Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αρίστογλου : Έχουν φοβίσει τον Έλληνα. Του κατάσχουν για 300 ευρώ, αν χρωστάει στην εφορία, πράγματα. Τον έχουν φοβίσει, τον θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι, να τον βάλουν φυλακή, να μην μιλάει κανείς. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι να τα παίρνουν. Τα μέσα μαζικής «εκτέλεσης»- λέω εγώ- να λειτουργούν υπέρ των κυβερνώντων. Και έρχομαι εγώ και πάλι λέω: Υπάρχει ένας Έλληνας που λέει «ελάτε να σας ξεσκλαβώσω» γιατί μιλάμε για σκλαβιά, έτσι; Αυτοί οι άνθρωποι μένουν στους νόμους. Ποιους νόμους; Πού είναι οι οικονομικοί εισαγγελείς; Πού είναι το ΣΔΟΕ; Πού είναι οι υπουργοί; Πού είναι οι τράπεζες; Δηλαδή εσείς αν θέλετε να κάνετε μια τράπεζα στην Ελλάδα, θα σας κυνηγήσουν μέχρι να σας σκοτώσουν κιόλας!
Αρτέμης Σώρρας: Να το εξηγήσω λίγο. Προσπάθησα να αγοράσω τρεις τράπεζες στην Ελλάδα. Όταν πήγα να αγοράσω την τράπεζα του Ρέστη, μια μικρή τράπεζα, έβαλαν τον Ρέστη φυλακή. Ο Ρέστης είχε ανακοινώσει ότι ήμασταν σε διαδικασία αγοραπωλησίας, το έχει γράψει η«Ισοτιμία». Ουσιαστικά ήμουν στο εξωτερικό όταν του είχα κάνει μια πρόταση, δεν τη δέχτηκε, μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο, έλα-μου λέει- πάρτην. Μπορούσα να του αναλάβω και τα χρέη, αν το θέλετε, γιατί μας ενδιέφερε πάρα πολύ η παρουσία μας στον Ελληνικό χώρο μέσω τράπεζας. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, όπως πολλοί φαντάζονται ότι βγάζεις ένα τσεκ και αγοράζεις μια τράπεζα. Δεν είναι έτσι…
Γιώργος Αρίστογλου: Θα σε αφήσουν να την κάνεις τράπεζα; Δεν σε αφήνουν..
Αρτέμης Σώρρας: φαντάζονται τώρα ο κόσμος. Εντωμεταξύ κάποιοι μπάσταρδοι οικονομολόγοι, λένε το χοντρό τους και το μακρύ τους απλόχερα, γιατί δεν πληρώνουν τίποτα. Είπα, από εδώ και πέρα αν κάποιος πληρώνει για αυτά που λέει, δεν θα ξαναμιλήσει κανένας! Αλλά τέλος πάντων, φαντάζονται ότι απλά πάς και πληρώνεις και αγοράζεις μια τράπεζα και φεύγεις. Εδώ μιλάμε για τεράστια προβλήματα, μιλάμε για μια τράπεζα που είχε ένα τεράστιο άνοιγμα, 800 εκατομμύρια κόκκινα δάνεια, τα οποία κάποιος θα τα πληρώσει. Τελικά έβαλαν τον κόσμο φυλακή γιατί δεν είχαν επιτροπές, γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος ελέγχει κάθε ένα μήνα, κάθε έξι μήνες και κοιτάει τι χρωστάει μια τράπεζα. Δεν γίνεται να φτάσει μια μικρή τράπεζα να χρωστάει 800 εκ. ή ένα (1) δις. Δεν γίνεται, αφού η τράπεζα δεν αξίζει πάνω από 100 εκατομμύρια, που σημαίνει είτε ότι κάτι εσείς δεν ελέγξανε είτε ότι του δίνατε τον αέρα να το κάνει για να τον βάλετε φυλακή.
Εν πάση περιπτώσει, μετά έκανα μια μεγάλη πρόταση, η οποία είναι και αναρτημένη, όταν ζήταγε η Εθνική το 10%.Ήρθα και κατέθεσα όλο το 10%. Κατέθεσα 1 δις 175 εκ. σε δολάρια, το οποίο το κατέθεσα ακριβώς την τελευταία ημέρα του μήνα, όταν η Εθνική Τράπεζα ζητούσε άλλα 300 εκ. για να κλείσει το κεφάλαιο. Όταν έβγαιναν τα παπαδαριά και συγκεκριμένα ο Άνθιμος και έλεγε να δώσουμε δύο μισθούς για να σώσουμε την Εθνική «Ελληνική» Τράπεζα. Θα έπρεπε να ντρέπεται ο παπάς αυτός. Γι αυτό λέω, ο καρκίνος και το πύον και η πλέμπα είναι παντού! Το δόγμα έδινε εντολή στον κόσμο να δώσει μισθούς στην τράπεζα, για να λέει στον κόσμο ότι είναι Ελληνική.

Εγώ καταθέτω στις 30 του μήνα όλο το κεφάλαιο, όπως σου είπα 300 εκ. και θα μπορούσα να πάρω και το επόμενο 10%,γιατί αυτή την τεχνική έχει. Λέει: θα βάζω 10% κάθε χρόνο για να πάρω τα λεφτά μου. Εγώ το έδωσα ΟΛΟ. Δεν απαντήσανε τίποτα.
Όταν μιλάμε για πρόταση, θέλω να καταλάβουν οι συνέλληνές μου ότι δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα χαρτί και να πει δίνω 1 δις. Ακούστε τώρα για να καταλάβετε μια διαδικασία πολύπλοκη, εύκολη και από την άλλη μεριά εάν δεν ήμουν αυτός που λέω, θα μπορούσε ο καθένας να με εκθέσει- θεσμός εννοώ- όχι ο κάθε βλάκας, ή ανόητος ή ανεγκέφαλος ή εγκάθετος. Μαζί με το έγγραφο του δικηγόρου που κάνεις την κατάθεση στις 30 ή 29 του μήνα, βάζεις από πίσω και το statement της τράπεζας που υπάρχουν τα χρήματα και είναι μπλοκαρισμένα υπέρ της Εθνικής. Δηλαδή την ημέρα που κατέθεσα, δεν κατέθεσα «παρακαλώ γειά σας, δίνω τόσα»- δήλωση με το στόμα ή με ένα χαρτί, το αποδεικνύεις από πίσω, δηλαδή βάζεις το statement της τράπεζας που έχει το λογαριασμό όπου υποχρεώνεις την τράπεζα και κλειδώνει σε ειδικό account τα χρήματα και λές «υπέρ της Εθνικής Τράπεζας για ένα μήνα,για δύο μήνες- εμείς το κάναμε για τρεις μήνες κύριοι και μπορώ να τα αποδείξω αυτά- με όλο το λογαριασμό, με όλες τις λεπτομέρειες της τράπεζας που είναι μπλοκαρισμένα για την Εθνική, όχι ελεύθερα δηλαδή σήμερα τα έχω στο λογαριασμό μου, αλλά μεθαύριο μετάνιωσα. Τα μπλοκάρεις υπέρ της Εθνικής, τα οποία δίνεις το statement μέσα,είναι σαν συμβόλαιο, και η Εθνική πρέπει να το υπογράψει και να με καλέσει για να πάρει τα χρήματα. εάν λοιπόν ο λογαριασμός μου είχε κάτι μεμπτό, το οποίο δεν ήταν καλό ή οτιδήποτε, σήμερα θα βαράγανε όλες οι τηλεοράσεις του πλανήτη για να με ξεφτιλίσουν τελείως. Απεναντίας, έχουνε πιεί το αμίλητο νερό, έχουνε καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα και δεν μιλάνε καθόλου. Γιατί βρε παιδιά; Γιατί αν εγώ αγόραζα το 10 % των μετοχών της Εθνικής, είχα το δικαίωμα βάσει του νόμου και του καταστατικού της Εθνικής να έρθω κατευθείαν και να κάνω έλεγχο με ειδική επιτροπή από όποιο μέρος του πλανήτη θέλω για τις μετοχές της Ανατολής! Βλέπεις τώρα; θα έλεγα λοιπόν τώρα που είμαι μεγαλομέτοχος, οι τεχνικές μου επιτροπές είναι αυτές, έχω τέσσερα γραφεία στην Αμερική και δύο στην Ευρώπη και μπαίνουμε μέσα να ελέγξουμε. Τι έχει γίνει; Αν δέχοταν αυτή την προσφορά θα μπορούσα ως μέτοχος του 10% αυτόματα να κάνω έλεγχο σε όλα τα αρχεία της Εθνικής. Είχα πρόσβαση. Άμα περάσω εκεί μέσα είναι σαν να περνά ταύρος σε υαλοπωλείο! Γιατί με φοβάστε ρε παιδιά αφού τα έχετε κάνει καλά όλα ρε παιδιά, σύμφωνα με τους νόμους. Να! Πάρτε και 1 δις 200 εκ. να περάσω εκεί μέσα να δείτε πόσο ωραία γίνεται. Να ελέγξουμε, να δούμε τι γίνεται στο μαγαζί μας. Αφού δεν πήγαινε καλά τόσον καιρό, θα το κάνουμε εμείς να πάει καλά!
Και λέω από κάτω στο έγγραφό μου:« και ό,τι άλλο ποσοστό πουλήστε, το θέλω όλο!». Και πάγωσε! Έχει ήδη δημοσιευτεί, να σας το βγάλω πάλι να τους πάρετε τηλέφωνο δημοσιογραφικά να τους ρωτήσετε: «γιατί δεν δεχτήκατε το 1δις 200 εκ.; Γιατί θέλατε το μισθό του ανθρώπου;» Γιατί ρε ζώα; Άντε πάμε τώρα στο επόμενο, δεσμευτείτε για το επόμενο (ποσοστό) στο Σώρρα. Για πούλα μου το επόμενο 10%! Αφού τελειώνει το 2013..
Γιώργος Αρίστογλου: Θα πάμε να δώσουμε και άλλους μισθούς να βοηθήσουμε την Εθνική Τράπεζα…
Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι γελοίο; Μα αυτά που σας λέω τα αποδεικνύω. Άρα λοιπόν ο συνέλληνας, αν δεί όλη την εικόνα και τον βοηθήσουν οι συνέλληνες δημοσιογράφοι να το δει και να αποτυπωθεί μια πραγματική εικόνα του τι γίνεται, πώς γίνεται και πόσο τεχνολογικά δουλεύει, θα αποκαλυφθεί στα μάτια του όλη η αλήθεια.
Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα όμως εσείς θα βρίσκατε τα μαύρα χρήματα που πήγαιναν στα κόμματα, τα μαύρα χρήματα που πήγαιναν στους πολιτικούς και που δεν φαίνονται πουθενά και τα πληρώνει ο κοσμάκης με τους τόκους και οτιδήποτε άλλο όπως κατασχέσεις που γίνονται από την Εθνική Τράπεζα, έτσι δεν είναι;
Αρτέμης Σώρρας: Αυτό αγαπητέ μου είναι κερασάκι στην πραγματική τούρτα και το κυρίως πιάτο δεν είναι αυτό. Είναι ότι όλα αυτά τα μιάσματα τα παγκόσμια σου αλλοιώνουν όλα τα ταμεία. Δηλαδή κατ αρχάς- άποψή μου και θα το αποδείξω όταν μου δοθεί η ευκαιρία- γι αυτό και εγώ ζήτησα ένα πράγμα και κοίταξε πώς θα σε περπατήσω τώρα: Αν λοιπόν για την Ανατολή ο Σώρρας δεν είναι απατεώνας, ήτανε μωρέ, αλλά τώρα δεν είναι. Γίνεται να ήμουνα και τώρα να μην είμαι; Α! δεν καταλάβατε καλά. Δεν πειράζει. Τώρα ο Σώρρας για την Ανατολή είναι Ο.Κ. το παιδί, αλλά επειδή δεν τα παίρνατε- βέβαια μπορούσα να κάνω και άλλες κινήσεις- έφερα τα 600 δις. Μα τα 600 δις δεν είναι δικιά μου επιταγή βρε φίλε μου. Εγώ δεν έβγαλα μια προσωπική επιταγή του Σώρρα να την δώσω στην κυβέρνηση. Έπειτα λοιπόν όταν μάθαμε ότι η Ελλάδα πεθαίνει, η Ελλάδα θα πτώχευε, είχανε στήσει όλο το παιχνίδι ένα χρόνο πριν ότι θα πτωχεύσει η Ελλάδα. Λέγανε τα ΜΜΕ πτωχεύει η Ελλάδα, αύριο οι τράπεζες δεν θα έχουν λεφτά, δεν θα έχουμε να αγοράσουμε πετρέλαιο… Γιατί βρε κερατάδες; Πετρέλαιο μας έδωσε κανείς με πίστωση; Αφού τελικά ο πολίτης πληρώνει μετρητό μπροστά για να βάλει πετρέλαιο! Άρα γιατί να μην έχει να πληρώσει το πετρέλαιό του; Γιατί; Χρωστάει η Ελλάδα; Πού; Αφού ιδιώτες είναι όλοι. Θέλουν πετρέλαιο, το πουλάνε στον κόσμο, μαζεύουν τα λεφτά, ξαναγοράζουμε. Γιατί βρε σκουπίδια όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι λέγατε ότι δεν θα έχει η Ελλάδα να αγοράσει πετρέλαιο; Γιατί; Μας πιστώσατε; Όποιος ήθελε να αγοράσει πετρέλαιο το πλήρωσε μπροστά ο ανθρωπάκος! Πώς να μην έχει λεφτά λοιπόν ο έμπορας να φέρει πετρέλαιο. Τα σχολεία δεν έχουν πετρέλαιο λέει. Τα σχολεία έπρεπε να πληρώνουν με φόρο το πετρέλαιο; Τα κρατικά σχολεία; Άντε ζώα!
Γιώργος Αρίστογλου: Από τη μία κύριε Σώρρα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να μην κατεβάζει το φόρο του πετρελαίου και να δίνει επιδόματα από πάνω. Δηλαδή κατέβασε ρε άνθρωπε την τιμή του πετρελαίου και δώσε. Φανταστείτε τώρα τι κομπίνα γίνεται ότι δεν σου μειώνω το φόρο, το έχω ακριβά, αλλά πάρε και ένα επίδομα…
Αρτέμης Σώρρας: Γίνεται μια μεγάλη κουβέντα. Θα σου αναλύσω κάτι. Κοίτα τι θα σου αναλύσω και κοίτα πώς θα σε τοποθετήσω. Έτσι θα καταλάβεις γιατί ζήτησα λογιστικό έλεγχο. Κατ αρχάς θέλω να καταλάβουν όλοι ότι εμείς δεν είμαστε τυχαία παιδιά. Είπα δεν πιστεύω στην τύχη γιατί θα κουτουλάγαν οι πλανήτες. Όχι μόνο έχουμε επίγνωση των πραγμάτων, αλλά έχουμε στοιχεία της πραγματικής ιστορίας και των πραγματικών στοιχείων και αποδείξεων, αλλιώς δεν θα μιλάγαμε και δεν θα σηκώναμε το κεφάλι μας για να ακουμπήσουμε και να σπρώξουμε ένα σύστημα και να του πούμε «κάνε πέρα ρε».
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 102,3 FM 01/11/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
 
http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8914.html?spref=fb

Έτσι θα χάσουν τις εταιρείες τους οι επιχειρηματίες

Τη λειτουργία Bad Banks χαρτοφυλακίων και στις τέσσερις συστημικές τράπεζες της χώρας ζητά μετ’ επιτάσεως η τρόικα από τις διοικήσεις τους.

Μάλιστα, έχει θέσει ως χρονικό περιθώριο, για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου project, έως το τέλος του έτους.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι σε αυτά τα χαρτοφυλάκια θα περάσουν μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια, τα οποία έχουν πάψει να εξυπηρετούνται εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια, θεωρούνται ότι ανήκουν πλέον στην χροιά των επισφαλών.

Αυτό συνεπάγεται ότι μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα θα κληθούν οι βασικοί μέτοχοι των υπόχρεων εταιρειών και θα ερωτηθούν: προτίθεστε να αναχρηματοδοτήσετε τα δάνεια σας, κάνοντας έναν νέο διακανονισμό ή να προχωρήσουμε σε μετοχοποίηση των δανείων σας;

Στην περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική, τότε η εντολή της τρόικας είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία της μετοχοποίησης, στο τέλος της οποίας οι σημερινοί βασικοί μέτοχοι θα χάσουν τον έλεγχο των εταιρειών τους.

Παράλληλα, οι ίδιοι θα μπουν στη μαύρη λίστα των τραπεζών, ολοκληρώνοντας έτσι έναν καταστροφικό απολογισμό μιας «περιπέτειας» που ξεκίνησε με εντελώς διαφορετικές προοπτικές...


πηγη
Blog Widget by LinkWithin

Ἑλληνικὰ γράμματα πονοκέφαλος γιὰ τοὺς ἀρχαιολόγους.

http://filonoi.files.wordpress.com/2013/11/e1bc91cebbcebbceb7cebdceb9cebae1bdb0-ceb3cf81ceaccebccebcceb1cf84ceb1-cf80cebfcebdcebfcebaceadcf86ceb1cebbcebfcf82-ceb3ceb9e1bdb0-cf84.jpg?w=600&h=505
«Ἑλληνικά» γράμματα ἡλικίας 500-600 ἑκατομμύρια ἐτῶν βρέθηκαν σὲ λατομεῖο τῆς Ἀμερικῆς.
Σὲ λατομείου μαρμάρου κοντὰ στὴν Φιλαδέλφεια τῆς Ἀμερικῆς τὸ 1978, καὶ σὲ βάθος 60-70 πόδια βρέθηκε ἡ πιὸ κάτω μαρμάρινη πλάκα.
Φέρει τὰ «Ἑλληνικά» γράμματα Πί καὶ Ἰώτα καὶ εἶναι πράγματι ἕνας πονοκέφαλος γιὰ τοὺς συντηρητικοὺς ἀρχαιολόγους.
 Λέτε νά ἔχουν δίκαιο αὐτοί πού λένε ὅτι ἐμεῖς οἱ  Ἕλληνες ἤμασταν στό  παρελθόν τρεῖς φορές κοσμοκράτορες; (Ττελευταῖα μὲ τὸν Διόνυσο στήν Ἀσία).
Blog Widget by LinkWithin

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ 
ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .  

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΕΔΑΦΗ 
ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΜΑΖΕΙ... 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ 
ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ...... 

ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ , 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ...
..........................................................
Vouli Kourinaki
Κατόπν της δήλωσης του Προέδρου του Οργανισμού EI END Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκη στον Γιώργο Αρίστογλου στην εκπομπή ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ,ότι οι υπογραφές του Ψηφίσματος περί αποδοχής των 600 δις $ του κ.Αρτέμη Σώρρα είναι περίπου 2.000.000 και χρειαζόμαστε 4.000.000 για να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας, π ρ ο τ ε ί ν ω κάθε ένας από εμάς που έχουμε υπογράψει ήδη, να αναλάβει το καθήκον (έναντι του εαυτού του και της Πατρίδας) , να προσκομίσει ΜΙΑ ακόμη Έλληνική υπογραφή .... !!! Με αυτόν τον τρόπο θα διπλασιαστεί σε λίγες ημέρες ή και σε ώρες, ο αριθμός των Ελλήνων που επιθυμούν την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας , από τους διεθνείς τοκογλύφους ...!!!
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ

....................................................................................................................










................................................................................

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η ΝΙΚΗ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!! 

ΟΡΤΣΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ!!! ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΙΑ...ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΟΡΤΣΑΑΑ!!!
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/synellhnes-pame-dynata-gia-na-spasoyme-tis-alysides-ypografes-yp.html

Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


diaforetiko.gr : nero dhlhthrio se olh thn ellada Νερό   Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 – Έρευνα που διενήργησε διεπιστημονική επιτροπή από το Γεωπονικό και το Πανεπιστήμιο Αθηνών για λογαριασμό του ΕΦΕΤ και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φέρνει στο φως αποκαλυπτικά ευρήματα:

Τοξικά βαρέα μέταλλα σε πόσιμο νερό, ποτάμια, λίμνες και υπόγεια ύδατα, σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα ανώτατα επιτρεπτά όρια που έχει θέσει η Ε.Ε. ή σε τιμές δυνητικά επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία, ανιχνεύονται σε πολλές περιοχές της χώρας.
Όλα τα λιμναία συστήματα της Βόρειας Ελλάδας εμφανίζουν επιβαρύνσεις σε αρσενικό, μόλυβδο και νικέλιο
Οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε περιοχές με έντονη βιομηχανική ρύπανση, τα παραγόμενα τρόφιμα είναι σαφώς πιο επιβαρημένα σε βαρέα μέταλλα
Εστιάζουν την προσοχή τους σε βολβούς (καρότα, πατάτες, κρεμμύδια) αλλά και φυλλώδη λαχανικά (λάχανο, μαρούλι, σπανάκι).
Πάντως η έρευνα των δυο πανεπιστημίων ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων.
«Στείλαμε περισσότερα από 30 αιτήματα για αποστολή στοιχείων σε αρμόδιες υπηρεσίες, όμως καμία δεν ανταποκρίθηκε», καταγγέλλει ο Γ. Ζαμπετάκης, επίκουρος καθηγητής Χημείας Τροφίμων.
Tο 65% του συνολικού μήκους των αγωγών της EYΔAΠ αποτελείται από σωλήνες αμιαντοτσιμέντου στην πλειονότητά τους ηλικίας 80 ετών (1927), ενώ και στο δίκτυο της Εταιρείας Υδρεύσεως και ΑποχετεύσεωςΘεσσαλονίκης (EYAΘ) το 50% κατά προσέγγιση είναι αμιαντοσωλήνες.
Το νερό είναι γνωστό ως καθολικός διαλύτης.
Προτού να φθάσει στη βρύση ενός καταναλωτή, έρχεται σε επαφή με πολλές διαφορετικές ουσίες, όπως τα αέρια, τα μεταλλεύματα, αλλά και οργανικές ουσίες.
Το νερό παίρνει τα ίχνη αυτών των ουσιών, και δυστυχώς, μερικά απ´ αυτά μπορεί να προκαλέσουν την άσχημη γεύση, τη μυρωδιά, το χρώμα, τα προβλήματα διαύγειας αλλά και επιπτώσεις στην υγεία μας από τυχόν επικίνδυνες χημικές ουσίες όπως τα άλατα και τα μέταλλα, φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα, οργανικούς χημικούς μολυσματικούς παράγοντες από τις βιομηχανικές διαδικασίες και τη χρήση πετρελαίου, και ραδιενεργούς μολυσματικούς παράγοντες.
Το νερό αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα στην απομάκρυνση των τοξινών και των υποπροϊόντων του μεταβολισμού μας.
Χωρίς νερό για 3 ημέρες το ανθρώπινο σώμα εξασθενεί επικίνδυνα, ενώ μπορεί να εξασθενήσει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου από τη συνεχή κατανάλωση νερού μολυσμένου με επικίνδυνες χημικές ενώσεις, βαρέα μέταλλα και βακτήρια.
Μολυσματικοί παράγοντες νερού
Σωματίδια (όπως άμμος, λάσπη, πουρί, σκουριά, χλωριούχο Βινύλιο από σωλήνες PVC) τα οποία κατακάθονται στο ποτήρι μας.
Οργανικές και ανόργανες χημικές ουσίες όπως
Χλώριο: Είναι απαραίτητο για την απολύμανση του νερού, είναι καταστρεπτικό όμως, όταν μπαίνει στον οργανισμό και ευθύνεται για ασθένειες, όπως καρκίνος, νεφρικές παθήσεις, αποβολές, παθήσεις στο συκώτι, προβλήματα γονιμότητας και αναπαραγωγής, αρτηριοσκλήρυνση, καρδιακά προβλήματα, προσβολή του μυϊκού συστήματος, νευρικές παθήσεις. Η Greenpeace έχει χαρακτηρίσει το χλώριο ως «ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο»
Βενζόλιο: Αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου και οδηγεί σε αναιμία και μείωση των αιμοπεταλίων.
Μόλυβδος: είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε για την ένωση των χυτοσωλήνων, μολυβδοσωλήνων, χαλκοσωλήνων κ .λ.π. Εισχωρεί στο νερό μας από τις μολύβδινες σωληνώσεις, ή από τις ενώσεις των χάλκινων σωληνώσεων και γενικά των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα στο νευρικό μας σύστημα, υψηλή πίεση του αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, παθήσεις των νεφρών, στειρότητα, αποβολές κ.λ.π. Σε σοβαρότατες περιπτώσεις παρατηρούνται εγκεφαλικές βλάβες, μολυβδίαση, κ.λ.π. Ο μόλυβδος καθώς κυκλοφορεί στο αίμα σπέρνει την καταστροφή από όπου και αν περάσει.
Χαλκός: Μεταλλικό στοιχείο. Η έκθεση σε χαλκό μπορεί να προκαλέσει γαστρεντερικές διαταραχές και ζημιά στο συκώτι ή στα νεφρά.
Αμίαντος: Οι ίνες αμιάντου εύκολα μπορούν να εμφανιστούν στο νερό μας, από την διάβρωση των αμιαντοσωλήνων. Προκαλούν στην αρχή καταστροφή της μεμβράνης του κυττάρου και στη συνέχεια ανοίγουν το δρόμο για το καρκίνο. Το κακό είναι ότι δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά εντοπίζονται μόνο με ειδικό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Ζιζανιοκτόνα – Εντομοκτόνα: Τα εντομοκτόνα και ζιζανιοκτόνα, αρκούν να εμφανιστούν στο νερό σε ποσότητα μερικά μέρη στο τρισεκατομμύριο για να βλάψουν τους μύες της καρδιάς και να νεκρώσουν τα κύτταρα του συκωτιού.
Νιτρικά: Εισχωρούν στο νερό και στη συνέχεια στο στομάχι του ανθρώπου, με τη βοήθεια βακτηριδίων, μετατρέπονται σε νιτρίδια που αντιδρούν με το υδροχλωρικό οξύ του στομάχου και σχηματίζουν νιτρώδες οξύ. Αυτό ενώνεται με αμίνες και δίνει τις νιτρισαμίνες. Προκαλούν καρκίνο του στομάχου, των εντέρων και αλλού. Ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα μεγάλος για τα νεογνά καθώς προκαλούν ένα είδος αναιμίας, τη μεθαιμογλοβιναιμία, γνωστή και ως κυάνωση του βρέφους. Επίσης τα νιτρίδια αντιδρούν με την αιμοσφαιρίνη του αίματος και την καθιστούν αδύναμη να μεταφέρει οξυγόνο στο ποσοστό που χρειαζόμαστε.
Χημικά εντομοκτόνα: Αρκεί για τα περισσότερα μια μικρή ποσότητα της τάξεως των 3 μερών στο εκατομμύριο (3 ppm) για να βλάψουν τους μύες της καρδιάς και (5 ppm) για να νεκρώσουν τα κύτταρα του συκωτιού. Καταστρέφουν το μυελό των οστών που παράγει το αίμα όπως και πολλά άλλα ένζυμα. Επίσης ευθύνονται για τη δημιουργία καρκίνου, βλάβη στα νεφρά κλπ. Γενικά από τα εντομοκτόνα αρκούν να υπάρχουν στο νερό μερικά μέρη στο τρισεκατομμύριο (ppt) ώστε να καθίστανται επικίνδυνα για την υγεία μας.
Ραδόνιο: Αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο του στομάχου.
diaforetiko.gr : %CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85 Νερό   Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Υδράργυρος: Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά.
Αρσενικό: Υπάρχει στο νερό εξαιτίας μεταλλουργικών εγκαταστάσεων ή ηλεκτρονικών απορριμμάτων. Το αρσενικό δημιουργεί δερματικές παθήσεις και επηρεάζει το νευρικό σύστημα.
Παθογόνοι μικροοργανισμοί (π.χ ιοί, βακτήρια, πρωτόζωα κ.α) ένοχοι για διάρροια, γαστρεντερίτιδα, λοιμώδεις και ιογενείς νόσους, ηπατίτιδα Α και Ε.
Οι ιοί εντερικής προέλευσης βρίσκονται σε όλο το υδάτινο περιβάλλον. Περιέχονται στα κόπρανα και από εκεί καταλήγουν στα λύματα, όπου απενεργοποιούνται αρκετά δύσκολα, ακόμα και μετά την επεξεργασία των λυμάτων στους βιολογικούς καθαρισμούς.
Στα επιφανειακά νερά (για παράδειγμα ποτάμια, λίμνες) που δέχονται λύματα, μπορεί να υπάρχουν ιοί εντερικής προέλευσης αλλά συχνά δεν είναι ανιχνεύσιμοι, γιατί βρίσκονται σε μικρό αριθμό η συνδέονται με αιωρούμενα σωματίδια.
Οι ιοί εντερικής προέλευσης βρίσκονται πολλές φορές και στο πόσιμο νερό, λόγω της αντοχής τους στις μεθόδους επεξεργασίας αυτού. Τα πρωτόζωα είναι παρασιτικοί οργανισμοί που δημιουργούν λοιμώδεις επιδημίες στον άνθρωπο αλλά και στα ζώα.
Μολύνουν το πόσιμο νερό με τις κύστες τους και προκαλούν τεράστια γαστρεντερικά προβλήματα. Έχουν μέγεθος 5μm-10μm και αντοχή στο χλώριο.
Ακόμα και το χλώριο που προστίθεται για την καταστροφή των ιών και βακτηρίων, μπορεί να σχηματίσει βλαβερά παραπροϊόντα με συνέπεια, βλάβες στα νεφρά και στο συκώτι, νευρικές παθήσεις, βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα, αρτηριοσκλήρυνση, προσβολή του μυϊκού συστήματος, κ.λ.π.
Επιστήμονες εκφράζουν φόβους ότι νερό «δηλητήριο» σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Πτολεμαΐδα, νησιά Β. Αιγαίου, Πηνειό και αλλού επηρεάζει την αγροτική παραγωγή και θεωρούν επιτακτική την ανάγκη δειγματοληψιών, κυρίως σε τρόφιμα-στόχους όπως οι βολβοί, προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενοι κίνδυνοι από την κατανάλωσή τους.
Ερευνα που διενήργησε διεπιστημονική επιτροπή από το Γεωπονικό και το Πανεπιστήμιο Αθηνών για λογαριασμό του ΕΦΕΤ και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φέρνει στο φως αποκαλυπτικά ευρήματα:
*Στο νερό ύδρευσης της Καλαμάτας ανιχνεύθηκε νικέλιο σε οριακές τιμές (20,00 μg/l). Στον δήμο Ασωπού Λακωνίας εντοπίζεται συγκέντρωση μολύβδου (30,00 μg/l) τριπλάσια της οριακής τιμής. Δηλητήριο και στο νερό της Χίου, όπου οι αναλύσεις ανίχνευσαν οριακές (1,00 μg/l) πλην όμως υψηλές τιμές συγκέντρωσης σε υδράργυρο.
Χαρακτηριστικό στοιχείο των νερών ύδρευσης δημοτικών διαμερισμάτων της Θήβας αποτελεί όχι μόνο η παρουσία εξασθενούς χρωμίου (από 3,00μg/l-12,80μg/l) αλλά και οι εξαιρετικά υψηλές τιμές υδραργύρου.
Από τα διαθέσιμα στοιχεία προέκυψε ότι η παρουσία τοξικών βαρέων μετάλλων γίνεται αισθητή σε όλα σχεδόν τα εξεταζόμενα πόσιμα νερά. Αν και τα περισσότερα δείγματα παρουσιάζουν τιμές συγκέντρωσης που βρίσκονται χαμηλότερα από την παραμετρική τιμή η οποία ορίζεται μέσω της Οδηγίας 98/83 Ε.Ε., οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: «Μπορεί οι συγκεντρώσεις να είναι χαμηλές και να μην υπερβαίνουν τα όρια, όμως τα βαρέα μέταλλα όταν εισέλθουν στον οργανισμό δρουν σωρευτικά», τονίζουν.
*Στην Πάτρα ανιχνεύθηκαν νικέλιο, ολικό χρώμιο, μόλυβδος και αρσενικό (στο Ν. Σούλι) σε τιμές που κυμαίνονται εντός ορίων. Το ίδιο κοκτέιλ βαρέων μετάλλων, πάλι εντός ορίων, ανιχνεύθηκε στα πόσιμα ύδατα Ορεστιάδας, Ν. Βύσσας και Αρδα.
*Χαμηλές συγκεντρώσεις εντοπίζονται στις λίμνες Μαραθώνα, Υλίκης, Μόρνου. Τα νερά κρίνονται κατάλληλα για ύδρευση και άρδευση.
diaforetiko.gr : kokteil himikon Νερό   Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Σίδηρος και μαγγάνιο σε υψηλές συγκεντρώσεις -κατά περίπτωση πάνω από τα όρια- βρέθηκε στο νερό του νομού Εβρου.
Στην Ορεστιάδα το αρσενικό κυμαίνεται από 6,03 μg/l έως 9,69 μg/l. Αν και οι τιμές δεν ξεπερνούν τις παραμετρικές (10 μg/l) χαρακτηρίζονται υψηλές. Ιδιαίτερα στην κοινότητα Μπάκι παρατηρούνται τιμές ενίοτε διπλάσιες του επιτρεπτού, με αποτέλεσμα το νερό να κρίνεται ακατάλληλο.
*Τα υπόγεια νερά στο Λαύριο είναι έντονα επιβαρυμένα σε μόλυβδο (83,30 μg/l), νικέλιο (77μg/l), κάδμιο (28,30 μg/l) και διάφορα άλλα στοιχεία των οποίων οι συγκεντρώσεις υπερβαίνουν κατά πολύ τα ανώτατα επιτρεπτά όρια. Οι ερευνητές τονίζουν ότι η χρήση των νερών αυτών είναι απαγορευτική τουλάχιστον για ανθρώπινη κατανάλωση.
*Ακατάλληλα για κατανάλωση είναι και τα υπόγεια ύδατα στα Μεσόγεια. Κατά τόπους η επιβάρυνση είναι τόσο έντονη που κρίνονται ακατάλληλα και για άρδευση. Στην περιοχή μεταξύ Κορωπίου-Μαρκοπούλου-Παιανίας εντοπίζεται ολικό χρώμιο που κατά τόπους ξεπερνά τα 100 μg/l (με όριο τα 50 μg/l). Οπως υπογραμμίζουν οι ερευνητές «το μεγαλύτερο ποσοστό της συγκέντρωσης αυτής
βρίσκεται προφανώς στην εξασθενή μορφή». Εκτός ορίων καταγράφεται ο μόλυβδος και το κάδμιο.
*Σε Ωρωπό και Οινόφυτα εκτός από το γνωστό πρόβλημα με το εξασθενές που εντοπίζεται σε τιμές μέχρι και 80 μg/l όλα τα τοξικά βαρέα μέταλλα υπερβαίνουν τα όρια.
*Προβληματικός και ο υδροφόρος ορίζοντας της Πτολεμαΐδας, κυρίως λόγω της έντονης εκμετάλλευσης λιγνιτών, της καύσης και της αιωρούμενης τέφρας. Παρατηρούνται υψηλές συγκεντρώσεις αρσενικού (20,00 μg/l), υδραργύρου (5,00 μg/l), μολύβδου (20,00 μg/l) και καδμίου (5,00 μg/l).
Εξίσου εκτεταμένη ρύπανση χαρακτηρίζει τους υδροφορείς στο Αλιβέρι και τη Μεγαλόπολη.
*Εντονη είναι η τοξικότητα σε υπόγεια ύδατα της Ορεστιάδας, της Κομοτηνής, της Ξάνθης και του Πύργου Ηλείας, όπου ανιχνεύεται κοκτέιλ μεταλλικών ιχνοστοιχείων.
Ειδικότερα στον Πύργο το νερό περιέχει μαγγάνιο 50 φορές πάνω από το όριο και σίδηρο σχεδόν τριπλάσιο του επιτρεπτού. Τα υπόγεια ύδατα είναι ακατάλληλα για ανθρώπινη χρήση και κατά περίπτωση ακατάλληλα για άρδευση.
*Οσον αφορά τους ποταμούς, τα αναμενόμενα «πρωτεία» στη ρύπανση κατέχει ο Ασωπός, καθώς όλα τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία υπερβαίνουν τα όρια. Χρώμιο 65 μg/l (όριο 50), εξασθενές χρώμιο μέχρι και 148 μg/l, μόλυβδος 20 φορές πάνω, κάδμιο 12πλάσιο του επιτρεπτού.
Ο Πηνειός παρουσιάζει υψηλές συγκεντρώσεις σε νικέλιο και χρώμιο. Ο Εβρος εμφανίζει τη μεγαλύτερη τιμή όσον αφορά τον υδράργυρο. Λιγότερο επιβαρημένοι, Βοιωτικός Κηφισός και Αλφειός.
*Στο «κόκκινο» βρίσκεται ο υδράργυρος στη λίμνη Πετρών νομού Φλώρινας. Με όριο το 1 μg/l η μέση τιμή φτάνει τα …112 μg/l! Η λίμνη δέχεται τα απόβλητα των εργοστασίων της Πτολεμαΐδας. Δοϊράνη και Κορώνεια παρουσιάζουν υψηλές τιμές αρσενικού. Γενικότερα, όλα τα λιμναία συστήματα της Βόρειας Ελλάδας εμφανίζουν επιβαρύνσεις σε αρσενικό μόλυβδο και νικέλιο.
www.vitamelia.gr

http://www.diaforetiko.gr/nero-dilitirio-se-oli-tin-ellada-prepi-na-diavasti-apo-olous-mas/

 

Εκπομπή ΒΟΜΒΑ μεγατόνων... Πως στήθηκε η μεγαλύτερη κομπίνα στον πλανήτη εναντίον μιας ολόκληρης χώρας! Δείτε το VIDEO πριν το εξαφανίσουν!!

Εκπομπή ΒΟΜΒΑ μεγατόνων... Πως στήθηκε η μεγαλύτερη κομπίνα στον πλανήτη εναντίον μιας ολόκληρης χώρας! Δείτε το VIDEO πριν το εξαφανίσουν!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα: Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως, συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης!

Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!!

Μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, για τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία της τεχνητής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, προβλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες (στις 9 Μαΐου το βράδυ) στο κανάλι “ΕΓΝΑΤΙΑ TV”.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του οικονομολόγου-δημοσιογράφου κ.Γιώργου Πηλήτσιου, ήταν καλεσμένος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ο ιδρυτής των AegeanTimes, -επίσης- οικονομολόγος, κ.Γιώργος Αδαλής!

Ετσι μετά την πρώτη εκπομπή στην οποία είχε αποκαλύψει συγκλονιστικά γεγονότα για την «δανειακή ιστορία της Ελλάδος», στην δεύτερη εκπομπή, ο κ.Αδαλής , μίλησε με ονόματα, αποκαλύπτοντας παντελώς άγνωστες πτυχές, των προσώπων καθώς και των εταιριών, που έδρασαν εναντίον της οικονομίας της χώρας!

Πρόκειται στην ουσία για μια ένα ανεπανάληπτο κρεσέντο τηλεοπτικών αποκαλύψεων, που όμοιό του δύσκολα συναντάς στην Ελληνική Τηλεόραση!!!

Επί 85 λεπτά, ο κ.Αδαλής αναφέρεται σε πρόσωπα κι εταιρίες , καθώς και στα εργαλεία και την μέθοδο που χρησιμοποίησαν μια χούφτα άνθρωποι, προκειμένου να εξοντώσουν την Ελληνική Οικονομία και την Ελληνική Οικογένεια! Το εν λόγω βίντεο, αναρτήθηκε στο site του τηλεοπτικού καναλιού, και πρόκειται να αποτελέσει σταθμό στην σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία, μιας και για πρώτη φορά, ένας ειδικός, μιλά σε τηλεοπτική κάμερα και σε απλά Ελληνικά, συνθέτει το παζλ της μεγαλύτερης «κομπίνας» που στήθηκε ποτέ στον πλανήτη, εναντίον μιας ολόκληρης χώρας!

Προσωπικά, ως τηλεθεατής, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι της εκπομπής ως καλύτερο γιατί θα αδικήσω τα υπόλοιπα!
Από το 2ο λεπτό του βίντεο όπου στην ουσία ξεκινάνε οι αποκαλύψεις,
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Και συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε στον δίσκο σας, διότι υποψιάζομαι ότι πολύ σύντομα, το βίντεο αυτό θα αποσυρθεί από το διαδίκτυο!

Απ ότι συνάγεται από τα συμφραζόμενα, οι παραγωγοί της εκπομπής «Οικονομία & Αντιθέσεις» του «Εγνατία TV», σχεδιάζουν σύντομα και Τρίτη εκπομπή με καλεσμένο τον κ.Αδαλή, στην οποία μετά το μπαράζ των συγκλονιστικών αποκαλύψεων στις δύο πρώτες, πρόκειται να καταθέσει μια «πρόταση-βόμβα» , για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση!

Προς το παρόν, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο διάρκειας 85 λεπτών, μαζί με τα παιδιά σας!!!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, στις οποίες η τηλεόραση παίζει τον πραγματικό της ρόλο και αποκαλύπτει, ενημερώνει κι εκπαιδεύει!!!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που βλέπεις μια εκπομπή και δεν θέλεις να φύγεις από την οθόνη!!!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που στο τέλος λες:
«Επιτέλους… σήμερα έμαθα κάτι!!!»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
 
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/11/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΝΑΙ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ (Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας): …Για μας, δυστυχώς, η εκτίμηση αυτής της απειλής δεν μπορεί να είναι όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή μία εκτίμηση στο επίπεδο του ΝΑΤΟ και της κοινής πολιτικής ασφάλειας και άμυνας, διότι πέραν αυτών των εκτιμήσεων, η χώρα μας έχει –δυστυχώς- ένα έντονο περιφερειακό πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας.
Επίσης, ουδείς αμφισβητεί ότι υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική, όσον αφορά παραβιάσεις, επεμβάσεις σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης από τη γείτονα, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει τα αντίστοιχα και ανάλογα δεδομένα, προκειμένου να μη βρεθεί ελλείπουσα προς αυτήν την πραγματικότητα. Τούτη την πραγματικότητα, λοιπόν, διαχειριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα του αμυντικού σχεδιασμού και της νέας δομής, σταθμίζοντας την ορθή εκτίμηση της πραγματικής απειλής και την εθνική στρατηγική της χώρας.
Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, εύκολα γιατί θεωρείται αυτονόητη η μελετημένη και προσεκτική προετοιμασία των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
πηγη   πηγη

Νεα ενημέρωση…
ΤΩΡΑ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΑΒΑΚΗ! ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
“ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ”! ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ! ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!
 
“ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ”! ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ! ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!

Έντρομος μετά την ανάρτηση του Ολυμπία ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ με τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ!

ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ…

 

http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Οι Τούρκοι ετοίμαζαν εισβολή α λα Ίμια στη Ρω!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Οι Τούρκοι ετοίμαζαν εισβολή α λα Ίμια στη Ρω!
Με μία επιχείρηση – αστραπή, οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις θα επιχειρούσαν στρατιωτική κατάληψη της νήσου Ρω (νησιωτικό σύμπλεγμα Καστελλόριζου), με απώτερο στόχο να τεθεί η Αθήνα προ τετελεσμένων γεγονότων στο θέμα που αφορά την οριοθέτηση της ΑΟΖ στη νοτιοανατολική Μεσόγειο

Του Γιώργου Διονυσόπουλου
Στο «μαλακό», αλλά και ταυτόχρονα γεμάτο πετρελαιοφόρα κοιτάσματα, «υπογάστριο» της χώρας έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η Τουρκία, η οποία επιχειρεί να δημιουργήσει «γκρίζες ζώνες» σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας στη ΝΑ Μεσόγειο.

Στο επίκεντρο των βλέψεων των Τούρκων και της συντονισμένης προσπάθειάς τους τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελλόριζου το οποίο απαρτίζεται από το ομώνυμο νησί, τη Στρογγύλη, τη Ρω και κάποιες ακόμη νησίδες. Μία ιδιαίτερα «καυτή ζώνη», καθώς αποτελεί για τη χώρα μας τον καθοριστικό εκείνο παράγοντα που της επιτρέπει να εκμεταλλευθεί την ύπαρξη υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή.

Το συγκεκριμένο νησιωτικό σύμπλεγμα χαρακτηρίζεται –όχι άδικα- ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθώς αποτελεί μέρος του «άξονα» που επιχειρούν να στήσουν Αθήνα – Λευκωσία και Τελ Αβίβ, δεδομένου ότι συνδέει μέσω γειτνίασης την ελληνική, κυπριακή και ισραηλινή ΑΟΖ.


Σήμερα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά το κρυφό σχέδιο των Τούρκων, προκειμένου να διασπάσουν το «τρίγωνο» που δημιουργούν οι ΑΟΖ των τριών χωρών (Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ) με ό,τι αυτό συνεπάγεται μελλοντικά για την ανάπτυξη συνεργασιών και εκμετάλλευσης, των πλούσιων κοιτασμάτων της περιοχής που αυτές περικλείουν.
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι του τουρκικού παράγοντα, που -όπως αποκαλύπτεται- στήθηκε το καλοκαίρι του 2009 και στόχο είχε την στρατιωτική κατάληψη της νήσου Ρω, με απώτερο στόχο να φέρει την Αθήνα προ τετελεσμένων γεγονότων σε ό,τι αφορά το θέμα της οριοθέτησης ΑΟΖ στη νοτιο-ανατολική Μεσόγειο.

Το κρυφό σχέδιο των Τούρκων προέβλεπε τη δημιουργία ενός στημένου επεισοδίου – αστραπή που θα υλοποιούνταν το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2009, με την εμπλοκή ανδρών των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι θα αποβιβάζονταν στο νησί της Ρω και θα εξουδετέρωναν την ελληνική φρουρά, αποκτώντας τον έλεγχο του εδάφους.
Επρόκειτο ουσιαστικά για επικίνδυνη επιχείρηση «διεμβολισμού» στο συγκεκριμένο νησιωτικό σύμπλεγμα, προκειμένου οι Τούρκοι να προκαλέσουν ρήγμα στον άξονα Αθήνα – Λευκωσία – Τελ Αβίβ.

Τα σχέδια όμως των Τούρκων χάλασαν την τελευταία –κυριολεκτικά- στιγμή κι ενώ είχαν ήδη θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο «αποπροσανατολισμού» των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, γεγονός που οφείλεται στην έγκαιρη ενημέρωση που είχε η ελληνική πλευρά και στην καθοριστική βοήθεια του ξένου παράγοντα.

Το χρονικό του στημένου επεισοδίου
Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την επιχειρησιακή δραστηριότητα των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αδιαμφισβήτητα αυτό είναι η συνεχής εξάσκηση και διαρκής ετοιμότητα της «Δύναμης Δέλτα» (διακλαδικής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης). Η πλειονότητα των ασκήσεων που πραγματοποιεί η συγκεκριμένη δύναμη –υπάγεται απευθείας στον Α/ΓΕΕΘΑ- έχουν ως βασικό τους σενάριο την κατάληψη ή ανακατάληψη μικρονησίδων τις οποίες έχουν καταλάβει εχθρικά στρατεύματα. Και αυτό δεν συμβαίνει τυχαία.

Ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων επιτελών των Ε.Δ. θεωρεί ότι η πραγματική απειλή για τη χώρα μας από την πλευρά της Τουρκίας βρίσκεται κυρίως στο σύμπλεγμα του Καστελλόριζου.
«Τόσο οι πληροφορίες που έρχονται σε μας, όσο και η εικόνα που υπάρχει με βάση τις μετακινήσεις των τουρκικών στρατευμάτων στα μικρασιατικά παράλια, δείχνουν ότι εάν η Άγκυρα θελήσει να κάνει κάποια επιθετική κίνηση, τότε αυτή θα εκδηλωθεί στο σύμπλεγμα του Καστελλόριζου», αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι του Πενταγώνου.

Αυτή η θεωρία λοιπόν επιχειρήθηκε να γίνει πράξη το 2009. Από τις αρχές του έτους, η ελληνική πλευρά «έβλεπε» μεγάλη κινητικότητα των τουρκικών δυνάμεων ακριβώς απέναντι από το Καστελλόριζο. Όμως, η πλήρης επιβεβαίωση των ανησυχιών της ελληνικής πλευράς ήταν τον Ιούλιο του ίδιου έτους, όταν μία κρίσιμη πληροφορία από ξένο παράγοντα τέθηκε υπόψη των Ελληνικών Ε.Δ.

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο είχε έτοιμα σχέδια απόβασης σε νησίδα του συγκεκριμένου συμπλέγματος και εκείνο που απέμενε πλέον ήταν μόνον η οριστικοποίηση του χρόνου που θα ελάμβανε χώρα η συγκεκριμένη επιχείρηση. Το απόρρητο τουρκικό σχέδιο περιελάμβανε τη στρατιωτική κατάληψη της νήσου Ρω, με απώτερο στόχο να φέρει την Αθήνα προ τετελεσμένων γεγονότων στο θέμα που αφορά στην οριοθέτηση της ΑΟΖ στη νοτιο-ανατολική Μεσόγειο.

Η πληροφορία προερχόταν από ανώτατο αξιωματούχο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB) και αξιολογήθηκε ως «εξαιρετικής σημασίας» από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Γράψα.
Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο, επείκειτο η πρόκληση ενός «θερμού επεισοδίου» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη νησίδα Ρω, ανάλογης έντασης με εκείνο της κρίσης των Ιμίων το 1996.

Η αφορμή θα δινόταν με στημένο επεισόδιο που θα υλοποιούνταν εντός του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου του 2009, το οποίο ως άμεσο επακόλουθο θα είχε την εμπλοκή των ανδρών των τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων με αποβίβαση στο νησί και στο πλαίσιο μίας επιχείρησης – αστραπή θα αποκτούσαν τον έλεγχο του εδάφους. Εν συνεχεία και με δεδομένη την κατάσταση που θα είχε δημιουργηθεί, η Τουρκία θα προχωρούσε αμέσως σε επέκταση των χωρικών της υδάτων προκειμένου η Ρω να καταστεί τουρκικό έδαφος!

Ο ρόλος των ρωσικών δορυφόρων
Για όλα τα παραπάνω, εκτός από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είχε ενημερωθεί και η ΕΥΠ. Οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, αξιοποιώντας το άνοιγμα της τότε κυβέρνησης Καραμανλή προς τη Μόσχα, διατηρούσαν ανοιχτούς διαύλους με τις αντίστοιχες ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, έχοντας άριστη πληροφόρηση και έγκαιρη ενημέρωση για αρκετά από τα επιθετικά σχέδια και τις κινήσεις των εξ ανατολών γειτόνων μας.

Όπως προκύπτει από το υπ’ αριθμόν 1782 απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ, με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009, η τουρκική προετοιμασία για την κατάληψη της νησίδας Ρω είχε αρχίσει αρκετούς μήνες νωρίτερα, μέσω της κατακόρυφης αύξησης της δραστηριότητας της τουρκικής αεροπορίας στην περιοχή του Αγαθονησίου, του Φαρμακονησίου και των Λειψών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Άγκυρα θέλησε να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο «αποπροσανατολισμού» και να παραπλανήσει την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, στήνοντας έναν μηχανισμό αντιπερισπασμού για τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, ώστε οι «μαχητές του Αιγαίου» να στρέψουν την προσοχή τους στο κεντρικό Αιγαίο και όχι στο νότιο!
Άλλωστε, τόσο το στοιχείο του αιφνιδιασμού, όσο και η τεράστια απόσταση που χωρίζει το ελληνικό νησιωτικό σύμπλεγμα από τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας σε σχέση με τα μικρασιατικά παράλια, παρείχαν εγγυήσεις ότι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα εξελίσσονταν διαφορετικά από τα όσα προέβλεπαν τα τουρκικά σχέδια, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο της επιχείρησης. Τα συνεχής προπαγανδιστικά δημοσιεύματα που ήδη από τις αρχές του 2009 κατέκλυζαν τον τουρκικό τύπο, είχαν φροντίσει να τροφοδοτήσουν με τον ανάλογο φανατισμό και την τουρκική κοινή γνώμη. Καλά μελετημένες οι τουρκικές κινήσεις, είχαν σκοπό να ανεβάζουν σταδιακά την ένταση, έως ότου έρθει η μεγάλη κορύφωση, μέσω ενός αποφασιστικού χτυπήματος στο ελληνικό «μαλακό» υπογάστριο.

«Το υπόψη σχέδιο φέρεται να τελεί υπό την πλήρη στήριξη της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας και αποσκοπεί στην ενσωμάτωση της περιοχής που ορίζεται από το τρίγωνο Κρήτης, Ρόδου, Καρπάθου και Κύπρου, και της συνακόλουθης –ελεύθερης πλέον- εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου», ανέφερε η χαρακτηρισμένης ως «άκρως απόρρητη» μηνιαία αναφορά της ΕΥΠ για την «κατάσταση ασφάλειας στο εσωτερικό της χώρας / εκτίμηση απειλής».


Δυστυχώς γι αυτούς όμως και ευτυχώς για εμάς, τα πράγματα θα εξελιχθούν κάπως διαφορετικά. Ευθύς εξαρχής οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες θα αντιληφθούν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, δεδομένης της φαινομενικά αναίτιας αυξημένης δραστηριότητας που επιδείκνυαν οι Τούρκοι «συνάδελφοί» τους ως προς την συλλογή στοιχείων αναφορικά με τη διάταξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στον βαθμό της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας.

Αστάθμητος παράγοντας ως προς την υλοποίηση των τουρκικών σχεδίων και απροσδόκητος σύμμαχος της ελληνικής πλευράς θα σταθούν κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι ρωσικοί δορυφόροι. Η Ρωσία, έχοντας το δικό της ανοιχτό μέτωπο με τις ΗΠΑ, εξαιτίας της επιθυμίας των ΗΠΑ να τοποθετήσουν συστήματα αντιπυραυλικής ασπίδας κατά μήκος του μεσημβρινού (σ. από τη Βαλτική Θάλασσα περνούσε σε μία σειρά από χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ και δια μέσω των Βαλκανίων κατέληγε στη νοτιο-ανατολική Μεσόγειο), είχε στρέψει σχεδόν όλους τους δορυφόρους της να «βλέπουν» κατά μήκος της συγκεκριμένης γραμμής!
Οι εικόνες που μεταδίδονταν ήταν σε πραγματικό χρόνο και, βεβαίως, δεν αποτύπωναν μόνο τις κινήσεις των αμερικανικών δυνάμεων, αλλά παρείχαν ταυτόχρονα τη δυνατότητα της έγκαιρης ενημέρωσης και σε ορισμένες φίλιες χώρες… Οι πληροφορίες που «έδωσαν» οι ρωσικοί δορυφόροι, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των παρακολουθήσεων που έκανε η ελληνική πλευρά ως προς την τουρκική δραστηριότητα, δεν άφηναν και πολλά περιθώρια παρερμηνειών, επιβεβαιώνοντας πως το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου του 2009 θα ήταν ένα από τα πλέον «θερμά» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Η κρίση τελικά αποφεύχθηκε –όπως αυτονόητα εκ του αποτελέσματος προκύπτει- χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Άγκυρα δεν έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να σύρει τη χώρα μας σε μία αντιπαράθεση στην περιοχή του Καστελλόριζου.

Το απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ
Το έγγραφο της ΕΥΠ ήταν εξόχως αποκαλυπτικό ως προς τις κινήσεις που έκανε η Άγκυρα προκειμένου να κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή:
- Την 28η Ιουνίου 2009, τουρκικό αλιευτικό σκάφος μήκος 25-30 μέτρων εντοπίστηκε αγκυροβολημένο στον όρμο Φραγκολιμνιώνα της νήσου Ρω, απ’ όπου απέπλευσε τις απογευματινές ώρες της 28ης Ιουνίου 2009, χωρίς να δημιουργηθεί περαιτέρω ζήτημα.

- Εν συνεχεία τα αρμόδια Ελληνικά Επιτελεία ανέφεραν ότι την 16η και 17η Ιουλίου, ομάδα αποτελούμενη από μία κορβέτα και δύο αποβατικά εκινείτο στην περιοχή Ρω – Μεγίστης – Στρογγύλης κατά τρόπο τουλάχιστον ασυνήθη (συνεχείς αλλαγές πορείας και ταχύτητας, κίνηση χωρίς πλοϊκό, παραβίαση ελληνικών χωρικών υδάτων).

- Την 22α Ιουλίου και περί ώρα 10.30 με 11.00, ελαστική λέμβος τύπου ζόντιακ της τουρκικής ακτοφυλακής εισήλθε στον λιμένα Αγ. Ιωάννης της νήσου Ρω και προέβη σε φωτογράφηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων, χωρίς η ενέργεια αυτή να γίνει αντιληπτή από τη φρουρά του νησιού ή το πλήρωμα του ναρκοθηρευτικού «Καλλιστώ», που ναυλοχούσε στον υπόψη λιμέν.

- Τις απογευματινές ώρες, στις 23 Ιουλίου, τουρκική άκατος προερχόμενη κατ’ εκτίμηση από την Ατάλεια, προσέγγισε τα παράλια της νήσου Ρω σε απόσταση 300 μέτρων και εν συνεχεία απομακρύνθηκε.

Παράλληλα, σε μία άλλη εξέλιξη, διαπιστώθηκε ότι οι τουρκικές αρχές διαθέτουν οπτικό υλικό από τη μεταφορά Ελλήνων στρατιωτών στη νήσο Ρω, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου, γεγονός για το οποίο επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις 2 Αυγούστου και περί ώρα 10.30, υδροφόρα, η οποία έπλεε πλησίον της Ρω και εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων με πορεία προς το Καστελλόριζο και σκοπό τον ανεφοδιασμό της νήσου με νερό, υπεβλήθη σε έλεγχο μέσω UHF (ταυτότητα πλοίου, στοιχεία φορτίου και λιμένος κατάπλου) από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής που έπλεε εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

- Τέλος, την 4η Αυγούστου το ελληνικό Λιμενικό Σώμα προέβη στον έλεγχο σκάφους που μετέφερε τούρκους δημοσιογράφους από το Κας, οι οποίοι προετίθεντο να φωτογραφήσουν την ελληνική στρατιωτική παρουσία στη Ρω και έπλεαν εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων (σημειώνεται ότι η διαδικασία ελέγχου παρακολουθούσε διακριτικά τουρκική άκατος, κινούμενη επί της οριογραμμής). Η συγκεκριμένη δημοσιογραφική «αποστολή» αποτελούσε συνέχεια «αποκλειστικής έρευνας» ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου που προβλήθηκε στις 3 Αυγούστου και αφορούσε το επίμαχο θέμα.

Όλα τα παραπάνω εμπεριέχονται αναλυτικά στο υπόψη έγγραφο της ΕΥΠ και εντάσσονται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Άγκυρα όχι μόνο να επαναφέρει και να συντηρήσει το καθεστώς των «γκρίζων ζωνών», αλλά ει δυνατόν να το επεκτείνει κιόλας σε μία από τις πλέον πλούσιες σε κοιτάσματα υδρογονανθράκων περιοχές της Ν.Α. Μεσογείου.
Τόσο οι συγκεκριμένες ενέργειες όσο και εκείνες που θα παρακολουθούσαν τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έως και τις μέρες μας, έχουν βασικό σκοπό να υπογραμμίσουν τα συμφέροντα που το πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας θεωρεί πως έχει στην περιοχή, κάνοντας σαφές πλέον πως δεν αμφισβητεί μόνο το ζήτημα της ΑΟΖ ή της υφαλοκρηπίδας, αλλά και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας επί ελληνικού εδάφους.

Η παρ’ ολίγον γκάφα της ελληνικής πλευράς
Να πετύχει εκείνο που δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι τούρκοι με τις απειλές και τις προκλήσεις τους κατά τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια, κόντεψε να καταφέρει η ελληνική γραφειοκρατία, η αβλεψία της οποίας, σε πολιτικό τουλάχιστον επίπεδο, κινδύνευσε να δώσει επιπλέον «βέλη στη φαρέτρα» της Άγκυρας κα στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την πλέον πετρελαιοφόρα περιοχή της ελληνικής ΑΟΖ. Προβαίνοντας σε μία κίνηση που θα μπορούσε ακόμη και να επιβεβαιώσει το ρητό του γερμανού ιστορικού Friedrich von Schiller που θέλει ακόμη και τους θεούς να μην έχουν καμία ελπίδα όταν «μάχονται με την ανοησία», το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) επιχείρησε πριν από περίπου δύο μήνες να προχωρήσει στην ανακήρυξη της νησίδας Στρογγύλη στο Καστελλόριζο ως αρχαιολογικού χώρου!

Με άλλα λόγια, η «ασθενής μνήμη» της ελληνικής γραφειοκρατίας σε συνδυασμό με την «κουτοπονηριά» των Τούρκων παραλίγο να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα στην ευρύτερη περιοχή του Καστελλόριζου! Ευτυχώς και πάλι για εμάς, η παραπάνω απόφαση τελικά δεν προχώρησε, καθώς ο αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού κ. Παναγιωτόπουλος, αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του!
Και λέμε «ευτυχώς», καθώς η απόφαση ανακήρυξης της Στρογγύλης θα αποδεικνυόταν μία πολύ «επικίνδυνη» ενέργεια.

Η Στρογγύλη δεν αποτελεί μόνο το ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, αλλά και τον ακρογωνιαίο λίθο για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στη νοτιο-ανατολική Μεσόγειο από τη χώρα μας, αφού μαζί με τις υπόλοιπες νησίδες του συμπλέγματος Καστελλόριζου δίνει τη δυνατότητα στην Ελληνική ΑΟΖ να «ακουμπάει» με την Κυπριακή και κατ’ επέκταση με την Ισραηλινή, παρέχοντας έτσι ένα επιπλέον άλλοθι για τη δημιουργία ενός γεωστρατηγικού άξονα μεταξύ των τριών χωρών.

Οι Τούρκοι επιθυμούν «ενιαίο αρχαιολογικό χώρο»
Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε έρθει σαν συνέχεια μίας προσπάθειας που κατέβαλαν οι Τούρκοι αρχαιολόγοι να προωθήσουν την ευρύτερη περιοχή της τουρκικής πόλης Κας –βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Καστελλόριζο, στα παράλια της Μικρασίας- και της Στρογγύλης ως «ενιαίο αρχαιολογικό χώρο», ο οποίος θα βοηθούσε να γίνει ένα ακόμη βήμα στην διαδικασία της «ελληνοτουρκικής προσέγγισης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βάση της σχετικής πρότασης είχε τεθεί στο πλαίσιο ενός διαπολιτιστικού συνεδρίου που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου πέντε μήνες στην Κωνσταντινούπολη. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έγινε εγκαίρως αντιληπτή, γλίτωσε τη χώρα από το να μπει σε πιθανές περιπέτειες, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει με την Τουρκία μία νέα δικαστική διένεξη με ανοχτό το ενδεχόμενο η Στρογγύλη να «έσβηνε» από το χάρτη της Ελληνικής ΑΟΖ, αφού η ανακήρυξή της ως αρχαιολογικού χώρου θα είχε σημαντικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη οικονομικής δραστηριότητας στη νησίδα. Ενδεικτικά να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον αρχαιολογικό νόμο 3028/2002 του Ευ. Βενιζέλου, στους αρχαιολογικούς χώρους δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε οικοδόμηση, άρα δεν υπάρχουν και σημαντικά περιθώρια ούτε ανάπτυξης και ως εκ τούτου και οικονομικής δραστηριότητας.

Η αποφασιστική κίνηση Παναγιωτόπουλου
Έχοντας πλήρη συναίσθηση του τι θα συνεπαγόταν σε πολιτικό επίπεδο μία τέτοια εξέλιξη λόγω και της πρότερης θητείας του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει την ανακήρυξη της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο, παραπέμποντάς την στις ελληνικές καλένδες.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον κ. Παναγιωτόπουλο να συνομιλεί με τον αρχηγό ΓΕΝ Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος και τον ενημέρωσε για την ευαισθησία, αλλά και τα πιθανά προβλήματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει στη χώρα μας μία τέτοια εξέλιξη, λίγο πριν απορρίψει την εισήγηση του ΚΑΣ.

Το πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει άλλωστε η Στρογγύλη στους σχεδιασμούς των Ε.Δ. για την άμυνα της περιοχής, προκύπτει αβίαστα και από το γεγονός ότι επάνω της υπάρχει μόνιμη φρουρά, αποτελούμενη από άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων.
 
 
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/11/APOKALYPSH-SOK-Oi-Toyrkoi-etoimazan-eisvolh-a-la-Imia-sth-Rw.html

Μυστηριώδης Αρχαίος Κόσμος είναι θαμμένος κάτω από τη έρημο Τάκλα Μακάν


Οι αρχαίοι πίστευαν ότι από τη στιγμή που θα έμπαινες σε αυτό το μέρος δεν υπήρχε έξοδος διαφυγής.
Πριν από πολύ καιρό, υπήρχαν σπίτια και ναοί εκεί. Σήμερα, τα πάντα είναι θαμμένα κάτω από την άμμο.
Τα πολύτιμα αρχαία είναι κρυμμένα βαθιά κάτω από την "Sea of Death"(θάλασσα θανάτου), ή αλλοιώς την έρημο Takla Makan. 

Οι αρχαιολόγοι έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν μερικά από τα μυστικά που είναι κρυμμένα σε αυτή τη μυστηριώδη περιοχή. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι απλώς ξύνουμε μόνο την επιφάνεια και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι περισσότερες θαυμαστές ανακαλύψεις περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Η έρημος Τακλαμακάν είναι η μεγαλύτερη έρημος στην Κίνα και επίσης θεωρείται ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο, που καλύπτει μια έκταση πάνω από 33.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα (πάνω από 13.000 τετραγωνικά μίλια). Στη γλώσσα Uigur, Takla Makan σημαίνει «μπορείτε να μπεί κανείς σε αυτή, αλλά ποτέ δεν θα μπορέσει να βγει» και γι 'αυτό η έρημος επίσης ονομάζεται την "Sea of Death (η θάλασσα του θανάτου).



Η Takla Makan είναι η μεγαλύτερη έρημος στην Κίνα.

Η έρημος είναι πολύ σημαντική για τους ανθρώπους σε αυτή την περιοχή.
Σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο, πριν από πολύ καιρό, ένα ισχυρό υπερφυσικό ον που είδε τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε αυτό το μέρος, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει, χρησιμοποιώντας δύο μαγικά αντικείμενα που είχε στην κατοχή του, ένα χρυσό τσεκούρι και ένα χρυσό κλειδί.

Έδωσε το χρυσό τσεκούρι του στο Καζακστάν, έτσι ώστε να χωρίσουν το βουνό Αλτάι και να εκτραπεί το νερό από τα βουνά στα χωράφια.
Το υπερφυσικό ον είχε προγραμματίσει να δώσει το χρυσό κλειδί για την Uigur, έτσι ώστε να μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του θησαυρού-σπιτιού του Tarim Basin, αλλά, δυστυχώς, η μικρότερη κόρη του έχασε το κλειδί. Αυτό τον εξόργισε τόσο πολύ που την κράτησε σε αιχμαλωσία στη λεκάνη Tarim και έτσι σχηματίστηκε η έρημος Takla Makan.

Σε πιο σύγχρονες εποχές, οι ιστορικοί έμαθαν ότι η έρημος Takla Makan είχε επίσης διαδραματίσει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο.
Υπάρχουν οάσεις που βρίσκονται στις δύο διαδρομές γύρω από την έρημο που αυτό χρησίμευσε ως σημαντικά σημεία διαπραγμάτευσης στο λεγόμενο Δρόμου του Μεταξιού.
Από όλα τα πολύτιμα αγαθά που διέσχιζαν την περιοχή αυτή, το μετάξι ήταν ίσως το πιο σημαντικό για τους ανθρώπους της Δύσης.

Το 1896, ο Σουηδός εξερευνητής Sven Hedin έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη στην πόλη - όαση Dandan Oilik, στην καρδιά της ερήμου Takla Makan.
Σε μια συνέντευξη στην English People Daily, ο Zhang Yuzhong, πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Xinjiang Archeology Research Institute, δήλωσε: «Στο παρελθόν, οι εμπειρογνώμονες στην Κίνα και στο εξωτερικό, είχαν πιστέψει δεν υπήρχε ίχνος των ανθρώπων στην έρημο».
Αλλά ο Sven Hedin βρήκε πολλά ερείπια σπιτιών. Στη συνέχεια ο Aurel Stein, ένας άλλος εξερευνητής γνωστός ως πρωτοπόρος του Δρόμου του Μεταξιού, έμεινε εκεί για δύο εβδομάδες, και βρήκε τα λείψανα 18 ακόμη κατοικημένων σπιτιών και εντόπισε ορισμένες ναούς. Βρήκε επίσης έγγραφα από τις δυναστείες Tang και Han.

Το 1900, ο Hedin για άλλη μια φορά επισκέφθηκε την Takla Makan. Σε αυτή του την αποστολή, ανακάλυψε τα ερείπια της αρχαίας πόλης Loulan, θαμμένη κάτω από την άμμο.



Ο Zhang Yuzhong είπε, «Η αρχαία πόλη της Loulan είναι η πρωτεύουσα του βασιλείου του Loulan, το οποίο χρονολογείται ως αρχαιότερο ακόμη και από το Dandan Oilik.
Αυτές οι δύο ανακαλύψεις, Dandan Oilik και Loulan, χαρακτηρίζουν τα αρχαιολογικά γεγονότα στην Xinjiang».
Το 1910, δέκα χρόνια μετά την ανακάλυψη του Loulan, ένας τοπικός κυνηγός ανακάλυψε έναν τάφο κοντά σε ένα ρυάκι 175 χιλιόμετρα μακριά.
Ονομάστηκε "creek tomb" δηλαδή "κολπίσκος τάφος". Κατασκευάτηκε χρησιμοποιώντας περισσότερους από 100 ξύλινους στύλους και ανεγέρθηκε σε έναν αμμόλοφο. Ο τάφος θεωρείται ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μυστήρια στον αρχαίο ασιατικό πολιτισμό.


Πολλές μούμιες βρέθηκαν στην έρημο Τάκλα Μακάν.

Ο Zhang είπε, «Ανήκει στην Πρώιμη Εποχή του Χαλκού, η ιστορία του οποίου στη Xinjiang εκτείνεται πίσω 4.000 χρόνια.Μισό αιώνα αργότερα, το 1979, μία γυναικεία μούμια που χρονολογείται σχεδόν 4.000 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στην Loulan. Η μούμια ήταν καλά διατηρημένη και την ονόμασαν «Καλλονή του Loulan".


Το 1995, ένα αρχαίο χρυσοκέντητο ύφασμα που εκτιμάται ότι κατασκευάστηκε στην επαρχία Σιτσουάν κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Χαν, βρέθηκε στα ερρείπια της Niya στα νότια της ερήμου Takla Makan. Έγινε ένα από τα κορυφαία αρχαιολογικά ευρήματα εκείνο το έτος.
Το 2003, κατά τη διάρκεια μιας ανασκαφής στο «creek tomb», μια άλλη καλά διατηρημένη θηλυκή μούμια βρέθηκε. Επίσης, υπολογίζεται πάνω από 4.000 ετών. Η μούμια είχε ακόμα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου, πάχος των βλεφαρίδων, και ένα ορατό χαμόγελο. Για για άλλη μια φορά εξέπληξε τον κόσμο, 24 χρόνια μετά την ανακάλυψη της πρώτης μούμιας στη Loulan.
Ποιοι κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή και τι είδους επαφή ή σχέση είχαν με την ευρωπαϊκή ήπειρο;


Ένας άνθρωπος με κόκκινα-ξανθά μαλλιά. Σαφή τα ευρωπαϊκή χαρακτηριστικά του, ακόμα ορατά μετά από σχεδόν 3.500 χρόνια στον τάφο του στην έρημο Τακλαμακάν.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αρκετές καλοδιατηρημένες μούμιες ανακαλύφθηκαν στην έρημο Τάκλα Μακάν.

Εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον 3000 ετών και αποκαλύπτουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν μακρυά κοκκινωπά και ξανθά μαλλιά, Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και δεν φαίνεται να είναι οι πρόγονοι του σύγχρονου κινεζικού λαού. Οι αρχαιολόγοι σήμερα πιστεύουν ότι μπορεί να είναι οι πολίτες ενός αρχαίου πολιτισμού που υπήρχε στο σταυροδρόμι μεταξύ της Κίνας και της Ευρώπης

Φαίνεται ότι ένας ολόκληρος μυστικός αρχαίος κόσμος είναι κρυμμένος κάτω από την άμμο. Ποιες άλλες εκπληκτικές ανακαλύψεις οι αρχαιολόγοι θα ανακαλύψουν σε αυτό το επικίνδυνο και μυστηριώδες μέρος;
 
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6939.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters