Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Adam Schiff Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής & πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής, οδηγήθηκε σε μια ′′ εγκατάσταση περιορισμού ′′ όπου θα περιμένει μεταφορά στο Guantánamo Bay.

Ενώ το Deep State παρουσίασε την τελική και άκαρπη προσφορά του για να εξαλείψει τον Donald Trump, προσκαλώντας ένα ψεύτικο Grand Jury για να ακούσει πλαστά τεκμήρια για μη υπάρχουσα φορολογική απάτη, ο αμερικανικός στρατός συνέλαβε ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο του Deep Tate που διέφυγε
Το πρωί της Δευτέρας, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συνέλαβαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής, Adam Schiff, στο σπίτι του στο Potomac, στο Μέριλαντ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters