Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Τι αποκάλυπτε ο Γιώργος Καραϊβάζ για το κύκλωμα διαφθοράς, τον Λιγνάδη κλπ: «Αει στο διάολο κρετίνοι» (Βίντεο)

Η έκρηξη οργής του Γιώργου Καραϊβάζ για το κύκλωμα διαφθοράς και τον τρόπο που προσπαθούσαν να τον εμπλέξουν. Να σημειωθεί ότι ο δολοφονημένος δημοσιογράφος είχε κάνει και δύο τρανταχτές αποκαλύψεις πρόσφατα, μία για την υπόθεση Λιγνάδη, όπου δεν είχε γίνει έφοδος και έλεγχος στο σπίτι και τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο προφυλακισμένος σήμερα σκηνοθέτης, αλλά έχει αποκαλύψει και το σκάνδαλο με την φύλαξη του παρουσιαστή που σήμερα παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης

Δολοφονία Καραϊβάζ: H μαρτυρία που σοκάρει – Ποιος είδε τους δράστες

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, μέρα μεσημέρι, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, πέφτει θύμα δολοφονικής ενέδρας. Αδίστακτοι κακοποιοί τον εκτελούν με τουλάχιστον 17 σφαίρες.

Αστυνομικοί με ειδικές στολές βρίσκονται στο τόπο της δολοφονίας και ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία δίπλα στο άψυχο σώμα του δημοσιογράφου.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Tα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της Facebook, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό μου !!!

Αύριο το πρωί καταθέτω μήνυση και αγωγή μαμούθ 50 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Facebook στο Δουβλίνο !!! Την ίδια ώρα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι πράκτορες – ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΒΡΩΜΙΚΗΣ Facebook !!! Απειλούν, στοχοποιούν, προβοκάρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!!

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ…ΠΑΛΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! 

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο COVID19 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΙΟΣ…..

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ

Από τον Jean-Michel Grau

Αυτή τη στιγμή, ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης που βρίσκεται υπό προετοιμασία, με δικαστική αγωγή κατηγορίας υπό την αιγίδα χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως πίσω από τον αμερικανό-γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, ο οποίος διώκει εκείνους που είναι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο Covid-19 και χειρίζονται απο το φόρουμ του Νταβός……..

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters