Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ο κόσμος αρχίζει να παρατηρεί πόσοι νεαροί αθλητές πεθαίνουν μετά τη λήψη εμβολίων κατά του Covid

 )  Νέοι, υγιείς αθλητές από όλο τον κόσμο αρχίζουν ξαφνικά να υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις, αναπνευστικές δυσκολίες, διαταραχές του νευρικού συστήματος, μεταξύ άλλων σοβαρών χρόνιων ασθενειών. 
Κάποιοι αθλητές καταρρέουν στον αγωνιστικό χώρο, για να μην ξυπνήσουν ποτέ ξανά.

Jim Carrey: Οι ελίτ του Χόλιγουντ τρώνε ολόκληρα μωρά για τα Χριστούγεννα

Οι ελίτ του Χόλιγουντ "τρώνε ολόκληρα μωρά για τα Χριστούγεννα", δήλωσε ο Τζιμ Κάρρεϊ, ο οποίος προειδοποιεί ότι "σκοτεινές δυνάμεις" διεξάγουν "μάχη για την ψυχή της Αμερικής" και ότι το αποτέλεσμα αυτής της μάχης θα έχει "μόνιμες συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο". . Παγκοσμίως".

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters