Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΤΑΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ

Ποιοι τυπώνουν και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματα στον κόσμο

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και να προσέξουμε πως το αμερικανικό μοντέλο έχει εφαρμοστεί και στην Ευρώπη
Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:»Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.»Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;
Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

ΘΕΛΕΤΕ ΑΦΓΑΝΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ; Ή ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ; ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ…

Βασίλης Δρόσος ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΛΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ !!!… ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ !!!
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ…
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 21 ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ “ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!
ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΕΙ ΑΣΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ…

Επτά Έλληνες Πρωθυπουργοί : Έδωσαν Όλη Την Περιουσία Τους Στην Ελλάδα Και Πέθαναν Πάμφτωχοι


Μπορεί τη σημερινή εποχή να κυριαρχεί αρνητική άποψη για τους καλοβολεμένους πολιτικούς, ωστόσο υπήρχαν (πολύ παλιά) ακόμη και πρωθυπουργοί που πέθαναν πάμφτωχοι, είτε γιατί χάρισαν την περιουσία τους είτε γιατί επέλεξαν σε όλη τους τη ζωή ένα λιτό τρόπο διαβίωσης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters