Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;; ............. Ποιοι ήταν και τι έγιναν...;

Για ποια Αμερική μιλάμε να πλένεις πιάτα μια ζωή ολόκληρη για να γίνεις πλούσιος...
Μόνο στην Ελλάδα μας γίνεσαι μέσα σε λίγα χρόνια Κροίσος, όπως οι παρακάτω δραστήριοι συνέλληνες.
Κοπελούζος το 1970 πούλαγε στυλό έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού με τον αδελφό του , αλλά είχε την ευτυχία να τον γνωρίσει ο Μητσοτάκης, τεράστιος οικονομικός παράγοντας.
Λιακουνάκος δεκαετία 70 εφοδίαζε τις καντίνες των καραβιών με μικροϋλικά, σήμερα με τις γνωριμίες του ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέγας οικονομικός παράγοντας ΑΧΟΝ, ΕUROMEDICA, προμηθευτής οπλικών συστημάτων.

H ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού έθνους περιελάμβανε εδάφη της Κεντρικής Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα υπό την εξουσία ενός Αυτοκράτορα, που είχε την ευλογία της Ρώμης.
Η σύνθετη ονομασία αυτή προέκυψε, επειδή οι μεσαιωνικοί Γερμανοί αυτοκράτορες ήθελαν να εμφανίζονται συνεχιστές της ένδοξης ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, σε αντίθεση με την Ανατολική Ρωμαϊκή

ΠΙΣΩ AΠO ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ EΛΛΗΝΙΚΟY ΑIΜΑΤΟΣ, EΝΑΣ ROTHSCHILD!!!

Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τους Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα κτλ.
Οι γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των εδώ ανδρεικέλων τους, έφεραν ως αποτέλεσμα το 1831 την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια.
Εκεί ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος!!!!
Ας δούμε τι λέει το ίδιο το Εβραϊκό Συμβούλιο για την παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters