κόσμου).

Το ΟΧΙ οδήγησε στην Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ και την καθυστέρηση της προέλασης των ναζί στην ΕΣΣΔ οπότε και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πολέμου και την ήττα του φασισμού ύστερα από την κομβική μάχη του Στάλινγκραντ.

Προφανώς το ιστορικό πια γεγονός ότι το ελληνικό ΟΧΙ με τη συνέχειά του υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της συντριβής του Χίτλερ, διαφεύγει του υποψήφιου πρωθυπουργού.

Του Στρατή Μαζίδη

ΠΗΓΗ
http://enimerosi-247.blogspot.gr/2016/02/1940.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Οτσαλάν: Η “επέτειος” της ντροπής


kurdish-ocalan


ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ | enikos.gr – 
Στις 15 Φλεβάρη 1999, πριν ακριβώς από 17 χρόνια, ο Οτσαλάν έπεφτε στα χέρια των Τούρκων, με εμπλοκή της τότε ελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον κ.Σημίτη.

    Την επόμενη μέρα, κι ενώ ο ελληνικός λαός είχε σαστίσει μαθαίνοντας τι είχε συμβεί την προηγούμενη νύχτα στην ελληνική πρεσβεία στην Κένυα, τέθηκε στον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο μια ερώτηση που ουδέποτε είχε τεθεί μέχρι τότε σε εκπρόσωπο κυβέρνησης: «Ποιος είναι ο ορισμός που δίνει η κυβέρνησή σας στις έννοιες «φιλότιμο» και «αξιοπρέπεια»;», ήταν η ερώτηση…


    Η απάντηση του κ. Ρέππα, όπως και τότε έτσι και σήμερα, δεν είχε και δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι εκείνες τις μέρες η Ελλάδα είχε οδηγηθεί με την υπόθεση Οτσαλάν σε τέτοιον κατήφορο, που τίποτα δεν θεωρούνταν δεδομένο. Ούτε ακόμα και το τι σημαίνουν λέξεις όπως «φιλότιμο» και «αξιοπρέπεια»…


   Ο Οτσαλάν από τα χέρια της Ελλάδας είχε βρεθεί στα χέρια της τουρκικής ΜΙΤ. Και τούτο ενώ δύο μήνες πριν, τα 2/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ (ανάμεσά τους και υπουργοί…), είχαν υπογράψει ψήφισμα με το οποίο καλούσαν τον Οτσαλάν να έρθει στην Ελλάδα για να βρει άσυλο…

    Δυο μέρες μετά την παράδοση του ηγέτη των Κούρδων, ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης εξέδωσε μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση για την υπόθεση Οτσαλάν. Το επισημαίνουμε: Εκείνη η ανακοίνωση του Κ. Σημίτη εκδόθηκε σε μια στιγμή που ο ηγέτης των Κούρδων βρισκόταν ήδη στις τουρκικές φυλακές, με – αν μη τι άλλο – εμφανέστατη την εμπλοκή και τις βαριές ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτήν την εξέλιξη.

 
 
    Τι επέλεξε να τονίσει σε κείνη την ανακοίνωση ο κύριος Σημίτης; Επέλεξε, μιλώντας για το «κουρδικό ζήτημα», να δηλώσει: «Είμαστε κατά των ένοπλων ανταρσιών και των πράξεων τρομοκρατίας και βίας»!

    «Ένοπλη ανταρσία» (!), λοιπόν, ο αγώνας του κουρδικού λαού για ελευθερία!«Τρομοκρατία και βία» η πάλη των Κούρδων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους! Αυτά ήταν τα λόγια του κυρίου Σημίτη, μόλις δύο 24ωρα από την παράδοση του Οτσαλάν!

    Αυτά ήταν τα λόγια που ειπώθηκαν σε μια στιγμή που ολόκληρος ο ελληνικός λαός ένιωθε οργή και ντροπή. Οργή για το κατάντημα της κυβέρνησης, κατάντημα, όμως, για το οποίο η ίδια η τότε κυβέρνηση όχι μόνο δεν ένιωθε ντροπή, αλλά καυχιόταν κιόλας για την αποστολή που εκτέλεσε.     

    Εξάλλου, στην ίδια εκείνη ανακοίνωση, ο κ. Σημίτης, που θέλοντας να διασώσει εαυτόν είχε θυσιάσει τρεις υπουργούς (Πάγκαλο, Παπαδόπουλο, Πετσάλνικο), ισχυριζόταν ότι:
«Κάναμε το χρέος μας με τον καλύτερο τρόπο, απέναντι στην Ελλάδα και τα συμφέροντά της, απέναντι στο κουρδικό ζήτημα και τον ίδιο τον Οτσαλάν »!

    Θα το επαναλάβουμε: Εκείνη η απίστευτη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και του πρωθυπουργού Σημίτη είχε εκδοθεί τη στιγμή που οι εικόνες του δέσμιου Οτσαλάν έκαναν το γύρο του κόσμου!


    Αν προσπαθούσαμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο στο κλίμα εκείνης της εποχής θα λέγαμε ότι ακόμα κι αν κάποιος (ως υπόθεση εργασίας και μόνο) δεχόταν σαν ειλικρινή την εκδοχή της ελληνικής κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ ότι δεν ευθυνόταν για την σύλληψη Οτσαλάν από την Τουρκία, το ερώτημα που ετίθετο ήταν: Μετά από εκείνη την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Σημίτη, ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι επρόκειτο για μια «αθώα» κυβέρνηση και όχι για μια«κυβέρνηση – καταδότη», όπως φώναζαν οι διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας και σε όλες τις πόλεις της χώρας;

    Μια κυβέρνηση που
  • είχε ήδη στο ενεργητικό της τα «ευχαριστώ» προς τις ΗΠΑ μετά τα Ίμια,
  • είχε συνυπογράψει την ελληνοτουρκική συμφωνία της Μαδρίτης κατ’ εντολήν της Ολμπράιτ,
  • είχε ήδη αποδεχτεί τη συμφωνία για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ που δημιουργούσε νέα αρνητικά δεδομένα όσον αφορά τη «διευθέτηση» των ελληνοτουρκικών προβλημάτων του Αιγαίου,
  • είχε φερθεί με το γνωστό τρόπο στην υπόθεση των πυραύλων «S-300» μετά από απαίτηση των Αμερικανών,
    ποιος θα μπορούσε να την πιστέψει την ώρα που ο Οτσαλάν έπεφτε στα χέρια των Τούρκων;…

    Κανένας δεν πίστεψε τότε την κυβέρνηση Σημίτη. Και τούτο παρότι εκείνες τις πρώτες μέρες δεν είχε γίνει καν γνωστή η έκθεση του πρέσβη της Ελλάδας στην Κένυα. Η έκθεση, δηλαδή, που καταγραφόταν «χαρτί και καλαμάρι» ο ρόλος της κυβέρνησης στην υπόθεση Οτσαλάν .

    Η έκθεση του πρέσβη, που ήρθε στο φως περίπου ένα μήνα αργότερα, ήταν αποκαλυπτική: Εκεί, στην έκθεση – ομολογία και αποκάλυψη, καταγραφόταν ότι η εντολή από την Αθήνα προς τον πράκτορα της ΕΥΠ που συνόδευε τον Οτσαλάν στην ελληνική πρεσβεία της Κένυας ήταν: «Σάββα, παιδί μου, πέτα τον έξω»! Αυτή ήταν η εντολή…

  
  Ας θυμηθούμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την έκθεση του Έλληνα πρέσβη στην Κένυα, του κ. Γ. Κωστούλα, που ήρθε στο φως το Μάρτη του 1999, και στα οποία γίνεται αναφορά στους χειρισμούς του «Μεγάλου τραγουδιστή», των συνεργατών του, στελεχών της ΕΥΠ και κρατικών παραγόντων, που προηγήθηκαν της σύλληψης του Οτσαλάν από τους Τούρκους.

     «(…) Συνομιλία με Κιθουρίμα (σσ: Κενυάτης αξιωματούχος), περίεργο τηλεφώνημα Αμερικανού και αναχώρηση δυο επισκεπτών αναφέρονται αμέσως σε κ. Παπαϊωάννου (σσ: διευθυντής διπλωματικού γραφείου υπουργού Θ. Πάγκαλου), οποίος λέγει ότι θα τα μεταφέρει σε «μεγάλο τραγουδιστή», δηλαδή κ. υπουργό (σσ: Θ. Πάγκαλο), και αναλαμβάνει υποχρέωση «να μας τραγουδήσει, αφού ακούσει τραγούδι μεγάλου τραγουδιστή» (…).

    Περί ώρα 14.00, κ. Παπαϊωάννου επικοινωνεί με πρεσβεία και εντέλλει υπογράφοντα μεταφέρει με «δεσποινίδα Κατεχάκη», δηλαδή κ. Καλεντερίδη, σε Οτσαλάν ότι πρέπει ταχύτερο δυνατόν απομακρυνθεί από «εθνικά χρώματα». Σε ερώτησή μου «και να πάει πού;», κ. Παπαϊωάννου απαντά ως εξής:

    «Μεγάλος τραγουδιστής έχει εκνευριστεί. Κάναμε μια εξυπηρέτηση. Μην μας τη βγάζουν από τη μύτη. Να πάει σαφάρι. Να πάει όπου θέλει. Μακριά από εθνικά χρώματα» (…)

    Περί 10.00, κ. Καλεντερίδης επικοινωνεί με αρχηγό του. Τελευταίος μόλις έχει πληροφορηθεί τα περί αιτήσεως ασύλου (σσ: από τον Οτσαλάν ) και εξαγριωμένος απαντά ως εξής: «Να του πεις ότι είναι ηλίθιος. Διέπραξε αθλιότητα. Αυτό που έκανε δεν είναι τίποτα. Δεν ισχύει. Να του πεις να τσακιστεί να φύγει γρήγορα και να πάει όπου θέλει. Εμείς δεν του τάξαμε τίποτα. Πέτα τον έξω, ρε Σάββα, να τελειώνομε. Σε παρακαλώ, παιδί μου» (…)

    Μετ’ ολίγον, κος Διακοφωτάκης απαντά σε τηλέφωνο, σε οποίο «κάποιος ονόματι Μιχάλης» ζητά κ. Καλεντερίδη. Κος Καλεντερίδης προσέρχεται και σε ανοιχτή ακρόαση λέγονται εξής:

    «Σάββα άκουσέ με, είμαι ο Τζοβάρας, είναι εδώ τρεις υπουργοί και ο αρχηγός, κρέμονται τρεις υπουργοί από σένα, το καταλαβαίνεις; Να πας αμέσως και να τον πετάξεις έξω με τη βία» (…). Τζοβάρας συνεχίζει:

    «Σε παρακαλώ Σάββα, πέτα τα έξω τα μ….πανα να τελειώνουμε. Μπορείς να το κάνεις. Πρόσεξε γιατί αν δεν το κάνεις, όταν έρθεις πίσω θα σε αποστρατεύσουν. Μπορείς να το κάνεις. Είναι τρεις υπουργοί εδώ» (…).

    Λίγο αργότερα, μας τηλεφωνεί κ. Παπαϊωάννου και ζητά να «ερευνήσωμε αγορά» ώστε εξευρεθούν ντόπιοι «φουσκωτοί», δηλαδή, μπράβοι, οποίοι αναλάβουν επιχείρηση βίαιης αποχωρήσεως Οτσαλάν και συνοδών του από κατοικία (…).

    Ύστερα, δεχτήκαμε τηλεφωνήματα από κ. Παπαϊωάννου και ΕΥΠ και μας έγινε γνωστό ότι Αθήνα αποφάσισε εδώ έλευση τεσσάρων «φουσκωτών», οποίοι αναλάβουν επιχείρηση βίαιης απομακρύνσεως (…)».

    Αυτά αναφέρονταν μεταξύ άλλων στην έκθεση Κωστούλα. Ωστόσο οι τότε κυβερνώντες έλεγαν ότι πήγαν τον Οτσαλάν στην ελληνική πρεσβεία στην Κένυα για να τον σώσουν. Μόνο που ο Οτσαλάν – σύμφωνα με την έκθεση – «πετάχτηκε έξω» από την ελληνική πρεσβεία. Αλλά απ ‘ έξω ήταν οι Τούρκοι…

    Και κάτι ακόμα: Το καλοκαίρι του 2004, στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» (25/8/2004) αναδημοσιεύτηκε κείμενο της τουρκικής εφημερίδας «Ραντικάλ» στο οποίο γινόταν λόγος για την υπόθεση Οτσαλάν. Στο κείμενο υποστηριζόταν ότι:
«… ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Πάγκαλο, ο οποίος του τόνισε ότι η ελληνική πλευρά επιδιώκει μεν να απομακρύνει από τη χώρα τον Οτσαλάν, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό μέχρι στιγμής. Τότε – κατά τη «Ραντικάλ» – ο Μπερνς πραγματοποίησε μια κρίσιμη επέμβαση: «Φροντίστε να αποστείλετε τον Οτσαλάν στην Κένυα και τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση», φέρεται ειπείν στον Θ. Πάγκαλο…».

    Αυτά έγραφε η «Ραντικάλ» και αναδημοσιεύτηκαν στον ελληνικό Τύπο. Και, βεβαίως, δεν είναι δική μας πρόθεση να τα υιοθετήσουμε. Είναι όμως υπόθεση του καθενός να αναρωτηθεί: Υπήρξε η ευθιξία από τους πρωταγωνιστές εκείνης της ντροπιαστικής υπόθεσης να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς των λόγω δημοσιευμάτων;

    Τέτοια ευθιξία απέναντι στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας, κι αν υπήρξε ήταν προφανώς πολύ μικρότερης έντασης από την ένταση με την οποία καταγράφηκε στην συλλογική μνήμη του ελληνικού λαού εκείνο το «Σάββα, παιδί μου, πέτα τον έξω»…

***
    Αυτή η ντροπή, αυτή η μαύρη σελίδα που γράφτηκε σαν σήμερα από τους πρώην «ταγούς» αυτού του τόπου (σσ: πολλοί εξ αυτών πρωταγωνίστησαν σε μια σειρά ακόμα δράματα που ακολούθησαν) δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα τους κυνηγάει για πάντα.

    Το έχουμε ξαναγράψει και θα το επαναλάβουμε: Όποια κι αν θα είναι η τελική κρίση της Ιστορίας, πρώτα και κύρια του κουρδικού λαού, για το πρόσωπό του Οτσαλάν, το γεγονός παραμένει: Από τα χέρια μιας ελληνικής κυβέρνησης, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο Οτσαλάν βρέθηκε στα χέρια της Τουρκίας. Κι αυτό, ως στιγμιότυπο της – ελληνικής –  Ιστορίας, θα αποτελεί εσαεί κηλίδα ντροπής. Για εκείνους (τους «μεγάλους τραγουδιστές» και τις «δεσποινίδες Κατεχάκη») που δια πράξεων ή παραλείψεων πρωταγωνίστησαν σε αυτή την εξέλιξη.
http://www.enikos.gr

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!



Με στοιχεία και ντοκουμέντα, ο πρ. μυστικός πράκτορας ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, κρεμάει στο κάδρο, τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ - ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ (ΕΥΠ), μέσα από ανατριχιαστικές αποκαλύψεις...

ΜΕ ΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΜΩΡΕ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;


ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;
ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΡΕ... "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;
ΟΛΟΙ ΜΕ ... ΠΟΔΙΤΣΕΣ;
ΟΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΩΡΕ;
ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ;
ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ;



ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΠ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...

ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...!
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ;

ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ;
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ;

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ;
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Διαβάστε κι αν μέσα σας έμεινε ίχνος ψυχής, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Καλλιόπη Σουφλή 
 

Δείτε τις νέες αποκαλύψεις...
κατεβάζοντας τον εσωτερικό κένσορα ως το τέλος...


 
Πηγή  ΑΝΤΙ300
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_869.html 

ΣΑΛΟΣ! Ο Τσίπρας ζητά ΠΤΩΧΕΥΣΗ εδώ και ΤΩΡΑ!

alexis

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Τσίπρας είπε ξεκάθαρα πως θα ανακοινώσει επίσημη «Πτώχευση», ενώ τόνισε πως δεν υπογράφει σε καμιά περίπτωση μειώσεις συντάξεων. Το δεξί του χέρι, ο Παππάς επιμένει να προχωρήσει στις υπογραφές.

Ένας πανικός τα τελευταία 24ωρα

Στο Μαξίμου. Τσίπρας, Παππάς, Κατρούγκαλος και Βρούτσης βρέθηκαν σε «κλειστή» σύσκεψη για να δουν τι θα γράψει η ιστορία τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα.

«Τον άλλο μήνα θα έχουμε Οικουμενική…»

Αναταραχές ωστόσο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προκαλεί με δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος υποστηρίζει πως θα έχουμε σε ένα μήνα Οικουμενική κυβέρνηση, τονίζοντας παράλληλα πως αν κάτι τέτοιο δε γίνει, τότε οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί πως δε βγαίνει το πρόγραμμα και πως οι δανειστές θα εξαναγκαστούν από τις συγκυρίες να το χαλαρώσουν. Επίσης σημείωσε πως το ασφαλιστικό δε θα πάει στη Βουλή.

Όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Οικουμενική, απάτησε πως θα πρέπει να «ξεπεράσει το εμπόδιο των θερμοκέφαλων», τιμώντας παράλληλα όσους ψηφοφόρους τον στήριξαν.

Σε σχετική ερώτηση για τις διαπραγματεύσεις, ο κ. Λεβέντης απάντησε πως οι Θεσμοί φεύγουν απογοητευμένοι από την Ελλάδα, αφού αντί να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις, ψάχνουμε δικαιολογίες για να μη γίνουν.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά πως δε στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα.

Εν τέλει, ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει άλλο εκλογικό νόμο και σχολίασε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές.

Τελικά όλα όσα καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, συγκλίνουν στο γεγονός ότι από μέρα σε μέρα θα «σκάσει» η ωρολογιακή βόμβα που έχει στα χέρια του ο Τσίπρας με πραγματικά ανυπολόγιστο κόστος σε οικονομικό αλλά και πολιτικό επίπεδο.


http://olastifora.gr/archives/24694

ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΛΕΧΤΗ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΓΗ



Τα σιωνιστικά κτήνη του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος πυροβόλησαν τη μικρή 14χρονη Yasmeen Al-Zaro και την άφησαν να πεθάνει από αιμοραγία!

Αυτοί οι φονιάδες, τα ανθρωπόμορφα κτήνη... είναι οι αδελφικοί σύμμαχοι του "αριστερού" Τσίπρα!


Κίναρος - δηλ. Ίμια 2...οι Τούρκοι κατέρριψαν ΑΛΛΟ ΕΝΑ Ελληνικό ελικόπτερο...σκότωσαν ΑΛΛΟΥΣ τρεις πιλότους μας...και ΚΑΝΕΙΣ δεν αντέδρασε... (VIDEO)



όχι, ΟΥΤΕ οι στρατηγοί μας...(Λοιπόν "εναπομείναντες εν ζωή" κύριοι "Υποπλοίαρχοι-Λοχαγοί" τι θα κάνετε;Ετοιμάζεστε να συμμετάσχετε κι εσείς στο "Μεγάλο τσιμπούσι" με το που θ' ανέβετε βαθμό;Ή θα πάτε με το Λαό;Έτσι κι αλλιώς, "πουλημένους/αναλώσιμους" σας έχουν...Θέλετε κι άλλη απόδειξη;Κι άλλους νεκρούς συναδέλφους σας;)
"Ίμια 1" και "Ίμια 2 - Κίναρος": Απολογισμός:6 νεκροί Έλληνες Αξιωματικοί και χαμένα Ελληνικά εδάφη χωρίς καν πόλεμο...


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Για άλλη μια φορά τα ίδια...
Ναι, μεν παμπάλαιο το ελικόπτερο, το Augusta Bell πλην όμως με τις ηρωϊκές προσπάθειες των τεχνικών μας κατόρθωνε να παραμένει αξιόμαχο...
Σύμφωνα με τις συνταρακτικές λεπτομέρειες αυτού του βίντεο, οι Τούρκοι τα "κατάφεραν" πάλι...
Δύο οι εκδοχές:
Είτε εβλήθη από πύραυλο επιφανείας - αέρος είτε έπεσε θύμα ηλεκτρονικού πολέμου από το CORAL, το σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών των Τούρκων απέναντι...
Για άλλη μια φορά οι Έλληνες πολιτικοί, η Ελληνική Πολιτεία, οι ΠΑΝΤΕΣ - εφόσον όλοι ΣΙΩΠΟΥΝ - ξεπούλησαν τρεις Έλληνες στρατιωτικούς...
Ναι, μαζί και η δικαιοσύνη μαζί και οι προϊστάμενοί τους, οι Στρατηγοί τους...
ΌΛΟΙ....
Επιτελείς και μη...
Όλοι σιωπούν...
Μην και χάσουν το μισθό τους...
Είναι προτιμότερο να χαθούν Ελληνικά εδάφη, Ελληνικά νησιά, Ελληνικά χωρικά ύδατα...
....μαζί με τις ζωές των ηρώων μας στρατιωτών και αξιωματικών...
Κοίτα γύρω σου Έλληνα Αξιωματικέ...
Καμία Πολιτεία, κανένας πολιτικός, καμία κυβέρνηση, κανένας ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ σου δεν σε στηρίζει...
Πετάς και υπάρχεις χαρη στις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ και ΜΟΝΟ ηρωϊκές και απέλπιδες φιλότιμες προσπάθειες...
Πετάς και κινείσαι σε χωρικά ύδατα και νησιά τα οποία οι προϊστάμενές σου Αρχές ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ...
...κι αν τύχει και σε καταρρίψουν οι Τούρκοι, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σπεύσει, όχι να σε στηρίξει την ώρα της μάχης, αλλά ούτε καν το κουφάρι σου δεν θα τολμήσουν να αναζητήσουν σε ΔΙΚΑ ΜΑΣ νησιά, αν δεν πουν το ναι οι "επικυρίαρχοι Τούρκοι"...
....αυτοί είναι οι προϊστάμενοι και αρχηγοί σου...
...στα Ίμια ξεπούλησαν τρεις συνάδελφούς σου...
...πολέμησαν και πέθαναν μόνοι...
...την ίδια ώρα χάθηκαν νησιά και Ελληνικά χωρικά ύδατα χωρίς καν να πέσει μια σφαίρα από τα δικά μας - δικά σου - όπλα...
...σήμερα, χάθηκαν τρία ακόμη παλικάρια....συνάδελφοί σου...παιδιά μας...
...πάλι ύπουλα...χωρίς να προλάβουν να ρίξουν μια σφαίρα...
...χωρίς κανένα μαχητικό, καμία φρεγάτα μας, καμία μοίρα καταδρομών να προλάβει ή να διαταχθεί να κάνει κάτι...
...οι Τούρκοι "τόλμησαν" όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά...
..."έριξαν"...είτε πύραυλο...είτε "ηλεκτρονικά πυρά"...
...είτε το ένα είτε το άλλο είναι αιτία πολέμου...
...είτε οι δυνάμεις μας δεν στάθηκαν ικανές να αντιμετωπίσουν την απειλή είτε "γνώριζαν" και φέρθηκαν προδοτικά απέναντι στους άντρες τους...τους στρατιώτες τους...
....ακόμη κι αν είχαν "τέτοιες εντολές" από τους πολιτικούς τους προϊστάμενους θα έπρεπε για μια φορά στη ζωή τους να αποφασίσουν να τους γράψουν κανονικά και να κάνουν αυτό για το οποίο εκπαιδεύτηκαν και πληρώνονται....
...να προστατέψουν συναδέλφους τους και Ελληνικά χωρικά ύδατα από τουρκικές ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ απειλές...
...ιδίως μετά τα Ίμια...
Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους γι' αυτή την ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
Άξιος ο μισθός τους...
Πολιτικών και ενστόλων...
Απολαύστε το βίντεο...και πηγαίνετε αυτοκτονήστε όσοι έχετε λίγη τσίπα πάνω σας...
...κι αυτό δεν απευθύνεται σε κανένα από τα πολιτικά πουλημένα τομάρια...όλων των κομμάτων...

 (https://www.youtube.com/watch?v=EwwHMBSef6Y)
 
Αυτό ήταν το "Ίμια 2"....
Το "Ίμια 1" το θυμόμαστε;

 
(https://www.youtube.com/watch?v=ljcBJ-UTg-8)
 
Έλληνα "Μικρέ" Αξιωματικέ...
...σε σκοτώνουν...
....και "αποδείχτηκε περίτρανα" πως κανένας από την Πολιτεία την κρίσιμη ώρα δεν στέκεται δίπλα σου...
...Σκέψου και Πράξε...
Αν στην ζωή σας υπάρχει μόνον ο μισθός, τότε καλό θα ήταν να φύγετε από αυτή την χώρα και να πάτε σε άλλη, σε έναν μισθοφορικό στρατό...
...θα βγάλετε επιεικώς τα 10πλάσια από τώρα...
...και θα είστε και πιο ασφαλείς...
...ακόμη και σε πόλεμο να εμπλακείτε, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν συνάδελφοί σας και ανώτερη Προϊσταμένη Αρχή να σταθεί δίπλα σας...
...ενώ εδώ στην Ελλάδα;
Έχετε να κάνετε με ένα απέραντο πεδίο από προδότες...
Και συν τοις άλλοις, ούτε εσείς έχετε καμία διάθεση να "βγείτε από την πεπατημένη"....
Ξεβολευτείτε λοιπόν...
΄Οχι τίποτε άλλο...αλλά αν θέλετε να ζήσετε και να σας χαρούν τα παιδιά σας, θέλετε δεν θέλετε, ε, κάτι πρέπει να κάνετε...προτού σας "την στήσουν σε ΟΛΟΥΣ σας" όπως στα παλικάρια, τους "αδικοχαμένους Υποπλοίαρχους των ελικοπτέρων"...
Δε νομίζετε;
Κι αυτό το "Λοχαγοί" απευθύνετε σε όλα τα Όπλα, τα Σώματα και τις Δυνάμεις Ασφαλείας...
Κύριοι, αν φοβάστε να "το κάνετε εσείς", ξέρετε πως μέσα στον Ελληνικό Λαό υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα διστάσουν να δώσουν την ζωή τους κάνοντας αυτό που δειλιάζετε να κάνετε εσείς...
Απλά δεν έχουν τα μέσα...ενίοτε είναι και "απομονωμένοι"...σε "μικρές φυλακές" εντός συστήματος...ενίοτε, από εσάς τους ίδιους...
Απλά, αφήστε τους ελεύθερους και στηρίξτε τους...δώστε τους τα εφόδια να κάνουν την δουλειά σας...αυτή που φοβάστε να κάνετε εσείς...
Έστω και με τίμημα την ζωή τους...αυτοί βλέπεις δεν είναι "καριερίστες" σαν εσάς...
Τολμήστε το επιτέλους..."βάλτε άλλους μπροστά"..."αναλώσιμους"... όπως πάντα...
Δεν θα συμβαίνει άλλωστε για πρώτη φορά...
Καλοδεχούμενο...
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


(https://www.youtube.com/watch?v=KhOH5-dgCu0)


Γιώργος Ανεστόπουλος
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/video-2.html

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ


Ισχυρή σεισμική δόνηση, που έγινε αισθητή σε όλη την Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα και στην Αττική, σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Ηλείας.   
 
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η ένταση ήταν 5,2R με εστιακό βάθος 5 χλμ και επίκεντρο την περιοχή της Κρέστενας, ανάμεσα στο Γρύλλο, τα Διάσελα και το Γραίκα. 
 
Ακολούθησε μετασεισμός έντασης 3R στο ίδιο επίκεντρο.  To μέγεθος του σεισμού επιβεβαίωσε και το Ευρωμεσογειακο Σεισμολογικό Ινστιτούτο της Ιταλίας, που έκανε λόγο για επίκεντρο 17 χλμ νοτιοανατολικά του Πύργου και 2 χλμ νοτιοανατολικά των Μακρισίων.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές ή για τραυματισμούς. 


 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_171.html

Σεισμός 5,1 ρίχτερ στην Ηλεία



Σεισμός 5,1 ρίχτερ στην Ηλεία 

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην ευρύτερη περιοχή

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ με επίκεντρο 24 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πύργου Ηλείας σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετούς νομούς της Πελοποννήσου και είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και επίκεντρο την περιοχή της Κρέστενας, ανάμεσα στο Γρύλλο, τα Διάσελα και το Γραίκα.

http://www.seismoi-live.gr/


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2136386/sismos-51-richter-stin-ilia
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters