Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 24/06/21. ΤΖΩΝ ΜΑΚΑΦΙ «ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΦΟΒΟΥ!» «ΕΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΩ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ, 31+ ΤΕΡΑΜΠΑΙΤ!! ΑΠΟ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ!!».

ΤΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΛΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΜΑΚΑΦΙ, ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOCKCHAIN

To Θερινό Ηλιοστάσιο Ως Σημείο Καμπής Καθώς το Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα Καταλαμβάνει το Ιατρικό-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα

Benjamin Fulford 21/6/2021
Μια σημαντική θεμελιώδης αλλαγή στα υψηλότερα επίπεδα παγκόσμιας δύναμης έλαβε χώρα στις ή γύρω στις 21 Ιουνίου 2021.  Οι παγκόσμιες στρατιωτικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες πληροφοριών αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα ψευδή ιατρική έκτακτη ανάγκη της πανδημίας ως πράξη πολέμου και να αντιδράσουν αναλόγως.  Για να παραθέσω από την MI6:

Οι Έλληνες που συμμετείχαν στο κύκλωμα της συγκάλυψης της προέλευσης του ιού.- Ανακτήθηκαν οι σβησμένες καταγραφές των Κινέζων. Η ανθρωπότητα στα ίχνη του Διεθνούς Κυκλώματος που οργάνωσε την εξόντωσή της

ΑΝΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ WUHAN
#Ο αμερικανός εξελικτικός ιολόγος Jesse D. Bloom κατάφερε να ανακτήσει με προχωρημένες μεθόδους ανάκτησης δεδομένων, 97 από τα σβησμένα αρχεία ιών, της Wuhan, από την διεθνή βάση δεδομένων όπου αναρτούνται οι γενετικοί κώδικες τους (ΝΙH’s Sequence Read Archive).
#Αποδεικνύεται ότι ο Sars Cov-2 δεν προήλθε από την ψαραγορά της Wuhan! Για αυτό έσβησαν οι Κινέζοι, τους ιούς που προσέβαλαν τους πρώτους ασθενείς στην Wuhan.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters