Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ: ΤΟ 60% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πολλοί άνθρωποι εμβολιάζονται κατά του κορωναϊού «για την προστασία άλλων». Αλλά τι γνωρίζουμε πραγματικά για αυτό; Σε διάφορους ιστότοπους των υγειονομικών αρχών αναφέρει: «Ο εμβολιασμός προστατεύει από την ασθένεια που προκαλείται από τον κοροναϊό. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν κάποιος που έχει εμβολιαστεί μπορεί να μολύνει άλλους. Γι ‘αυτό προχωρούμε με προφύλαξη: Προς το παρόν, ισχύουν οι ίδιοι γενικοί κανόνες κορωναϊού για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.»

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters