Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ – ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ – ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Αγαπητοί φίλοι Έλληνες Δικηγόροι,
σας καλούμε να συνενωθείτε και να έλθετε δίπλα μας σε αυτόν τον ατέρμονο αγώνα της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας, εναντίον των ανθελληνικών κέτρων εξουσίας, των εσωτερικών προδοτών, των εξωτερικών καταχραστών,των γενοκτόνων, των βιαστών της ζωής και της ανθρώπινης μας υπάρξεως!!!!

Σας θυμίζω ότι ορκιστήκατε, ότι θα περιφρουρείτε το ΔΙΚΑΙΟ, την ΑΡΜΟΝΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ, και πάνω από όλα τη ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!

Είναι η ΩΡΑ λοιπόν, να το πράξετε!
Πάνω από κάθε άλλη φορά.


Είναι η ώρα να αποδείξετε, ότι είστε άξιοι της Μεγαλειότητας του Γένους σας, της Μάνας που σας έθρεψε και σας εκπαίδευσε και σας παρέδωσε τις σκυτάλες της Δικαιοσύνης.

Ο τόπος σας χρειάζεται!
Αποφασίστε που θέλετε να στέκεστε.
Δίπλα μας ή απέναντί μας.
Διαβάστε τα όσα γράφουμε.
 

Εάν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε, θα το ακούσουμε με προσοχή και εάν όντως προσθέτει κάτι ακόμα, στο πολύπλευρο έργο που εκτελούμε, θα το αποδεχτούμε.
Μην μένετε αμέτοχοι!


Διαβάστε τις Προγραμματικές μας Δηλώσεις, του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» και πείτε μας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ…

Διαβάστε την ΕΝΤΟΛΗ, που κατατίθεται Εξωδίκως, από τους ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες και πείτε μας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ…

Διαβάστε την ανάλυση των ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ που δικαιωματικά μας ανήκουν και μαςε το κρύβουν και πείτε μας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ…

Και για ότι δεν συμφωνείτε, θα πρέπει να το αποδείξετε, με έγγραφα και αδιαμφισβήτητες και αδιαφιλονίκητες νόμιμες αποδείξεις, για το αντίθετο των αποδείξεων που εμείς σας παραθέτουμε.
Σας περιμένουμε. Μην αργείτε άλλο.

Καλέστε με στο τηλέφωνο μου Κιν. τηλ: +306909110061 (εάν δεν απαντώ, καλέστε άνετα ξανά).
Έχουμε πολλά να πούμε…


Βίκυ Χαραλάμπους  
 (Διευθύνουσα Σύμβουλος) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=20944

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΡΓ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ !

alexandris_2

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΘΗΝΩΝ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Αθήνα, 10/2/2016
…………………….

10452433_819138171440027_1731228808276338854_n1Nanci Georgossopoulou Ζητάει την αναλογιστική μελέτη που έχει εκπονηθεί για το ασφαλιστικό απ’ τον Υπουργό Εργασίας , ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Αθηνών.
Αγαπητέ Πρόεδρε του Δ.Σ.Α. και άξιε συνάδελφε, μήπως θα έπρεπε να ζητήσετε την μελέτη αυτή απ την ίδια την ΤΡΟΙΚΑ ?????? (αν ποτέ εκπονήθηκε τέτοια απ τον οιονδήποτε βεβαίως , που αμφιβάλλω τα μάλλα ).
Δεν γνωρίζετε ότι μετά την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας ουσιαστικά δεν υπάρχει ανεξάρτητο Κράτος????
Δεν γνωρίζετε ότι οι Κυβερνώντες μας-ως μη όφειλαν- εκχώρησαν παρά τον Νόμον και παρά το Σύνταγμα , αμετάκλητα και άνευ όρων , την εθνική μας κυριαρχία , άρα παραχώρησαν την αυτεξουσιότητα του διαχειρίζεσθαι τα του Κράτους μας στους δανειστάς ημών ????
Κύριε Πρόεδρε ….
Με όλο τον Σεβασμό προς την θέση και το Λειτούργημά Σας , θεωρώ ότι το λιγότερο που θα έπρεπε εμείς οι Δικηγορικοί Σύλλογοι να είχαμε κάνει θα έπρεπε να ήταν Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο για την ακύρωση της εν λόγω εκχώρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά Κυβερνήσεως και βουλευτών…..
Όσο αναγνωρίζετε αυτήν την Κυβέρνηση συνεργείτε , τολμώ να πώ στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και στην γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Λάβατε τώρα θέση.
Βάλλατε άμεσα- ευθέως- εναντίον της Κυβέρνησης και όλων των βουλευτών της παρούσης Βουλής και όσων είχαν διατελέσει βουλευτές κατά την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αλλιώς θα θεωρηθείτε συνεργός στο εγκληματικό έργο της Κατοχικής αυτής Κυβέρνησης στις ημέρες της των Ελλήνων Πολιτείας , που έρχονται !!!!!!!!!!!!!
……………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΘ.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ & Η ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ 3/2/2900/ ΣΤΟ new radio (BΙΝΤΕΟ)

Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: 115,5 τρίς$… Αυτά τα ποσά αναγράφονται σε δημόσια έγγραφα ! Κύριοι Εισαγγελείς… Διερευνείστε άμεσα το θέμα… Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα.

Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: Επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

Αθανασία Γεωργοσσοπούλου: Είναι πιά θέμα ζωής και θανάτου…Της δικής μας ζωής και του δικού μας θανάτου…

http://alfeiospotamos.gr/?p=20933

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΚΩΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ Δ. ΕΥΡΩΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ (Βίντεο)

ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ
ΣΠΑΡΤΗ 15-02-2016
Ο Λάκωνας αγρότης Κώστας Σαραντάκος εκπρόσωπος μπλόκου αγροτών Δ.Ευρώτα , μιλάει για το μπλόκο του Χαιδαρίου στους Πελοποννήσιους… καταγγέλλει τους Χρυσαυγίτες του Μπούκουρα για στημένο περιστατικό με το περιπολικό, τον Μπούτα για φιέστες και καρναβάλια, και τη φίμωση των Πελοποννήσιων στη συγκέντρωση του Συντάγματος ονομάζοντας το ΠΑΜΕ… Χρυσαυγίτες της Αριστεράς!

 
Στεφανος Βασιλειου
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΩΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ….. ΠΩΣ ΛΕΜΕ 3 ΣΕ 1 ……. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΤΗΝΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ  Ε.ΣΥ. ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=20948

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ… «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΚΑΙ «ΚΟΜΜΑΤΑ» !

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ… ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ… ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…  
… ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ… «ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ» Η… ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ «ΚΟΜΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ! 

agrotes-psifisma-1
agrotes-psifisma-2
agrotes-psifisma-3
agrotes-psifisma-4
agrotes-psifisma-5
……..
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΩΝ 1
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΩΝ 2
………………………….
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ…
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ! ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟ,ΜΜΑ,ΤΑ, ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ! ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΟΤΤΟ(ΟΘΩΝΑ) ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ 100% ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ! 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ! 

http://alfeiospotamos.gr/?p=20925

Η νέα ΕΡΤ απέκτησε επιπλέον… 49 προϊσταμένους! Δείτε τους απίθανους τίτλους που σκέφτηκαν..

Στην ΕΡΤ μοιράζουν καρέκλες και επιδόματα ευθύνης.
Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, τοποθετήθηκαν 49 (!) προϊστάμενοι με τίτλους γεμάτους …φαντασία.
Θέσεις υπάρχουν και η ΕΡΤ διόρισε 49 (!) προϊσταμένους, οι οποίοι φυσικά θα λαμβάνουν όλα τα επιπλέον επιδόματα, τον τίτλο και ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η φαντασία στα ονόματα των τομέων ευθύνης, όπως π.χ. προϊστάμενος πρωτότυπου περιεχομένου, προϊστάμενος γλωσσικής υποστήριξης μέχρι και προϊστάμενος για τις …έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.
Το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας θυμίζει όλες τις παθογένειες του ελληνικού Δημοσίου, όπου συχνά υπάρχουν περισσότεροι διευθυντές και προϊστάμενοι παρά απλοί υπάλληλοι, ενώ προκαλούνται σειρά ερωτημάτων για όσους το εμπνεύστηκαν και το έθεσαν σε εφαρμογή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων απέκτησε τέσσερις προϊσταμένους:
  • Πρωτότυπου Περιεχομένου,
  • Ψηφιακών Εκδόσεων,
  • Ροής Επικαιρότητας και
  • Δημιουργικού Σχεδιασμού
Δηλαδή, άλλος προϊστάμενος θα παρακολουθεί το ΑΠΕ και τους ρεπόρτερ, άλλος θα ζητά από τους ρεπόρτερ αποκλειστικά θέματα, άλλος θα έχει τον σχεδιασμό και άλλος τις ψηφιακές εκδόσεις!
Η Γενική Διεύθυνση Προγράμματος στελεχώθηκε με έξι προϊσταμένους:
  • Προβολής,
  • Γλωσσικής Υποστήριξης,
  • Σύνθεσης
  • Ροής Προγράμματος,
  • Ξένου Προγράμματος,
  • Ελληνικού Προγράμματος
  • Τμήματος Εσωτερικής Παραγωγής
Με τρεις προϊσταμένους για το ελληνικό, το ξένο πρόγραμμα και τις εσωτερικές παραγωγές, μάλλον φαντάζει λογική και η επιλογή προϊσταμένου σύνθεσης και ροής προγράμματος.
Δύο – δύο στο αρχείο

Δύο προϊσταμένους αποκτά και ο Διευθύνων Σύμβουλος, για το Τμήμα Διαχείρισης Αρχείων- Μουσείου και το Τμήμα Αποκατάστασης, Ψηφιοποίησης και Τεκμηρίωσης του Αρχείου. Τώρα γιατί χρειάζονται δύο πρόσωπα για ένα αρχείο, προφανώς είναι ένα ακόμη μικρό μυστήριο.
Η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης απέκτησε οχτώ προϊσταμένους (για το ρεπορτάζ, τη σύνταξη κοκ) και έναν από αυτούς να είναι υπεύθυνος για τις… έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.
Δέκα προϊστάμενοι θα συμβάλλουν στο έργο της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνολογίας. Άλλος για τις δορυφορικές συνδέσεις, άλλος για τις ραδιοζεύξεις, άλλος για τις τηλεπικοινωνίες, άλλος για τη μετάδοση του προγράμματος, άλλος για τα κέντρα εκπομπής κοκ.
Τέλος, αλλά… πρώτη σε αριθμό προϊσταμένων είναι η Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Με άλλο προϊστάμενο για τις διαφημίσεις και άλλον για τις… αμοιβαίες διαφημίσεις, με προϊστάμενο δαπανών και προϊστάμενο δαπανών κίνησης, με προϊστάμενο προμηθειών και προϊστάμενο προμηθειών παγίων και ανταλλακτικών.
Δύο ακόμη προϊστάμενοι, Επικοινωνίας και Εμπορικού Τμήματος εντάχθηκαν στην Γενική Διεύθυνση της ΕΡΤ3.

Πηγή:iefimerida.gr
http://kolotoubes.blogspot.gr/2016/02/49.html

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ

 

Kάποτε μέσα απ' τον Ωκεανό της Ιστορίας και ύστερα από ένα βιβλικό σεισμό, ξεπήδησε μια άγνωστη μέχρι τότε <<ξέρα>> και πάνω της εμφανίστηκε ένα πολύ παράξενο δένδρο.

Τα κλαδιά του γέμισαν πολύ γρήγορα με προκλητικά ζουμερούς καρπούς, ενώ η φυλλωσιά του ήταν τόσο πυκνή που το φως του ήλιου δύσκολα τη διαπερνούσε με αποτέλεσμα να βυθίζεται στη σκιά ότι συνέβαινε στο εσωτερικό της.

Κάτω από το δένδρο εμφανίστηκε ένας πολύβουος κόσμος ζωικών ειδών, που ανάμεσα τους υπήρχε μια φυλή αδίστακτων και πονηρών ΓΑΤΟΠΑΡΔΩΝ.

Αμέσως οι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ αναφώνησαν, μέσα στη γενική σύγχυση, ότι γι'αυτούς φτιάχτηκε εκείνο το δένδρο και τσαλαπατώντας όλα τα άλλα ζώα που βρέθηκαν μπροστά τους, σκαρφάλωσαν και θρονιάστηκαν στα κλαδιά του.
Οργανώθηκαν σε <<συμμορίες>> για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους και απολαμβαναν βουλιμικά τους καρπούς του δένδρου.

Το αέναο φαγοπότι τους χάριζε πλούσια κόπρανα με τα οποία <<φιλοδωρούσαν>> τα ζώα που ζούσαν από κάτω, όπως και τις ρίζες του δένδρου, που άρχισε να ψηλώνει και να απλώνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, σκορπίζοντας μια ζοφερή σκιά ολόγυρά του.

Έτσι, ότι ζωντανό υπήρχε από κάτω αργοπέθαινε από την μπόχα, το σκοτάδι και τον υποσιτισμό.

Η δυσωδία και η σαπίλα ώθησε σε εξέγερση μερικά απ'τα ζώα που ζούσαν κάτω απ'το δέντρο, τα οποία έφτιαξαν μεγάλα πριόνια και άρχισαν να πριονίζουν τον τερατώδη κορμό του.

Στη φυλή αυτή των ΠΡΙΟΝΙΣΤΩΝ προσχωρούσαν όλο και περισσότερα ζώα, ενώ πολλά άλλα εξέφραζαν με διάφορους τρόπους τη συμπάθεια και την συμπαράστασή τους προς τους ΠΡΙΟΝΙΣΤΕΣ.

Oι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ βλέποντας τα σκούρα έσπευσαν να αντιδράσουν. Μαζί με τα κόπρανα τους εξαπέλυσαν προς τα αγανακτισμένα ζώα καλοσυνταγμένες διακηρύξεις στις οποίες τους ανακοίνωναν ότι τους ονομάζουν πλέον ΒΑΣΙΚΟΥΣ, γιατί συνειδητοποίησαν ότι τα ζώα αυτά αποτελούν τη ΒΑΣΗ τουτέστιν το στήριγμα του ΙΕΡΟΥ, όπως το αποκάλεσαν, δένδρου που συμβολίζει την Πρόοδο και την  Ανάπτυξη.

Επίσης τους διεμήνυσαν ότι θα τους ρίχνουν που και που καρπούς απ' το δένδρο και τους υπόσχονταν πως αν σπείρουν τα κουκούτσια τους και εφ' όσον ακολουθήσουν μεθόδους καλλιέργειας που θα υποδείκνυαν στο μέλλον οι ίδιοι οι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ, θα καταφέρουν κάποτε και οι ΒΑΣΙΚΟΙ να αποκτήσουν ίδια και καλύτερα δένδρα..
Οι περισσότεροι ΒΑΣΙΚΟΙ τόχαψαν το παραμύθι <ανένηψαν> και έστρεψαν όλες τους τις προσπάθειες στην αυταπάτη της απόκτησης δικών τους δέντρων, εφαρμόζοντας αγωνιωδώς τις παραπλανητικές παραινέσεις των ΓΑΤΟΠΑΡΔΩΝ.

Οι ΠΡΙΟΝΙΣΤΕΣ συνέχιζαν το έργο τους, αλλά μερικοί απ΄αυτούς κουράστηκαν γρήγορα κι άρχισαν να ρίχνουν κλεφτές ματιές προς τα πάνω.

Οι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ το πρόσεξαν αμέσως αυτό και καθώς οι ΠΡΙΟΝΙΣΤΕΣ ήταν ο μεγάλος τους εφιάλτης, άρχισαν να ρίνουν σιγά-σιγά αυτοσχέδια σκοινιά που έφτιαχναν απ΄τη φλούδα του δέντρου τους και κλείνοντας το μάτι στους μεταμελημένους ΠΡΙΟΝΙΣΤΕΣ τους καλούσαν να ανέβουν μια βόλτα στο φρούριό τους.

Αυτοί, αναρριχήθηκαν στο άψε-σβήσε, στρογγυλοκάθισαν και ενώ τα σάλια τους έτρεχαν, κοίταζαν με γουρλωμένα μάτια την υπεραφθονία των καρπών γύρω τους.
Οι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ τους επέτρεψαν να γλείψουν για λίγο τους χυμούς του δέντρου τους και στη συνέχεια τους εξήγησαν το σχέδιό τους.

<Σας ονομάζουμε> τους είπαν <φυλή των ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ και αποστολή σας είναι να μας βοηθήσετε να εξοντώσουμε τους ΠΡΙΟΝΙΣΤΕΣ απ΄ τη μια και να απονευρώσουμε όσους ΒΑΣΙΚΟΥΣ αντιδρούν ακόμη, απ΄ την άλλη.

Θα γίνετε τα μάτια μας, τα αφτιά μας και η σκέψη μας εκεί κάτω και ως αντάλλαγμα θα έχετε το χώρο σας εδώ πάνω.


Θα μεταφέρετε στους ΒΑΣΙΚΟΥΣ τη διαβεβαίωση πως εμείς εδώ πάνω έχουμε βρει τους τρόπους και τη διαδικασία με την οποία θα μπορέσουν να αποκτήσουν ίδια με το δικό μας δέντρα, αρκεί να εκμεταλλεύονται κατάλληλα τα γόνιμα κόπρανά μας ακολουθώντας την Μέθοδο της Ανακύκλωσης.

Επίσης θα εκμεταλλεύεσθε τις όποιες προσβάσεις σας στην φυλή των ΠΡΙΟΝΙΣΤΩΝ για να πείσετε, όσους περισσότερους απ΄ αυτούς μπορέσετε, να δοκιμαστούν ως βοηθοί σας στη μύηση των ΒΑΣΙΚΩΝ, στην κοπροεπεξεργασία και κοπροανάλυση, με την προοπτική να κερδίσουν κάποτε και αυτοί μια θέση εδώ πάνω>.
Η συμφωνία <έκλεισε> και το έργο των ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ άρχισε να <προοδεύει> με απρόβλεπτα γοργούς ρυθμούς. Τα φλούδινα σχοινιά <στέναζαν>  απ΄ τα αδιάκοπτα πάνω-κάτω τους.
<Προόδευαν> όμως και οι διεκδικήσεις τους για καλύτερες θέσεις κοντά στην κορυφή του δέντρου, εκεί που βρίσκονταν οι πιο χυμώδεις και περιζήτητοι καρποί.
Τότε οι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ άρχισαν να ανησυχούν για τα κεκτημένα τους και δεν άργησαν να βρουν τη λύση για το νέο πρόβλημα που είχε προκύψει. Έταζαν στους νεοφερμένους ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ, πρώην ΠΡΙΟΝΙΣΤΕΣ, γρήγορη ανέλιξη στα ψηλότερα σημεία του δέντρου, με την προϋπόθεση να εξοντώσουν τους παλιότερους διεκδικητές, που ήταν και οι μυητές τους στις απολαύσεις του πάνω μέρους του δέντρου.

Ο τρόπος εξόντωσης ήταν και πάλι απόλυτα ταιριαστός με τις μεθόδους και τις επινοήσεις των ΓΑΤΟΠΑΡΔΩΝ.

Γέμιζαν μεγάλους σάκους με κόπρανα, τους σφράγιζαν προσεκτικά και έβαζαν κάποιους νέους ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ να πείσουν του παλιούς, πως οι σάκοι ήταν γεμάτοι με καρπούς που κατάφεραν να κλέψουν οι νεοφερμένοι, όταν οι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ ήταν βυθισμένοι στις ηδονές και τις απολαύσεις τη ακατάσχετης καρποφαγίας και κοπροπαραγωγής.

Οι παλιοί και επικίνδυνοι πλέον ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ με ασυγκράτητη απληστία άρπαζαν τους σάκκους και με την πρόφαση πως θα παραδώσουν το περιεχόμενό τους στους ΒΑΣΙΚΟΥΣ για να κατευνάσουν τις μουρμουριστές αντιδράσεις τους, έσπευδαν να γλιστρήσουν με τα φλουδοσχοινιά γρήγορα προς τα κάτω, φορτωμένοι με τους σάκκους, για να προλάβουν να τους αποθηκεύσουν στις απόκρυφες τρύπες που είχαν φτιάξει κατά τη διάρκεια των δόλιων επισκέψεών τους στη ΒΑΣΗ.

Τότε οι ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ροκάνιζαν με μαεστρία τα βαρυφορτωμένα φλουδοσχοινιά και οι ανυποψίαστοι μυητές τους άφηναν την τελευταία τους πνοή μέσα στα κόπρανα που ξεχύνονταν από τους σάκους, καθώς αυτοί έσκαγαν με γδούπο στη ΒΑΣΗ μαζί με τα σοκαρισμένα κορμιά τους, θλιβερά απομεινάρια της άθλιας ύπαρξής του.

Έτσι κρατιόντουσαν οι <ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ> στη κορυφή του δέντρου και έτσι ξύπναγαν που και που απ΄το βαθύ τους λήθαργο μερικοί ΒΑΣΙΚΟΙ και πέρναγαν στο πλευρό των ΠΡΙΟΝΙΣΤΩΝ που είχαν απομείνει.

Όσο η πριονιστική τους δράση αντηχούσε έστω και ως μακρινός απόηχος στα μισοφραγμένα αφτιά των ναρκωμένων ΒΑΣΙΚΩΝ, το ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΡΙΖΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ παρέμενε ζωντανό...

ΑΦΗΓΗΣΗ : ΜΠΟΤΣΩΝΗΣ          
ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΩΝ

(ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006)



http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?act=ST;f=14;t=112

Οι νόμοι από τον Δία εις τον Μίνωα και οι νόμοι από τον Θεό εις τον Μωϋσή

Οι νόμοι από τον Δία εις τον Μίνωα και οι νόμοι από τον Θεό εις τον Μωϋσή 
Ελληνική Προϊστορία

Οι νόμοι από τον Δία [Θεό] εις τον Μίνωα

   Ο Μίνωας ο Α’ κάθε εννέα χρόνια επήγαινε εις το σπήλαιο εις το οποίο είχε γεννηθεί ο Δίας, εις το όρος της Ίδης όπου εκεί συναντούσε τον Δία και του παρέδιδε τους νέους νόμους που έπρεπε να θεσπίσει, για να κυβερνήσει δίκαια τους υπηκόους του. Κατ’ άλλους λέγεται ότι επήγαινε εκεί προσμένοντας την «επιφοίτηση» από τον Δία. Αναφέρεται εις τον Μίνωα και τους νόμους του ο Θαλήτας αοιδός,
νομοθέτης, μελοποιός και μουσικοδιδάσκαλος. Όπως μας πληροφορεί ο Στράβωνας εις το έργο του «Γεωγραφικά» 1ο  βιβλίο εις το C 476,8 «ως δ’ είρηκεν Έφορος, ζηλωτής ο Μίνως αρχαίου τινός Ραδαμάνθυος δικαιοτάτου ανδρός ομωνύμου του αδερφού αυτού, ος πρώτος την νήσον εξημερώσαι δοκεί νομίμοις και συνοικισμοίς πόλεων και πολιτείαις, σκηψάμενος παρά Διός φέρειν έκαστα των τιθεμένων δογμάτων εις μέσον. Τούτον δη μιμούμενος και ο Μίνως δι’ εννέα ετών, ως έοικεν, αναβαίνων επί το του Διός άντρον και διατρίβον ενθάδε, απήει συντεταγμένα έχων παραγγέλματα τινά, έφασκεν είναι προστάγματα του Διός αφ’ ης αιτίας και τον ποιητήν ούτως ειρηκέναι «ενθάδε Μίνως εννέωρος βασίλευε Διός μεγάλο οαριστής».

  Επίσης αναφέρονται εις τον Μίνωα και τους νόμους του, ο Πλάτων εις το έργο του «Νόμοι» όπως και ο Παυσανίας εις το έργο του «Περιηγήσεις».

  Ήτο οι πρώτοι νόμοι που εμφανίστηκαν εις την ανθρώπινη κοινωνία και οι Έλληνες επίστευον ότι γενικώς οι νόμοι κατάγοντο από την Κρήτη. Οι νόμοι ήσαν σεβαστοί διότι ήσαν θεόσταλτοι. Ο Όμηρος διασώζει αυτήν την παράδοση εις την «Οδύσσεια» εις το Ραψωδία – κεφάλαιο Ιθ και εις τις στίχους 178 - 179 :  

«τῇσι δ᾽ ἐνὶ Κνωσός, μεγάλη πόλις, ἔνθα τε Μίνως  178

ἐννέωρος βασίλευε Διὸς μεγάλου ὀαριστής,»           179

  Αυτή δηλαδή είναι η Κνωσός, μεγάλη πόλη την είπανε, όπου και ο Μίνωας βασίλευε και κάθε εννέα έτη συνομιλούσε με τον Δία.

  Ακόμα όταν οι Ετεοκρήτες επήγαν εις την Ιρλανδία, είχαν πάρει μαζί τους μια πέτρα από αυτές όπου εκάθητο ο Μίνως όταν πήγαινε εις το σπήλαιο για να πάρει τους νόμους και την είχαν ονομάσει «Μοίρα».  Επάνω σε αυτή την πέτρα εκάθοντο και οι μετέπειτα βασιλείς της Ιρλανδίας προσμένοντας και εκείνοι την ίδια επιφοίτηση του προγονικού τους Θεού Δία, για τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσουν για την δίκαιη διακυβέρνηση των Ιρλανδών.


  Η γνωστότερη, σπουδαιότερη και μεγαλύτερη από τις μέχρι σήμερα ευρεθείσες επιγραφές, είναι εκείνη της Γόρτυνος της Κρήτης, χαραγμένη σε 12 στήλες λίθινες από πελεκητούς πωρόλιθους, γραμμένη σε δωρική ιδιωματική γλώσσα Βουστροφηδόν, χρονολογούμενη από τον 6ο αιώνα π.Χ. που κατά τους ειδικούς περιλαμβάνει στοιχεία δικαίου πολύ προγενεστέρων χρόνων. Κάποιοι αρχαιολόγοι θεωρούν ότι ίσως είναι οι ίδιες οι πλάκες που έπαιρνε ο Μίνωας από τον Δία.

Χριστιανική ιστορία

Οι νόμοι από τον Θεό εις τον Μωϋσή

  Ο Μωϋσής ανέβηκε εις το όρος και αφού παρέμεινε κάποιες ημέρες επέστρεψε με τους νόμους που του έδωσε ο Θεός και τους είχε γράψει επάνω σε πλάκες. Η αναφορά αυτή υπάρχει εις την Παλαιά Διαθήκη εις το βιβλίο «Έξοδος» και εις το κεφάλαιο λβ [32] και εις τον στίχους 15 και 16 :

15 Καὶ ἀποστρέψας Μωϋσῆς κατέβη ἀπὸ τοῦ ὄρους, καὶ αἱ δύο πλάκες τοῦ μαρτυρίου ἐν ταῖς χερσὶν αὐτοῦ, πλάκες λίθιναι καταγεγραμμέναι ἐξ ἀμφοτέρων τῶν μερῶν αὐτῶν, ἔνθεν καὶ ἔνθεν ἦσαν γεγραμμέναι·

16 καὶ αἱ πλάκες ἔργον Θεοῦ ἦσαν, καὶ ἡ γραφὴ γραφὴ Θεοῦ κεκολαμμένη ἐν ταῖς πλαξί.

 

 
[Η εικόνα προέρχεται από την ακόλουθο ιστοσελίδα :https://kyriakoskokkinoslawfirm.wordpress.com/


Απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέως  Ομήρου Ερμείδη με τον τίτλο «Έλληνες  ή Ελληνίζοντες  χριστιανοί» υπό έκδοσιν [2015]
 
 http://pirforosellin.blogspot.gr/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

http://maiandros.blogy.gr

Άρχισε ο εθνο-διαμελισμός: Οι Γερμανοί διαγράφουν Ελληνικά νησιά (χάρτης)


DIAGRAFUN_ELLINIKA_NHSIA 
Όπως βλέπετε από τον χάρτη, που κυκλοφόρησε στα Γερμανικά με τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (!) και διανέμετε σε πολλά αντίτυπα για την ενημέρωση Γερμανόφωνου Ευρωπαϊκού κοινού, τα Ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία. Σε αντάλλαγμα και για στάχτη στα μάτια μας δίνουν την Ίμβρο.

Αυτός ο μελετημένος χάρτης, φτιαγμένος από επαγγελματίες, είναι καθαρά μία απόδειξη ότι η Τουρκία έχει τους Γερμανόφωνους συμμάχους της εντός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Αυτό το τρανταχτό στοιχείο, σε συνδυασμό με την Γερμανική εκστρατεία δυσφήμισης του……….

Ελληνικού λαού μπορεί να οδηγήσει σε κάποια εσφαλμένα ή σωστά συμπεράσματα, για μία νέα Γερμανοτουρκική υπόγεια συμμαχία, παρόμοια με αυτές που είχαν οι δύο χώρες τόσες φορές μέχρι τώρα.

Η Γερμανική συμπεριφορά της Ντόϊτσε Μπάνκ μόνο Τέταρτο Ράϊχ μπορεί να θυμίσει. Πόλεμο και διάλυση της ΕΕ προβλέπουν σενάρια που πρόσφατα δημοσίευσε η Ντόϊτσε Μπάνκ, και η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα.

Η Γερμανία με το ευρώ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις εξαγωγές της Κίνας, και αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί σε κατάρρευση, διότι είναι βιομηχανική χώρα που λόγω σοβαρής αρτηριοσκλήρυνσης στη σκέψη και λόγω μεγάλης πληθυσμιακής γήρανσης, δεν μπορεί να γίνει ανταγωνιστική σε βάθος χρόνου.

Η οικονομική κατάρρευση της Γερμανίας είναι ζήτημα χρόνου, και αυτό προσπαθεί να κρύψει από τον λαό της, ρίχνοντας πρώτα ευθύνες σε άλλους. Αυτό που προβάλει η Γερμανική προπαγάνδα στο κοινό της σαν κύρια πηγή των προβλημάτων της είναι η ενεργειακή της εξάρτηση από άλλους, αλλά πάνω από όλα κατηγορεί τους άχρηστους εταίρους της, τα PIGS, (δηλαδή τα γουρούνια) όπως αποκαλούν τους Ευρωπαίους του νότου!

Κάποιοι Γερμανοί έχουν φτάσει και πάλι σε ακρότητες, και πρέπει να ερευνηθεί εάν ανήκουν στους ίδιους κύκλους που αρνούνται τις αποζημιώσεις προς την Ελλάδα.
Πρέπει επίσης να ερευνηθεί κατα πόσο αυτοί οι κύκλοι είναι απευθείας απόγονοι των εγκληματιών εκείνων οι οποίοι έκαναν τα απίστευτα άγνωστα και άγρια μαζικά εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού κατα τη διάρκεια της Κατοχής, εμπνευσμένοι από ρατσιστικές ιδεολογίες.
 Ας μην ξεχνάμε ότι την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας πάλι η Γερμανία την ξεκίνησε, με μεγάλες αποστολές παράνομου οπλισμού και παραστρατιωτικών νεοναζιστών εθελοντών, διότι ποτέ δεν της συγχώρησε την αντίσταση κατα τη διάρκεια του Β πολέμου.
Μόνο μετά τις ενέργειες της Γερμανίας μπήκε και η Αμερική στο παιχνίδι, για να πάρει και αυτή μέρος από την πίτα. Άς μη μας πιάνει πανικός για το τι μέλει γενέσθαι. Όλα δείχνουν ότι η Ναζιστική φιλοσοφία δεν έχει ηττηθεί.

Η διάλυση της ΕΕ και ο πόλεμος για την Γερμανία γίνετε και πάλι πιθανή λύση. Άν κάποιοι Γερμανοί και κάποιοι Ρώσοι ίσως, υποκύψουν στον πειρασμό της συμμαχίας με την Οθωμανία, διότι αυτή τους ανοίγει τις μεγάλες Ισλαμικές αγορές τις οποίες έχουν ανάγκη, υπάρχουν αρκετοί ακόμη οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν κάθε όνειρο για διαμελισμό του Αιγαίου.

Ας είμαστε ρεαλιστές, η Τουρκία με την υπόθαλψη των τρομοκρατών που επιτίθενται στην Ρωσία και με την τεράστια οικονομική της παρουσία εντός Ρωσίας, πέτυχε να την κάμψει και να την κάνει σύμμαχο. Την άλλη μέρα που η Ρωσία αποφασίσει να κινηθεί ενάντια στην Τουρκία, θα ξεσηκωθεί το Ισλαμικό στοιχείο της Ρωσίας ενάντιά της με πλήθος τρομοκρατικών ενεργειών.

Η δυναμική του Ισλαμισμού εντός και νότια της Ρωσίας είναι τεράστια. Μόνο με συμμαχία με το Ισλάμ μπορεί να επιβιώσει η Ρωσία. Προς το παρόν, η στρατηγική ανικανότητα των Αμερικανών πέτυχε να δώσει την Ρωσία στην αγκαλιά του Ισλάμ.
Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος

Περισσότερα:
http://www.schizas.com/site3/el/oi-germanoi-diagrafoyn-ellinika-nisia.html
Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το ποιοι ακριβώς εξέδωσαν αυτό το χάρτη και σε ποιο ακριβώς έντυπο, μπορείτε να δείτε στο: http://www.europa.steiermark.at/cms/beitrag/11003342/6360831/
http://ellinikesaxies.blogspot.com

https://tolimeri.wordpress.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters