Το θέμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ για Σιωνισμό, Παγκοσμιοποίηση, Νέα Τάξη, Μασωνία και άλλα τέτοια...ενοχλητικά,έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις,εντός και εκτός Ελλάδας:Πρώτο το γνωστό και μη εξαιρεταίο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του,ζητώντας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να τον καθαιρέσει!

Με επιστολές τους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, η Anti-Defamation League και η American Jewish Committee τόνισαν ότι "είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό να ακούγονται τέτοια λόγια από ένα θρησκευτικό ηγέτη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να καταστήσει σαφές ότι ο αντισημιτισμός, σε όλες του τις μορφές, δεν είναι αποδεκτός". Παράλληλα, επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι "Το να επιτραπεί να μείνουν χωρίς αντίδραση τα αντισημιτικά σχόλια του Μητροπολίτη, θα έστελνε το αντίθετο μήνυμα στο ελληνικό κοινό και σε εκείνους ανά τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και η ADL- που διεξάγουν διαθρησκειακό διάλογο, ότι δηλαδή ο αντισημιτισμός είναι ανεκτός -αν όχι υιοθετούμενος- από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία".
Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC), το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC) και η Σύνοδος Ευρωπαίων Ραββίνων, με ανακοινώσεις τους ζήτησαν από την ηγεσία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον Οικουμενικό Πατριάρχη να καταδικάσουν τις αντισημιτικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς.
Ο Ραββίνος Joseph Sitruk, επίτιμος πρόεδρος της Συνόδου Ευρωπαίων Ραββίνων και επί σειρά δεκαετιών Αρχιραββίνος της Γαλλίας, καθώς και ο πρόεδρος τους WJC κ. Ronald Lauder, στις δηλώσεις τους τονίζουν: "Ελπίζαμε ότι τέτοιες μοχθηρές κατηγορίες δεν θα εκφράζονταν από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με δεδομένα τα τόσα χρόνια διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ των δύο θρησκειών μας".
Ο πρόεδρος του EJC κ. Moshe Kantor, στη δήλωσή του κάλεσε την "Ελληνική Κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της χώρας κατά της ρητορικής του μίσους".
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΜΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ...ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ,ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ New York Times!
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ" ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ,ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!
http://spyros1000.blogspot.com/2010/12/ny-times.html