Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΚΑΙ μέτοχος της Coca-Cola ο Bill Gates! - πολυάσχολη μελισσούλα κατά της ανθρωπότητας..- Σιωπή από τον Π.Ο.Υ.!! - Βίντεο: "Coca-Cola, Η Απαγορευμένη Έρευνα" (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Ας δούμε μερικούς μετόχους της Coca-Cola:

Berkshire Hathaway, Inc. (Investment Management) 400,000,000 Shares   9.31%

The Vanguard Group, Inc.                                              307,628,771            7.16%

Το νέο δολάριο υποστηρίζεται από χρυσό που έρχεται τον Οκτώβριο του 2020

Υποστηρίζεται από το Gold
Άντονι Άντερσον
Ο καπιταλισμός έχει έναν φυσικό τρόπο επαναφοράς. Οι αγορές ανταμείβουν τους νικητές ενώ τιμωρούν τους ηττημένους. Χάνοντας την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων, βρείτε μια καλύτερη γωνία για να ανταγωνιστείτε, ή χρεοκοπήσουν. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ελπίζω, αρκετά σοφός για να μην πέσει σε πλήρη καταστροφή, ξεκινάει και μπαίνει ξανά στην αγορά, σοφότερος και πιο ανταγωνιστικός από πριν (τουλάχιστον, αυτή είναι η ιδέα).

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: Τι συμβαίνει με τον κορωναϊό στην πραγματικότητα


Κορωναϊός - Τι μας κρύβουν. Δεμερτζής.
Τι μας κρύβουν και γιατί θέλουν να μας τρομοκρατήσουν τόσο.
Παρακάτω αναλύουμε σε δύο βίντεο το μεγάλο πρόβλημα με τις μάσκες, γιατί πάνε να μας τις επιβάλλουν, ποιος ο σκοπός τους, από θρησκευτική άποψη, αλλά και τα προβλήματα που προκαλούν. Ο τρόμος και ο φόβος που σπέρνουν στον κόσμο, με την επιβολή του παράνομου προστίμου, για την μη χρήση τα μάσκας, αλλά και το τι συμβαίνει με τις διασώσεις των παιδιών από τα τούνελ παγκοσμίως και το βρώμικο κύκλωμα των παιδεραστών.

Λίστα επιτυχιών του Προέδρου Donald J. Trump: 3ον Εθνική Ασφάλεια

President Donald Trump

Λίστα επιτυχιών του Προέδρου Donald J. Trump: 2ον Στην Οικονομία

President Donald Trump

Λίστα επιτυχιών του Προέδρου Donald J. Trump: 1ον Στην Κυβέρνηση

President Donald Trump

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters