Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Βίνικ: Με φυλάκισαν γιατί έχω μια μοναδική γνώση που μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο από την ηγεμονία του δολαρίου»

«Βρίσκομαι υπό κράτηση γιατί έχω μια μοναδική γνώση που μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο από την ηγεμονία του δολαρίου» τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα ο «Mr Bitcoin», μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αρείου Πάγου.

«Το δικαστήριο δεν με άκουσε καν. Κρατούμαι εδώ και 17 μήνες χωρίς δίκη, χωρίς ποινή μόνο και μόνο επειδή κατέχω μοναδικές τεχνογνωσίες οι οποίες μπορούν να απελευθερώσουν τον κόσμο από την χρηματοοικονομική δουλεία και από την ηγεμονία του δολαρίου» τόνισε ο Αλεξάντερ Βίνικ.

Νωρίτερα σήμερα ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι γαλλικές αρχές για τον «Mr Bitcoin».
Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Αλεξάντερ Βίνικ.

«Θα κάνω απεργία πείνας μέχρι να εκδοθώ στη Ρωσία», τονίζει ο ίδιος.

«Η υπόθεση του Αλεξάντερ Βίνικ είναι μια υπόθεση που εκθέτει την ελληνική δικαιοσύνη και το ελληνικό κράτος. Ο Αλεξάντερ, 39 ετών με δύο παιδιά τεσσάρων ετών με μια σύζυγο που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο, κρατείται στη χώρα μας επί 17 μήνες χωρίς δίκη, ποινή και κατηγορία με απανωτά αιτήματα έκδοσης από ΗΠΑ, Ρωσία και τώρα από Γαλλία» τόνισε η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Και για τις τρεις περιπτώσεις αποφασίστηκε η έκδοσή του, χωρίς να έχει ακουστεί επί της ουσίας ο λόγος του. Χωρίς να έχει ακούσει ο ίδιος την εισαγγελική πρόταση, σε αυτήν την τελευταία δίκη.Ο Αλεξάντερ Βίνικ δεν είναι εγκληματίας, είναι ένας άνθρωπος που κατέχει μοναδική τεχνογνωσία η οποία μπορεί να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από την οικονομική και τραπεζική δουλεία. Γι αυτό διώκεται, για αυτό κρατείται. Είναι ευθύνη του Υπουργού Δικαιοσύνης να σταματήσει την επί μήνες παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων αυτού του ανθρώπου» υπογράμμισε η κ Κωνσταντοπούλου.

Την άποψη ότι η ελληνική δικαιοσύνη εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της ΕΕ εξέφρασε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου.

«Η διαδικασία στην Ελλάδα διαρκεί πάνω από 1,5 χρόνο. Γινόμαστε μάρτυρες αντιφατικών και περίπλοκων αποφάσεων των ελληνικών δικαστηρίων. Λυπάμαι πολύ που η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση ομήρου των πολιτικών καταστάσεων και οι δικαστές αναγκάζονται να λάβουν αποφάσεις που έρχονται σε άμεση αντίθεση και με την κοινή λογική και με την ισχύουσα νομοθεσία» επισήμανε ο δικηγόρος του Βίνικ, Τιμοφέι Μουσάτοφ. Η κοιτίδα της δημοκρατίας η Ελλάδα αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της ΕΕ» τόνισε συμπλήρωσε.

Στις αρχές Δεκεμβρίου η ακρόαση της έφεσης κατά της απόφασης για την έκδοση του «Mr Bitcoin», Αλεξάντερ Βίνικ, στη Γαλλία, είχε πάρει αναβολή για ακόμη μία φορά.

Ο Βίνικ είχε συλληφθεί στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου 2017. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κυβερνοεπιθέσεις.

Το ελληνικό δικαστήριο είχε κάνει δεκτό στα τέλη του φετινού Ιουλίου το δεύτερο αίτημα της Γενικής Εισαγγελίας της Ρωσίας για την έκδοσή του.



ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΟΠΕΤΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Χρήστος Κολιός
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ..... 

ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΟΠΕΤΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

18-02-2019 Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 4.500.000 ΝΕΚΡΟΙ AVENA FM

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ AVENA FM 97,7 ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 ΣΠΑΡΤΗΣ 22-2-2019)

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 9ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 ΣΠΑΡΤΗΣ 22-2-2019

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 20-02-2019

Η δολοφονία αποκάλυψε το μυστικό της: Η υπεραθλήτρια των 18 παγκόσμιων ρεκόρ είχε ανδρικά γεννητικά όργανα


Γράφει ο Δημήτρης Καναβαράκης

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της ιστορίας, με 18 παγκόσμια ρεκόρ και αναρίθμητα μετάλλια στο παλμαρέ της
Ήταν μία από τις απόπειρες ληστείας που συμβαίνουν κατά κόρον από αρχάρια κλεφτρόνια που αναζητούν μια εύκολη «μπάζα» στις ΗΠΑ. Το θύμα θεωρητικά εύκολο, μια 69χρονη γυναίκα, στο parking ενός πολυκαταστήματος, στο Κλίβελαντ. Ο ένας από τους δύο δράστες έτεινε το 38αρι περίστροφο, ζητώντας λεία. Η γυναίκα όμως δεν ήταν μια τυπική περίπτωση ηλικιωμένης που θα τρόμαζε από δύο ερασιτέχνες. Άρπαξε το πιστόλι, στην προσπάθεια της να ακινητοποιήσει το δράστη. Το όπλο ωστόσο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε στο στομάχι της.

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ 33.615 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΑΤ;

Καραμπινάτη παραβίαση του νόμου, που απαγορεύει ρητά σε πολιτικούς να έχουν οποιαδήποτε χρηματιστηριακή συναλλαγή όσο είναι βουλευτές ή υπουργοί,πόσο μάλλον δε όταν είσαι και σε επιτροπή συντονισμού μεγάλων έργων όπου εσύ υπογράφεις την ανάθεση κατασκευής αυτών.

Η επίσημη σελίδα του υπουργείου επικρατείας μας αναφέρει την ιδιότητα του κυρίου Φλαμπουράρη σε αυτή την επιτροπή εδώ: 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters