Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Αντιβαρυτικά Αόρατα Drones των Nazi & CIA

Αντιβαρυτικά Αόρατα Drones των Nazi & CIA
Η Αντήχηση στα Αντιβαρυτικά Αόρατα Drones των Nazi CIA
Στις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του, ο Nikola Tesla είχε επιτύχει μια περιεκτική γνώση της Βεδικής φυσικής, της υποηχητικής αντηχήσεως που μπορεί να προωθήσει την ανθρωπότητα στα υψηλής ταχύτητος διαστημικά ταξίδια. Η αφοσιωμένη δουλειά του «κοιμώμενου προφήτη» Edgar Cayce συντονίστηκε με τις ανιδιοτελείς ιδέες του Tesla που τον έφεραν σε σύγκρουση με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα της εποχής του, του οποίου η Ναζιστική κληρονομιά και πλεονεξία ζημίωσαν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

ΑΡΤΕΝΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ROTHCHILD ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ


Πολιτικοί…Στρατιωτικοί, Αστυνομικοι , Παπαδαριό, συνεργάτες τών ΕβραιοΝαζί..........

Αργύριος Μαρινάκης
Έλλην Πολίτης
Μικρά Βρώμικα πεινασμένα ανθρωπάκια, Πολιτικοί, Δικαστές, Εισαγγελείς, Δημόσιοι καί Κρατικοί  Λειτουργοί (Εφοριακοί, Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί), Παπαδαριό, συνεργάτες τών ΕβραιοΝαζί.
Πεινασμένα από αίμα, πίνουν τό αίμα τού Ελληνικού Λαού, υποταγμένοι στόν ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΌ  τους,  στόν ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΌ τους καί στίς ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τών Εχθρών τού Ελληνικού Έθνους.

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Βασιλική Δρόσου
Artemis Sorras 26.8.2015

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΤΩΝ [ ΖΩΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ] ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ [ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΖΩΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΟΣ ΖΩΟΥ ] ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ

Δείτε πώς ήταν τα τρόφιμα πριν υποστούν γενετική τροποποίηση (εικόνες)

Την επόμενη φορά που θα φάτε μια φέτα καρπούζι ή ένα καλαμπόκι, σκεφτείτε το εξής:
Αυτά τα γνωστά φρούτα και λαχανικά δεν είχαν πάντα την ίδια εμφάνιση και γεύση με αυτήν που έχουν τώρα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την αρχική μορφή των περισσότερων γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.

Από τις μπανάνες έως τη μελιτζάνα, εδώ είναι μερικά από τα τρόφιμα που υπήρξαν εντελώς διαφορετικά πριν οι άνθρωποι ξεκινήσουν να τα καλλιεργούν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters