Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & NON-DISCLOSURE ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

513702-chania8.1 
Δόκτωρ Λαμπράκης: καταρχήν εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι θέλουμε να είμαστε διοικούντες και ούτε έχουμε τέτοιες φιλοδοξίες. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να δείξουμε το δρόμο προς τον Ελληνισμό. Ο λαός θα αναδείξει τους ηγέτες του. Ο λαός θα αναδείξει τους ταγούς του. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να αρχίσει ο Έλληνας να σκέφτεται ελληνικά και να κρίνει τα πάντα με βάση τον Ελληνισμό.

Αντώνης Βαλσαμάκης: Αυτή είναι η επιθυμία μας, εμείς άλλωστε αυτό που έχουμε ως αποστολή, ως έργο, ως εργασία, είναι η απελευθέρωση της πατρίδας, τα υπόλοιπα δεν είναι δική μας δουλειά, τα υπόλοιπα δεν είναι μόνο δική μας δουλειά, τα υπόλοιπα είναι δουλειά όλων μας.

Δόκτωρ Λαμπράκης : Είναι όλων των Ελλήνων, οι Έλληνες θα αναδείξουν τους ταγούς τους. Εμείς είναι να προσφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι προς την σωστή κατεύθυνση.

Αντώνης Βαλσαμάκης: Δεν μπορούμε τίποτα περισσότερο να κάνουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνουμε και τίποτα λιγότερο. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε μαζί σας, και θα εξακολουθήσουμε όσο μπορούμε να συνεισφέρουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Επί των πρακτικών θεμάτων, είμαστε πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσουμε το θέμα των δήμων όπως σας έχουμε πει έχουμε προέγκριση για ένα τεράστιο ποσό για όλη την Ελλάδα και δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε ποιο σημείο, ενώ έχει αρχίσει αυτή η διαδικασία δηλαδή η προέγκρισης έχει δοθεί από την 16 Νοεμβρίου, από κει θα έλεγα αρχίζει μια διαδικασία η οποία διαρκεί από 60 μέχρι 70 εργάσιμες ημέρες

Αντώνης Βαλσαμάκης : προσέξτε την ημερομηνία για τις 60,70 εργάσιμες τραπεζικές ημέρες

Δόκτωρ Λαμπράκης : 16 Νοεμβρίου εδόθει η προέγκριση. Σε κάθε δήμο που υπογράφουμε όλοι υπογράφουν ένα έγγραφο που λέγεται NON DISCLOSURE.

Το NON DISCLOSURE σημαίνει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να ανακοινώσουμε σε οποιονδήποτε άλλο τι έχει κάνει ο διπλανός δήμος. Αρα επομένως επειδή συνέχεια μας ρωτάνε «ποιος άλλος δήμος έχει υπογράψει ;» δεν μπορούμε από την νομοθεσία δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε παρά μόνον εάν ο δήμος μας δώσει έγγραφη άδεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς εντέλει, χωρίς την παρουσία σας δεν θα μπορούσε να υλοποιείται αυτή η προσπάθεια, το ίδιο συμβαίνει για όλες τις ομάδες για όλα τα κύτταρα ελληνισμού που αυτή τη στιγμή ενεργοποιούνται και μεγαλουργούν σε όλη την Ελλάδα. Σας λέω ότι σε σύντομο διάστημα ίσως αρκετοί από μας, ίσως και όλοι μας να είμαστε στην Ελλάδα για μια συγκεκριμένη αποστολή την οποία να είστε σίγουροι ότι θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε.
alfeiospotamos.pblogs.gr 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΟΜΑΔΑ:EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook
Ei-End Mnemosyne International

« ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΝ » Το μέταλλο που υπάρχει μόνο σε ένα γεωφυσικό σημείο της Ελλάδος

ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΝ 
Δόκτωρ Λαμπράκης: Για να κεντρίσω λίγο την περιέργεια, αλλά και να ενδυναμώσω την υπερηφάνειά σας θα σας μιλήσω για δυο λεπτά για ένα και μόνον μέταλλο το οποίον ονομάζεται «γοργόνειον». Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον πλανήτη, υπάρχει μόνο σε ένα σημείο γεωφυσικό της Ελλάδος. Το γοργόνειο είναι ένα μέταλλο το οποίο συντονίζει τις δονήσεις του με τις δονήσεις του ανθρώπου που το κρατάει. Εάν δηλαδή εκείνος ο οποίος φέρει το γοργόνειο στο σώμα του έχει καλές προθέσεις, παίρνει υπερβολικές δυνατότητες. Είναι κάτι το οποίο είχε πάντα μαζί του ο Μέγας Αλέξανδρος. Θυμάστε ότι πριν από μερικές ημέρες, περίπου ή επτά ή οκτώ ημέρες, βγήκε στο διαδίκτυο και πάλι μια καινούργια θεωρία για το πώς απέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος. Απέθανε, λέει, από ένα φυτό το οποίο ήταν στην Βαβυλώνα και κάτι τέτοιες αηδίες. Τι σημαίνει αυτό. Ότι ουδείς γνωρίζει πώς απέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος. Εάν είχαν πεισθεί για τον τρόπο του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν θα το ψάχνανε ακόμα εν έτη 2014. Αυτή είναι η πρώτη διαπίστωσις. Η δεύτερη διαπίστωσις είναι η εξής: εάν το μέταλλο το οποίο σας είπα, το οποίο θα το διαπιστώσετε αν πάτε στο ψηφιδωτό της Πομπηίας. Στην Πομπηία λοιπόν, στο δάπεδο της Πομπηίας σε ψηφιδωτό είναι η μάχη της Ισσού. Εκεί λοιπόν φαίνεται ο Αλέξανδρος επάνω στον Βουκεφάλα και μπροστά στο στήθος του έχει μία μέδουσα, την κεφαλή της Μεδούσης. Αυτή λοιπόν η κεφαλή της Μεδούσης ήταν φτιαγμένη από αυτό το υλικό.
Ο Αλέξανδρος, να μην απατόμεθα, δεν κέρδισε όλους τους στρατούς της υφηλίου επειδή το κοντάρι του ήταν τρία πόδια, δηλαδή 10 μέτρα παραπάνω από των υπολοίπων, ούτε επειδή η μακεδονική φάλαγγα από 35.000 ανθρώπους αντιμετωπίζοντας στρατούς 300.000 και 500.000 τους κατετρόπωνε χωρίς να υπάρχει κανένα, βεβαίως με δυσκολία, αλλά έχοντας πάντα το πάνω χέρι, όπως λέμε στην λαϊκή γλώσσα. Είναι σαφές ότι ο Αλέξανδρος είχε πάρα πολλά υπερόπλα στην διάθεσή του, είχε όμως και ένα πολύ σημαντικό και αυτό έχει μεγάλη σημασία για αυτό που συζητάμε σήμερα.
ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ
Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε τους πιο τέλειους αλχημιστές που έζησαν ποτέ στον πλανήτη. Δεν θέλω να σας παραπέμψω στην διδασκαλία του Αριστοτέλους, πρέπει να σας πω όμως οτι η στρατιωτική διοίκησις του Αλεξάνδρου, δηλαδή ο τρόπος που οργάνωσε την εκστρατεία σε οικονομική βάση είναι μία τρομερή πραγματεία που θα έπρεπε να απασχολήσει όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους στρατιωτικούς οι οποίοι σχεδιάζουν την άμυνα του ελληνικού γεωφυσικού χώρου. Ο Αλέξανδρος λοιπόν είχε μία τρομερή επιτυχία στην οργάνωση και την χρηματοδότηση όλου του στρατού του γιατί για σκεφτείτε να ξεκινήσεις από την Μακεδονία την εποχή εκείνη, να βρίσκεσαι χιλιάδες μίλια μακριά από τον τόπο σου πώς αυτοί οι στρατιώτες, πως καταρχήν οι οικογένειές τους, τόσα χρόνια που πολεμούσαν πώς οι οικογένειές τους θα συντηρούνταν πίσω στην Μακεδονία, και αν δείτε την μισθοδοσία τόσο των στρατηγών αλλά και των απλών οπλιτών των πελταστών, των ακοντιστών, των τοξοβόλων, θα δείτε ότι οι μισθοί ήταν υπερβολικοί ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα. Γιατί έπρεπε με κάθε τρόπο οι οικογένειες τουλάχιστον, οι στρατιώτες να μην έχουν στο μυαλό τους ότι οι οικογένειές τους λιμοκτονούν πίσω στην Μακεδονία. Νομίζετε λοιπόν ότι ο Αλέξανδρος κουβαλούσε τσουβάλια χρυσό ή βασιζόταν στο αν καταλάμβανε χρυσό στις χώρες που περνούσε; Βεβαίως όχι. Είχε τους μηχανισμούς του πώς να δημιουργεί μέσω των αλχημιστών. Και τι είναι οι αλχημιστές: Για να πάμε σιγα σιγά να μπαίνουμε στο πνεύμα του ελληνισμού τι είναι ο αλχημιστής; Είναι εκείνος που μπορεί να επηρεάσει την πυκνότητα της ύλης. Δεν είναι τίποτε άλλο ο αλχημιστής. Για σκεφτείτε, εάν πάρετε έναν γλύπτη σήμερα και του πείτε θα σου δώσουμε όσα χρήματα θέλεις να μας κάνεις τη Νίκη της Σαμοθράκης ή τον ξυλευόμενο του Λυσίππου ή τον δισκοβόλο του Μύρωνος, μα να μας τον κάνεις ακριβώς όπως είναι το αρχικό γλυπτό ή να μας κάνεις μια κολόνα του Παρθενώνα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρει, ούτε μία στο εκατομμύριο. Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή είχε περισσότερη τεχνολογία ο Μνησικλής, ο Φειδίας, ο Πραξιτέλης; είχαν καλύτερη τεχνολογία από ότι έχουμε σήμερα και έφτιαξαν αυτά τα αριστουργήματα από ένα σκληρό υλικό όπως το μάρμαρο; πως γίνεται αυτό; πώς κατ’αρχήν επέτυχαν την λείανση των προσώπων, τα χαρακτηριστικά;
ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ
Παρατηρώντας τον Ηνίοχο θα δεις ότι ξεχωρίζεις και τις φλέβες κάτω από το δέρμα. Καταλαβαίνετε ότι για να γίνουν αυτά τα πράγματα έπρεπε να υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος. Πώς γίνονταν λοιπόν αυτό; με την επήρεια της πυκνότητος του υλικού. Εάν πάρουμε δηλαδή έναν μύστη ή έναν, όπως η Αναγέννηση αποφάσισε να τους ονομάσει “αλχημιστές”, εάν πάρουμε έναν μύστη της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, του ελληνισμού, ο μύστης αυτός είχε την δυνατότητα να επηρεάζει την πυκνότητα της ύλης. Όταν ομιλούμε περί ανελίξεως του ανθρωπίνου γένους και ομιλούμε περί ελληνισμού, πάντα να θυμόμαστε ότι οι Έλληνες της εποχής είχαν την δυνατότητα μέσω των μυστών να επηρεάζουν την ύλη. Να κάνουν δηλαδή το μάρμαρο εύπλαστο και κατόπιν αφού του έδιναν το σχήμα που είχαν κατά νουν να το επαναφέρουν στην αρχική του πυκνότητα.
Σας τα λέω πολύ απλά για να αντιληφθούν οι ακροατές πώς είναι δυνατόν! Τι είναι το χρυσάφι; είναι ένα κομμάτι σιδήρου που με μια συγκεκριμένη χημική διεργασία μπορεί να γίνει χρυσάφι. Αυτό είναι, σίδηρος είναι βασικά. Έτσι λοιπόν μπορεί ο μύστης να μετατρέψει ένα μέταλλο σε χρυσό. Ακούτε τώρα για θησαυρούς των Αζτέκων, θησαυρούς των Μάγιας, θησαυρούς εκείνων, ο μεγαλύτερος θησαυρός όλων των εποχών ήτο ο θησαυρός του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Διότι είχε τους τελειότερους μύστες και τους τελειότερους αλχημιστές της εποχής.
Επομένως από την εποχή εκείνη ακόμα- θέλω να ειδοποιήσω και να πληροφορήσω τον αγαπητό δήμαρχο ο οποίος θέλει βοήθεια από τον Σόρο ή από τον Σώρρα όπως αυτές τις μέρες γίνεται η αντιπαράθεσις στον ελληνικό χώρο- να τον ειδοποιήσω ότι από την εποχή εκείνη ακόμα υπάρχει ένας τεράστιος θησαυρός στον πλανήτη βάση του οποίου δημιουργούνται τα χρήματα σήμερον.
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Υπάρχει ένα συγκεκριμένο δαχτυλίδι, θα έλεγα, το οποίον πάντα σηματοδοτεί εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια την Αρχή του πλανήτη, καθαρά ελληνικό, σε χέρια καζάρων. Μεταβιβάζεται από τους καζάρους από τον έναν στον άλλον, ενώ είναι επάνω σε αυτό το δακτυλίδι χαραγμένα ένα ακόντιο, ο τρίποδας του Απόλλωνος και ένα σκήπτρο. Αυτό λοιπόν το δακτυλίδι μεταβιβάζεται χωρίς καν ο ελληνισμός να γνωρίζει ποιός ακριβώς τον έχει κατακλέψει, ποιός είναι ο επικυρίαρχος, από τον ένα επικυρίαρχο στον άλλον για χιλιάδες χρόνια τώρα και κρατούν τον ελληνισμό δέσμιο κάτω από την επιφανειακή, θα έλεγα, επικυριαρχία ιδεωδών, ιδεών και πρακτικών οι οποίες αντίκειται προς τον ελληνισμό.
Πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα με την καθολική μας στάση όλοι οι Έλληνες οτι αναγνωρίζουμε το δικαίωμα όλων των εμβίων όντων στον πλανήτη να ζουν μια ειρηνική ζωή, πρέπει όμως να αναγνωρίσουν όμως και αυτοί το δικαίωμά μας να κάνουμε το ίδιο και δεν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτούς που είναι δικό τους. Να μας δώσουν μόνον τα δικά μας και είναι αρκετά για να επανέλθει ο ελληνισμός στο χρυσούν γένος!
Γιώργος Αρίστογλου: Αυτό το δακτυλίδι κύριε Λαμπράκη είναι των Ελλήνων;
Ο Μ1
Δόκτωρ Λαμπράκης: Ναι, αυτό προέρχεται από την εποχή των Ολυμπίων και μεταβιβάζεται ακόμα και σήμερα. Αυτή την στιγμή δε θέλω να σας αποκαλύψω στα χέρια ποιανού είναι γιατί θα βγείτε από τα ρούχα σας, πρέπει να σας πω όμως ότι ο προηγούμενος κάτοχος και φορέας του δακτυλιδιού αυτού, ο οποίος στην γλώσσα των οικονομολόγων ονομάζεται Μ1. Εάν και όσοι από τους Έλληνες που ισχυρίζονται ότι είναι οικονομολόγοι γνωρίζουν πώς πραγματικά δουλεύει η παγκόσμια οικονομία, θα ξέρουν τι σημαίνει Μ1. Ο Μ1 λοιπόν, ο οποίος μεταβίβασε το συγκεκριμένο δακτυλίδι θα μπορούσα να πω ότι δεν ήταν μακριά από τις αρχές του ελληνισμού. Ο άνθρωπος αυτός έχει εξασφαλίσει την ανεξαρτησία όλων των λαών της γης- το τονίζω αυτό- έχει εξασφαλίσει την ανεξαρτησία και την οικονομική ευμάρεια όλων των λαών της γης, αλλά μπήκαν στη μέση οι διαχειριστές τραπεζίτες και έχουν αλλάξει όλο το σύστημα το οποίο είχε δημιουργήσει. Το σύστημα αυτό το οποίο είχε δημιουργήσει αυτός ο άνθρωπος απέδιδε πλήρη οικονομική ελευθερία σε όλα τα έθνη της γης, σε όλα τα συντεταγμένα κράτη. Τα χρήματα δηλαδή τα οποία οι λαοί “δανείζονται” σήμερα- και δεν μιλάω μόνο για τον ελληνικό λαό- δεν είναι χρήματα που ανήκουν σε κάποιον άλλον. Είναι δικά τους χρήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί διαχρονικά.
Η ΤΤΤGC (ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΤΡΙΣΧΙΛΙΕΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΥΣΟΥ)
Έχουμε αναλύσει σε άλλη στιγμή ότι από το 1944 και μέχρι και το 1995 την διαχείριση του χρηματοοικονομικού συστήματος όλου του πλανήτη την είχε αναλάβει μία επιτροπή η οποία ονομαζόταν TTTGC, δηλαδή η Tριμερής, Tribaltate, τα τρία πρόσωπα, Trilenium δηλαδή τρισχιλιετής επιτροπή χρυσού. Διερωτάται λοιπόν κάποιος γιατί να την ονομάσουν τρισχιλιετή επιτροπή χρυσού. Ο λόγος είναι ότι από την εποχή ακόμα του Σολομώντος, ο οποίος πρέπει να σας πω ότι η αλήθεια όταν ακουστεί Σολομών σαν φυσικό πρόσωπο δεν υπήρξε ποτέ, όμως για την ρύμην του λόγου εμείς λέμε ότι υπήρξε. Λέμε λοιπόν ότι από την εποχή εκείνην ακόμη τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη ήσαν κάτω από την κατοχή και την διαχείριση- όχι βέβαια με τον συντεταγμένο τρόπο τον σημερινό, γιατί την εποχή εκείνη η ανθρωπότητα ήταν πολύ διασπαρμένη και θα έλεγα κατακερματισμένη- πάντως υπήρχε ένας κεντρικός άξονας ο οποίος ήλεγχε την οικονομία όλης της γης, με την έννοια ότι ήλεγχε τον χρυσό, τα πολύτιμα μέταλλα και τα λοιπά.
Να θυμίσω στους αγαπητούς μας συνέλληνες ότι οι Ολύμπιοι έχουν επιτελέσει οκτώ αποστολές στον πλανήτη μας. Η πρώτη από αυτές άρχισε 128.000 χρόνια πριν. Εαν και όποιος θέλει να τα συνδυάσει μπορεί.
ΟΙ ΕLDERS
Επανέρχομαι όμως στις σημερινές καταστάσεις. Αυτή λοιπόν η επιτροπή είναι η οποία έφερε τον πλανήτη στο κατώτατο σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα. Διότι οι υγιείς δυνάμεις αντέδρασαν όταν οι τρεις αντιπρόσωποι Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής καταλύστευσαν και κατέκλεψαν τα παγκόσμια ταμεία με σκοπό να επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και να επιφέρουν τον έναν κυβερνήτη τον οποίο οπωσδήποτε γνωρίζετε από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Η μετάφρασις των πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών- οι σοφοί στην αγγλική γλώσσα ονομάζονται Elders. Οι Elders αυτοί, όπως επίσης σας φέρνω και την αγγλική λέξη τι κάνουμε για τις εκλογές, λέγονται elections, δηλαδή το πρόθεμα el (ελ) το έχουν κλέψει από τον Φοίβο Απόλλωνα, ο οποίος ήτο ο νοητός ήλιος της γνώσης του ελληνισμού και το απέδωσαν στον Κρόνο. Ετσι λοιπόν οι Εlders (Έλντερς) των κρονίων δυνάμεων στον πλανήτη έχουν κλέψει το όνομα του Φοίβου Απόλλωνα που λεγόταν Αέλιος ή Ήλιος ή “Ελιος και το έχουν αποδώσει στον Κρόνο. Για αυτό υπάρχει και μία επιτροπή θα σας έλεγα, μία επιτροπή να μην την πούμε “αθανάτων”, αλλά όντων στον πλανήτη τα οποία έχουν πολύ μεγάλη επιβίωση, εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρόνια. Αυτοί λοιπόν ονομάζονται Elders. Αυτοί οι elders είναι εκείνοι οι οποίοι υποτίθεται επιβλέπουν το ανθρώπινο γένος.
Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ
Να μην πάμε στα μεταφυσικά, θέλω να μείνουμε λίγο στην οικονομία και στους δήμους, αλλά θέλω με αυτά να σας πω ότι η συνολική οικονομία του πλανήτη δεν είναι τωρινή. Άπτεται του Μεγάλου Αλεξάνδρου και παλαιότερων, του Απόλλωνος, του Διονύσου, του Μίνωα. Έχουμε λοιπόν μεγάλη ιστορία όσον αφορά στα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη. Μέσα σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να σας πληροφορήσω υπάρχουν μερικά μέταλλα τα οποία μέταλλα δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη, δηλαδή δεν είναι γήινης προελεύσεως. Η εξήγησις της υπάρξεως αυτών των μετάλλων είναι ότι όταν από την Γη, από τον πλανήτη μεταφέρεται ένα τμήμα χρυσού εκτός του πλανήτη, ανταλλάσσεται με αυτά τα μέταλλα. Όπως ακριβώς κάνουμε τις συναλλαγές μας επί της Γης έτσι ακριβώς γίνεται και αυτή η συναλλαγή.
Γιώργος Αρίστογλου: Μεταφέρονται εκτός πλανήτη, πώς γίνεται, τι εννοείτε;
Δόκτωρ Λαμπράκης: Το έχουμε αναλύσει και παλαιότερα. Ο λόγος που οι Ανουνάκι κατέβηκαν στη γη και έφτιαξαν τον Homo Sapiens ήταν γιατί ήθελαν να πάρουν το χρυσάφι από τη Γη όπως το έχουν κάνει και από τον Άρη. Ο Άρης υποτίθεται ότι είναι εγκαταλελειμμένος αφού βέβαια για χιλιάδες χρόνια πήραν όλο το χρυσάφι που υπήρχε στον Άρη. Στη Γη λοιπόν η διαδικασία αυτή δεν είναι τόσο εύκολη όπως στον Άρη διότι υπάρχει ο ελληνισμός.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ SORRAS FM 23/01/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Ei-End Μνημοσυνη

http://www.gatosgr.com/

Στην Εθνική τράπεζα χάθηκαν 6,63 δισ. και ουδείς διαμαρτύρεται!

ethniki-trapeza 
Μια απίστευτη οικονομική τραγωδία έχει συντελεστεί στην Ελλάδα και ουδείς διαμαρτύρεται.
Όλοι επικεντρώνονται στο σκάνδαλο των 345 εκατ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και σκοπίμως ή μη αγνοούν πως χάθηκαν 6,63 δισεκ. ευρώ.
Τα 6,63 δισεκ δεν αποτελούν μια εικασία ή υποκειμενική προσέγγιση αλλά μια πραγματικότητα.
Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα.
1)Πως προκύπτουν τα 6,63 δισεκ ζημία για την Εθνική τράπεζα;
2)Η ΤτΕ και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δεν πρέπει να πάρουν θέση πως δαπανήθηκαν τόσα κεφάλαια και ξαφνικά η Εθνική συνεχίζει να έχει σοβαρές κεφαλαιακές ανάγκες;
3)Ο ΣΥΡΙΖΑ που κόπτεται για το δημόσιο συμφέρον έχει διερευνήσει πως χάθηκαν 6,63 δισεκ. στην Εθνική;
4)Θα διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της διοίκησης ή άλλων εμπλεκομένων των θεσμικών φορέων ως προς το σκέλος της αποτυχημένης εκτίμησης – πρόβλεψης των κεφαλαιακών αναγκών της Εθνικής;
5)Θα λογοδοτήσει κανείς που ενώ μειώνουν την σύνταξη των 450 ευρώ στην Εθνική πέταξαν 6,63 δισεκ. στο καλάθι των αχρήστων;
6)Η κυβέρνηση τι έχει να πει αισθάνεται περήφανη που πέταξε στο καλάθι των αχρήστων 6,63 δισεκ. ευρώ;
Πρώτα από όλα πως προκύπτει η ζημία των 6,63 δισεκ. ευρώ καθώς πολλοί μπορεί να αμφισβητήσετε ότι αναφέρουμε.
Η Εθνική τράπεζα ενισχύθηκε με βάση το άρθρο 1 του νόμου 3723/2008 από το ελληνικό δημόσιο με προνομιούχες μετοχές υπό την μορφή ομολόγων που λήγουν 21 Μάιου του 2014 και 23 Ιουλίου του 2014.
Η Εθνική τράπεζα που έκανε χρήση 2 φορές του νόμου πήρε 1,35 δισεκ. ευρώ και μαζί με τα 50 εκατ της FBBank συνολικά χρωστάει στο ελληνικό κράτος 1,4 δισεκ. ευρώ.
Να σημειωθεί ότι οι προνομιούχες μετοχές μεταφέρθηκαν σε όλες τις τράπεζες στις good bank δραστηριότητες άρα η υποχρέωση αποπληρωμής υφίσταται 100%.
Η Εθνική τράπεζα στα μέσα του 2013 υλοποίησε αύξηση κεφαλαίου 9,75 δισεκ. στο πλαίσιο της ευρύτατης ανακεφαλαιοποίησης της εκ των οποίων τα 8,7 δισεκ. τα κατέβαλλε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και το 1,05 δισεκ. οι ιδιώτες επενδυτές.
Συνολικά λοιπόν επενδύθηκαν 11,15 δισεκ. ευρώ ενώ πρέπει να προστεθούν και τα 295 εκατ των FBBank και Probank – που η Εθνική ενσωμάτωσε στο πλαίσιο συγχωνεύσεων των ελληνικών τραπεζών – και τα 251 εκατ της Πανγαία και περίπου 300 εκατ. καθαρό κεφαλαιακό όφελος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Βουλιαγμένης πουλήθηκε 400 εκατ αλλά το καθαρό κεφαλαιακό όφελος για την Εθνική ήταν μικρότερο.
Συνολικά επενδύθηκαν στην Εθνική 11,15 δισεκ. από αυξήσεις κεφαλαίου κοινών και προνομιούχων μετοχών, 295 εκατ κεφάλαια από εξαγορές μικρότερων τραπεζών και 251 εκατ από την Πανγαία – ενός αμφισβητήσιμου deal – δηλαδή συνολικά 11,696 δισεκ. ευρώ και μαζί με τον Αστέρα Βουλιαγμένης 12 δισεκ. ευρώ.
Στην ανάλυση που θα παρουσιάσουμε δεν περιλαμβάνουμε τον Αστέρα Βουλιαγμένης και θα κρατήσουμε μόνο ότι έχει εγγραφεί στις λογιστικές καταστάσεις έως στο 9μηνο του 2013 δηλαδή 11,69 δισεκ. ευρώ.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία λοιπόν της παρουσίασης σελίδα 7 στο 9μηνο του 2013 η Εθνική τράπεζα διαθέτει 5,053 δισεκ. ευρώ κεφάλαια core tier 1.
Δηλαδή τα 11,696 δισεκ. ευρώ μειώθηκαν δραματικά στα 5,053 δισεκ. ευρώ.
Άρα προκύπτει ένα κεφαλαιακό κενό 6,63 δισεκ. ευρώ.
Μια ζημία 6,63 δισεκ. ευρώ που πλήρωσε ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης και ξαφνικά χάθηκαν, χάθηκαν συνολικά 6,63 δισεκ. ευρώ.
Εφόσον καταλήξαμε ότι η ζημία είναι 6,63 δισεκ. ευρώ το επόμενο ερώτημα είναι πως χάθηκαν 6,63 δισεκ. ευρώ;
Που είναι ο Παπούλιας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι ιερείς, οι πολιτικοί που ωσάν επενδυτικοί σύμβουλοι προέτρεπαν τον απλό πολίτη να συμμετάσχει στην ΑΜΚ της Εθνικής;
Μπορούν όλοι αυτοί να μας πουν πως δικαιολογείται η ζημία των 6,63 δισεκ. ευρώ;
Προφανώς και όχι γιατί τώρα θα πουν δεν είναι δουλειά μας, ήταν όμως δουλειά τους να παραπλανήσουν την ελληνική κοινωνία από δόλο ή ασχετοσύνη.
Πως προκύπτουν τα 6,69 δισεκ. ευρώ κεφαλαιακή ζημία στην Εθνική;
Όλα ξεκινούν από την αρνητική καθαρή θέση της τράπεζας που δημιουργήθηκε λόγω ομολόγων.
Ήμασταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που με απόλυτη συνέπεια είχαμε παρουσιάσει με μεγάλη λεπτομέρεια την αρνητική καθαρή θέση της Εθνικής στα -2,21 δισεκ. ευρώ.
(Η ζημία αυτή πέρασε από χίλια κύματα για να καταλήξει -2,21 δισεκ.)
Η Εθνική τράπεζα ενέγραψε επίσης και το goodwill της Finansbank από τα κεφάλαια της περίπου ισοδύναμης ζημίας με την αρνητική καθαρή θέση (περίπου) -2,3 δισεκ. ευρώ.
Η Εθνική τράπεζα έχει εγγράψει ζημία 562 εκατ που έχει φθάσει τα 900 εκατ με 1 δισεκ. ευρώ ζημία από την τουρκική λίρα.
Έχει πληρώσει 236 εκατ στο ΤΧΣ για την ανακεφαλαιοποίηση της.
Υπέστη ζημία από το ναυάγιο του deal με την Eurobank που ξεπέρασε τα 400 εκατ ευρώ.
Επίσης το 2012 ενέγραψε ζημία 1,7 δισεκ. από PAT.
Έτσι λοιπόν τα 11,69 δισεκ. ευρώ σωρευτικής επένδυσης σε κεφάλαιο της Εθνικής κατέληξαν σε 5,053 δισεκ. ευρώ.
Η ζημία έχει φθάσει δηλαδή τα 6,63 δισεκ. ευρώ.
Η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η ΤτΕ, η Τρόικα, η ΕΚΤ, η DGCom θα διερευνήσουν πως χάθηκαν 6,63 δισεκ. ευρώ;
Η άποψη μας ήταν εδώ και 2 χρόνια ξεκάθαρη.
Η Εθνική έπρεπε να κρατικοποιηθεί και να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία ιδιωτικοποίησης με την Eurobank.
Υποσημείωση
Ξέρετε που έχει φθάσει η κεφαλαιοποίηση του καλύτερου περιουσιακού στοιχείου της Εθνικής τράπεζας η Finansbank στα 2,34 δισεκ. ευρώ για το 100% όταν πριν καιρό ήταν επίσης για το 100% της τουρκικής θυγατρικής 8 δισεκ. ευρώ.
Ξέρετε που έχει φθάσει η τουρκική λίρα στα 2,24 τουρκικές λίρες ανά δολάριο που αυτό σημαίνει κεφαλαιακές ζημίες για την Εθνική περίπου 1 δισεκ. ευρώ.
Πέτρος Λεωτσάκος  –

 www.logiosermis.net
http://www.gatosgr.com

ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

1604745_1455140874709420_2012632108_n 
Χρήστος Μπαλαντίνας:
 Καλούμε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και τους συνδυασμούς τους καθώς και όλους τους συνέλληνες που σκέφτονται, πράττουν και θέλουν να προσφέρουν για το καλό της Μάνας μας Ελλάδας, καλούμε όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων, των επιστημών, των τεχνών, όλους τους επιχειρηματίες της χώρας και όλους τους απλούς συνέλληνες, που βρίσκονται έξω από κόμματα και διαπλεκόμενα συμφέροντα και θέλουν να συνενωθούν μαζί μας στον αγώνα της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας και να διαχειριστούν τους Δήμους της χώρας την επόμενη ημέρα με το Πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων που ο Αρτέμης Σώρρας έφερε στην Πατρίδα μας.
Το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα Ανθρωπιστικής βοήθειας και Ανάπτυξης που ο Αρτέμης Σώρρας έφερε στην Χώρα μας με χρήματα του παγκόσμιου ταμείου (καταπίστευμα) και δικές του εγγυήσεις είναι ήδη σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται η διαδικασία με τους πρώτους Δήμους της Ελλάδας που έχουν υπογράψει. Σε λίγο καιρό οι εν λόγω Δήμοι θα ξεχρεώνουν όλους τους δημότες τους και θα αρχίσουν τα έργα ανάπτυξης αυτών των Δήμων και τότε κανείς δεν θα μπορεί να κρύψει την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό!
Το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα Ανθρωπιστικής βοήθειας και Ανάπτυξης, με όλες τις μελέτες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό, θα δοθεί στους υποψήφιους συνδυασμούς που αποδεδειγμένα απαρτίζονται από Έλληνες, οι οποίοι και θα υπογράψουν συμφωνητικό ότι θα πράττουν με Ελληνικό φρόνημα και θα κατεβάσουν την επόμενη ημέρα το Πρόγραμμα προς όφελος όλων των Δημοτών και των Ελλήνων γενικότερα.
Ο Αρτέμης Σώρρας και ο συμβουλευτικός οργανισμός EI-END έχουν τους μηχανισμούς, έχουν τα εργαλεία, έχουν την τεχνογνωσία, έχουν αποδεδειγμένα την πρόσβαση στα παγκόσμια ταμεία του Ελληνισμού, έχουν όλα τα εφόδια και το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα Ανθρωπιστικής βοήθειας και Ανάπτυξης προς τους Δήμους της Ελλάδας και όλα αυτά τα δίνουν στους υποψήφιους Δημάρχους και τους συνδυασμούς τους!
Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος θα μπορεί να δεσμευθεί για έργα ανάπτυξης από την επόμενη ημέρα; Ποιος θα μπορεί να δεσμευθεί ότι θα ξεχρεώσει όλα τα χρέη των Δημοτών του όπως τα στεγαστικά δάνεια; Ποιος θα μπορεί να δεσμευθεί ότι θα ξεχρεώσει άτοκα όλα τα δάνεια των επιχειρήσεων και θα τις αναχρηματοδοτήσει ατόκως; Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος θα μπορεί να δεσμευθεί για δωρεάν υγεία και παιδεία; Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος θα μπορεί να δεσμευθεί για τοπικές Ελληνικές μονάδες απορρόφησης όλων των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων; Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος και συνδυασμός θα μπορεί να δεσμευθεί ότι αν δεν γίνουν όλα αυτά και άλλα πολλά που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, θα παραιτηθεί του αξιώματός του;!!!
Καλούμε όλους τους Ελεύθερους υποψήφιους Δημάρχους και τους συνδυασμούς τους καθώς και όλους τους Ελεύθερους Έλληνες να παραβρεθούν στην Θεσσαλονίκη στις 9 Φεβρουαρίου να γνωριστούμε όλοι οι Έλληνες.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ! ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ-END ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΣΤιΣ 17:00μμ(ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ).
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΡΘΕ.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Η μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ της συνένωσης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
θα πραγματοποιηθεί στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,9 Φεβρουαρίου 2014.
ΕΝΑΡΞΗ στις 17.00 (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας),
στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ (ΠΑΛΕ ΝΤΕ ΣΠΟΡ).
Σας καλώ όλους δίπλα μου,συμμάχους και συναγωνιστές μου.
Με την δύναμη του Φωτός
ΕΙ-ΕΝD
Αρτέμης Σώρρας
 
 
http://www.gatosgr.com

ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Πώς πίνουν το αίμα της Ελλάδας

04-38 
Στις 8 Ιουλίου 1937 οι NewYork Times είχαν γράψει γιατη δυναστεία: «Οι Rothschildsεισήγαγαν τον κανόνα τουχρήματος στην ευρωπαϊκήπολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνηαλλά οικονομικές επαρχίες».Οι Rothschild υπολογίζεται ότισυνολικά εισπράττουν ημερησίως5 δισ. δολάρια από τόκους!
Άδυτό τους είναι οι κρύπτεςτου χρυσού και των νομισμάτων, αλλά κανείς δενθα τους συναντήσει δίπλατου παρόλο που συχνά θααισθανθεί να παγώνει ηζωή του από τις αποφάσεις που αυτοί παίρνουν, ερήμην όλων μας!
Πολλοί τους θεωρούν κάτι σαν… χρηματοπιστωτικά βαμπίρ, πλάσματα απροσπέλαστα από τους «κοινούς θνητούς», ίσως διαφορετικά σε όλα από εμάς, μεταλλαγμένα από τη δύναμη που τους δίνει ένας απίστευτος πλούτος: είναι οι Ρότσιλντ, ίσωςοι μόνοι αληθινοί βασιλιάδες σε αυτόν τονπλανήτη!
Εκείνο που οι Έλληνες δεν έχουν προσέξει είναι ότι στην Πανεπιστημίου υπάρχει όντως ένα δημιουργημένο από εκείνουςάδυτο και κανείς δεν ξέρει όσους έχουν δικαιώματα αποφάσεων σε αυτό. Η πρόσβαση είναι σχεδόν απαγορευμένη, ενώ μέσα σε αυτή τη στημένη στην άσφαλτο καθεδρική του θεού του πλούτου κρύβονταιόσα όλοι εμείς αποκαλούμε χρήμα, οφειλές, πιστώσεις, υλικές αξίες, χρεόγραφα ήακόμη και χρυσάφι –κανείς δεν ξέρει πόσο κάθε φορά και πότε όλα αυτά μεγαλώνουν ή χάνουν μέρος της αξίας τους. Πρόκειται για το μυστικό των μυστικών του κόσμου του χρήματος και μύστες τους είναιάνθρωποι σαν και εμάς, που όμως η ιδιότητα «εκπρόσωποι συμφερόντων Ρότσιλντ»που επιμελώς κρύβουν, τους καθιστά αυτομάτως μέλη ενός ιερατείου για το οποίοκανείς δεν ξέρει μέχρι πού φθάνει η αλήθεια για αυτούς και πού αρχίζει το ψέμα ήο μύθος, που και αυτός έχει… αντίκρισμααφού εξυπηρετεί την ανάγκη της επιβολήςτου δέους «άμα τη εμφανίσει» κάποιας υπογραφής ή «εντολής» των Ρότσιλντ!
ΟΙ ΑΜΥΗΤΟΙ ΑΣ ΜΗΝΕΙΣΕΛΘΟΥΝ…
Ένα ποσοστό πτώσης της τάξης του 50%,περίπου, του Γενικού Δείκτη του Χρηματιστηρίου στους τελευταίους μήνες, όσοκαι, κυρίως, η τεράστια αρνητική απόκλισή του από τις διεθνείς αγορές μετοχών,που έχει φτάσει να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αρνητική συσχέτιση με βασικούς δείκτες όπως ο S&P 500, από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 οφείλεται σε έναν «άγνωστο πόλεμο»!
Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτώνγια τα έσοδα της δυναστείας Rothschild το2001, δηλαδή τον τζίρο τους από τόκους δανείων (έτσι αnποδίδονται με τραπεζικούςόρους τα όνειρα πολιτών και κρατών) πουείχαν πουλήσει, το ποσό ξεπερνούσε τα 5δισ. δολάρια ημερησίως. Τότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10τρισ. δολάρια ενώ σήμερα αγγίζει τα 40 τρισ.
Τα δάνεια Rothschild ήταν από τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οιRothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας, καθώς υπήρξαν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικόσύστημα στη χώρα, παρέχοντας στην ΕΤΕτην άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στουςίδιους. Ο ρόλος των Rothschild στην Ελλάδα υπήρξε από τότε και είναι ακόμη εξαιρετικά σημαντικός, και αυτό κάνει τις συμπτώσεις ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Έχοντας τον νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδαστα χέρια τους, μπόρεσαν να παίξουν κύριορόλο, σε βάθος χρόνου, στην έκδοση δανείων για τη δημιουργία έργων υποδομής,ενώ δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και δεκάδες βιομηχανίες.
Μέχρι του σημείου όπου τα στοιχεία γίνονται ασαφή, παρέμεναν βασικοί μέτοχοιτης ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (μια εκτων οποίων είναι η περιβόητη NeubergerBerman), αλλά και οι πιθανότεροι μεγαλομέτοχοι της ιδρυθείσας στην πορεία Τράπεζας της Ελλάδας, η οποία πήρε το ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας από την ΕΤΕ.Το γεγονός πως η Neuberger Berman πρωταγωνίστησε στην πτώση της ΕΤΕ στο κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο του 2009 και φυσικά είναι συμφερόντων Rothschild, αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα, αξιοπερίεργη αλλά και παράδοξη, στατιστικά, σύμπτωση. Δεν είναι, όμως, η μοναδική.Η N.M. Rothschild & Sons υπήρξε σύμβουλος του ελληνικού κράτους για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου, σύμβουλος τηςCosmote, των ΕΛΠΕ, της Τράπεζας Εγνατία, της Γενικής Τράπεζας, της Μυτιληναίος, της Eurobank και δεκάδων άλλωντραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα.
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ,ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ….
• Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρότσιλντ ήταν ταπρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε ηΕλλάδα μετά το 1821.
• Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος τηςΕλλάδας.
• Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτέςκαι μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζαςτης Ελλάδας (ΕΤΕ).
• Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας τον νομισματικό έλεγχοκαι τον έλεγχο της παραγωγής χρήματοςστην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου καιστα δύο επίπεδα.
• Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως της NeubergerBerman).
• Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας (η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα).
• Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχριπρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις (της ΔΕΗ και τηςΔημόσιας Επιχείρησης Αερίου), και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειώνστην Ελλάδα (Cosmote, ΕΛΠΕ, ΤράπεζαΕγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος,Eurobank κ.ά.)
ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
Μια μικρή εβραϊκή κοινότητα, αποτελούμενη από έναν περιορισμένο αριθμό εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία, ήρθεκαι εγκαταστάθηκε στην Αθήνα μετά τηνανακήρυξή της ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας το 1834. Ανάμεσά τους καιο χρηματιστής Μαξ ντε Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιάΌθωνα. Μέσω της Δούκισσας της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση γιατην ανέγερση της Συναγωγής (1843). ΗΔούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το1831 και ανέπτυξε μέσω της μελέτης τηςΒίβλου μια βαθιά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό. Το 1847 οι ελληνικές Αρχές απαγόρευσαν τη δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη για ναμην προσβληθεί ο βαρόνος ντε Ρότσιλντ,ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σεαντίποινα, ένα μέρος του πλήθους έκαψετην κατοικία του Ισραηλίτη Δαυίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επίτιμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημίωσηςκαι, τελικά, ο υπουργός Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά. Το 1852η Δημοτική Αρχή αποποιήθηκε τη δωρεάτης Δούκισσας της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής. Αργότερα, τον Ιανουάριοτου 1897, ο Φερδινάνδος Ρότσιλντ πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη με το σκάφος του,σταμάτησε στη Χαλκίδα και συνάντησε εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας, οιοποίοι του έθεσαν τα οικονομικά κυρίωςπροβλήματα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα. Ο βαρόνος ανταποκρίθηκε άμεσα στηνέκκληση της Κοινότητας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στις πολυμελείς οικογένειες που είχαν μείνει άστεγες λόγω τουκαταστροφικού σεισμού που είχε χτυπήσειτην πόλη πριν από δυόμισι χρόνια. Επίσης,συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή ενόςτοίχου περιμετρικά στο εβραϊκό νεκροταφείο της Χαλκίδας.
Ο βαρόνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησεκαι τον υπουργό Ι. Κωλέττη για θέματα πουαφορούσαν στην Εβραϊκή Κοινότητα.
Στη συνέχεια ο βαρόνος επισκέφθηκετη Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τουςΕβραίους της Θεσσαλονίκης.
Για τη σημαντική προσφορά της οικογένειας Ρότσιλντ στην εβραϊκή ζωή της Ελλάδας, οι Κοινότητες της Αθήνας και της Χαλκίδας, στις αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών, αναφέρουν και το όνοματης οικογένειας Ρότσιλντ. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραγνωριστεί ότι οι δεσμοί μελώντης οικογένειας Ρότσιλντ με τους Εβραίουςτης Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Σε όλητην Ευρώπη μέλη της οικογένειας υποστήριζαν των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική καθώς και τηνκοινωνική τους επιρροή στους διπλωματικούς κύκλους της Ευρώπης.
Ωστόσο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ηΕθνική Τράπεζα της Ελλάδος (και καθόλουτυχαία όχι… Ελληνική Εθνική Τράπεζα),ιδρύθηκε το 1841 και ήταν εξαρχής ιδιωτική τράπεζα, η οποία είχε το προνόμιο τηςέκδοσης του χρήματος στην Ελλάδα μέχριτο 1928, όταν μια άλλη ιδιωτική Τράπεζα,η «Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος», πήρε ταπρονόμια . Και πάλι, όχι τυχαία…
Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη, ισχύει το«Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνουςκαι δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους»,όπως έλεγε τον 18ο αιώνα ο Μάγιερ Άμσκελ Ροτσιλντ, μέλος της γνωστής οικογένειας βεβαίωςβεβαίως, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλοστη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Οι Ρότσιλντ στήριξαν με την παρουσία καιτη δραστηριοποίησή τους την ίδρυση τουευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος καιτων οικονομικών οίκων. Το όνομά τους σταγερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα» καιοι ιστορικοί εικάζουν ότι μπορεί να προέρχεται από μια κόκκινη ασπίδα που ανακρεμόταν στην πύλη του σπιτιού τους, στηΦρανκφούρτη.
Όπως αναφέρει ακόμη και ο γνωστόςγια τις αναζητήσεις του σχετικά με «απαγορευμένα» θέματα Δρ Κλεάνθης Γρίβας, οι Ρότσιλντ απέκτησαν εξουσία ότανοι μοναρχικές κυβερνήσεις της εποχής άρχισαν να ενσωματώνουν ανεξάρτητους τραπεζίτες για να καλύψουν υπέρογκες ανάγκες, που είτε αφορούσαν διοικητική μέριμνα, είτε σπατάλες πουοφείλονταν σε δαπανηρούς πολέμους.Η πρώτη αξιοσημείωτη αναφορά του ονόματος Ρότσιλντ, που στο μέλλον θα αποτελούσε βασικό κύτταρο του παγκόσμιουχρηματοπιστωτικού συστήματος, ήταν αυτή του Μάγιερ Άμσκελ, που γεννήθηκε το1743. Ήταν ένας έμπορος σπάνιων μετάλλων, κερμάτων, αντικών και άλλων αξιοπερίεργων αντικειμένων. Σύντομα, ο ΜάγιερΆμσκελ ανέπτυξε κατά πολύ τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Είχε άλλωστε10 παιδιά να θρέψει! Ξεκίνησε την επέκταση της πίστωσης στους πελάτες του και στησυνέχεια ανακατεύτηκε με το ξένο συνάλλαγμα και τα κυβερνητικά δάνεια. Μέχριτις αρχές του 19ου αιώνα ήταν βαθύπλουτος. Δεν ήταν όμως πια ένας άνθρωπος πουεμπορευόταν αντίκες. Ήταν ο τραπεζίτης, οοποίος μάλιστα παρείχε τις υπηρεσίες τουακόμα και στον Γουλιέλμο ΙΧ, πρίγκιπα τηςγερμανικής αυτοκρατορίας.
Εδραίωσε τη θέση του στο διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα και άρχισε να εκδίδει δικά του διεθνή δάνεια. Ακόμα καιόταν ο Ναπολέων έπληξε την κυριαρχίατης Γερμανίας, ο Ρότσιλντ μπόρεσε να συνεχίσει τις τραπεζικές του δραστηριότητεςεπενδύοντας κεφάλαια στο Λονδίνο. Ταυτόχρονα, στέλνοντας έναν από τους γιουςτου στην Αγγλία για την προώθηση τωνσυμφερόντων της οικογένειας, με κεφάλαιο £20.000 δημιούργησε το πρώτο υποκατάστημα της τράπεζάς του στο εξωτερικό.Φυσικά αποκόμισε κέρδη και από την εισαγωγή προϊόντων σπάζοντας την εντολή περί του ηπειρωτικού αποκλεισμού του Ναπολέοντα. Το 1811 έστειλε άλλον έναν γιοτου στο Παρίσι, ενισχύοντας την ικανότητα της οικογένειας να δραστηριοποιείται σεολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό τους επέτρεψενα χρηματοδοτήσουν το στρατό του Ουέλινγκτον στην Πορτογαλία, που απαιτούσε τηνπρομήθεια μεγάλων ποσοτήτων χρυσού ενονόματι της βρετανικής κυβέρνησης.
Ο Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ πέθανε τονΣεπτέμβριο του 1812 στη Φρανκφούρτη καιθάφτηκε στο παλιό εβραϊκό νεκροταφείο,αφήνοντας τους απογόνους του να ενισχύσουν την οικογενειακή περιουσία στην Ευρώπη.
Η οικογένεια επέκτεινε κι άλλο τις οικονομικές δραστηριότητές της, αποκτώνταςκαι άλλα παρακλάδια σε Αυστρία και Ελβετία. Έγιναν μέλη ακόμα και σε διάφορες βασιλικές αυλές, με τρανταχτή περίπτωση αυτή του Σερ Άντονι Ρότσιλντ που πήρε τίτλοευγενείας στην Αγγλία. Οι Ρότσιλντ, όμως,παρέμεναν πάντοτε πάνω απ’ όλα επιχειρηματίες και δεν τους πήρε καιρό να εξαπλώσουν τις επιχειρήσεις τους στη Ροδεσία καιαπό εκεί να πάρουν τα ηνία της εταιρείαςεξόρυξης Rio Tinto, ενώ κατά τη διάρκειατου ρωσοϊαπωνικού πολέμου, μέσω τωνγνωριμιών τους στο αγγλικό Σίτι, δάνεισανυπέρογκα ποσά στην ιαπωνική κυβέρνηση.
Η οικογένεια επεκτάθηκε και στην Ελλάδα. Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στηνεπαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήτανκαι από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841. Ο χρηματιστής Μαξντε Ρότσιλντ ήταν μεταξύ των Εβραίων πουεγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα μετά το 1834 και την ανακήρυξη τηςΑθήνας ως πρωτεύουσας του ανεξάρτητουκράτους, συμμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα, ενώ το 1890 έναςακόμη Ρότσιλντ, ο Κάρολος, διετέλεσε πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας εδώ. Ότανελλείψει αρσενικού διαδόχου το σπίτι τηςΦρανκφούρτης έκλεισε τις πόρτες του, τίποτε δεν τελείωσε. Το 1989 επέστρεψε ξανά, χάρη στον βρετανικό επενδυτικό βραχίονα και τα ελβετικά της υποκαταστήματα. Από τα τέλη του 19ου αιώνα, η οικογένεια διατηρεί ένα χαμηλό δημόσιο προφίλ.
Αναφέρεται συχνά ότι η «οικογένειαεξαιτίας της δύναμης που απέκτησε αποτέλεσε πολλές φορές θέμα έρευνας και σχολιασμού, ενώ το όνομα “Ρότσιλντ” πρωταγωνιστεί και σε πολλές συνωμοσιολογικέςαναφορές».
Για τον γράφοντα αυτά δεν ισχύουν. Είναι κάτι πολύ πιο… δύσκολο να εξηγηθεί ήνα περιγραφεί με όρους της δικής μας καθημερινότητας.
Κάτι πιο φοβερό από όσα κατανοούμεμε τις προσλαμβάνουσες και τις εμπειρίεςμας. Είναι απλώς Ρότσιλντ!


www.pressing.gr
http://www.gatosgr.com

ΕΛΛΑΔΑ – ΔΝΤ – ΜΑΣΟΝΙΑ ENA BINTEO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ …

ellada-dnt-masonia-prepei-na-to-doun-oloi 

Ένα απίστευτο βίντεο για να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται.






www.katohika.gr
http://www.gatosgr.com

Οι όροι του ΄Ελληνα Αρτέμη Σώρρα για τα US$600 δισ. παραπέμπουν στο: «Πως ο Ισημερινός νίκησε το ΔΝΤ»!(Bίντεο)

 
Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ DEBTOCRACY του Άρη Χατζηστεφάνου και της Κατερίνας Κιτίδη.
Οι όροι του ΄Ελληνα Αρτέμη Σώρρα για τα US$600 δισ. παραπέμπουν στο: «Πως ο Ισημερινός νίκησε το ΔΝΤ»!







alfeiospotamos.pblogs.gr
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
[Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας .
Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος .
... ...αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000) ... ...
... ...Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) .....
... ...τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας ... ...
... ...Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα .....
... ...Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία ... ...
. ....Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!!!!!!!!!!!!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..... όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους.....
... ....Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι ... ....
... ...Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα(Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα), πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων ... ... ]

1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ!
 
http://www.gatosgr.com

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ei eind 

Ο Σκοπός είναι να γίνει η περιοχή ο πιο όμορφος, ενεργός, κερδοφόρος και δημιουργικός Δήμος και κατ” επέκταση η  χώρα, που να είναι ισχυρό βοήθημα προς τον Πολίτη, αλλά και κατ” επέκταση για όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Έλληνας στο παγκόσμιο στερέωμα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ- END:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΥΠΩΝ:
Α) ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ,
Β) ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ &
Γ) ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Α. ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Κοινής ωφελείας & χαρακτήρα/ Ανθρωπιστικής βοήθειας:
Το κόστος αυτό περικλείει όλα τα έργα που δεν έχουν έσοδα (δρόμοι, νερό, σχολεία, γηροκομεία, πυρόσβεση, κτλ)
Χρειάζονται τα χρήματα για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΑΡΞΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
Β. ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Έργα που μπορούν να επιφέρουν εισοδήματα:
Χρειάζονται χρήματα για την κατασκευή, έναρξη, λειτουργία και συντήρηση και μελλοντικές αλλαγές αλλά συνάμα παράγουν χρήματα.
Τα έργα «Α» θα μεταφερθούν άμεσα ως κληροδότημα στο Δήμο και θα διατηρηθεί η διαχείριση τους από τον Θεματοφύλακα μέχρι να αποπληρωθούν όλα τα έργα και να μπορέσει να ελευθερωθεί η περιουσία του.
Όλα τα έσοδα από τα έργα Α, Β & Γ θα κατατίθενται στο Ειδικό Ταμείο που θα δημιουργηθεί υπό την εποπτεία του «Θεματοφύλακα» Αρτέμη Σώρρα όπου θα καλύπτονται τα έξοδα εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων συν τα κεφάλαια για την αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου προς το «Ταμείο» (2 % ή και περισσότερο αν είναι δυνατόν ανά έτος x 50 έτη),
Το σύνολο των έργων σταδιακά και ανάλογα με την περίπτωση, θα μεταφερθούν ως δωρεά και χωρίς αξιώσεις, ελεύθερα βαρών, με πλήρη νομή και κατοχή προς το Δήμο/ Δημόσιο.
Μέχρι όμως αποπληρωθεί το σύνολο των κεφαλαίων πίσω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Θεματοφύλακας, θα διατηρήσει τη διαχείριση όλων των έργων και αφού πληρωθούν πίσω τα κεφάλαια και ελευθερωθεί η περιουσία του τότε θα μεταφερθεί και η διαχείριση προς το Δήμο/ Δημόσιο.
Μερικά έργα όπως οι δρόμοι, νερό κτλ θα χαίρουν μιας ειδικής άλλης διαδικασίας.
Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος δεν θα ξαναχρειαστεί ποτέ δάνεια από το Κράτος ή/ και τρίτους.
Με μια καλή διακυβέρνηση, ο κάθε Δήμος θα καταστεί ένας υγιής και δυνατός Φορέας και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ως το στολίδι της υφηλίου.
Έχουμε ήδη ετοιμάσει ένα κατάλογο που αφορά όλες τις ενότητες πιθανών έργων και που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών.
Εάν υπάρχει κάτι που ο Δήμος ενδιαφέρεται να προθέσει ή/και να αφαιρέσει, μπορεί να το κάνει και ο προϋπολογισμός θα αλλαχθεί αναλόγως.
Ο προϋπολογισμός που αναλογεί στον εκάστοτε Δήμο, υπολογίζεται με ειδική φόρμουλα επί του συνολικού ποσού κάθε ξεχωριστής ενότητας έργων όπως εμφαίνονται στο παράρτημα «Α» και βασίζεται λαμβάνοντας γνώση των τοπικών δεδομένων όπως του πληθυσμού και έκτασης του Δήμου, οικονομικής κατάστασης, υφιστάμενων υποδομών, ενεργειακών αναγκών, μορφολογικών (Ορεινή, Παραθαλάσσια, Παραλίμνια περιοχή κτλ), γεωλογικών, κλιματικών ιδιαιτεροτήτων, δάση, χλωρίδα και πανίδα, αρχαιολογία, εμπορικών δραστηριοτήτων, της γεωστρατηγικοπολιτικής σημασίας κτλ.
Αφού συνυπολογιστούν τα πιο πάνω, βάσει της εξίσωσης αναλογιών δημιουργείται το πλαφόν για την κάθε ενότητα, είδος έργου και σύνολο που αναλογεί για τον εκάστοτε Δήμο.
Αυτό γίνεται στο αρχικό στάδιο και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ. Οι σωστές εισικές μελέτες θα υλοποιηθούν αφού κατέβουν τα χρήματα.
Γ. Εξαγορά των ιδιωτικών ή/και δημόσιων χρεών των Δημοτών ή/ και του Δήμου από τράπεζες, Δημόσιο, εξωτερικούς δανειστές
Ως έργο μπορεί επίσης να υπολογιστεί η αναχρηματοδότηση – εξαγορά των χρεών/ δανείων του Δήμου, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
Δηλαδή, σε συνεργασία με το Δήμο, μπορεί να παρέχει το ειδικό ταμείο τα χρήματα στο ν” αποπληρωθούν τα δάνεια προς τις τράπεζες, να δοθούν καλύτεροι όροι αποπληρωμής (μέχρι και 30 – 35 χρόνια), με δικαίωμα αποπληρωμής νωρίτερα χωρίς καθόλου έξοδα, κτλ ούτως ώστε να αποφευχθούν οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και για την αποπληρωμή των χρωστουμένων προς ΙΚΑ, Εφορία, εξωτερικούς δανειστές κτλ.
Την ίδια στιγμή, με τα έργα που θα γίνονται στην περιοχή, θα μπορούν οι Δημότες και οι επιχειρήσεις να εργαστούν και μέρος των εσόδων τους (το αναλογούν ποσό θα είναι πολύ μικρό αφού θα κερδίσουν 30 – 35 χρόνια αποπληρωμής) θα μπορεί να παρακρατείται για την αποπληρωμή του δανείου τους.
Έτσι σιγά σιγά, θα αποπληρωθεί το δάνειο από έσοδα που θα προκύπτουν από την εργασία τους και έτσι δεν θα επηρεαστεί ούτε θα επιβαρυνθεί ποτέ κανείς.
Αυτά θα συζητηθούν με μεγαλύτερη ανάλυση όταν και εφόσον έχουμε κοινό επίπεδο συνεργασίας.
……………………………………………………………
ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 325!
Ψάχνοντας την ιστορία όλων των Δήμων, τις ανάγκες, τη μυθολογία του τόπου, τα ορυκτά, τις σπάνιες γαίες, την αρχιτεκτονική, τα ήθη και τα έθιμα, τη χλωρίδα και πανίδα, τα μαγειρέματα, το θαλάσσιο βασίλειο κτλ
Για να ετοιμαστούν όλες οι ειδικές αναπτυξιακές μελέτες, μπαίνουμε σε ένα φανταστικό, απίθανο φαντασμαγορικό κόσμο.. ταξιδεύουμε σε τοπία αμύθητης αξίας που κάπου ίσως τα ξεχάσαμε…
Κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι γεμάτη από θαύματα.
Γι” αυτό κάθε λεπτό που ξοδεύουμε σε αυτό που κάνουμε, γεμίζουμε με ενέργεια, χαρά και όνειρα!
Η ΕΛ- ΛΑΣ είναι ο ιερός τόπος του φωτός και τίποτα δεν μπορεί να το σβήσει αυτό!!!!
………………………………………………………
ΟΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ/ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ- END:
1. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Τα έργα θα υλοποιηθούν με τοπικούς φορείς,
2. Θα δημιουργηθούν νέες πηγές εσόδων στους Δήμους/ Δημόσιο και Δημότες/ Πολίτες,
3. Θα δημιουργηθούν υγιή επίπεδα αναπτυξιακής προοπτικής σε όλα τα επίπεδα,
4. Θα αναπτυχθούν οι βιομηχανίες/ βιοτεχνίες, οι παραγωγές και οι εξαγωγές και θα μειωθούν παράλληλα οι εισαγωγές,
5. Θα μειωθεί το κόστος ενεργειακών πηγών με απώτερο στόχο να μειωθεί το κόστος προς τον τελικό καταναλωτή,
6. Θα διατεθεί ψηλών προδιαγραφών Παιδεία, Υγεία με προνόμιο την Δωρεά είσοδο προς τους Έλληνες Δημότες,
7. Πρόνοια καλής ευνοϊκής διαχείρισης των ευπαθών στρωμάτων της κοινωνίας και της τρίτης ηλικίας,
8. Θα ανασυγκροτηθούν τα χρέη σε υγιή, υποφερτά και αποδεχτά όρια,
9. Θα αναπτυχθεί μια υγιής και αειφόρος ανάπτυξη στην αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, τρόφιμα σε υγιή επίπεδα, κτλ
10. Θα αναπτυχθεί μια ασφαλής διαχείριση των υδάτινων πόρων, ορυκτών υλών, μεταλλευμάτων κτλ
» Ο Έλληνας Δημότης του Δήμου που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, θα δικαιούται κάρτα δωρεάν εισόδου στις σχολές, κλινικές και γηροκομία του αναπτυξιακού ταμείου στην Ελλάδα/ Κύπρο και στο παγκόσμιο στερέωμα ες αεί.
» Ο «Φιλέλληνας» Δημότης, θα δικαιούται κάρτα εισόδου με έκπτωση.
» Ο Εξωτερικός / επισκέπτης κτλ θα πρέπει να πληρώνει.
Οπότε το έργο θα γίνεται και αποδοτικό ούτως ώστε να μπορεί να αντέξει στο χρόνο.
Ο Δήμος αφού το έργο αποπληρωθεί από τον Αρτέμη Σώρρα και μεταβιβαστεί σε πλήρη νομή και κατοχή, ελευθέρων βαρών και υπό την πλήρη διαχείρησή του, θα πρέπει να ακολουθεί το εγχειρίδιο λειτουργίας που θα συνοδεύει το έργο από την αρχή και θα πρέπει να τηρούνται οι όροι όπως αυτό θα συμφωνηθεί (ως προς την ποιότητα, ελέγχους, λειτουργία, προσόντα ένταξης, ύλης κτλ).
…………………………………………………….
ΠΑΙΔΕΙΑ:
Όλες οι βαθμίδες της μάθησης θα καλυφθούν εξολοκλήρου. Ο Έλληνας, ο οποίος θα έχει τη χρυσή κάρτα, θα διακαιούται να έχει δωρεάν παιδεία υψηλών προδιαγραφών σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή/ και στο Εξωτερικό βρίσκεται.
«θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται την «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.
ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Είναι η μάστιγα της εποχής μας. Το οικονομικό αδιέξοδο, ο πυρήνας της οικογένειας, η αστυφιλία κτλ έφεραν τους Έλληνες να έχουμε μέσο όρο 1.3 παιδιά μέσο όρο.. Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα, αν δεν γίνουν δραστικές αλλαγές δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο της πληθυσμιακής σμίκρυνσης της γηραιάς Ηπείρου. Γι” αυτό ένα από τα βασικά “Εργα» προς υλοποίηση στους Δήμους είναι ότι θα δοθούν βοηθήματα προς τις οικογένειες για ανάπτυξη τους …………..
«θα ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη των Ελληνικών οικογενειών και του Ελληνισμού, ακόμα και προσφέροντας ένα «υγιές μηνιαίο πάγιο για το νεογνό » έτσι ώστε περισσότερες οικογένειες να γίνονται «εκτεταμένες – πολυοικογένειες», συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος «από το λίκνο μέχρι το μνήμα», όπου ο πατέρας και η μητέρα δεν θα έχουν πια καμία ανησυχία του πως θα μεγαλώσουν και εκπαιδεύσουν τους απογόνους τους »
Αυτό είναι ένας από τους όρους που τέθηκαν προς υλοποίηση στο πακέτο των Δήμων..
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
«Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών και θα επιδοτηθεί ένα «τέλος της εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, για να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα και θα οργανώνονται τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαιδεύση και επανακατάρτιση», έτσι ώστε, ο κάθε Έλληνας να μαθαίνει τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, έτσι ώστε ως αποτέλεσμα να μετατρέπονται όλοι σε παραγωγικούς πολίτες»..
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ:
«θα χρηματοδοτηθούν καινοτόμα προγράμματα και να εγκατασταθούν σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και Κύπρο γενικότερα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ” επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν στην αιωνιότητα»


alfeiospotamos.pblogs.gr

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ei end1 
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. 
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ..
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ
-ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ
-ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ
-ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
-ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ
-ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ
-ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΥΝΕΣ
-ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ (ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ) ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ..
-ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
-ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
Για τις ειδικές ανάγκες του Δήμου ή/και του Κράτους, τα προγράμματα που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:
a. Συμμετοχή του ελληνικού λαού σε πρόγραμμα διαβίωσης και επιχειρηματικότητας,
b. Αστική Πολεοδόμηση, με οικολογική ανάπτυξη για μια καλύτερη διαβίωση,
c. Προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης για να βοηθηθούν τα άτομα να έχουν καλή υγεία,
d. Αναπηρία / αφυπηρέτηση / συνταξιοδοτικά προγράμματα για να βοηθηθούν όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες / συνταξιούχοι / Τρίτη ηλικία, να διεκδικηθούν και να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων πολιτών,
e. Τοπικές υποδομές αστικής και αγροτικής ανάπτυξης όπως, δρόμοι, γέφυρες, κτίρια, νοσοκομεία, μετεγκαταστάσεις κτιρίων κτλ,
f. Υψηλών προδιαγραφών Ιατρικές παροχές και υγειονομικές υπηρεσίες, τοπική φαρμακοβιομηχανία κτλ
g. Νέες εναλλακτικές λύσεις, επαναστατική ιατρική και επιστημονική τεχνολογία σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων της φυσικής και της νανοτεχνολογίας,
h. Κέντρα αποτοξίνωσης για εξαρτημένα άτομα,
i. Οίκοι ευγηρίας για τους ηλικιωμένους και για άτομα με ειδικές ανάγκες, υψηλών προδιαγραφών,
j. Σύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για όλα τα επίπεδα, σχολικά κτίρια, βιβλιοθήκες κλπ,
k. Προγράμματα υποτροφιών από το Δημοτικό έως το Πανεπιστήμιο με σκοπό να υλοποιούν τις σχολικές τους υποχρεώσεις και να γίνεται η εκμάθηση της ελληνικής κληρονομιάς, της ιστορίας και των αρχαίων ελληνικών.
l. Πολιτική και στρατηγική για την παραγωγή τροφίμων με οικολογικούς τρόπους, χωρίς μεταλλαγμένες ουσίες και σπόρους,
m. Αγροτικά, αναπτυξιακά προγράμματα άρδευσης, καλλιέργεια σπόρων και υποστήριξη του εφοδιασμού για να βοηθηθούν όλοι οι τοπικοί αγρότες και οι εργαζόμενοι να διατηρήσουν και να υποστηρίξουν τη παραγωγή και τη ζήτηση και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους,
n. Ενδυνάμωση της τοπικής κτηνοτροφίας ενισχύοντας και εκπαιδεύοντας για νέες τεχνολογίες στην αλυσίδα παραγωγής τροφίμων, τον έλεγχο, τον εφοδιασμό, τη ζωική διατροφή και ιατρική κλπ,
o. Καθαρισμός του νερού, βιολογικός καθαρισμός, αφαλάτωση,
p. Παραγωγή ενέργειας σε όλες τις πτυχές, ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς, εγκαταστάσεις και διανομή και με χαμηλό κόστος,
q. Ανάπτυξη και παραγωγή για βιο-καύσιμα με χαμηλό κόστος,
r. Σύστημα διαχείρισης στερεών αποβλήτων στους Δήμους,
s. Μαρίνες και την κάθε σχετική υποδομή,
t. Μουσεία, βιβλιοθήκες και αναπτυγμένοι αρχαιολογικοί χώροι για να καλλιεργείται το ενδιαφέρον για μάθηση της πραγματικής αποκωδικοποίησης της ελληνικής ιστορίας και γλώσσας,
u. Τεχνολογία και τηλεπικοινωνίες, τεχνολογικά πάρκα,
v. Βιομηχανία παραγωγής, χρησιμοποίηση όλων των πρώτων υλών- πόρων που διαθέτει η χώρα,
w. Πυροσβεστική υπηρεσία,
x. Ενίσχυση των αναδασώσεων αλλά και επιμέλεια των υφιστάμενων δασών και χώρων πρασίνου,
y. Προστασία της άγριας ζωής χλωρίδας, πανίδας,
z. Ενίσχυση του περιβάλλοντος, ενδυνάμωση του αγροτουρισμού, καλύτερες εγκαταστάσεις αναψυχής, ιαματικών κέντρων, θερμαλιστικών κέντρων κτλ,
aa. Αυστηρή προστασία και διατήρηση της μοναδικής πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Πολιτιστική, δημόσια πολιτική και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ανταλλαγής εμπειριών με άλλους Δήμους στο παγκόσμιο στερέωμα.
bb. Αυστηρή προστασία της Ελληνικής Γλώσσας, Ελληνικό Αλφάβητο, γραμματική και η διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής σε όλες τις ηλικίες,
cc. Κατασκευή πάρκου μάθησης – διασκέδασης για παιδιά και μεγάλους, που θα αποτελεί ένα πόλο έλξης για τουρισμό αλλά και σχολεία κτλ Θεματικό πάρκο για περιπέτεια, «Η γη των Μύθων»,
dd. Παροχή κοινωνικής κατοικίας και έργα υποδομής με ευνοϊκούς όρους προς όφελος των χαμηλού εισοδήματος οικογενειών, άστέγων και των λιγότερο ευνοημένων, ee. Επενδύσεις σε μεγάλα έργα ανάπτυξης και σε έρευνα.


 alfeiospotamos.pblogs.gr
http://www.gatosgr.com/

Οι 24 δήμοι που ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο.

deimarxeiolouketo41_330827865 
Γιατί δεν υπογράφουν οι Δήμαρχοι την πρόταση που έχει γίνει από την END και τον Αρτέμη Σώρρα για την χρηματοδότηση των Δήμων;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι προϋπολογισμοί τους, σύμφωνα με το σχετικό νόμο, έπρεπε να είχαν εγκριθεί από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013. Ωστόσο μέχρι πριν από μερικές ημέρες όχι μόνο δεν είχαν εγκριθεί αλλά ούτε καν αποσταλεί στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις!
Αποτέλεσμα, οι 24 δήμοι τους οποίους αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, να κινδυνεύουν με λουκέτο, καθώς, με βάση το νόμο, χωρίς εγκεκριμένο προϋπολογισμό δεν μπορούν να καλύψουν παρά μόνο τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους και καμία άλλη δαπάνη, όπως λειτουργικά έξοδα, προμήθειες, καταβολή προνοιακών επιδομάτων κλπ.
Πρόκειται για τους δήμους:

-Γαύδου, Σφακίων, Καντάνου-Σελήνου, Φαιστού και Γόρτυνος στην Περιφέρεια Κρήτης

-Οιχαλίας, Πύλου-Νέστορος και Νεμέας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας και Ξηρομέρου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

-Ακτίου-Βόνιτσας και Μετσόβου στην Περιφέρεια Ηπείρου

-Αγράφων και Πύλης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

-Δεσκάτης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

-Μεγίστης, Κιμώλου, Σικίνου, Σίφνου, Σερίφου, Σύρου και Φολεγάνδρου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στην Περιφέρεια Αττικής


πηγή: aftodioikisi.gr

http://www.gatosgr.com

Η σκηνή που ανατρίχιασε όλο τον κόσμο μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο και χιλιάδες πιστούς [Βίντεο]

«Προφητικό σημάδι» ή κακό μαντάτο στην Αγία Έδρα
Μια αν μη τι άλλο σπάνια σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο και εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς έχει σταθεί αφορμή για σειρά σχολίων αλλά και φόβους για επικείμενο… κακό μαντάτο στην Αγία Έδρα.
Δυο λευκά περιστέρια που άφησαν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι μαζί με τον Πάπα, ως σύμβολα της ειρήνης, δέχθηκαν μια ανελέητη επίθεση από γλάρους και κοράκια.
Οι συμβολισμοί είναι αν μη τι άλλο προφανείς.
Τα περιστέρια απελευθερώθηκαν υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία για την οποία μίλησε χθες ο Πάπας. Μια τέτοια συμβολική κίνηση γίνεται στο Βατικανό κάθε τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου.
Πολλοί τώρα στο διαδίκτυο μιλούν για «προφητικό σημάδι» ή ακόμη και για «θεϊκή παρέμβαση» σε σχέση με τα σκάνδαλα που έχουν κατά καιρούς αμαυρώσει την εικόνα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες όπως κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα και το διαδίκτυο είναι εντυπωσιακές.






http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/skhnh-pou-anatrixiase-olo-kosmo-mprosta-papa-fragkisko-xiliades-pistous.html

ΠΛΑΤΩΝ: ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΣ

Λοιπόν, μια και ο άνθρωπος πήρε κι αυτός μερίδιο από τον κλήρο των θεών, πρώτα πρώτα αυτός μόνο απ' όλα τα ζωντανά, σαν συγγενής των θεών βέβαια, πίστεψε σε θεούς και άρχισε να χτίζει βωμούς και αγάλματα των θεών· κατόπι, με την αξιοσύνη του γρήγορα σχημάτισε γλώσσα και λέξεις, συνταιριάζοντας τις συλλαβές, και βρήκε και κατοικίες και ρούχα και υποδήματα και στρώματα και τις τροφές που δίνει η γη. Μ' αυτά λοιπόν τα εφόδια οι άνθρωποι τον πρώτο καιρό ζούσαν σκόρπιοι, πολιτείες όμως δεν υπήρχαν. Έτσι τους αφάνιζαν τα θηρία, γιατί, σ' όλα τα σημεία ήταν πιο δυνατά απ' αυτούς· κι η βιοτεχνία τους τούς βοηθούσε βέβαια σ' ό,τι χρειάζονταν για να βρουν την τροφή τους, όμως δεν μπορούσε να τους σώσει στον πόλεμο με τα θηρία· κι αιτία ήταν που δεν κάτεχαν ακόμη την πολιτική τέχνη, που ένα μέρος της είναι η τέχνη του πολέμου· τότε ένιωσαν την ανάγκη να συγκεντρώνονται και να χτίζουν πολιτείες, για να σωθούν. Όμως, όποτε συγκεντρώνονταν, αδικούσε ο ένας τον άλλο, μια και δεν είχαν την πολιτική τέχνη, κι έτσι πάλι σκορπίζονταν και τους έτρωγαν τα θηρία.

Τότε ο Δίας ανησύχησε μήπως χαθεί η ράτσα μας από το πρόσωπο της γης και στέλνει τον Ερμή να φέρει στους ανθρώπους την αιδώ και τη δικαιοσύνη, για να δημιουργηθούν μονιασμένες πολιτείες και δεσμοί που να δένουν με φιλία τους ανθρώπους. Όμως ρωτά ο Ερμής τον Δία με ποιον τρόπο τέλος πάντων να δώσει στους ανθρώπους την αιδώ και τη δικαιοσύνη: «Με ποιο τρόπο, όπως έχουν μοιραστεί τα επαγγέλματα, έτσι να τις μοιράσω κι αυτές; Ξέρεις πώς έχουν μοιραστή εκείνα: ένας γιατρός εξυπηρετεί πολύν κόσμο, το ίδιο και οι άλλοι τεχνίτες. Με τον ίδιο τρόπο να βάλω στους ανθρώπους και τη δικαιοσύνη και την αιδώ, ή να τις μοιράσω σ' όλους;». «Σε όλους, είπε ο Δίας, και ο καθένας να έχει το μερίδιό του· γιατί πώς θα σταθούν πολιτείες, αν ―όπως έγινε με τα άλλα επαγγέλματα― λίγοι έχουν μερίδιο απ' αυτές; Και βάλε ένα νόμο με τη σφραγίδα μου: όποιος είναι ανίκανος να κρατήσει το μερίδιό του στην αιδώ και τη δικαιοσύνη, να τον σκοτώνουν, γιατί είναι πανούκλα της πολιτείας.»

Να λοιπόν, Σωκράτη, πώς και γιατί και οι άλλοι και οι Αθηναίοι, όταν γίνεται συζήτηση για θέμα που χρειάζεται αξιοσύνη αρχιτέκτονα ή κάποιου άλλου τεχνίτη, νομίζουν ότι λίγοι έχουν το δικαίωμα να συμβουλεύουν· κι αν πάει να δώσει συμβουλή κάποιος έξω απ' αυτούς τους λίγους, χαλούν τον κόσμο, όπως λες ― με το δίκιο τους, νομίζω. Όταν όμως είναι να δώσουν γνώμη για θέμα που χρειάζεται πολιτικήν αξιοσύνη, και που πρέπει απ' την αρχή ως το τέλος να το πραγματευθούν με δικαιοσύνη και σωφροσύνη, δίνουν το ελεύτερο να μιλήσει ο καθένας, και μ' όλο τους το δίκαιο· γιατί όλοι πρέπει να 'χουν το μερίδιό τους σ' αυτή την αρετή· αλλιώς δεν στέκονται οι πολιτείες. Αυτή είναι η αιτία για ό,τι συμβαίνει, Σωκράτη. Και, για να μη σου μπει στο μυαλό ότι σ' εξαπάτησα λέγοντας πως όλοι πιστεύουν πραγματικά ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μερίδιο στη δικαιοσύνη και γενικά σε κάθε πολιτικήν αρετή, άκουσε αυτή την καινούρια απόδειξη. Δηλαδή στ' άλλα χαρίσματα ―κατά τα λεγόμενά σου― αν κάποιος λόγου χάρη καμαρώνει ότι είναι καλός στο παίξιμο του αυλού ή σε κάθε άλλη τέχνη, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι, οι άλλοι ή τον παίρνουν στο ψιλό ή θυμώνουν, και οι συγγενείς του τον παίρνουν κατά μέρος και τον συμβουλεύουν, σαν να είναι τρελός. Το αντίθετο όμως συμβαίνει με τη δικαιοσύνη και τις άλλες πολιτικές αρετές: πες ότι ξέρουν πως κάποιος είναι άδικος· ε, μολοντούτο, αν αυτός λέει την αλήθεια για το άτομό του μπροστά σ' όλον τον κόσμο, αυτό το οποίο στην προηγούμενη περίπτωση το θεωρούσαν φρονιμάδα ―το να λέει κανείς την αλήθεια― τώρα το θεωρούν τρέλα· και λένε ότι όλοι πρέπει να ισχυρίζονται πως είναι δίκαιοι ―είναι δεν είναι― διαφορετικά, ότι είναι τρελός αυτός που δεν παριστάνει τον δίκαιο. Τόσο πολύ είναι απαραίτητο όλοι χωρίς εξαίρεση να έχουν με κάποιο τρόπο το μερίδιό τους σ' αυτήν ή, στην αντίθετη περίπτωση, ν' αποκλειστούν από την κοινωνία.
Λοιπόν, πάνω στο ότι οι Αθηναίοι δέχονται με τον πιο φυσικό τρόπο να τους συμβουλεύει ο καθένας για πράγματα που έχουν σχέση μ' αυτήν την αρετή, επειδή πιστεύουν ότι όλοι έχουν το μερίδιό τους σ' αυτήν, αυτά είχα να πω. Στη συνέχεια θα προσπαθήσω να αποδείξω τούτο: ότι δηλαδή πιστεύουν πως αυτήν δεν μας την δίνει η φύση ή η τύχη, αλλά μπορεί να διδαχτεί και να γίνει κτήμα ύστερ' από φροντίδες, σ' όποιον την κάνει κτήμα του. Γιατί, για όσα ελαττώματα πιστεύουν οι άνθρωποι ότι οι όμοιοί τους τα έχουν από τη φύση ή από την τύχη, κανένας δεν θυμώνει ούτε τους δίνει συμβουλές ή μαθήματα, ούτε τιμωρεί αυτούς πού τα έχουν, για να πάψουν να είναι τέτοιοι, αλλά τους συμπονούν· έτσι, ποιος είναι τόσο άμυαλος, ώστε να τολμήσει να κάμει κάτι τέτοιο στους άσχημους, τους κοντούληδες ή τους αρρωστιάρηδες; Επειδή βέβαια ξέρουν, νομίζω, ότι η φύση ή η τύχη δίνουν στους ανθρώπους τα χαρίσματα και τ' αντίθετά τους. Αν όμως κάποιος δεν έχει τα προτερήματα, που κατά την κοινή αντίληψη οι άνθρωποι τα αποχτούν με φροντίδα και άσκηση και διδασκαλία, αλλά έχει τα αντίθετά τους ελαττώματα, σ' αυτή την περίπτωση έχουμε θυμούς, τιμωρίες και συμβουλές. Σ' αυτά τα τελευταία ελαττώματα ανήκουν η αδικία και η ασέβεια, και με δυο λόγια καθετί το αντίθετο με την πολιτική αρετή. Λοιπόν σ' αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας θυμώνει με τον άλλον ή του δίνει συμβουλές, ολοφάνερα επειδή έχει τη γνώμη ότι η αρετή μπορεί να γίνει κτήμα με φροντίδα και διδασκαλία. Γιατί, αν θέλεις να σκεφτείς ποια σημασία μπορεί να έχει η τιμωρία των αδικητών, Σωκράτη, η καθημερινή ζωή θα σου δείξει ότι οι άνθρωποι πιστεύουν πως η αρετή μπορεί να μεταδοθεί. Γιατί ποιος τιμωρεί τους αδικητές, στρέφοντας τη σκέψη του σ' αυτό, κι αυτό έχοντας κίνητρο: το ότι έκαμαν το αδίκημα; (μη λογαριάζεις εκείνον που τιμωρεί ασυλλόγιστα, σαν θηρίο). Αντίθετα, εκείνος που έχει έγνοια να τιμωρήσει μυαλωμένα, δεν τιμωρεί για το αδίκημα που έγινε και πάει ―γιατί ό,τι έγινε δεν ξεγίνεται― αλλά προνοώντας για το μέλλον, για να μην αδικήσει άλλη φορά ούτε ο ίδιος ο αδικητής ούτε άλλος κανείς από όσους είδαν την τιμωρία του· με το να σκέφτεται λοιπόν έτσι, σκέφτεται ότι η αρετή μπορεί να διδαχτεί· όπως και να 'χει, σκοπός της τιμωρίας είναι η φοβέρα. Άρα όλοι, όσοι τιμωρούν και στη δημόσια και στην ιδιωτική ζωή, αυτή τη γνώμη έχουν. Έτσι και οι άλλοι άνθρωποι και πρώτοι απ' όλους οι Αθηναίοι, οι συμπολίτες σου, τιμωρούν αυτούς που νομίζουν ότι κάνουν αδικήματα, και για να βρει το δίκιο του ο αδικημένος και για να πλήρωσει ο αδικητής.

ΠΛΑΤΩΝ ,ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ

http://athenakanenas.blogspot.gr/

http://athenakanenas.blogspot.gr/

Ο Ι. ΡΑΛΛΗΣ ΤΟ 1943 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Ιωάννης Ράλλης ήταν γιος του Δημητρίου Ράλλη, διακεκριμένου Αθηναίου πολιτικού και πρωθυπουργού της χώρας με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη. Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και σπούδασε νομικά συμπληρώνοντας τις σπουδές του στην Γαλλία και την Γερμανία, για να επιδοθεί στην συνέχεια στην δικηγορία. Ο Ιωάννης Ράλλης ήταν πατέρας του Γεωργίου Ι. Ράλλη (Αθήνα, 26 Δεκεμβρίου 1918 – 15 Μαρτίου 2006. Έλληνας πολιτικός και πρωθυπουργός της Ελλάδας κατά την περίοδο 1980–1981.)

ΙΔΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 1821 ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕ :

Στον αγώνα για την προστασία των καταδιωκόμενων Εβραίων ιδιαιτέρως σημαντική υπήρξε η συμβολή του ορθόδοξου κλήρου, εκπρόσωποι του οποίου όπως οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Γεννάδιος, Βόλου Ιωακείμ, Χαλκίδος Γρηγόριος και κυρίως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Δαμασκηνός διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τις γερμανικές αρχές Κατοχής.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η γενναία απάντηση του Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού στο ναζί στρατηγό Στρόπ, όταν τον απείλησε με τουφεκισμό εξαιτίας της έγγραφης διαμαρτυρίας του για τους διωγμούς των Ισραηλιτών της Ελλάδας:

«Οι ιεράρχες της Ελλάδος, στρατηγέ Στρόπ, δεν τουφεκίζονται, απαγχονίζονται. Σας παρακαλώ να σεβασθήτε αυτή την παράδοσιν».

Σημειώνουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός υπήρξε ο μοναδικός ηγέτης Ευρωπαϊκής Εκκλησίας που αξίωσε επίσημα από τις Γερμανικές Αρχές Κατοχής να σταματήσουν το διωγμό των Εβραίων. Στο έργο τους, οι εκπρόσωποι του κλήρου είχαν την αμέριστη συνδρομή γενναίων Ελλήνων αξιωματικών, όπως
ο Διευθυντής της Αστυνομίας Αθηνών Άγγελος Έβερτ, που έδωσε διαταγή στα Αστυνομικά Τμήματα να χορηγούν ψεύτικες ταυτότητες στους Εβραίους και ο Διευθυντής του Μητρώου Δήμου Αθηναίων Π. Χαλδέζος, που φρόντισε σε συνεργασία με τον Δαμασκηνό να ανοιχτεί ειδικό αρχείο, όπου καταχωρίστηκαν όσοι Εβραίοι βαφτίζονταν Χριστιανοί για να γλιτώσουν.

Μοναδικό σε ευρωπαϊκή κλίμακα παράδειγμα υπήρξε και το νησί της Ζακύνθου, όπου ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος Δημητρίου και ο Δήμαρχος Ζακύνθου Λουκάς Καρρέρ αρνούμενοι, με κίνδυνο της ζωής τους, να παραδώσουν στις γερμανικές αρχές κατάλογο με τα ονόματα των μελών της τοπικής εβραϊκής κοινότητας την έσωσαν στο σύνολό της.

''ΧΙΤΛΕΡ-Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ''




''Αρκετοί επίσης ήταν οι
Έλληνες Εβραίοι που πήραν μέρος στην Αντίσταση, ενταγμένοι στις Ελληνικές
αντιστασιακές ομάδες, ΕΑΜ/ΕΛΛΑΣ, ΕΔΕΣ, ΕΚΚΑ, κατά την κατοχή, και
πολέμησαν κατά των κατακτητών.''


Από τη δίνη αυτού του ανοσιουργήματος δεν ήταν δυνατόν να εξαιρεθούν και οι συμπολίτες μας, οι Έλληνες Εβραίοι των ελληνικών εβραϊκών κοινοτήτων, που άκμαζαν τότε σε πολλές πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη. Αποδίδοντας φόρο τιμής στις χιλιάδες Εβραίους Έλληνες πολίτες, που έπεσαν θύματα της φρικιαστικότερης ομαδικής γενοκτονίας στην ιστορία της
ανθρωπότητας,

η Βουλή των Ελλήνων, με ομόφωνο ψήφισμά της, καθιέρωσε την 27η Ιανουαρίου ως «Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος».

Βαθιές είναι οι ρίζες στην ιστορία της ειρηνικής συνύπαρξης και της πολιτιστικής όσμωσης ανάμεσα σε Ορθόδοξους Έλληνες και Εβραίους Έλληνες πολίτες. Στις αρχές του 20ου αι. ο αριθμός των Ελλήνων Εβραίων φθάνει τις 70.000 περίπου. Οι άνθρωποι αυτοί, διατηρώντας τη θρησκευτική και πολιτιστική τους ταυτότητα συνέβαλαν στην οικονομική και πνευματική ανάπτυξη της χώρας.


Η ημερομηνία επιλέχθηκε επειδή στις 27 Ιανουαρίου 1945 τα προελαύνοντα σοβιετικά στρατεύματα απελευθέρωσαν το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου στην Πολωνία. 

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΒΕΡΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ .ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΗΛΙΑΔΗ ''ΧΙΤΛΕΡ-Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ''




 
 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ 1941-1944''

















http://athenakanenas.blogspot.gr/2014/01/1943.html

Εκδόθηκαν εντάλματα κατά της βασίλισσας Ελισάβετ και Κάμερον για παιδεραστία;

"Έχουμε αρκετά στοιχεία για να διώκουν και να κρατήσει τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η βασίλισσα της Αγγλίας», δήλωσε ο πρώην Royal Military αστυνομικός Matt Taylor.
Την περασμένη Πέμπτη ακτιβιστής David Compan απελευθερώθηκε από το London Park Royal Κέντρου Ψυχικής Υγείας. Η ψυχιατρική μονάδα είχε κατακλυσθεί με τις κλήσεις για την καταναγκαστική κράτησης του εκεί. David, καθώς η σύζυγός του, συνελήφθησαν τρεις φορές αυτό το μήνα - χωρίς να χρεώνονται.Φαινομενική «έγκλημα» του ήταν τολμώντας να δημοσιεύσετε Βρυξέλλες κοινό δίκαιο εντάλματα σύλληψης δικαστήριο για τη Βασίλισσα, Cameron, πρώην Πάπας Joseph Ratzinger και 27 άλλες παγκόσμιες ελίτ. www.itccs.org
Η παρούσα Πάπας Francis Bergoglio ο ισχυρισμός να είναι μέρος της εμπορίας παιδιών σε διεθνές κύκλωμα παιδεραστών. Θύματα που εξέδιδε τα παιδιά στο Βατικανό έχουν έρθει προς τα εμπρός, μαζί με τους επιζώντες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν κακοποιηθεί σε διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας. Τα θύματα έχουν επίσης υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση και τη δολοφονία των παιδιών του πρώην Πάπα Ράτσινγκερ, Καθολικός Καρδινάλιος Bernard Alfrink της Ουτρέχτης, μια δεύτερη Καθολικός Καρδινάλιος, έναν γάλλο δικαστή, του Βελγίου ιερείς, άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας. httpUndecided / gettingreadyfor2015.wordpress.com/2014/01/25/matt-taylor-orders-t ...
Ο πρώην υπάλληλος της Αργεντινής κυβέρνηση συμφώνησε πρόσφατα να καταθέσει σχετικά με τον ρόλο Bergoglio σε ένα δίκτυο παιδεραστών κατά τη διάρκεια της Αργεντινής Χούντα "βρώμικος πόλεμος".Ένα διεθνές εθιμικό δίκαιο δικαστήριο των Βρυξελλών ήταν πλακόστρωτο για το θέμα για να ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου 2014.
Στις 25 του Φλεβάρη του 2013 έξι δικαστές του κοινού δικαίου Βρυξελλών δικαστήριο διαπίστωσε η βασίλισσα, Cameron, Ratzinger και 37 άλλες παγκόσμιες ελίτ ένοχος στην εξαφάνιση 50.000 καναδική άπορα παιδιά. Περιπτώσεις διώχθηκαν από το Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα της εκκλησίας και του κράτους, ITCCS. www.iclcj.com
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται θα μπορούσε να επανεξεταστεί ITCCS Κέβιν Ανέτ του "Hidden No Longer" στο www.hiddennolonger.com και www.ChildAbuseRecovery.com
Γιατί τα δικαστήρια του κοινού δικαίου;
Κοινή Νόμος δικαστικές ενέργειες αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Στο Φεβρουάριο του 2013 Πάπας Joseph Ratzinger παραιτήθηκε μέσα σε λίγες μέρες από την έκδοσή του εντάλματος σύλληψης.
Σε περίπτωση που οι γονείς θεωρούν κοινά δικαστήρια για να προστατεύσει τα παιδιά τους;
Ναι, προφανώς. Στις 10 Οκτ, 1964 Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος παρατηρήθηκαν λαμβάνοντας δέκα παιδιά μεταναστών από την καναδική Κάμλουπς Κατοικίες School. Τα παιδιά ηλικίας δέκα δεν έχουν ακουστεί από τότε. Καναδικά δικαστήρια αρνήθηκαν να εκδικάσει την υπόθεση που αφορούσε επίσης τις 50.000 καναδική λείπουν άπορα παιδιά.
Είμαστε σε κίνδυνο εάν οι παγκόσμιες ελίτ δεν θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για τα εγκλήματά τους;
Προφανώς έτσι. Δύο μάρτυρες πέθαναν από μυστηριώδη αίτια πριν από τη Φλεβάρη 2013 στις Βρυξέλλες δικαστήριο που καταδίκασε τον Queen, Cameron, πρώην Πάπα Ράτσινγκερ και 37 άλλες ελίτ των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας.
Θα το παρόν μας δικαστικό σύστημα να διώκουν τα διεθνή παιδεραστίας;
Προφανώς όχι. Οι προσπάθειες ITCCS για την ανασκαφή των 31 παιδιών μάζας τάφους των 50.000 εξαφανισμένων παιδιών έχουν ματαιωθεί από την πρώτη ανακαλύφθηκε το 2008. Οι θέσεις μαζικό τάφο των παιδιών ήταν για λόγους καναδική 80 σχολεία κατοικιών ανήκει στην κυβέρνηση τρέχει από την Καθολική και την Αγγλικανική εκκλησίες και τις Ηνωμένες Εκκλησία του Καναδά. Θύματα της Καθολικής σκάνδαλο κατάχρησης ιερέας δει πολύ λίγα δράστες βρίσκουν το εσωτερικό ενός κυττάρου φυλακή.
"Ήρθε η ώρα για να εμφανίσετε την τεκμηρίωση, έτσι ώστε ετυμηγορίες του κοινού δικαίου μπορεί να γίνει κατανοητή και να επιβληθεί από την κοινότητα», δήλωσε ο Kevin Annett της ITCCS. Ανέτ θα εξηγούν τους κοινούς δικαστήριο δράση σήμερα στο ραδιόφωνο Πολεμιστής Είμαστε η επίδειξη της Κριτικής Επιτροπής στις 4 μ.μ. EDT www.radiowarrior.ca .
Μαζί με την 15 Μαρτίου του κοινού δικαίου δικαστήριο Πάπες Bergoglio και Ράτσινγκερ, αρκετές δράσεις κοινής δικαστήριο είχαν οργανωθεί για το 2014. Οι επιζώντες ήρθε προς τα εμπρός από την Ιρλανδία Templemore Ξεχάσατε θύματα, Καναδική φίλους και συγγενείς Αγνοουμένων, Ιταλικά Rete L'Abuso και στις ΗΠΑ, United Church κατά της Τρομοκρατίας, καθώς και της κυβέρνησης μυαλό-ελέγχου και Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση επιζώντες από το SMART http://ritualabuse. μας και την ανάκαμψη της Παιδικής Κακοποίησης www.ChildAbuseRecovery.com
Με τη βοήθεια των νομικών και δικαστών, η ITCCS έχει ενωθεί επιζώντες της γενοκτονίας και των παιδιών των βασανιστηρίων σε όλο τον κόσμο. ITCCS δραστηριοποιείται σε 26 χώρες με πάνω από 50 συνδεδεμένες ομάδες.
Να εργαστούν εθελοντικά για τις επιτροπές πολιτών των εν λόγω δικαστικών προσφυγών, επικοινωνήστεitccscentral@gmail.com . Ένα εγχειρίδιο Common Law Κατάρτισης μπορεί να βρεθεί στοwww.itccs.org .
Η ITCCS λειτουργεί από ένα άγνωστο κεντρική έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο και περιφερειακά γραφεία σε Βανκούβερ, Νέα Υόρκη, το Δουβλίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι. ITCCS αξιωματικών και νομικών και πολιτικών συμβούλων τους γενικά διατηρούν την ανωνυμία τους για λόγους ασφαλείας.

Προτάθηκε από τον συγγραφέα


.........................................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:



1/9/2897*...ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/ekdothhkan-entalmata-kata-ths-basilissas-elisabet-kai-kameron-gi.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters