Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ο Simon Parks μας λέει πως ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί από τις 27 Δεκεμβρίου και μετά. Θα απελευθερωθούμε οριστικά από τη χιλιετή σκλαβιά της Καμπαλ.

Αχχ, αυτός ο υπέροχος Simon Parks! Τι εξαιρετικά εξελιγμένη πνευματική προσωπικότητα! Και πόσο ευαίσθητη ψυχή κρύβεται πίσω από την φαινομενική σοβαρότητα και αυστηρότητα.

Αν και είναι πολύ σοβαρός, και πολύ αυστηρός, και με εξαιρετικό αίσθημα δικαιοσύνης. Γνωρίζουμε ήδη ότι είναι υψηλόβαθμος White Hat και ότι μαζί με τον Charlie Ward επιλέχθηκε από τη Συμμαχία για να μας δώσει πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο βαθμό που του επιτρέπεται.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters