Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ξεσπάει σε λίγο «το αντάρτικο της ελιάς» Το νου σας μην ξεριζώσετε τις ελιές, λόγω επιδότησης.

Σε λίγο οι τρελλοί θα μας πουν πως είναι… «τρελλά ελαιόδενδρα»…

Ο Γιώργος Λεκκάκης, γνωστός συγγραφέας – δημοσιογράφος, για τις θέσεις και απόψεις του γύρω απο την Ελλάδα, την παράδοση, τη φύση και το περιβάλλον παρουσιάζει μέσα απο την Kontranews άρθρο που καθιστά τους Έλληνες πέρα από ενήμερους του θέματος, υπόλογους αν δεν αντιδράσουν…

Βόμβα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την Novartis: Η Θάνου «εκβιάζει δικαστές»!

 
Θεσμικά ανεπίτρεπτη και νομικά εσφαλμένη χαρακτήρισε την παρέμβαση της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου για την υπόθεση Novartis, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Νίκος Σαλάτας, προσθέτοντας ότι η δήλωσή της περιέχει και μια απειλή «όταν λέει ότι η πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για τη σύγκληση της ολομέλειας του Εφετείου είναι μη νόμιμη».

Democracy, hegemony, ideology, Autonomy, Utopia. Παγκόσμια πολιτική ορολογία που προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, αλλά καθιερώθηκε πολλούς αιώνες αργότερα...

Σε ένα αγγλικό λεξικό 80 χιλιάδων περίπου  λέξεων,  το 5% των λέξεων προέρχεται απευθείας από την ελληνική γλώσσα, ενώ το 25% δανείζεται ελληνικές ρίζες. Αναμφίβολα, η ελληνική γλώσσα είναι μια από τις πλουσιότερες του κόσμου με περισσότερες από πέντε εκατομμύρια λέξεις και 70 εκατομμύρια τύπους λέξεων.

Eνας ηγέτης με… balls – Β. Ορμπαν: «Σταματήστε τον Soros!»


 

Σχετικά με τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης της Ουγγαρίας
Η Ουγγρική κυβέρνηση εισήγαγε ένα πακέτο τριών νομοσχεδίων κατά της παράνομης μετανάστευσης με το γενικό όνομα «Stop Soros» στο κοινοβούλιο, ανέφερε το Ουγγρικό πρακτορείο ειδήσεων MTI στις
21 Φεβρουαρίου. Η πρωτοβουλία της Βουδαπέστης έχει ήδη προκαλέσει ανησυχία στους Ευρωπαϊκούς κυβερνητικούς κύκλους.

Αυτό είναι το στοιχειωμένο χωριό του Καζακστάν - Τα πάντα είναι παράξενα! (βίντεο)

Στο βόρειο τμήμα του Καζακστάν υπάρχει ένα μικρό χωριό ονόματι Kalachi.

Πολλοί το ονομάζουν «Στοιχειωμένο Χωριό» καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι κάτοικοι υποφέρουν από μια μυστηριώδη ασθένεια που τους κάνει να κοιμούνται για ώρες, ζωντανεύοντας το παραμύθι της «Ωραίας Κοιμωμένης».

Ο Θρύλος των ΕΛ διαγραμμένη ιστορια για ευνοήτους λόγους!

Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί!και έγιναν για λίγο!(?) δεν μιλούσαν αρχαία ελληνικά πια…..!
Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής …. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ.

Η στοιχειωμένη έπαυλη της σταφίδας του 1870 στην ελληνική «Τοσκάνη» ΒΙΝΤΕΟ

Η έπαυλη Καρανικολού δεσπόζει σε ένα κτήμα διακοσίων (200) στρεμμάτων στο Λεβεντοχώρι Ηλείας.
Η έπαυλη του 1870, με τα νεο-αναγεννησιακά χαρακτηριστικά και τις επιρροές από την Τοσκάνη, ανήκε στον πλούσιο σταφιδέμπορα Καρανικολό που δραστηριοποιήθηκε στην πόλη της Πάτρας, αλλά καταγόταν από την Δίβρη Ηλείας. Αποτελούσε ουσιαστικά την εξοχική του κατοικία...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Έσκαψε κάτω από το Σπίτι του και Βρέθηκε στην Πυραμίδα του Χέοπα!!! (εικόνες)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Έσκαψε κάτω από το Σπίτι του και Βρέθηκε στην Πυραμίδα του Χέοπα!!!

Αμέτρητες αρχαιολογικές αποστολές προσπάθησαν να βρουν το δρόμο που οδηγεί στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, αλλά όλες οι έρευνες κατέληξαν σε αποτυχία, έως ότου ένας κάτοικος που ζούσε κοντά στο οροπέδιο της Γκίζας, έκανε μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις την τελευταία δεκαετία.

Στην Ζώνη της Σιωπής τα Ραδιόφωνα ΔΕΝ Παίζουν, τα Ρολόγια ΔΕΝ Λειτουργούν και οι Πυξίδες Τρελαίνονται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Στην Ζώνη της Σιωπής τα Ραδιόφωνα ΔΕΝ Παίζουν,
τα Ρολόγια ΔΕΝ Λειτουργούν και οι Πυξίδες Τρελαίνονται

Η έρημος αυτή στο Μεξικό, γνωστή ως «La Zona del Silencio», που σημαίνει «Η Ζώνη της Σιωπής», είναι ένα από τα πιο παράξενα μέρη της γης. Εκεί, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά και οι επιστήμονες που έχουν μελετήσει την περιοχή παραμένουν σε αμηχανία,

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ:

Ένα κορίτσι της Παλαιστίνης με ένα πιρούνι προσπαθεί να προστατευτεί από Ισραηλινό Στρατιώτη κρατώντας τη Νεκρή μάνα της!!!!

Δε... νομίζω πως υπάρχουν λόγια...


το είδαμε στη Chrisikona Chrissa Theologou 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Το Μυστηριώδες Φρούριο «από αλλού» που έχει Τρελάνει τον Πούτιν και τους Αρχαιολόγους

Το Μυστηριώδες Φρούριο «από αλλού» που έχει Τρελάνει τον Πούτιν και τους Αρχαιολόγους
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ένας παράξενος και περίεργος αρχαιολογικός χώρος που λες και εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά. Φαίνεται λες και είναι εγκαταλελειμμένο για αμέτρητες χιλιετίες. Βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη της Σιβηρίας μακριά από τον σύγχρονο πολιτισμό και «αναπαύεται» σε μία από τις πιο επιστημονικά περίεργες τοποθεσίες που βρίσκονται οπουδήποτε στον πλανήτη Γη …

Διεθνής διάκριση για το Μουσείο Αρχιμήδη​ στην Αρχαία Ολυμπία



Ο ταξιδιωτικός οδηγός FlightNetwork,

ένας από τους μεγαλύτερους ​και εγκυρότερους​ του Καναδά, επιφυλάσσει μια σπουδαία διάκριση για το «Μουσείο Αρχιμήδη» στην Αρχαία Ολυμπία, κατατάσσοντάς το δεύτερο στ​η​ λίστα των 10 «καλύτερα κρυμμένων» Μουσείων της Ευρώπης και συστήνοντας ανεπιφύλακτα στους αναγνώστες του να το επισκεφθούν.

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Fraport και τα …παρατρεχάμενα του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου, Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στο άρθρο μου της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: “Το συλλαλητήριο της εθνικής διαμαρτυρίας”, έγραφα σε κάποιο σημείο: “…από το 1912-1922 πολεμούσες Έλληνα κοιτάζοντας ανατολικά και το παιδί σου σήμερα θα πολεμήσει δυτικά…”!

Πως βάφτισαν δημόσιο χρέος τις ζημιές των τραπεζών

Σπύρος Λαβδιώτης
Υπάρχει μια διάχυτη ελληνική και διεθνής γνώμη, η οποία είναι άκρως εσφαλμένη και παραπλανητική, ότι η Ελληνική χρεοκοπία οφείλεται αποκλειστικά στην κρατική ασυδοσία που οδήγησε στον εκτροχιασμό του δημοσίου χρέους.

ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ - ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ


ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ; ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ; ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΦΩΤΟ. Του Παναγιώτη Αποστόλου

Αναδείξαμε στις προηγούμενες ημέρες  άγνωστες πτυχές του εμβολισμού του σκάφους του Λιμενικού μας από τουρκικό πλοίο, που σκοπό είχε την βύθισή του! Αφού όλο το προηγούμενο διάστημα οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς, στην προσπάθειά τους να εμπλακεί η χώρα μας σε ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο Πέλαγος! Ωστόσο, σήμερα...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters