Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο John F Kennedy JR ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ!!


Υπάρχει πολλή φήμη γύρω από την επιστροφή του JFK Jr. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις σε Πολλές από τις τρέχουσες φωτογραφίες!

Ενημέρωση: ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 20
Τα έγγραφα της κυβέρνησης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας αποκαλύπτουν ότι πρόκειται να κλειδωθούμε ξανά γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου 2020, παγκοσμίως. Με τις υποχρεωτικές δοκιμές που έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. οι πιθανές ημερομηνίες που έχω είναι 10-17 Σεπτεμβρίου 2020.
Το κλείσιμο του Διαδικτύου και των τηλεφώνων και της τηλεόρασης είναι να αφαιρέσετε τα προγράμματα spyware και mockingbird από το Διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης. 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ – Q / QANON – ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ – Q / QANON

ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;

Ένα βίντεο ανασκόπηση, πλούσιο σε θεματολογία και εικόνες, που εξηγεί τα πάντα για όλα όσα βλέπουμε και ζούμε γύρω μας και τα αμφισβητούμε η δε τα δίνουμε σημασία.
Ένα βίντεο που εξηγεί για τους Q / QANON και την ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

CDC: 6% της λίστας θανάτων COVID-19 των ΗΠΑ COVID-19 ως μόνο αιτία θανάτου

Τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων (CDC) αυτή την εβδομάδα δημοσίευσαν μια έκθεση που δείχνει τους τύπους των συνθηκών υγείας και τις συμβάλλοντες αιτίες που αναφέρονται σε συνδυασμό με τους θανάτους που σχετίζονται με τη νόσο του κοροναϊού 2019 (COVID-19).
Στην τελευταία ενημέρωση, το CDC επεσήμανε ότι μόνο το 6% των θανάτων που σχετίζονται με το COVID-19 ανέφερε το COVID-19 ως τη μόνη αιτία θανάτου. Η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών που είχαν καταγραφεί ως θάνατοι που σχετίζονται με το COVID-19 υπέφεραν επίσης από σοβαρές συννοσηρότητες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters