Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Tο «Πόδι του Δία» ξανά στο Αφγανιστάν


Το Εθνικό Μουσείο του Αφγανιστάν γιορτάζει την επιστροφή ενός εκθέματος που είχε κλαπεί στο παρελθόν. Πρόκειται για το «Πόδι του Δία», τμήμα αγάλματος της ελληνιστικής περιόδου από τη Βακτριανή.

Το «Πόδι του Δία» είναι το πρώτο αρχαιολογικό εύρημα που στο παρελθόν «είχε κάνει φτερά» από το Εθνικό Μουσείο του...

ΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ) ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!

militaire.gr_ Όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη χερσόνησο της Κορέας, η Ελλάδα μόλις είχε βγει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με την οικονομία της διαλυμένη αλλά το χειρότερο ήταν ότι ο πόλεμος συνεχιζόταν μέσα στα σύνορα της.

Η Ελλάδα είχε εμφύλιο πόλεμο. Και μπορεί θεωρητικά αυτός να είχε τελειώσει κάποιους μήνες πριν (το 1949), ουσιαστικά κατέτρωγε τα σωθικά της χώρας.

Γιατί οι γιατροί συμβουλεύουν να ΜΗΝ αποφύγουμε τον ήλιο, φέτος το καλοκαίρι; - Επιτέλους να τελειώνουμε με το ψέμα του βλαβερού Ήλιου


Μην Αποφύγετε Τον Ήλιο Αυτό Το Καλοκαίρι!Είναι οι συμβουλή
που περιμένουμε χρόνια να ακούσουμε, καθώς ναι, υπάρχει σοβαρός ιατρικός
 λόγος που επιβάλλει την έκθεσή μας στον ήλιο το καλοκαίρι. Δείτε ποιός είναι….

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ! ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Weather on Demand: Τροποποίηση Καιρού στην Ελλάδα

Ο ΕΛΓΑ κάνει τροποποίηση καιρού σε επιλεγμένες περιοχές για χαλαζική προστασία, με τα αεροπλάνα της 3Δ, εκεί που τελικά… συνεχίζει να πέφτει το περισσότερο χαλάζι.

“Τροποποίηση καιρού ονομάζεται η σχεδιασμένη επέμβαση του....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Ν.ΚΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 25/11/2016


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟ 99% ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… (video)

Γη-Σελήνη
Οι κοινωνίες
πρέπει να γίνουν γνώστες της δυνατότητας τεχνολογικά μέσα σε μία δεκαετία,
να απεξαρτηθούν ενεργειακά από τους πολυεθνικούς κολοσσούς,
με τη χρήση ΑΠΕ και καθαρής ενέργειας
όπως το υδρογόνο, με χαμηλό κόστος και αυτάρκεια, είπε ο διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Freie του Βερολίνου και συγγραφέας Κώστας Λάμπος, στον 9.84.

Η ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
1. ΕΜΠΟΔΙΑ. Το κάθε εμπόδιο στη ζωή μας, μας βοηθάει να έχουμε στη συνέχεια μεγαλύτερη αντοχή. Όλα μαζί τα βιώματά μας γίνονται μια αθροιστική εμπειρία, όπου προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Όσο πιο γρήγορα κατανοήσουμε το μάθημά μας, τόσο καλύτερη και ωφέλιμη θα γίνει και η ζωή μας.
2. ΘΑΡΡΟΣ. Το χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα άλμα πίστης και ειδικά όταν έχουμε την άγνοια του κινδύνου ίσως να είναι και καλύτερα.

Ο Εγκέφαλος Αντιλαμβάνεται 11 κι όχι 3 Διαστάσεις!

Εγκέφαλος
Μάνος Δανέζης: Όταν ο διεθνής επιστημονικός κόσμος μελετάει την δυνατότητα ο ανθρώπινος εγκέφαλος να λειτουργει σε πολλές διαστάσεις , εμείς επιμένουμε ότι το Σύμπαν είναι Ευκλείδειο και 3ων διαστάσεων και κάποιοι ότι… η Γη είναι επίπεδη.
Η επιστημονική δημοσίευση:

http://journal.frontiersin.org/article/10.3389/fncom.2017.00048/full

Εξωγήινη Ζωή και Νοημοσύνη (Εκπομπή Φυγόκεντρος.

Εξωγήινη Ζωή και Νοημοσύνη (Εκπομπή Φυγόκεντρος. Ομιλητές: Σειραδάκης, Βέμπος, Κουτσιαύτης, Κασταμονίτης, Σάιτ, Καλφόπουλος)
 Την Παρασκευή 16 Ιουνίου του 2017,
ο Ομότιμος Καθηγητής Φυσικός & Αστρονόμος Ιωάννης Σειραδάκης, ο εξερευνητής και συγγραφέας Θανάσης Βέμπος, ερευνητής & κινηγός UFOs Χάρης Κουτσιαύτης, ο ερευνητής & αρθρογράφος Xρήστος Κασταμονίτης, ο σχολιαστής Βασίλης Σάιτ, και ο paranormal investigator & αρθρογράφος Φοίβος Καλφόπουλος,

Αργοναύτες και τα Μυστικά του Σειρίου! Το Σύμβολο Έψιλον και η Αρχαία Υπερτεχνολογία (video)

Αργοναύτες και τα Μυστικά του Σειρίου! Το Σύμβολο Έψιλον και η Αρχαία Υπερτεχνολογία (video)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι Αργοναύτες και η Αργοναυτική εκστρατεία, είναι ένας αρχαίος ελληνικός «μύθος» πολλών επιπέδων.
Συναρπάζει κάθε άνθρωπο και κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο.
Ίσως είναι ένας από τους λίγους «μύθους» που ερμηνεύεται με πάρα πολλές θέσεις, ακόμα κι αν αυτές μοιάζουν να έρχονται σε αντίθεση.

ΟΙ «ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΟΙ «ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΤο θέμα της συνταξιοδότησης των Ελλήνων πολιτών κορυφώνεται στις μέρες της λιτότητας και παραμένει το αγκάθι των διαπραγματεύσεων της χώρας μας με τους δανειστές, ακριβώς γιατί αποτελεί, επί χρόνια, μια από τις μεγάλες παθογένειες του ελληνικού κράτους.
Στην αρχαιότητα, η αθηναϊκή πολιτεία είχε προβλέψει μηχανισμό ελέγχου για τη συνταξιοδότηση των πολιτών.

Αλάτι: Το Μυστικό των Αρχαίων που Εξαφάνισαν οι Σύγχρονοι

alati
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει ότι
1) μια δίαιτα με μειωμένη πρόσληψη αλατιού είναι υγιεινή και

2) δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του μαγειρικού και του θαλασσινού αλατιού. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!

Γιατί όμως είχαμε επικεντρωθεί στη μείωση του αλατιού τα προηγούμενα χρόνια;

ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, (ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ) ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ''ΑΡΧΗ''

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΙΔΟΥ ΤΟ 1ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΦΕΤΕΙΝΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ.
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'', ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ
. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, Ε ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ??? 
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.. 
ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΩΣ....
ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ....
ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ :

ΗΡΘΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ…



…στο πανεπιστήμιο του Πεκίνου και της Σαγκάης, υπάρχει έδρα Ελληνικής Ιστορίας και πολιτισμού, με 150 φοιτητές στο Πεκίνο και 250 φοιτητές στην Σαγγάη, που όλοι έχουν αλλάξει τα ονόματά τους με Ελληνικά ονόματα.

Σας παραθέτω, παρακάτω, ένα ποίημα που έγραψε μια Κινέζα μαθήτρια, αξίζει τον κόπο:

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ

Συνειδητοποιώντας κανείς ότι δεν είναι αυτό το φθαρτό σαρκίο, δεν είναι πράγμα, θα αντιληφθεί ότι αυτό που βλέπουν οι αισθήσεις είναι μια εικόνα, ένα matrix.
Και όλα αυτά τα σώματα και τα αντικείμενα που μας περιβάλλουν;
Εκεί έξω στο σύμπαν δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά. Εκεί υπάρχει μόνο ένας ωκεανός από κοχλάζουσα ενέργεια. Η ενέργεια αυτή προσπίπτει στα όργανά μας, αυτά παίρνουν ένα τμήμα της, το μεταφέρουν μέσω των νευρώνων στον εγκέφαλο και εκεί η ενέργεια μεταμορφώνεται σε αυτό που ονομάζουμε αισθητό κόσμο.

Το DNA «μίλησε»: Οι Τουρκοκύπριοι δεν είναι Τούρκοι αλλά Έλληνες εξισλαμισμένοι


 

Αυτό που γνωρίζαμε από την ιστορία, ότι δηλαδή οι Τουρκοκύπριοι είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι, απέδειξε και το DNA.

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι προέρχονται από την ίδια γενετική δεξαμενή, η οποία άρχισε να διαφοροποιείται μόνο τους τελευταίους αιώνες, δηλαδή από την οθωμανική κατάκτηση της Κύπρου και μετά, σύμφωνα με μια νέα πληθυσμιακή γενετική μελέτη που διενεργήθηκε υπό το Τμήμα Καρδιαγγειακής Γενετικής και το Εργαστήριο Δικανικής Γενετικής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters