Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Τερματίζει Σχέδιο 500 Ετών Για Την Κατάκτηση Του Πλανήτη

Benjamin Fulford 3/4/2023
Στις 30 Μαρτίου, το Βατικανό αποκήρυξε το Δόγμα της Ανακάλυψης. Ήταν ένα γεγονός ειδήσεων που συμβαίνει μία φορά στα 500 χρόνια και δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου ούτε στα εταιρικά ούτε στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.
https://press.vatican.va/2023/03/30/230330b.htm

Αυτό το δόγμα –που διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τους Πάπες το 1452– επέτρεπε
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters