Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Έκρηξη στη Βηρυτό: Παρόμοια με τη Χιροσίμα - Δεκάδες οι νεκροί, χιλιάδες οι τραυματίες


Άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι ακόμα στα συντρίμμια - Ανυπολόγιστες οι υλικές ζημιές.
Οι ισχυρές εκρήξεις που συγκλόνισαν σήμερα το λιμάνι της Βηρυτού ενδέχεται να οφείλονται σε «εκρηκτικές ύλες» που είχαν κατασχεθεί και φυλάσσονταν «εδώ και χρόνια» σε μια αποθήκη, εκτιμά ένας υψηλόβαθμο στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας του Λιβάνου.

Έκρηξη στη Βηρυτό: «Ήταν όπως η Χιροσίμα» είπε κλαίγοντας ο κυβερνήτης - Εικόνες αποκάλυψης

Οι νεκροί πλησιάζουν τους 30 και οι τραυματίες τους 3.000 - Δεν γίνεται λόγος για τρομοκρατική επίθεση - Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Λιβάνου οι ισχυρές εκρήξεις οφείλονται σε εκρηκτικές ύλες που είχαν κατασχεθεί και φυλάσσονταν εδώ και χρόνια σε αποθήκη

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις δραματικές εξελίξεις στον Λίβανο, μετά τις δύο τεράστιες εκρήξεις που στοίχισαν τη ζωή σε πάνω από 25 ανθρώπους και άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 2.500 τραυματίες.

Πληρώθηκαν οι κυβερνήσεις για το lock down; Υπήρξαν δωροδοκίες;(Βίντεο)

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας ενέφερε σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία της δράσης του κοροναϊού.

Ισχυρίζεται ότι έλαβε μια προσφορά 92 εκατομμυρίων δολαρίων για να κλείσει τη χώρα και να οδηγήσει το έθνος στο σπίτι του. Έπρεπε να κλείσει ολόκληρη τη χώρα με το παράδειγμα του πώς το έκαναν οι Ιταλοί:

"Είπε σε συνέντευξη τύπου ότι είχε λάβει μια γενναιόδωρη προσφορά (92 εκατομμυρίων δολαρίων) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να το κάνει" όπως στην Ιταλία "

Όταν ο Λουκασένκο δεν συμφώνησε με αυτό το ποσό, έλαβε μια άλλη προσφορά, αυτή τη φορά για περίπου  900 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο αίτημα: κλείστε τα πάντα και κάντε "όπως στην Ιταλία".

Δεμερτζής Ιωάννης: Ο ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΗΛΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ (04-08-2020)

Έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε στις απειλές του Υπουργού Προστασίας του Αλήτη, σχετικά για το ότι θα έρχονται αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα, όσοι γράφουν κατά του κορωναϊού και διάφορες όπως χαρακτηρίζουν αυτοί, συνωμοσιολογίες. Η φίμωση της δημοσιογραφίας και της ελευθερίας λόγου, αλλά και η στέρηση του Συνταγματικού Δικαίου που έχουμε εμείς οι λίγοι, που δεν τα ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ από τα κομματικά γραφεία, δεν θα περάσει ! Υπουργέ Χρυσοχοΐδη ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !

Dharavi. Αυτή η ινδική παραγκούπολη περιείχε μια πιθανή καταστροφή COVID-19 με υδροξυχλωροκίνη

Στις 9 Ιουλίου 2020, η μεγαλύτερη και πυκνότερη παραγκούπολη της Ασίας συγκλόνισε τον κόσμο, ανακοινώνοντας μόνο μια νέα θετική υπόθεση COVID-19, παρά το γεγονός ότι ήταν σύμπλεγμα και hotspot.
Ο Νταράβι δεν είναι συνηθισμένη παραγκούπολη. Είναι ένα από τα πιο πυκνά στον κόσμο, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα. Παρείχε μέρος του ιστορικού για τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία  Slumdog Millionaire .

Στο κύκλωμα του παιδεραστή Επστάιν ο δικηγόρος του Μιωνή που θα κατηγορούσε την Ελλάδα για αντισημιτισμό!


«Με εκπαίδευαν να γίνω σκλάβα του σεξ!» Κατάθεση – φωτιά από την Βιρτζίνια Τζιούφρε, θύμα του παιδεραστή Επστάιν και των φίλων του. 

Κατέθεσε ενόρκως ότι είδε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, να ταξιδεύει με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Επσταϊν, με προορισμό την έπαυλη των οργίων στις Παρθένες Νήσους, καθώς και τον διάσημο Αμερικανό δικηγόρο Αλαν Ντέρσοβιτς, δικηγόρο του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.

Ξύπνησες ή ακόμα; Δώσε προσοχή για να είσαι ενήμερος, είναι να είσαι ζωντανός!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοMercedes Maclaran
Η Μέγκαν και ο Χάρι αφήνουν τη βασιλική οικογένεια.
Ο πρίγκιπας Άντριου είναι ένας καταδικασμένος παιδόφιλος και ήταν κοντά στον Τζέφρι Έπσταϊν.
Έρευνα στο νησί Epstein αν έχεις γερό στομάχι.
Η Wiki διαρρέει αποκάλυψε την Κλίντον και διαγράφει 340,000 emails.. Εκλέγεται ο Τραμπ.
Ο Harvey Weinstein, το μεγαλύτερο μικρόβιο του Hollywood συνελήφθη πριν από 3 εβδομάδες.. ξαφνικά έπαθε τον ιό;
Ο πρίγκιπας Κάρολος & τώρα η Βασίλισσα ξαφνικά έχει τον ′′ ιό ", η βασίλισσα έφυγε από το παλάτι για να απομονωθεί πριν από εβδομάδες...

Γιάννης Δεμερτζής: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΜΑΣΚΕΣ COVID 19 (03-08-2020)


Ανασκόπηση γεγονότων, για τον κοροϊδοιό, από τον Γιάννη Δεμερτζή. 
Τι είχε δηλώσει ο Ντόναλντ Τράμπ, σε ομιλία του για την σύλληψη της Καμπάλ και τι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα. 
Τι συμβαίνει με τον κορωιδοϊό και γιατί αυτός είναι και ευκαιρία σύλληψης των καμπαλιστών. Ακόμα περιστατικά από άτομα που φοράνε μάσκες, σε καταστήματα και άλλα που συνέβησαν μέσα στο τελευταίο πενταήμερο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters