Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ζακ Υβ Κουστώ Ένας αρχαιοκάπηλος απατεώνας αλλά και μισέλληνας;....

Απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση "60' Ελλάδα" στον ALPHA. Στο μικρό αυτό απόσπασμα της εκπομπής παρουσιάζεται καταγγελία για αρχαιοκαπηλεία του Ζακ Υβ Κουστώ στο ναυάγιο των Αντικυθήρων.Υπενθυμίζουμε ότι στο ναυάγιο αυτό έχει βρεθεί το συγκλονιστικότερο μέχρι στιγμής,εύρημα αρχαίας τεχνολογίας ,το οποίο ανατρέπει και αναθεωρεί τα όσα νομίζαμε μέχρι στιγμής για τον αρχαίο κόσμο. Τι άλλο άραγε εξίσου σημαντικό να αφαίρεσε ο Κουστώ από το ναυάγιο;Υπενθυμίζουμε επίσης και τον ύποπτο ρόλο του Κουστώ ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το γεγονός ότι πόντιζε ισραηλινές αρχαιότητες ανοικτά της Κρήτης για να παρουσιάσουν στην συνέχεια τον πολιτισμό των Μινωϊτών ως εβραϊκό,στα πλαίσια των γνωστών πρακτικών ,των "διαφόρων κέντρων", που προσπαθούν διακαώς με διάφορες ανθελληνικές ψευδοθεωρίες (Ινδοευρωπαίοι, Το αλφάβητο είναι Φοινικικό κ.λ.π.) να παραχαράξουν την Ιστορία και να υποβαθμίσουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, εμφανίζοντας τον ως ένα πολιτισμό δανεικό από την Ανατολία!



apocalypsejohn.com

Σκάνδαλο μεγατόνων: «Παιδιά επώνυμων πολιτικών, πανεπιστημιακών και επιχειρηματιών έπαιρναν μετεγγραφές από το εξωτερικό για τα καλύτερα ελληνικά πανεπιστήμια, με ψεύτικες ιατρικές βεβαιώσεις ότι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου»!

panepistimia


Διαστάσεις σκανδάλου, με συγκάλυψη υποθέσεων που εκκρεμούν τώρα στη Δικαιοσύνη, δίνει στη διαβόητη τροπολογία που αποσύρθηκε ενώ είχε ψηφιστεί ο Δημήτρης Γαρούφας, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και προσωπικός φίλος του Κώστα Καραμανλή. Με άρθρο του στην εφημερίδα “Αγγελιοφόρος”, όχι μόνο αναφέρεται σε συγκαλύψεις σπουδαίων σκανδάλων που εκκρεμούν τώρα στη Δικαιοσύνη, αλλά τις συνδέει και με σκάνδαλο συγκάλυψης 900 κακουργημάτων το 1996.

“Η υποβολή και αποδοχή της τροπολογίας ήταν λάθος, γιατί “οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν ότι καλύπτει και κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη και θέλω να πιστεύω ότι θα επαληθευτούν οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα την αποσύρει. Το ίδιο λάθος είχε κάνει το Κοινοβούλιό μας πριν από 1-2 χρόνια όταν αποδέχτηκε μια άλλη τροπολογία, σύμφωνα με την οποία τα δώρα σε δημόσιους λειτουργούς, όταν γίνονταν ως έκφραση ευγνωμοσύνης, δεν συνεπάγονται ποινικές συνέπειες και ορθά η κυβέρνηση την κατήργησε με νεότερο νόμο, διότι άνοιγε την πόρτα στη γενίκευση του φαινομένου της διαφθοράς.

Παρόμοιο λάθος είχε διαπράξει το ελληνικό Κοινοβούλιο και το 1996, όταν έγιναν πλημμελήματα κάποια κακουργήματα κι έτσι μπήκαν στο αρχείο περίπου 900 υποθέσεις κακουργημάτων (αφορούσαν πανεπιστημιακούς και τέκνα επωνύμων) που ήταν έτοιμες για προσδιορισμό στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης”. Η υπόθεση αυτή, όπως ανέφερε στην Ελευθεροτυπία, αφορούσε στο κύριο μέρος της το μέγα σκάνδαλο των παράνομων μετεγγραφών των παιδιών της υψηλής κοινωνίας και των ισχυρών. “Η υπόθεση των παράνομων μετεγγραφών ήταν ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο για το οποίο ασχολήθηκαν επί δύο χρόνια εφέτες ανακριτές.

Παιδιά επώνυμων πολιτικών, παιδιά πανεπιστημιακών, παιδιά επιχειρηματιών έπαιρναν μετεγγραφές από το εξωτερικό για τα καλύτερα ελληνικά πανεπιστήμια, με ιατρικές βεβαιώσεις ότι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και έπρεπε να έρθουν να πεθάνουν ήσυχα στην οικογένειά τους. Ευτυχώς αυτά τα παιδιά σήμερα είναι επιστήμονες χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα και οι βεβαιώσεις ήταν ψευδείς. Τότε είχε υπολογιστεί η ζημιά σε εκατομμύρια και η κυβέρνηση με νόμο αύξησε από 5 σε 25 εκατομμύρια δραχμές το όριο για τα κακουργήματα.

Έτσι έγιναν πλημμελήματα και μπήκαν στο αρχείο. Οι εφέτες ανακριτές είχαν στείλει κλήσεις κλήσεις και για το εδώλιο και σε βουλευτές των δύο κομμάτων εξουσίας. Τότε το Κοινοβούλιο ψήφισε την τροπολογία αύξησης του ορίου των χρημάτων και οι περισσότεροι βουλευτές ούτε είχαν καταλάβει τι ψήφισαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγαλοπαράγοντας της Θεσσαλονίκης μετέγραψε εκείνη ακριβώς την περίοδο δύο παιδιά του ως σοβαρά άρρωστα από βαλκανική χώρα και σε άλλη σχολή από εκείνη που φοιτούσαν.

http://www.makeleio.gr/?p=69603

Ωκεανός στα έγκατα της Γης


Ένα μικρό ακατέργαστο διαμάντι που βρέθηκε τυχαία στη ρηχή κοίτη ενός ποταμού στη δυτική Βραζιλία και το οποίο προερχόταν από τα έγκατα της Γης οδήγησε τους επιστήμονες στην εντυπωσιακή εκτίμηση ότι σε βάθος 410 έως 660 χιλιομέτρων υπάρχει μια άγνωστη μέχρι σήμερα «υγρή ζώνη» με τεράστια αποθέματα υπόγειου νερού, τα οποία μπορεί να είναι τουλάχιστον όσα όλοι μαζί οι ωκεανοί του πλανήτη, αν όχι πολύ περισσότερα!

Ο όγκος αυτός του νερού δεν ρέει, αλλά συγκρατείται εντός των ορυκτών. «Δεν είναι ένας ωκεανός σε στιλ Ιουλίου Βερν, όπου μπορεί να πλέει μια βάρκα» δήλωσε ο καθηγητής γεωχημείας Γράχαμ Πίρσον του καναδικού πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, ο οποίος μελέτησε το διαμάντι και τη δημιουργία του σε ένα υγρό περιβάλλον. Η σχετική δημοσίευση από μια διεθνή επιστημονική ομάδα, με επικεφαλής τον Γράχαμ Πίρσον, έγινε στο περιοδικό «Nature», σύμφωνα με το BBC, το «Science» και τη βρετανική «Guardian».

Ο μήκους μόλις πέντε χιλιοστών και βάρους 0,09 γραμμαρίου πολύτιμος κρύσταλλος εκτιμάται ότι εκτινάχτηκε από βάθος 500 χλμ. στην επιφάνεια μέσω κάποιας ηφαιστειακής έκρηξης. «Είναι ένα αρκετά άσχημο διαμάντι. Δείχνει να πήγε στην κόλαση και να επέστρεψε» είπε ο καθηγητής γεωχημείας.

Τα περισσότερα διαμάντια που χρησιμοποιούνται για τα κοσμήματα δημιουργούνται σε μικρότερο βάθος, περίπου 150- 200 χιλιομέτρων. Αυτά που δημιουργούνται σε μεγάλο βάθος, στη λεγόμενη «ζώνη μετάβασης» του μανδύα κάτω από τον φλοιό, ξεχωρίζουν γιατί είναι πολύ ταλαιπωρημένα στην εμφάνισή τους και έχουν διαφορετική χημική σύσταση.

Η φασματοσκοπική ανάλυση του συγκεκριμένου μικρού διαμαντιού αποκάλυψε στο εσωτερικό του την ύπαρξη ενός σπάνιου ορυκτού, ενός ρινγκουδίτη, μιας μορφής ολιβίνη που σχηματίζεται υπό τρομακτικά υψηλή πίεση στο υπέδαφος και από τον οποίο αποτελείται το μεγαλύτερο μέρος του ανώτερου μανδύα. Κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δει με τα μάτια του ρινγκουδίτη από τόσο μεγάλο βάθος.









Ακόμη, η ανακάλυψη δείχνει ότι μεγάλες ποσότητες νερού μπορεί να κρύβονται στο εσωτερικό άλλων βραχωδών πλανητών, όπως του Άρη. Δεν είναι τυχαίο ότι ρινγκουδίτες έχουν βρεθεί σε μετεωρίτες που έπεσαν στη Γη.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-pio-va8is-okeanos-tis-gis

Πρώτος «υπουργός Μεταλλαγμένων» ο Γιάννης Μανιάτης

Εφιάλτης στο πιάτο και το χωράφι των Ευρωπαίων με τη βούλα της ελληνικής Προεδρίας. 
 
Την πόρτα για την είσοδο μεταλλαγμένων τροφίμων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει διάπλατα η ελληνική Προεδρία. Αν και φαινομενικά οι αποφάσεις του Συμβουλίου Υπουργών Περιβάλλοντος «επιτρέπουν την απαγόρευση» των μεταλλαγμένων από τις χώρες – μέλη, στην ουσία με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης ξετυλίγεται ένα τεράστιο γαϊτανάκι εμποδίων προς όλες τις χώρες...
που θα ήθελαν να προστατευτούν από την είσοδο γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.
 
Την εβδομάδα που πέρασε, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης άφηνε με στοχευμένα δημοσιεύματα να διαρρέει η «ικανοποίηση» της κυβέρνησης για τη «σημαντική επιτυχία» της ελληνικής Προεδρίας μετά το «ουσιαστικό άνοιγμα του ζητήματος της δυνατότητας απαγόρευσης, σε εθνικό επίπεδο, της καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Υπουργών Περιβάλλοντος της Ε.Ε.». Πίσω από αυτή την εντέχνως περίπλοκη διατύπωση κρύβεται η αλήθεια για την πρακτική των εταιριών που διακινούν μεταλλαγμένα και τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο η ελληνική Προεδρία.

Το ιστορικό
Στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης διεξάγεται εδώ και χρόνια ένας άτυπος πόλεμος μεταξύ των χωρών που επιθυμούν τη χαλάρωση των απαγορεύσεων για τα μεταλλαγμένα και εκείνων που, πιεζόμενες κυρίως από τις κοινωνικές αντιδράσεις στο εσωτερικό τους, ζητούν πιο σθεναρή στάση αλλά και την προστασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις, αμερικανικών κατά κύριο λόγο συμφερόντων, εταιρίες που προωθούν μεταλλαγμένους σπόρους και προϊόντα.
Παραδοσιακά, χώρες όπως η Γερμανία, η Τσεχία και το Βέλγιο ζητούν να επιτραπούν τα μεταλλαγμένα και στην Ευρώπη, ενώ χώρες όπως η Αυστρία, η Γαλλία και η Ιταλία ζητούν αυστηρότερους περιορισμούς. Σε πολλούς τόνους το κίνημα κατά των μεταλλαγμένων ζητά την επιβολή ενιαίου κανόνα απαγορεύσεων με ευθύνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την αποτροπή της καλλιέργειάς τους στο έδαφος όλων των χωρών-μελών.
Η ελληνική πρόταση
Με μία επιστολή που συνέταξε ο έλληνας υπουργός Περιβάλλοντος προώθησε την ιδέα της ξεχωριστής από κάθε κράτος-μέλος πολιτικής για το θέμα, και όχι της κοινής στάσης ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Η πρότασή του φαίνεται να έχει συνταχθεί από φορέα που θέλει να ανοίξει διάπλατα την πόρτα στις εταιρίες των μεταλλαγμένων στην Ευρώπη και όχι από εκπρόσωπο χώρας που έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά των μεταλλαγμένων και έχει διατηρήσει σταθερά αρνητική θέση στην καλλιέργειά τους» λένε σε κοινή τους ανακοίνωση τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Η Greenpeace, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης τονίζουν πως «ο κ. Μανιάτης κινδυνεύει να γίνει ο πρώτος “Υπουργός Μεταλλαγμένων της Ελλάδας” και μάλιστα επί Ελληνικής Προεδρίας».
Απαγορεύει, επιτρέποντας…
Όπως αναφέρουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις, η πρόταση Μανιάτη, όπως παρουσιάστηκε στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος, προβλέπει ότι για να προχωρήσει κάποιο κράτος-μέλος σε απαγόρευση καλλιέργειας μεταλλαγμένου οργανισμού, ουσιαστικά πρέπει να πάρει τη σύμφωνη γνώμη από την ίδια την εταιρία βιοτεχνολογίας που προωθεί τον μεταλλαγμένο αυτό οργανισμό (!) ενώ αν η εταιρία δεν συμφωνήσει, τότε κάθε κράτος θα αναγκάζεται να προσαρμοστεί στους κανόνες που θέτει η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) περί αξιολόγησης περιβαλλοντικών κινδύνων και κινδύνων υγείας. Η EFSA όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γνωμοδοτήσει ποτέ αρνητικά για κάποιο μεταλλαγμένο οργανισμό. Συνεπώς, τονίζουν οι οργανώσεις, αν δεν υπάρχει ευρωπαϊκή κοινή κατεύθυνση κάθε προσπάθεια εθνικής απαγόρευσης μεταλλαγμένων θα είναι από δύσκολη έως αδύνατη!

Κοινό μέλλον…«μεταλλαγμένο»
Η χώρα που κατέχει κάθε φορά την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκτά συντονιστικό ρόλο σε όλα τα συμβούλια υπουργών και έχει την αρμοδιότητα να εισηγείται προτάσεις για τη λήψη αποφάσεων. Είναι προφανές πως στο πρόσωπο της ελληνικής Προεδρίας οι εταιρίες των μεταλλαγμένων βρήκαν έναν πολύ καλό συνεργάτη για να πετύχουν το στόχο τους, αφού η ελληνική πρόταση στην ουσία τούς άνοιξε το δρόμο ώστε να έχουν απέναντί τους κάθε κράτος ξεχωριστά και όχι την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ενιαία οντότητα.
Οι όμορφες θέσεις για ενιαία δράση, για ισχυρή Ευρώπη και για κοινό μέλλον που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής ανάληψης της ελληνικής Προεδρίας στο Μέγαρο Μουσικής, προφανώς ξεχάστηκαν πολύ γρήγορα μπροστά στις πιέσεις των πολυεθνικών. Το κοινό μέλλον των ευρωπαϊκών λαών περιλαμβάνει πλέον τον εφιάλτη των μεταλλαγμένων στο πιάτο και το χωράφι τους - και όλα αυτά με την υπογραφή ενός Έλληνα υπουργού.
Σύμφωνα με την υπεύθυνη της εκστρατείας κατά των μεταλλαγμένων της Greenpeace, Έλενα Δανάλη, ο υπουργός Περιβάλλοντος έχει τη δυνατότητα αλλά και την ιστορική ευθύνη να τροποποιήσει την πρότασή του και να τη μετατρέψει σε μια πραγματική ασπίδα για τα κράτη που θέλουν να απαγορεύσουν την εισβολή των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.
Η επόμενη συζήτηση επί του ελληνικού κειμένου πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (13/3) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Επιτροπής ενώ η διαβούλευση επί του ζητήματος θα γίνει με τη νέα σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου μετά τις εκλογές. Η τελική απόφαση για το ζήτημα αναμένεται κατά τη διάρκεια της επερχόμενης ιταλικής Προεδρίας στην Ε.Ε., ωστόσο παίζει κομβικό ρόλο το πλαίσιο εντός του οποίου ξεκινά η σχετική συζήτηση. Δεν είναι τυχαίο, τονίζουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα, πως το κείμενο του κ. Μανιάτη, περίπου αντιγράφει την πρόταση που είχε καταθέσει το 2011 η Δανία και η οποία τότε, είχε τελικώς απορριφθεί. Σήμερα τη «βρώμικη δουλειά» αναλαμβάνει να κάνει η ελληνική Προεδρία και μάλιστα με καλύτερους, όπως φαίνεται συσχετισμούς για τις εταιρίες των μεταλλαγμένων στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άρχισαν οι πανηγυρισμοί
Στο Βέλγιο, που εδώ και χρόνια τάσσεται υπέρ της χρήσης των μεταλλαγμένων, οι ανταποκρίσεις μετά την κατάθεση της ελληνικής πρότασης ήταν σχεδόν… πανηγυρικές. Σε δημοσίευμα του Βελγικού Πρακτορείου Ειδήσεων (Belga) τονίζεται πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται πλέον κοντά σε συμφωνία που θα επιτρέπει την καλλιέργεια των Γενετικά Τροποποιημένων Προϊόντων στην επικράτειά της, αλλά και τη δυνατότητα των κρατών-μελών να απαγορεύουν τις καλλιέργειες στο έδαφός τους». Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενείται δήλωση του κ. Μανιάτη ότι «Μία πολιτική συμφωνία διαμορφώθηκε, και ευελπιστούμε να φτάσουμε στην υιοθέτηση τελικής συμφωνίας μέχρι το τέλος του έτους».
Αποκαλυπτική για την ελληνική πρόταση είναι η ανάλυση που γίνεται στο ίδιο δημοσίευμα. Συγκεκριμένα τονίζεται πως με βάση την πρόταση Μανιάτη οι χώρες θα μπορούν να απαγορεύουν τα μεταλλαγμένα αλλά όχι για λόγους που επιβάλλονται από τους κανονισμούς υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος, παρά μόνο εφόσον τεκμηριωθούν λόγοι δημόσιας τάξης ή άλλοι, σχετικοί με τον αγώνα ενάντια στη διασπορά τους…
Του Μάριου Διονέλλη  από e-dromos μέσω kafeneio-gr, μοντάζ Γρέκι

Σημαντική ανακάλυψη, 5 νέοι βασιλικοί τάφοι βρέθηκαν στη Βεργίνα

Πέντε νέοι βασιλικοί τάφοι βρέθηκαν στην Βεργίνα στη βασιλική νεκρόπολη των Αιγών με πλούσια διακόσμηση και σημαντικά κτερίσματα, που υπολογίζονται χρονικά γύρω στο 454-413 π.Χ.

Η ταφική συστάδα των Τημενιδών αποκαλύπτεται κομμάτι κομμάτι και τα νέα ευρήματα παρουσιάζονται...
σήμερα το απόγευμα από τη διευθύντρια της ΙΖ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Αγγελική Κοτταρίδη, κατά την πρώτη μέρα των εργασιών της 27ης Συνάντησης για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Από τους πέντε τάφους, τρεις κιβωτιόσχημους και δύο μακεδονικούς, ξεχωρίζει ένας από την πρώτη ομάδα, που έχει μια μεγάλη υπόγεια αίθουσα με λευκούς τοίχους, διακοσμημένους με μια ζωγραφιστή γιρλάντα, με βλαστάρια, λουλούδια και φύλλα κισσού - το παλαιότερο και γι' αυτό ιδιαίτερα σημαντικό δείγμα τοιχογραφίας που ξέρουμε για τη Μακεδονία. Επίσης φέρει ένα κτιστό λίθινο θρανίο που περιτρέχει τους τοίχους και ξύλινη κλίνη διακοσμημένη με ελεφαντόδοντο και κεχριμπάρια από την οποία σώθηκαν αρκετά ίχνη.


Κεραμική

Σύμφωνα με την κ. Κοτταρίδη, η άφθονη κεραμική, κυρίως οι κομψές λευκές λήκυθοι -χαρακτηριστικά ελαιοδοχεία των νεκρικών τελετών-, χρονολογούν το σύνολο στο 420/410 π.Χ., ενώ ένα σιδερένιο ξίφος που ξέφυγε από τους τυμβωρύχους μαρτυρά ότι ο τάφος ανήκει σε έναν πολεμιστή, ίσως τον βασιλιά Περδίκκα Β' (454-413 π.Χ.), που έδωσε σκληρούς αγώνες για να διατηρήσει ανεξάρτητο το βασίλειό του μέσα στη λαίλαπα του Πελοποννησιακού Πολέμου.
Η βασιλική ταφική συστάδα που η Αγγελική Κοτταρίδη ονομάζει «συστάδα των Τημενιδών» βρίσκεται σε μια άκρη του νεκροταφείου των Αιγών και παρότι τα μνημεία της είναι βάναυσα λεηλατημένα, παρουσιάζουν εντυπωσιακά στοιχεία για την ιστορία της ταφικής αρχιτεκτονικής και την προσωπογραφία της βασιλικής οικογένειας.

Δίπλα στον ιωνικό τάφο που ανασκάφηκε το 1987 βρέθηκε φέτος ένας νέος μακεδονικός τάφος με δωρικές κολόνες, η πρόσοψη του οποίου παρουσιάζει αντιστοιχίες με εκείνη του τάφου του Αλέξανδρου Δ', γιου του Μεγαλέξανδρου και της Ρωξάνης. Χτισμένοι και οι δύο την ίδια εποχή (στο τέλος του 4ου π.Χ. αι.), δίπλα δίπλα και με τον ίδιο προσανατολισμό, ο ιωνικός και ο νέος δωρικός τάφος δίνουν την εικόνα ενός διδύμου με ιδιαίτερη σημασία, τονίζει η κ. Κοτταρίδη και σημειώνει την αναφορά του Διόδωρου σύμφωνα με την οποία ο Κάσσανδρος μετέφερε τα οστά του Φίλιππου Γ' Αρριδαίου, της συζύγου του Αδέας-Ευρυδίκης, καθώς και της πεθεράς του Κύνας και τα έθαψε στις Αιγές.

«Ως ένας από τους τελευταίους Τημενίδες ο Φίλιππος Γ' Αρριδαίος (323-317 π.Χ.) είχε προφανώς δικαίωμα να ταφεί στην παλιά βασιλική συστάδα και ο ιωνικός τάφος με τον ασυνήθιστα βαθύ προθάλαμο που προοριζόταν για την ταφή και ενός δεύτερου νεκρού προσφέρεται για την ταφή του βασιλικού ζευγαριού, μια υπόθεση που την ενισχύει αποφασιστικά η παρουσία του δίδυμου τάφου, όπου θα μπορούσαν να έχουν αποτεθεί τα οστά της Κύνας», σημειώνει η κ. Κοτταρίδη.Στη συστάδα των Τημενιδών έχουν βρεθεί ως τώρα συνολικά 20 τάφοι, που χρονολογούνται από τα αρχαϊκά (α' μισό του 6ου π.Χ. αι.) μέχρι τα πρώιμα ελληνιστικά χρόνια (τέλος 4ου - αρχές 3ου π.Χ. αι.).

Μολονότι όλοι οι τάφοι είναι συλημένοι, η παρουσία καταλοίπων εντυπωσιακών ταφικών πυρών με πλούσια αφιερώματα (αγγεία, όπλα κ.ά.), που ανακαλούν τις περιγραφές των ομηρικών επών, αλλά και το μέγεθος και η μορφή των ίδιων των μνημείων οδήγησαν τους αρχαιολόγους στο να τους συνδέσουν με την οικογένεια των Μακεδόνων βασιλέων, τους Τημενίδες.

Η ανασκαφέας μάλιστα δεν αποκλείει κάποιος από αυτούς τους τάφους να φιλοξένησε τον ίδιο τον Κάσσανδρο ή έναν από τους γιους του, που σαν παιδιά της Θεσσαλονίκης ανήκαν κι αυτοί στην ένδοξη δυναστεία των Τημενιδών. Δυστυχώς σχεδόν ολόκληρο το κυρίως κτίριο έχει καταστραφεί.

ΜΑΡΙΑ ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ / Το Έθνος

http://www.gataros.net/2014/03/5.html

Το άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον ουρανό της Πάτρας αυτή τη φορά είναι ορατό στο μάτι ΒΙΝΤΕΟ


Το άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον ουρανό της Πάτρας αυτή τη φορά είναι ορατό στο μάτι

Απίστευτο! Μας παρακολουθούν, μας κατασκοπεύουν, τελικά είναι αλήθεια! Σύμφωνα τουλάχιστον με το video…
Ένα παράξενο αντικείμενο πάνω ακριβώς από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, ένα αντικείμενο που μοιάζει με μεταλλικό δίσκο, κάτι σαν UFO, κόβει βόλτες μέρα μεσημέρι.
Το αντικείμενο, σύμφωνα με το video, έχει την ικανότητα να χάνεται για κλάσματα δευτερολέπτου από το ανθρώπινο μάτι και να εμφανίζεται στη συνέχεια μεταλλαγμένο σχεδόν από διαφορετική θέση, ενώ ο ουρανός αλλάζει χρώμα.
Σαν να ανοίγει ένα πράγμα. Δεν έχουμε πιεί, κοιτάξτε το video, τουλάχιστον φαινομενικά τα πράγματα έτσι μοιάζουν. Το video αυτό έρχεται για να «δέσει» με ένα προηγούμενο video (τραβηγμένο την ίδια μέρα) που έδειχνεπάλι ένα ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου,video που είχε ανεβάσει ο ίδιος αναγνώστης που μας έστειλε και το τωρινό στο patrasevents.gr, κάνοντας χιλιάδες views στο youtube.
Όπως μας αναφέρει ο ίδιος «εδώ φαίνονται καθαρά τα ντοκουμέντα». Δείτε το απίστευτο βίντεο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




ΠΗΓΗ:patrasevents.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε !!!!!! ΟΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.......

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ";
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;

Διαβάστε, Έλληνες αδελφοί μου, και .......ταραχθήτε! Ταραχθήτε, αν ακόμη έμεινε κάποιο κομμάτι του νευρικού συστήματος μέσα σας! Το παρακάτω κείμενο είναι συνταρακτικό! Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, γι αυτό και σας το παραδίδουμε με κάθε επιφύλαξη! Αν δεν είναι κάτι σαν παραμύθι, τότε πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε!...
Η κατάσταση φαίνεται να είναι τραγική. Από πολύ παληά είμεθα πουλημένοι! Είμεθα Εβραιοκρατούμενοι! Η "Τρόϊκα", καθώς φαίνεται, δεν θέλει να αγγίξει το Εβραϊκό κατεστημένο!

Ο Ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος από τον Καναδά κ. Αρτέμιος Σώρρας, ισχυρίζεται ότι διαθέτει το ποσόν των 600 δισ. δολλαρίων και ότι προσφέρεται να το διαθέσει για να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος και να σώσει τη Χώρα μας! Όλα αυτά μοιάζουν κάτι σαν παραμύθι! Εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία είπε τερατώδη πράγματα! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, όσα με καθαρά λόγια είπε. Εμείς, εφ' όσον κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, με κάθε επιφύλαξη σας τα παρουσιάζουμε. Εσείς βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
 
Σε όσα θα διαβάσετε, θα θέλαμε να κάνουμε μόνο μια διόρθωση. Ο κ. Σώρρας ισχυρίζεται, ότι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είναι και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Εθνικής Τραπέζης. Εξ όσων γνωρίζουμε ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τραπέζης. Στο Δ.Σ. της ΕΤΕ μετέχει ο εκάστοτε Μητροπολίτης Ιωαννίνων, ο οποίος αντλεί το προνόμιο αυτό από τις καταθέσεις των Κληροδοτημάτων της Επαρχίας του, Κληροδοτημάτων, που έγιναν με χρήματα Εθνικών Ευεργετών, τα οποία πλεονάζουν στα Ιωάννινα.

____________Ο κ. Σώρρας, λοιπόν, ισχυρίζεται τα παρακάτω:

Ένδεκα Εβραίοι-Σύμβουλοι στο Υπουργείο Παιδείας καθορίζουν την ύλη των διδακτικών βιβλίων για τα μαθήματα των θρησκευτικών και της ιστορίας στα δημόσια σχολεία μας!

Το 94% των κεφαλαίων της Εθνικής Τραπέζης ανήκει στους Εβραίους!

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους Ρότσαϊλντ!

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με Νόμο που ψηφίσθηκε ἤδη από τό ἔτος 1920 με Νόμο του Ελευθερίου Βενιζέλου καθιστά το όργανο τούτο "Κράτος εν Κράτει", δηλ. του παρέχει το δικαίβωμα να πραγματοποιούν ειααγωγές χωρίς να καταβάλλουν δασμούς, χαρτόσημο κλπ. Τα Μέλη του ΚΙΣ δεν επίσης δεν καταβάλλουν φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο!


Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν Εβραίος και είχε το όνομα "Μπενί Σαλόμ" !


Ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης είναι επίσης Εβραϊκῆς καταγωγής με το όνομα Ααρών Αβουρί.


Ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης, ο γνωστός σε εμάς για το πάθος του κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών! Είναι όχι μόνον ένας απ' αυτούς που κατέστρεψαν τήν Ελλάδα με τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα υπέρ του Χρηματιστηρίου και την προτροπή για την χωρίς ενδοιασμούς αγορά μεριδίων απο τα Αμοιβαία Κεφάλαια, ο αθεόφοβος, αλλά και εκείνος, ο οποίος διά Νόμου κατά τό ἔτος 1966 παρέσχε το δικάιωμα στους Έλληνες να εισέρχωνται στο ΚΙΣ, και άρα αυτομάτως να καθίστανται αφορολόγητοι! Κυρίως όμως είναι αυτός, που διά Νόμου απαγόρευσε την αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες!


Κατά τόν κ. Σώρραν, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Κουβέλης, δηλ. ο θεωρητικά προστάτης των πτωχών και των αδυνάτων, ἔχει στην ιδιοκτησία του 80 ακίνητα, για τα οποία ΔΕΝ καταβάλλει φόρους, επειδή είναι Μέλος του ΚΙΣ, δηλ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου!
________________Με κάθε επιφύλαξη, λοιπόν, εμείς σας παρουσιάζουμε την συντέντευξη του κ Σώρρα, όπως την ἔχει δημοσιοποιήσει ο κ. Μάκης Βραχιολίδης (βλ. vrachiolidis@yahooo.gr), ευχαριστούμε δε θερμότατα τον εκλεκτό μας Συνεργάτη Θεολόγο κ. Δ.Μ., ο οποίος μας γνωστοποίησε το κείμενο αυτό.
Αίγιον, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
*************

Σημ. Χρησιμοποιουμε τον όρο "αυτο-καταραμένοι" καθ' όσον οι ίδιοι οι Εβραίοι, ζητώντας την καταδίκη του Σωτήρος Χριστού από τον Πιλάτο, καταράσθησαν τους εαυτούς των λέγοντες τα φοβερα αυτά λόγια: "το αίμα Αυτού εφ' ημάς και επί τα τέκνα ημών" ( Ματθ. 27, 25)

****************
ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

11 Εβραίοι καθορίζουν τι διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία!!!


Χειμαρρώδης ο κ. Σώρρας. Διαβάστε με προσοχή τι λέει ...

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ερ: Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σώρρας: Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτους μας από τη συγκεκριμένη εβραϊκή οικογένεια. 
Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι: «ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα.» Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος;;; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος;;; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως, μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ερ: Προφανώς, όταν λέτε Εθνική Τράπεζα, εννοείτε το πάντρεμα Εθνικής - Ρότσάϊντλ.

Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και η Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.


Ερ: Και η Τράπεζα της Ελλάδος, ανήκε στους Ρότσάϊλντ;
Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας του Ρότσάϊλντ.

Ερ: Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τί ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;

Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε, τι φταίει στην Ελλάδα;

Ερ: Τί σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο;

Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ. Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σας τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!


Ερ: Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.

Ερ: Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα, ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τί απάντηση δίνετε;

Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως το κράτος στην Εκκλησία, να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους, ούτε καν χαρτόσημο.


Ερ: Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει...

Σώρρας: Δεν κάνει, κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.


Ερ: Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;

Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000,00 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία, που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ, δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.

Ερ: Η τρόϊκα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;


Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόϊκα, τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τί ελέγχει;;; Δεν είδε το ΚΙΣ;;; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος;;; Δεν είδε την Εθνική;;; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας, φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά;;; Η τρόϊκα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τί έκανε;;; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί;;; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα αδέλφια.

Ερ: Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;

Σώρρας: Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε: 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας!

Ερ: Σοβαρολογείτε τώρα;

Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς, δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.

Ερ: Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.

Σώρρας: Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι, κι ακόμα χειρότερα. Τί εννοώ: Γνωρίζετε ότι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος;;; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! 
Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα, κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό;;; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τί γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;;;

Ερ: Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;

Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε, ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα;;; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε.
 Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τί θα κάνετε από ‘δω και πέρα;;; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;;;

Ερ: Τί θέση θα περιμένατε να πάρει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος;;;

Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού;;; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τί λέει;;; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας, που είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.


Ερ: Προτείνετε κάποια λύση;

Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοί Έλληνες και ποιοι πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο;;; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τί θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τί θα κάνουν για τις εταιρείες;;; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ! Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ, να ξέρουμε ποιοί εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν!


Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό.
Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου, αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη, έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν, τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία, η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσαϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί.

Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο, επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.

Από τον Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr

ΥΓ. Σε έρευνα που κάναμε σαν ιστολόγιο, βρήκαμε το Φ.Ε.Κ. όπου δημοσιεύετε το καταστατικό της ίδρυσης του Κ.Ι.Σ. και το παραθέτουμε στην συνέχεια. Ο κ. Σώρρας έχει δίκιο για τον Ρότσιλδ, αλλά έχει άδικο ως το πως υπογράφει. Δεν υπογράφει ως Ασκανάζι αλλά ως ΚΑΡΟΛΟΣ ΡΟΤΣΙΛΔ (εκτός κι αν ο κ. Σώρρας αναφέρετε σε κάποιο άλλο έγγραφο που δεν γνωρίζουμε).





http://mkka.blogspot.gr
 http://www.pentapostagma.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8419.html

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …

Vasilis Theodoropoulos
«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο Ο.Π.Α.Ι.Ε (Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)…..ΑΠΟ ΤΟ 1949
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ……..ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ……. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ….»

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ.rtf

opaie

http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=358&Itemid=98

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Ο ΔΗΘΕΝ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης                        Προς: Εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε.
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος                Αποστόλου Παύλου 6, 15123
Αριστοτέλους 22, 10433 Αθήνα              (Υπόψη ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ)
Τηλ. επικοιν.: 6977225644
Αθήναι 1-8-12
Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Ο δήθεν Όρκος του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Θέμα: Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας
Αξιότιμοι κύριοι μέλη της συντακτικής ομάδας.
Στην έκδοση του κυριακάτικου φύλου της εφημερίδας σας 29-7-12 και συγκεκριμένα στη σελ.60 που τιτλοφορείται ''ΓΝΩΜΕΣ'', δημοσιεύσατε άρθρο του καθηγητή κυρίου Χριστοδούλου Ι. Στεφανάδη σύμφωνα με το οποίο ο Μέγιστος των ανδρών που γέννησε ο κόσμος, δηλαδή ο Αλέξανδρος του Φιλίππου, το 324 προ χριστιανικού ημερολογίου, στην πόλη Ώπι, (50 περίπου χιλιόμετρα βορείως της σημερινής Βαγδάτης), παρουσία 10.000 περίπου Ελλήνων στρατιωτών, εκφώνησε τον περίφημο ''Όρκο'' ομόνοιας και συναδελφικότητας μεταξύ των λαών προτρέποντάς τους από τούδε και στο εξής να ζουν αρμονικά σαν ένα έθνος. Ότι δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε Έλληνες και βάρβαρους όπως κάνουν οιστενόμυαλοι. Ότι δεν ενδιαφέρεται από πού κατάγονται οι πολίτες, ούτε από ποια φυλή προέρχονται. Ότι δεν πρέπει να θεωρούν τον Θεό σαν έναν δεσποτικόκυβερνήτη. Ότι από πλευρά του τους θεωρεί όλους ίσους ανεξάρτητα από φυλήκαι χρώμα. Ότι πρέπει να δουν αυτόν τον όρκο προσεκτικά σαν σύμβολο αγάπης. και λοιπά. (Να μην καταλάβω τον χώρο επαναλαμβάνοντας όλο τον δήθεν Όρκο). Και λέγω ''δήθεν'' κύριοι, διότι ουδέποτε ο Αλέξανδρος εκφώνησε ένα τέτοιο κείμενο το οποίο βρίθει από μυρωδιά παγκοσμιοποίησης και ισοπέδωσης των ελληνικών αξιών παρόλο που δεκαετίες τώρα ανατυπώνεται συνεχώς στα εκπαιδευτικά βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του κατ` επίφαση Υπουργείου παιδείας, κυκλοφορεί σε πλακέτες ειδών δώρου στα τουριστικά καταστήματα στην Πλάκα και για ένα μεγάλο διάστημα ήταν και χαραγμένο σαν επίγραμμα στον τοίχο του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης (νομίζω είναι ακόμα).
Πριν σας παραθέσω το πραγματικό κείμενο του λόγου (και όχι όρκου) που όντως ο Αλέξανδρος εκφώνησε, επιτρέψτε μου να σας γνωστοποιήσω ότι το κείμενο που σας έστειλε ο κύριος Στεφανάδης (προφανώς εν αγνοία του) και που εσείς δημοσιεύσατε (προφανώς εν αγνοία σας) είναι ένα κείμενο που έγραψε συγγραφική αδεία! το 1950, ο συγγραφέας και πολιτικός Χρήστος Ζαλοκώστας στο βιβλίο του με τίτλο: ''Μέγας Αλέξανδρος: Ο πρόδρομος του Ιησού'' και φυσικά όχι μόνο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό λόγο που εκφώνησε ο Αλέξανδρος αλλά παραποιεί πλήρως την προσωπικότητα του ανδρός, εξυπηρετώντας τους νεόκοπους διεθνιστές οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το λογοτεχνικό αυτό κατασκεύασμα του Ζαλοκώστα, θέλουν σώνει και καλά τον Αλέξανδρο προπομπό του ραβίνου Τζεσούα (Ιησού). Άλλωστε οι έσω και έξω διεθνιστές, στηριζόμενοι και στον αποδεδειγμένα πλέον ψευδολόγο Ιουδαίο συγγραφέα Ιώσηπο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξανδρος προσκύνησε τον έναν και μοναδικό Θεό των Ιουδαίων-και μετέπειτα  Χριστιανών-όταν μπήκε στην Ιερουσαλήμ, παρουσιάζουν σε μεσαιωνικές γκραβούρες ανατυπωμένες στα σχολικά βιβλία! τον Αλέξανδρο να προσκυνάει, ενώ είναι πασίγνωστο ότι ο Αλέξανδρος δεν επισκέφτηκε ποτέ την Ιερουσαλήμ και ότι το προσκύνημα (σύμφωνα με τον Αριστοτέλη) «. ίδιον των βαρβάρων εστί και ουχί των Ελλήνων».
Σύμφωνα λοιπόν με την Ελληνική Γραμματεία (βλέπε Αρριανό, Αλεξάνδρου Ανάβαση, βιβλίο 7 κεφάλαιο 9), ο Αλέξανδρος είπε τα εξής:
«Αυτός ο λόγος μου, Μακεδόνες, δεν θα εκφωνηθεί για να σταματήσει την επιθυμία σας για επιστροφή στην πατρίδα - γιατί μπορεί ο καθένας σας να φύγει όπου θέλει με την έγκριση μου - αλλά για να καταλάβετε τι λογής είμαστε εμείς και τι λογίς γίνατε εσείς και φεύγετε.Και θα αρχίσω πρώτα την ομιλία μου με αναφορά στον πατέρα μου Φίλιππο, όπως είναι φυσικό, ο Φίλιππος λοιπόν, αφού σας παρέλαβε περιφερομένους και φτωχούς, που βοσκούσατε τα λίγα σας πρόβατα στα βουνά ντυμένοι με προβιές και που πολεμούσατε με δυσκολία για αυτά εναντίον των Ιλλυριών και των Τριβαλλών και των γειτόνων Θρακών, σας αξίωσε να φορέσετε χλαμύδες αντί για τα δέρματα και σας κατέβασε από τα βουνά στις πεδιάδες, καθιστώντας σας αξιωματούχους (αντιπάλους) απέναντι των γειτόνων βαρβάρων, έτσι που να στηρίζετε τη σωτηρία σας πια όχι στην οχυρότητα της τοποθεσίας αλλά στην προσωπική σας ανδρεία, και σας κατέστησε πολίτες πόλεων και σας εκπολίτισε με νόμους και χρυστά ήθη. Και απέναντι αυτών των βαρβάρων, από τους οποίους υποφέρατε εσείς και τα υπάρχοντας σας, σας ανέδειξε σε ηγεμόνες από δούλους και υπηκόους και πρόσθεσε τα περισσότερα μέρη της Θράκης στην Μακεδονία και, καταλαμβάνοντας τα πιο επίκαιρα σημεία των παραθαλασσίων περιοχών, ανέπτυξε το εμπόριο στη χώρα και εξασφάλισε για εσάς την χωρίς κινδύνους (εξωτερικούς) εκμετάλλευση των μεταλλείων και σας κατέστησε κυρίαρχους των Θεσσαλών, που παλιότερα πεθαίνατε από τον φόβο σας, και ταπεινώνοντας το έθνος των Φωκέων άνοιξε διάπλατα και ευκολοδιάβατο το δρόμο για την Ελλάδα αντί του αρχικά στενού και αδιάβατου, και τους Αθηναίους και Θηβαίους, που ταλαιπωρούσαν πάντα την Μακεδονία με τις επιδρομές τους, τους ταπείνωσε σε τέτοιο βαθμό, και με δική σας ήδη συμμετοχή σ` αυτά ώστε αντί να πληρώνετε φόρους στους Αθηναίους και να είστε υπήκοοι των Θηβαίων, να εναποθέτουν εκείνοι την ασφάλεια τους σε σας ως επί το πλείστον. Και αφού κατέβηκε στην Πελοπόννησο, διευθέτησε τις εκεί υποθέσεις και, αφού ανακηρύχθηκε στρατηγός με απεριόριστες αρμοδιότητες όλης της υπόλοιπης Ελλάδας για το στράτευμα εναντίον του Πέρση βασιλιά, πρόσθεσε περισσότερο αυτή τη δόξα όχι στον εαυτό του περισσότερο παρά στο κοινό των Μακεδόνων. Αυτές τις υπηρεσίες έχει προσφέρει ο πατέρας μου σε εσάς, ώστε να τις εκτιμήσει κανείς σπουδαίες αυτές καθαυτές, αλλά μικρές σε σύγκριση με τις δικές μας. Γιατί εγώ, παραλαμβάνοντας από τον πατέρα μου ελάχιστα χρυσά και ασημένια σκεύη, ούτε εξήντα τάλαντα στα ταμεία, χρέη του Φιλίππου πάνω από πεντακόσια τάλαντα και, αφού δανείστηκα ο ίδιος επιπλέον άλλα οχτακόσια, ξεκινώντας από τη χώρα μας που δεν επαρκούσε ούτε για τις βοσκές σας, αμέσως σας άνοιξα τον δρόμο του Ελλησπόντου, ενώ οι Πέρσες τότε ήταν παντοδύναμοι στην θάλασσα, και κατανικώντας με το ιππικό τους σατράπες του Δαρείου, προσάρτησα όλη την Ιωνιά στην δική σας επικράτεια και όλη την Αιολία και τις δύο Φρυγίες και τους Λυδούς και κυρίευσα την Μίλητο με πολιορκία και όλα τα άλλα μέρη, που προσχώρησαν σε μας με την θέληση τους, τα πήρα και τα παρέδωσα σε εσάς να τα καρπώνεσθε και τα αγαθά από την Αίγυπτο και την Κυρήνη, όσα απόχτησα χωρίς μάχη, ανήκουν σε εσάς, και η Κοίλη Συρία και η Παλαιστίνη και η χώρα ανάμεσα στα ποτάμια (Μεσοποταμία) είναι δικό σας κτήμα, και η Βαβυλώνα και τα Βάκτρα και τα Σούσα δικά σας, και ο πλούτος των Λυδών και οι θησαυροί των Περσών και τα αγαθά των Ινδών και η έξω θάλασσα δική σας, εσείς είστε σατράπες, εσείς στρατηγοί, εσείς ταξίαρχοι. Γιατί για μένα τι υπάρχει παραπάνω ύστερα από αυτούς τους κόπους πέρα από αυτή την πορφύρα και το διάδημα αυτό; Προσωπικά δεν έχω τίποτε άλλο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για δικούς μου θησαυρούς παρά μόνο για αυτά, δικά σας αποκτήματα η όσα φυλάγονται για εσάς. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να φυλάξω τους θησαυρούς προσωπικά για μένα, που σιτίζομαι το ίδιο με εσάς και προτιμώ τον ίδιο με εσάς ύπνο, και μάλιστα νομίζω ότι ούτε καν τρώω τα ίδια φαγητά με όσους από εσάς έχουν κοιλιόδουλες προτιμήσεις, και ξέρω ότι για σας, για να μπορείτε εσείς να κοιμάστε ήσυχοι. Αλλά μήπως απόκτησα αυτά διοικώντας ο ίδιος άκοπα και χωρίς ταλαιπωρίες, ενώ εσείς κοπιάζατε και ταλαιπωρούσασταν; Και ποιος από εσάς αναγνωρίζει ότι κουράστηκε περισσότερο για μένα, από ότι εγώ για εκείνον; Εμπρός λοιπόν, και οποίος από εσάς έχει τραύματα, ας βγάλει τα ρούχα του και ας τα δείξει, και εγώ θα δείξω τα δικά μου σχετικά, γιατί, από έμενα κανένα μέρος του σώματος μετωπικά και απόμεινε χωρίς τραύματα, ούτε υπάρχει όπλο ή από τα χειριζόμενα με το χέρι η από αυτά από εκτοξεύονται, που να μη φέρω πάνω μου τα ίχνη του, αλλά και με ξίφος από χέρι έχω πληγωθεί και τόξα έχω δεχτεί ήδη και με βλήματα μηχανών χτυπήθηκα και με πέτρες πολλές φορές και με καδρόνια βαλλόμενος για εσάς και για δική σας δόξα και για δικό σας πλούτο σας οδηγώ νικητές ανάμεσα από κάθε στεριά και θάλασσα και από όλους τους ποταμούς και τα όρη και όλες τις πεδιάδες, και τέλεσα τους ιδίους γάμους με σας και τα παιδιά μου. Και απέναντι σε οποίον υπήρχαν χρέη, χωρίς να καλοεξετάσω για ποιόν λόγο δημιουργήθηκαν, ενώ τόσα πολλά εισπράττατε ως μισθό και τόσα πολλά ιδιοποιούσασταν όταν γινόταν λεηλασία μετά από πολιορκία, όλα τα εξόφλησα. Και υπάρχουν χρυσά στεφάνια για τους περισσοτέρους από σας, αθάνατα ενθύμια και της δικής σας ανδρείας και της από μένα επιβράβευση σας. Και οποίος σκοτώθηκε, έπεσε ένδοξα, και έγινε μεγαλοπρεπής η ταφή του, και χάλκινοι ανδριάντες έχουν τιμηθεί, απαλλαγμένοι από εκτάκτους φόρους και κάθε οικονομική υποχρέωση, γιατί, πράγματι, κανείς από εσάς δεν σκοτώθηκε υποχωρώντας, όταν εγώ πρωτοστατούσα στις μάχες.Και τώρα εγώ σκόπευα να στείλω πίσω τους απόμαχους από σας αξιοζήλευτους από τους συμπατριώτες σας, αλλά αφού θέλετε να επιστρέψετε όλοι σας, φύγετε όλοι και στην επιστροφή ανακοινώστε ότι το βασιλιά σας Αλέξανδρο, που κατανίκησε τους Πέρσας και τους Μήδους και τους Βάκτριους και τους Σάκες, που κυρίευσε τους Ουξίους και Αραχωτούς και Δράγγες, που υπόταξε τους Παρθυραίους και τους Χορασμίους και τους Υρκανίους μέχρι την Κασπία θάλασσα, που πέρασε τον Καύκασο πέρα από τις Κασπίες πύλες, που διάβηκε τον Όξο ποταμό και τον Ταναί, ακόμη και τον Ινδό ποταμό που δεν πέρασε κανένας άλλος εκτός από τον Διόνυσο και τον Υδάσπη και τον Ακεσίνη και τον Υδραώτη, και που θα περνούσε και τον Ύφαση, αν εσείς δεν αντιδρούσατε, και που προχώρησε στη μεγάλη θάλασσα και από τα δύο στόμια του Ινδού, και που διέσχισε την έρημο της Γεδρωσίας, από όπου κανείς ποτέ νωρίτερα δεν πέρασε με στρατό, και που στο πέρασμα του κατέκτησε την Καρμανία και τη χώρα των Ωρειτών, και που τον εγκαταλείψατε και φύγατε, παραδιδόντας τον στους κατανικημένους βαρβάρους να τον φυλάγουν. Ίσως αυτά θα είναι για εσάς δόξα εκ μέρους των ανθρώπων και (θεωρηθούν) όσια βέβαια, όταν θα τα αναγγείλετε. Φύγετε».
Και για να τελειώνουμε με την ψευδοευχή ή ψευδοόρκο της λογοτεχνικής αδείας του Ζαλοκώστα μήπως και σταματήσει πια η αναπαραγωγή του, θα επισημάνω τα εξής:
  1. Και βέβαια ο Αλέξανδρος ξεχώριζε τους Έλληνες από τους βάρβαρους διότι είχε βαθειά ριζωμένη στο μυαλό του την διδαχή του Αριστοτέλη: «τοις μεν Ελλήνιση ηγεμονικώς, τοις δε βαρβάροις δεσποτικώς χρώμενος.». (Πλούταρχος, Περί Αλεξάνδρου τύχης και αρετής, 329,β,7).
  2. Και βέβαια ενδιαφερόταν από πού κατάγονται οι πολίτες και από ποια φυλή προέρχονταν. Γι` αυτό και κάθε φορά που σε κάποια εκ των κατακτημένων πόλεων, για πολιτικούς λόγους, όριζε Πέρση σατράπη, συνδιόριζε Έλληνες αξιωματούχους να τον εποπτεύουν! Γι` αυτό όταν επίσης για πολιτικούς λόγους, τέλεσε ομαδικό γάμο ογδόντα και πλέον επιφανών Μακεδόνων με θυγατέρες Περσών,(γνωρίζοντας ότι η καταγωγή των παιδιών προέρχεται εκ των πατεράδων τους) δεν επέτρεψε σε καμία Ελληνίδα να παντρευτεί Πέρση ή άλλον Ασιάτη.
  3. 3. Και βέβαια ποτέ ο Αλέξανδρος και κανένας Έλληνας δεν θα χρησιμοποιούσε την λέξη-επίθετο '' Θεός'' χωρίς να τον ονοματίσει (Δίας, Άρης, Διόνυσος κ.ά.)Ποιος Θεός; Για τους Έλληνες δεν υπήρχε κανένας μοναδικός Θεός που να διαφεντεύει τον κόσμο και να τον θεωρούν δεσποτικό κυβερνήτη. Πως λοιπόν είναι δυνατόν να είπε ο Αλέξανδρος σε 10.000 Έλληνες: ''Δεν πρέπει να θεωρείτε τον Θεό έναν δεσποτικό κυβερνήτη.'' Ούτε στον εαυτόν του δεν θα το έλεγε εφόσον ούτε ως έννοια, ούτε ως σύλληψη ιδέας, δεν υπήρχε για τους Έλληνες ο ένας και μοναδικός Θεός της ιουδαϊκής και μετέπειτα της χριστιανικής θρησκείας.
  4. 4. Και βέβαια ο Αλέξανδρος δεν θα έλεγε ποτέ: ''Πρέπει να δείτε αυτόν τον όρκο προσεκτικά σαν σύμβολο αγάπης''. Διότι στην Ελληνίδα φωνή! δεν υπάρχει το ρήμα αγαπώ και τα παράγωγά του, αγάπη κλπ. Στην Ελληνίδα φωνή υπάρχει μόνο η λέξη φιλότητα.
Τα περί ''αγαπάτε αλλήλους'' λοιπόν, στα οποία κολυμπάει το λογοτεχνικό κείμενο του Ζαλοκώστα κάμνοντας πλύση εγκεφάλου στους Βυζαντινορωμιούς νεοραγιάδες δυστυχώς χρόνια τώρα, δεν ανήκουν στους Έλληνες.
Ευελπιστώ ότι στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που προφανώς διακρίνει τους συντάκτες της σελίδας ''ΓΝΩΜΕΣ'', θα δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και μόνο.
Σας ευχαριστώ.
Μετά τιμής και πικρίας
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης
Πηγή: ηλ.τα.

 http://www.schizas.com/site3/

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/09/apokatastash-ths-istorikhs-alhtheias-o-dhthen-orkos-toy-megaloy-.html

ΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ!!!!!! Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε;



http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=102&Itemid=123



http://www.et.gr/idocs-nph/pdfimageSummaryviewer.html?args=sppFfdN7IQP5_cc--m0e1_FG3G1iQCVOtcF141v56ea8rzSZFxgk-bsO9mUvtBHRkAYi3ORfmaoSw2WG9RKafHkxcPQvNBMtY9T3IvMHxXpABIQE1JCW9FiNMrQQT-Ek_FKlm_8xYoxJPpHUMbKV7HQa3pmubafKdo0GWGUDvIb3b4nwP6qlPA..


http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/search-laws
 υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα ΦΕΚ (22-3-1978)
http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/search-laws


ΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ!!!!!!
Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε; 
Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο
ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι
Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην
Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα ΦΕΚ (22-3-1978), βάσει του οποίου
το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!)
έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει
φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα,
αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει
φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος
«επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο
Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ
ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου
στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου
βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται
πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν
πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα.

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και
να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές,
είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά
τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο
στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή
ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα
προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό
του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται
σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς,
θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία
απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία
έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και
αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως
έχει δημιουργηθεί ένα “κράτος εν κράτη” από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα.
Και μάλιστα, αυτό το “κράτος” δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του
ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το
ελληνικό δημόσιο !!!
Υ. Γ. Παρομοια ΦΕΚ εχουν "δημοκρατικα" ψηφιστει Παγκοσμιως απο, πουλημενους ? πολιτικους ,(αφηνω εσας να το κρινετε), και περνωντας Νομους οπως τον "Αντιρατιστικο" απειλουν η και φυλακιζουν, οποιον τολμα εστω να αναφερθει στα αδικα και καταχρηστικα προνομια που απολαμβανουν, κατηγορωντας τον για... "Εχθροπαθεια" !!!!!!



http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1727.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ enatv deltio part4 12 03 2014


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΧΕΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΟΙ ΑΣΚΑΝΑΖΙ & ΟΙ 360 ΒΑΘΜΟΙ ΜΥΗΣΗΣ 

Ακούστε λοιπόν το οξύμωρο της υπόθεσης: αυτοί οι Ασκανάζι, οι Χαζαρομογγόλοι υιοθέτησαν την εβραϊκή θρησκεία και είπαν είμαστε κι εμείς Εβραίοι. Το ζήτημα όμως είναι η απλότητα όλη αυτή, θα σας κάνει εντύπωση πως έχουν αναρριχηθεί στον πλανήτη με τόσες δυνατότητες τραπεζικές και μέσα από το σύστημα. Αυτό δεν είναι εξυπνάδα ούτε των Εβραίων ούτε των Χαζαρομογγόλων. 

Εγώ πέρα από τις κυβερνήσεις, όταν μιλώ με οικογένειες, πολύ εξειδικευμένη συζήτηση για μια τεράστια οικογένεια που διοικεί τον πλανήτη, η γνώμη μου για τους Εβραίους λέω ότι είναι δοχεία και εργάτες του αφεντικού. Θα σας παραπέμψω τώρα κάπου αλλού. Θα σας παραπέμψω στην Μασονία. Η Μασονία δεν είναι θρησκεία. Θρησκεία είναι οι Χριστιανοί, είναι οι Έλληνες, αλλά υπάρχει μια άλλη "θρησκεία" πάνω από όλες τις θρησκείες. Η Μασονία ακολουθεί μια διαδικασία. Η Μασονία έχει βαθμούς-και θα σας παραπέμψω λίγο εκεί και θα διευρύνω λίγο τη σκέψη σας και από κει και πέρα θα ψαχτείτε μόνοι σας. Τι σημαίνουν αυτοί οι βαθμοί; Ρώτησε κανένας; Οι βαθμοί είναι 360. Προσέξτε τι είπα, 360!!  Κοινοί άνθρωποι, θνητοί, και λέω θνητοί για όσους το καταλαβαίνουν. 

Την λέξη "θνητοί" την τοποθετώ όπως οι αθάνατοι των Ολυμπιακών αγώνων, τι αθανασία έχουν; Ή οι αθάνατοι της Ακαδημίας Αθηνών, τι αθανασία έχουν; Αθάνατο είναι το πνεύμα, αυτοί δεν είναι τίποτα, αλλά τέλος πάντων. Σας παραπέμπω λοιπόν στους βαθμούς. Αν καταλάβατε τι είναι οι βαθμοί θα καταλάβετε τι είναι οι βαθμοί μύησης. Αν λοιπόν εξηγήσουμε τι είναι οι βαθμοί μύησης και πάμε λίγο παλιότερα για όποιον ξέρει τι είναι Χαζαρομογγόλοι θα πούμε ότι είχαν φτάσει σε ένα επίπεδο. 
masonmap.jpg


Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ

Θυμηθείτε τις πύλες που είχε ξεκινήσει να κλείνει ο Μέγας Αλέξανδρος είναι στην περιοχή τους, αν σας λέει κάτι αυτό. Σε ότι αφορά στον Μέγα Αλέξανδρο δεν είναι το σημαντικό ότι έφτιαξε μια μακρύτερη λόγχη, είναι πολύ πιο τεχνολογικός ο πόλεμος του, έχει πολύ πιο μεγάλα μυστικά. Τον μύθο, που ο μύθος είναι μια πραγματική ιστορία, θα πρέπει να τον αντιλαμβάνεστε τελείως διαφορετικά, για την αρχαία μας ιστορία, τη νόηση για να την αντιληφθούμε πρέπει να την δούμε μέσα από "πραγματικά" μάτια ή να αναλύσουμε το αίνιγμα το οποίο κρύβει το μυστικό. 

Η ιστορία δηλώνεται έτσι όπως ακριβώς αποτυπώνεται. Όταν λέει γεννήθηκε ο Θεός, ένας Θεός μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή. Ας υποθέσουμε ότι όταν γεννήθηκε ο Χριστός, πήρε ανθρώπινη μορφή μια θεότητα. Η θεότητα μπορεί να πάρει πολλές μορφές ανθρώπων ή οποιονδήποτε άλλων πλασμάτων στο σύμπαν. 

Όταν ο Απόλλωνας γεννήθηκε στη Δήλο, δε γεννήθηκε ένας Απόλλωνας, μετενσαρκώθηκε σε άνθρωπο Απόλλωνα. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι βαθμοί μύησης της μασονίας είναι μύηση προς που; Ακούστε λοιπόν τη μύηση, μία είναι η Μύηση. 

Σας παραθέτω ότι στην περιοχή της Χαζαρίας και της Χαζαρομογγολίας ήταν οι πρώτες πύλες που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος, για όποιον ξέρει τι πύλες έκλεισε. Έκλεισε συγκεκριμένες πύλες, συγκεκριμένων οντοτήτων και συγκεκριμένων πλασμάτων. Φυσικά θα ήταν αδαής κάποιος που διαβάζει την ιστορία και αντιλαμβάνεται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος με 10.000 στρατό κατέκτησε τον κόσμο. Φυσικά είχε άλλα οπλικά συστήματα, φυσικά είχε πολλά άλλα τεχνολογικά συστήματα και μπορούσε να κατακτήσει. Φυσικά ξέρετε ότι τα χρυσά νομίσματα που κόπηκαν την εποχή εκείνη επί Μεγάλου Αλέξανδρου, δε θα μπορούσε κανένα μουλάρι ή άλογο, τρένα δεν είχανε, αεροπλάνα δεν είχανε, να κουβαλάνε από τη Μακεδονία, από τα ορυχεία του Φιλίππου, το χρυσό στα βάθη της Ασίας. Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι υπήρχε μια τεχνολογία όπου θα μπορούσε να φτιάξει χρυσάφι, να κόβει χρυσάφι. Πλήρωνε στις πόλεις τον κόσμο; Πως έφτιαχνε τις πόλεις; Με χρήμα, δεν τις έφτιαχνε με όπλα. Όπου πήγαινε έφτιαχνε πόλεις, στη δε Κίνα έχει φτιάξει 13 πόλεις από τις οποίες οι δύο ήταν πολύ μεγάλες. 

alt

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ

Τις κατακτήσεις δεν τις κέρδισε με το σπαθί ούτε με μια λόγχη, όπως γράφουνε τα ζώα τα σιωνιστικά ότι είχε φτιάξει μια λόγχη ένα χιλιόμετρο μακρύτερη και τους τσάκισε όλους. Άκου να δεις τα ζώα, δεν ντρέπεστε; Άκου να δεις έφτιαξε μια λόγχη μακρύτερη ένα χιλιόμετρο και κέρδισε τον κόσμο τον τότε.

Αντιλαμβάνεστε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη τεχνολογία στα χέρια ενός ανθρώπου, όπου είχε πολύ σημαντικούς αλχημιστές. Έτσι κατακτούσε τον κόσμο, η κατάκτησή του ήταν πιο πολύ οικονομική και πολεμούσε όποιον δεν καθότανε καλά. Υπήρχαν και μάχες που γνωρίζουμε τον τρόπο που έγιναν είτε με ψυχοτροπικά όπλα είτε με δύο μεγάλες πέτρες που είχε στα χέρια του πάντα, για αυτό και πιστεύεται ότι πέθανε από έκθεση σε ραδιενέργεια και δε πέθανε επειδή του ήρθε να πεθάνει. Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μια άλλη διαδικασία. 

Βλέπουμε αυτά τα Χαζαρομογγόλια τα οποία είναι δοχεία από τότε, είναι ακριβώς πάνω στα όρια στις πύλες του μεγάλου Αλέξανδρου. Κρύβουν συγκεκριμένες οντότητες που τις λέμε υποχθόνιες. Εδώ λοιπόν ο τρόπος μύησης της μασονίας ειδικά από τον 23ο και πάνω βαθμό, (ενώ μυείται κάποιος σε κάτι π.χ στα μαθηματικά, στην ιστορία, μυείται, αρχίζει και μπορεί να κάνει πράγματα), αυτοί μυήθηκαν, όταν μυείσαι στη μασονία μετά τον 23ο βαθμό ως 33ο ,35ο τελικά κάποια στιγμή πάνε σε πιο υψηλά επίπεδα, όπου αλλάζουνε ονόματα και κλαμπ,μυούνται στο να βάζουν τη συνειδητότητά τους στην άκρη και να μπαίνει άλλος εκεί μέσα, με αποτέλεσμα βλέπεις ένα ανόητο εκφραστικό πρόσωπο ηλίθιου και πανηλίθιου και κάθεται σε ένα τραπέζι και να συζητά για γεωπολιτική, γεωστρατηγική, να μιλά τρεις, τέσσερις γλώσσες, την ώρα που το άτομο δε μιλά καλά ούτε τη δική του. 

Κάποιοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να δουν αν στο συγκεκριμένο δοχείο, θα πω το σώμα-δοχείο, έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν αν εκεί μέσα, στο τραπέζι που κάθεσαι και συνομιλείς με κάποιον υπάρχουν μια, δύο ή τρεις οντότητες και αν είναι διαφορετική η μία από την άλλη. 

Μύηση είναι να βγάλεις τη συνειδητότητα και σε αυτό το δοχείο να έρχεται αυτό που πρέπει να κάτσει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Μέσα από τόσα χρόνια από τη μύηση βλέπουμε ότι έχουν στρατό συντεταγμένο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Καταλαβαίνετε τώρα πως διοικείται ο πλανήτης με κάτι ανόητες, ανώμαλες φάτσες; Αυτό είναι αποδεδειγμένο, μπορώ να αποδείξω πως γίνεται η μύηση και επιστημονικά έχει γίνει στη διαδικασία. 

Για αυτό θα δείτε αγαπητοί μου μια οικογένεια από αυτές τις οικογένειες τις πλανητικές, τις 12-13. Βλέπετε πως τα ίδια ονόματα διοικούν χωρίς παρέκκλιση λάθους. Ο πατέρας σου καλός, εσύ πήγες καλά, ο γιός σου τρελάθηκε δεν υπάρχει αυτοκρατορία, ενώ εκεί δεν υπάρχει λάθος, καταλαβαίνεις; Βλέπεις ότι η γενιά και τα ονόματα περπατάνε χωρίς να γίνει κανένα λάθος και εσύ τα βλέπεις. Δέν διοικούν οι "φαινομενικές" οντότητες, διοικούν οι άλλοι που είναι από μέσα, και κατευθύνουν τα πάντα. 
alt

Οι οντότητες είναι όλες μυημένες είναι σαν στρατιώτες, δώσαν το τίμημα αν θέλεις με αποτέλεσμα να έχουν στρατό σε όλο τον πλανήτη και σε όλες τις κύριες θέσεις του συστήματος,της πολιτικής , της οικονομικής, της στρατηγικής για αυτό και κάνουν ό,τι θέλουν. Βλέπεις ένα άτομο όπως ο George Bush παράδειγμα. 


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΧΕΙΑ 

Γιώργος Αρίστογλου: να μην πάω στον Γιώργο τον Παπανδρέου; 

Αρτέμης Σώρρας: να πας, όπου θέλεις να πας, σου λέω η μύηση είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν υπάρχει άλλη μύηση. Που να μυηθείς; να μυηθείς στη θρησκεία; όταν μυείσαι, μυείσαι σε κάποια στάδια. Σε κάποιο βαθμό και πάνω είναι απλό, για αυτό και βλέπεις πολύ μεγάλους βαθμούς σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, γιατί από κει και πέρα οπουδήποτε θα μιλήσεις, ή που θα θα κάτσεις σε συμφωνία πρέπει να μιλήσει από μέσα αυτός που μπορεί.

Αυτή είναι η συμφωνία. Έτσι μπορούν να έρθουν στη δική σου διάσταση, απλά δε θέλω να βάλω ταμπέλες στις λέξεις. Ίσως είναι βαρύ αυτό που λέω, ίσως πολλοί δεν θα το καταλάβουν αλλά αυτές είναι οι μυήσεις. Όταν ανεβαίνεις μετά στους 98, 99 βαθμούς, είναι πολύ εξειδικευμένα τα στάδια γι` αυτό και όλοι σου οι αρχιεπίσκοποι γι` αυτό και όλοι σου οι πατριάρχες είναι μασόνοι συγκεκριμένου βαθμού, έχουν μύηση, γι` αυτό δεν μιλάνε. 

Είναι συγκεκριμένα δοχεία, δίνεις το κορμάκι σου και μπαίνει μέσα η οντότητα που πρέπει και λέει αυτά που πρέπει . Εσύ όμως θα είσαι καγκελάριος, πρωθυπουργός, θα είσαι όπου θέλεις.Πρέπει να αντιληφθείτε ακριβώς πως γίνεται. Δε θέλω να καταλάβουν ότι κάτι ανόητες παλιοφάτσες διοικούν τον πλανήτη. Δεν διοικούν αυτές τον πλανήτη. 

alt

Ο πλανήτης διοικείται από συγκεκριμένες οντότητες, με συγκεκριμένο τρόπο και απολογούνται σε συγκεκριμένο αφεντικό. Από κει και πέρα πρέπει να ξέρουμε τι και πόσο χρονών είμαστε. Άρα δεν είναι κάτι μικρό η μασονία. Ξεκινάει από μικρό, υπάρχει μια μόμα ανθρώπων όπου από κει ξεχωρίζουν κάποιες, τους παίρνουν, υπάρχει κάποιο ψυχογράφημα που μπορεί να γίνει, κάποιος μπορεί να γίνει δέκτης ή να μη μπορεί να γίνει. Σας λέω έχω υπάρξει σε τραπέζι και οι άνθρωποι οι συγκεκριμένοι που έκατσα μαζί τους δηλαδή, είχαν συγκεκριμένες δομές, ήταν σαν να πολεμούσες με δέκα εξειδικευμένα μυαλά στην ουσία, ενώ ήταν πέντε. Έτσι θα αντιληφθείτε πως δεν περνά τίποτε εκεί μέσα, για αυτό και τα έχουνε όλα. 

Αν δεν είσαι στη μασονία και δεν είσαι σε συγκεκριμένο βαθμό δεν είσαι δοχείο, άρα δεν μας κάνεις. Αν βάλω εσένα Πατριάρχη αύριο και φεύγω εγώ ο Βαρθολομαίος για καμιά βδομάδα και κάτσε εσύ, τι θα κάνεις εσύ αύριο; Όπου υπάρχει περιουσία θα την μοιράσεις όλη εσύ αύριο, τι θα την κάνεις; Αν μπεις και δεις  5δις τι θα κάνεις; Η εκκλησία του κόσμου δεν είναι; κράτα το ένα δις δώσε τα άλλα τρία κάτω. Θα δεις ότι όλη η Ελλάδα ανήκει στο πατριαρχείο και τις εκκλησίες και θα πεις τι είναι αυτά; Ωραίες παραλίες; ελάτε να κάνουμε μπάνιο. Άσε την εκκλησία. Μοναστήρια έχει, καλά είναι.. Θα κάνεις μια έτσι, θα πεις τι είναι αυτό; Μοίρασε τον τόπο να κάνουμε μπάνιο, άντε γεια. Να τα κρατήσει η εκκλησία να τα κάνει τι; Ο Χριστός έκανε περιουσία μωρέ; Είπε κανένας Θεός μαζέψτε την περιουσία σας; Σφίξτε τους, βάλτε τους να σας φέρουνε και λεφτά, σκίστε τους κιόλας και άμα μπορείτε πηδήξτε και κανένα αγοράκι, τα παιδιά τους; Οι Εβραίοι τα πιάνουνε και τα σκίζουν και τα κάνουνε αυγολέμονο. Είναι αλήθεια αυτό, για αυτό χάνονται 8 εκατ. παιδιά. Το είπε και ραβίνος επίσημα. Οι άλλοι κάνουν ό,τι γουστάρουν, το Βατικανό 4.500 αγοράκια, τα έπιασαν σε φυλακή στο ορφανοτροφείο και τα εσκίσαν όλα και τα κάνανε γυναίκες, και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε το παιδί, και μετά λένε Θεός υπάρχει. 

Αυτά τα κάνει ο άνθρωπος, δεν τα κάνει ο Θεός. Εσύ ρε άνθρωπε που τα είδες αυτά τι έκανες; Τους άφησες να τα ξανακάνουν; Από την πολλή θεότητα ή από τον πολύ Θεό τα κάνανε αυτά; Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει Συνέλληνες, ας σταματήσουμε τις ιστορίες και ας αφήσουμε τους Θεούς στην άκρη γιατί είναι θέμα των ανθρώπων, και πρέπει να το λύσουμε ανθρώπινα, γιατί αυτό είμαστε. 

Να μην ασχολείται κανείς με τις βλακείες του δόγματος. Εμείς είμαστε εδώ να προστατέψουμε και το συνάνθρωπό μας και την πολιτεία μας και τα παιδιά μας, και το παιδί του αλλουνού, είναι και δικό μου, τα πάντα. Θα `ρθει και σε σένα αύριο. Αν δεν μπορείς όμως η ψυχή του πονάει για το ξένο το παιδί. Γιατί το ξένο το παιδί, το ίδιο είδος είμαστε, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε έτσι. Αφού ρε παιδιά η ευτυχία - ευδαιμονία είναι μαζικό δικαίωμα, είναι δικαίωμα όλων, δεν είναι ατομικό. Γιατί δεν το καταλαβαίνετε; Δεν μπορείς να ευτυχήσεις μόνος σου, άντε ανέβα σε ένα βουνό και κάτσε να μείνεις.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Manly_Hall.jpg

"Όταν ο μασόνος μαθαίνει ότι το κλειδί είναι η σωστή εφαρμογή της γεννήτριας της ζωντανής ενέργειας, 
έχει μάθει το μυστήριο της τέχνης του. 
Η κοχλάζουσα δύναμη του Σατανά είναι στα χέρια του"
Manly P Hall (Μασόνος 33ου Βαθμού)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ TO ΚΡΥΒΟΥΝ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters