Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΚΑΙ μέτοχος της Coca-Cola ο Bill Gates! - πολυάσχολη μελισσούλα κατά της ανθρωπότητας..- Σιωπή από τον Π.Ο.Υ.!! - Βίντεο: "Coca-Cola, Η Απαγορευμένη Έρευνα" (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Ας δούμε μερικούς μετόχους της Coca-Cola:

Berkshire Hathaway, Inc. (Investment Management) 400,000,000 Shares   9.31%

The Vanguard Group, Inc.                                              307,628,771            7.16%


Capital Research & Management Co.                            232,215,000            5.41%

SSgA Funds Management, Inc.                                       183,307,489            4.27%

Wellington Management Co. LLP                                  102,693,257             2.39%

BlackRock Fund Advisors                                                95,489,817             2.22%



Και ποια είναι η Berkshire Hathaway, Inc. ;

Ας δούμε κάποιους από τους ιδιοκτήτες της:



Ένας πολύ ενδιαφέρον σύνδεσμος ΕΔΩ, που αποτελεί αξιολόγηση των προσπαθειών της Coca-Cola να επηρεάσει τη δημόσια υγεία «με δικό της ειδικό νέο λεξιλόγιο»: ανάλυση email της Coca-Cola με ακαδημαϊκούς της δημόσιας υγείας που ηγούνται του "Παγκόσμιου Δικτύου Ενεργειακής Ισορροπίας"


..και ένα άκρως ενδιαφέρον βιντεάκι. Τίτλος:  "Coca-Cola, Η Απαγορευμένη Έρευνα - Συνέντευξη William Reymond".

Έχετε καταναλώσει Coca-Cola τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, κάτι που είναι προφανές. Το όνομα του ποτού αποτελεί την δεύτερη πιο γνωστή λέξη στον κόσμο, και η τάση προς την αποδοχή του είναι ανοδική. Σύμβολο της αμερικανοποίησης, όπως λέγαμε πιο παλιά, το προϊόν καταναλώνεται σε αστρονομικές ποσότητες σε σημείο αντικατάστασης του νερού σε ορισμένες κοινωνικές διαστρωματώσεις. Σήμερα δεν είναι πλέον ένα απλό ποτό, αλλά ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ο William Reymond, δημοσιογράφος, αποφάσισε να ερευνήσει το ποτό που τον συνοδεύει από την εφηβεία του. Δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη όταν ανακάλυψε ότι η Coca-Cola είχε εμπλακεί σε υποθέσεις δολοφονίας και ότι συμμετείχε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μαζί με τους Ναζί. Η συνέντευξη αναφέρεται σε έρευνα που εκθέτει την αληθινή ιστορία της Coca-Cola.

[Όποιος αναγνώστης μας έχει άριστη σχέση με την γαλλική γλώσσα, και έχει όρεξη να ακούσει την συνέντευξη, θα τού είμαστε ευγνώμονες αν μάς περιγράψει δυο τρία πράγματα, από αυτά που λέγονται, στον χώρο των σχολίων του ιστολογίου μας]





diodotos

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters