Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Στο χείλος του Τρίτου παγκοσμίου πολέμου : 5 σημαντικές εξελίξεις εντός των τελευταίων 48 ωρών στο κατώφλι του ολέθρου!


Σενάρια ολέθρου από τον Michael Snyder μέσω του The End of The American Dream blog, που ανοίγουν αυλαία ακόμη και για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μπορεί ο πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν να καταστεί αναπόφευκτος;

Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν ορισμένοι από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι ένας τέτοιος πόλεμος θα σήμαινε θάνατο και καταστροφή.

Θησαυροί μεγάλης ιστορικής αξίας στα θεμέλια της Αγίας Θεοδώρας στην Άρτα

Η ανασκαφική έρευνα που εκτελεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Θεοδώρας της Άρτας έφερε στο φως εξαιρετικά στοιχεία που βοηθούν στην συμπλήρωση της εικόνας του πολεοδομικού ιστού της αρχαίας Αμβρακίας.
Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε ένα τμήμα κτηρίου μεγάλων διαστάσεων με λιθόπλινθους, που θεωρείται ότι πιθανότατα αποτελεί συνέχεια του λεγόμενου Πρυτανείου που έχει αποκαλυφθεί από παλαιότερες ανασκαφές στον πλακόστρωτο δρόμο έξω από το βυζαντινό ναό.

Γέμισε Πάνοπλους Αστυνομικούς η Αθήνα στα ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης. Συμβαίνει κάτι ή μήπως είναι απλά για την προστασία του πολίτη;

Οι ομάδες των αστυνομικών κινούνται σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πρωτεύουσας με κλειστά φορτηγάκια και κάθε ομάδα αποτελείται από έξι-επτά άτομα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αρχικά θα είναι στάσιμοι σε συγκεκριμένα σημεία, κυρίως τουριστικά, όπως την Ερμού και την Πύλη Αδριανού, και ανά δύο ώρες θα αλλάζουν σημείο.

Το ΑΓΑΛΜΑ του ΔΙΑ στην ΟΛΥΜΠΙΑ

To 2004, τελέστηκαν στην Ελλάδα για δεύτερη φορά μετά από σχεδόν 100 χρόνια, οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι οποίοι βέβαια, στο σύνολό τους, καμία σχέση δεν έχουν με εκείνους που πρωτοέγιναν το 776 π.Χ. – ή και παλιότερα σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις, κατά την εποχή του Ηρακλή.


Μόνο κατ όνομα είναι Ολυμπιακοί οι αγώνες αυτοί, καθώς ούτε ως προς το πνεύμα, ούτε προς τα αθλήματα, ούτε ως προς την διάρκειά τους, ούτε ως προς την καταγωγή των συμμετεχόντων, ούτε ως προς το ότι δεν είναι αφιερωμένα σε κάποια θεότητα, ούτε ως προς κάτι άλλο, έχουν κάποια συγγένεια με αυτούς της αρχαίας εποχής.

Η κατάρρευση της Deutsche Bank

Η γερμανική τράπεζα ανέφερε πως αναμένει καθαρές ζημίες ύψους 2,8 δις € μόνο για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, ότι θα απολύσει 18.000 άτομα κόστους 7,4 δις € και πως θα αποχωρήσει από την επενδυτική τραπεζική – ενώ είναι στο κόκκινο τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο πρώτος δολοφόνος της Ελλάδας

Ναι, οι σύγχρονοι Έλληνες είναι θύματα του Ανδρέα Παπανδρέου. Και για να αλλάξει αυτό πρέπει μια άλλη προσωπικότητα να διαγράψει από τον μυαλό των Ελλήνων το μαύρο στίγμα αυτού του ανθρώπου. Πρέπει ένας άλλος πραγματικός ηγέτης να ξαναγυρίσει την Ελλάδα ανάποδα, φέρνοντάς την αυτήν τη φορά πίσω στην πραγματική της θέση. Δίνοντας την κλεμμένη ταυτότητά της πίσω.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ «ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕ» ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ»;
Η ήπειρος μας έχει μεταλλαχθεί σε ένα είδος τέταρτου Ράιχ που επιτεύχθηκε με οικονομικά όπλα αυτή τη φορά και που δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια. Εν προκειμένω, οι πλέον ανήσυχοι για αυτές τις εξελίξεις είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί Πολίτες – οι οποίοι έχουν υποφέρει τα πάνδεινα στο παρελθόν, υπό την κυριαρχία της βιομηχανικής τους ελίτ.

Μουριά: Το φάρμακο που μεγαλώνει στην αυλή μας

Μουριά: Το φάρμακο που μεγαλώνει στην αυλή μας
Ήλθε στην Ευρώπη από την Κίνα. Γύρω στο 12ο αιώνα. Προσαρμόστηκε γρήγορα στο κλίμα και διαδόθηκε σε όλες σχεδόν τις χώρες.

Στην Ελλάδα βρίσκεται παντού και τα φρούτα της, λευκά, μαύρα ή κόκκινα, αρέσουν σε πολλούς.

Πρόκειται όπως ίσως καταλάβατε για την μουριά, τα φύλλα της οποίας είναι τροφή του μεταξοσκώληκα, ενώ το ξύλο της, ανθεκτικό και εύκαμπτο, βρίσκει ειδικές χρήσεις στην κατασκευή παιχνιδιών, ρακετών τένις, βαρελιών, παραδοσιακών έγχορδων οργάνων, βαρκών αλλά και επίπλων.

Έκκληση έκτακτης ανάγκης - Μεγάλος κίνδυνος - Πρέπει να σταματήσει η προώθηση των ασυρμάτων δικτύων (5ης γενιάς) 5G

Έκκληση έκτακτης ανάγκης - Μεγάλος κίνδυνος - Πρέπει να σταματήσει η προώθηση των ασυρμάτων δικτύων (5ης γενιάς) 5GΕπείγουσα και σημαντική διεθνής Έκκληση για την εφαρμογή της 5G είναι σε εξέλιξη.

Θα τη βρείτε στο www.5gspaceappeal.org όπου έχει αναρτηθεί και η ελληνική μετάφραση του κειμένου.. 

H Έκκληση αυτή θα προωθηθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στον ΟΗΕ και στις κυβερνήσεις όλων των κρατών την 1η Νοεμβρίου.  

Οργανώθηκε και συντάχθηκε από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και οργανισμούς υγείας αλλά μπορεί να υπογράψει ο καθένας είτε ως πολίτης – ιδιώτης, ή γιατρός, η μηχανικός ανάλογα με τις κατηγορίες που υπάρχουν. Ήδη η έκκληση αυτή έχει υπογραφεί από 8000+ περιλαμβανομένων και οργανώσεων. 

Αμέτρητα δις Ευρώ στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μια αποκάλυψη που δεν σηκώνει αμφισβήτηση-παρότι πιθανόν να προκαλέσει παρόμοιες ενστάσεις με τα ρεπορτάζ που διαβάζαμε δεκαετίες τώρα για τα κοιτάσματα πετρελαίου. Κι όμως καμία κυβέρνηση δεν τολμούσε να τα επιβεβαιώσει ώσπου ήλθαν τα Μνημόνια που έφεραν στη συνέχεια τα οικόπεδα και να που τώρα είμαστε έτοιμοι για την εξόρυξη.

Aπό τον Dunkelheit

Μήπως τελικά οι θεωρίες συνομωσίας έχουν κάποια δόση αλήθειας; Στο άρθρο που ακολουθεί θα καταλάβετε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει στα χέρια του έναν ορυκτό πλούτο εκατοντάδων δις ευρώ πέρα από το πετρέλαιο!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΑΠΘ

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Ανακοίνωση 372 / 18-7-"2019"

Είθισται, στις μη θεοκρατικές χώρες του πολιτισμένου κόσμου, η αναγόρευση κάποιου σε επίτιμο διδάκτορα ενός πανεπιστημίου, να γίνεται για να τιμηθεί το επιστημονικό, ερευνητικό, εκπαιδευτικό, ανθρωπιστικό ή ειρηνευτικό έργο του τιμωμένου. Μάλιστα δε η τελετή της αναγόρευσης λαμβάνει χώρα δημόσια και πραγματοποιείται ύστερα από ομόφωνη απόφαση των αρμοδίων οργάνων του πανεπιστημίου.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters