Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η ιστορία με τον Γιώργο Κατσιφάρα… -Αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικράτησε στην Ελλάδα επί δεκαετίες.

Αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικράτησε στην Ελλάδα επί δεκαετίες είναι δημοσίευμα του ιστοχώρου «tovima.gr» το οποίο αφορά τον Γιώργο Κατσιφάρα, επί πολλά χρόνια υπουργό και στενό φίλο του Ανδρέα Παπανδρέου. Η «επαγγελματική» του διαδρομή, όπως αποτυπώνεται στο ρεπορτάζ, συνδέεται και με την τρέχουσα συζήτηση για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό μας σύστημα… Υπενθυμίζεται, πριν μπούμε στην ουσία, ότι κάποτε είχε δηλώσει πως δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκαιτοικίας του αν δεν υπήρχε ο μακαρίτης ο Ανδρέας…

Ακολουθεί το πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα, με εμάς να μην μπορούμε να κρατηθούμε από το να αναρωτηθούμε, μήπως αυτό έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση. Αποκλείεται να μην τα γνώριζαν αυτά τον παλιό-καλό καιρό όταν ο συμπαθής – ως άνθρωπος – μακαρίτης πρώην υπουργός ήταν στο απόγειο της δόξας του:

Η ζωή του Γιώργου Κατσιφάρα είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα. Οχι απαραιτήτως πολιτικό. Είναι μια ιστορία με πολιτική, χρήματα και σεξ, μια επιτομή της ιστορίας της χώρας μας. Γεννημένος στο Καλέντζι της Αχαΐας, ο Γεώργιος Κατσιφάρας είχε το εφόδιο που χρειαζόταν ένας νεαρός που τελείωσε το γυμνάσιο στην επαρχία του και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα για να βρει μια δουλειά εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ’50. Το μέσον, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ήταν ο Γεράσιμος, μακρινός συγγενής του Κατσιφάρα αλλά κυρίως συμπατριώτης κι αυτός του Γεωργίου Παπανδρέου, του οποίου ήταν προσωπικός οδηγός. Ένας από τους συμπαθέστερους επαγγελματίες παρατρεχάμενους των πολιτικών ηγετών της εποχής, ο Γεράσιμος ανέλαβε την επιχείρηση τακτοποίησης του Κατσιφάρα που έπρεπε κάπου να βρει στέγη και τροφή.

Μπροστά ο Γεράσιμος, πίσω ο Κατσιφάρας, φθάνουν ένα πρωί στο σπίτι και Γραφείο του Γ. Παπανδρέου. Ο Γεράσιμος τον παρουσιάζει στον Γέρο και προτείνει να τον τακτοποιήσουν προσωρινά στο Καστρί. Ο Γέρος εγκρίνει την ένταξη του Κατσιφάρα στην ομάδα βοηθών του και η ζωή του Κατσιφάρα αλλάζει…


«Ημουν για χρόνια θεληματάρης στο Καστρί» θα αφηγείται χρόνια αργότερα ο πολλάκις εν συνέχεια διατελέσας υπουργός. Πώς αξιολογείται και η, αν υπάρχει, δημόσια προσφορά του Κατσιφάρα είναι ένα ερώτημα για τους μελετητές της μικρής ιστορίας, που είναι και η πιο συναρπαστική. Αν τώρα μας βλέπει από ψηλά, θα μας χαμογελά, ίσως και να θέλει να μας αφηγηθεί πώς έγινε διευθυντής τραπέζης και συνταξιοδοτήθηκε χωρίς ποτέ να εργασθεί σε τράπεζα.

Ο Κατσιφάρας διορίστηκε υπάλληλος της τότε ΕΤΒΑ το 1964, μετά την εκλογική νίκη του Γ. Παπανδρέου. Αποσπάστηκε αμέσως στο Γραφείο του υπουργού τότε Ανδρέα Παπανδρέου. Τον καιρό της Αποστασίας που ακολούθησε η ΕΤΒΑ τον άφησε ατύπως απεσπασμένο στην Ενωση Κέντρου, δηλαδή στην οικογένεια Παπανδρέου. Η δικτατορία τον απέλυσε και ο Κατσιφάρας έφυγε στον Καναδά για να επιστρέψει με τον Α. Παπανδρέου μετά την πτώση της δικτατορίας. Η κυβέρνηση Καραμανλή επανέφερε τον Κατσιφάρα στην ΕΤΒΑ, όπως και όλους τους άλλους.

Ακολούθησε μια επταετία κατά την οποία ο Κατσιφάρας ήταν τυπικά υπάλληλος της τραπέζης αλλά εργαζόταν στο Γραφείο του Α. Παπανδρέου. 
Το 1981 προ των εκλογών έκανε μια εθελουσία έξοδο η ΕΤΒΑ. Ο Κατσιφάρας πήρε σύνταξη διευθυντή τραπέζης χωρίς να εργασθεί ποτέ σε τράπεζα.

Αντίο Γιώργο, η πολιτική πιάτσα θα σε θυμάται πάντοτε…




http://www.defence-point.gr/news/?p=58559

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5034.html

Επιτέλους! Σήμερα οι ένοχοι για το μνημόνιο είναι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες!

Σήμερα είναι Πέμπτη και για το μνημόνιο φταίνε οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες ! Επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου κι εθισμό στο Κουτόχορτο. Ξέχασα ότι…

Την Τετάρτη έφταιγαν οι Δημόσιοι Υπαλληλοι, Την Τρίτη οι Συμβασιούχοι, Την Δευτέρα οι Οδηγοί Φορτηγών,

 Την Κυριακή οι Οδηγοί Ταξί, Το Σάββατο οι Ναυτικοί, Την Παρασκευή οι ΑΜΕΑ. και φυσικά και φταίει ο Περιπτεράς, που κακώς βέβαια, δεν κόβει απόδειξη 1,50€ για τα πατατάκια. Αλλά στα Μπετατζιδοκάναλα (video στο τέλος)

 Εμαθα ότι Δεν φταίνε οι Τράπεζες που πήραν + 163.000.000.000€ (2009-2012) + 40.000.000.000€ (2012) = 203.000.000.000 € Δεν πταίει η Siemens που της δώρισαν 2.000.000.000.000 € (aka όσα ψάχνουν να κόψουν απο τις συντάξεις !)

Δεν πταίει η Hochtief που χρωστάει 500.000.000 € Δεν πταίει ο Ακης κι η KMV για τα Υποβρύχια 2.000.000.000 €

 Δεν φταίνε οι Εργολάβοι των Ολυμπιακών Αγώνων 13.500.000.000 € Δεν πταίει το Μέγαρο που πήρε 180.000.000 € Δεν πταίει ο Σάλας που του Χάρισαν την ΑτΕ 15.000.000.0000 € (για 95εκ!)

 Δεν πταίει η “Πράσινη Ανάπτυξη” του ΛΑΓΗΕ με την Τρύπα 300.000.000 € Δεν πταίει το PSI που ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ 110.000.000.000.000 € (από Ταμεία,Νοσοκομεία,Πανεπιστήμια,Δήμους) Δεν φταίνε οι “Ελληνες” που έστειλαν στην Ελβετία 23.000.000.000 € (δεν ενοχλούμε τους γείτονες της διπλανής βίλας)

Δεν φταίνε οι Τόκοι του Μνημονίου, που πήγαν σε Τόκους, που πήγαν σε Τοκοχρελύσια, που θα Τοκιστούν στο Μέλλον για λεφτά που έγιναν Θαλασσοδάνειο του Μνημονίου. Δεν φταίνε οι Εργολάβοι που χρεώνουν σε τιμές χρυσού την πίσσα και πλατίνας το χαλίκι των Εθνικών Οδών

ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 8ωρο ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ… 

 ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΕΝΕΔ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ …. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ 

Διατελώ Υμέτερος




netakias

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4159.html

ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΟΖ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ 

Οι χειρότερες μνήμες των δεινών της αποικιοκρατίας ζωντανεύουν σήμερα στην χώρα μας. Ανάμεσα στα σχέδια της τρόϊκας, του ΔΝΤ και των ντόπιων δωσίλογων εντάσσεται και η.....
διαχείριση ολόκληρων περιοχών της χώρας με μορφή Ανώνυμης Εταιρείας. Για τον σκοπό αυτόν «ειδικοί οικονομικοί σύμβουλοι» περιδιαβαίνουν την χώρα υπό την εποπτεία του Γερμανού «ύπατου» Χορστ Ράϊχενμπαχ και με τις ευλογίες του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, του Σόϊμπλε και του Όλι Ρεν για να οδηγήσουν τις τοπικές κοινωνίες στην αποδοχή των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ), να επιτύχουν δηλαδή την «κινεζοποίηση» ολόκληρων περιοχών της χώρας. Γι’ αυτό τον λόγο έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα το αποκαλούμενο «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης» σε Συμπόσιο που γίνεται στην Τράπεζα της Ελλάδος (είσοδος από Εδουάρδου Λω και Σταδίου) να παρουσιάσει ως «μοντέλο ανάπτυξης» την ΕΟΖ-Θράκης, ενώ πρόκειται για ένα επενδυτικό σχέδιο χωρίς κανένα όφελος για τον λαό και την χώρα μας. Οι ΕΟΖ είναι οι «μαύρες τρύπες» της παγκόσμιας οικονομίας, επιβάλλουν προνομιακές φορολογικές/δασμολογικές ρυθμίσεις και ισοδυναμούν με δουλοκρατικό εργασιακό καθεστώς. Στις περιοχές του κόσμου όπου υπάρχουν ήδη λειτουργούν με όρους πλήρους αδιαφάνειας και ανομίας, οδηγώντας στην εγκληματικότητα και το λαθρεμπόριο κάθε είδους, στην υπονόμευση κάθε εθνικού δικαίου. Ειδικά με την ΕΟΖ της Θράκης, ολόκληρη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μεταβάλλεται σε γερμανοτουρκικό προτεκτοράτο, αφού εμπλέκεται άμεσα η Τουρκία και εγκαθίσταται καθεστώς υπερ-εκμεταλλευτικής ασυλίας για Γερμανούς και Τούρκους «επενδυτές». Όλα αυτά θα οδηγήσουν στην εξόντωση του λιανικού εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε τοπική κλίμακα και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ – ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4805.html

Καβείριο Θηβών. Όταν το Κράτος εκτός από το να θάβει, μπορεί και να ξεχνάει...



Ε
να αναγκαίο κείμενο για την κατανόηση των φωτογραφιών που ακολουθούν.

Κανένας ξένος παράγοντας δεν είναι υπεύθυνος για την αδιαφορία των ίδιων των πολιτών.









Δυστυχώς, σε ένα τεράστιο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, διαφεύγει η κατανόηση της αξίας των Ιερών μας, δηλαδή των αποκαλούμενων «αρχαιολογικών χώρων».
Στη καλύτερη περίπτωση, για πολλούς, τα εναπομείναντα (αλλά υπέρλαμπρα Περήφανα) σπαράγματα της Ιστορίας μας, είναι άξια θαυμασμού γιατί αντιλαμβάνονται, ανεπαίσθητα ίσως, ότι το σκεπτικό τους και η σύγχρονη πραγματικότητα διαβίωσης τους απέχει μακράν από την αυθεντικότητα, τη μοναδικότητα της αντίληψης και την ίδια την προοπτική για τη ζωή των Προγόνων μας. Η σύγχρονη και επί σκοπού προωθημένη «παιδεία», δεν αποτελεί μυστικό, ότι φροντίζει ώστε οι αποστάσεις και τα αυστηρά πολιτισμικά σύνορα, να τηρούνται απαρέγκλιτα στις ψυχές των σύγχρονων Ελλήνων. Το «τότε» και το «τώρα», δεν είναι απλώς δύο διαφορετικοί περίοδοι της Ιστορίας μας, αλλά για αυτούς που φροντίζουν τόσο επισταμένως, δύο διαφορετικές Κοσμοαντιλήψεις με μία άβυσσο σκοταδισμού ανάμεσά τους.
Κακότροποι και πλήρως αφελληνισμένοι «πολίτες» - ατομιστές, δίχως το παραμικρό ίχνος επαφής με τη διαχρονία της Ψυχής της Ελλάδος, συχνά φροντίζουν για χυδαία κερδοσκοπικούς λόγους, να θάβουν, να καταστρέφουν, και να εξαφανίζουν με κάθε τρόπο τα Ίχνη της παρουσίας της Εθνικής Ψυχής. Τελευταίο παράδειγμα, ο Ναός της Αφροδίτης στη Θεσσαλονίκη, που κρατιέται στην επιφάνεια της γης από μια χούφτα σιδηρόκαρδους Έλληνες που αισθάνονται ακόμη τις Αξίες του Πολιτισμού της Πατριάς τους.
Η μαύρη γραμμή-σύνορο στη Πολιτισμική υπόσταση που έχει χαραχτεί με ευθύνη πολλών, είναι και ο καλύτερος τρόπος για να παραμένουν οι Έλληνες κατ’ ουσίαν υπόδουλοι στο Πνεύμα τους, να μην αντιλαμβάνονται ποιοι στα αλήθεια είναι, από πού προέρχονται, και εν τέλει τι οφείλουν να προασπίζουν και γιατί.
Οι λόγοι που η Πατρίδα μας παραπαίει σήμερα ανάμεσα στην οικιοθελή υποδούλωση και στον εξευτελισμό της αυτολύπησης , συνοψίζονται σχηματικά στους τρόπους που φέρονται οι πολίτες στην ίδια τη Σάρκα της Πατρίδας. Στην ερημοποίηση του φυσικού τοπίου, στην μόλυνση του χάριν γενικώς ενός «κέρδους» (τι οξύμωρη διαπίστωση..), και φυσικά ολοφάνερα διακρίνεται στη μοίρα που επιβάλλουν είτε με την αδιαφορία τους, είτε εντελώς εσκεμμένα, στα Ιερά μας.
Σε επίπεδο Κράτους δε, οι ευθύνες μεγιστοποιούνται καθώς, η διαρκής δικαιολογία της «έλλειψης πόρων» για συντήρηση και ανάδειξη –πόσο μάλλον για διάσωση των Σεβασμάτων μας (δεν ξεχνάμε ποτέ το πρόσφατο έγκλημα της κατάχωσης του Βωμού των Δώδεκα Θεών μας, που στο τέλος ενάντια σε κάθε πείσμα, θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε στο Φως ) απλώς δεν πείθει. Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος γνωρίζει ότι η θέληση του Κράτους για είσπραξη φόρων, είναι αντιστρόφως ανάλογη της διάθεσης του για Πολιτισμό και ουσιαστική ανάπτυξη προς όφελος όλων.
Και φυσικά οι κατά τόπους κοινωνίες ουδέποτε ενθαρρύνονται να προασπίζουν αληθινά τα Σεβάσματά τους, παρά μόνον αυτά προστατεύονται από τολμηρά γενναίους ευπατρίδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα και τη θέληση να συνδράμουν, αλλά και με τις υπόλοιπες ιδιωτικές πρωτοβουλίες όλων των ευγενών Ελλήνων ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης.
Οι δε ενσυνείδητοι αρχαιολόγοι και συντηρητές, δεν έχουν στη διάθεσή τους για «κάποιο λόγο» ποτέ τα αναγκαία μέσα που απαιτούνται ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο τους, παρά μόνο όταν το κράτος αποφασίσει ότι το εξεταζόμενο Μνημείο θα αποφέρει λεφτά. Έτσι φθηνά και πρόστυχα. Μια λέξη: Λεφτά. Απουσιάζοντας οποιοδήποτε σκεπτικό για την αξιολόγηση των τρόπων που αυτά τα λεφτά τελικώς θα αποκτηθούν..
Το τίμημα της υποδούλωσής μας λοιπόν σε πολιτισμικό αλλά και σε πολιτειακό πλέον επίπεδο.
Μιας και λοιπόν μετά από κάθε Νύχτα έρχεται νομοτελειακά η Ημέρα, στην επόμενη Ιστορική Επάνοδο της Αυθεντικής Ελλάδος, οφείλουμε όσοι Όρθιοι, να φροντίσουμε να έχουμε σώσει όσα περισσότερα μπορούμε από τον Εθνικό μας Πολιτισμό.
Οφείλουμε να συγκρουστούμε ανοιχτά με τον ευνουχιστή τρόπο ζωής και θέασης του κόσμου αν και εφόσον αισθανόμαστε Ζώντες ανάμεσα σε δειλόψυχους και υποταγμένους.
Όλα τα παραπάνω, αναγκαία να ειπωθούν καθώς Μέλη μας εβρισκόμενα σε εντόπια έρευνα για αναζήτηση στοιχείων της Βοιωτικής Ιστορίας, βρεθήκαμε μάρτυρες (για άλλη μία φορά) ενός αφημένου στη μοίρα του Μνημείου μας, στην καρδιά της Βοιωτίας.
Το Καβείριο των Θηβών, ένας χώρος που θα έπρεπε να προκαλεί υπερηφάνεια στους περίοικους, που θα έπρεπε να αποτελεί πόλο έλξης, σημείο αναφοράς για την ιστορία της Βοιωτίας, και ενδεικτικό του εντόπιου Πολιτισμού για τους σημερινούς κατοίκους, σήμερα είναι ξεχασμένο σχεδόν από όλους, με τον περιβάλλοντα χώρο να αποτελεί ντροπή, πολλά από τα εναπομείναντα ευρήματα να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή είτε από βανδαλισμό είτε από πλιάτσικο είτε από κονιορτοποίηση όπως θα φανεί και παρακάτω.
Αφού στάθηκε αδύνατον εντοπίσουμε την ακριβή τοποθεσία μετά από ώρες έρευνας στην ευρύτερη περιοχή, και αφού σχεδόν κανένας κάτοικος που συναντήσαμε δεν είχε καν ακουστά το Καβείριο(..), βρέθηκαν ευτυχώς τρεις άνθρωποι που ευγενικά μας καθοδήγησαν, τονίζοντάς μας ότι «μόνο τον καιρό της Μελίνας ήταν επισκέψιμο»...
Στο τέλος καταφέραμε να βρεθούμε στο χώρο, και να αποθανατίσουμε τις εικόνες που παραθέτουμε και που αποτελούν την καλύτερη απόδειξη των όσων είπαμε πιο πάνω.
Γνωρίζοντας ότι επί σειρά ετών η Εφορεία της Θήβας , με πρωτοβουλίες του μέχρι προσφάτως προϊσταμένου της και τη συνδρομή των υπολοίπων εργαζομένων, προσπάθησε να βρει λύσεις και να προσφέρει – όχι μόνον εκεί αλλά και σε άλλα σημεία της Βοιωτίας-, αλλά πάντα οι αντιξοότητες, τυχαία ή όχι. ήταν της φύσεως που περιγράφουμε σε αυτό το κείμενο.
Δεν θα αποδώσουμε ευθύνες γενικώς και αορίστως μόνο και μόνον από κάποιου είδους καταγγελτική μανία, μιας και τέτοια δεν μας χαρακτηρίζει. Θα αποδώσουμε όμως ευθύνες σε ανώτατες αρχές και κλιμάκια, που βρίσκουν πιο σημαντικά τα εστιατόρια σε σύγχρονα «μουσεία-γκαράζ» στην Αθήνα, ή χρηματοδοτούν κάθε είδους ΜΚΟ σε περίπλοκα παιχνίδια δημοσίων σχέσεων και γκρίζων ζωνών που μυρίζουν μίζες από μακριά, και επιδεικτικά αφήνουν τόσο σημαντικούς τόπους σαν το Καβείριο, τον Βωμό των Δώδεκα Θεών και τώρα και τον Ναό της Θεάς Αφροδίτης, να ρημάζουν από τους πλιατσικολόγους και την αδιαφορία, να επιχωματώνονται ή ότι άλλο προκύψει για κάθε χώρο ξεχωριστά.
Θα επιρρίψουμε ακόμη ευθύνες σε όσους κατοίκους γνωρίζουν τι συμβαίνει και ενώ μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, αδιαφορούν. Αυτή η αδιαφορία είναι ισάξια με την αδιαφορία του κράτους, ισάξια και με τη δεινή θέση της χώρας ευρύτερα…
Φυσικά ερχόμενο, φθάνουμε στο ερώτημα αν θέλουμε λοιπόν τα Γλυπτά του Πάνσεπτου Παρθενώνος να επιστρέψουν στην Ελλάδα, που προβάλλεται ως δήθεν «καυτό» αίτημα τόσα χρόνια, η απάντηση είναι πολυεπίπεδη και ερωτηματικού ταυτοχρόνως τύπου.
Καταρχήν ποιοι είναι αυτοί οι κρατικοί παράγοντες που διεκδικούν τα Γλυπτά και πόσο κόπτονται όντως για την Αξία τους? Ποιοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται τελικά για την Ιερότητα τους? Αυτοί που δεν αξιοποιούν ότι ήδη υπάρχει εδώ αλλά αντιθέτως το καταστρέφουν ή το αφήνουν στην ασεβή λήθη?
Αν είναι να τα ζητούν για να εξυπηρετήσουν ψηφοθηρικούς λόγους και πολιτικά διαφημιστικά σποτάκια «μεγάλης επιτυχίας» κάποιου μελλοντικού υπουργού που «τα κατάφερε να επιστρέψουν», εμείς θα στεκόμαστε πάντα εδώ να παρουσιάζουμε την ωμή πραγματικότητα, προστατεύοντας όσο μπορούμε την Εθνική μας Παράδοση, ότι Ιερότερο έχουμε όντας παιδιά της και να υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι από τους Έλληνες δεν ξεμπέρδεψαν. Και ούτε πρόκειται…

..
Το Καβείριο όπως είναι σήμερα:


        .

   
       
       
               
                 

       

 


Πνευματικά Δικαιώματα "Θύρσος" Έλληνες Εθνικοί
Η Οργάνωσή μας, έχει ήδη ενημερώσει την αρμόδια Εφορεία της Θήβας καθώς και παράγοντες της περιοχής για την κατάσταση του χώρου, και έχει ήδη δηλώσει την εθελοντική ενεργό συμμετοχή των Μελών της σε περίπτωση που ζητηθεί για την αποκατάσταση του χώρου.

http://thyrsos.gr/release013.html

Δεν λειτουργεί τίποτα, μόνος στόχος η εξαθλίωση και μάλιστα με αριστερό άλλοθι

Ηχητικό

Η μικρότερη και αντιδραστικότερη του Κοινοβουλίου, Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ
Ειρήνη Αγαθοπούλου, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, δήλωσε ότι στο κράτος δεν λειτουργεί τίποτα και πως ο μόνος στόχος είναι οι επιταγές της τρόικας, δηλαδή η εξαθλίωση, όπως τόνισε και.....
μάλιστα με αριστερό άλλοθι...

Επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν συγκάλυψη του σκανδάλου Siemens

Σαφείς αιχμές για πολιτική συγκάλυψη του σκανδάλου Siemens αφήνουν επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με ερώτησή τους προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορισμένοι εκ των εμπλεκομένων κατέχουν «καίριες θέσεις, με αποφασιστικό διοικητικό και......
πολιτικό ρόλο».

Ειδικότερα, οι κ.κ. Χρήστος Αηδόνης, Γιάννης Δριβελέγκας, Μάρκος Μπόλαρης, Θάνος Μωραΐτης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος, που φαίνεται να έχουν δημιουργήσει τη δική τους ομάδα εντός του ΠΑΣΟΚ, αναφέρουν ότι «το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση της υπόθεσης Siemens στο σύνολό της, το οποίο συνετάγη μετά από περίπου ένα χρόνο εργασιών της επιτροπής, κατέληξε σε 8 προτάσεις. Η πρώτη των προτάσεων της εξεταστικής επιτροπής, η οποία κατέθεσε το πόρισμα το 2011 στην Ολομέλεια της Βουλής είναι: "να επισπευστεί το ταχύτερο δυνατό η ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας για τα φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Siemens που έχει αρχίσει από το 2005"».

»Επειδή το ζήτημα των φυσικών και ηθικών αυτουργών της πολυδαίδαλης υπόθεσης, που στην Ελλάδα και όχι μόνο, έχει χαρακτηριστεί εύστοχα ως σκάνδαλο Siemens, είναι τεράστιας οικονομικής, ποινικής, πολιτικής και κοινωνικής σπουδαιότητας. Επειδή στη χειμαζόμενη από πολύπλευρη κρίση πατρίδα μας κάποιοι, ενώ έχουν καθοριστικής σημασίας εμπλοκή στις ομολογημένες γενικώς παραβάσεις της Siemens και των οργάνων της, εξακολουθούν να είναι ποινικά, αστικά, πολιτικά, κοινωνικά στο απυρόβλητο λόγω της μακρόσυρτης δικαστικής έρευνας».

»Ενδεχομένως κάποιοι εξ αυτών να βρίσκονται σε καίριες θέσεις με αποφασιστικό ρόλο (διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό) έχοντας την δυνατότητα να προξενούν και σήμερα βλάβη στο δημόσιο χρήμα με αντίστοιχη παράνομη δράση. Επειδή στην εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα και τους Ελληνες συγκυρία, η επτάχρονη διεξαγωγή δικαστικής έρευνας για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα είναι μεγάλη πολυτέλεια, που ενδέχεται να οδηγήσει σε παραγραφές, αν δεν έχει ήδη οδηγήσει».

»Ερωτάσθε κυριε Υπουργέ:

Με δεδομένη την ανεξαρτησία των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών, πότε θα ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα που έχει αρχίσει από το 2005 για τα εμπλεκόμενα στο σκάνδαλο Siemens πρόσωπα;».

http://www.protothema.gr/

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/siemens_20.html

"Να στήσουμε στον τοίχο τους ενόχους της καταστροφής μας"

"Να στήσουμε στον τοίχο τους ενόχους της καταστροφής μας"Της Μαρίας Γιαχνάκη 

Πόσες αποδείξεις χρειαζόμαστε ακόμη για να καταλάβουμε που βαδίζει αυτή η χώρα; Πόσο πιο πολύ πρέπει να φτάσουμε στον πάτο για να .......
συνειδητοποιήσουμε ότι με τις ευλογίες μας κάποιοι μας οδήγησαν στον γκρεμό χωρίς επιστροφή; Πόσο πιο θλιμμένοι πρέπει να γίνουν οι πολίτες αυτής της χώρας και πόσα κουτιά ψυχοφάρμακα ηρεμιστικά πρέπει να κατεβάσουν για να βεβαιωθούμε ότι η ανασφάλεια θα μουρλάνει αυτόν τον λαό; Γιατί νομίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει αύριο το πρωί κάτι αφού το ξέρουμε ότι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει καμία; Πως επιτρέπουμε να εισβάλουν στην χώρα μας κακοποιά στοιχεία που θέλουν την καταστροφή των ελλήνων και τους εκβιάζουν παίρνοντας περισσότερα από όσα μας χρωστούν και δεν μας δίνουν; Γιατί φοβόμαστε το θλιμμένο προσωπάκι της Μέρκελ και το σφιχτό της βλέμμα και τις αποφάσεις και τις νουθεσίες της όταν η χώρα της καταέκαψε την Ελλάδα ,βασάνισε το λαό της και ακόμη δεν έχουμε αποζημιωθεί από αυτήν την γερμανική καταστροφή; Πόσα πατρικά σπίτια έχετε στα χωριά σας που διηγείστε στα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας ότι αυτό το έκαψαν οι Γερμανοί και μια και δυο φορές; Ποιοι είναι αυτοί που έρχονται ινκόγκνιτο στην Ελλάδα και συσκέπτονται κεκλεισμένων των θυρών με τους Έλληνες υπουργούς και τι ζητούν; και κυρίως τι δίνουμε για να καλύψουμε το υποτιθέμενο χρέος; Πως κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι ανάμεσα μας αυτοί που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και τον έπεισαν ότι χρωστάει σέρνοντάς τον στην λαιμητόμο χωρίς οίκτο; Που είναι κρυμμένοι οι πρώην πρωθυπουργοί αυτής της χώρας που όλα αυτά τα χρόνια αποσιωπούσαν ή δεν άγγιζαν το πρόβλημα για να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και χαλάσουν τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι; Πως κοιμούνται με ήσυχη την συνείδηση όλοι αυτοί που πέρασαν από σημαντικά υπουργεία οικονομίας παιδείας εξωτερικών και υγείας και έφεραν την καταστροφή και την εξαθλίωση στους πολίτες ,την ανασφάλεια και την ανημποριά στους ασθενείς ,την απογοήτευση στους μαθητές και μας φόρεσαν τα αγκάθινα στεφάνια της κρίσης των αξιών πρώτα από όλα; Τι περιμένουμε να καταλάβουμε ότι ακόμη και τώρα μπορεί εμάς να μας σφίγγουν το ζωνάρι αλλά πάρτι χρημάτων ακόμη γίνεται και γίνεται μέσα στους δήμους τις περιφέρειες και τα υπουργεία ,ρωτήστε τους κατατόπους υπαλλήλους των δημοσιονομικών ελέγχων και θα δείτε τι πιέσεις δέχονται να υπογράφουν κονδύλια φουσκωμένα και πολλές φορές ξαναπληρωμένα; Υπάρχουν οι μικροί και οι μεγάλοι απατεώνες σε αυτήν την χώρα αυτοί που τρώνε από τα λεφτά των Ελλήνων και αυτοί που τρώνε από τα λεφτά των ξένων για να προδώσουν την χώρα τους ….πάρτε το απόφαση . Αυτοί δεν θα αλλάξουν ποτέ γιατί πολύ απλά δεν αγαπούν την χώρα τους είναι άθεοι και ανθέλληνες . Εμείς τι θα κάνουμε γι αυτό ; Θα μείνουμε κοιμισμένοι και θα περιμένουμε μην χαλάσουμε τις λίγες οικονομίες που έχουμε κρατήσει να περάσουμε την ψευτοκρίση τους ; ή θα αντιδράσουμε ; η θα ζητήσουμε να μάθουμε την αλήθεια ; Να δούμε τα πρόσωπα αυτών που μας πούλησαν ,μας κορόιδεψαν που ακόμη μας κοροϊδεύουν αυτούς που δεν λυπούνται τους ηλικιωμένους που δεν σέβονται τα παιδιά μας τους κόπους μας και την αγωνία μας; Αυτούς που φτύνουν το ελληνικό χώμα αντί να το προσκυνούν; Αυτούς κάτι πρέπει να τους κάνουμε . «ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΛΗΜΕΡΑ 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6208.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια…Τον “τρόφιμο” των στοών!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια…Τον “τρόφιμο” των στοών!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ o βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Καισιδιάρης, είπε αυτό που γνωρίζουν όλοι…
Ότι ο Δένδιας είναι τέκτονας, δικηγόρος των “περιούσιων” νεοαταξιτών Rothscild και εκπρόσωπος των εβραίων στην Ελλάδα..
Ο Υπουργός Δένδιας έσπευσε μέσω twitter να διευκρινίσει πως:
“Δεν είμαι Τέκτονας…”

Τελικά έλεγε αλήθεια..;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον “τρόφιμο” των Στοών και εκλεκτό μασoνων και “περιούσιων” Δένδια...
Αρχικά ας δούμε τι γράφει ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας για τα 50 χρόνια λειτουργίας τους..
(σ.σ.Ρόταρυ=Μασωνία=Σιωνισμός..Τα ντοκουμέντα ΕΔΩ)
Θα πει κάποιος…”Ε, δε λέει και και κάτι που έστειλε μια επιστολή”..
Ας συνεχίσουμε λοιπόν:
Θα ήταν δυνατόν ποτέ ένας μασωνικός όμιλος να κάνει “αγιογραφία” κάποιον πολιτικό αν δεν ήταν μέλος του…;
Για να δείτε λοιπόν τι γράφει φυλλάδιο του 2008 των Ελληνικών Ροταριανών Ομίλων για τον Δένδια..
ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον Δένδια
Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται για το αφιέρωμα είναι από prive συγκέντρωση μασώνων του Ιουνίου και της Δυτικής Ελλάδας..Αλλά θα τα πούμε στη συνέχεια.
Θα πει και πάλι κάποιος..”Ε, έτει είναι οι μασώνοι..μπορεί να θέλουν να τον καλοπιάσουν και του έκαναν το αφιέρωμα”
Ας δούμε και άλλα στοιχεία…
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς και Ιωαννίνων)
 Και συνεχίζουμε για τους δύσπιστους…
Ο Δένδιας στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ροταριανού Ομίλου, ανάμεσα από την ελίτ των Ρόταρυ
Και δεν σταμάτε…
Ο Δένδιας και πάλι σε εκδήλωση των Ρόταρυ στην Κέρκυρα
“Πρώτο τραπέζι πίστα”…ανάμεσα στα υπόλοιπα εκλεκτά μέλη και δυστυχώς και έναν Ιερέα…
Ο “τρόφιμος” όμως των Τεκτόνων δεν σταματά εδώ…
Σε ακόμη μια εκδήλωση, αυτή τη φορά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ όπου γίνεται ο απολογισμός και βραβεύσεις στα ΜΕΛΗ παρουσία και κάποιου καθολικού προφανώς μασώνο…
Ο Δένδιας παρών – όρθιος ανάμεσα στους υπόλοιπους τέκτονες…
Λέτε να μην είναι και ίδιος;
Για τους δύσπιστους δεν σταμάτε εδώ και συνεχίζουμε…
Ο Δένδιας βραβεύει και βραβεύεται από τους Ρόταρυ με το ύψιστο βαθμό, ΒΡΑΒΕΙΟ Paul Harris..Τίτλο που πήρε το όνομά του από τον δημιουργό των Ρόταρυ που ήταν, οποία έκπληξις, “περιούσιος”….
ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Παρών και ο Πρόεδρος του Ρόταρυ Κέρκυρας και Ρόταρυ Ιnternational Corfu Δαυϊδ Μόραν (οποία έκπληξις…”πειρούσιος”;! και αυτός)
Και αν όλα αυτά φαίνονται λίγα…
Να και η φωτογραφία μετά τις βραβεύσεις όπου ο Δένδιας εξυμνεί τους Ρόταρυ, στο βήμα που έχει καλυφθεί από το σήμα των ΡΟΤΑΡΥ…
Αν αυτό δεν σημαίνει κάτι, τότε τι αποτελεί τεκμήριο…;
Μην παρασυρθείτε από το τι γράφει πίσω…Προφανώς κάποια χορηγία είναι..
Εστιάστε στο βήμα..Κοιτάξτε λίγο με τι είναι καλυμένο…
Δεν φαίνεται καλά;
Ε, λοιπόν ας δείτε τι ακριβώς είναι…
Αυτή είναι η “σημαία” μπροστά στην οποία μιλούν οι “τρόφιμοι” των στοών, τα μέλη και οι πραγματικοί μασώνοι…
Ας δούμε τι λένε οι ίδιοι οι μασώνοι του Ρόταρυ για το βραβείο Paul Harris και για πιο λόγο είναι ύψιστη τιμή για όποιον το κατέχει…
Φυσικά στα παραπάνω δε χρειάζεται να μας δοθεί καμια απάντηση…
Δεν περιμένουμε κάποιο ρεπορτάζ που θα διαψεύδει για άλλη μια φορά τα λεγόμενα του Δένδια…
Αποδείξαμε όμως περίτρανα ότι ο Δένδιας είναι τρόφιμος Μασωνικών Στοών…
Βραβεύει, βραβεύεται και ομιλεί σε μασoνικούς ομίλους..
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ όμως έχουμε και άλλα για τον Δένδια… Αλλά για την ώρα όλα τα παραπάνω είναι αρκετά
Εμείς είμαστε εδώ για να συντρίψουμε όλους τους ανθέλληνες και τους γραικύλους..
Μέσα από τον καθημερινό εθνικιστικό αγώνα να αφυπνίσουμε τους Έλληνες και να τους στρέψουμε εκεί που προστάζουν τα αρχέγονα ένστικτά τους..
Στη Φυλή και τον Εθνικισμό..
Μέχρι την Τελική Νίκη
Εναντίον Όλων

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ
epanastasitora
Το είδαμε: http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9972.html

ΕΙΣΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ; ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΥ!


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΤΥΧΙΩΝ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ .
. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ . ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ.
ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ , ΑΥΤΟ ΤΟΥ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ,  ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΕΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ,  ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ :  ΚΑΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ



http://amphiktyon.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8000.html

ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΤ1! ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ «ΝΗΣΙ» ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΗΤΑΝ Η ΡΟΔΟΣ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! H Ρόδος είναι το «Νησί» που θέλει διακαώς να κατακτήσει ο Σουλεϊμάν και προετοιμάζεται πυρετωδώς  μετά το 10ο επεισόδιο. Δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ η λέξη Ρόδος.  Γιατί θα χαλούσε η Προπαγάνδα και οι κοιμώμενοι Έλληνες με τους αποβλακωτές (αποκωδικοποιητές) θα καταλάβαιναν ότι οι Τούρκοι (όχι ο Σουλειμάν, αλλά ο Ερντογάν)  βρίσκονται προ των Πυλών ΣΗΜΕΡΑ. Διαβάστε κι εδώ.

Υπάρχει περίπτωση ο λοβοτομημένος Έλληνας να ανοίξει ένα Βιβλίο Ιστορίας  ή να ψάξει στο Διαδίκτυο για να βρεί το όνομα του «Νησιού» που τόσο επιμελημένα μας κρύβουν;  Αλήθεια οι θεατές του Σουλειμάν στη Ρόδο και στα Δωδεκάννησα, (και ιδιαιτέρως στο Καστελλόριζο)   γνωρίζουν ότι το «Νησί» είναι το δικό τους νησί,  η Ρόδος;
Στο  αξιόλογο  ιστορικό  άρθρο του Γ. Θεοδωράτου για τον Σουλεϊμάν, που αναδημοσιεύτηκε στο Defencepoint,  διαβάζουμε για την κατάκτηση της Ρόδου:
«Η κατάληψη της Ρόδου λειτούργησε ως επιπλέον ασφαλιστική δικλίδα προς όφελος της κυριαρχίας των Οθωμανών επί των Μαμελούκων της Αιγύπτου, οι οποίοι έχασαν έναν όψιμο σύμμαχο (τους Ιωαννίτες) καθώς η επιχείρηση εισβολής κατά της νήσου πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επανάσταση του Μαμελούκου Γιαμπαρντί αλ Γκαζαλί, τον οποίον οι ιππότες υποστήριξαν με το ναυτικό τους.»
«Ο κύριος γεωπολιτικός στόχος των Οθωμανών ήταν να ελέγξουν πλήρως την Ανατολική Μεσόγειο. Ωστόσο Κύπρος, Κρήτη, Ρόδος και πολλά νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κύθηρα, Σποράδες, Σκύρος) συν ορισμένα φρούρια στην Πελοπόννησο (Ναύπλιο, Μονεμβασιά) αποτελούσαν κτήσεις των Βενετών και άλλων λατινικών δυνάμεων. Ο Σουλεϊμάν ασφυκτιούσε εγκλωβισμένος εντός του ελεγχόμενου, από χριστιανικές δυνάμεις, αρχιπελάγους του Αιγαίου. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έπρεπε να εξελιχθεί σε ναυτική δύναμη πρώτου μεγέθους, εάν θα έπρεπε να καταστεί υπολογίσιμος διεθνής παράγων. Ο πόλεμος για την κυριαρχία της ζωτικής σημασίας αυτής λεκάνης θα εκτυλισσόταν στην θάλασσα, ένα πεδίο στο οποίο παραδοσιακά οι Οθωμανοί υστερούσαν έναντι των ναυτικών δυνάμεων της Δύσης. Είχε έλθει η συγκυρία για την ανάπτυξη της οθωμανικής ναυτικής ισχύος και προς αυτήν την κατεύθυνση βοήθησε αποφασιστικά η οικονομική άνθιση που προσέφερε η εκμετάλλευση της υψηλής γεωστρατηγικής/γεωοικονομικής αξίας εδαφικής περιοχής μεταξύ Αιγύπτου-Σινά-Στενών Αντεν.»
Περισσότερα εδώ.
 
Γιατί ο Αντ1 δεν ανεβάζει τα επεισόδια του Σουλεϊμάν στο Web TV;  Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε τούρκικη σειρά!  Δεν θέλουν να  εντοπίσουμε και να ξεσκεπάσουμε με αναδημοσιεύσεις  την προπαγάνδα, την απόκρυψη και την Ιστορική Παραχάραξη που κάνουν. Σε ορισμένα blog, εμφανίζονται λεπτομερείς περιλήψεις των επεισοδίων. Πουθενά, σε καμία περίληψη δεν συναντήσαμε το πραγματικό όνομα του «Νησιού», που προετοιμάζεται να κατακτήσει ο Σουλειμάν, (Ερντογάν) και που είναι η Ρόδος.... Η προπαγάνδα έχει διεισδύσει και στo Διαδίκτυο!
Όλγα Κεφαλογιάννη, εξακολουθείς ΑΚΟΜΑ  να πιστεύεις ότι τα τουρκικά σήριαλ είναι καλά και προάγουν τηνΕλληνοτουρκική ...Φιλία;  Μήπως σκοπεύεις να  τους δώσεις και την Κρήτη; Ή μήπως  την Κρήτη θα την δώσετε στο Ισραήλ...
Πηγή 

http://www.pentapostagma.gr/2012/09/1_20.html

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! * ΗΧΗΤΙΚΟ *


ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ:
ΣΗΜ: ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ.

ΠΕΡΕΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΠΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΟΥΛ Ή ΡΑΛΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ……. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ «DENDIO», ΩΣ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «DONDOLO» ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.
Ο ΔΕΝΔΙΑΣ (Ή DENDIO Ή DONDOLO) ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ Ή ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ ΖΑΝΝΑ), ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΞΟΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΗΘΙΚΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, DENDIA, Ή DENDIO Ή DONDOLO, ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΩΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ / ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ:
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟ DENDIO Ή DONDOLO, ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012, Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Ή DONDOLO ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΟΥΝΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ..

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.
ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Ο.Ε.Α.
ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ.
 

Π. Καμμένος: Θα καταθέσουμε σχέδιο νόμου για την ψήφο των ομογενών...



Σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τη δυνατότητα των ομογενών να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους, αλλά και να εκπροσωπούνται στη Βουλή, θα καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αυτό τόνισε σήμερα σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
«Την ώρα που το Έθνος δέχεται επίθεση, οι....

δυνάμεις του ελληνισμού και ιδιαίτερα οι δυνάμεις της ομογένειας, θα πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Στο μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες -μέσω του εκπροσώπου τους Χρήστου Ζώη- επιτέθηκαν στους κυβερνητικούς εταίρους, υποστηρίζοντας ότι «είναι λυπηρό οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι, που έχουν απερίφραστα δεσμευτεί ότι θα ψηφίσουν και θα εφαρμόσουν τον αρμαγεδώνα των μέτρων, να εμφανίζονται σήμερα δήθεν διαμαρτυρόμενοι για το όλο και περισσότερο «αίμα» που απαιτεί η τρόικα».

Σύμφωνα με τον κ.Ζώη, «αυτό συμβαίνει όταν δεσμεύεσαι ότι πρώτα θα επιβάλλεις τα μέτρα και μετά θα τα διαπραγματευτείς».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέληξε λέγοντας ότι «είναι αργά για δάκρυα» αλλά παράλληλα εκτίμησε ότι τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «έχουν έστω και την υστάτη στιγμή την υποχρέωση για αλλαγή πορείας».

«Θα το τολμήσουν οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι της τρίτης μνημονιακής κυβέρνησης;» διερωτήθηκε ο κ. Ζώης.

Εθνικό έγκλημα στην άκρη του Αιγαίου

Ο Χαρδαβέλλας επανέρχεται, αφού δεν τον ακούει κανείς… 
Έχουμε καταλάβει τι γίνεται;  Αν δεν μάθουμε, αν δεν αντιδράσουμε, θα το επαναλάβουν. Ουσιαστικά μεταβάλλουν την ΑΟΖ της Ελλάδας προς όφελος άλλων χωρών
Του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Ζητώ την άμεση κρατική επέμβαση στο Καστελλόριζο που κομματιάζεται από σκοτεινά κυκλώματα και παραδίδεται σε περίεργους ξένους επενδυτές. Υπάρχει μέγιστο θέμα εθνικού κινδύνου».


Αυτή ήταν η τελευταία κραυγή αγωνίας με επίσημη έκθεσή του προς το υπουργείο Οικονομικών του Οικονομικού Επιθεωρητή Κρήτης και Δωδεκανήσου, Μανώλη Χριστοδουλάκη, το Φεβρουάριο του 2008.

Λίγους μήνες μετά, ο ευαίσθητος και έντιμος αυτός ανώτερος κρατικός υπάλληλος, που έκανε ειδική έρευνα στο Καστελλόριζο, έφυγε από τη ζωή.


Η φωνή του έσβησε για πάντα και η αναφορά του κρύφτηκε – όπως οι περισσότερες που έχουν σχέση με εθνικά θέματα στο Αιγαίο- σε κάποιο συρτάρι των υπουργείων Οικονομικών και Εξωτερικών.


Από χθες το newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα το τεράστιο αυτό ζήτημα εθνικής ασφάλειας στο Καστελλόριζο, με τα κομμάτια γης που έχουν πωληθεί σε άγνωστους τα τελευταία χρόνια, έχοντας μετατρέψει ένα μεγάλο μέρος του ακριτικού νησιού σε ιδιόκτητη γη άγνωστων επενδυτών.


Ο οικονομικός επιθεωρητής Μανώλης Χριστοδουλάκης ανακάλυψε ότι στα συμβόλαια πώλησης ή μεταβίβασης των τεράστιων εκτάσεων στο Καστελλόριζο υπήρχαν πολλά ονόματα ξένων επενδυτών και εταιρειών αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ζητούσε κατεπειγόντως στο υπουργείο Οικονομικών να γίνει ειδικός έλεγχος όλων των τίτλων κτήσης των εκτάσεων αυτών για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τις επίμαχες μεταβιβάσεις.


Πολλά από τα συμβόλαια αυτά γίνονταν στη Ρόδο, τα περισσότερα όμως γίνονταν σε συμβολαιογραφικά γραφεία στην άλλη άκρη της Ελλάδας, όπως πχ της Κοζάνης, προφανώς για να χαθούν τα ίχνη τους.


Στο πόρισμα Χριστοδουλάκη υπάρχουν αντίγραφα θολών συμβολαιογραφικών πράξεων, φωτογραφικό υλικό, καταγγελίες και στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι «σαλαμοποιούν» το Καστελλόριζο και κομμάτι-κομμάτι το πουλάνε σε ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες διερευνάται τι σχέση έχουν με την απέναντι Τουρκία.


Ο Χριστοδουλάκης είχε ζητήσει τη διενέργεια άμεσου ειδικού ελέγχου από ομάδα ελεγκτών, με τη συνεργασία της Δ.Ο.Υ. Ρόδου και της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου.


Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε, ο έλεγχος δεν έχει γίνει, το Καστελλόριζο κομματιάζεται και το αρπάζουν διάφορα σκοτεινά συμφέροντα και ένα εθνικό θέμα παραμένει ακόμη στα συρτάρια των υπουργείων.



http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2908.html

Σχέδιο για ένταξη της ΠΔΓΜ στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Άνω Μακεδονία»


Έντονες πιέσεις ασκεί η Ουάσινγκτον το τελευταίο διάστημα στην κυβέρνηση Σαμαρά για να αρθούν οι ελληνικές επιφυλάξεις και να προχωρήσει τάχιστα η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη κλιμακίου Αμερικανών διπλωματών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Επικεφαλής αυτής της αποστολής ήταν η δεύτερη στην ιεραρχία διπλωμάτης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, η κ. Σάιντερς. Βασική επιδίωξη των ΗΠΑ είναι τοποθέτηση κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ όλων των χωρών των Βαλκανίων. Εμπόδιο στη διαδικασία αυτή αποτελεί το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος τηςΠΓΔΜ. Για το λόγο αυτό, οι Αμερικανοί απαιτούν από τον κ. Αντώνη Σαμαρά να αποστείλειεπιστολή προς το ΝΑΤΟ, στην οποία να διατυπώνει ότι η ΠΓΔΜ πληροί τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής της. Στην εν λόγω επιστολή, οι ΗΠΑ απαιτούν να υποβιβάζεται το πρόβλημα της ονομασίας σε εκκρεμότητα, η οποία θα πρέπει να διευθετηθεί. Η… διευθέτηση που προτείνει η Ουάσινγκτον για το όνομα είναι «Άνω Μακεδονία», ενώ το χρονοδιάγραμμα που θέτει είναι να επιτευχθεί ο συμβιβασμός μέχρι το τέλος του χρόνου. 
newsbomb.gr


http://www.katohika.gr/2012/09/blog-post_167.html

Χρεοκοπήσαμε μετά και όχι πριν το μνημόνιο Το χρονικό ενός εγκληματικού «ξεφορτώματος»

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, από την αρχή του 2010 έως και το τέλος του 2011, οι ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία, η ίδια η ΤτΕ και αρκετοί ιδιώτες αποταμιευτές, αγόρασαν πολύ μεγάλο αριθμό ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου (αύξηση 51,2%). 
Την ίδια ώρα μειώθηκε εντυπωσιακά το αντίστοιχο χαρτοφυλάκιο των αλλοδαπών τραπεζών (από 141 δις € την αρχή του 2010 σε 45,9 δις € στο τέλος του ίδιου έτους και σε 35 δις € το τέλος του 2011). Υπενθυμίζεται ότι, εκείνη την περίοδο η τότε κυβέρνηση ήταν αντίθετη με την επιλογή της αναδιάρθρωσης (PSI) του ελληνικού χρέους - την οποία όμως αργότερα ψήφισε, με συνεργό την αξιωματική αντιπολίτευση.
Το ερώτημα είναι: γιατί οι ελληνικές τράπεζες και ιδίως τα ασφαλιστικά ταμεία δέχονταν να αγοράζουν ελληνικά ομόλογα, δεδομένης της πανθομολογούμενης επισφάλειας τους; 
Οι μελλοντικές τιμές αυτών των ομολόγων θα ήταν, ούτως ή άλλως, πολύ χαμηλότερες καθώς πιθανολογούνταν (σε βαθμό σχεδόν βεβαιότητας) η πτώχευση του ελληνικού κράτους.
Η απάντηση θα ήταν το ότι, οι τράπεζες ενθαρρύνθηκαν από τον αναμενόμενο ερχομό του ΔΝΤ, το οποίο δεν θα τις άφηνε να πτωχεύσουν - ενώ τα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων τα χειρίστηκε η ίδια η ΤτΕ, χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.
Ταυτόχρονα, η αγορά ομολόγων συγκρατούσε (χειραγωγούσε;) την άνοδο των spreads - πράγμα που επιθυμούσε η κυβέρνηση, επειδή έτσι διαμόρφωνε ένα ευνοϊκό υπέρ αυτής κλίμα, παρέχοντας την περαιτέρω πίστωση χρόνου.
Οι διαδικασίες αυτές οδήγησαν σε μια ελληνοποίηση του χρέους, πράγμα που σήμαινε ότι το PSI επέδρασε κυρίως στα στοιχεία του ενεργητικού των ελληνικών (αλλά και των κυπριακών) τραπεζών - τις απώλειες των οποίων θα έπρεπε είτε να αναπληρώσουν με δικά τους κεφάλαια, είτε να αποφασισθεί η ανακεφαλαιοποίηση τους με τη βοήθεια της ΕΕ, είτε να χρεοκοπήσουν, είτε να εκποιηθούν σε ξένες (Λ.Τ. με παρεμβάσεις).

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7219.html

ΑΝΑΝΗΨΑΤΕ...ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΓΓΥΣ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΣΑΣ...ΒΙΝΤΕΟ


















ΕΞΕΛΘΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ...ΙΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ...ΜΗ ΛΑΒΟΙΤΕ...






Ποια είναι η θέση του γνήσιου ανθρώπου στη σημερινή εποχή; Θέση, νομίζουμε, μάρτυρα και ήρωα. Στους ώμους του ακουμπά ολόκληρη η καθημαγμένη ανθρωπότητα, ζητώντας από αυτόν να σώσει την τιμή της και να φροντίσει να μεταδώσει τα φώτα της εντιμότητάς του προς εκείνους που έρχονται. Προβάλλει και υπογραμμίζει με ειλικρίνεια τη θέση του, ζητεί το σεβασμό της προσωπικότητάς του με σεμνότητα και ευγένεια, αλλά και αμετάπειστη επιμονή και σταθερότητα. Νιώθει πως ζει, κινείται και εξελίσσεται μέσα στον κόσμο.



Χωρίς αυτούς τους λίγους, γνήσιους, εσωτερικά άγρυπνους ανθρώπους η ζωή δε θα είχε νόημα, ούτε ο κόσμος αξία. Οι περισσότεροι λιποτακτούν από το υπαρξιακό τους χρέος, αρνούνται η φοβούνται να προσπαθήσουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Προτιμούν να χαθούν μέσα στον πηλό, να εξαφανιστούν στην υπνηλία της ανωνυμίας, εκεί στα χαμηλά, που η ιστορία ποτέ δεν πατεί το πόδι της.
Αλλά ο γνήσιος άνθρωπος περπατάει στις κορυφογραμμές, είναι σύντροφός και ο συνεργάτης της Ιστορίας. Ό,τι μπορέσει να σωθεί σ' αυτήν την κοσμοχαλασιά, που περνάμε, θα σωθεί χάρη σ' αυτόν.
Κ. Τσιρόπουλος
pistos788

http://www.katohika.gr/2012/09/blog-post_79.html

Για όσους έχουν και τις τελευταίες αμφιβολίες για τους λόγους που μας οδήγησαν στην καταστροφή!!!

Καταγγελία-σοκ από «τυφλή» της Ζακύνθου
Άρχισαν να… ανοίγουν στόματα στην υπόθεση των «τυφλών» της Ζακύνθου και να ξετυλίγεται το κουβάρι -αυτή τη φορά μέσα από επώνυμες αναφορές- για την καταλήστευση της περιουσίας του Δημοσίου προς άγραν εκλογικής πελατείας.Οι επιτήδειοι των κομμάτων φαίνεται πως προσέγγιζαν κυρίως άτομα με χαμηλά εισοδήματα, που είχαν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης και έτσι πολύ συχνά, οι αντιστάσεις τους ήταν περιορισμένες.
Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις πλαστών επιδομάτων, είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος αν οι «τυφλοί» τελικά είναι οι θύτες, ή τα θύματα της όλης κατάστασης.
Το μόνο βέβαιο πάντως, είναι πως σ’ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί η διακοπή των παράνομων επιδομάτων. Η δικαστική έρευνα θα πρέπει να προχωρήσει βαθειά, έτσι ώστε να τιμωρηθούν (κυρίως) οι κινητήριοι μοχλοί της μεγάλης αυτής απάτης …
Ενδεικτική είναι η υπεύθυνη δήλωση της κας Σ.Σ. από τη Ζάκυνθο, προς την Επιτροπή Οφθαλμιάτρων.
Στη σχετική επιστολή, η κα Σ.Σ. δηλώνει υπεύθυνα πως «το βοήθημα μου το έδωσε το ΠΑΣΟΚ. Ήμουν 62 χρονών χωρίς δουλειά, χωρίς περίθαλψη και με δάνειο. Με πλησίασε μια συγγενής μου που ήταν δικτυωμένη στο ΠΑΣΟΚ και μου είπε: στήριξε τον Παπανδρέου (λόγω ημερομηνίας, εννοεί προφανώς το Γιώργο και όχι τον αείμνηστο Αντρέα) και θα σου βγάλω βοήθημα. Με είχε χωρίσει ο άνδρας μου. Η στέρηση και η πείνα δεν έχουν αξιοπρέπεια και έτσι δέχτηκα.
Κύριε εισαγγελέα, αν με κρίνετε ένοχη, ελάτε να μου πάρετε το σπίτι. Η σύνταξή μου είναι 570 ευρώ. Έπρεπε να μου δώσουν το βοήθημα χωρίς να είμαι τυφλή.
Δεν έρχομαι στην επιτροπή, διότι ο αστυνομικός έδωσε την πρώτη κλήση στον κρεοπώλη και όταν περνάω γελάνε και με λένε τυφλή. Έχω προβλήματα υγείας, είμαι τυφλή, αλλά βλέπω
»… 


ΥΓ: Τα ορθογραφικά λάθη, ο τρόπος γραφής και το λεξιλόγιο της επιστολής αποτελούν σαφείς ενδείξεις πως το κείμενο αυτό είναι γραμμένο από καρδιάς και δεν είναι αποτέλεσμα δικηγορικής παρέμβασης...
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5810.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters