Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Πρόστιμο τουλάχιστον 2500 ευρώ σε όποιον ζεστάνει το "κοκκαλάκι" του με τζάκι!

Επιβολή εξοντωτικού προστίμου, ορίζοντας ως παραβάτες οποιονδήποτε τολμήσει να ζεστάνει τα «κόκκαλά» του δίπλα σε τζάκια και ξυλόσομπες προβλέπει το «πράσινο σχέδιο" αντιμετώπισης της μόλυνσης του περιβάλλοντος από την κυβέρνηση.

Το «σχέδιο» προβλέπει την εκ περιτροπής καύση τζακιών και ξυλόσομπας για την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής μόλυνσης κάτι που μόνο στην «σφαίρα» της φαντασίας μπορεί να γίνει.

ΑΥΤΟΣ Είναι Ο “ΣΩΤΗΡΑΣ” Παπανδρέου! Δείτε Το Γενεολογικό Δέντρο Του, Για Να Καταλάβετε Πόσο Έλληνας Είναι Και Τι Εννοεί Όταν Λέει Εθνικό Συμφέρον


Κατ’ αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:
Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που
κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση.

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον ….Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

240 Τρις Δολάρια Παγκόσμιο Χρέος, 23 Τρις Δολάρια Το Χρέος Των ΗΠΑ Και 3 Τρις Το Χρέος Της Deutsche Bank

Ο πλανήτης μας βρίσκεται στην κυριολεξία στο κόκκινο

Σχεδόν ταυτόχρονα με την ιρανική καταιγίδα πυραύλων που δέχθηκε η αεροπορική βάση Άιν Αλ Άσαντ η τουρκική ΜΙΤ δολοφόνησε την αρχηγό του κουρδικού PKK Εσμέ Εράτ, καθώς τον οδηγό της Ζιλάν Κομπανί.

Από την Ιόλη Πιερίδη
Οι Φρουροί της Επανάστασης, το επίλεκτο σώμα των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, χλευάζει τις ΗΠΑ καλώντας τες ν΄αρχίσουν να στέλνουν φέρετρα για να παραλάβουν τις σωρούς των στρατιωτών τους ενώ ο κόσμος με κομμένη την ανάσα περιμένει την απάντηση του πλανητάρχη.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..... O ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙAΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!



Paris Drellas
Το "πορνικό πέπλο της Θάμαρ" και το "σφραγιδοφόρο δακτυλίδι του πατριάρχη Ιούδα" έχουν σπουδαία θέση στην ακολουθία του Εβραιοχριστιανικού γάμου που τελείται σήμερα στην Ελλάδα.

Το νυφικό πέπλο των Ελληνίδων που παντρεύονται σήμερα με θρησκευτικό ορθόδοξο γάμο συμβολίζει το πορνικό πέπλο που έκρυβε το πρόσωπο της η πορνονύμφη Θάμαρ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters