Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η Οκτωβριανή Επανάσταση Πλησιάζει στη Δύση Καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ Φεύγει

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ είναι ένα από τα πολλά σημάδια ότι έρχεται στη Δύση αυτόν τον Οκτώβριο ένα είδος τεράστιου γεγονότος τύπου μαύρου κύκνου. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα είναι μια αιματηρή επανάσταση, αναρχία ή μια ειρηνική μετάβαση.

Πρώτα απ ‘όλα, ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ σημαίνει επίσης το θάνατο του επικεφαλής της επιτροπής των 300, γνωστή σε πολλούς ως μυστική ηγεσία του δυτικού κόσμου. 

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!

Υπάρχει η άποψη πως κάπου κάπως κάποτε, οι Έλληνες πήραν τις γνώσεις τους από λαούς της Ανατολής, του Βορρά, της Δύσης, του Νότου, ίσως και από λαούς άλλων πλανητών, αρκεί να μην ήταν δικές τους και κατόπιν θεμελίωσαν με τάξη μεν αλλά φαντασία δε όλες τις θετικές και κλασσικές επιστήμες!!
Ωστόσο όσο και αν ψάξει κάποιος δεν υπάρχει περίπτωση να βρει ούτε έναν - ούτε έναν σημαντικό αστρονόμο με συγγράμματα που να έστειλε «εξ ανατολών το φώς» στους Έλληνες!!!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters