Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Άγνωστοι Έλληνες: Όταν οι Έλληνες πορεύονταν Εις Πανίαν

Ακολουθώντας το αέναο ταξίδι των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο φτάνουμε σιγά – σιγά στην Ισπανία, την χώρα των Πομπλαδόρες Γκριέκος και των Βάσκων.
Η Ισπανία ανέκαθεν υπήρξε αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων από τα αρχαία κιόλας χρόνια…
Ο Ηρακλής πρώτα πρώτα είχε εκστρατεύσει εκεί, γεγονός που πιστοποιείται από τον Φάρο του στην σημερινή Κορούνια, από το όνομα «Πυρηναϊκή», το οποίο απεδόθη στην χερσόνησο από τον ίδιο προς τιμήν της γυναίκας του Πυρήνας αλλά και από χιλιάδες ακόμη πόλεις που ιδρύθηκαν από εκείνον.
Ο γιος του Ηρακλή, επιπλέον, ονομαζόταν Ίβηρας και θεωρούνταν γενάρχης της Ιβηρίας!
Χαρακτηριστική της παρουσίας του μεγάλου αυτού ήρωα στην εν λόγω περιοχή είναι και η ονομασία της σημερινής Διώρυγας του Γιβραλτάρ, που παλαιότερα έφερε το όνομα «Ηράκλειες Στήλες»!
Αρκετά χρόνια αργότερα έφτασε η σειρά αρχικά του Διονύσου να επισκεφθεί εκείνα τα μέρη και έπειτα του Οδυσσέα, ο οποίος σύμφωνα με την παράδοση ίδρυσε την πόλη Ιβηρία στην θέση που βρίσκεται η σημερινή Λισσαβώνα!
Λέγεται μάλιστα πως ο Διόνυσος μετονόμασε την Εσπερία (παλιά ονομασία Ισπανίας) σε Ισπανία, προς τιμήν του Πάνα, ο οποίος τον είχε συνοδεύσει στην εκστρατεία του (Ις-Πανίαν: Εις Πανία)!
«Πᾶνα κατέλιπεν ἐπιμελητὴν τῶν τόπων, ὃς τὴν χώραν ἀπ´ αὐτοῦ Πανίαν μετωνόμασεν· ἣν οἱ μεταγενέστεροι παραγώγως Σπανίαν προσηγόρευσαν, καθὼς ἱστορεῖ Σωσθένης ἐν ιγʹ Ἰβηρικῶν» Πλούταρχος (Περί Ίσιδος και Οσίριδος).
Ο Στράβων στα βιβλία του Β’, Γ’, Δ’, Ε’ των Γεωγραφικών αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι πολλοί ομηρικοί ήρωες πέρασαν από εκείνα τα μέρη (Αινείας, Μενέλαος, κ.α.).
Καταγράφει επίσης την ύπαρξη των Λουσιτανών (αρχαίας επαρχίας της Ιβηρικής χερσονήσου), οι οποίοι είχαν επιλέξει να ακολουθούν τον τρόπο ζωής των Σπαρτιατών. Έτρωγαν λιτά, οργάνωναν ιππικούς, γυμναστικούς και οπλιτικούς αγώνες και εξασκούνταν γενικότερα στις πολεμικές τέχνες.
Όπως λοιπόν μπορούμε να δούμε, οι Έλληνες προσέθεσαν άλλον έναν σταθμό στις αποικίες τους γύρω από την Μεσόγειο, γεγονός που φαίνεται και από την πλειάδα ελληνικών πόλεων κατά μήκους όλης της Ιβηρίας!
-Εμπόρειον, Ampuries: Η πιο σημαντική Ελληνική αποικία. Οι Έλληνες, Φωκαείς συγκεκριμένα, έμαθαν τους ντόπιους να καλλιεργούν με αγάπη τις ελιές και τα’ αμπέλια. Ονομάστηκε έτσι γιατί ήκμασε το εμπόριο. Όπου πήγαιναν οι Έλληνες έδιναν απλόχερα και φιλότιμα πολιτισμό και οργάνωναν εμπορικούς σταθμούς, αφού είχαν έντονα ανεπτυγμένο το εμπορικό δαιμόνιο. Στο Εμπόρειον εισήχθη η πολεοδομία των ελληνικών πόλεων και κόπηκαν τα πρώτα νομίσματα στην περιοχή.
-Καλλίπολη (Βαρκελώνη), Ζάκαθα (Sagundo, ιδρύθηκε από Ζακυνθινούς), Άκρα Λευκή (Alicante), Ταρτησσός (οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως είναι η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης), Ρόδη (Rosas), Καρθαγένη (Cartagena), Άβδηρα (στην μνήμη του Άβδηρου, φίλου του Ηρακλή), Πίνητος, Κερεσός, Κάλπη, Ημεροσκόπειον ή Αρτεμίσον, Μαινάκη (Malaca), Εβυσος (Ibiza), και πολλές άλλες.
Φυσικά οι προαναφερθείσες πόλεις βρίθουν ελληνικού στοιχείου μέσω των πολυάριθμων ελληνικών οικοδομημάτων, των θεάτρων, των ναών, των αγαλμάτων (Ανδριάντας Ασκληπειού ύψους 2μ.!), των εορτών, κλπ.
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα αποτελούν οι γνωστοί αγώνες ταυρομαχίας των Ισπανών, που υφίστανται ως σήμερα και που διαθέτουν τις ρίζες τους στα ταυροκαθάψια της μινωικής εποχής, στο οποίο ο αθλητής εκτελούσε άλματα πάνω από τον ταύρο.
Έχουν βρεθεί αρκετές παραστάσεις και στην Κρήτη (τοιχογραφίες, αγαλματίδιο, σφραγίδες) αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας (Πύλος, Τίρυνθα) και στην Μικρά Ασία (Σμύρνη). Από αυτά προήλθαν οι ισπανικές ταυρομαχίες. Βέβαια στην σημερινή Ισπανία το άθλημα είναι βάρβαρο, αφού στην Ελλάδα δεν θανατωνόταν ο ταύρος, που ήταν ιερό ζώο.
Ας δούμε τώρα λίγα πράγματα για τους δύο κατεξοχήν ελληνογενείς πληθυσμούς της Ισπανίας, τους Πομπλαδόρες Γκριέκος, που πρόκειται για Έλληνες κατοίκους από την Ελίκη, Ελίτσε, και τους Βάσκους που είναι εγκαταστημένοι στα δυτικά Πυρηναία όρη (<Πυρήνα, σύντροφο Ηρακλή).
Οι pobladores Griegos, ενθυμούμενοι την Ελληνική τους καταγωγή, εορτάζουν κάθε χρόνο την ελληνική εβδομάδα που περιλαμβάνει την τυπική ζωή μιας αρχαίας ελληνικής πόλης: Ραψωδίες, θέατρα, χορός, πυρσοί, παρελάσεις οπλιτών, αμφορείς, αρχαία νομίσματα, κτερίσματα, χιτώνες, περικνημίδες και λόγος ομηρικός. Παράλληλα τιμούν με θρησκευτικές παραστάσεις την Κοίμηση της Θεοτόκου κάθε 15η Αυγούστου.
Όσον αφορά τους Βάσκους, υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με την καταγωγή τους (Λιβύοι, Φοίνικες, Ίβηροι, κλπ). Πιο πειστική φαντάζει η ελληνική αν σκεφτούμε ότι πέραν της ελληνικής τους νοοτροπίας και κουλτούρας, οι ίδιοι οι Βάσκοι δηλώνουν Έλληνες!
Ειδικότερα είναι γνωστοί για την φιλοξενία, την υπερηφάνεια, την φιλοπατρία και τις στρατιωτικές τους ικανότητες.
Ο Στραβων αναφέρει (Γ’ 155):
«Οι παλαιοί πολεμιστές ζούσαν κατά Σπαρτιατικό τρόπο και φορούσαν περικνημίδες. Οι Δρυΐδες προέβλεπαν τα μελλούμενα από σφάγια των θυσιών, αφού εξέταζαν τα σπλάχνα τους (…) Ιδρύθηκαν πόλεις που έχουν ονόματα, όπως Έλληνες, Αμφίλοχοι, διότι ο Αμφίλοχος πέθανε εδὠ. Προσφέρουν κατά τρόπον ελληνικό (…) Είναι το έθνος των Ουασκόνων».
Οι Βάσκοι καλλιεργούν, ως κλασσικοί Έλληνες, με φροντίδα τα σταφύλια και τις ελιές και διατηρούν υπερβολική αγάπη για την Ελλάδα. Ποιος ξεχνάει την πρόταση των Βάσκων Ευρωβουλευτών ν’ αποτελούν τα Ελληνικά την επίσημη γλώσσα της Ευρώπης, κάτι που φυσικά καταψηφίστηκε και από Έλληνες «ευρωπαϊστές».
Στο Μπιλμπάο στεγάζεται η Ελληνική Βασιλική Ακαδημία.
Και μιας και μιλήσαμε για γλώσσα, ας δούμε ενδεικτικά ορισμένες εκ των ισπανικών λέξεων που έχουν ελληνική ρίζα:
Aire< αήρ
Tala< τάλας (φτωχός)
Henada< χελιδών (Δωρική Διάλεκτος, κατά την οποία το λ τρέπεται σε ν)
Tronu< θρόνος
Herria< χώρα
estadio> στάδιον
mozo(υπηρέτης)>μόθων(γιος δούλου)
Ana< Άν(ν)α (προσφώνημα Ελλήνων για τον Δία που προέρχεται από το επίρρημα άνω)
Αλλά και το επιφώνημα των Ισπανών «όλε» προέρχεται από την ελληνική φράση θρήνου «ὦ ὀλε δαῖμον»!
Δείτε το βίντεο όπου το ελληνικό DNA βγαίνει στην επιφάνεια και μιλάει από μόνο του:



Υπάρχει επίσης πλήθος Ισπανών φιλελλήνων:
Χουάν Βαλέρα (σημαντικός ποιητής και πεζογράφος, απέδωσε πρώτος νεοελληνικά ποιήματα στα ισπανικά).
Αντόνιο Ρουμπιό Λιουκ (φιλόλογος, ένεθρμος φιλέλληνας, απέδωσε στα ισπανικά κείμενα ελληνικής λογοτεχνίας).
Μπέργκνες ντε λας Κάσας (Καταλανός ελληνιστής, πίστευε ότι η καταλανική πολιτιστική ιδιαιτερότητα έπρεπε να συνδεθεί με τον ελληνικό πολιτισμό)
Federico Krutwig Sagredo (Βάσκος ελληνιστής, θεωρούσε τα ελληνικά μητέρα όλων των γλωσσών)
Pedro Olalla (Ελληνιστής των ημερών μας θεωρεί τον Ελληνισμό ελπίδα του μέλλοντος)
Σημαντικοί μεταγενέστεροι Έλληνες που αγαπήθηκαν από τους Ισπανούς ήταν ο γνωστός Δομήνικος Θεοτοκόπουλος (Ελ Γκρέκο) καθώς και ο λόγιος Δημήτρης Δούκας που προσκλήθηκε να διδάξει τα ουμανιστικά γράμματα στην πρώιμη αναγεννησιακή Ισπανία.
Σήμερα εδράζει μεγάλος αριθμός οργανώσεων και ιδρυμάτων που αφορύν τον Ελληνισμό της Ισπανίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνιστά το «Iberia Graeca», που ξεκίνησε επίσημα την λειτουργία του το 2010 από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ισπανίας και την Κυβέρνηση της Καταλανίας με σκοπό την ταξινόμηση και πιο εμπεριστατωμένη μελέτη του τεράστιου όγκου ελληνικών αρχαιολογικών ευρημάτων που ανακαλύπτονται συνεχώς στην πόλη Εμπόριον.
Η Ισπανία αποτελεί έναν ακόμα αξιομνημόνευτο σταθμό των Ελλήνων που πιστοποιεί το αδιάκοπο ταξίδι τους όχι μόνο στην περιοχή της Μεσογείου αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Φυσικά η Ελλάδα εξακολουθεί να κρατά σφαλισμένη την πόρτα σε αυτούς τους Έλληνες που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στην χώρα μας αλλά και στον Ελληνισμό γενικότερα, κάτι που ήδη κάνουν…



Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρτέμης Σώρρας.jpg

Γιάννης Καλογερόπουλος 

ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!! !!!!...
ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝD ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!!!!!!!!!!!!...... 
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ !!!!!..... 
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ !!!.... 
ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ !!!! ΔΩΣΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ... 
ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! 
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!! 
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ !!!!! 
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ !!!!! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ !!!!!!! 
Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝ !!!! 
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ !!!! 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!! 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...... ΤΗΝ ΛΥΣΗ .... 
ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ !!!!!
...................................................







 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1449.html

EI - E.N.D. KYΠΡΟΥ - Κάτω Πύργο Τηλλυρίας 16.11.2013




http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/11/ei-end-ky-16112013.html

Ανέλαβε την Ευθύνη της Ζωής σου

 Οι πολιτισμοί μέχρι σήμερα δημιουργήθηκαν και διευθύνθηκαν
από μια μικρή πνευματική αριστοκρατία.

Ποτέ από τις μάζες
Οι βεβαιότητες μας κυκλώνουν σαν σμάρι από μέλισσες, καμία αμφιβολία καμιά δεύτερη σκέψη, όλα όσα γνωρίζουμε -μυστικά κι απόκρυφα- και είναι τα δεσμά μας, οι εξαρτήσεις μας τα γνωρίζουμε πέραν κάθε αμφιβολίας, ακόμη κι αν φαινομενικά διαφωνούμε. Μπλέκουμε σε κουβέντες και μπλα μπλα ατελείωτο, δυσνόητο και ετερόκλιτο, για να προσδιορίσουμε την ανοησία και την άγνοια μας, σχετικά με την βεβαιότητα μας. Αγοώντας σκόπιμα και με εμπάθεια το πολύ απλό, την Α Π Λ Ο Τ Η Τ Α.
Ο άνθρωπος είναι ένα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ κάθε τι που ενδυναμώνει αυτό το Ενεγρειακό πεδίο είναι καλό κάθε τι που αποδυναμώνει το Ενεργειακό πεδίο του είναι κακό. …κι όλα αυτά χωρίς λέξεις, μόνον ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Το να σκοτώσεις κάποιον π.χ. είναι κακό όχι γιατί κάποιοι το είπαν αλλά γιατί αφαιρεί ΕΝΕΡΓΕΙΑ και δεν προσθέτει. Το να προσφέρεις χωρίς επιθυμία ανταπόδοσης π.χ. είναι καλό, όχι γιατί κάποιος το όρισε ως καλό, αλλά γιατί προσθέτει ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Το να μην έχει ο άνθρωπος Εξαρτήσεις σημαίνει πως έχει αναλάβει ο ίδιος την ΕΥΘΥΝΗ της ζωής του και αυτό του ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και δεν του αφαιρεί. Όλα είναι θέμα ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κι αυτό που κατατρώει κάθε στάλα ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ είναι το ΕΓΩ και οι εκδηλώσεις του δηλ. όλα αυτά που αναφέρει πολύ σωστά στο άρθρο. ΑΝ – ΕΞΑΡΤΗΣΙΑ σημαίνει έλεγχος του εγώ και όλων των εκδηλώσεων του … για αρχή!
Ο άνθρωπος που δεν θέλει να ανήκει στη μάζα,
χρειάζεται μόνο να πάψει να είναι νωθρός απέναντι στον εαυτό του
να αναλάβει την ευθύνη της ζωής του.
Νίτσε
«Αντί να αναλαμβάνει την ευθύνη της ζωής του, ο μαζάνθρωπος, την παρέδωσε στους δεσμώτες του και βολεύτηκε να γκρινιάζει μυξοκλαίγοντας σαν φτηνιάρικο ανθρωπάκι» Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν ξυπνάει και δεν θα ξυπνήσει ποτε !!! ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ. Ο άνθρωπος είναι ζωντανός στον βαθμό που αναλαμβάνει ευθύνη νεκρός όταν δεν έχει καμάι ευθύνη. Ο Βαθμός υπευθυνότητας κάνει κάποιον ικανό να γίνει ανεξάρτητος τόσο όσο να βγει απ την σπηλιά. Ανεξάρτητος είναι όποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ Ελεύθερος είναι όποιος δεν έχει δεσμά από εξαρτήσεις ΚΑΜΙΑ όμως, και αυτό είναι αδύνατον μέσα στην δημιουργία της ύλης γιατί ο άνθρωπος -και τα υπόλοιπα όντα- είναι εξαρτημένος από χιλιάδες χιλιάδων πράγματα, σκέψου πως η τροφή και η αναπνοή είναι εξαρτήσεις.
Είναι γραφικό κι ανόητο να μιλάμε για Ελευθερία σε έναν κόσμο Εξαρτήσεων!!! Αλλά κι εδώ η σύγχυση είναι έκδηλη όπως στις έννοιες των λέξεων ιδιοκτησία και περιουσία, ΝΑ και ΘΑ, πίστη και γνώση κλπ κλπ κλπ Γι αυτό όποιος δεν ανήκει σε ομάδες κάνει ένα ελάχιστο βήμα ν’ ανεξαρτητοποιηθεί … καμία σχέση φυσικά με την ελευθερία, που είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Δεν έλειψαν οι φιλόσοφοι, οι οποίοι κατάλαβαν το πρόβλημα από τα πιο αρχαία χρόνια, όπως ο αρχαίος Έλληνας Παρμενίδης ο Ελεάτης (περίπου 515-440 π.κ.ε.) και οι μαθητές της σχολής του. Για να αιτιολογήσουν επαρκώς ένα αυθύπαρκτο Σύμπαν, χωρίς να καταφύγουν σε νέα, άγνωστα και ανεξήγητα πράγματα, τόλμησαν να υποστηρίξουν πως τίποτε δεν αλλάζει και το νέο πρόβλημα της ασυμφωνίας με την εμπειρία το έλυσαν απλά (ή έτσι νόμισαν), θεωρώντας την αλλαγή σαν φαινομενική και όχι πραγματική.
Είναι γνωστά τα παράδοξα αληθοφανή συμπεράσματα, με τα οποία οι μαθητές του Παρμενίδη προσπάθησαν να αποδείξουν αυτή την άποψη (ότι δεν γίνεται καμία κίνηση). Στην ιστορία της φιλοσοφίας δεν έλειψαν οι απόψεις που είναι φανερά αντίθετες προς τις πληροφορίες των αισθήσεων και οι προσπάθειες να υποστηριχθούν οι πιο αντιφατικές απόψεις. Όμως, ιδιαίτερα στους μεταγενέστερους αιώνες ήταν αδιανόητο και αντιφατικό να υποστηρίξουν πως τα πράγματα αλλάζουν στην ίδια στιγμή που το σύνολό τους είναι σταθεροποιημένο, εφόσον θεωρούσαν σαν σύνολο μόνο τα συνυπάρχοντα πράγματα του σχετικού παρόντος, όπως γίνονται αντιληπτά χωρίς όλες τις αλληλεπιδράσεις τους. Επίσης η αφηρημένη άποψη για την ουσία σαν ύλη και σαν έλλειψη ποιότητας από την οποία ξεκινούν να υπάρχουν όλα τα πράγματα χρειάζεται την έννοια του χρόνου για να ερμηνευτεί ο κόσμος σαν σύνολο και σαν αποτέλεσμα από το συνδυασμό των δομικών στοιχείων.
Η εικόνα ενός κόσμου σε διαρκή μεταβολή ήταν μια παρατήρηση που μπορούσε ο καθένας να διαπιστώσει, η έννοια του χρόνου αναπόσπαστη από την θεωρητική παρατήρηση και ένα βίωμα από την καθημερινή ζωή. Οι πιο μακρινές και οι πιο λεπτές παρατηρήσεις των πραγμάτων μέσω των σύγχρονων εργαλείων επίσης ενισχύουν την άποψη ενός κόσμου σε κίνηση και σε εξέλιξη. Αντιθέτως, οι σκέψεις που έχουν γίνει σε ολόκληρη την ιστορία της φιλοσοφίας, στην πιο επιτυχημένη περίπτωση υποστήριζαν τη σταθερότητα του κόσμου και την κυκλική εξέλιξη, όχι ωστόσο ένα αμετάβλητο σύμπαν τη στιγμή της δικής μας ύπαρξης.
Δεν μπορούσαν να παρατηρηθούν φαινόμενα που να ενισχύουν αυτή την εκδοχή ενός «ταυτόχρονου-παράλληλου»  Σύμπαντος. Οι λογικές σκέψεις χρησιμοποιούσαν περισσότερο τη φαντασία ή οδηγούσαν σε αδιέξοδο και σε αντιφάσεις ή στην καλύτερη περίπτωση (όπως στη δυσνόητη φιλοσοφία του Χέγκελ), δεν μπορούσαν να συνδεθούν με τη γνωστή φυσική και να στηριχθούν σε παρατηρήσεις της εμπειρίας. Μόνο στις δεκαετίες του 20ού αιώνα, που έγιναν γνωστές ένας μεγάλος αριθμός από παρατηρήσεις της μικροφυσικής και της αστροφυσικής, έγινε δυνατή η ανανέωση της φιλοσοφικής σκέψης και λιγότερο τολμηρή η διατύπωση παράδοξων κοσμολογικών θεωριών.

Ας διαβάσουμε ακόμη μια θεώρηση σχετικά με το Σύμπαν την κίνηση την ύλη και τον άνθρωπο …
[ Η άποψη πως το σύνολο των φυσικών φαινομένων βρίσκεται σε μια συστηματική αλληλουχία, ωθεί την επιστήμη στο ν' αποδείξει αυτή τη συστηματική αλληλουχία παντού, τόσο στα μεμονωμένα γεγονότα όσο και στο σύνολο.
Αλλά μια επιστημονική αναπαράσταση εξαντλητική και τελειωτική των σχέσεων αλληλουχίας, η δημιουργία δηλαδή μέσα στη σκέψη μας μιας ακριβούς εικόνας του παγκόσμιου συστήματος όπου ζούμε, παραμένει κάτι αδύνατο τόσο για μας, όσο και για όλες τις εποχές.
Οι άνθρωποι βρίσκονται λοιπόν μπρος σε τούτη την αντίφαση: από τη μια να αποχτήσουν μια εξαντλητική γνώση του συστήματος του σύμπαντος στο γενικό συσχετισμό του και, από την άλλη, να μην μπορούν ποτέ να λύσουν ολοκληρωτικά αυτό το πρόβλημα, τόσο εξ' αιτίας της ίδιας τους της φύσης, όσο και εξ' αιτίας του συστήματος του σύμπαντος.
*Για να μπορεί να μετράει ο άνθρωπος, δεν αρκεί μόνο να υπάρχουν τα μετρήσιμα αντικείμενα, αλλά είναι απαραίτητη και η ύπαρξη της ικανότητάς του' παραβλέπει κατά τη στιγμή της θεώρησης αυτών των αντικειμένων όλες τις άλλες ιδιότητες εκτός του αριθμού των' αυτή όμως η ικανότητα είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης, που βασίζεται αποκλειστικά στην εμπειρία.
Όπως την έννοια του αριθμού, έτσι και την έννοια του σχήματος την έχουμε πάρει αποκλειστικά από τον εξωτερικό κόσμο, και δεν ξεπήδησε καθόλου από το κεφάλι μας σαν προϊόν δήθεν της καθαρής σκέψης.
* Τα καθαρά μαθηματικά λοιπόν έχουν σαν αντικείμενό τους τις μορφές του χώρου και τις ποσοτικές σχέσεις των αντικειμένων του πραγματικού κόσμου, δηλ. ένα υλικό πάρα πολύ πραγματικό. Το γεγονός όμως ότι αυτό το πραγματικό υλικό εμφανίζεται με μορφή εξαιρετικά αφηρημένη, σκεπάζει μόνο επιφανειακά την καταγωγή του από τον εξωτερικό κόσμο. Για να μπορέσουμε όμως να μελετήσουμε αυτές τις μορφές και τις σχέσεις στην καθαρότητά τους, πρέπει να τις αποσπάσουμε εντελώς από το αντικειμενικό περιεχόμενό τους, να παραμερίσουμε σαν κάτι αδιάφορο αυτό το περιεχόμενο.
Μ' αυτόν ακριβώς τον τρόπο αποχτούμε σημεία χωρίς διαστάσεις, τις γραμμές χωρίς πάχος και πλάτος, τα α και β και τα χ και ψ, τις σταθερές δηλαδή και τις μεταβλητές, και μόνο στο τέλος φτάνουμε στις δικές μας ελεύθερες δημιουργίες και φαντασίες του νου, δηλαδή στα φανταστικά μεγέθη. Όσο κι αν τα μαθηματικά μεγέθη φαίνονται να βγαίνουν το ένα από τ' άλλο, αυτό δεν αποδείχνει την a priori καταγωγή τους, αλλά μόνο τη λογική συνοχή τους.
*Όπως όλες οι άλλες οι άλλες επιστήμες, έτσι και τα μαθηματικά ξεπήδησαν από τις α ν ά γ κ ε ς των ανθρώπων: από την ανάγκη να μετρηθεί το έδαφος και η χωρητικότητα των δοχείων, από τη χρονολογία και τη μηχανική. Αλλά, όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς της νόησης, που σε κάποια ορισμένη βαθμίδα εξέλιξης, αποσπά από τον πραγματικό κόσμο τους νόμους που ανακαλύπτει με την αφαίρεση του πραγματικού, που τους αντιπαραθέτει στον πραγματικό κόσμο σαν κάτι το αυτοτελές, σαν νόμους που έρχονται απ' έξω, αλλά που πρέπει να συμμορφώνεται σύμφωνα μ' αυτούς ο κόσμος. Έτσι συνέβησαν τα πράγματα και με την κοινωνία και το κράτος.
* Η ενότητα του κόσμου δεν συνίσταται αποκλειστικά στο Είναι του, (ύπαρξή του) μ' όλο που η ιδιότητα αυτή, δηλαδή το Είναι του, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση της ενότητάς του, γιατί ο κόσμος πρέπει πρώτα να ε ί ν α ι,  να υπάρχει προτού μπορέσει να είναι ενιαίος. Η πραγματική ενότητα του κόσμου συνίσταται στην υλικότητά του, κι αυτό δεν αποδείχτηκε με μερικές ταχυδαχτυλουργικές, φραστικές ακροβασίες, αλλά ύστερα από μια μακρόχρονη και επίπονη εξέλιξη της φιλοσοφίας και των φυσικών επιστημών.
* Ένα πράγμα είναι φανερό: το άπειρο που έχει τέλος αλλά δεν έχει αρχή, δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο άπειρο από το άπειρο που έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος.
* Αν κάποτε ο κόσμος βρίσκονταν σε μια παρόμοια κατάσταση, σε μια κατάσταση όπου δε συντελούνταν καμμιά απολύτως αλλαγή, ερωτάται τότε, πώς, με ποιο τρόπο μπόρεσε να περάσει απ' αυτή την κατάσταση στην αλλαγή; Το απόλυτα αμετάβλητο, και πολύ περισσότερο, μάλιστα, αν βρίσκονταν σ' αυτή την κατάσταση προαιώνια, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να βγει από μόνο του απ' αυτή την κατάσταση της αιώνιας ακινησίας και να περάσει στην κατάσταση της κίνησης και της αλλαγής. Θα πρέπει λοιπόν απ' έξω από τον κόσμο, δηλαδή έξω απ' τον εαυτό του να ήρθε η "πρώτη ώθηση" , που τον έβαλε σε κίνηση. Και, όπως ξέρουμε, η "πρώτη ώθηση", είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης της εννοίας του Θεού .
* Η Καντιανή θεωρία της γένεσης όλων των σημερινών ουράνιων σωμάτων από περιδινούμενα νεφελώματα, αποτελεί την μεγαλύτερη πρόοδο που έκανε η αστρονομία, από τον Κοπέρνικο και δώθε. Για πρώτη φορά κλονίστηκε η άποψη ότι η φύση δεν έχει ιστορία μέσα στο χρόνο. Ως τότε θεωρούσαν ότι τα ουράνια σώματα παρέμειναν από την αρχή, στις ίδιες πάντα τροχιές και καταστάσεις. Και αν ακόμα, πάνω στα διάφορα ουράνια σώματα, τα οργανικά όντα πέθαιναν, ωστόσο τα γένη και τα είδη θεωρούνται αμετάβλητα. Βέβαια, η φύση βρισκόταν ολοφάνερα σε αδιάκοπη κίνηση, αλλά αυτή η κίνηση εμφανιζόταν σαν μια σταθερή επανάληψη των ίδιων λειτουργιών. Σ' αυτή την αντίληψη, που ανταποκρινόταν ολότελα στο μεταφυσικό τρόπο σκέψης, ο Καντ άνοιξε το πρώτο ρήγμα.
* Και όμως το πράγμα είναι αρκετά απλό. Η κ ί ν η σ η  ε ί ν α ι  ο  τ ρ ό π ο ς  ύ π α ρ ξ η ς  τ η ς  ύ λ η ς. Ποτέ και πουθενά δεν υπήρξε ύλη χωρίς κίνηση κι ούτε μπορεί να υπάρξει. Κίνηση μέσα στο χώρο του διαστήματος, μηχανική κίνηση μικρότερων μαζών επάνω σε κάθε ξεχωριστό ουράνιο σώμα, κραδασμός μορίων με τη μορφή της θερμότητας ή του ηλεκτρικού ή μαγνητικού ρεύματος, ή τη μορφή χημικών ενώσεων και αποσυνθέσεων, οργανική ζωή. Κάθε ξεχωριστό άτομο ύλης μέσα στο σύμπαν, βρίσκεται, σε κάθε δοσμένη στιγμή, στη μια ή στην άλλη μορφή απ' αυτές ή και σε περισσότερες ταυτόχρονα μορφές κίνησης. Κάθε ηρεμία, κάθε ισορροπία είναι μόνο σχετική, δεν έχει νόημα παρά μόνο σχετικά προς τη μια ή την άλλη, την ορισμένη μορφή κίνησης. Π.χ. ένα σώμα μπορεί να βρίσκεται πάνω στη γη και σχετικά μ' αυτήν σε μηχανική ισορροπία, δηλαδή μηχανικά να ισορροπεί' αυτό όμως δεν το εμποδίζει καθόλου να συμμετέχει στην κίνηση της γης, καθώς και στην κίνηση όλου του ηλιακού συστήματος.
  • Ύλη χωρίς κίνηση είναι αδιανόητη, όσο και η κίνηση χωρίς ύλη.
* Για να φτάσει κανείς στην έννοια της απόλυτης ακινησίας της ύλης, πρέπει να φανταστεί μια σχετική μηχανική ισορροπία, στην οποία μπορεί να βρίσκεται ένα σώμα πάνω σε τούτη τη γη, σαν απόλυτη ηρεμία που, εν συνεχεία, μεταφέρεται σε όλο το σύμπαν.
*Η μεταβίβαση μιας κίνησης, όπως συμβαίνει πολύ συχνά, είναι μια διαδικασία κάπως πολύπλοκη, μια διαδικασία που ξετυλίγεται σε διάφορα στάδια, γι' αυτό μπορεί κανείς ν' αναβάλει πρακτικά αυτή τη μεταβίβαση για μια οποιαδήποτε άλλη στιγμή, παραλείποντας να θέσουμε σε κίνηση τον τελευταίο κρίκο της αλυσσίδας.
*Βέβαια, είναι σκληρό το καρύδι και πικρό το χάπι για το μεταφυσικό μας, το γεγονός, ότι η κίνηση είναι απαραίτητο να βρίσκει το μέτρο της στο αντίθετό της, δηλαδή στην ηρεμία.  Για τη διαλεχτική αντίληψη, η δυνατότητα να εκφραστεί η κίνηση στο αντίθετό της, την ηρεμία, δεν παρουσιάζει καμμιά απολύτως δυσκολία. Γι' αυτήν όλη αυτή η αντίθεση, όπως είδαμε, είναι μόνο σχετική' απόλυτη ηρεμία, απόλυτη ισορροπία δεν υπάρχει.
Κάθε ξεχωριστή κίνηση τείνει προς την ισορροπία, η καθολική πάλι κίνηση καταργεί την ισορροπία. Έτσι η ηρεμία και η ισορροπία, όπου εμφανίζονται, είναι το αποτέλεσμα μιας σχετικής κίνησης και είναι αυτονόητο, ότι αυτή η κίνηση μπορεί να μετρηθεί από τα αποτελέσματά της, να εκφραστεί με τα αποτελέσματά της και, ξεκινώντας απ' αυτά, να ξαναποκατασταθεί με τη μια ή την άλλη μορφή.
* Όπου κι αν γυρίσουμε δηλαδή το βλέμμα μας, στο έργο του κ. Ντύρινγκ, σκοντάφτουμε πάνω σε κάποια "κακά χωνεμένη" ("Kruditat") γνώση του Χέγκελ, που, χωρίς καμμιάν ενόχληση μας την σερβίρει σαν δικιά του βαθυστόχαστη επιστήμη.
*Αλλά το να ορίζεις τη ζωή σαν την ανταλλαγή της οργανικής ύλης, σημαίνει να ορίζεις τη ζωή σαν τη ζωή.  Ανταλλαγή της ύλης, σαν τέτοια συντελείται και έξω από τη λειτουργία της ζωής. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από παρόμοιες λειτουργίες στη χημεία, που, όταν τις τροφοδοτούμε επαρκώς με τις απαραίτητες ύλες, αναπαραγάγουν πάντα τους ίδιους τους τους όρους, και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε μόνο ένα ορισμένο σώμα να είναι ο διαρκής φορέας της λειτουργίας. Έτσι συμβαίνει π.χ. στην παρασκευή θειϊκού οξέος με την καύση του θείου.
* Ο βράχος π.χ. που έχει διαβρωθεί, δεν είναι πια ο παλιός βράχος το μέταλλο που οξυδούται, μετατρέπεται σε σκουριά. Αλλά αυτό που, για τα δίχως λεύκωμα σώματα, είναι αιτία καταστροφής, για το λεύκωμα είναι β α σ ι κ ό ς  ό ρ ο ς  ύ π α ρ ξ η ς. Τη στιγμή που θα σταματήσει αυτή η αδιάκοπη μετατροπή των συστατικών στοιχείων μέσα στο λευκωματούχο σώμα, δηλαδή αυτή η διαρκής εναλλαγή αφομοίωσης και αφετεροίωσης, από αυτή ακριβώς τη στιγμή, παύει να υπάρχει σαν ατομικότητα το λευκωματούχο σώμα, αποσυντίθεται, δηλαδή π ε θ α ί ν ε ι.
* Η ζωή, δηλαδή ο τρόπος ύπαρξης του λευκωματούχου σώματος, συνίσταται λοιπόν πρώτ' απ' όλα, στο ότι σε κάθε στιγμή είναι το ίδιο με τον εαυτό του, αλλά ταυτόχρονα και κάτι άλλο, και αυτό όχι σαν συνέπεια μιας λειτουργίας, η οποία του επιβάλλεται απ' τα έξω, όπως συμβαίνει στα δίχως ζωή σώματα. Απεναντίας, η ζωή, η ανταλλαγή δηλαδή της ύλης που γίνεται με τη θρέψη και την αποβολή, είναι μια λειτουργία που συντελείται από μονάχη της, που είναι συμφυής, έμφυτη στον φορέα της, δηλαδή το λεύκωμα, και που χωρίς αυτή τη λειτουργία δεν μπορεί να υπάρξει λεύκωμα.
* Για να μάθουμε με τρόπο πραγματικά εξαντλητικό τι είναι η ζωή, θα έπρεπε να ανατρέξουμε σε όλες τις μορφές με τις οποίες εκδηλώνεται, από την κατώτατη, ως την ανώτατη. Όμως, για την καθημερινή χρήση, και οι τέτοιοι, οι ατελείς ορισμοί είναι πολύ βολικοί και κάποτε μάλιστα μας είναι δύσκολο να κάνουμε χωρίς αυτούς' άλλωστε δεν μπορούν να μας βλάψουν, εφόσον δεν ξεχνούμε τις αναπόφευκτες ελλείψεις τους.
* Ο σκύλος αναγνωρίζει στο πρόσωπο του αφεντικού του, το Θεό του, αν και το αφεντικό αυτό μπορεί νάναι ο μεγαλύτερος παλιάνθρωπος.
*Γιατί το πολυτιμότερο συμπέρασμα, σ' αυτή την περίπτωση, θα ήταν, "γινόμαστε περισσότερο δύσπιστοι απέναντι στη σημερινή μας γνώση, μια και, κατά πάσα πιθανότητα, βρισκόμαστε μάλλον στην αρχή της ιστορίας της ανθρωπότητας και οι γενεές που θα διορθώσουν ε μ ά ς,  θα πρέπει να είναι πολύ περισσότερες από κείνες που εμείς είμαστε σε θέση να διορθώσουμε τη γνώση τους - και πολύ συχνά με αρκετή περιφρόνηση".
* Το ίδιο συμβαίνει με τις αιώνιες αλήθειες. Αν η ανθρωπότητα έφτανε ποτέ στο σημείο να ενεργεί μόνο σύμφωνα με αιώνιες αλήθειες, με αξιώματα που να έχουν αυτόνομη ισχύ και απόλυτο δικαίωμα πάνω στην αλήθεια, θα έφτανε τότε στο σημείο εκείνο, όπου ο διανοητικός κόσμος, θα έχει φτάσει στο έσχατο όριο της απειρότητάς του, και έτσι θα έχει κατορθωθεί το περιβόητο θαύμα να έχει δηλαδή αριθμηθεί το αναρίθμητο. Αλλά μήπως υπάρχουν, παρ' όλα αυτά, αλήθειες, που να είναι τόσο σταθερές, ώστε κάθε αμφιβολία, σχετικά μ' αυτές, να μας φαίνεται σαν συνώνυμο της τρέλλας;
* Το ότι δύο επί δύο ίσον τέσσερα, το ότι οι τρεις γωνίες ενός τριγώνου ισούνται με δυο ορθές, το ότι το Παρίσι βρίσκεται στη Γαλλία, το ότι χωρίς τροφή ο άνθρωπος πεθαίνει της πείνας, δεν είναι τέτοιες αλήθειες; Υπάρχουν λοιπόν α ι ώ ν ι ε ς αλήθειες, αλήθειες οριστικές και τελεσίδικες;
Βέβαια. Μπορούμε να χωρίσουμε όλο το χώρο της γνώσης σύμφωνα με τον παλιό, γνωστό τρόπο, σε τρία μεγάλα τμήματα. Το πρώτο περιλαμβάνει όλες τις επιστήμες που ασχολούνται με την δίχως ζωή φύση και που, περισσότερο ή λιγότερο, μπορούν να υπαχθούν σε μαθηματικό χειρισμό: μαθηματικά, αστρονομία, μηχανική, φυσική, χημεία. Αν κανείς έχει κέφι να χρησιμοποιεί μεγάλα λόγια για τα πιο απλά πράγματα, τότε μπορεί να ειπεί ότι, ο ρ ι σ μ έ ν α  πορίσματα αυτών των επιστημών, αποτελούν αιώνιες αλήθειες, οριστικές αλήθειες και αμετάκλητες  γι' αυτό το λόγο ονόμασαν αυτές τις επιστήμες θ ε τ ι κ έ ς.
Εν τούτοις κάτι τέτοιο, δεν ισχύει απόλυτα για όλα τα πορίσματα. Με την εισαγωγή των μεταβλητών μεγεθών και την επέκταση της μεταβλητότητας των μεγεθών αυτών ως το άπειρα μικρό και το άπειρα μεγάλο, τα συνήθως τόσο αυστηρών αρχών μαθηματικά, διέπραξαν το προπατορικό αμάρτημα' έφαγαν δηλαδή το μήλο της γνώσης, που τους άνοιξε το ρόμο των πιο γιγάντιων επιτυχιών, αλλά ταυτόχρονα και το δρόμο της πλάνης. Από τότε, η η παρθενική κατάσταση της απόλυτης ισχύς, της απρόσβλητης αποδεικτικής ικανότητας του καθετί που αναφέρεται στα μαθηματικά, πήγε για πάντα περίπατο' άρχισε η βασιλεία των αντιρρήσεων και μάλιστα, φτάσαμε στο σημείο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον διαφορικό και ολοκληρωτικό λογισμό, όχι γιατί καταλαβαίνουν τι κάνουν, αλλά από πίστη, εφ' όσον ως τώρα τα αποτελέσματα του λογισμού αυτού, βγαίναν πάντα σωστά.
Στην αστρονομία και τη μηχανική τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα' όσο για τη φυσική και τη χημεία οι υποθέσεις και όχι οι βεβαιότητες μας κυκλώνουν σαν σμάρι από μέλισσες. Άλλωστε δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Στη φυσική, έχουμε να κάνουμε με την κίνηση των μορίων, στη χημεία με το σχηματισμό των μορίων από άτομα, κι αν η συμβολή των κυμάτων φωτός, δεν είναι μύθος, τότε δεν έχουμε απολύτως καμμιάν ελπίδα, να δούμε ποτέ με τα μάτια μας αυτά τα ενδιαφέροντα πράγματα. Οι οριστικές και τελεσίδικες αλήθειες, όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο πολύ, κατά τρόπο απίστευτο σπάνιες.
Σε ακόμα χειρότερη θέση βρισκόμαστε στον τομέα της γεωλογίας, που από τη φύση της ασχολείται κυρίως με εξελίξεις στις οποίες όχι μονάχα εμείς, αλλά κανένας άνθρωπος δεν παραβρέθηκε. Η δεύτερη ομάδα επιστημών είναι εκείνη που περιλαβαίνει την έρευνα των ζωντανών οργανισμών. Στον τομέα αυτό παρουσιάζεται μια τέτοια ποικιλία αμοιβαίων σχέσεων και αιτιοτήτων, που όχι μόνο κάθε πρόβλημα που λύνεται, ανακινεί αναρίθμητα νέα προβλήματα, αλλά και το κάθε ξεχωριστό πρόβλημα βρίσκει τη λύση του μόνο κατά στάδια, δηλαδή ύστερα από μια ατέλειωτη σειρά ερευνών, που συχνά απαιτούν αιώνες.
Ακόμα χειρότερα παρουσιάζονται τα πράγματα για τις αιώνιες αλήθειες στην τρίτη ομάδα επιστημών, των ιστορικών επιστημών, που ερευνούν τους όρους της ζωής των ανθρώπων, τις κοινωνικές τους σχέσεις, τις μορφές του δικαίου και του κράτους και το ιδεολογικό τους εποικοδόμημα, τη φιλοσοφία, την θρησκεία, την τέχνη κλπ, στην ιστορική τους διαδοχή και στην τωρινή τους κατάσταση. Στην οργανική φύση τουλάχιστον έχουμε να κάνουμε με μια σειρά διαδοχικών εξελίξεων και λειτουργιών οι οποίες, στο βαθμό που μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε άμεσα, επαναλαμβάνονται αρκετά κανονικά μέσα στα πλαίσια πολύ πλατιών ορίων.
Από την εποχή του Αριστοτέλη τα είδη του οργανικού κόσμου παρέμειναν, σε γενικές γραμμές, τα ίδια, αμετάβλητα. Στην ιστορία του ανθρώπου και της κοινωνίας, αντίθετα, οι επαναλήψεις των καταστάσεων αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Και όπου τυχόν παρουσιάζονται τέτοιες επαναλήψεις, δεν συντελούνται ποτέ κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες. Είναι όμως αξιοπρόσεχτο, ότι ακριβώς σε αυτόν τον τομέα, συναντάμε συχνότερα τις δήθεν αιώνιες αλήθειες, τις οριστικές, τις τελεσίδικες αλήθειες.
*Αν λοιπόν με την αλήθεια και την πλάνη δεν προχωρήσαμε ούτε ένα βήμα, ακόμα λιγότερο θα πετύχουμε με το καλό και το κακό. Η αντίθεση αυτή αναφέρεται αποκλειστικά στο χώρο της ηθικής, δηλαδή σε έναν τομέα που ανήκει στην ιστορία των ανθρώπων, και εδώ ακριβώς είναι που οι οριστικές και τελεσίδικες αλήθειες είναι οι πιο σπάνιες. Από λαό σε λαό, από εποχή σε εποχή έχει αλλάξει τόσο πολύ το περιεχόμενο των εννοιών του καλού και του κακού, που πολύ συχνά φτάνουν κυριολεκτικά στην αντίφαση.
*Αν παρουσιάζονταν τόσο απλά τα πράγματα, δε θα υπήρχε καμμιά διαφωνία σχετικά με την έννοια του καλού και του κακού και ο καθένας θα ήξερε τι είναι καλό και τι κακό. Όταν λοιπόν βλέπουμε, πως οι τρεις τάξεις της σύγχρονης κοινωνίας, η φεουδαρχική αριστοκρατία, η αστική τάξη και το προλεταριάτο, έχουν η καθεμιά τους την δική τους ξεχωριστή ηθική, τότε δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι οι άνθρωποι, συνειδητά ή ασυνείδητα, αντλούν σε τελευταία ανάλυση, τις ηθικές τους αντιλήψεις, από τις πραγματικές σχέσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η ταξική τους τοποθέτηση, δηλαδή από τις οικονομικές σχέσεις μέσα στις οποίες παράγουν και ανταλλάσσουν.
*Σε μια κοινωνία, όπου τα κίνητρα της κλοπής θα έχουν εκλείψει, και όπου, κατά συνέπεια, το πολύ-πολύ μόνο τρελλοί μπορεί να συνεχίζουν να κλέβουν, φαντάζεσθε πόσο θα γελούσαν οι άνθρωποι με το κήρυγμα της ηθικής, που θα διαλαλούσε με επισημότητα την αιώνια αλήθεια: ου κλέψεις ! Εμείς υποστηρίζουμε αντίθετα, ότι κάθε ηθική θεωρία του παρελθόντος, είναι σε τελευταία ανάλυση, δημιούργημα της εκάστοτε οικονομικής κατάστασης της κοινωνίας. Και ότι, όπως η κοινωνία εξελισσόταν ως τώρα μέσα σε ταξικές αντιθέσεις, έτσι κι η ηθική ήταν πάντα ταξική ηθική' και είτε δικαιολογούσε την κυριαρχία και τα συμφέροντα της κυρίαρχης τάξης, είτε, μόλις η καταπιεζόμενη τάξη γινόταν αρκετά ισχυρή, αντιπροσώπευε την αγανάκτηση ενάντια σ' αυτή την κυριαρχία, και τα μελλοντικά συμφέροντα των καταπιεζομένων.
*Μια ηθική πραγματικά ανθρώπινη, που θα ξεπερνά τις ταξικές αντιθέσεις και τις ταξικές επιβιώσεις στη συνείδηση των ανθρώπων είναι δυνατή μόνο σε μια βαθμίδα κοινωνικής ανάπτυξης, που όχι μόνο θάχει ξεπεράσει, αλλά και θάχει ξεχάσει στην πράξη της ζωής, τις ταξικές αντιθέσεις.
*Ταξινόμηση των ανθρώπων σε δυο αυστηρά ξεχωριστές ομάδες, δηλαδή σε ανθρώπους με ανθρωπιά και σε κτηνανθρώπους, σε καλούς και κακούς, σε πρόβατα και τράγους (...) κάνει μόνο ο Χριστιανισμός που πολύ συνεπέστερος έχει και τον παγκόσμιο κριτή που κάνει αυτό το χωρισμό.
* Ελευθερία της βούλησης δεν σημαίνει λοιπόν τίποτ' άλλο έξω από την ικανότητα να μπορούμε να αποφασίζουμε με γνώση των πραγμάτων. Όσο λοιπόν πιο  ε λ ε ύ θ ε ρ η  είναι η κρίση ενός ανθρώπου σχετικά με ένα ορισμένο ζήτημα, τόσο πιο μεγάλη είναι η α ν α γ κ α ι ό τ η τ α  που χαρακτηρίζει το περιεχόμενο αυτής της κρίσης' ενώ η αβεβαιότητα, που στηρίζεται στην άγνοια, και που εκλέγει φαινομενικά αυθόρμητα ανάμεσα σε πολλές, αλλά διαφορετικές και αντιφατικές δυνατότητες μιαν απόφαση, εκδηλώνει μ' αυτό τον τρόπο μόνο την ανελευθερία της, την υποταγή της στο αντικείμενο το οποίο ίσα-ίσα όφειλε να υποτάξει. / Η ελευθερία συνίσταται επομένως στην κυριαρχία μας τόσο πάνω στον εαυτό μας όσο και πάνω στην εξωτερική φύση, κυριαρχία που στηρίζεται πάνω στη γνώση της φυσικής αναγκαιότητας. Η ελευθερία είναι λοιπόν αναγκαστικά προϊόν της ιστορικής εξέλιξης.
* Αλλά τα πράγματα αλλάζουν τελείως, μόλις τα μελετήσουμε στην κίνησή τους, στην αλλαγή τους, στη ζωή τους, στην αμοιβαία τους αλληλεπίδραση. Τότε πέφτουμε αμέσως πάνω σε αντιφάσεις. Η ίδια άλλωστε η κίνηση, αποτελεί μιαν αντίφαση.
*Αν ακόμα κι η απλή μηχανική μετατόπιση περιέχει μέσα της μιαν αντίφαση, το ίδιο πρέπει να ισχύει και μάλιστα πολύ περισσότερο στις ανώτερες, τις πιο σύνθετες μορφές κίνησης της ύλης και ιδιαίτερα στην οργανική ζωή και στην εξέλιξή της.

* Η ύλη σαν τέτοια είναι μια καθαρή αφαίρεση' ένα γνήσιο δημιούργημα της ανθρώπινης σκέψης. Η ύλη, σαν έννοια, συγκρινόμενη με τα συγκεκριμένα υλικά σώματα, δεν έχει αντικειμενική ύπαρξη. Αφού αφαιρέσουμε από τα πράγματα του αντικειμενικού κόσμου τις ποιοτικές εκείνες διαφορές που τα ξεχωρίζουν μεταξύ τους, περιλαβαίνουμε εκείνο το κοινό, το σωματικό που υπάρχει σε όλα, στην έννοια της ύλης.
Όταν λοιπόν οι φυσικοί προσπαθούν να προσδιορίσουν την ύλη σαν τέτοια, και να αναγάγουν τις ποιοτικές διαφορές των πραγμάτων, σε καθαρά ποσοτικές διαφορές, ή σε συνδυασμούς των απειροελάχιστων σωματιδίων, κάνουν το ίδιο πράγμα με κείνους που προσπαθούν ανάμεσα στα κεράσια, στα αχλάδια, στα μήλα, να βρουν και το φ ρ ο ύ τ ο σαν φρούτο' ή ανάμεσα στα σκυλιά, στις γάτες, στα πρόβατα, να δουν το θηλαστικό σαν τέτοιο, ή ανάμεσα στα συγκεκριμένα μέταλλα, το μέταλλο, σαν τέτοιο' ή ανάμεσα στις τόσες πολλές και διαφορετικές κινήσεις, την κίνηση, σαν τέτοια.
Το ότι η αντίληψη λοιπόν κατά την οποία η ύλη μπορεί να προσδιοριστεί μόνο ποσοτικά και είναι από ποιοτική άποψη ταυτόσημη, ίδια δηλαδή με τον εαυτό της, αποτελεί "μια στενή μαθηματική άποψη" και είναι η άποψη του "μηχανιστικού" Γαλλικού υλισμού του ΙΗ' αιώνα, το απόδειξε από καιρό ο Χέγκελ. Μια τέτοια επίσης αντίληψη σημαίνει επιστροφή προς τα πίσω, προς τον Πυθαγόρα, που θεωρούσε τον αριθμό (τον ποσοτικό δηλαδή προσδιορισμό) σαν την ουσία των πραγμάτων. ]  Friedrich Engels
Διαβάστε ακόμη σχετικά …
Αριστοκρατία…και τι πρέπει να ειπωθεί πάνω στο πρόβλημα της επιμόρφωσης (cultura). Χωρίς υπερβολή, εμείς πράγματι δεν υπερτιμάμε την επιμόρφωση. Αυτό που εμείς ονομάζουμε “κοσμοθέαση”, δεν βασίζεται στα βιβλία, είναι μια εσωτερική μορφή που μπορεί να είναι πιο ακριβής σ’ ένα άτομο χωρίς ειδική επιμόρφωση, παρά σ’ έναν “διανοούμενο” και σ’ ένα συγγραφέα.
Πρέπει να προσάψουμε μεταξύ των δυσοίωνων της “ελεύθερης επιμόρφωσης” της προσιτής σε όλους, το γεγονός ότι το άτομο πρέπει να μένει προσιτό σε επιρροές κάθε είδους, επίσης και όταν είναι τέτοιο ώστε να μην μπορεί να είναι δραστήριο απέναντι σε αυτές τις επιρροές, να μπορεί να διαχωρίζει και να δικάσει με ορθό τρόπο.  Μα γι’ αυτό εδώ δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση, αν όχι για να δώσουμε έμφαση στο ότι, όπως έχουν τώρα τα πράγματα υπάρχουν ειδικά ρεύματα από όπου η σημερινή νεολαία πρέπει να προφυλαχτεί, να αμυνθεί εσωτερικά. «Προσανατολισμοί» Julius evola
Για ν’ αρχίσει να υπάρχει η «μάζα» ως ψυχολογική ενότητα, πρέπει να ξεπεραστεί η κατάσταση χάους και αδιαφορίας που αρχικά επικρατεί σ’ ένα τυχαίο σύνολο ανθρώπων. Σ’ αυτό το σύνολο κυριαρχούν η μια δίπλα στην άλλη και εναλλάσσονται συνεχώς, η αδιαφορία, η φιλία και η διαμάχη. Η «μάζα» δίνει μια δομή σ’ αυτόν τον «σωρό». Αυτό επιτυγχάνεται αν εκπληρωθεί μια προϋπόθεση: Τα διάφορα άτομα πρέπει να έχουν κάτι το κοινό, πρέπει να εχουν συμφωνήσει σε κάτι. π.χ. ένα κοινό ενδιαφέρον ή συμφέρον, ένα κοινό αγαπητό ή μισητό αντικείμενο ή σύμπτωμα, πάντως μια κοινή κατεύθυνση αισθήματος. Ως συνέπεια αυτού έχουν τότε την ικανότητα αλληλεπίδρασης

http://www.terrapapers.com/?p=35616

Αρτέμης Σώρρας - Ράδιο Ακρίτες 102,3FM - 25/11/13

Εγγύς της Πόλεως - Αρίστογλου Γιώργος 

 

Συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα(E.N.D.) στην εκπομπή Εγγύς της Πόλεως στον Γιώργο Αρίστογλου στο Ράδιο Ακρίτες 102,3FM
http://www.akritestoupontou.gr/live/
https://www.facebook.com/EgisTisPolews
 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !!!!!!! ..Σ Υ Ν Ε Ν Ω Σ Η... Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν.... ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!


<<ΣΤΕΛΙΟ>> ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ !!!...
1ον .. Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ [ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ... ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ .... ΙΣΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΧΡΥΣΟ ... 8 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ Χ 125 ΤΕΜΜΑΧΙΑ = 1 ΚΙΛΟ ]..... 680 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!!.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΤΙΚΟ.... [ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1910 ΕΩΣ ΤΟ 1932 ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ]... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 22 ΕΤΩΝ ... ΑΛΛΑ 390 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ... ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ 31-- 12-- 1932 ....= 515 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ !!!! ΑΡΑ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ . ..

2 ον ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ [ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ]... ΤΙΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ...... ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ... Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ;;;; ... ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΔΑΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ... ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ !!!!! ...

3ον ... ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 1932 ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ 280.000 ΤΕΜΜΑΧΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΩΣ 31-12--1932 !!!! .. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7.25 %. !!!!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 515 ΧΡΥΣΩΝ !!!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ [ΜΕΤΑ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ] Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ.... 131.840 .... ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ .. !!!!!!!!... 131.840 ΧΡΥΣΑ ΔΙΑ 125 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΛΟ = 1.065 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟΣ !!!!!!!!! .. Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ !!!!!! ....

4ον... Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..... ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ.... ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ.. !!!!!!!.... ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ .. !!!!!... ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ;;;;;;

5ον... Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ .... ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!! .. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ !!!!!... ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ .... Ε Ι Ν Α Ι ... Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Σ Ι Α Σ . ΤΟΥ . ΙΔΙΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ !!!!!! ... ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛ !!!!!!!!

..... ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!!!!!!!! ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ 200.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΣ ] ...
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. !!!!....
ΚΑΙ ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ..... ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ... !!!!!...
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !!!!!!! ..Σ Υ Ν Ε Ν Ω Σ Η... Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν.... ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_25.html

ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD-ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ...


- 2013 - END.ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...!!!

ΑΛΕΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ...ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ;ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΡΕ "ΣΚΑΠΑΝΕΑ"...!!!

Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι;

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ *ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ *!

*Γεωργιος Μεταξάς_*: Η υπόθεση Τσίπρα. βρωμάει από παντού!

*Γράφει ο Πύρινος Λόγιος *
Οταν την περασμένη Πέμπτη, αναρτούσα με πολύ .»φόβο και πάθος» μια - το λιγότερο - περίεργη ανάρτηση που ήρθε στον τοίχο μου στο *facebook*, *(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Καταγγελία επώνυμη: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο για τους λαθρομετανάστες!
)* σχεδόν το.90% του διαδικτύου, έπεσε πάνω μου και πάνω στο ιστολόγιό μας τον ΛΟΓΙΟ ΕΡΜΗ να μας φάνε ζωντανούς, εί δυνατόν! Και το έκανα αυτό για δύο λόγους:
*1)* *Γιατί τέτοιας σοβαρότητας καταγγελίες* δεν μπορεί να περνάνε στο ντούκου, ακόμη και ως απλή ανάρτηση στο δημοφιλές σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας απλώς λάσπη χωρίς κάποια απάντηση στο δεύτερο τη τάξει σημαντικό πολιτικό πρόσωπο της παρούσης Βουλής και
*2)* *Για να .αναγκάσω τον ίδιο τον κύριο Τσίπρα*, ως αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να πάρει και επίσημα θέση έναντι όλων αυτών που του προσήπτε τόσο ο Γεώργιος Μεταξάς, όσο και οι άλλοι που αναδημοσίευσαν τη δική του ανάρτηση.
Δεχτήκαμε γι αυτό, εκτός από την «κόσμια» κριτική, και βρισιές ανομολόγητες, απειλές και τόνους λάσπης από όλους τους «ελέυθερους» διαδικτυακούς «συναγωνιστές» μας!
- Ακούσαμε μέχρι και ότι χρηματιστήκαμε από τη Νέα Δημοκρατία για το βγάλουμε και ότι η ανάρτηση μύριζε από μακρυά «γαλάζια» μπόχα!
Μόνο που στο χωριό μου λένε *»Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές!»* Ετσι, τα ίδια τα καλόπαιδα αυτά που μας βρίζανε δημοσίως και χωρίς καμιά ντροπή (εγώ θεωρώ ότι περισσότερο τους πείραξε το γεγονός ότι έχασαν αυτοί οι ίδιοι την απίστευτη αποκλειστικότητα, παρά οτιδήποτε άλλο) και με την ουρά στα σκέλια, *δημοσιεύουν τώρα τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Μεταξάς στο μπλόγκ «Μαύρος Κρίνος» και ψελλίζουν μερικά «Μα δε ξέραμε τίποτα, μας ήρθε.ξαφνικό, δεν ξέραμε για ποιόν κύριο επρόκειτο, δεν, δεν, δεν,.» *
Και ασφαλώς αναφέρομαι στα ιστολόγια αυτά, τα οποία όχι μόνο αναδημοσίευσαν την ανάρτησή μας ελαφρώς αλλοιωμένη, αλλά τη συνόδεψαν και με άκρως υποτιμητικά σχόλια για το «επίπεδό» μας και τους σκοπούς μας! Και λέω ελαφρώς αλλοιωμένη, διότι πρώτον, *παρέλειψαν να βάλουν τα ερωτήματα* που έθετα στον ίδιο τον κύριο Τσίπρα αμέσως μετά την ανάρτηση, αποστασιοποιούμενος κατα κάποιον τρόπο απο το γεγονός και δεύτερον,* την παρουσίασαν με τέτοιο τρόπο*, ουτως ώστε να μειώσουν και να λοιδωρήσουν «συναγωνιστές» τους! Άλλωστε, το ομολογούν και μόνοι τους!
*Εντάξει κύριοι! Χαλαρώστε*, ο ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ δεν φιλοδόξησε ποτέ να γίνει ένα ιστολόγιο που θα διεκδικούσε .δάφνες έγκαιρης ενημέρωσης!
Ούτε φιλοδόξησε ποτέ να σας.ανταγωνιστεί! Εσείς, τα.λαγωνικά του διαδικτύου έχετε αυτό το προνόμιο που ΔΕΝ έχουμε εμείς, μιας κι εγώ αφ ενός, βρίσκομαι στο εξωτερικό και παλεύω απο δώ μέσα απ' αυτο το ιστολόγιο *_για την ελευθερία της πατρίδος μου_* ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και αφ΄ετέρου οι συνεργάτες μου είναι απλά παιδιά της βιοπάλης, που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να κυνηγήσουν τη μεγάλη είδηση γιατί είναι αναγκασμένα να κυνηγούν το μεροκάματο!**
Οσο για τα υπόλοιπα ιστολόγια που δημοσίευσαν την ανάρτηση και μας στόλισαν δεόντως και που κατα σύμπτωση,* ήταν ΜΕΣΑ στον κατάλογο που είχε στείλει ο κύριος «Νίκος» στον Ακη Τσοχατζόπουλο τα οποία και θα δημοσίευαν «αναρτήσεις» αποκατάστασης του ίματζ του καταχραστή και εγκληματία πρώην Υπουργού*, ένα έχω να πώ: *_Αργά η γρήγορα, οι μάσκες πέφτουν._*
*Πάμε τώρα στο «δια ταύτα».*
*Ο κύριος Μεταξάς πλέον, μετά τον απίστευτο - και δικαιολογημένα - θόρυβο που δημιούργησε η ανάρτηση αυτή, επέλεξε το μπλόγκ «Μαύρος Κρίνος» (που είναι και φίλα προσκείμενο στη δική του ιδεολογία) για να δώσει και την _πρώτη επίσημη συνέντευξή του, όπου υπεραμύνεται των καταγγελιών που έγραψε στην ανάρτηση που δημοσίευσε ο ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ και αναλύει ένα - ένα τα υψίστης βαρύτητας στοιχεία που διαθέτει εναντίον του κυρίου Τσίπρα, της εταιρείας ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ και των διαπλεκομένων συμφερόντων που κινούνταν γύρω απο αυτήν και του χώρους της αριστεράς (τέλος πάντων).
Εχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς είπε ο κύριος Μεταξάς και ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις του. Οσο για τον κύριο Τσίπρα, τον αξιότιμο Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το καλύτερο θα είναι να ...βρεί έναν τρόπο να τα αντικρούσει και να τα ανατρέψει! *
*Εδώ παραθέτω αυτούσια τη *συνέντευξη *του κυρίου Μεταξά που έδωσε στο μπλόγκ http: mavroskrinos.blogspot.com.au
- Συνέλληνα καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου και για την ευγένεια να απαντήσεις στις ερωτήσεις της συντακτικής μας ομάδας. *
- Κάθε άλλο !!! Είναι τιμή και χαρά να συνομιλώ με συναγωνιστές.
Άλλωστε, οι αλήθειες «βγαίνουν» εκεί που δεν ρέει το χρήμα, αλλά το πάθος !!!*
- Πες μας αν θέλεις δυο λόγια για σένα για να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα οι αναγνώστες μας.
* - Για τους περισσότερους είμαι ήδη γνωστός από πολύ παλαιά. Το πλήρες όνομά μου είναι Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς. Γεννήθηκα το 1971 στην Νότιο Αφρική, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη και τώρα ζω στη Χαλκίδα. Έχω δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αγωνίζομαι για την Ελλάδα μας, με όποιο κόστος. Είμαι στον πατριωτικό χώρο εδώ και 27 χρόνια. Για μερικούς μήνες, όντας στην αρχή της εφηβείας, μπήκα στην ΚΝΕ, από την οποία έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τι ήταν. *
*Κατόπιν, μπήκα στην ΕΠΕΝ. Όταν η ΕΠΕΝ διαλύθηκε, προσχώρησα στο ΕΝΕΚ. Στην συνέχεια, το 1999 με βρίσκει στο Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Όταν ο Βορίδης αποφάσισε να ενωθούμε με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, εξέφρασα έντονες διαφωνίες ως ομιλητής στην τελευταία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Ελληνικού Μετώπου και παρέμεινα ανενεργός. *
*Κατόπιν, πρώην συναγωνιστές με κάλεσαν στο ΛΑΟΣ τρεις φορές, προκειμένου να βοηθήσω στην ανασύνταξη των καταλόγων των μελών (πρώτη), στην οργάνωση της νεολαίας (δεύτερη) και να συμμετέχω στις εκλογές (τρίτη). Το 2009 λοιπόν, ήμουν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην β' Αθηνών.*
*Όταν υπεγράφη το Μνημόνιο από το ΛΑΟΣ, παραιτήθηκα, με επεισοδιακό τρόπο, αν και ήμουν μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν, δημιουργήσαμε την Ελλήνων Πολιτεία, όπου και ανέλαβα την διεύθυνση οργανωτικού. Παραιτήθηκα, όταν διαπίστωσα ότι τα πράγματα εξελίσσονταν με παλαιοκομματικό τρόπο. Έκτοτε, παραμένω στις επάλξεις όντας ανεξάρτητος.*
*Στον Στρατό, υπηρέτησα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στα Τεθωρακισμένα (Αυλώνα - Πρωτοκκλήσι Έβρου). Έχω τελειώσει την Θεολογική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα, εδώ και 23 χρόνια ασχολούμαι με έρευνες που αφορούν την Αρχαία Ελλάδα, τα παραφυσικά φαινόμενα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ομάδα μου, που ιδρύθηκε το 2006 (Hellenic Nemesis) έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα RFIDs δηλαδή τα βιοτσίπ (2007), τις «χημικές ουρές» (200 και πολλά άλλα.*
*Είχαμε καταφέρει να βάλουμε «κατασκόπους» στην Digital Solutions Corporation, η θυγατρική της οποίας (Digital Angel Corporation) είχε κατοχυρώσει την πατέντα των RFIDs. Αποκαλύψαμε τον ρόλο της «Satan's Church» και τα παρακλάδια της στην Ελλάδα, καθώς και τις εταιρείες που την χρηματοδοτούν. Όπως ακόμη τον ρόλο της «Luci's Trust» (ο εκδοτικός οίκος της Satan's Church) στους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», τους «Προτεστάντες», τους «Μορμόνους», τους «Σαϊεντολόγους» και αλλού. Αποκαλύψαμε τον ρόλο του Τεκτονισμού, των LIONS και των ROTARY, καθώς και την απάτη του προσκοπισμού. Κάναμε πολλές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να μου «σπάσουν» δύο φορές το αυτοκίνητο, να με απειλήσουν προσωπικά, να με απειλήσουν με την ζωή των παιδιών μου και πολλά άλλα. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα τον αγώνα.
Μέχρι που πριν λίγα χρόνια «χάσαμε» τον συνεργάτη μας στην Παραγουάη, οπότε και αναγκαστήκαμε να διαλύσουμε επισήμως την ομάδα.*
- Τις τελευταίες ημέρες έφερες στο φως της δημοσιότητας κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποια πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα και την περιβόητη Ισραηλινή Mossad. Πες μας αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία για το θέμα αυτό.
* - Το θέμα Τσίπρα, απ' όπου και να το πιάσεις «βρωμάει». Όταν πρωτομπήκε ο Τσίπρας στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων, δεν ξέραμε ποιος ήταν. Ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του Συνασπισμού από τον Αλαβάνο. Εκείνο που μας κίνησε την περιέργεια, ήταν το πώς γίνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος και αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο. Έτσι, αρχίσαμε την έρευνα γενικώς.

Το ένα θέμα, ακολουθούσε το άλλο ώσπου μπήκαν όλα σε μία σειρά, όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα Τσίπρα - Βωβού - Λαλιώτη. Εκεί πήραν άλλη τροπή τα πράγματα. Βρήκαμε πρώην υπαλλήλους της «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ» οι οποίοι άρχισαν να μας ξετυλίγουν το «κουβάρι» τις οικογένειας Τσίπρα. Με πολλή έρευνα και κόπο, μαζέψαμε πολλά στοιχεία. Υπερκοστολογημένα τιμολόγια, διασυνδέσεις, έργα και πολλά άλλα. Βρήκαμε τις αποδείξεις για το πώς η οικογένεια Τσίπρα φρόντισε να φύγει ο Εμφιετζόγλου από τον Σκαπανέα, το γιατί έβαλαν τον Λαναρά (που όλως «τυχαίως» είναι συγγενής της οικογένειας Τσίπρα), ανακαλύψαμε την καταγωγή της Οικογένειας Τσίπρα (ή πιο σωστά Cipra = εβραϊκό όνομα).
Από τότε που βγήκε η δημοσίευση, εμφανίστηκαν και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Σκαπανέα, αλλά και υπάλληλοι της «Αγνάντι ΟΕ» (του Αλέξη Τσίπρα) που προθυμοποιήθηκαν να μας δώσουν και άλλα στοιχεία για υπερκοστολογημένα τιμολόγια και τις διασυνδέσεις της οικογένειας Τσίπρα. Καθώς επίσης και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια Τσίπρα μπλόκαρε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού (*σημειωτέον: είμαι γνωστός ΠΑΟΚτσης, αλλά θεωρώ λίαν επιεικώς απαράδεκτο μία ομάδα να ταλαιπωρείται για να έχει ένα «σπίτι»)*εξ αιτίας του ότι δεν πήραν εκείνοι το έργο.
Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει υπερκοστολογημένα τιμολόγια ύψους 36 δις ? (συμπεριλαμβανομένων και αυτών σε δραχμές) και συνεχίζουμε. Οι δε διασυνδέσεις της οικογένειας με την Mossad, μας προέκυψαν τυχαία. Άλλο ψάχναμε και αλλού βρεθήκαμε. Ψάχναμε για τις ρίζες της οικογένειας Τσίπρα (όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά) και «πέσαμε» πάνω στον Moshe Dayan (στρατιωτικός και πολιτικός του Ισραήλ) και ένα όνομα που μας προκάλεσε εντύπωση και θελήσαμε να το ερευνήσουμε παραπέρα: David Cipra. Από εκεί ξετυλίχθηκε ένα άλλο «κουβάρι» που είδαμε και πάθαμε να το ξεμπλέξουμε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη προσπαθούμε, διότι υπάρχει ένα δαιδαλώδες παρασκήνιο και τις περισσότερες φορές, ψάχνουμε κυριολεκτικά στα «τυφλά» ακολουθώντας την διαίσθηση μας. Στη βάση του θέματος τώρα. Το θέμα με την Αφρική, μας προέκυψε όταν ψάχναμε την λειτουργίας της «Σκαπανεύς ΑΤΕ» και τα «υποκαταστήματα της. Είχαμε την πληροφορία από πρώην υπάλληλο της εταιρείας και επικεντρωθήκαμε σε τρία μέρη: την Νότιο Αφρική, το Ζαΐρ και το Λεσότο. Στο Λεσότο, «χτυπήσαμε» φλέβα. Από εκεί μάθαμε πάρα πολλά και πήραμε ικανοποιητικά στοιχεία.
- Μετά την εμφάνιση της ανάρτησης σου δεκάδες ιστολόγια έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν αυτά τα στοιχεία. Ποιες ήταν οι ευρύτερες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και ποια τα σχόλια των συμπατριωτών μας; - Για να λέμε την αλήθεια, αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο πολιτικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια είδηση, δεν γίνεται να αφομοιωθεί εύκολα. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν υπάρχουν τα στοιχεία. Θα πω απλά, πως εάν δεν υπήρχαν, δεν θα προκαλούσα την οικογένεια Τσίπρα να προβεί σε μήνυση. Το σίγουρο είναι ένα: εάν προβεί σε μήνυση, μπορεί να δικαιωθεί από το δικαστήριο (μην ξεχνάμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή μεν, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιος να της δείξει το δρόμο .) αλλά δεν θα δικαιωθεί από τον κόσμο. Γιατί τα στοιχεία είναι τέτοια που πραγματικά τρομάζουν.Στον ευρύτερο χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, κάνοντας μία ατυχή στηλίτευση . Επίσης, κάποιες σελίδες και κάποια blogs που τα θεωρούσαμε « πατριωτικά » υπερασπίστηκαν με μανία τον Αλέξη Τσίπρα. * *Υπήρχαν όμως και σελίδες, όπως η zougla.gr που ναι μεν αναδημοσίευσαν το θέμα, αλλά κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αυτό είναι προς τιμήν τους. Ωστόσο, ανακατεύτηκαν τα ονόματα των φίλων μου Γεωργίου Λ$#$% και Άντζελας Γ$#$%$%, οι οποίοι απλώς έκαναν αναδημοσίευση του κειμένου και τίποτα περισσότερο. Θα παρακαλούσα μέσω της σελίδας σας να φύγουν τα παραπάνω ονόματα, διότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι με το όλο θέμα και μπορεί να βρουν κανένα μπελά χωρίς λόγο. Οι συμπατριώτες μας σχολίασαν ποικιλοτρόπως την δημοσίευση, όπως ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο, ο ΓΝΗΣΙΟΣ πατριωτικός χώρος και ειδικά εκείνοι που με γνωρίζουν, κατάλαβαν την σημασία και την σημαντικότητα των αποκαλύψεων. Οι πολλοί, αμφισβήτησαν (και λογικό ήταν αφού δεν ξέρουν τι στοιχεία έχω) και οι «αριστεροί» απλώς διακωμώδησαν. Λυπούμαι μόνο που στην πορεία θα τους απογοητεύσω έτι περισσότερο.
- Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση από τα γραφεία της Κουμουνδούρου για τις αποκαλύψεις σου ή ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ;
* - Απ' όσο γνωρίζω όχι επίσημα. Ανεπίσημα όμως, επεκράτησε μία αναταραχή. Ξέρω ότι έβαλαν άτομα να ψάξουν να βρουν τι γνωρίζω και αν τους «παίρνει» να πάνε σε μηνύσεις ή να υποβαθμίσουν το θέμα. Εδώ θα ρωτήσω βέβαια: η σύζυγος του Στέφανου Χίου, έχει παίξει ρόλο σε αυτό;
- Ποια η αντίδραση του Ελληνικού έντυπου τύπου για το θέμα αυτό ;
* - Ομολογώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα έντυπα. Λόγω του ότι δεν έχω χρόνο να το κάνω.*
- Όλες αυτές τις ημέρες σε κάλεσε ή επικοινώνησε έστω κάποιο Εθνικιστικό κόμμα ή κάποια εφημερίδα του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου» ώστε να προχωρήσεις σε περισσότερες αποκαλύψεις ; Υπήρξε κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον από πολλούς που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία σε άλλες περιπτώσεις ότι είναι «φανατικοί αντισιωνιστές» ;
* - ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι !!! Φαίνεται πως το θέμα δεν τους αγγίζει. Από την μια η Χρυσή Αυγή έχει πέσει με τα μούτρα (και πολύ ορθώς πράττει και την συγχαίρω) στην ανακούφιση των Ελληνικών οικογενειών, ενώ το ΛΑΟΣ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Προφανώς το να καταρριφθεί ο μύθος που λέγεται Al-exis Cipra, δεν είναι κάτι που τους απασχολεί. Οι υπόλοιποι «πατριώτες» και αντισιωνιστές, έχουν κι αυτοί πέσει με τα μούτρα στο image making της Χρυσής Αυγής. Φυσικά, αυτό δεν τους αφήνει χρόνο και χώρο ν' ασχοληθούν με το θέμα αυτό.*
- Θα υπάρξει κάποιο βιβλίο στο μέλλον σχετικά με το θέμα ; Αν ναι πότε να το περιμένουμε ; Tι περισσότερο θα υπάρχει μέσα σε αυτό ;
- Ο πολύ καλός μου φίλος και πατριώτης Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ετοιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα βιβλίο (το συγγράφει αυτές τις ημέρες) ένα πολύ δυνατό βιβλίο που ρίχνει τις μάσκες σε όλους όσους κυβερνούν αυτόν τον τόπο, με στοιχεία και αποδείξεις. Εκτός από τον Al-exis Cipra, θα υπάρχουν αποκαλύψεις για πολλούς και πολλά. Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε θα έχετε full season διάβασμα.
- Ποια η άποψη σου για το Διεθνή Σιωνισμό και πως πιστεύεις ότι θα πρέπει να καταπολεμηθεί;
- Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό εδώ το να διαχωρίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Δεν είναι όλοι οι εβραίοι στο ίδιο καζάνι. Εκείνοι που ορίζουν τις «τύχες» των κυβερνήσεων, είναι ως επί το πλείστον Ταλμουδιστές και αποτελούν την μειοψηφία. Τύποι σαν τους Rockefeller, Rothschild, Morgan, Soros, Gates και μερικοί ακόμη, είναι εκείνοι που ελέγχουν σχεδόν τα πάντα και διαβρώνουν σχεδόν τα πάντα. * *Για να μπορέσεις να «χτυπήσεις» τον σιωνισμό, πρέπει να τον χτυπήσεις στην Αχίλλειο Πτέρνα του, που όμως είναι και η φαινομενική του ισχύς: το χρήμα !!! Ουσιαστικά, η μάστιγα των κρατών, είναι οι ιδιωτικές τράπεζες με τα αποθεματικά τους, οι οποίες μπορούν να ελέγχουν την κρατική οικονομία. Θα πρέπει να εκλείψουν οι ιδιωτικές τράπεζες και αν όμως εξακολουθήσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να μην έχουν αποθεματικό. * *Άλλο ένα αδύνατο σημείο του Διεθνούς Σιωνισμού, είναι ότι έχει ενστερνιστεί την προτεσταντική νοοτροπία (βλ. Τέταρτο Δόγμα) του Adam Smith, βάσει της οποίας ο πλούτος είναι χαρακτηριστικό «ευλογίας Θεού» στον άνθρωπο. Έτσι, αφοσιώνονται στο άτομο και όχι στο σύνολο. Αν αντιστρέψεις αυτόν τον όρο, έχεις καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα. Επίσης, άλλος ένας τρόπος είναι το εθνικό νόμισμα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ όμως από άλλα νομίσματα. Δηλαδή, αν αυτήν τη στιγμή είχε η Ελλάδα τη Δραχμή χωρίς αυτή να εξαρτάται από το δολάριο ή το ευρώ, τότε ο Διεθνής Σιωνισμός δεν θα είχε τη δύναμη να ελέγξει την οικονομία. Ο Διεθνής Σιωνισμός χτυπιέται με το χρήμα, τις τράπεζες και μία ισχυρή κυβέρνηση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιάζεται για το σύνολο που κυβερνάει.
- Πως βλέπεις την ευρύτερη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή της Μέσης ανατολής ;
* - Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, ορίστηκε εν μια νυκτί το 1967 από τον ΟΗΕ. Είναι μια περιοχή ωστόσο που δεν συγκρούονται τα κράτη, αλλά οι θρησκείες. Η περιοχή αυτή (παλαιότερη Δωρική αποικία), διεκδικείται από εβραίους, ισλαμιστές και χριστιανούς. Τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες που ορίζουν και κυριαρχούν στον κόσμο. Η περιοχή αυτή ωστόσο, εκτός από πετρέλαιο, έχει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: άμεση πρόσβαση στην Μεσόγειο. Όποιος έχει πρόσβαση εκεί, διασφαλίζει και την οικονομική του ευμάρεια. Οι διαμάχες και οι συγκρούσεις δεν θα πάψουν σε καμία περίπτωση. Η κατάσταση θα παραμένει έκρυθμη, διότι αυτό συμφέρει το Ισραήλ. Διατηρώντας εκεί μία αναστάτωση, έχει κάθε λόγο να συγκεντρώνει οπλισμό και χρήματα. Η «Λωρίδα της Γάζας» αποτελούσε και θα αποτελεί χρυσωρυχείο για το Ισραήλ, αφού μαζεύει χρήματα συνέχεια για την προστασία του και όπλα. Βέβαια, απ' όσο έχω μάθει, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η γνωστή αλυσίδα καφέ «Starbucks». Βάσει των πληροφοριών μου, σε κάθε καφέ που παραγγέλνει κάποιος, αγοράζεται και μία σφαίρα για το Ισραήλ. Οπότε προσέχετε που πίνετε καφέ. - Τα τελευταία λόγια δικά σου και θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στους συναγωνιστές που μας διαβάζουν αλλά και προσωπικά στον . Αλέξη Τσίπρα.
- Δεν έχω πολλά να πω. Οι τυπικότητες που γίνονται κουραστικές, είναι οι πιο σημαντικές. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμη και ο πατριωτικός χώρος «βρωμάει» στο κεφάλι. Οι Έλληνες έχουμε διασπαστεί σε πολλά κομμάτια, με βάση τις κομματικές πεποιθήσεις. Κόμμα = διάσπαση, διαχωρισμός. ΕΝΑ πράγμα μόνο μπορεί να σώσει τον τόπο: Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τίποτε άλλο. * *Αφήστε τα κόμματα επί τέλους και ενωθείτε. ΟΛΟΙ αδέλφια είμαστε. Στον ίδιο τόπο πατούμε. Τόσα χρόνια, το μόνο που κατάφεραν σωστά τα κόμματα, είναι να διασπάσουν τον Ελληνισμό και να ενσπείρουν διχόνοια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!*

*Al-exis Cipra, θα σου πω μόνον ετούτο *η μάσκα σου έπεσε και θα πέσει ακόμη περισσότερο σύντομα. Ή αποκάλυψε στον κόσμο που σε εμπιστεύτηκε την αλήθεια και φύγε, ή μείνε και αποδέξου τη μοίρα σου, που δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτήν του Αριδαίου του Τυράννου* . *Το ίδιο ισχύει και για όλους τους πολιτικούς.*
- Σε ευχαριστούμε πολύ. *
- ΕΓΩ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Είθε να δούμε σύντομα μια λεύτερη Ελλάδα! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !!!*
==============================
Από την γιαγιά μου (σοφή γυναίκα) έμαθα την ελληνική 'εκφραση «τα καλά και συμφέροντα». Βέβαια, ο Αλέξης τότε ήταν ο καϋμένος Μωρό. Πάντως αυτό εξηγεί πού τον βρήκε (εκ του μη όντος) ο Αλαβάνος για να σώσει την Ελλάδα! Και έτσi βρήκαμε τον Μεγάλο Statesman που μας έλειπε! ΝΚ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
17 / 11 / 2012
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΠΕΜΠΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟ
ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΑ . . . ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ, ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕ, ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΟΛΟΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ, ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ, ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ . . . Ο ΨΗΛΟΣ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο . . . ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ
ΜΑΓΙΑ ! ! ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ; ; ;
ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ !
ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2010)
Αντ. Αντωνιάδης


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ




http://www.zougla.gr/blog/article/640009

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Σωρρας-χελώνες.jpg


ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ 13 ΔΙΣ 
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;;;;
 
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
...........................................................


 Ολυμπιακούς Αγώνες
Eπιστροφή 13 δισ.ευρώ από την "σκοτεινή" περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και ιδαίτερα για την προετοιμασία τους, ζητάει η τρόικα, επιβεβαιώνοντας ότι είχαν συμβεί υπερβολικές (το ευγενικότερο) υπερβάσεις.
Για χρόνια αναρωτιόμασταν πόσο τελικά κόστισαν τα υπερκοστολογημένα έργα, και οι μη προσοδοφόρες αθλητικές εγκαταστάσεις που πλέον σαπίζουν από την αχρηστία, αλλά τριπλοπληρώθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού.
To «πάρτι» των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 έβαλε στο μικροσκόπιο η Τρόικα η οποία ζητεί να επιστραφεί το σύνολο των υπερβάσεων που καταγράφηκαν επί των ημερών της Γιάννας Αγγελοπούλου.(Ας της τα πάρουν που το παίζει κυρία αυτή και όλο το σόι και τα παρτάλια που το παίζουν υπουργοί ! αυτή δεν είναι χωρά )
Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. και της ΕΚΤ στην τρόικα, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς ανακάλυψαν «μαύρη τρύπα» ύψους 13 δισ. ευρώ τουλάχιστον στην αναθεώρηση του ελλείμματος (2001-2006) που πραγματοποιήθηκε πριν από επτά χρόνια και ζήτησαν την κάλυψη του ποσού από τη διοργανώτρια Αρχή.
Η είδηση πέρασε στα "ψιλά" και δεν φωτίστηκε από τα κατεστημένα ΜΜΕ, αφού στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από επιχειρηματικά σχήματα που εκείνη την περίοδο συμμετείχαν στην ασυδοσία των εκτροχιασμένων προΫπολογισμών.
Μέχρι τώρα τα νεοταξίτκα ΜΜΕ και η ντόπια ελίτ αντιμετώπισαν την τρόικα έως και φιλικά, καθότι θεωρούσαν ότι θα αρκεστούν στο αίμα των "ιθαγενών" (μεσαία τάξη) και δεν θα στραφούν εναντίον τους.
Από τα υποζύγια όμως δεν έχουν τίποτε άλλο να πάρουν και σειρά έχουν τα "ανώτερα" στρώματα, άλλωστε οι ξένοι όταν ΄έρθουν στη χώρα για να "επενδύσουν" δεν θέλουν να βρουν κανέναν ανταγωνιστή.
Τρόικα και ελίτ, συντομα θα συγκρουστούν, ελπίζουμε να μην επαληθευθεί το ρητό "όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια", γιατί αυτοί είναι ικανοί τον λογαρισμό να τον ζητήσουν πάλι από εμάς, αν και προς ώρας η τρόικα έχει προσωποποιήσει από ποιούς τα ζητάει.

Η ΑΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Α. ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Γιάννης Καλογερόπουλος
...ΣΤΕΛΙΟ(και κάθε Στέλιο) ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ !!!...

-1ον .. Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ [ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ...
ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ .... ΙΣΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΧΡΥΣΟ ... 8 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ Χ 125 ΤΕΜΑΧΙΑ = 1 ΚΙΛΟ ]..... 680 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!!....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ.... [ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1910 ΕΩΣ ΤΟ 1932 ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ]...
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 22 ΕΤΩΝ ... ΑΛΛΑ 390 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ...
ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ 31-- 12-- 1932 ....= 515 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ !!!!
ΑΡΑ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ . ..

-2ον ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ [ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ]... ΤΙΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ......
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ... Ή ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ;;;; ... ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ... ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ !!!!! ...

-3ον ... ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 1932 ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ 280.000 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΩΣ 31-12--1932 !!!! ..
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7.25 %. !!!!!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 515 ΧΡΥΣΩΝ !!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ [ΜΕΤΑ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ] Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ.... 131.840 .... ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ .. !!!!!!!!... 131.840 ΧΡΥΣΑ ΔΙΑ 125 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΛΟ = 1.065 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟΣ !!!!!!!!! .. Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ !!!!!! ....

-4ον... Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..... ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ.... ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ.. !!!!!!!.... ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ .. !!!!!...
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ;;;;;; ...

-5ον Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ .... ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!! ..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ !!!!!...
ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ....
Ε Ι Ν Α Ι ... Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Σ Ι Α Σ . ΤΟΥ . ΙΔΙΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ !!!!!! ...
ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ !!!!!!!! ..... ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!!!!!!!! ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ 200.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΣ ] ...
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ....
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. !!!!....
ΚΑΙ ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ 'ΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ..... ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ... !!!!!...
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !!!!!!!
..Σ Υ Ν Ε Ν Ω Σ Η... Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν.... ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!
............................................

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
ΟΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝD ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 20 ΤΡΙΣ 400 ΔΙΣ
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΝD ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ;;;
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ..

1ον ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΚΛΑΠΗΣΕΣ η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣΕΣ !!! ...

2ον ... ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ... ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α !!!! .

3ον ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!! ...

4ον ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2011 ΣΤΑ ... 670 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ... ΔΗΛΑΔΗ 125 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΤΟΚΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ 7.25/100 ΤΟΚΟ !!!! ....

5ον ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ .. Φ Ο Ρ Ο Ι ... ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ... 27.6 ΔΙΣ !!!!! ... ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ 1932..... ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ 390 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑ 515 ΧΡΥΣΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ 31-- 12--- 1932 ...... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ 7.25 ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 33 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...
ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ... 600 ΔΙΣ ...ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..!!!!!!!!!!!....
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ .... ΤΙ ΕΚΑΙΓΕ ;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΗ ΑΞΙΑ !!!
ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ... ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΔΕΣ ΡΗΝΟΥΣ ΓΙΑΒΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ,.!!!!!!!! ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!
ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΟΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!!!!!!
ΟΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝD ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 20 ΤΡΙΣ 400 ΔΙΣ !!!! ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ !!!!! ...
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ; !!!!
ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ;;;;.... ΟΧΙ ... !!!! ΓΙΑΤΙ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΜΑ@@@@@ ΓΙΑ ΤΑ CDR ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ;;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ;;;; ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ !!!!!!......ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ !!!!!!!!!!!..... ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,... ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ . ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ .. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ !!!! ...
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΡΕ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΔΕΣ !!!!... ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ :::... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ... ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ !!!!!
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ : ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ !!!!
.......... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!!!!......
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!! ...
ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ....... ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!! ...
ΔΗΛΑΔΗ .. Ε Μ Ε Ι Σ .. !!!!!!
...............................................................


ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Stella Maria Anthi Mihalatou

ΣΤΟ 6.50 ΛΕΠΤΟ Ο ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.....
1. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
2. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
3. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ
4. ΚΑΛΥΚΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΥΡΡΙΤΟΠΟΙΕΙΟ
5. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
6. ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 36;;;;; ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΣ;;;;; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;

ΜΑ ΓΙ` ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
ΣΕ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!





ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Τράπεζα της Ανατολής.'Έπνιξαν τις μετοχές"!!!

Κατακτητές,προδότες και δοσίλογοι...



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/g-kalogeropoylos-h-axia-shmera-ths-metohhs-ths-t-t-a-einai-2-tri.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters