Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ


ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΥΝ), ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ.
ΟΙ  ΔΩΔΕΚΑ  ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΦΥΛΕΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΚΑΜΙΑ ΓΗΙΝΗ  ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΑΝΑΓΚΗ.
ΟΙ   ΔΩΔΕΚΑ  ΟΛΥΜΠΙΟΙ  ΘΕΟΙ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΟΤΑΝ  ΘΕΛΗΣΟΥΝ  ΝΑ  ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ  ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ  ΘΕΛΟΥΝ.

Ιερό σύκο: Το δώρο της θεάς Δήμητρας στον Φύταλο!!!

 
Υπάρχει ένας καρπός που συνοδεύει εδώ και αιώνες την διατροφή των Ελλήνων.  Το δέντρο που μας δίνει αυτόν τον καρπό,  φυτρώνει στην ελληνική ύπαιθρο ακόμα και στα πιο αφιλόξενα χώματα.
Έχει συνδεθεί με θεούς και θεές, με βασιλιάδες και με θνητούς. Ακόμα και με "προδότες"  και με "πρωτόπλαστους". Είναι το σύκο. Ποιος ο μύθος και ποια η Ιστορία πίσω από αυτό; Ας πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι.
  Στην ελληνική μυθολογία, και ειδικότερα στην τοπική μυθολογική παράδοση της Αττικής, με το όνομα Φύταλος είναι γνωστός ένας Αττικός ήρωας, που έγινε ο γενάρχης του αττικού γένους των Φυταλιδών. Ανάμεσα στους πολλούς που δέχθηκαν την περιπλανώμενη θεά Δήμητρα, η οποία έψαχνε απεγνωσμένα την Κόρη της Περσεφόνη, ήταν και

ο Φύταλος που κατοικούσε κατά μήκος του Κηφισού, στον δρόμο προς την Ελευσίνα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters