Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ»!!!

12388_1426029690975516_1288559917_nΓιάννης Καλογερόπουλος 
Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ …. ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΕΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ !!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ FBI Ν. ΥΟΡΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΝ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ FBI !!!!! ΓΙΑΤΙ ΧΑΖΑΡΟΜΙΧΑΛΑΚΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ Ν. ΥΟΡΚΗ ;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΟΖΝΥ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝ. ΕΛ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ;;;;; ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΟΖΝΥ ;;;; ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650 ΣΤΙΣ 28 / 6 / 2013 …. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ;;;; ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ;;;;
ΡΕ ΜΕ ΤΟΥ ΒΟΖΝΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ;;;;;; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ;;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΑΖΑΡΟΜΙΧΑΛΑΚΗ ;;; …..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 6 ΔΙΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!!!!!1 ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ !!!!! ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ !!!!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ;;;;;;;;

http://alfeiospotamos.gr/?p=658

Αμερικανοί απαρνούνται την ιθαγένεια τους σε αριθμούς ρεκόρ!

20140209_expat

George Kinikos

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!!!!!!!!
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!!!!!!!!
Αμερικανοί απαρνούνται την ιθαγένεια τους σε αριθμούς ρεκόρ
Τάιλερ είναι pictureSubmitted από Τάιλερ στις 09/02/2014 17:33 -0400 Τρεις φορές περισσότεροι Αμερικανοί εγκατέλειψαν την Αμερική το 2013 από ό, τι το 2012 . Όπως αναφέρει η WSJ , το περασμένο έτος σημειώθηκε ρεκόρ στον αριθμό των αμερικανικών εκπατρισμοί φορολογουμένων . Ενώ η » ιδιαιτερότητα» και να ζουν το αμερικανικό όνειρο να παραμείνουν ακρογωνιαίοι λίθοι της διατήρησης άποψη του πολίτες των ΗΠΑ από τον κόσμο , φαίνεται ότι τα πάντα, από μεταβολές φορολογικού κώδικα για κατασκοπεία οδήγησε 2.999 ανθρώπους να παραδώσουν τα διαβατήριά τους το περασμένο έτος , » πάνω απ “όλα , ο φόβος φαίνεται να είναι οδήγηση αύξηση αυτή . »
Via WSJ ,
Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών , από 630 άτομα, αποποιήθηκε την υπηκοότητά τους στις ΗΠΑ ή έληξε αμερικανικών μακροπρόθεσμων διαμονής τους με τη στροφή σε πράσινες κάρτες τους κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου .
Το τέταρτο τρίμηνο σχήμα έφερε σε 2.999 το συνολικό αριθμό των εκπατρισμοί για το 2013 . Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1.781 το 2011 , δήλωσε ο Άντριου Μίτσελ , ένας δικηγόρος φόρος σε Centerbrook , Κονέκτικατ , ο οποίος παρακολουθεί τα δεδομένα .
αποδοθεί το κύμα στην αύξηση της ευαισθητοποίησης της υποχρέωσης να καταθέτουν φορολογικές δηλώσεις των ΗΠΑ , το αυξανόμενο βάρος της συμμόρφωσης και το φόβο των μεγάλων ποινών για τη μη καταθέτουν ΗΠΑ .
» Πάνω απ “όλα , ο φόβος φαίνεται να οδηγούν την αύξηση αυτή εκπατρισμοί , »
Οι ΗΠΑ είναι η μοναδική μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών στην απαίτηση των πολιτών και τους κατόχους πράσινης κάρτας να καταθέτουν φορολογικές δηλώσεις , ανεξάρτητα από το πού ζουν , σημείωσε . Οι άνθρωποι που αποδήμων , επίσης, μπορεί να υπόκειται σε φόρο έξοδο .

Ωστόσο , υποψιαζόμαστε ότι αυτό ακίδα το 2013 είναι μόνο η αρχή …
Αυτή την εβδομάδα , Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Επιτρόπου John Koskinen δήλωσε σε επιτροπή του Κογκρέσου ότι από το 2009 πάνω από 43.000 Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν εισέλθει σε ένα ειδικό πρόγραμμα για τους φορολογούμενους με αδήλωτη offshore λογαριασμούς και πλήρωσε περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους πίσω , τόκους και τις κυρώσεις .
Εμπειρογνώμονες που εκπροσωπούν τέτοιες φορολογούμενοι εκτιμούν ότι η IRS εξακολουθεί να οφείλεται αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα .
Ο νόμος περί φορολογικής συμμόρφωσης αλλοδαπών λογαριασμών μπορεί επίσης να ενθαρρύνει κάποια φορολογούμενους να αποδήμων , λένε οι ειδικοί . Να τεθεί σε ισχύ αυτό το έτος , απαιτεί ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να υποβάλλουν τα στοιχεία του λογαριασμού στις ΗΠΑ , τόσο για τους πολίτες των ΗΠΑ και τους κατόχους πράσινης κάρτας που ζουν στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό .
http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2014/02/20140209_expat.png
http://alfeiospotamos.gr/?p=553

Ευρωβουλευτή και αντιπεριφερειάρχη "δίνει" ο Αλέξης στον τούρκο πρόξενο!


 
Με μία ομιλία "φωτιά", για κατάργηση των πολιτών δύο κατηγοριών και για προώθηση των προβλημάτων και ικανοποίηση των αναγκών των μουσουλμάνων της Θράκης, για πλήρη κατανόηση της μειονότητας, ο Αλέξης Τσίπρας "έκλεψε την καρδιά" του τούρκου προξένου Κομοτηνής, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα στο να αποκομίσει το μεγαλύτερο "πακέτο" (αν όχι όλο) των διαθέσιμων ψήφων της δεξαμενής που έχει στα χέρια του ο τούρκος πρόξενος.

Από τον Εχίνο, θύλακα τουρκοφρόνων και άμεσης επιρροής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και των "σχετικών" τουρκικών υπηρεσιών, έχοντας στο πλευρό του τον Καραγιουσούφ (μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ο Αλέξης Τσίπρας "έταξε" θέση ευρωβουλευτή σε μουσουλμάνο της Θράκης.
Η ημέρα αυτή όμως, ήταν προφανές πως ήταν ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε "δώρα". Έτσι, δεν έμεινε σε αυτή την υπόσχεση του ευρωβουλευτή, και προχωρώντας στο "αυτονόητο" υποσχέθηκε τη θέση ενός αντιπεριφερειάρχη σε επίσης μουσουλμάνο υποψήφιο με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παραδόξως, στην επίσημη ομιλία του στην Κομοτηνή, και στην παρουσίαση των αντιπεριφερειαχών, δεν εμφάνισε κανέναν μουσουλμάνο (να υποθέσουμε ότι η πρότασή του βρήκε απροετοίμαστο τον κ. Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος τώρα πρέπει να επιλέξει κάποιον από τους καταλόγους τουρκο-νομιμοφροσύνης που διαθέτει;)
 
Βέβαια, εμείς δεν γνωρίζουμε εάν θα μπορούσαμε να είχαμε ποτέ την άποψη του Αλέξη Τσίπρα για την ύπαρξη, την δράση και τον διεμβολισμό του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.
Δεν γνωρίζουμε, επίσης, εάν θα μπορούσε ο Αλέξης Τσίπρας να μας εξηγήσει πως εννοεί την κατάργηση των πολιτών δύο κατηγοριών, να μας την εξηγήσει με σαφή παραδείγματα και όχι με εικοτολογίες και παρελθοντικές αναφορές.
Δεν γνωρίζουμε επίσης, εάν ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει τους υποψήφιους μουσουλμάνους με το ΣΥΡΙΖΑ, για τις εκλογές σε δήμους, περιφέρεια και ευρωβουλή, που θα γίνουν τον Μάιο. Η απορία μας, φυσικά, είναι ρητορική, αφού είναι πασίγνωστο ότι οι υποψήφιοι είναι εκλεκτά μέλη του τουρκικού προξενείυ της Κομοτηνής, με μεγάλους φακέλους (τους επιμελείται η γραμματεία του εκάστοτε τούρκου προξένου) τουρκοφροσύνης και πίστης στις αξίες, τα ιδανικά και τις στοχεύσεις της "μητέρας Τουρκίας".
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ακριτική Ελληνική Θράκη, έδωσε την ευκαιρία για να εξαχθούν ικανά συμπεράσματα για τον πολιτικό προσανατολισμό και την "διαφορετικότητα" που ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.
Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9229.html

Καταδικάζουν την ουκρανική «κυβέρνηση απατεώνων» οι Έλληνες από την πρώην ΕΣΣΔ

RIA Novosti, Γενάντι Μέλνικ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στην ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησαν χθες οι Ελληνες από την πρώην ΕΣΣΔ, καταδικάζοντας τις προσπάθειες της «κυβέρνησης απατεώνων» του Κιέβου να σπέρνει έχθρα μεταξύ των λαών, δήλωσε στο RIA Novosti ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποφοίτων Πανεπιστημίων της πρώην ΕΣΣΔ και των Ρώσων συμπατριώτων στην Ελλάδα, Παναγιώτης Ξανθόπουλος
«Στη συγκέντρωση ήρθαν περίπου 120 άτομα. Μας προσκάλεσαν στην πρεσβεία, καταθέσαμε υπομνήματα στην ελληνική και τη ρωσική γλώσσα. Στη διαδήλωση κάλεσα τους Σλάβους να ενωθούν, έλεγα ότι δεν χρειάζονται την παρέμβαση κανενός, ότι η Ουκρανία δεν πρέπει να πιστεύει ότι χρειάζεται την Ευρώπη - αντίθετα, η Ευρώπη είναι που χρειάζεται την Ουκρανία με ηγέτες όπως Γιατσενιούκ» είπε ο Ξανθόπουλος.

Κατά τη γνώμη του, άνθρωποι όπως ο ηγέτης του Δεξιού Τομέα Ντμίτρι Γιάρος ήταν που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Όσοι έλαβαν μέρος στη διαμαρτυρία καταδίκασαν επίσης τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας για δραστηριότητες νεοναζιστικού τύπου.

Στο υπόμνημα που κατατέθηκε εκφράζεται ανησυχία για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί: «Καταδικάζουμε οποιεσδήποτε προσπάθειες των πολιτικών εξτρεμιστών και προ-φασιστικών στοιχείων να σπείρουν εθνοτικές συγκρούσεις και εχθρότητα μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού λαού, καθώς και κάθε παραβίαση της ανθρώπινης ζωής και των αστικών δικαιωμάτων, τα οποία είναι ιδιοκτησία όχι μόνο της ελεύθερης και δημοκρατικής Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πολιτισμού»

«Η Ουκρανία είναι πολυεθνική, όπως και η Ρωσία, και εκεί ζουν περίπου 200.000 Ελληνες, από τους οποίους η κυβέρνηση απατεώνων προσπαθεί να στερήσει τη γλώσσα και τον πολιτισμό· τον πολιτισμό που κληρονόμησαν σχεδόν όλα τα έθνη σε όλο τον κόσμο. Αυτοί που ήρθαν στην εξουσία μέσω αιματοχυσίας θέλουν να καταργήσουν τα σχολεία μας, τη ρωσική γλώσσα, την οποία μιλάνε όχι μόνο οι εθνικές μειονότητες, αλλά και οι 90% της Ουκρανίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το υπόμνημα.
 
 
H Ρωσία Τώρα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7912.html

Στην οικογένεια του Κάσσανδρου αποδίδεται η ταφική συστάδα στη Βεργίνα

Στην οικογένεια του Κάσσανδρου αποδίδεται η ταφική συστάδα στη Βεργίνα 
Θεσσαλονίκη
Σε μέλη της δυναστείας των Τημενιδών, ακόμα και στον ίδιο τον βασιλιά Κάσσανδρο ή κάποιον από τους γιους του, αποδίδει η διευθύντρια της ΙΖ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Αγγελική Κοτταρίδη την ταφική συστάδα που βρέθηκε στη Βεργίνα.

Η κ. Κοτταρίδη προχώρησε σε «επιστημονικά τολμηρές» υποθέσεις για την αποκάλυψη των πέντε νέων βασιλικών τάφων στη διάρκεια της εισήγησής της το απόγευμα της Πέμπτης στο αρχαιολογικό συνέδριο του ΑΠΘ.
Ο βασιλιάς Κάσσανδρος υπήρξε ένας από τους επιγόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και σύζυγος της αδελφής του, Θεσσαλονίκης.
Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Ανάπλαση-ανάδειξη της βασιλικής Νεκρόπολης των Αιγών. Προστασία και ανάδειξη του νεκροταφείου των τύμβων και της ταφικής συστάδας των Τημενιδών» η κ. Κοτταρίδη ανακοίνωσε ότι συνολικά βρέθηκαν (από το 1996 μέχρι σήμερα) 20 τάφοι που χρονολογούνται από τα αρχαϊκά (α΄ μισό του 6ου αι.) μέχρι τα πρώιμα ελληνιστικά χρόνια (τέλος 4ου- αρχές 3ου αι. π.Χ.).
«Ερευνούμε την συστάδα των Τημενιδών που βρίσκεται στη νοτιοδυτική γωνία του νεκροταφείου των τύμβων και σημαδεύει την πορεία του αρχαίου δρόμου, ο οποίος οδηγούσε από την βορειοδυτική πύλη της πόλης -όπου η ταφική συστάδα των βασιλισσών- προς την περιοχή που θάφτηκε ο Φίλιππος Β ΄ και ο Αλέξανδρος Δ΄, ο γιος του Μεγαλέξανδρου και της Ρωξάνης για την ταύτιση του τάφου του οποίου κανείς ως τώρα δεν έχει διατυπώσει κάποια αντίρρηση» δήλωσε η κ. Κοτταρίδη.
Αναφερόμενη σε άλλο τάφο είπε: «Άφθονη κεραμική, κυρίως κομψές λευκές λήκυθοι, τα χαρακτηριστικά ελαιοδοχεία των νεκρικών τελετών, χρονολογούν το σύνολο γύρω στο 420-410 π.Χ., ενώ ένα σιδερένιο ξίφος που ξέφυγε από τους τυμβωρύχους μαρτυρά ότι ο τάφος ανήκει σε έναν πολεμιστή, ίσως τον βασιλιά Περδίκκα Β΄ (454-413 π.Χ.) που χρειάστηκε σκληρούς αγώνες για να διατηρήσει το βασίλειό του ανεξάρτητο μέσα στη δίνη του Πελοποννησιακού πολέμου»
«Μολονότι οι τάφοι είναι όλοι συλημένοι, η παρουσία κατάλοιπων εντυπωσιακών ταφικών πυρών με πλούσια αφιερώματα (αγγεία και όπλα) που ανακαλούν περιγραφές των ομηρικών επών αλλά και το μέγεθος και την μορφή των ίδιων των μνημείων μας οδήγησαν στη σύνδεση με την οικογένεια των Τημενιδών».
Οι ανασκαφές της ΙΖ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων των οποίων προΐσταται η κ. Κοτταρίδη χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του έργου ΕΣΠΑ.
Νωρίτερα, η διευθύντρια της πανεπιστημιακής ανασκαφής στη Βεργίνα καθηγήτρια αρχαιολογίας του ΑΠΘ (και ευρωβουλευτής), Χρυσούλα Παλιαδέλη, παρουσίασε νέα στοιχεία για το ότι ο βασιλικός τάφος της Βεργίνας ανήκει στον βασιλιά Φίλιππο τον Β'.
Δίκην απάντησης με σειρά επιστημονικών δεδομένων σε όσους –Έλληνες και ξένους συναδέλφους της- έχουν κατά καιρούς αμφισβητήσει τα επιστημονικά συμπεράσματα του Μανόλη Ανδρόνικου, η κ. Παλιαδέλη – ως επικεφαλής της πανεπιστημιακής ανασκαφής, επέστρεψε από το 2010 μέχρι σήμερα στην επανεξέταση του σκελετικού υλικού από τον τάφο ΙΙ της Μεγάλης Τούμπας στη Βεργίνα, επανεκτιμώντας τις παλιότερες έρευνες με τη συνδρομή ιατρικών και φυσικοχημικών εξετάσεων.

«Για το νεκρό του θαλάμου τα νέα πορίσματα οδηγούν σε ακριβέστερο καθορισμό της ηλικίας του (41-49 ετών), και εντοπίζουν εκφυλιστικές αλλοιώσεις, χρόνιες παθήσεις και δείκτες δραστηριότητας που υποδεικνύουν μεσήλικο άνδρα με έντονη ιππευτική και πολεμική δραστηριότητα. Τα δεδομένα αυτά, σε συνδυασμό με τις μορφολογικές αλλοιώσεις στα οστά του -που βεβαιώνουν πως ο νεκρός κάηκε αμέσως μετά το θάνατό του- αποδυναμώνουν τη θεωρία της ταύτισής του με τον Φίλιππο Γ’ Αρριδαίο και ενισχύουν, αντίθετα, την απόδοση του τάφου στον Φίλιππο Β΄” υποστηρίζει στην εισήγησή της με τίτλο "Σκελετικό υλικό από τους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας - Ερμηνευτικές προσεγγίσεις στα ανθρωπολογικά δεδομένα"» η καθηγήτρια κ. Παλιαδέλη.

Όσον αφορά τη «νεκρή του προθαλάμου»,  η κ. Παλιαδέλη υποστήριξε ότι «νέες παρατηρήσεις σε οστά που δεν είχαν εντοπιστεί στο παρελθόν προσδιορίζουν με ακρίβεια πλέον, την ηλικία της (30-34 ετών), που αποκλείει οριστικά τρεις από τις πιθανές ταυτίσεις που έχουν μέχρις στιγμής προταθεί για την ταυτότητά της (Κλεοπάτρα και Μήδα, γυναίκες του Φιλίππου Β΄ και Αδέα/Ευρυδίκη, γυναίκα του Φιλίππου Γ΄ Αριδαίου). Μορφολογικές αλλοιώσεις βεβαιώνουν πως η νεκρή κάηκε, όπως κι ο νεκρός του θαλάμου, αμέσως μετά το θάνατό της, ενώ οι δείκτες ιππικής δραστηριότητας δηλώνουν πως ίππευε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα κάταγμα στο άνω άκρο της αριστερής κνήμης που προκάλεσε βράχυνση, ατροφία και χωλότητα στο αριστερό της πόδι, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ζεύγος των άνισων κνημίδων του προθαλάμου της ανήκει και πως το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού οπλισμού που βρέθηκε στο χώρο ταφής της είναι δικός της».

«Τα δεδομένα αυτά», καταλήγει η κ. Παλιαδέλη «ενισχύουν την παλιά υπόθεση του N.G.L.Hammond για την ταύτιση της νεκρής με μιαν άγνωστη Σκύθισσα, ίσως κόρη του βασιλιά Ατέα, χωρίς βεβαίως να αποκλείουν το ενδεχόμενο στη νεκρή του προθαλάμου να αναγνωρίσουμε την Αυδάτα, γυναίκα του Φιλίππου Β΄ από την Ιλλυρία».

«Το σημαντικότερο όμως συμπέρασμα της έρευνας» είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η επικεφαλής της πανεπιστημιακής ανασκαφής, «αφορά στην ενίσχυση όχι μόνον από αρχαιολογική αλλά και από ανθρωπολογική άποψη ότι ο τάφος ΙΙ της Μεγάλης Τούμπας στον Φίλιππο Β’ και τη χρονολόγησή του θανάτου του το 336 π.Χ.».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Άλλα έξι αεροπλάνα έχουν εξαφανιστεί όπως το Boeing 777 στην ίδια περιοχή

Διαστάσεις... ανεξήγητου δίνει στην εξαφάνιση του Boeing 777 το γεγονός ότι στο παρελθόν, έξι ακόμα αεροσκάφη χάθηκαν στην ίδια περίπου περιοχή, χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη.
Σύμφωνα με το ASN (Aviation Safety Network), από τα 83 αεροπλάνα που έχουν εξαφανιστεί από το 1948 μέχρι και σήμερα, τα έξι χάθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή.
1. Pan Malaysian Air Transport (1993)
Στις 31/01/1993, αεροσκάφος της Pan Malaysian με 3 άτομα πλήρωμα και 11 επιβάτες, εκτελούσε εσωτερική πτήση στην Ινδονησία. Χάθηκε ξαφνικά στη Βόρεια Σουμάτρα και έκτοτε κανείς δεν ξανάδε ζωντανούς τους επιβαίνοντες.
2. Upali Air flight N482U (1983)
Μία δεκαετία νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13 Φεβρουαρίου του 1983, η πτήση της Upali από την Κουάλα Λουμπούρ στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα, εξαφανίστηκε 15 λεπτά μετά την απογείωση στα στενά της Μάλακα. Το τζετ μετέφερε τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ουπάλι Βιγιεβαρντέν. Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση, οι διασώστες βρήκαν ένα «πακέτο επιβίωσης», αλλά τίποτε άλλο έκτοτε.
3. Garuda Indonesia Airlines (1961)
Ξανά Φεβρουάριος, του 1961 αυτή τη φορά. Η πτήση της Garuda Indonesia Airlines χάνεται στις νήσους Μαδούρα, στην Ινδονησία. Κανένα από τα 26 άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος (21 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος) δεν έδωσε έκτοτε σημείο ζωής. Πιστεύεται ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα.
4. Swan 38 (1974)
Το αεροσκάφος αναγνώρισης καιρού, Swan 38, χάθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1974, κάπου στη θάλασσα της Νότιας Κίνας. Τα έξι μέλη του πληρώματος δεν βρέθηκαν ποτέ, παρά τις πολυήμερες έρευνες των σωστικών συνεργείων.
5. Lady Southern Cross (1935)
Το μονοπλάνο του Αυστραλού, Τσαρλς Κίνγκσφορντ Σμιθ, χάθηκε κάπου στα νησιά Ανταμάν, στις 8 Νοεμβρίου του 1935. Κανείς δεν έμαθε τις συνθηκες και τα αίτια του δυστυχήματος και πολύ περισσότερο τι απέγινε η Lady Southern Cross. Πιστεύεται όμως ότι συνετρίβη στη θάλασσα.
6. G-AAKA (1932)
Το μικρό αεροσκάφος των Βρετανών επιχειρηματιών GW Salt και FB Taylor χάθηκε τον Αύγουστο του 1932, κάπου στον κόλπο Μαρταμπάν, στη Μιανμάρ. Αν και λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του, βρέθηκαν συντρίμμια στη θάλασσα, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι αφορούσαν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος.
Πηγή: mirror.co.uk
newsbomb.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2014/03/alla-eksi-aeroplana-exoun-eksafanistei-opws-to-boeing-777-sthn-idia-perioxh.html

Δείτε το επίδομα αλλοδαπής δημοσίου υπαλλήλου στην Ελλάδα της φτώχειας (έγγραφο ντοκουμέντο)

EPIDOMA-ALLODAPIS



“Επίδομα Αλλοδαπής”. Έτσι ονομάζεται το τρικ που εφηύραν οι κυβερνώντες για να χρυσοπληρώνουν τους εκλεκτούς τους δημοσίους υπαλλήλους που αποσπούν στο εξωτερικό…

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα της φτώχειας και της εξαθλίωσης “τυχεροι” και βυσματίες θα λέγαμε εμείς…δημόσιοι υπάλληλοι που λαμβάνουν επίδομα δεκαπλάσιο ενός βασικού μισθού (5800 ευρω το μήνα) και ο μισθός τους στην Ελλάδα καταβάλεται ακέραιος!!!
Δείτε το επίσημο έγγραφο για το επίδομα αλλοδαπής που θα λάβει για κάθε έναν απο τα τρια χρονιά που θα είναι αποσπασμένος στο εξωτερικό ένας δημόσιος υπάλληλος( ξαναλέμε συν τον μισθό που λαμβάνει στην Ελλάδα) και είμαστε σίγουροι οτι ότι δεν θα το πιστεύετε…
makeleio.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4553.html

Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί! (VIDEO)

politiasss 
Ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση

Ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε, δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής Αμερικής αλλά δίπλα μας. Στην Ελαφόνησο, κοντά στο Παυλοπέτρι και ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Το νερό προφύλαξε από το χρόνο και την ανθρώπινη παρέμβαση, τα περισσότερα από τα κτίσματα. Το εντυπωσιακό είναι, ότι βρίσκεται μόλις 4 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και ο καθένας μας θα μπορούσε να τα «επισκεφθεί». Ευδιάκριτα είναι τα βυθισμένα διώροφα σπίτια με τους κήπους, οι ναοί, το νεκροταφείο και το λιμάνι. Ως τώρα έχουν εντοπιστεί 15 κτίρια με τουλάχιστον 12 δωμάτια το καθένα καθώς και ένα πολύπλοκο σύστημα διαχείρισης των υδάτων με κανάλια και σωλήνες νερού. Αγάλματα, μεγάλοι πήλινοι αμφορείς, εργαλεία και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης βρίσκονται διάσπαρτα στο βυθό, σε μια έκταση 9 στρεμμάτων Διάσπαρτα, σε όλη την έκταση της πόλης υπάρχουν αγάλματα, μεγάλοι πήλινοι αμφορείς, εργαλεία και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Συνολικά καταλαμβάνει μια έκταση περίπου 9 στρεμμάτων και μάλλον είναι η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο. Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι η πόλη καταποντίστηκε από σεισμό 8 ρίχτερ, γύρω στο 1.000 π.Χ ενώ άλλοι μετατοπίζουν το γεγονός στο 375μ.Χ. -



See more at: http://arouraios.gr/2014/03/apisteuti-anakalipsi-vrethike-ipovrixia/#sthash.hPyknaBg.cgDGmIdm.dpuf

Φοβερή μπίζνα οι ευρωεκλογές!

Είναι κοινό μυστικό πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ πασχίζουν για να καταφέρουν να μπούν στην ευρωβουλή. Είναι λοιπόν απορίας άξιον πως άλλα πολύ μικρότερα κόμματα απο αυτά τα δύο που θα κατεβούν επίσης στις ευρωεκλογές θα πετύχουν και εκείνα την είσοδο τους στη ευρωβουλή!  Για να μπεί ένα κόμμα στην ευρωβουλή θέλει ένα ποσοστό 4,75% (ενώ για να μπεί στην βουλή στις εθνικές εκλογές θέλει 3%). Κόμματα όπως η Δράση,  κ.Θεοδωράκη, η Ένωση για την πατρίδα και τον λαό των Πολύδωρα, Ζώη, Νικολόπουλου, ΛΑ.Ο.Σ. του κ.Καρατζαφέρη κ.λ.π.... 

Ευτυχώς όμως ο εκλογικός νόμος φροντίζει όσα κόμματα ξεπεράσουν το 1,5% να μπορούν να πάρουν ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΥΣΗ άσχετα με το αν θα μπούν στην βουλή ή την ευρωβουλή. Π.Χ. οι οικολόγοι,ο ΛΑΟΣ,η δημιουργία ξανά παίρνουν ήδη κρατική επιχορήγηση επειδή ξεπέρασαν το 1,5% στις εθνικές εκλογές. (το σχετικό link απο τη διαυγεια) 
Θα μπορούσε να πεί κάποιος κακοπροαίρετος δηλαδή πως ο μόνος στόχος όλων αυτών των κομμάτων είναι να καταφέρουν να ξεπεράσουν το (ευφικτό για μερικά απο αυτά) 1,5% ώστε να εισπράττουν μετά την κρατική επιχορήγηση καθώς αν πραγματικά ήθελαν να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην ευρωβουλή με αξιώσεις θα έψαχναν για συνεργασίες που θα τους βοηθούσαν να αγγίξουν το όριο εισόδο στην ευρωβουλή! 
(NOMOΣ 3023/2002 (ΦΕΚ Α 146 20020625) Χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων από το κράτος.) 
Αν ήμουν κακοπροαίρετη θα πιστευα οτι οι ευρωεκλογές είναι φοβερή μπίζνα! 
Υ.Γ. Κάποια απο αυτά δεν θα κατεβάσουν ούτε έναν υποψήφιο στις περιφέρειες καθώς έχουν δηλώσει ότι στόχος τους είναι μόνο οι ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. 
Με εκτίμηση η δική σας @kali_nda
kalindafromgreece.blogspot.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Για «αρπαγή» αμερικανικού UAV μιλούν οι Ρώσοι - Πετούσε πάνω απο την Κριμαία (UPD)-ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ κλπ



 
Ένα UAV της αμερικανικής Αεροπορίας MQ-5B αναχαιτίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις πάνω από την Κριμαία όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο.
«Το drone πετούσε σε ύψος 4000 μέτρων (12.000 πόδια) και ήταν σχεδόν αόρατο από το έδαφος. Έγινε δυνατό να διακοπεί η ζεύξη δεδομένων καθοδήγησης (link) με το κέντρο ελέγχου του με την εφαρμογή πολύπλοκων ραδιο-ηλεκτρονικών μεσών» ανακοίνωσε η εταιρεία Rostec.
Όπως αναφέρει η ρωσική εταιρεία και επιβεβαιώνει και η "Φωνή της Ρωσίας" το drone έπεσε άθικτο στα χέρια «των δυνάμεων αυτοάμυνας» χωρίς να διευκρινίζει ποιών ακριβώς αλλά μάλλον εννοεί των δυνάμεων της Κριμαίας.
«Κρίνοντας από τον αριθμό σειράς του MQ-5B το σύστημα ανήκε στην 66η αμερικανική Μοίρα αναγνώρισης η οποία έχει την έδρα της στην Βαυαρία», αναφέρει η Rostec σε ανακοίνωσή της.
Η εταιρεία ανέφερε πως είναι αυτή που είχε κατασκευάσει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε για την ηλεκτρονική αναχαίτιση του drone δεν διευκρινίζει όμως ποιος τον χειριζόταν.
«Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε υψόμετρο περίπου 4.000 μέτρων και ουσιαστικά δεν ήταν ορατό από το έδαφος. Στάθηκε δυνατόν να διακόψουμε την επαφή του με τους Αμερικανούς χειριστές του χάρη σε ένα σύστημα με αυτοκινούμενους παρεμβολείς ραντάρ Avtobaza», διευκρίνισε ο Rostec.
Αρχικά η εταιρεία πάντως είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της την είδηση μαζί με μια φωτογραφία του αμερικανικού drone αργότερα όμως η ανακοίνωση αποσύρθηκε.
Μάλιστα όπως αναφέρεται στις αρχές Μαρτίου η αμερικανική μονάδα μετακινήθηκε στο Kirovohrad της Ουκρανίας από όπου πραγματοποιούσε αναγνωριστικές πτήσεις προς την κατεύθυνση της Κριμαίας και των συνόρων με την Ρωσία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μονάδα διέθετε 18 συστήματα MQ-5B όταν εγκαταστάθηκε στην Ουκρανία και η συγκεκριμένη ηλεκτρονική και περισυλλογή αναχαίτιση αναφέρεται ως η δειλότερη περίπτωση η οποία σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες.
Θυμίζουμε ότι στις 11/03 μεταδόθηκε και εν συνεχεία "σκεπάστηκε" η είδηση από το ρωσικό κρατικό Voice of Russia που προήλθε από το Novosti Kryma (News of Crimea) κατάρριψης δύο αμερικανικών UAV στην Κριμαία.
Σημειώναμε ότι "Για να φτάσει να έχει μεταδοθεί μάλλον κάτι έχει συμβεί, αλλά πιθανόν το ενδεχόμενο να προκαλέσει περαιτέρω κλιμάκωση και για αυτό το λόγο η είδηση "τραβήχτηκε" πίσω παρότι "έπαιξε" για ορισμένο χρονικό διάστημα".
Το κείμενο που ανέβηκε στο Voice of Russia ήταν το εξής:
"A US unmanned reconnaissance aircraft has allegedly been shot down over Crimea, the Novosti Kryma (News of Crimea) online newspaper reports.
The drone was allegedly surveilling Crimean troop positions over the Turetsky Val block-post, the newspaper quotes a Cossack source as saying.
The unsanctioned aircraft had been spotted by Crimean self-defense forces and Berkut policemen.
Another, heavier, drone, a two-engine one, has been allegedly shot down and fell outside the block-post’s area.
Each drone costs around $4 million".
Τώρα έχουμε και ανακοίνωση "εταιρείας" (η επίσημη Ρωσία δεν εμφανίζεται πάλι πουθενά για ευνόητους λόγους...). Αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρόκειται περί προειδοποιητικού "ραπίσματος" στις ΗΠΑ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απίστευτο: Η «κυβέρνηση» δύο εβδομάδων της Ουκρανίας παρέδωσε όλο το χρυσό της χώρας στις ΗΠΑ! -ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ!!



 
Τα αποθέματα του ουκρανικού μεταφέρθηκαν βιαστικά σε μια μυστική επιχείρηση και αεροπορικώς στις ΗΠΑ.
Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, αποδιδόμενα σε αξιωματούχους της ουκρανικής μεταβατικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η μεταφορά του ουκρανικού χρυσού έγινε από το αεροδρόμιο του Borispol στο Κίεβο στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 τόνους χρυσού αν και σύμφωνα με το World Gold Council τα ουκρανικά αποθέματα ανέρχονται σε 36 τόνους.
Η μεταφορά του ουκρανικού χρυσού έγινε στις 11 Μαρτίου μετά τη συσκευασία σε 40 κιβώτια τα οποία φορτώθηκαν σε αεροσκάφος (άγνωστης προέλευσης)  στο αεροδρόμιο του Κιέβου και αμέσως μετά αυτό απογειώθηκε αμέσως.
Όπως αναφέρεται από αξιόπιστη πηγή εντός της ουκρανικής κυβέρνησης, η απόφαση για τη μεταφορά του ουκρανικού χρυσού διατάχθηκε από τον Ουκρανό μεταβατικό πρωθυπουργό Arseny Yatsenyuk.
Όπως ανέφερε η ίδια πηγή η μεταφορά του χρυσού στις ΗΠΑ έγινε καθώς η κυβέρνηση του Κιέβου  φοβάται πως σε περίπτωση ρώσικης εισβολής ο χρυσός αυτός θα περάσει στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων οι οποίες και θα το κατασχέσουν.
Σύμφωνα με τον νόμο περί αποθεμάτων χρυσού GATA (Gold Anti-Trust Action) ζητήθηκε από την  αμερικανική ομοσπο0νδιακή τράπεζα εάν όντως έχει στην κατοχή της τον ουκρανικό χρυσό, αλλά υπεύθυνοι της τράπεζας αντλήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός λέγοντας απλώς πως θα απαντήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παραδίδομαι!

Ξέρετε πόσες φορές έχει τροποποιηθεί ο νόμος 2238/1994 για την φορολογία εισοδήματος; Διακόσιες σαράντα εννέα φορές με ογδόντα ένα διαφορετικούς νόμους! Ναι, σωστά διαβάσατε, 249 φορές. Δείγμα γραφής ενός κράτους που δεν σέβεται τον πολίτη.  Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η πολυπλοκότητα των νόμων επιτρέπει σε ένα σύστημα συμβούλων και ειδικών να θησαυρίζουν με την ερμηνεία τους! Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει. Διαβάστε τα όσα θαυμαστά συμβαίνουν...
στον θαυμαστό μας κόσμο.
Την ώρα που σε άλλες χώρες το φορολογικό σύστημα περιγράφεται σε μερικές σελίδες, εδώ χρειαζόμαστε βιβλιοθήκες για να συγκεντρώσουμε τους νόμους, τις εγκυκλίους, τις τροποποιήσεις. Ποιός κερδίζει από όλο αυτό; Σίγουρα όχι οι φορολογούμενοι. Ούτε το κράτος. Οι μόνοι που κερδίζουν και ίσως είναι οι μοναδικοί είναι όσοι ερμηνεύουν τους νόμους! Είναι μία βιομηχανία που αν απλοποιηθεί το φορολογικό σύστημα θα χρεοκοπήσει. Στο μεταξύ, για να μην χρεοκοπήσουν αυτοί κοντεύουμε να χρεοκοπήσουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι...
Βγαίνει ένας φορολογικός νόμος. Αμέσως μετά ξεκινούν οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι. Και στο τέλος όλοι περνάνε από σεμινάριο! Ερώτημα: Είναι δυνατόν κάθε φορολογικός νόμος να συνοδεύεται από εκατοντάδες σεμινάρια σε όλη την χώρα; Γίνεται το ίδιο με τους δικηγόρους ή τους μηχανικούς; Όχι!
Να μην σας κουράζουμε άλλο με σχόλια δικά μας. Διαβάστε τα στοιχεία και βγάλτε τα δικά σας σχόλια.
* Παρατάσεις συνολικά για δηλώσεις φόρου εισοδήματος και Φ.Π.Α.
Από το έτος 2000 έχουν εκδοθεί 338 αποφάσεις για παρατάσεις. Ενδεικτικό είναι ότι από το 1994 μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα έτος στο οποίο να μην έχει δοθεί παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ή δηλώσεων Φ.Π.Α.
* Ρεκόρ τροποποιήσεων μιας απόφασης
Το ρεκόρ κατέχει η απόφαση ΠΟΛ.1223/24.11.1999
Ούτε λίγο ούτε πολύ η απόφαση αυτή έχει τροποποιηθεί 25 φορές από το 1999 μέχρι και σήμερα.
* Περισσότερες τροποποιήσεις νόμου (αρμοδιότητας Υπ.Οικονομικών)
Το ρεκόρ φυσικά κατέχει ο νόμος 2238/1994 (Κ.Φ.Ε.)
Συνολικά έχει τροποποιηθεί 249 φορές με 81 διαφορετικούς νόμους από το 1994 έως σήμερα.
* Περισσότερες τροποποιήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα
Το ρεκόρ κατέχει ο πρόσφατος νόμος  4093/2012 (ή αλλιώς τρίτο μνημόνιο). Μέσα στους πρώτους 6 μήνες έχει τροποποιηθεί από 11 νόμους και συνεχίζει να τροποποιείται.
* Συντομότερη τροποποίηση
Το ρεκόρ αυτό κατέχει και πάλι ο ίδιος νόμος 4093/2012, ο οποίος τροποποιήθηκε με το Π.Ν.Π. «Επιμέρους ρυθμίσεις επί των επειγόντων μέτρων εφαρμογής του ν.4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013−2016 (ΦΕΚ Α΄ 224/12-11-2012)»  την ίδια ημέρα που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ.  και ο νόμος.
* Λιγότερος  χρόνος ισχύος μιας διάταξης
Το ρεκόρ αυτό κατέχει ο ν. 4128/2013 «Κύρωση της από 18 Δεκεμβρίου 2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου Κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την οικονομική ανάπτυξη της Χώρας» και άλλες διατάξεις».
Στο άρθρο πρώτο προστίθενται 2 παράγραφοι (14, 15) στο άρθρο 25 του νόμου 3614/2007. Η προσθήκη αυτή έγινε εμμέσως, αφού στο άρθρο πρώτο κυρώνεται η Π.Ν.Π. της 18.12.2012 στο άρθρο 1 παρ. 8 της οποίας υπάρχει η ανωτέρω διάταξη. Στο άρθρο δεύτερο του ιδίου νόμου η παρ. 8 του άρθρου 1 της Π.Ν.Π. καταργείται.
Με λίγα λόγια με το πρώτο άρθρο (έστω και εμμέσως μέσω της κύρωσης της Π.Ν.Π.) προστίθενται κάποιες διατάξεις οι οποίες καταργούνται με το άρθρο Δεύτερο. Ερώτημα: Οι συντάκτες του νόμου δεν μπορούσαν να κυρώσουν μερικώς την Π.Ν.Π. χωρίς την διάταξη της παραγράφου 1 του άρθρου 8 και να μην χρειαστεί έτσι νέο άρθρο στον ίδιο νόμο που να καταργεί διάταξη που εισάγεται με το προηγούμενο άρθρο του ιδίου νόμου; Άγνωσται αι βουλαί...
* Ποιο είναι το ρεκόρ παράτασης μιας υποχρέωσης;
Παράταση κλειδαρίθμων (Παράταση ισχύς παλιών κωδικών στις υπηρεσίες της ΓΓΠΣ).
Συνολικά από την ημερομηνία έναρξης της απόφασης για την παραλαβή κλειδαρίθμων έχουν περάσει 2,5 χρόνια ενώ η συνολική παράταση που έχει δοθεί είναι ένας χρόνος και 8 μήνες, ήτοι συνολικά 20 μήνες.
Τα στοιχεία που διαβάσατε προέρχονται από έρευνα που έχει φτάσει μέχρι τον Ιούλιο του 2013. Ωστόσο, είναι καταλυτικά για το τι πραγματικά συμβαίνει με το φορολογικό σύστημα της χώρας. Μας τα έδωσε ο φοροτεχνικός Δημήτρης Τσαγκάρης και ειλικρινά τον ευχαριστούμε, όπως και τους συνεργάτες του, για την προσπάθεια. Και  δεσμευόμαστε να δημοσιεύσουμε στο μέλλον την επικαιροποίηση της έρευνας.
Θανάσης Μαυρίδης από capital
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8633.html

ΕΛΒΟ ALETIS Το ελληνικό αμάξι πού δέν κυκλοφόρησε ποτέ.

Ο Γιώργος Δ. Λιαμάδης Αρχιτέκτονας, MA/PgD Automotive Design, PhD και Λέκτορας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εργαζόμενος στον οίκο PININFARINA της Ιταλίας, σχεδίασε το ALETIS.

Ενα αυτοκίνητο που θα έφτιαχνε η Ελληνική ΕΛΒΟ σε συνεργασία με Γερμανική εταιρεία και ηταν βασισμένο σε μηχανικά μερη V.W.

Το πρωτότυπο παρουσιάσθηκε στην έκθεση της Φρακφούρτης αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Πουλάνε την ΕΛΒΟ για 350 εκατομμύρια ενώ είχε παραγγελίες περίπου 2 δις γιά αυτό το αμάξι. Τι δεν καταλαβαίνεις....



http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/03/aletis.html

Oldoinyo Lengai: Το ηφαίστειο με την πιο παράξενη λάβα στη Γη [Βίντεο]

Το ηφαίστειο Oldoinyo Lengai που βρίσκεται στην Τανζανία είναι το μοναδικό από το οποίο εκρήγνυται ασημί λάβα.
Σε αντίθεση με την κανονική λάβα η συγκεκριμένη μοιάζει με ασημί λάσπη και είναι πάρα πολύ δροσερή (550-700 βαθμούς. Κελσίου), γεγονός που την κάνει να λάμπει στο φως της ημέρας.
Μία πολύ αδύναμη λάμψη μπορεί να παρατηρηθεί και στο σκοτάδι. Το βίντεο έχει ληφθεί τον Ιούλιο του 2000 και δείχνει έναν εξαιρετικά δραστήριο κώνο στο κύριο σημείο του κρατήρα.
Εκρήξεις έχουν πραγματοποιηθεί και κατά την περίοδο 2007-2008.



http://www.apocalypsejohn.com/2014/03/oldoinyo-lengai-to-hfaisteio-me-thn-pio-paraksenh-laba-sth-gh.html

Σε ένα παράλληλο σύ(ν)μ-παν , Πατώντας το κόκκινο κουμπί !!!

Το ημερολόγιο δείχνει 8 Μαρτίου 2014 και ένα boeing 777 απογειώνεται από Kuala Lumpur με προορισμό Beijing
Όλες οι απαραίτητες διεργασίες της στρογγυλής τραπέζης των δεκατριών για να στεφθεί η αποστολή με επιτυχία είχαν γίνει.
Οι ανατολίτες είχαν λάβει όλες τις οδηγίες σε κρυπτογραφημένη μορφή και τις μετέβασαν στα σκεύη εκτέλεσης επιθυμιών !
- Έπρεπε να γίνει , ήταν επιτακτική ανάγκη!!!
Φώναζε ο leader και οι υπόλοιπου 12 τον κοιτούσαν αμήχανα , γνώριζαν πως δεν θα μπορέσουν να του το αρνηθούν .
- Η απόφαση πάρθηκε !
Είπε μαζεύοντας βιαστικά τους φακέλους του ...
- Θα πέσουμε πάνω του και θα τον χτυπήσουμε με οποιοδήποτε κόστος !
- Έπειτα τα μέσα ενημέρωσης θα τον κάψουν πραγματικά και με καταγγελτική συμπεριφορά θα τον αποκαλλέσουν τρομοκράτη ,Τύρρανο και Βάρβαρο... Με αυτό τον τρόπο θα πάρουμε την κοινή γνώμη με το μέρος μας ...
Και έτσι έγινε !
Όλα δούλεψαν καλά ως ένα σημείο . Ωφείλω να το πώ . Μέχρι εκεί που έφταναν οι δυνάμεις τους έπραξαν .
Στην αντίπερα όχθη ο καγκεμπίτης πορευόταν αποφασιστικά , δεν κοιτούσε πίσω , μόνο μπροστά !!!
Είχε κάνει ήδη τις κινήσεις που έπρεπε, είχε στηθεί σε καθοριστικά σημεία και περίμενε με θάρρος την κίνηση του αντίπαλου !
Είναι μεγάλη η τεχνολογική υπεροχή του το παραδέχομαι !
Το Boeing βρίσκεται πλέον στον αέρα , η απόφαση είχε παρθεί ώρες πριν ...
Οι ανατολίτες πιάνουν δουλειά , γρήγορα το αεροπλάνο περνά στην κατοχή τους και καθίστανται κυβερνήτες .
Το 80 % της δουλειάς είχε τελειώσει . Το μόνο που εκρεμμούσε ήταν η σαΐτα να βρεί τον στόχο της ...
Όμως γρήγορα οι αρκουδίτες τους κατάλαβαν !!!
Όλο το οικοδόμημα πλέον είχε τελειώσει ...
Το κατάλαβαν και οι ίδιοι μόλις είδαν πως το ραντάρ του εχθρού τους είχε εντοπίσει...
Ο καγκεμπίτης υποψιάστηκε γρήγορα την πλεκτάνη που του έστηναν
- ΤΩΡΑ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩ !!!
Φώναξε και οι γύρω του κρύψαν τα κεφάλια τους μέσα στα γούνινα σκουφιά τους ...
ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ;;; ΑΜΕΣΩΣ , ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΤΩ !!!
Ο Χειριστής δεν είχε άλλη επιλογή ... πάτησε το κόκκινο κουμπί...
Το αεροπλάνο σε λίγα λεπτά διαλύθηκε και έπεσε στην θάλασσα !!!
Μετά από λίγη ώρα Τα νέα ακολουθούν το ταξίδι του Μαγγελάνου και φτάνουν στην στρογγυλή τράπεζα !!!
Είναι έξαλλοι ... βρίσκονται σε πλήρη αμηχανία ...
- Δεν μπορεί , Δεν μπορεί να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά ο Κασσιδιάρης !!!
Ούρλιαξαν τα νέγρικα χείλη του
- Κύριε , τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε ... .έχουμε χάσει την μάχη ... Τί θα πούμε τώρα στον κόσμο ; Εάν πούμε πως το χτύπησε ο Μοσκόβος θα αποκαλύψει κι αυτός τα όσα σχεδιάζαμε ... Θα διασυρθούμε παγκοσμίως !!! Δέν μας συμφέρει αυτή η ιστορία να βγεί προς τα έξω !
- Δέν θα βγεί !!! Πείτε πως έπεσε από μόνο του ... πείτε πως το ρίξαν καμικάζι αεροπειρατές στην θάλασσα , Μόνο μήν μαθευτεί το σχέδιο μας ...
- Και ο Κοντός Κύριε ; Είστε σίγουρος πως δεν θα μιλήσει ο κοντός ;
- Μέχρι τώρα παίζει δίκαια ... Ας ελπίσουμε πως εάν δεν τον πιέσουμε άλλο Δεν θα το αποκαλύψει !!!
Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος : Σε ένα παράλληλο σύμπαν , Δεν έπρεπε να το πατήσεις το κουμπί Κοντέ !!!
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

http://www.katohika.gr/2014/03/se-ena-parallilo-simpan-patwntas-to-kokkino-koumpi.html 

Προβοκάτσια ενόψει του δημοψηφίσματος από Αμερικανούς - Ξεμπροστιάστηκαν από hackers

Ουκρανοί hackers αποκάλυψαν τα σχέδια των Αμερικανών και Ουκρανών αξιωματούχων. Την παραμονή του δημοψηφίσματος στην Κριμαία η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο και οι οπαδοί της στο ουκρανικό Υπουργείο Αμύνης ετοίμαζαν ένοπλες προβοκάτσιες στο έδαφος της Ουκρανίας με περαιτέρω στόχο να κατηγορήσουν τη Ρωσία. Για το γεγονός αυτό έμαθαν οι Ουκρανοί hackers, αφού «έσπασαν» το e-mail των αξιωματούχων Αμερικανών και Ουκρανών.
Της Μαρίας Γιαχνάκη/briefingnews.gr
Την είδηση μετέδωσε και το τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24». Η ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται "Ουκρανοί ανώνυμοι " και είναι παράρτημα μια παγκόσμιας οργάνωσης των hackers, «έσπασε», όπως δηλώνει, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μερικών αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Ουκρανίας, καθώς και των πολιτικών τους φίλων στην Ουκρανία.
Εντύπωση προκαλεί η επιστολή του βοηθού του στρατιωτικού ακολούθου στην Ουκρανία Τζέισον Τρες στον Ουκρανό συνάδελφό του από το Γενικό αρχηγείο του Υπουργείου Αμύνης Ίγκορ Πρότσικ. Ο Αμερικανός επιτακτικά συμβουλεύει την παραμονή του δημοψηφίσματος στην Κριμαία οι ίδιοι οι Ουκρανοί, προσποιούμενοι Ρώσοι, θα επιτεθούν στο ουκρανικό αεροδρόμιο της Μελιτόπολης.
Ιδού το απόσπασμα από την επιστολή αυτή: "Ίγκορ, τα γεγονότα στην Κριμαία εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Ο φίλοι μας στη Ουάσιγκτον περιμένουν από το δίκτυό σας πιο δραστικές ενέργειες. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε το σχέδιο το οποίο έχουμε συζητήσει τις προάλλες. Ο στόχος σας: να διασφαλίσετε κωλύματα στους μεταφορικούς κόμβους της νοτιοανατολικής Ουκρανίας για να κατηγορήσετε για το λόγο αυτό τους γείτονές σας (τους Ρώσους). Η δράση αυτή θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για ενέργειες του πεντάγωνου και της εταιρίας. Μην χάνετε χρόνο, φίλε μου ".
Την επιστολή υπογράφει ο "Τζέισον Τρες, αντισυνταγματάρχης του στρατού των ΗΠΑ, βοηθός του στρατιωτικού ακολούθου. Πρεσβεία των ΗΠΑ, Κίεβο ". Εάν πιστέψει κανείς στο μεγαλύτερο επαγγελματικό αμερικανικό κοινωνικό δίκτυο πληροφοριών από ανοικτές πηγές, ο Τζέισον Τρες εργαζόταν στην πρεσβεία των ΗΠΑ ακόμα στο Τατζικιστάν. Έπειτα την καριέρα του ο αξιωματούχος συνέχισε στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο.
Ο συνομιλιτής του Ίγκορ Πρότσικ έχει σελίδα σε ένα από τα προγράμματα αμερικανικής κοινωνικής δικτύωσης της κατάρτισης. Η τελευταία θέση του είναι στις Βρυξέλλες στο ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «σπασμένο» ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο, ο Πρότσικ με τη σειρά του αλληλογραφούσε με κάποιον Βασίλι Λαμπαϊτσούκ. Είναι αρκετά γνωστός σε στενούς κύκλους Ουκρανός εθνικιστής, ηγέτης του τμήματος της Τερνόπολης της πασίγνωστης "Δεξιάς παράταξης ".
Με τη σειρά του ο Λαμπαϊτσούκ γράφει σε κάποιον Ολέγξ Κολιάρνι: "Ολέγκ, πρέπει επειγόντως να κάνουμε φασαρίες εξ ονόματος των «Μοσχοβίτων» (των Ρώσων – σ.τ.μ.) στο αεροδρόμιο της Μελιτόπολης» γράφει ο Βασίλι Λαμπαϊτσούκ. « Πρέπει να το κάνουμε μέχρι τις 15 Μαρτίου. Ο ίδιος καταλαβαίνει το γιατί. Πρώτα από όλα, πρέπει να επικοινωνήσεις με τον Πάσα Ταρασένκο. Πρέπει να τον γνωρίζεις, είναι από την τοπική «Ελευθερία», κατέχει το θέμα. Σε σένα θα έρθουν 10-12 παιδιά από το Κέντρο. Είναι οι καλύτεροι μαχητές του «Τριζούμπ». Ο επικεφαλής εκεί είναι ο Μίσσα, πρέπει να γνωρίζεις επίσης.
Θα μάθεις από αυτόν τις λεπτομέρειες. Πρέπει να υποδεχτείς τους ανθρώπους και να του εξασφαλίσεις με όλα τα απαραίτητα. Να λειτουργείτε προσεκτικά. Να μιλάτε μόνο τα ρωσικά. Η 25η ταξιαρχία τώρα εκτελεί μαχητικές υποθέσεις, γι’ αυτό μην επιφέρετε μεγάλη ζημιά στα αεροπλάνα. Είναι πολλά άχρηστα εκεί, μπορείτε να τα κάνετε ό, τι θέλετε. Τα κατεστραμμένα αεροπλάνα θα σας δείξουν. Χρειάζεται να φαίνονται όλα σαν μια αληθινή επίθεση των γειτονικών (ρωσικών) ειδικών δυνάμεων. Χωρίς πτώματα όμως ".
Πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης ήδη έχουν στείλει τις επιστολές στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Αμερικανών και Ουκρανών αξιωματούχων που ανέφεραν οι hackers. Απάντηση ήταν η σιωπή. Και όπως φαίνεται, το server δεν επιστρέφει την επιστολή, οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις αυτές είναι πραγματικές, όπως και όλη η αλληλογραφία αυτή.
Αξιόνοφ: Η "Δεξιά Παράταξη" ετοιμάζει προβοκάτσιες στην Κριμαία
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Κριμαίας Σεργκέι Αξιόνοφ δήλωσε για πιθανές προβοκάτσιες εκ μέρους των μαχητών της "Δεξιάς Παράταξης ", μεταμφιεσμένων με τις στολές των Ρώσων στρατιωτών, μεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργικού Συμβουλίου, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στο Κίεβο συζητήθηκε το θέμα "για τη διοργάνωση προβοκάτσιας με σκοπό να διακοπεί η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στο έδαφος της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας ".
"Το Υπουργικό Συμβούλιο της Κριμαίας έλαβε πληροφορίες ότι οι αυτοαποκαλούμενοι ηγέτες του ουκρανικού κράτους σήμερα διοργάνωσαν την κλειστή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμύνης της Ουκρανίας ", λέγεται στην ανακοίνωση του Προέδρου της κυβέρνησης.
"Έχουμε πληροφορίες ότι στη συνεδρίαση δόθηκε η εντολή στη "Δεξιά Παράταξη " να ετοιμάσει ομάδες μαχητών, μεταμφιεσμένων με στολές των στρατιωτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση ένοπλων επιθέσεων στα στρατιωτικά τμήματα του ουκρανικού στρατού που εγκαθίστανται στο έδαφος της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας. Ο στόχος τους είναι να προκαλέσουν ένοπλη σύγκρουση στην Κριμαία ".
Η Βουλή της Κριμαίας ψήφισε την Δήλωση περί ανεξαρτησίας της αυτονομίας, που χρειάζεται για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και πιθανή ένταξη της χερσονήσου στη σύνθεση της Ρωσίας. Στο έγγραφο αναφέρεται ότι η Δημοκρατία της Κριμαίας θα είναι δημοκρατικό, κοσμικό και πολυεθνικό κράτος.

http://www.katohika.gr/2014/03/provokatsia-enopsei-tou-dimopsifismatos-apo-amerikanous-ksemprostiatikan-apo-hakers.html

Ο Αριστοτέλης είχε ανακαλύψει τη θεωρία της σχετικότητας(και όχι μόνο) χιλιάδες χρόνια πρίν τον Einstein ή οποιονδήποτε άλλο!!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

"Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου".

Πράγμα που σημαίνει:

Το μέγεθος της περικλειόμενης ενέργειας που συγκρατεί τα μόρια στο πλέγμα της δομής τους είναι: Ο πολλαπλασιασμός της μάζας διαδοχικά δύο φορές, με το μέγεθος τριάντα χιλιάδες φορές το δέκα χιλιάδες (μετρούμενο σε) τρία πόδια προς τη μονάδα του χρόνου.

Δηλαδή

Ε= m: (3: 10.000:10.000) : (3: 10.000:10.000)= m: (3: 10.000:10.000)2 = m; (3: 100.000.000)2=m: (300.000.000)2= m: c2

Όπου 300.000.000 m/sec = c η ταχύτητα του φωτός.
Σχόλια: τριών μυρίων μυριάδων 3 (χ) 10.000 (χ) 10.000 άρα 300.000.000 m/sec.
Η μονάδα μήκους 3 πόδια (=1 μέτρο) = l m.
Η μονάδα του χρόνου είναι το 1 sec.Άρα η ταχύτητα του φωτός c= 300.000.000 m/sec = 300.000 Km/sec, αφού 1 Km (χιλιόμετρο) = 1000 m.

Εδώ έχουμε να κάνουμε πολλά σχόλια με πρώτο το ότι βασιζόμαστε στην έρευ­να των Άγγλων και των Αμερικανών για την αυθεντικότητα του αραβικού κειμέ­νου. Το βασικότερο όμως των σχολίων είναι το «πώς γνώριζε ο Αριστοτέλης ή οι Άραβες τις σύγχρονες μονάδες μέτρησης; Δηλαδή το μέτρο και το δευτερόλεπτο. Μήπως και τις μονάδες μέτρησης τις πήραν οι «πολύμαθοι κλέφτες της αρχαίας ελ­ληνικής γνώσης» από τους αρχαίους μας προγόνους;

Το μεν δευτερόλεπτο έχει κάποια λογική, αφού είναι το 1/60 του λεπτού (min) που είναι το 1/60 της ώρας (h) που είναι το 1/24 της περιστροφής της Γης γύρω από τον εαυτό της.
Το μέτρο όμως ή τα τρία πόδια; Εδώ υπάρχει ένα μυστήριο.

Nα δώσουμε όμως και άλλα χωρία από το κείμενο του Αριστοτέλη για την ταχύ­τητα του φωτός.
«Την προς άκραν αύξησιν λόγου μεταβολής χώρου, προς χρόνον, ουκ εά η φύσις εις μη μετρήσιμον προσάγειν: προσάγει γαρ οσονούπω της μάζης το μέγε­θος εις το μη μετρήσιμον».

Πράγμα που σημαίνει: « Την αύξηση του λόγου του μήκους προς το χρόνο (ταχύτητα) προς ακραία τιμή (όριο της ταχύτητας του φωτός) δεν την επιτρέπει η φύση να φθάσει σε μη μετρήσιμη τιμή (άπειρο). Διότι κάνει και το μέγεθος της μάζας να είναι μη μετρήσιμο (άπειρο)».

Ακριβώς, δηλαδή, ότι λέει και η ειδική θεωρία της σχετικότητας του Einstein (;) που του την εξήγησε και πλήρως διατύπωσε ο Καραθεοδωρή(ς).
Πάμε παρακάτω στο κείμενο του Αριστοτέλη:
«Την δε χρόνου ροήν πάλιν αίφνης εις βραδύτερον προσάγει». Που σημαίνει: «Τη δε ροή του χρόνου την επιβραδύνει άμεσα».
Μιλάμε δηλαδή για τη διαστολή του χρόνου.
Όσον αφορά το όριο της ταχύτητας του φωτός ο Αριστοτέλης, όπως τον αντέγρα­ψαν οι Άραβες και όπως πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια απεκάλυψαν οι Άγγλοι, μας λέει-
«Την δε μεταβολήν των θεών νόμος τοιαύτη επιβολή φέρει το μέγεθος μηδέ των τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την του χρόνου μονάδα υπερέχειν, μηδέ Ήλιος άλλος αστήρ αντιβαίνειν».

Εδώ έχουμε ένδειξη για το ότι ο Αριστοτέλης έχει διατυπώσει και τη «γενική θε­ωρία της σχετικότητας».

Η μετάφραση είναι: Στη δε μεταβολή (του χώρου προς τον χρόνο, άρα στην ταχύ­τητα), ο νόμος των θεών επιβάλλει να είναι μικρότερη από τριάντα χιλιάδες επί δέκα χιλιάδες επί τρία πόδια (ένα μέτρο) προς τη μονάδα του χρόνου (ένα δευτερόλεπτο) και ούτε ο Ήλιος ούτε άλλο άστρο μπορεί να την κάνει να παραβεί (το νόμο).

Η τελευταία φράση δείχνει ότι:
1) Γνώριζε ο Αριστοτέλης ότι ο Ήλιος ήταν απλά ένα άστρο όπως όλα.
2) Γνώριζε ότι τις συνθήκες κίνησης τις ορίζουν τα «βαρυτικά πηγάδια» (gravity wells) των άστρων, και ακόμη και ένα μαύρο άστρο (μελανή οπή) με την τεράστια έλξη του δε μπορεί να εξασφαλίσει ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός.
ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ
Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι:
1) Οι υποψίες μας για το ότι ο Einstein κάτι έτοιμο πρέπει να βρήκε όταν διατύπωσε τη θεωρία της σχετικότητας επαληθεύονται.
2) Ο Einstein με ειλικρίνεια και εντιμότητα ζήτησε τη βοήθεια του Καραθεοδωρή(ς) που του τα εξήγησε όλα.
3) Στον Αριστοτέλη πλέον μπορούν να αποδοθούν.
α) Ο τύπος E=m:c2 για τη μετατροπή της μάζας σε ενέργεια και αντιστρόφως.
β) Η διαστολή του χρόνου και η συστολή του μήκους .
γ) Το όριο της ταχύτητας του φωτός.
6) Η μέτρηση της ταχύτητας του φωτός.
ε) Η «βαρυτική» θεωρία της γενικής θεωρίας της σχετικότητας.
στ) Η σχέση μάζας - ταχύτητας (όταν απειρίζεται η μία, απειρίζεται και η άλλη).
Τέλος να τονίσουμε ότι ακόμη και αν δεν τα έβγαλε αυτά ο Αριστοτέλης, τότε τα πήρε από κάποια άλλη αρχαιότερη ελληνική πηγή σαν μύστης που ήταν.
Ακόμη και αν οι Άραβες είπαν ψέματα και δεν τα βρήκαν όλα αυτά από τον Αρι­στοτέλη, ας αναρωτηθούμε που τα βρήκανε πριν από εκατοντάδες χρόνια;
Εξάλλου γιατί να μην πάρουν αυτοί τη δόξα; Το πιθανότερο είναι ότι οι Άραβες απλά αντέγραφαν για να σώσουν τη γνώση, χωρίς καν να την κατανοούν.
Αυτούς τους Άραβες αλλά και τους Άγγλους του Imperial College of London τους ευχαριστούμε για τη γνώση που μας έδωσαν και για την αλήθεια που την απεκατέστησαν.

Κάποιοι αντιγράφουν την αρχαία ελληνική επιστήμη και μας την "πλασάρουν" ως δική τους και γεγονός μοναδικό και κοσμοϊστορικό..Ίσως μαθαίνουμε λάθος ιστορία στους νέους...Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να μαθαίνουμε αυτά που φοβόμαστε πως θα αλλάξουν όσα έχουμε στο νού μας ως...δεδομένα.

Πηγή: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Σύνδεσμος στην Πηγή...
http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=45465:o-aristotelis-eihe-anakalysei-ti-theoria-tis-shetikotitaskai-ohi-mono-hiliades-hronia-prin-ton-einstein-i-opoiondipote-allo&catid=50:mathaino-tin-ellada&Itemid=337#.UyNgP85_7pc

ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ…ΜΕ ΑΜΦΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟΝ… ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ!!!

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΝ… «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ» ΤΟΥ…»ΘΕΟΥ» !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! Ο «ΘΕΟΣ» ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΘΕΟ» ΤΟΥΣ…


 http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%99-%CE%A7%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%A1%CE%95%CE%A3.png

 http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%99-%CE%A7%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%A1%CE%95%CE%A31.png

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%99-%CE%A7%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%A1%CE%95%CE%A32.png
http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%99-%CE%A7%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%A1%CE%95%CE%A33.png 
http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%99-%CE%A7%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%A1%CE%95%CE%A34.png


http://alfeiospotamos.gr/?p=591

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

12388_1426029690975516_1288559917_n
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!
ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ …. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .. Ή ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ … Ή ΙΔΡΥΜΑ πχ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ … “Η ΕΘΝΟΣ … Ή ΚΡΑΤΟΣ … Ή ΛΑΟ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ !!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ … ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΟ ΟΤΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ [ ΤΟΚΟΙ ] ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ !! ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!!
ΑΡΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!! ΑΛΛΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ! ΑΡΑ ΟΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ [ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!!!!!
ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΟΜΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ !!! ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ πχ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ .. ή Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ … ή Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .. ή Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!!
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ !!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ] ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ] Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ [ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ !!!!!
ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ !!!!
Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ….ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ….. … ΕΙΝΑΙ Ο Κ Α Τ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Μ Α Τ Ο Δ Ε Κ Τ Η Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ-ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ-ΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …. Ή ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ … Ή ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!
Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ …. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!
ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ…….. ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ 1944 ΣΤΟ ΜΠΡΕΪΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!!!! ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !!!!!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ-Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!! Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Α Τ Ο Κ Α ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ !!!!
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!!!
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .. ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο … ΖΥΓΟΥΡΗΣ !!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !!!! ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ !!!!
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΉΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;;;;;
Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ !!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ [ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ] ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ] ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ …… ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ … ΟΧΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ….. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 2% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ – ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!
………………………………………………………

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!

………………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ!!!

Δυνατότητα σύναψης ή μη δανειακών συμβάσεων ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και νομικών προσώπων αυτών απευθείας με ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα

η σχετική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ Π.Ζυγούρη
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ …
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΘΗΚΗΣ, ΒΑΡΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…
SXETIKO 2-PARARTHMA D- DECISION – blanc-GR-VCH.doc
[...
  • Ο Δήμαρχος οφείλει να κάνει όλες τις πράξεις και ενέργειες που θα κριθούν από τον ίδιο λογικά αναγκαίες και απαραίτητες για να δοθούν όλες οι εφικτές υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τον επενδυτή (ες) ή τον χορηγό-δωρητή, ούτως ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία η ανεύρεση και η δέσμευση κεφαλαίων υπέρ της υλοποίησης των έργων, χωρίς όμως να δημιουργήσει καμία υποχρέωση προς το Δήμο για δάνεια ή/και οικονομικές υποχρεώσεις οποιαδήποτε μορφής.
  • Όπως επιτάσσεται από την Ελληνική Νομοθεσία, δεν παρέχεται στον Δήμαρχο σε καμία περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο δικαίωμα να προβεί σε:
  1. ανάθεση έργων, υπηρεσιών, μελετών και προμηθειών,
  2. σύναψη οποιασδήποτε μορφής συμβάσεων,
  3. κατάρτιση επιχειρησιακών προγραμμάτων,
  4. πράξεις κανονιστικού περιεχομένου,
  5. σύναψη οποιασδήποτε μορφής δανείων, &
  6. εκποίηση ή αγορά ακινήτων,
αλλά δίδεται η εντολή να υλοποιήσει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη προσέλκυση και διάρθρωση ή δέσμευση διαφόρων επενδυτικών πακέτων, από όποιο επενδυτή δύναται να δημιουργήσει την επαρκή οικονομική υποδομή, με σκοπό να υλοποιηθούν έργα στο Δήμο που θα είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων και με πράξεις που θα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον επενδυτή.
  • Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλες οι προσπάθειες που θα γίνουν στο να προσελκυσθούν κεφάλαια να μην επιφέρουν κανένα πρόσθετο έξοδο ή βάρος προς το Δήμο ή και το Δημόσιο. ...]
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;!!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ…
SXETIKO 1-Porisma Epitropis-IERAPETRA-7-1-2014.pdf
Περίληψη των όρων του πληρεξουσίου που θα υπογράψει ο Δήμαρχος προς τον Αρτέμη Σώρρα.
Άρθρο 1ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στην απαραίτητη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων ανταποδοτικών και κοινωνικών.
Άρθρο 2ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση διαφόρων έργων.
Άρθρο 3ο Ο θεματοφύλακας μπορεί να θεσπίσει μία ή περισσότερες εταιρίες ειδικού σκοπού για να χρηματοδοτηθούν επενδύσεις σε έργα πάσης φύσεως. Οι επενδύσεις θα είναι υπό τη διαχείριση του θεματοφύλακα έως την αποπληρωμή της επένδυσης και την εξ΄αυτού αποδέσμευσης της περιουσίας του. Ο θεματοφύλακας μπορεί να μεταβιβάσει μέρος ή το σύνολο των κεφαλαίων σε τρίτο μέρος που χαίρει της δικής του εμπιστοσύνης. Μόλις η επένδυση αποπληρωθεί, τότε το σύνολο του έργου μεταφέρεται στην ιδιοκτησία του Δήμου.
Άρθρο 4ο Επενδυτικό σχέδιο. Ανθρωπιστική βοήθεια επείγουσα και μη. Υποδομές, τρόφιμα απαλλαγμένα από τοξίνες και φθόριο, γέφυρες, δρόμοι, δίκτυα άρδευσης καθαρού νερού, γεωργική και ζωική παραγωγή, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους Έλληνες και συνεχίζει κλπ.
Άρθρο 5ο Αναφορά στα έργα, 31 ομάδες έργων προς όφελος των δημοτών και στο κόστος αυτών παράρτημα Α, σελίδα 7 έως 17, παράρτημα Β
Άρθρο 6ο Διοίκηση και διαχείριση των έργων από τον θεματοφύλακα. Αναφορά στον σχεδιασμό, την διάρθρωση της χρηματοδότησης και την πίστωση των κεφαλαίων. Δικαιώματα του θεματοφύλακα: Να αξιοποιήσει κάθε πηγή χρηματοδότησης, να συμβουλεύεται οποιοδήποτε πρόσωπο ή τράπεζα προκειμένου να δομήσει την χρηματοδότηση που θα έχει συγκεκριμένο οικονομικό στόχο. Να συνάπτει συμφωνίες με κράτη, νόμιμες αρχές, οργανισμούς κλπ. Δεν εμπλέκεται ο Δήμος, ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όλες οι ενέργειες του θεματοφύλακα είναι για τους στόχους χρηματοδότησης του Δήμου.
Στο άρθρο 7 αναφέρεται η διαδικασία εκταμίευσης των κονδυλίων εκ των προτέρων. 
Άρθρο 8ο Ο θεματοφύλακας θα ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση στη διοίκηση και διαχείριση των κεφαλαίων, σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Ο εντολέας (δηλαδή ο Δήμος) μπορεί να υποβάλει σχέδια του Δήμου για επιλογή και επιλογή και για χρηματοδότηση από τον θεματοφύλακα. Ο Δήμος παρέχει βοήθεια προς τον θεματοφύλακα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης. Ο Δήμος δεν έχει ευθύνη έναντι των ενεργειών του θεματοφύλακα για την εξεύρεση των πόρων και την υλοποίηση των έργων.
Συμπέρασμα: Το πληρεξούσιο αυτό προς τον επενδυτή δεν ιδρύει καμία αστική ευθύνη ή ποινική σε βάρος του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας, αλλά μόνον την απλή και αυτονόητη υποχρέωση των προσώπων αυτών για την ηθική και μόνο υποστήριξη του επενδυτή κατά την υλοποίηση της επένδυσης.
Επομένως, η υπογραφή του ανωτέρω πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον επενδυτή στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων. Ενώ στην καλύτερη τα αποτελέσματα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄έπέκταση όλων των δημοτών.
…………………………………………………………….

– ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. των ΔΗΜΩΝ


– ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
– ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
END.ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΩΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

http://alfeiospotamos.gr/?p=600
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters