Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ο Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο «πλανητάρχη» και σε ένα απίστευτο παραλήρημα μυστήριων δηλώσεων, μιλάει για «πανδημία Νο 1» και για «μεγάλο πόνο στα επόμενα χρόνια»! Τι είναι αυτό που γνωρίζει;…


Σε νέες… παραληρηματικού χαρακτήρα δηλώσεις προχώρησε ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, για την οποία δεν έχει κρύψει το έντονο ενδιαφέρον του, δεδομένου ότι διαθέτει τεράστια πακέτα μετοχών σε φαρμακευτικές εταιρείες και ουσιαστικά ελέγχει το 25% των κεφαλαίων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε υπόμνημα 11 σελίδων ο Μ.Γκέιτς αναφέρεται σε «πανδημία Νο1», στην ανάγκη παγκόσμιου εμβολιασμού και ότι ο πόνος που θα νιώσει ο κόσμος τα επόμενα χρόνια θα είναι μεγάλος!

ΗΠΑ και Αυστραλία στέλνουν πολεμικά πλοία στην Κίνα που απειλεί με πόλεμο αν ελέγξουν το εργαστήριο της Γουχάν

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΗΡΑΓΓΕΣ & ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ
Ο Mark A. Baughman είπε στις 24 Απριλίου 2020, «Πρόκειται για τις ενημερώσεις σχεικά με τις μάχες και τον μυστικό πόλεμο στις βάσεις και τις σήραγγες υπόγεια για τη διάσωση παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Ελάτε μαζί μας στίς Βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις. Λεπτομέρειες υπόγειου πολέμου! Αποκωδικοποίηση γονιδίου


Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το Blessed to Teach https://blessed2teach.com/
Ελάτε σε επαφή με τον Rick, ο οποίος φιλοξενεί το κανάλι και μεταδίδει Q-δημοσιεύσεις καθημερινά. Άρχισε να τους ακούει και ήρθε σε επαφή με τον Gene Decode , έναν στρατό για περισσότερα από 30 χρόνια, ο οποίος παρέχει καθημερινές αναφορές για τη δουλειά τους στις υπόγειες σήραγγες και πώς να σώσει τα παιδιά από αυτά. Αποφάσισα να κάνω μια συνδρομή επί πληρωμή του ιστότοπου για να μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό που έχουν και να έχω πρόσβαση σε αυτό που θα σας δώσω τώρα, οπότε περίμενε…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters