Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Κλήθηκαν “στα όπλα” οι εθνοφύλακες – Πού βρίσκεται το Oruc Reis … Ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο

Σε πλήρη ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο βρίσκονται οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας από τον Έβρο έως την Κρήτη,μετά την προκλητική NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.
Η πρόθεση της Άγκυρας να πραγματοποιήσει σεισμογραφικές έρευνες νοτιοανατολικά της Κρήτης εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας έχει σημάνει συναγερμό στις ένοπλες δυνάμεις τις χώρας, οι οποίες φαίνεται να κινούνται σε πλήρη ετοιμότητα.

Τραμπ: «Η μόνη λύση για τους παιδεραστές είναι η θανατική ποινή»

«Nαι» στην θανατική ποινή στους παιδεpαστές λέει ο Τραμπ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μέσω tweet, ανέφερε πως κάτι πρέπει να γίνει με τα «αγνοούμενα παιδιά που αρπάζονται από ανώμαλους», προτείνοντας πως μια «γρήγορη δίκη» την οποία θα ακολουθήσει η «θανατική» ποινή είναι η απάντηση.

CRASH: Βήματα υποχώρησης στην εθνική κυριαρχία προσχεδιασμένα από το Βερολίνο


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για δάνεια και επιδοτήσεις ενώ αποδέχεται τα γερμανικά σχέδια στο Αιγαίο
Έξι μέρες έχουν περάσει από τις 15 Ιουλίου, όταν το CRASHONLINE αποκάλυπτε ότι «η Μέρκελ οδηγεί το Μητσοτάκη σε αποδοχή της περιορισμένης επήρειας και των γεωτρήσεων κοντά στο Καστελόριζο». Συγκεκριμένα το CRASHONLINE προειδοποιούσε ότι στην τριμερή συνάντηση Ελλάδας- Τουρκίας – Γερμανίας, στην οποία συμμετείχε η Διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του

Ελλάδα ώρα μηδέν: Αλλάζουμε, αλλιώς δεν έχουμε αύριο

Αυτή την ώρα η Τουρκία βάζει “φωτιά“στην Ανατολική Μεσόγειο. Έχει κάνει σουρωτήρι από θαλάσσης και αέρος τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και όλα δείχνουν ότι έχει διαβεί τις “κόκκινες γραμμές“, όπως και να τις οριοθετήσει κανένας.
Αυτές οι ώρες είναι ώρες που φαίνεται ξεκάθαρα η κατάρρευση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας και η πλήρης χρεοκοπία των δυτικών συμμαχιών της με Ε.Ε και ΗΠΑ, οι οποίες, όπως έχουμε πει σε όλους τους τόνους αμέτρητες φορές, αποτελούν τον δούρειο ίππο της Ελλάδας.

Είστε ψυχικά έτοιμοι για τη Nesara & Gesara ~ Ξεκίνησε~


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Γενικός Συναγερμός σε όλο το Αιγαίο: Η Τουρκία ανήγγειλε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα



Τουρκικές έρευνες στα νότια και ανατολικά του Καστελόριζου από σήμερα έως και τις 2 Αυγούστου ανήγγειλε η υδρογραφική υπηρεσία Αττάλειας.
Στην περιοχή πλέει ήδη το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis και για τον λόγο αυτό έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι ένοπλες δυνάμεις σε όλη την επικράτεια.

Αερομαχίες στο Καστελόριζο... Τους κυνηγάνε στις ακτές της Μικράς Ασίας τα Ελληνικά Μαχητικά...!!!


Για δεύτερη μέρα τουρκικά μαχητικά πετούν πάνω από το Καστελόριζο
Κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται η υπερπτήση που πραγματοποίησε πριν από λίγο ζεύγος τουρκικών F-16 στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης, στο Καστελλόριζο. 

Συγκεκριμένα...
στις 14.23 πέταξαν πάνω από Στρογγύλη και Μεγίστη στα 12.500 πόδια, δηλαδή περίπου 4 χλμ πάνω από τα νησιά. Έχουν καταδιωχθεί από ελληνικά μαχητικά.  
Η υπερπτήση έγινε αμέσως μετά την έκδοση της τουρκικής Navtex για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.


Τουλάχιστον 15 τουρκικά πολεμικά πλοία πλέουν προς το Καστελόριζο: Δεν θα πάρουμε άδεια από κανέναν, λέει ο Ερντογάν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, μετά την έκδοση Navtex από την Τουρκία για έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, νοτιοανατολικά της Κρήτης.  Σύμφωνα με ελληνικές στρατιωτικές πηγές, που παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του τουρκικού στόλου, αυτή την ώρα τουλάχιστον 15 πλοία βρίσκονται πέριξ της περιοχής.

Το Οικονομικό Σύστημα αλλάζει. Ένας Τομέας τη Φορά

  • απομαγνητοφώνηση - μετάφραση- απόδοση :Μάρη Λιώκη
  • 21/7/2020
  • Γινόμαστε μάρτυρες της μετάβασης από το ένα οικονομικό σύστημα στο άλλο, για ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗ ΦΟΡΑ. (Δηλαδή τη σταδιακή μετάβαση). Και βλέπουμε να αλλάζει το σύστημα πολύ πολύ αργά (αυτά στην Αμερική- ίσως εδώ είμαστε πιο σβέλτοι).ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν πρόκειται για μια γρήγορη αλλαγή (είπαμε, αυτά στην Αμερική, εδώ ίσως είμαστε πιο σβέλτοι) όπου τη μια στιγμή βλέπεις κάτι και το επόμενο λεπτό έχει αλλάξει. Ο Τραμπ και η κυβέρνησή του αλλάζουν ένα τομέα ΤΗ ΦΟΡΑ. Παραδείγματος χάρη:

Σε αυξημένη επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις - Οι Τούρκοι βγάζουν το Ορούτς Ρέις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα


Του Χρήστου Μαζανίτη
Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η Τουρκία αποφάσισε να εκδώσει NAVTEX και να βάλει φωτιά στη Μεσόγειο με το ΓΕΕΘΑ να απαντά με αυξημένη επιφυλακή.
Όπως φαίνονται και στον σχετικό χάρτη, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX. Το σήμα του υδρογραφικού σταθμού Αττάλειας αναφέρει ότι το σεισμογραφικό Oruc Reis θα βγει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στα όρια με την Κυπριακή και Αιγυπτιακή ΑΟΖ για σεισμολογικές έρευνες, από σήμερα 21 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

Έβρος: Οι ελληνικές στρατιωτικές μονάδες σε ύψιστη επιφυλακή – Καμιά σχέση η επιφυλακή με λαθρομετανάστες


Έβρος: Οι ελληνικές στρατιωτικές μονάδες σε ύψιστη επιφυλακή – Καμιά σχέση η επιφυλακή με λαθρομετανάστες

Σε συναγερμό και ύψιστη επιφυλακή έχουν τεθεί οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο εδώ και αρκετή ώρα (σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο συμβαίνει και στα νησιά) και ανάλογα με τις εξελίξεις προετοιμάζονται για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

EKTAKTO: Πληροφορίες για ξαφνική επιφυλακή στις στρατιωτικές μονάδες του Έβρου – Άσκηση ή κάτι άλλο;


EKTAKTO: Πληροφορίες για ξαφνική επιφυλακή στις στρατιωτικές μονάδες του Έβρου – Άσκηση ή κάτι άλλο;

-Ανακλήθηκαν άδειες στρατιωτικού προσωπικού και κλήθηκαν να μπουν στις μονάδες τους

Σε ξαφνική επιφυλακή τίθενται σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Evros-news.gr από διάφορα σημεία του Έβρου, στις στρατιωτικές μονάδες του νομού.

Το αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE” έφτασε στην Αλεξανδρούπολη. Μπαίνει τώρα στο λιμάνι

Το αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE” έφτασε στην Αλεξανδρούπολη. Μπαίνει τώρα στο λιμάνι

Το μεγαλύτερο πλοίο που έχει “δέσει” ποτέ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE Vehicles Carrier”, όπως βλέπετε στην φωτογραφία του Evros-news.gr έφτασε και ετοιμάζεται να μπει και να “δέσει” στην προβλήματα.

Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν τη μεταρρύθμιση του νομίσματος


Τα τυπογραφεία των κορυφαίων κεντρικών τραπεζών του κόσμου στο πλαίσιο της ιογενούς οικονομικής κρίσης αυξάνουν την έξοδο τους με τρελό ρυθμό. Η Fed, η ΕΚΤ, η Τράπεζα της Αγγλίας, η Τράπεζα της Ιαπωνίας και πολλές άλλες κορυφαίες κεντρικές τράπεζες έχουν ρίξει κυκλοφορία 5 τρισεκατομμύρια δολάρια τους πέντε μήνες από την αρχή του έτους. 

Μας ακολουθούν εξωγήινοι από τα βάθη του χώρου; Πρεμιέρες Αυγούστου στο Ιστορικό κανάλι

Το θέμα της ύπαρξης ενός αλλοδαπού μυαλού στοιχειώνει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μας βλέπουν οι εξωγήινοι από τα βάθη του διαστήματος, θέλουν να καταλάβουν τον πλανήτη μας ή μήπως κυβερνούν τη Γη εδώ και πολύ καιρό, αναγκάζοντας τους πολιτικούς ηγέτες να κάνουν τη βούλησή τους; 

Γη στα πρόθυρα μιας κοσμικής καταστροφής

Στις 16 Ιουλίου 2020, ένα μήνυμα βίντεο δημοσιεύτηκε στο ισραηλινό κανάλι Live News, στο οποίο ο συγγραφέας και ο ιδιοκτήτης του καναλιού προειδοποίησαν για επικείμενο αστεροειδές μέγεθος που πέφτει στη Γη: Σύμφωνα με την πηγή, οι πληροφορίες προέρχονται από ανώτερους αξιωματούχους στο Πεντάγωνο , όπου ήδη γνωρίζουν την κατάσταση και ετοιμάζονται για την απεργία για περίπου τέσσερις μήνες.

Τα στούντιο του Χόλιγουντείναι χτισμένα πάνω στο αίμα των μωρών - Mel Gibson

Ο Αμερικανός ηθοποιός Mel Gibson επικρίνει τόσο το Χόλιγουντ όσο και τα ηθικά του αμερικανικού ιδρύματος - σκληρό και ασυνήθιστο. Ουσιαστικά, κατηγορεί ένα σημαντικό μέρος της αμερικανικής ελίτ για τελετουργικό σατανισμό. (πριν από αυτό, μια παρόμοια τρομερή εξομολόγηση έγινε από έναν άλλο διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Jim Carrey).

Ευρωπαίοι βασιλείς σκοτώνουν γυμνά παιδιά για διασκέδαση σε ανθρώπινα πάρτι κυνηγιού

Αυτό είναι ένα από μια σειρά άρθρων που προέρχονται από μαρτυρίες μαρτύρων ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες. 
Πέντε διεθνείς δικαστές εξετάζουν αποδεικτικά στοιχεία για βιασμό παιδιών, βασανιστήρια, δολοφονίες και απαγωγές που φέρεται να έχουν γίνει από παγκόσμια ελίτ μέλη του δικτύου του 9ου κύκλου Satanic Child Sacrifice Cult. 

ΛΕΥΚΗ & ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ – ΤΡΑΜΠ- ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2020 -COVID 19 TI ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Dimitrios Marko
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, ή αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία.
Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ούτω καθ’ εξής.
Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη, έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati.

Kορονοϊός και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στις ΗΠΑ


Newsroom eleftherostypos.gr
Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για 30 εκατομμύρια ανέργους στις ΗΠΑ. Εκπνέει το έκτακτο πρόγραμμα χορήγησης έως 600 δολαρίων την εβδομάδα, χρήματα που θα λείψουν από ανθρώπους με μεγάλες ανάγκες, οι οποίες δεν καλύπτονται από το ανεπαρκές και μισοδιαλυμένο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Το Σχέδιο των Σκοτεινών Δυνάμεων - άμεση αναφορά από τους Πλειάδες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
18/07/2020 ).
Αυτή η έκθεση διαχείρισης προέρχεται απευθείας από τους Πλειάδες.
.
Οι ερπετοί αποσύρθηκαν υπόγεια και ετοιμάζονται να φύγουν. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι εξαφανίζονται. Όλες οι έξοδοι είναι κλειστές, όλα κλείνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον αποκλεισμό και την αφήγηση ενός δεύτερου ή τρίτου κύματος ιών.

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΖ.ΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ

Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης
ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΖ.ΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ GRAND FOYER ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΩΝ WILLIAM MCKINLEY ΚΑΙ THEODORE ROOSEVELT.........
ΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters