Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ξύπνησες ή ακόμα; Δώσε προσοχή για να είσαι ενήμερος, είναι να είσαι ζωντανός!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοMercedes Maclaran
Η Μέγκαν και ο Χάρι αφήνουν τη βασιλική οικογένεια.
Ο πρίγκιπας Άντριου είναι ένας καταδικασμένος παιδόφιλος και ήταν κοντά στον Τζέφρι Έπσταϊν.
Έρευνα στο νησί Epstein αν έχεις γερό στομάχι.
Η Wiki διαρρέει αποκάλυψε την Κλίντον και διαγράφει 340,000 emails.. Εκλέγεται ο Τραμπ.
Ο Harvey Weinstein, το μεγαλύτερο μικρόβιο του Hollywood συνελήφθη πριν από 3 εβδομάδες.. ξαφνικά έπαθε τον ιό;
Ο πρίγκιπας Κάρολος & τώρα η Βασίλισσα ξαφνικά έχει τον ′′ ιό ", η βασίλισσα έφυγε από το παλάτι για να απομονωθεί πριν από εβδομάδες...

Όλα τα αγαπημένα σας στο Χόλιγουντ έχουν τον ιό. Το αδρενόχρωμο είναι το θέμα σου εδώ.
Ο Bill Gates πιέζει τα εμβόλια και έχει το 15 % του ΠΟΥ, τα οποία ανήκουν στον George Soros και τους Rockefellers. Δεν τους ξέρεις; Ερευνήστε τους.

Το Google είναι προς το παρόν χωρίς λογοκρισία και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Ενώ είσαι εκεί, γκουγκλάρισε το ′′ Αδρενόχρωμο ′′ και άρχισε να ακολουθείς τα ίχνη.
Μια παρτίδα αδρενόχρωμου φτιάχτηκε στο Wuhan... πόσο ταιριαστό....

Οι ΗΠΑ παρέταξαν 30,000 στρατιώτες στην Ευρώπη. ′′ Ω ναι είναι για προπόνηση ". Χωρίς μάσκες ή οποιοδήποτε απολυμαντικό χεριών.
Συνελήφθησαν 600 Μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών, μία από τις μεγαλύτερες προτομές από τις ΗΠΑ. S... γιατί δεν το μάθαμε αυτό;
Συνελήφθησαν 298 βασιλικοί, δικηγόροι και δικαστές της Σαουδικής Αραβίας για διαφθορά
Συνελήφθησαν 3 Κινέζοι μεταξύ των οποίων 1 καθηγητές του Χάρβαρντ από τις ΗΠΑ. Εισαγγελέας για οικονομική κατασκοπεία πριν από 5 εβδομάδες.

Σήμερα ο Trump τράκαρε την τράπεζα Fed, αγόρασαν όλο το χρυσό και τώρα κρατούν τα κλειδιά για να δημιουργήσουν ένα χρυσό νόμισμα, αφαιρώντας το fiat. Δεν υπάρχει πλέον fed banking (ιδιωτική ιδιοκτησία), Η fed και το ταμείο συγχωνεύθηκαν βασικά, που σημαίνει ότι ο Τραμπ είναι τώρα ο πρόεδρος του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος με τα χρήματα του λαού. Όχι οι Rothschild, Rockerfellers, Soros, Goldman η λίστα συνεχίζεται.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να συντριβεί η οικονομία. Όλα τα διεφθαρμένα νομίσματα πρέπει να στραγγιστούν. Ένα κλείδωμα 14-28 ημερών είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό και ακόμα καλύτερος για να μοιράσετε τα χρήματα σε άτομα με κρατικές επιχορηγήσεις, να πληρώσετε επιστροφές για επιχειρήσεις και να αντισταθμιστούν.

Πίστεψε ό, τι θέλεις. Αλλά άνοιξε τα μάτια σου πέρα από τον ιό.
Μερικοί από τους πιο ισχυρούς CEO του κόσμου έχουν υποχωρήσει.. γιατί; Αυτό ήταν πριν από το ατύχημα στο μυαλό σου.

Πολλαπλές συλλήψεις έχουν γίνει για εμπορία παιδιών, εμπορία ανθρώπων και σεξουαλική κακοποίηση.. αλλά τα ΜΜΕ δεν σας λένε κάτι τέτοιο.
Αυτό που βλέπετε είναι ένας πόλεμος. Ένας αόρατος πόλεμος για τον οποίο συνεχίζει να μιλάει ο Τραμπ.

Είναι ένας πόλεμος μεταξύ του Trump και των SS του ενάντια στις ελίτ, τους τραπεζίτες και τα mainstream μέσα ενημέρωσης.
Δώστε προσοχή στη μεγαλύτερη εικόνα. Ο Τραμπ έχει συλλάβει και έχει πιάσει περισσότερους παιδεραστές και κύκλους παιδικής διακίνησης παιδιών στον κόσμο... αλλά στοιχηματίζω ότι δεν το ξέρατε αυτό επειδή το mainstream (George Soros χρηματοδότησε ΜΜΕ, παγκόσμια ελίτ ιδιοκτησίας) κάνει ότι είναι ανόητος.

Ο Τραμπ θα μείνει στην ιστορία τις επόμενες εβδομάδες. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι ή να φοβάσαι. Όλο αυτό το πράγμα λειτουργεί όπως πρέπει να κάνει για τον Τραμπ και την ομάδα του να αφαιρέσουν τη διαφθορά και την εξουσία που φόρτωσε το δολάριο που κερδίζει με κόπο, φόρτωσε τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες σου με τόκο και τράβηξε μαλλί στα μάτια σου.

Θα δεις να φωνάζουν κάποια μεγάλα ονόματα, σε σημείο που δεν θα θέλεις να το πιστέψεις.
Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το 9/11 ήταν τρομοκρατική επίθεση από τον Osama Bin Ladin που εκπαίδευσε γαϊδούρια να πετάνε Cessna ' s, το οποίο τότε μαγικά ανέβηκε στα Boeing και πέταξε αλουμινίου σε πύργους ενισχυμένους από ατσάλι 580 μέτρων που κατέρρευσαν σαν τράπουλα κάρτες, για να μην αναφέρω τον πύργο 7 που ήταν ένα τετράγωνο μακριά αλλά διπλωμένο. (Ας μην ξεχνάμε τις 6 φώκιες που έριξαν τον Οσάμα κάτω που σκοτώθηκαν σε ένα μυστηριώδες τρακάρισμα του ελικοπτέρου, είστε μέσα για μια κλήση αφύπνισης.

Αυτή την εβδομάδα, οι μεγάλες τράπεζες θα χρεοκοπήσουν, έχουν ήδη γονατίσει, ο φόρος εισοδήματος θα φύγει και οι ελίτ δεν θα κυβερνούν πια εσάς ή τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters