Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Αποκαλύφθηκε το Μεγάλο Πλανητικό Σχέδιο Αποπληθωρισμού των Παγκοσμιοποιητών!

Φίλοι, πρέπει να σας πω από την αρχή να μην πιστεύω τίποτα από την αρχή όλων όσων πρόκειται να γράψω εδώ. 

Εξετάστε τον εαυτό σας για να δείτε αν αυτή είναι η αλήθεια, αλλά… συνδέονται πάρα πολλά πράγματα! Δημοσίευσα πολλά άρθρα και βίντεο ή συνεντεύξεις ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τη γνώμη δεκάδων γιατρών που αργότερα λογοκρίθηκαν στα κοινωνικά μέσα ή στο YouTube, όπως έκαναν με τον λογαριασμό μου στο YouTube που καταργήθηκε. 

Η εγκληματική και ψευδής δοκιμή PCR, περιέχει νανοσωματίδια

  Μια συνέντευξη με τον Δρ. Ράσιτ Μπάταρ

  Αμερικανός γιατρός RASHID BUTTAR:  Με ρωτάνε ένας αν προτείνω ή όχι τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Δεν μπορώ να συστήσω τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, που είναι κάτι άλλο εντελώς. Σε ένα άλλο βίντεο, αργότερα, θα ασχοληθώ με πιο ακριβείς πληροφορίες, λαμβανόμενες από διάφορους γιατρούς,

Τέλος της αυτοκρατορίας για τους ανθρώπους του Νταβός καθώς η πανδημία ολοκληρωτικής εξαγοράς καταρρέει

Από τον Benjamin Fulford

Αν ήμουν μέλος της ομάδας των μελλοντικών Θεών-Βασιλέων του Πλανήτη Γη στο Νταβός, θα φοβόμουν, θα φοβόμουν πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μακροχρόνια και προσεκτικά σχεδιασμένη χρήση μιας κατασκευασμένης πανδημίας καταστρέφει για να ξεκινήσει μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters