Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Υποθετικό σενάριο

γράφει ο Θουκυδίδης
Μόλις μετά τα μεσάνυχτα μιας ζεστής και όλο υγρασία νύχτας του Αυγούστου και στην ησυχία ενός Φυλακίου της Εθνικής Φρουράς ο ΣυΟπ Δεκανέας που εκτελεί καθήκοντα Αρχιφύλακα πασχίζει να συνδέσει το «έξυπνο» κινητό του στο δίχτυο 4G αλλά περιέργως αδυνατεί. Το συνήθως δυνατό και γρήγορο δίκτυο εδώ και μισή ώρα δείχνει να μην λειτουργεί. Σε ένα «ζάππινγκ» νωρίς το βράδυ στην τηλεόραση έπεσε πάνω στις ειδήσεις και στα λίγα δευτερόλεπτα που άκουσε έλεγαν για την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων και την επιθετική ρητορική των Τούρκων επισήμων και κάτι έλεγαν για απειλές προς την Κυπριακή Δημοκρατία. Δεν έδωσε πολύ σημασία.

H ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ BY NEW WORLD ORDER (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η σύγχρονη δυτική «πολιτισμένη» κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει, όπως υποστηρίζεται, με φανατισμό από τα φυσιολογικά πρότυπα, βλέπε από την ίδια την φύση που μας δώρισε ο Παντοδύναμος και να την διαστρέψει ακόμα και από την παιδική ηλικία. Με λίγα λόγια εισήλθαμε στην εποχή της προοδευτικής διαστροφής της ανθρώπινης φύσης και συνάμα της παραγωγής ανδρείκελων με τις ευλογιές της Νέας Τάξης.

Ανακαλύψτε τους Θεούς του Ολύμπου στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!


Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά το χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε η γέννηση της Θεάς Αθηνάς;

Θιβέτ: Οι Μυστικές Γνώσεις της «Στέγης» του Κόσμου


Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι εκείνοι που στο άκουσμα και μόνο του ονόματος αυτής της «χώρας των χιονιών» δεν μένουν ασυγκίνητοι, ίσως γιατί ακούν ένα κάλεσμα, σαν να θυμούνται κάτι σημαντικό που έχουν λησμονήσει και ξαφνικά έλκει το βλέμμα του νου, το κάνει να υψώνεται και να προσπερνά τη μικρότητα και καθημερινότητα για να εστιαστεί σε κάτι πραγματικό υψηλό, άγνωστο και γνώριμο συγχρόνως κάτι περίεργο και μυστικιστικό. Αυτό το όνομα είναι: Θιβέτ!

Η Γη Έχει έναν 3ο Πόλο και Βρίσκεται Εκεί που λέγεται ότι Έκαναν Εκστρατείες οι Μέγας Αλέξανδρος, Διόνυσος και Ηρακλής



Όταν σκεφτόμαστε πολικές περιοχές του κόσμου, μόνο δύο συνήθως έρχονται στο μυαλό μας: ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος! Ωστόσο, υπάρχει μια περιοχή ανάμεσα στο νότιο τμήμα της Κίνας και το βόρειο τμήμα της Ινδίας, που είναι γνωστή ως ο… «Τρίτος Πόλος».
Αυτό συμβαίνει γιατί είναι η τρίτη μεγαλύτερη έκταση παγωμένου νερού στον πλανήτη.

Πούτιν: Οι Μέρες των Ανουνάκι Είναι Μετρημένες. Θα τους Κλείσουμε τις Πύλες Κατάμουτρα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μετά την τελετή ορκωμοσίας στον προεδρικό θώκο του Βλαντιμίρ Πούτιν, που έγινε στις 7 Μαΐου 2018, για μία ακόμα συνεχή φορά, ο Ρώσος πρόεδρος φρόντισε για μια ιδιωτική συνάντηση με αξιωματούχους ανώτερων στελεχών και με λίγους πιστούς στρατιωτικούς διοικητές.

Αυτό που ακολουθεί στην συνέχεια αρκετοί θα το εκλάβουν ως προϊόν φαντασίας, αλλά μπορεί και να είναι. Κατά συνέπεια, το αφήνουμε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters