Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

The AfterDark Project - Αποκλειστικά για το ξυπνήστε ρε! (ένα βίντεο έρευνα εντελώς διαφορετικό απ όλα τ άλλα!)

Φήμες ακούγονται για φωνές, περίεργες θεάσεις καθώς και πολλούς θανάτους από την πείνα αλλά και τις εκτελέσεις των Γερμανών ΝΑΖΙ κατά την διάρκεια της κατοχής στον χώρο αυτόν ..
Πραγματικότητα ή απλώς αστικοί θρύλοι??


Η ομάδα μας πήγε στον χώρο και σας παρουσιάζει τα ευρήματα της..

This is our first episode.
The rumors in this place talks about executions from the NAZIS in world war II and also of black magic and satanists that they performed theyr own rituals.

Is this true or just urban legents.
 
 
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/04/the-afterdark-project.html
 

100 εκατομμύρια ευρώ τόκους έχει εισπράξει η Αυστρία από την Ελλάδα!

λεφτα
Σε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το κέρδος που αποκόμισε μέχρι το τέλος του 2014 η Αυστρία, εισπράττοντας το ποσό αυτό ως τόκους από την Ελλάδα, για τη συμμετοχή της Βιέννης, με διμερές δάνειο, στο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα. Όπως αναφέρεται στα σχετικά στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από το αυστριακό υπουργείο Οικονομικών, η ελληνική κυβέρνηση είχε εμβάσει μέχρι τις 31.12.2014 το ποσό των 101,73 εκατομμυρίων ευρώ στην Αυστρία, για την έως τώρα αυστριακή συμμετοχή στα δάνεια προς την Ελλάδα, με 1,56 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το αυστριακό υπουργείο Οικονομικών, η Ελλάδα έχει επίσης καταβάλει κανονικά στην Αυστρία, τους τόκους του πρώτου τριμήνου του 2015.
Η Αυστρία έχει διαθέσει με τη μορφή διμερών δανείων το ποσό των 1,56 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα, η οποία καταβάλει κανονικά τους τόκους των δανείων αυτών, ενώ από το 2020 θα πρέπει να αρχίσει να επιστρέφει και τα κεφάλαια των δανείων, ενώ στο πλαίσιο του EFSF η Βιέννη έχει αναλάβει εγγυήσεις απέναντι στην Ελλάδα συνολικού ύψους 4,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/100.html

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

nuclear_submarine_suffered_500_000_damage_in_a_collisi-a-22_1428174155377
Ένα βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο υπέστη ζημιά 500.000 £  από ρήγμα 2 μέτρων στον πύργο ελέγχου μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια παρακολούθησης ρωσικού πλοίου  και θα είναι εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Το »HMS Talent»,  χρησιμοποιείται για  επιτήρηση και εντοπισμό άλλων πλοίων και υποβρυχίων. Προχθές το βράδυ, οι Βρετανοί αξιωματούχοι Άμυνας αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τις ακριβείς συνθήκες της συντριβής – συμπεριλαμβανομένων του χρόνου και τόπου του συμβάντος – αλλά ήταν ανένδοτοι στη θέση ότι το 5.300 τόνων »HMS Talent» που εισήλθε στο Βασιλικό Στόλο το 1990, χτύπησε σε «επιπλέοντα πάγο» και όχι σε ρωσικό πλοίο.

Ωστόσο, η Daily Mail αναφέρει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξημένες περιπολίες στη Βόρεια Θάλασσα και στα ύδατα κοντά στον Αρκτικό Κύκλο μετά από μια ισχυρότερη παρουσία των ρωσικών υποβρυχίων στην περιοχή.
jgjgkjgjkg
Πηγές του Ναυτικού  δήλωσαν ότι η βλάβη στο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο, προκλήθηκε από σύγκρουση με άλλο »αντικείμενο», ενώ προσπαθούσε  να ανέβει στην επιφάνεια.
Η ανάβαση στην επιφάνεια  είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, διότι ο εξοπλισμός των υπέρηχων  ανιχνεύει τις ενδεχόμενες απειλές μπροστά και όχι από πάνω. Επιπλέον, τα ραντάρ δεν λειτουργούν στα υποβρύχια.
Μετά τη σύγκρουση, οι μηχανικοί του υποβρυχίου »HMS Talent» με πλήρωμα 130 ατόμων   διαπίστωσαν ότι είχε καταστραφεί το εξωτερικό υπόστρωμα του υποβρυχίου που καλύπτονται με πλακίδια τετράγωνου σχήματος πάχους 3 εκ. ελαχιστοποιούν τη μετάδοση  των ηχητικών κυμάτων του σκάφους  που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τη θέση της.
Η επίσημη εξήγηση του Βασιλικού Ναυτικού ότι το υποβρύχιο  χτύπησε σε πάγο χρησιμοποιήθηκε  κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για να καλύψει ζημιές σε  βρετανικά υποβρύχια , που  είχαν προκληθεί από τα πλοία του εχθρού.
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_149.html

Φτιάχνει εξοπλιστικό «Γίγαντα» στη γειτονιά μας - ΤΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

Φτιάχνει εξοπλιστικό «Γίγαντα» στη γειτονιά μας
NIKOΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - Οι μεγάλες απειλές ασφαλείας που αντιμετωπίζει η Τουρκία τόσο στο κουρδικό μέτωπο, που παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία ειρήνευσης, όσο και με Συρία, Ιράκ και Ιράν, αλλά και η φιλοδοξία της για ανάληψη ευρύτερου περιφερειακού ρόλου με λόγο στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Κεντρική Ασία και στην Αφρική, καθιστούν πρώτη προτεραιότητα το μεγαλεπήβολο εξοπλιστικό πρόγραμμα. «Η αποσταθεροποίηση στην περιοχή μας καταδεικνύει την ανάγκη να αναπτύξει η Τουρκία τη δική της πυραυλική και διαστημική τεχνολογία και να επεκτείνει την εθνική δυνατότητά της πέραν της ιδιότητας του απλού μέλους του ΝΑΤΟ», δήλωσε πριν από λίγες ήμερες ο Α. Νταβούτογλου στα εγκαίνια ενός νέου κέντρου δορυφορικής τεχνολογίας.
Μάλιστα, ο Τούρκος πρωθυπουργός ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός: «Η οικονομική και στρατιωτική δύναμη μιας χώρας πηγαίνουν παράλληλα. Η μοίρα μιας χώρας που δεν μπορεί να παράγει τα δικά της τανκς, τα μαχητικά και τα πλοία, παραδίδει την τύχη της στα χέρια εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν...».
Ανατρέπονται οι ισορροπίες. Οι εξελίξεις αυτές βεβαίως αφορούν άμεσα την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς για πρώτη φορά μετά το 1974 θα επιβεβαιωθεί με δραματικό τρόπο η απόλυτη ανατροπή της ισορροπίας δυνάμεων εις βάρος της χώρας μας, ενώ η ανάπτυξη και εγχώριας πλέον τεχνολογίας στη ναυπήγηση σεισμογραφικών σκαφών προσδίδει ένα ακόμη στρατηγικό πλεονέκτημα στην Αγκυρα. Επενδύοντας σχεδόν 11% του προϋπολογισμού της στο υπουργείο Αμυνας και στην αμυντική βιομηχανία, με αύξηση κατά 1 δισ. δολάρια μόνο το 2014 στην ανάπτυξη νέων προγραμμάτων, η Τουρκία ελπίζει ότι το 2023 θα έχει καταστεί μια σημαντική εξαγωγέας οπλικών συστημάτων κάθε είδους που θα της αποφέρουν 25 δισ. δολάρια τον χρόνο. Η καθέλκυση την περασμένη εβδομάδα του υπερσύγχρονου σεισμογραφικού σκάφους Turkuaz από τα ναυπηγεία της Τούζλα, σηματοδότησε την πλήρη αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Τουρκίας σε έναν σημαντικό τομέα, αυτόν της έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων σε θαλάσσιες περιοχές ακόμη και σε μεγάλα βάθη.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μ. Αρίντς αλλά και ο υπουργός Ενέργειας Τ. Γιλντίζ που παραβρέθηκαν στην τελετή προανήγγειλαν την κατασκευή, από τα ίδια ναυπηγεία, πλωτής εξέδρας γεωτρήσεων την οποία θα χρησιμοποιήσει η Τουρκία εφόσον τα δύο πλοία Turkuaz και Barbaros συλλέξουν στοιχεία από τα οποία προκύπτει η ύπαρξη αξιοποιήσιμων κοιτασμάτων.
Αυτή η εξέλιξη δεν αφορά μόνο την Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα, καθώς παραμένουν εν ισχύι έστω και αδρανοποιημένες οι δύο άδειες που είχε παραχωρήσει η Τουρκία στην κρατική εταιρεία ΤΡΑΟ για διεξαγωγή ερευνών σε περιοχές που επικαλύπτουν την ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου.
Η απόκτηση και δεύτερου ερευνητικού σεισμογραφικού σκάφους από την Τουρκία και κυρίως η δυνατότητα ναυπήγησης σε σύντομο χρόνο και πλωτού γεωτρύπανου θέτει μια σημαντική πρόκληση για την Κύπρο, η οποία είναι έτοιμη να εμπλακεί σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, στη βάση της «αμοιβαίας» -όπως την ερμηνεύει η Αγκυρα- αποφυγής ερευνών στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Εάν οι συνομιλίες δεν προχωρήσουν και το πρόγραμμα εκμετάλλευσης των εντοπισμένων κοιτασμάτων στο Οικόπεδο 12 συνεχισθεί κανονικά, η Τουρκία θα έχει πλέον τη δυνατότητα να προκαλέσει τετελεσμένα κατ' αρχάς με την αποστολή των ερευνητικών σεισμογραφικών σκαφών και αμέσως μετά με την αποστολή και εγκατάσταση στην κυπριακή ΑΟΖ της πλατφόρμας γεωτρήσεων.
Οι πρώτες παραδόσεις
Η ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας στηρίχτηκε αρχικά σε συμπαραγωγές και τώρα πλέον τουρκικές εταιρείες -κρατικές και ιδιωτικές- υλοποιούν μια σειρά προγραμμάτων με βασικούς μοχλούς την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ASELSAN, την ειδικευμένη σε πυραυλικά συστήματα Roketsam και τη μεγαλύτερη τουρκική βιομηχανία ντιζελοκινητήρων TUMOSA, καθώς και τα ναυπηγεία της Τούζλα. Ηδη έχουν παραδοθεί τα πρώτα επιθετικά ελικόπτερα τουρκικής κατασκευής, τα T129 ATAK, για τα οποία υπήρξε συνεργασία με την Ιταλία.
Στα τέλη Μαρτίου, σε συνάντηση που είχαν οι υφυπουργοί Αμυνας των δυο χωρών κ. Ντεμίρ και Αλφάνο, συμφωνήθηκε η επέκταση της συνεργασίας στη συμπαραγωγή και αεροσκαφών και πολεμικών πλοίων. Τον περασμένο Δεκέμβριο το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας ενέκρινε τη συνεργασία της Lockheed Martin με την Ιταλία και την Τουρκία, όπου η Αγκυρα ανέλαβε την κατασκευή μηχανικών εξαρτημάτων των κινητήρων F135 που θα «φορέσουν» τα μαχητικά F-35.
Ηδη έχουν παραδοθεί στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό κορβέτες τύπου MILGEM, ενώ τρέχει το πρόγραμμα κατασκευής του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους Hurkus. Ιδιαίτερα σημαντικό μέρος του εξοπλιστικού προγράμματος της Τουρκίας είναι η κατασκευή για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων μεγάλου αριθμού τεθωρακισμένων τύπου ALTAY, που θα αντικαταστήσουν τα παλιά M48. Τα τουρκικά τεθωρακισμένα κατασκευάζονται με εισαγωγή τεχνολογίας από τη νοτιοκορεατική Hyundai Rottem.
Η εταιρεία OTOKAR έχει αναλάβει την κατασκευή μιας σειράς θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, με πιο γνωστό το Arma 8x8. Η αεροναυπηγική εταιρεία ΤΑΙ που εργάζεται πυρετωδώς για την κατασκευή τουρκικού μαχητικού, από το 2010 δημιούργησε το μη επανδρωμένο ΑΝΚΑ, ενώ τον Φεβρουάριο η εταιρεία VESTEL παρουσίασε το υπερσύγχρονο μη επανδρωμένο αεροσκάφος με την ονομασία KARAYEL.
Διαστημική υπηρεσία
Το μεγάλο βάρος, όμως, η Τουρκία το ρίχνει στη δορυφορική και πυραυλική τεχνολογία. «Εάν θέλουμε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση του έθνους μας τα επόμενα 100 χρόνια πρέπει να κάνουμε όσες επενδύσεις απαιτούνται στη δορυφορική και πυραυλική τεχνολογία ώστε να αποκτήσουμε υποδομές παγκοσμίου επιπέδου σε αυτούς τους δυο τομείς», δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου εγκαινιάζοντας το υπερσύγχρονο «Κέντρο Βολών, Δοκιμών και Αποτιμήσεων» στο πεδίο βολής Καραπινάρ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Τούρκου πρωθυπουργού, την Κόνια. Η Τουρκία έχει ήδη διαμορφώσει το σχέδιο για την ίδρυση και λειτουργία Διαστημικής Υπηρεσίας που θα εισαχθεί προς έγκριση στην τουρκική Εθνοσυνέλευση τις επόμενες εβδομάδες, ενώ διαθέτει τον δορυφόρο Turksat. Η Αγκυρα έχει στραφεί στην ανάπτυξη και πυραυλικών συστημάτων. Μάλιστα, ένας από τους λόγους του σκληρού παζαριού με ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία και Κίνα για την προμήθεια πυραυλικών συστημάτων είναι ακριβώς η εκβιαστική προσπάθεια εξασφάλισης πυραυλικής τεχνολογίας. Ηδη η Τουρκία έχει αναπτύξει την τεχνολογία τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων SOM-J και κατευθυνόμενων με λέιζερ πυραύλων Cirit, με τους οποίους έχουν εξοπλισθεί τα τουρκικά ελικόπτερα.
NIKOΣ ΜΕΛΕΤΗΣnmeletis@pegasus.gr
Έθνος
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_338.html

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 
ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Άρθρο 1.
Όλοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν ελεύθεροι και ίσοι όσον αφορά την αξιοπρέπεια και τα δικαιώµατά τους. Είναι προικισµένοι µε λογική και συνείδηση και οφείλουν να συµπεριφέρονται µεταξύ τους µε πνεύµα αδελφοσύνης.
Άρθρο 2.
Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που προβλέπει η παρούσα Διακήρυξη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, όπως, ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τη θρησκεία, τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις, την εθνική ή κοινωνική καταγωγή, την περιουσία, τη γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.
Επιπλέον δεν θα πρέπει να γίνεται καµία διάκριση εξ' αιτίας του πολιτικού, νοµικού ή διεθνούς καθεστώτος της χώρας ή επικράτειας από την οποία προέρχεται κανείς, είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε υπό κηδεµονία ή υπεξούσια, ή που βρίσκεται υπό οποιονδήποτε άλλον περιορισµό κυριαρχίας.
Άρθρο 3.
Κάθε άτοµο έχει δικαίωµα στη ζωή, στην ελευθερία και στην προσωπική του ασφάλεια.
Άρθρο 4.
Κανείς δεν επιτρέπεται να ζει υπό καθεστώς δουλείας και η δουλεία και το δουλεµπόριο υπό οποιαδήποτε µορφή πρέπει να απαγορεύονται.
Άρθρο 5.
Κανείς δεν επιτρέπεται να υποβάλλεται σε βασανιστήρια, ούτε σε ποινή ή σε σκληρή, απάνθρωπη ή ταπεινωτική µεταχείριση.
Άρθρο 6.
Καθένας, όπου κι αν βρίσκεται, έχει δικαίωµα στη νοµική αναγνώριση ως φυσικό πρόσωπο.
Άρθρο 7.
Όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόµο και έχουν δικαίωµα σε ίση προστασία του νόµου χωρίς καµιά απολύτως διάκριση. Όλοι έχουν δικαίωµα σε ίση προστασία από κάθε διάκριση που θα παραβίαζε την παρούσα Διακήρυξη και από κάθε υποκίνηση μιας τέτοιας διάκρισης.
Άρθρο 8.
Ο καθένας έχει δικαίωµα προσφυγής σε ένδικα µέσα στα αρµόδια εθνικά δικαστήρια κατά των πράξεων που παραβιάζουν τα θεµελιώδη δικαιώµατα, τα οποία αναγνωρίζονται από το Σύνταγµα και το νόµο.
Άρθρο 9.
Κανείς δεν µπορεί να συλλαµβάνεται, να κρατείται ή να εξορίζεται αυθαίρετα.
Άρθρο 10.
Καθένας έχει δικαίωµα, µε πλήρη ισότητα, να εκδικάζεται η υπόθεσή του δίκαια και δηµόσια, από δικαστήριο ανεξάρτητο και αµερόληπτο, που θα αποφασίσει είτε για τα δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις του, είτε, σε περίπτωση ποινικής διαδικασίας, για το βάσιµο της κατηγορίας που στρέφεται εναντίον του.
Άρθρο 11.
  1. Κάθε κατηγορούμενος για ποινικό αδίκημα πρέπει να θεωρείται αθώος, ωσότου διαπιστωθεί η ενοχή του σύμφωνα με το νόμο, σε ποινική δίκη, κατά την οποία θα του έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις για την υπεράσπισή του.
  2. Κανείς δε θα καταδικάζεται για πράξεις ή παραλείψεις που, κατά τον χρόνο που τελέστηκαν, δεν συνιστούσαν αξιόποινο αδίκημα κατά το εσωτερικό ή το διεθνές δίκαιο. Επίσης, δεν θα πρέπει να επιβάλλεται ποινή βαρύτερη από εκείνη που ίσχυε κατά το χρόνο που τελέστηκε η αξιόποινη πράξη.
Άρθρο 12.
Κανείς δεν επιτρέπεται να υποστεί αυθαίρετες επεμβάσεις στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, την κατοικία ή την αλληλογραφία του, ούτε προσβολές της τιμής και της υπόληψής του. Καθένας έχει το δικαίωµα να προστατευτεί από τον νόμο από επεµβάσεις και προσβολές αυτού του είδους.
Άρθρο 13.
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα και να εκλέγει τον τόπο της διαμονής του στο εσωτερικό ενός κράτους.
  2. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εγκαταλείπει οποιαδήποτε χώρα, ακόμα και τη δική του, και να επιστρέφει σε αυτήν.
Άρθρο 14.
  1. Κάθε άτομο που καταδιώκεται έχει το δικαίωμα να ζητά άσυλο και να του παρέχεται άσυλο σε άλλες χώρες.
  2. Το δικαίωμα αυτό δεν μπορεί κανείς να το επικαλεστεί, σε περίπτωση δίωξης για πραγματικό αδίκημα του κοινού ποινικού δικαίου ή για ενέργειες αντίθετες προς τους σκοπούς και τις αρχές του ΟΗΕ.
Άρθρο 15.
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα σε μια ιθαγένεια.
  2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιθαγένειά του ούτε το δικαίωμα να αλλάξει ιθαγένεια.
Άρθρο 16.
  1. Από τη στιγμή που θα φθάσουν σε ηλικία γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα, χωρίς κανένα περιορισμό εξαιτίας της φυλής, της εθνικότητας ή της θρησκείας, έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται και να δημιουργούν οικογένεια. Και οι δύο έχουν ίσα δικαιώµατα ως προς το γάµο, κατά τη διάρκεια του γάµου και κατά τη διάλυσή του.
  2. Γάμος δεν μπορεί να συναφθεί παρά μόνο με ελεύθερη και πλήρη συναίνεση των μελλονύμφων.
  3. Η οικογένεια είναι το φυσικό και το βασικό στοιχείο της κοινωνίας και έχει το δικαίωμα προστασίας από την κοινωνία και το κράτος.
Άρθρο 17.
  1. Κάθε άτομο, μόνο του ή με άλλους μαζί, έχει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
  2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιδιοκτησία του.
Άρθρο 18.
Κάθε άτοµο, έχει το δικαίωµα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας· στο δικαίωµα αυτό περιλαµβάνεται η ελευθερία για την αλλαγή θρησκείας ή πεποιθήσεων, όπως και η ελευθερία να εκδηλώνει κανείς την θρησκεία του ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, µόνος ή µαζί µε άλλους, δηµόσια ή ιδιωτικά, µε τη διδασκαλία, την άσκηση, τη λατρεία και µε την τέλεση θρησκευτικών τελετών.
Άρθρο 19.
Καθένας έχει το δικαίωµα της ελευθερίας της γνώµης και της έκφρασης που σηµαίνει το δικαίωµα να µην υφίστανται δυσµενείς συνέπειες για τις γνώµες του και το δικαίωµα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, µε οποιοδήποτε µέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσµο.
Άρθρο 20.
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συνέρχεται και να συνεταιρίζεται ελεύθερα και για ειρηνικούς σκοπούς.
  2. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί να συμμετέχει σε ορισμένο σωματείο.
Άρθρο 21.
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στη διακυβέρνηση της χώρας του, άμεσα ή έμμεσα, με αντιπροσώπους ελεύθερα εκλεγμένους.
  2. Καθένας έχει το δικαίωμα να γίνεται δεκτός, υπό ίσους όρους, στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας του.
  3. Η λαϊκή θέληση είναι το θεμέλιο της κρατικής εξουσίας. Η θέληση αυτή πρέπει να εκφράζεται με τίμιες εκλογές, οι οποίες πρέπει να διεξάγονται περιοδικά, με καθολική, ίση και μυστική ψηφοφορία, ή με αντίστοιχη διαδικασία που να εξασφαλίζει την ελευθερία της εκλογής.
Άρθρο 22.
Κάθε άτομο, ως μέλος του κοινωνικού συνόλου, έχει δικαίωμα στην κοινωνική προστασία, (που επιτυγχάνεται) με εθνική προσπάθεια και διεθνή συνεργασία, ανάλογα με την οργάνωση και τις οικονομικές δυνατότητες κάθε κράτους. Έχει επίσης δικαίωμα στην εξασφάλιση (ή στην ικανοποίηση) των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων του για την αξιοπρέπειά του και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.
Άρθρο 23.
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα να εργάζεται και να επιλέγει ελεύθερα το επάγγελμά του, να έχει δίκαιες και ικανοποιητικές συνθήκες δουλειάς και να προστατεύεται από την ανεργία.
  2. Όλοι, χωρίς καμία διάκριση, έχουν το δικαίωμα ίσης αμοιβής για ίση εργασία.
  3. Κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα δίκαιης και ικανοποιητικής αμοιβής, που να εξασφαλίζει σε αυτόν και την οικογένειά του συνθήκες ζωής άξιες στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και να συμπληρώνεται (εννοεί η αμοιβή), αν είναι απαραίτητο, με άλλα μέσα κοινωνικής προστασίας.
  4. Καθένας έχει το δικαίωμα να ιδρύει μαζί με άλλους συνδικάτα και να συμμετέχει σε αυτά για την προάσπιση των συμφερόντων του.
Άρθρο 24.
Καθένας έχει δικαίωμα στην ανάπαυση και σε ελεύθερο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου λογικού περιορισμού του χρόνου εργασίας και σε περιοδικές άδειες με πλήρεις αποδοχές.
Άρθρο 25.
  1. Καθένας έχει δικαίωμα σε ένα βιοτικό επίπεδο ικανό να εξασφαλίσει στον ίδιο και στην οικογένεια του υγεία και ευημερία, και ειδικότερα τροφή, ρουχισμό, κατοικία, ιατρική περίθαλψη όπως και τις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες. Έχει ακόμα δικαίωμα σε ασφάλιση για την ανεργία, την αρρώστια, την αναπηρία, τη χηρεία, τη γεροντική ηλικία, όπως και για όλες τις άλλες περιπτώσεις που στερείται τα μέσα της συντήρησής του, εξαιτίας περιστάσεων που συμβαίνουν πέρα από τη θέλησή του.
  2. Η μητρότητα και η παιδική ηλικία έχουν δικαίωμα ειδικής μέριμνας και περίθαλψης. Όλα τα παιδιά ανεξάρτητα αν γεννήθηκαν εντός ή εκτός γάμου, απολαµβάνουν την ίδια κοινωνική προστασία.
Άρθρο 26.
  1. Καθένας έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση. Η εκπαίδευση πρέπει να παρέχεται δωρεάν, τουλάχιστον στη στοιχειώδη και βασική της βαθµίδα. Η στοιχειώδης εκπαίδευση είναι υποχρεωτική. Η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση θα πρέπει να είναι διαθέσιμες κατά γενικό κανόνα, και η πρόσβαση στην ανώτατη παιδεία πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους, υπό ίσους όρους, ανάλογα µε τις ικανότητές τους.
  2. Η εκπαίδευση πρέπει να αποβλέπει στην πλήρη ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας και στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών. Πρέπει να προάγει την κατανόηση, την ανεκτικότητα και τη φιλία ανάµεσα σε όλα τα έθνη και σε όλες τις φυλές και τις θρησκευτικές οµάδες, και να ευνοεί την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των Ηνωµένων Εθνών για τη διατήρηση της ειρήνης.
  3. Οι γονείς έχουν, κατά προτεραιότητα, το δικαίωμα να επιλέγουν το είδος της παιδείας που θα δοθεί στα παιδιά τους.
Άρθρο 27.
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει ελεύθερα στην πνευματική ζωή της κοινότητας, να χαίρεται τις καλές τέχνες και να μετέχει στην επιστημονική πρόοδο και στα αγαθά της.
  2. Καθένας έχει το δικαίωμα να προστατεύονται τα ηθικά και υλικά συμφέροντά του που απορρέουν από κάθε είδους επιστημονική, λογοτεχνική ή καλλιτεχνική παραγωγή του.
Άρθρο 28.
Όλοι έχουν το δικαίωµα να επικρατεί µια κοινωνική και διεθνής τάξη µέσα στην οποία τα δικαιώµατα και οι ελευθερίες που προκηρύσσει η παρούσα Διακήρυξη να µπορούν να πραγµατώνονται σε όλη τους την έκταση.
Άρθρο 29.
  1. Το άτομο έχει καθήκοντα απέναντι στην κοινότητα, μέσα στα πλαίσια της οποίας και μόνο είναι δυνατή η ελεύθερη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.
  2. Κατά την άσκηση των δικαιωμάτων και της απόλαυσης των ελευθεριών του, ο καθένας υπόκειται μόνον σε όσους περιορισμούς ορίζονται από τους νόμους, με αποκλειστικό σκοπό να εξασφαλίζεται η αναγνώριση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των άλλων, και να ικανοποιούνται οι δίκαιες απαιτήσεις της ηθικής, της δημόσιας τάξης και του γενικού καλού σε μια δημοκρατική κοινωνία.
  3. Τα δικαιώματα αυτά και οι ελευθερίες δεν θα μπορούν, σε καμία περίπτωση, να ασκούνται αντίθετα προς τους σκοπούς και τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών.
Άρθρο 30.
Τίποτα σε αυτή τη Διακήρυξη δεν µπορεί να ερµηνευθεί ότι παρέχει σε ένα κράτος, σε µια οµάδα ή σε ένα άτοµο οποιοδήποτε δικαίωµα να επιδίδεται σε ενέργειες ή να εκτελεί πράξεις που αποβλέπουν στην παράβαση των δικαιωµάτων και των ελευθεριών που επίσηµα αναγγέλονται σ’ αυτήν.
http://www.diadrastika.com/p/blog-page_40.html

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ, Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ!!



 Για να δούμε τί μας λέει ο μύθος του Τριπτόλεμου με την θεά Δήμητρα. Πρόκειται για έναν μύθο των Ελευσινίων Μυστηρίων, σύμφωνα με τον οποίο η θεά Δήμητρα μετά από μία περιπλάνηση με το ιπτάμενο πύρινο άρμα της, που εσύρετο από φτερωτούς δράκοντες, προσγειώθηκε στην "αγέλαστο πέτρα" στην Ελευσίνα.


Ύστερα παρέδωσε το ίδιο αυτό φτερωτό άρμα σε έναν από τους τέσσερις βασιλείς της Ελευσίνας, τον Τριπτόλεμο, ο οποίος έφυγε πετώντας, και απουσίασε γα πολλά χρόνια με σκοπό να διδάξει και σε άλλους λαούς την τέχνη της σποράς, του σίτου και του θερίσματος των χωραφιών.

Είναι σκανδαλιστικά παρόμοια η τοπωνυμία της περιοχής ("Ελευσίς") με την λέξη "έλευσις", που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδηλώνει την έλευση της θεάς Δήμητρας με το ιπτάμενο άρμα της. Επιπλέον το εκπολιτιστικό έργο το οποίο ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Τριπτόλεμος με τα μέσα που του παρείχε η θεά, καταγράφεται και σε μυθολογίες άλλων λαών.

Μεταφέρουμε χαρακτηριστικά από το βιβλίο του Γουίλ Ντιράν (Wil Durant) "Η ιστορία και ο πολιτισμός της Κίνας" την μαρτυρία της Κινεζικής παράδοσης: "...Πριν έρθουν οι ουράνιοι Βασιλείς, οι άνθρωποι στην Κίνα ζούσαν σαν τα ζώα. Σκεπάζονταν με δέρματα ζώων, τρέφονταν με ωμό κρέας και δεν ήξεραν τον πατέρα τους... ...Όταν ήρθε ο Φου Χι, με την βοήθεια μιας πολύ μορφωμένης βασίλισσας, έμαθε στον λαό τον γάμο, την μουσική, τα γράμματα, και την ζωγραφική. Τους έμαθε επίσης να ψαρεύουν με δίκτυα και να καλλιεργούν τον μεταξοσκώληκα... Μετά τον θάνατο του Φου Χι, το έργο του το συνέχισε ο Σενγκ Μουγκ. Αυτός βρήκε το αλέτρι, τη γεωργία, το εμπόριο, την Ιατρική επιστήμη, και το πως να θεραπεύονται οι άνθρωποι με τα βότανα..."

Παραστάσεις του άρματος με τους φτερωτούς δράκοντες έχουμε σε ένα πλήθος από αρχαία αγγεία. Ένα τέτοιο άρμα συναντάμε και στην τραγωδία του Ευριπίδη "Μήδεια", πάνω στο οποίο αποχωρεί στο τέλος του έργου η τραγική παιδοκτόνος. Αυτού του είδους οι σκηνοθετικές παρεμβάσεις προξενούν την περιέργεια, αφού η θεατρική τους απόδοση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την εποχή και σίγουρα θα προξενούσε πολλά προβλήματα.


Η εμμονή των δημιουργών και ιδιαίτερα του Αισχύλου στην χρήση (στο θέατρο) φτερωτών αρμάτων, ιπταμένων ανθρώπων και ζώων, αλλά και περιέργων ενδυμάτων με χαρακτηριστικούς τους περίφημους κοθόρνους (μεγάλες μπότες που θυμίζουν έντονα αυτές των σημερινών αστροναυτών), υποδηλώνει την επιθυμία των τραγωδών να γίνει πιστή καταγραφή των μύθων ή τουλάχιστον την προσπάθεια να περάσουν εμμέσως στο κοινό κάποιες κρυφές αλήθειες (χωρίς η μία περίπτωση να αναιρεί την άλλη).

Στην τραγωδία του Αισχύλου "Προμηθέας Δεσμώτης" βλέπουμε τον Ωκεανό και τις κόρες του να έρχονται στον Προμηθέα οδηγώντας "με την θέληση, χωρίς χαλινούς" ένα "τετράσκελο πουλί".

Στα αποσπάσματα που σώθηκαν από την τραγωδία "Σφίγγα" τον βλέπουμε να μιλάει για ένα "πουλί πού 'χει νυχάτο χέρι, το πολεμικό, με το κοντάρι", ενώ στον "Αγαμέμνονα" είναι χαρακτηριστική η εντολή: "τα σκυλιά, τα τολμηρά, όπου πετάνε στον αγέρα άφησε".

Η πιθανή εμμονή του Αισχύλου να αποκαλύψει με συμβολισμούς στους θεατές κάποια μυστικά, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ.

 Είναι πολλές οι αναφορές των μύθων για τα ηλιακά άρματα με τα οποία ταξίδευαν διάφοροι ήρωες, με χαρακτηριστικότερο τον μύθο του ταξιδιού του Φαέθωνος

Ακόμη οι αναφορές σε αστρονομικά θέματα, διαφόρων μυημένων στα μυστήρια φιλοσόφων, ξεπερνούν τα όρια των γνώσεων, που κατά την συμβατική ιστορία θα έπρεπε να έχουν. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Σωκράτη στον "Φαίδωνα" του Πλάτωνα, όπου μιλάει για την σφαιροειδή μορφή της Γης, την περιγράφει πώς φαίνεται από ψηλά, και λέει ότι αυτό που εμείς βλέπουμε για ουρανό δεν είναι ο πραγματικός, αλλά όταν βγούμε έξω από αυτόν (έξω από την ατμόσφαιρα) βλέπουμε την πραγματική του εικόνα.

Από το περιοδικό NEXUS Μάιος 1998
 
 
http://www.diadrastika.com/2015/04/eleysinia-aisxylos.html

Όταν αυτοκτόνησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός – 74 χρόνια από την Γερμανική Εισβολή [6 Απριλίου 1941 ώρα 5:12 π.μ.]


Ναι λοιπόν υπήρξε Έλληνας Πρωθυπουργός που αυτοκτόνησε παρά να μείνει στα τεφτέρια των Αιώνων ότι Έλληνας Αρχηγός Κράτους έβαλε την υπογραφή του στην παράδοση του γένους. Δεν παρεδόθη ποτέ!
Αυτοκτόνησε και έσωσε την Τιμή της Ελλάδας κι ολόκληρης της Ευρώπης.

Και μάλιστα ήταν Πρωθυπουργός από «τύχη».
Αν δεν πέθαινε ο Ιωάννης Μεταξάς, δεν θα τον γνώριζε κανείς.
Αν υπέγραφε το Γερμανικό «μνημόνιο» δεν θα μπορούσε να του προσάψει κανείς κάτι, πολέμησε την μεγαλύτερη πολεμική δύναμη του κόσμου κι έχασε στην Μάχη των οχυρών, ήταν απλά διορισμένος και προσωρινός και θα έσωζε «μισθούς και συντάξεις» μια «αξιοπρεπείς παράδοση» που ίσως να μας γλίτωνε και από το λιμό, όπως έπραξε κι η επιτήδειος ουδέτερη Τουρκία.
Korizis_News
Αλλά δεν τους έκανε την χάρη. Πήρε την θέση του δικαίου κι όχι της Ισχύος, όταν όλος ο κόσμος υποκλίνονταν στα Γερμανικά Πάντσερ κι η ίδια η Μεγάλη Βρετανία ήταν αδύναμη κι αμυνόμενη.
Η δικαίωση ήρθε τέσσερις Ανοίξεις αργότερα στις 2 Μαΐου 1945 όταν ο Στρατηγός Helmuth Weidling, Διοικητής του Βερολίνου, υπογράφει την παράδοση της πόλης στον Σοβιετικό Στρατηγό Vasily Chuikov.
berlin-world-war-ii-soviet-soviet-russian-flag-red-army
Την εποχή του διορισμού του ήταν εκτός πολιτικής σκηνής, πλην όμως η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η προσωπικότητά του και το ήθος του, για τα οποία έχαιρε μεγάλης εκτίμησης απ΄ όλες τις πολιτικές παρατάξεις, συνέβαλαν ιδιαίτερα στην επιλογή και προτίμησή του από τους πρωτοκλασάτους του Ι. Μεταξά. (wiki)
74 χρόνια από την Γερμανική Εισβολή λοιπόν από τις 6 Απριλίου 1941 τις 5:12 π.μ. όταν γερμανικές, ιταλικές και ουγγρικές στρατιωτικές δυνάμεις επιτίθενται κατά της Γιουγκοσλαβίας, ενώ τρία λεπτά αργότερα αρχίζει η γερμανική επίθεση εναντίον της χώρας μας στο μέτωπο Ανατολικής Μακεδονίας (Γραμμή Μεταξά) και Θράκης, μετά την επίδοση τελεσιγράφου από τους Γερμανούς στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή.
Έτσι γράφεται η Ιστορία, όχι με αυτούς που για την «σταθερότητα» και την ασφάλεια της καρέκλας τους ξεπουλάνε τον λαό με το αζημίωτο, αλλά με αυτούς που τολμούν και πιστεύουν στην Ελληνική αξία της Ευρώπης, του Ανθρωπισμού κι όχι των Αγορών.
Πηγή: olympia.gr
Αυγερινός Χατζηχρυσός, twitter @avgerinosx
http://www.diadrastika.com/2015/04/aytoktonhse-ellhnas-prouypyrgos-1941.html

Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου: «Το 70,3% του χρέους αφορά μόνο τόκους – Ο ορισμός του επονείδιστου»

xreos_65


ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1994 ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 6,3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

«Το 70,3 % του συνόλου του ελληνικού δημόσιου χρέους αφορούν τόκους και αυτό από μόνο του αποτελεί τον ορισμό του επαχθούς και επονείδιστου χρέους», όπως αναφέρθηκε στη Γερουσία της Βουλής κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε το στοιχείο σοκ ότι μέχρι το 1994 το δημόσιο χρέος είχε αποπληρωθεί ήδη 6,3 φορές πάνω από το αρχικό! Πρόκειται για μια συνεχή αφαίμαξη του ελληνικού λαού που δεν επιτρέπει καμία ανάπτυξη στη χώρα παρά μόνο συντηρούσε τη διεφθαρμένη πολιτική και όχι μόνο ελίτ, η οποία χρησίμευε πάντοτε σαν θεματοφύλακας των ξένων συμφερόντων.
Συνεχίστηκαν στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής οι τοποθετήσεις για το δημόσιο χρέος, στο πλαίσιο της συγκρότησης της «Επιτροπής Αλήθειας» για το λογιστικό και νομικό του έλεγχο.
Ο συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του πως η συγκρότηση της Επιτροπής θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το Μνημόνιο.
Η συγκρότηση της «Επιτροπής Αλήθειας» για το δημόσιο χρέος ενισχύει το διαπραγματευτικό οπλοστάσιο της χώρας και «δίνει το μήνυμα της κόκκινης γραμμής. Η κόκκινη γραμμή είναι να φύγουνε απ” τον πολιτισμό της Ευρώπης οι παραβιάσεις των αρχών νομιμότητας της αστικής δημοκρατίας», σημείωσε ο κ. Κασιμάτης.
«Όταν το 1994 το χρέος ήταν 90 δισ. ευρώ, ο λαός είχε πληρώσει γι” αυτό 575 δισ., δηλαδή 6,3 φορές πάνω από το αρχικό. Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο, το χρέος ήταν 300 δισ. κατά την Eurostat και απ” αυτό, τα 211 δισ. αφορούσαν τόκους. Αυτό και αν είναι επαχθές χρέος, επονείδιστο ή με όποιο άλλο επίθετο θέλετε να το ονομάσετε», παρατήρησε ο νομικός Πέτρος Μηλιαράκης. Έχοντας εμπειρία από προσφυγές στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ο κ. Μηλιαράκης πρότεινε «να δημιουργηθεί μια διαδικασία προσφυγής στο διοικητικό δικαστήριο του Λουξεμβούργου, προκειμένου να αποφανθεί αν θίγεται από το PSI ο πυρήνας του δικαιώματος των ασφαλιστικών ταμείων ως ΝΠΔΔ και να κουρεύονται καταθέσεις που αποτελούν εγγύηση και ασφάλεια των ασφαλισμένων».
Ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ, Ολιβιέ ντε Σούτερ, πρότεινε για το έργο της Επιτροπής τρεις βασικές κατευθύνσεις διερεύνησης: Το αν οι διαπραγματεύσεις των δύο Μνημονίων έγιναν υπό πίεση και άρα έλλειψη συγκατάθεσης από πλευρά της Ελλάδος, (καθώς η σύναψη σύμβασης υπό οικονομική απειλή και χωρίς συναίνεση και των δύο μερών, απαγορεύεται από τη Σύμβαση της Βιέννης), το κατά πόσον έχει αλλάξει η συγκυρία από το 2010 ή το 2012, ώστε να δικαιολογείται σήμερα η επανεξέταση των τότε συμφωνιών (έλλειψη συναίνεσης σήμερα), καθώς και το αν η εφαρμογή των Μνημονίων έχει οδηγήσει σε παραβίαση του Κοινωνικού Χάρτη της ΕΕ και τα ευρωπαϊκά όργανα έχουν ξεπεράσει τις αρμοδιότητες που τους χορηγούσε η Συνθήκη της Λισσαβώνας.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Ντε Σούτερ προειδοποίησε πως «η ισχύς του εθνικού δικαίου μπορεί να αποτελέσει επιχείρημα για τη μη τήρηση μιας διεθνούς συμφωνίας, μόνον όταν είναι πρόδηλη η παραβίασή της και για θεμελιώδεις κανόνες».
Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Αριστείδης Καζάκος, επεσήμανε πως μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες παραμέτρους για την πιστοποίηση της νομιμότητας ή της παρανομίας του δημοσίου χρέους είναι και τα στοιχεία που αφορούν τις ξένες κυβερνήσεις. «Δεν είναι για παράδειγμα καθόλου συμπτωματικό, ότι κάποια στιγμή οι τράπεζες πχ της Γερμανίας πωλούν τα ελληνικά ομόλογα- και δεν είναι καθόλου συμπτωματικό ότι έχουμε μια οιονεί εκχώρηση χρέους από τις (γαλλικές και γερμανικές κυρίως) τράπεζες προς τις κυβερνήσεις »ανέφερε.
Στην πρωινή συνεδρίαση τοποθετήθηκαν, επίσης, ο καθ. Πολιτικής Οικονομίας, Σταύρος Τομπάζος, ο οποίος υποστήριξε πως η κρίση χρέους στην Ελλάδα δεν ήταν ενδημική αλλά εισαγόμενη, ο επικεφαλής της Αρχής ενάντια στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, Γιώργος Παντελής, που διαβεβαίωσε για τη συμπαράσταση της Αρχής στο έργο της Επιτροπής, ο διεθνολόγος Χρήστος Θεοδωρόπουλος και η καθ. εργατικού δυναμικού και οικονομικής ανάπτυξης στο πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς, Οσλέμ Στόκχάμερ.
«Είναι ειλικρινά συγκινητικό το γεγονός ότι όλοι οι επιστήμονες και όλα τα μέλη της Επιτροπής -και μιλώ ειδικά για τους ορμώμενους από το εξωτερικό- αποδέχθηκαν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια χωρίς απολύτως καμία αμοιβή», ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής σε σύντομη παρέμβασή της.
«Αυτό έχει μια σημασία, γιατί η χώρα αυτή έχει υποφέρει από τη διασπάθιση τεράστιων ποσών σε αμοιβές διαφόρων τύπων συμβούλων, οι οποίοι συνήθως κατέληγαν στην παραίτηση του ελληνικού δημοσίου από διαφόρων τύπων αξιώσεις, όπως στην περίπτωση της Ζήμενς», συμπλήρωσε.
 


defencenet.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/04/703.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ & ΑΛΗΘΙΝΟ !! Η συνταγή θαύμα: Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες!


Η μαγική συνταγή που θα θεραπεύσει τους πόνους στην μέση, στις αρθρώσεις και στα πόδια σε μόλις 7 ημέρες .Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά. Έλεγξα για τον εαυτό μου, τους φίλους μου και ο ίδιος πεπεισμένος ότι αυτή η συνταγή ήταν πραγματικά - ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.
Η συνταγή έχει ως εξής:...

- Σε Κάθε κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε 150 γρ βρώσιμη ζελατίνη (150γρ - για θεραπεία ενός μήνα.
- Το βράδυ, ρίξτε 5 γρ ζελατίνη (σε δύο επίπεδα κουταλάκια του γλυκού) και ένα τέταρτο φλιτζάνι κρύο (από το ψυγείο) νερό.
- Ανακινείστε και αφήστε το να σταθεί μέχρι το πρωί (εκτός ψυγείου).
- Η ζελατίνη θα διογκωθεί και θα μετατραπεί σε ζελέ τη διάρκεια της νύχτας.
- Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό και να φτιάξετε ένα μείγμα μελιού με νερό ή να ανακατέψετε με γιαούρτι ή ξινή κρέμα. Ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας..
- Όσοι άνθρωποι παραπονέθηκαν για πόνο στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, πόνο στη σπονδυλική στήλη, το λαιμό κλπ μετά από μια εβδομάδα παύουν να υφίστανται.
-Η Διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας. Επαναλάβετε ξανά σε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος για την αποκατάσταση της «λίπανσης» των αρθρώσεων.
Γιατί είναι η ζελατίνη είναι τόσο ευεργετική για τις αρθρώσεις;
Ζελατίνη - ένα προϊόν ζωικής προέλευσης, που λαμβάνεται στο αποτέλεσμα της επεξεργασίας του συνδετικού ιστού των Μεγάλων κερασφόρων ζώων - τένοντες, οστά, χόνδρος, κολλαγόνο είναι στην πραγματικότητα στην πιο αγνή της μορφή. Έχει θετική επίδραση στην κατάσταση των εσωτερικών ινών και μικρών σκαφών.
Έχει δύο αμινοξέα: προλίνη και hidrosiprolin(υδροξυπρολίνη), οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάκαμψη του συνδετικού ιστού. Ζελατίνης σε θέση να αυξήσει την ανάπτυξη και την έκταση του συνδετικού ιστού, η οποία είναι πολύ σημαντική σε νοσούσες αρθρώσεις.
*Η προλίνη (σύντμηση Pro ή P) είναι ένα α-αμινοξύ. Είναι ένα από τα πρωτεϊνογενετικά αμινοξέα και στο DNA κωδικοποιείται με τα κωδικόνια CCU, CCC, CCA, και CCG. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να συνθέσει προλίνη από άλλες ενώσεις, άρα δεν είναι διατροφικός απαραίτητο αμινοξύ. Είναι το μοναδικό πρωτεϊνικό αμινοξύ το οποίο ενσωματώνει στο μόριό του μια δευτεροταγή αμίνη, δηλαδή το αμινικό άζωτο ενώνεται με δύο αλκυλομάδες (R1-N(H)-R2).
*Η υδροξυπρολίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στο κολλαγόνο. Η απέκκριση της υδροξυπρολίνης στα ούρα είναι ένας χρήσιμος δείκτης του μεταβολισμού (αποδόμησης) του κολλαγόνου. Αντανακλά τον ρυθμό αποδόμησης των οστών και έτσι είναι μία καλή εξέταση για την παρακολούθηση της κατάστασης στη νόσο Paget.
Η ζελατίνη είναι ένα χρήσιμο προϊόν εξαιρετικής ποιότητας για τη βελτίωση της υγείας:
- Ενισχύει τις αρθρώσεις και καρδιακό μυ
- Βελτιώνει το μεταβολισμό
- Αυξάνει την πνευματική ικανότητα
- Διατηρεί τη κατάσταση του δέρματος υγιή
- Δίνει ελαστικότητα και την αντοχή των τενόντων και των συνδέσμων
- Εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας
- Οδηγεί σε βελτίωση της ανάπτυξης και τη δομή των μαλλιών και των νυχιών (βλ σπιτικό σαμπουάν με ζελατίνη και μάσκα ζελατίνη για όλους τους τύπους μαλλιών)
- Αναντικατάστατο στη δυσπλασία
Ακολουθήστε την συνταγή και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα


* Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα 
http://www.newsitamea.gr/i-sintagi-thavma-bori-na-therapefsi-tous-ponous-stis-arthrosis-sas-se-7-molis-meres/#_

Σπάει το εμπάργκο στην Ελλάδα ο Πούτιν!

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσκεψη Τσίπρα – Καμμένου στην Μόσχα, η Ρωσία εξαιρεί την Ελλάδα από το εμπάργκο προς τις χώρες της Δύσης! Μία κίνηση με ισχυρό συμβολισμό τόσο εν όψει της επίσκεψης αλλά και γενικότερα...Όπως διευκρίνισε ο Ρώσος αρμόδιος Αλεξένκο, τα κλιμάκια της «Rosselkhoznadzor», του νεου ελεγκτικού μηχανισμου της Ρωσίας, θα βρίσκονται στην Ελλάδα από τις 20 Απριλίου και για δύο εβδομάδες θα διενεργούν επιτόπιους ελέγχους στις ελληνικές κτηνιατρικές υπηρεσίες και σε 20 ελληνικές επιχειρήσεις των κλάδων γάλακτος, ιχθύων και κρέατος.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Aλεξένκο ξεκαθάρισε εκ νέου ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που πρόκειται να δεχθεί τους σχετικούς ελέγχους και θα ακολουθήσουν η Κύπρος και η Ουγγαρία.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος και η γενική διευθύντρια της aCert (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ) Στέφανος Μπίλλας και Κωνσταντία Ναλμπάντη αντίστοιχα, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη Μόσχα, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τις ρωσικές αρχές, καλούν τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής στο μητρώο της «Rosselkhoznadzor».
Όπως εξήγησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η aCert αναλαμβάνει την προετοιμασία, την εκπαίδευση, την αξιολόγηση και την πιστοποίηση των υπό ένταξη στο μητρώο επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας της Τελωνειακής Ένωσης (ΤΕ) και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_978.html

Αρχαίος ελληνικός γρίφος μας βοηθά να κατανοήσουμε τις σύγχρονες ανθρώπινες νόσους

 
Ακόμα και μπροστά στο θάνατο, ο Ζήνων ο Ελεάτης ήξερε πώς να εκνευρίσει τους ανθρώπους γύρω του.

Ακόμα και όταν συνελήφθη με την κατηγορία της συνωμοσίας εναντίον του τύραννου Demylus, ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος αρνήθηκε να συνεργαστεί. Η ιστορία λέει ότι, αντί να μιλήσει, δάγκωσε τη γλώσσα του και την έφτυσε μπροστά του.

Ο Ζήνων πέρασε τη ζωή του εξοργίζοντας τους άλλους. Πριν από το θάνατό του, είχε την φήμη ότι έφτιαχνε εκπληκτικούς γρίφους. Έφερνε στο μυαλό του μια σειρά από φαινομενικά αντιφατικές καταστάσεις γνωστές και ως «Παράδοξα του Ζήνωνα», που έχουν εμπνεύσει αιώνες συζήτησης μεταξύ φιλοσόφων και μαθηματικών. Τώρα οι ιδέες του βοηθούν τους ερευνητές να αντιμετωπίσουν ένα πολύ πιο επικίνδυνο πρόβλημα.

Αγώνας χωρίς τέλος

Ο πιο διάσημος γρίφος του Ζήνωνα είναι «Ο Αχιλλέας και η χελώνα». Ο ήρωας του Τρωικού πολέμου, Αχιλλέας ετοιμάζεται για έναν μεγάλο αγώνα δρόμου με αντίπαλο μια χελώνα. Για λόγους δικαιοσύνης , ο Αχιλλέας δίνει στον χελώνα ένα προβάδισμα – ας πούμε ενός χιλιομέτρου. Όταν ξεκινάει ο αγώνας, ο Αχιλλέας φτάνει σύντομα την θέση εκκίνησης της χελώνας. Ωστόσο, στο χρόνο που του χρειάζεται για να φτάσει σε αυτό το σημείο, η χελώνα έχει κινηθεί προς τα εμπρός, ίσως στο ένα δέκατο του χιλιομέτρου. Ο Αχιλλέας καλύπτει γρήγορα αυτή την απόσταση, αλλά η χελώνα έχει κινηθεί εκ νέου.

Ο Ζήνωνας υποστήριξε ότι επειδή η χελώνα είναι πάντα μπροστά από την χρονική στιγμή που ο Αχιλλέας φτάνει στην προηγούμενη θέση της, ο ήρωας δεν θα την φθάσει ποτέ. Ενώ η συνολική απόσταση που πρέπει να τρέξει ο Αχιλλέας μειώνεται με το χρόνο, υπάρχει ένας άπειρος αριθμός κενών που πρέπει να καλύψει:

1 + 1/10 + 1/100 + 1/1000 + …

Και σύμφωνα με τον Ζήνωνα, «Είναι αδύνατο να διασχίσει έναν άπειρο αριθμό πραγμάτων σε ένα πεπερασμένο χρονικό διάστημα.»

Μόλις τον 19ο αιώνα οι μαθηματικοί απέδειξαν ότι ο Ζήνωνας έκανε λάθος. Καθώς η απόσταση ανάμεσα στον Αχιλλέα και την χελώνα γίνεται ολοένα και μικρότερη, ο Αχιλλέας καλύπτει το χαμένο έδαφος όλο και πιο γρήγορα. Στην πραγματικότητα, η απόσταση γίνεται τελικά απειροελάχιστη – τόσο μικρή που ο Αχιλλέας την καλύπτει στιγμιαία. Το αποτέλεσμα είναι ο Αχιλλέας να φθάνει τη χελώνα και να την προσπερνά.

Σε ποιο σημείο ο Αχιλλέας φθάνει τη χελώνα; Χάρη στο έργο των μαθηματικών του 19ου αιώνα όπως του Karl Weierstrass, υπάρχει ένας κανόνας γι ‘αυτό. Για οποιοδήποτε αριθμό n μεταξύ 0 και 1 ,

1 + n + n2 + n3 + … = 1 / (n – 1 )

Στο πρόβλημα του Ζήνωνα το n = 1/10, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αχιλλέας θα φθάσει τη χελώνα μετά από 1,11 χιλιόμετρα.

Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια ιστορική περιέργεια – μια έξυπνη λύση σε έναν αρχαίο γρίφο. Αλλά η ιδέα εξακολουθεί να είναι επίκαιρη. Αντί να το χρησιμοποιήσουν για να μελετήσουν τον αγώνα μεταξύ ενός δρομέα και μιας χελώνας, οι μαθηματικοί τον χρησιμοποιούν για να εργαστούν για την καταπολέμηση των ασθενειών.
Από τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά το σύνδρομο αναπνοής της Μέσης Ανατολής (MERS), πάνω από 400 περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα κρούσματα αποτελούνται από ένα μόνο πρόσωπο, που μολύνθηκε από μια εξωτερική, αλλά συχνά άγνωστη, πηγή. Σε άλλες περιπτώσεις, υπάρχει μια συστάδα μολυσμένων ατόμων που είχαν έρθει σε επαφή με άλλο μολυσμένο άτομο.

Ένας τρόπος για να μετρηθεί η μετάδοση της νόσου είναι ο αριθμό αναπαραγωγής, που συμβολίζεται ως R. Αυτός είναι ο μέσος αριθμός των δευτερευουσών περιπτώσεων που παράγεται από ένα τυπικό λοιμώδη άτομο. Εάν το R είναι μεγαλύτερο από ένα, κάθε μολυσματικό άτομο θα παράγει τουλάχιστον μία δευτερεύουσα περίπτωση και η λοίμωξη μπορεί να προκαλέσει μεγάλη επιδημία. Αν το R είναι μικρότερο από ένα, το ξέσπασμα τελικά θα μειωθεί σταδιακά.

Ακόμη και αν η λοίμωξη έχει μέχρι στιγμής αποτύχει να προκαλέσει μια επιδημία, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την τιμή του αριθμού αναπαραγωγής. Όσο πιο κοντά είναι ο ιός είναι σε αυτό το κρίσιμο όριο του ενός, τόσο μικρότερο είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί για την αποτελεσματική εξάπλωση του.

Χρησιμοποιώντας τον αριθμό αναπαραγωγής, μπορούμε να εκτιμήσουμε τι μπορεί να συμβεί όταν μια νέα λοίμωξη εισέρχεται στον ανθρώπινο πληθυσμό. Κατά μέσο όρο, η αρχική υπόθεση θα δημιουργήσει R δευτερεύουσες περιπτώσεις. Αυτές οι λοιμώξεις R, θα δημιουργήσουν περισσότερες R, πράγμα που σημαίνει R2 νέες περιπτώσεις, και ούτω καθεξής.

Αν το R είναι λιγότερο από ένα, αυτό θα δημιουργήσει ένα πρότυπο ακριβώς όπως την περίπτωση του Αχιλλέα με τη χελώνα. Έτσι, αν γνωρίζουμε την τιμή του αριθμού αναπαραγωγής μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τύπο για να υπολογίσουμε πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα ξέσπασμα επιδημίας κατά μέσο όρο :

Μέσο μέγεθος εστίας = 1 + R + R2 + R3 + … = 1 / ( 1 -R )

Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε τον αριθμό αναπαραγωγής για το MERS. Ευτυχώς, ξέρουμε πόσες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί σε κάθε εστία. Που σημαίνει ότι για να υπολογιστεί ο αριθμός αναπαραγωγής (υποθέτοντας ότι είναι κάτω από 1), εμείς απλά θα πρέπει να αντιστρέψουμε την εξίσωση:

R = 1 – 1 / ( μέσο μέγεθος )

Κατά το πρώτο έτος των αναφερόμενων περιπτώσεων MERS, τα συμπλέγματα της νόσου κυμαίνονται από μία μόνο περίπτωση σε μια ομάδα μεγαλύτερη των 20 ατόμων, με μέσο μέγεθος εστίας 2,7 περιπτώσεις. Σύμφωνα με τον παραπάνω υπολογισμό, ο αριθμός αναπαραγωγής θα μπορούσε, επομένως, να ήταν περίπου στο 0,6.

Αντίθετα, υπήρχαν μόνο δύο αναφερόμενες περιπτώσεις κρουσμάτων στη Σαγκάη κατά τη διάρκεια καταγραφής των εστιών της γρίπης των πτηνών H7N9 , την άνοιξη του 2013. Το μέσο μέγεθος της εστίας ήταν ως εκ τούτου 1,1 περιπτώσεις, το οποίο δίνει μια εκτίμηση του αριθμού αναπαραγωγής στο 0,1 – πολύ μικρότερο από εκείνο του MERS.

Αν και οι τεχνικές αυτές παρέχουν μόνο πρόχειρες εκτιμήσεις, δίνει στους ερευνητές έναν τρόπο για να αξιολογήσουν τον κίνδυνο της νόσου χωρίς λεπτομερείς βάσεις δεδομένων. Οι μέθοδοι αυτοί είναι ιδιαίτερα πολύτιμοι κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας. Από τη γρίπη των πτηνών μέχρι το MERS, οι πληροφορίες είναι πολύτιμες όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με λοιμώξεις που, όπως ο Ζήνωνας, δεν δίνουν εύκολα τα μυστικά τους.


http://www.ksipnistere.com/2015/04/blog-post_694.html

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο Έλληνας που φωτογράφισε τη λιτότητα και έκανε το TIME να του υποκλιθεί...[photos]

 
Ενα αφιέρωμα στον Ελληνα φωτογράφο Αγγελο Τζωρτζίνη κάνει το αμερικανικό περιοδικό...
TIME, χαρακτηρίζοντας τη δουλειά του ως «μια δυναμική ματιά μέσα στη χτυπημένη από τη λιτότητα Ελλάδα».

Παράλληλα, τονίζει ότι «πρόκειται για έναν ταπεινό, συχνά έντονο στοχασμό για την ευθραυστότητα της κοινωνικής συνοχής» στη χώρα.

Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος Richard Conway επιχειρεί να δώσει μια εικόνα της κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα, μαζί με τις Πορτογαλία, Ιταλία, Ιρλανδία και Ισπανία από το 2009, τονίζοντας πως το τίμημα που έπρεπε να πληρώσουν για τα πακέτα διάσωσης από την ΕΕ και το ΔΝΤ ήταν η μαζική περικοπή δαπανών. Πρόκειται για μια κίνηση «βαθιά αντιλαϊκή» γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος και τονίζει ότι «στην Ελλάδα, τα μέτρα λιτότητας συνδέθηκαν με απολύσεις στον δημόσιο τομέα, περικοπές στην πρόνοια και κατά συνέπεια με την άνοδο των κομμάτων της ακροδεξιάς και της ακροαριστεράς». Από την άλλη, στην Ιρλανδία, οι συνέπειες ήταν «η μεγάλης κλίμακας μετανάστευσης και η κατάρρευση της αγοράς ακινήτων», ενώ στην Πορτογαλία «η μαζική ανεργία των νέων».

«Σήμερα», συνεχίζει ο αρθρογράφος του TIME, «τα πράγματα έχουν αλλάξει τουλάχιστον για κάποιους». «Στα χαρτιά, Λισαβόνα και Δουβλίνο δείχνουν να ανακάμπτουν [...] αλλά η κατάσταση στην Αθήνα συχνά φαίνεται σα να χειροτερεύει» σχολιάζει ο Conway ο οποίος τονίζει ότι «1 εκατομμύριο άνθρωποι υπολογίζεται πως δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίας υγείας, κάτι που έχει συνδεθεί με την άυξηση της μετάδοσης του HIV, την παιδική θνησιμότητα και τα ποσοστά αυτοκτονιών -την ώρα που το 40% των παιδιών στην Ελλάδα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας».

«Αυτή την Ελλάδα έθεσε ως στόχο να απαθανατίσει ο φωτογράφος Αγγελος Τζωρτζίνης» γράφει το αμερικανικό περιοδικό TIME και επισημαίνει πως «κατά τη διάρκεια της δουλειάς των έξι ετών, έχει καταγράψει (με τον φακό του) τις επιπτώσεις των μέτρων λιτότητας στην πατρίδα του, την οποία όπως λέει δεν αναγνωρίζει πια».

«Οι εικόνες που έχουν προκύψει είναι τόσο δυναμικές όσο και σοκαριστικές» συνεχίζει ο Conway. «Ο φωτογράφος μας δείχνει τα πάντα: από τις συγκεντρώσεις των μελών της Χρυσής Αυγής μέχρι τις γυναίκες που εργάζονται ως πόρνες και από τους μετανάστες που αναζητούν καταφύγιο μέχρι τους ναρκομανείς στις κρεβατοκάμαρές τους. Αυτός είναι ένας ταπεινός, συχνά έντονος, στοχασμός πάνω στην ευθραυστότητα της κοινωνικής συνοχής και πάνω στον πραγματικό αντίκτυπο που μπορούν να έχουν στην πραγματική ζωή οι οικονομικές πολιτικές» καταλήγει το άρθρο.

Στη συνέχεια, παραθέτει 18 φωτογραφίες του Αγγελου Τζωρτζίνη από την Ελλάδα της κρίσης:




Διαδηλωτής και ΜΑΤ «παλεύουν»




Μια νεαρή διαδηλώτρια στο Σύνταγμα μετά τις οδομαχίες μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης




Οδομαχίες σε διαδήλωση μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία κι ένας διαδηλωτής με το όπλο στο χέρι




Ενας δρόμος κοντά στην Ομόνοια, που χρησιμοποιείται ως στέκι ναρκομανών




Ο Ντίνος κοιμάται στον καναπέ του σαλονιού υπό το φως ενός κεριού στο σπίτι του στο Πέραμα. Ο Ντίνος μένει με τη μητέρα του Δήμητρα σε ένα μικρό σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και έξι μήνες. «Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα» σχολιάζει ο δημοσιογράφος του TIME






Η Ανδριάνα εργάζεται ως πόρνη και διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εδώ με τον σύντροφό της, τον Νίκο. Η Ανδριάνα δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της εγκυμοσύνης της




Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε παλαιότερη ομιλία του προς τους οπαδούς του κόμματός του. Το περιοδικό σχολιάζει πως τώρα είναι προφυλακισμένος




Ρούχα στοιβαγμένα σε αυτοκίνητο που λειτουργεί ως καταφύγιο για έναν άστεγο




«Κόσμος αρπάζει ένα κομμάτι δωρεάν φαγητό που διανέμεται από αγρότες στην Αθήνα» γράφει ο δημοσιογράφος του TIME




Μια γυναίκα κλαίει κατά τη διάρκεια διαδήλωσης των δημοτικών υπαλλήλων στην Αθήνα




Ενα αυτοσχέδιο σπίτι για άστεγο στο κέντρο της Αθήνας




Κεντρικό πρόσωπο της φωτογραφίας ένα μικρό αγόρι σε συγκέντρωση υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.


http://www.ksipnistere.com/2015/04/time-photos.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΣ ΑΝΤΙΝΟΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ «ALPHA OMEGA STATION» ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ Μ1


ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 4(1)
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΥΣΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ !!!
ΟΜΩΣ : ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !!!

ΠΕΣ ΑΝΤΙΝΟΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ:
1ον … ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ .. ALFA….OMEGA .. STASION …..ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!
2ον … ΤΟΝ Μ1 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ALFA OMEGA….
3ον … TO ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ …
ΚΑΙ…
4ον … ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ………
Vladimir I. Kobzarιδιοκτήτης αλλά και ως ο Διοικητής και η μοναδική Αρχή και υπογράφων του Παγκόσμιου Κρατικού Κλειστού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος με την επωνυμία «ALPHA OMEGA STATION» , που ενεργεί σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες ( White House Protocol No.: 558-22821) και ο οποίος ασκεί την νόμιμη κυριότητα νομή και κατοχή και εξουσία που νομίμως του χορηγήθηκε επί των διάφορων περιουσιακών στοιχείων που κρατούνται εντός των Θεσμικών Μητρικών λογαριασμών και που είναι καταχωρημένοι στο Ομοσπονδιακό Συστημα τραπεζών των Διεθνών Διακανονισμών.
11110873_10205793915540664_521726690236578058_n (1)11091328_10205793915180655_4973006797241160043_n11088530_10205793915300658_2269283151687015722_n11091327_10205793915100653_4930004984264928335_n11094717_10205793915460662_5644655175988801361_n1528490_10205793915060652_3321267031973467813_n
( Κοινοποίηση εγγράφων Dimos Dimaresis )
…………………………………
………………………………..
………………………………..
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ… 
……………………………….
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 2(1) 1
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 4(2) 1
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,
 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 
ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.
1509263_10205464360231079_6199631921153637229_n
…………………………………………
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters