Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Η Χιλή πρώτη χώρα που εφάρμοσε τον νόμο περί μεταλλαγμένων ατόμων (16-02-2022)

Η Χιλή είναι η πρώτη χώρα που πήρε νόμο για μεταλλαγμένα και γενετικά τροποποιημένα άτομα… ένας νομικός αντίκτυπος των εμβολίων mRNA;

Είναι πράγματι ένας μάλλον περίεργος νόμος, πέραν του προϋπάρχοντος νόμου περί Νευρο Δικαιωμάτων, που υπάρχει σε αυτή τη χώρα.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για την έναρξη ισχύος του νέου αυτού νόμου;

DR MICHAEL SALLA: Η Ανακάλυψη μιας Αρχαίας Κιβωτού οδηγεί την κλιμακούμενη σύγκρουση στην Ουκρανία;

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ DR MICHAEL SALLA ΣΤΙΣ24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022. 

Στις 19 Μαρτίου 2003, δύο μήνες αφότου έγραψα την πρώτη μου ερευνητική εργασία με θέμα «Η ανάγκη για εξωπολιτική», οι ΗΠΑ ηγήθηκαν ενός πολυεθνικού συνασπισμού στο Ιράκ. Γρήγορα έμαθα ότι ο πραγματικός λόγος της εισβολής ήταν πολύ διαφορετικός από τη δεδηλωμένη δημόσια λογική—να σταματήσει το Ιράκ να αναπτύξει όπλα μαζικής καταστροφής.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters